Gårdagen i långa drag!

Nästan precis innan jag skulle åka till Sandra så skickade Saga om jag kunde bränna en skiva så jag kom iväg en halv timme senare. Mamma fick verkligen använda gasen för jag trodde jag skulle komma försent men som tur kom jag ibland dom första (: hihi..

Så hälsade man och snackade ett tag sen började en tipsrunda med frågor om familjen Karlsson och ja vi i vår grupp var med och fick högst poäng så var det en utslagsfråga där vi inte vann hehe. Så blev det mat, kyckling, rostbiff, exotiskbricka, potatissallad, vanlig sallad och sånt mums. Hihi, och drickan flödade.. Dans, skratt, foton och prat hela kvällen.

Sen vid halv tio var Danne snäll och skjutsade oss in till HBG där vi drog till Tapaz först, träffade en massa kändahuen sen in på Stinsen och träffa ännu fler så var vi på Stinsen typ hela kvällen. Jag kände för att dra och dansa på typ Tempel och så men gick inte hade inga pengar så de blev Stinsen istället. Sen i slutet av kvällen satt jag ifs på Tapaz för jag tänkte slänga ut mina sista pengar på shottar. Istället blev jag halvt uppraggad av någon gamling som sen betala mina shottar så drog jag (; snällt sånt men inte mitt fel:P

Hittade Sandra och Pernilla och så lämna vi sandra på knutan medans vi drog till seven eleven där jag höll på med dilemat om maten men de ordnade sig sen då en full jävla kille betalade min wokmat och Pernillas korv sen drog vi in på knutan där Sandra lilla drutten hade deckat. Jag käkade och folk kom hela tiden och fråga hur de va med Sandra sen kom vakterna men vi vänta ju på pappa så de va ingen fara.

Föräns vi skulle därifrån vill säga. Jag och pernilla kunde inte ta henne själva så vakterna fick hjälpa till och stötta henne till bilen, sen körde vi och plocka upp mamma, carita och heidi som varit på sundspärlan och röjt. Sen hem med Sandra och la henne i sin säng sen lämna vi av Pernilla hos Andre sen hem och sova. Tittade lite på Despan först men somna tillslut ifrån det..

Ja men denna kväll var faktiskt ganska så lyckad. Jag hoppas dom andra tyckte likadant men de tror jag nog om man kanske bortser från slutet (; hehe.. Bilderna kommer upp på BDB så fort jag lagt in dom på datorn and that's the end of it! (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0