Mitt nattliga inlägg.

Jag ska upp vid tolv idag så egentligen är det väl bäst att gå och lägga sig så att man orkar, men samtidigt så vet jag ju redan att jag inte kommer att somna föräns om typ tre-fyra timmar. Kanske borde gör lite nytta då istället, för det kan man ju. Kanske städa lite? Pilla lite på rummet? Skriva lite på mina papper? Plugga med teoriskivan? Annars kan man ju också bara lägga sig i sängen sätta igång en film och hoppas att filmen är kass så man kan somna?Nej kom på att jag kan kompromissa, jag sätter igång en film, pillar och städar lite på rummet och öppnar min teoribok istället så slår man tre flugor i en smäll.

Vet jag är inte normal som tänker på detta halv två på natten men eftersom jag sover på morgonen, middagen och lite på eftermiddagen så får man ta igen all missad tid på natten. Eller något åt de hållet iallafall.
Kan inte sluta kolla på bilden på mig och töserna som jag satt in i en ram som står här fint bredvid datorn och dom tända ljusen. Jag verkligen älskar min familj så jävla mycket, det finns fan inga ord alltså.

Jag hade kunnat leva enbart med dom, eller nja kanske inte. Men det finns inte mycket man behöver utöver dom, man älskar dom, man bråkar, man har sina livliga diskutioner om ditten och datten, man har roligt med dom, man 'leker' och spelar spel tillsammans och man myser ihopa sig och kollar film med dom.
En anledning att jag bor hemma (förutom den ekonomiska krisen som är största factorn) är för att jag kommer känna mig så jävla ensam när jag flyttar, ser inte meningen med de riktigt än även om jag längtar till den dagen då jag ska få köpa saker till mitt place liksom men alla sånna tankar får skjutas fram och tas när det blir aktuellt.

För även om jag är 21år gammal så har jag inga planer på att flytta hemifrån än, jag är utbildad till ett jobb som kräver att man reser, ja för utomlands har väl dom flesta jobben inom mitt område och hur lönt är det med en tom stående lägenhet som ändå ska betalas. Så nej ni kanske ser varför det inte är riktigt lönt att fundera på de än. Senare, men inte nu. Så nog snackat om detta..

Nej vi säger godnatt istället så hörs vi om några timmar igen, GODNATT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0