Söndagen 22 November.

Helgen är alldeles strax över och den har varit väldigt bra faktiskt. Började med förfest hemma hos frida där runt sex snåret. Hon & Sandra hade gjort ett himla gott bål och det blev kort, sång, lite dans, snack, skratt, flumm, och en massa sånna saker och de var himla trevligt faktiskt (:

Sen blev det dags att ta tåget så åkte till Klippan och hoppade på där, åkte in och blev en sväng in till Tapaz som alltid för shottarna och de där, in på Stinsen och va där minsann längre än vad jag brukar men sen blev det dags att dra till 'bakom', aldrig varit på de stället förut men de var himla kul faktiskt.

Träffade lite kändisar också, så blev lite snack där. Sen dansade vi en massa, ja jag dansade t.o.m frivilligt och tyckte de va roligt (; Sen blev det dags att ta bussen mot Åstorp, väntade ett tag och blev lite wääääo sen kom bussen och lite mer wäääääo och sen var de dags för mig att hoppa av.

Vilket var på fel stopp så fick ringa putte så fick han möta mig. Tack och lov för att jag såg statoil skylten annars hade jag varit ännu mer lost och aboslut inte vetat var jag var (; haha. Så gick där med "ner-kissade" byxor, lite fylleböl och sånt trevligt sen kom putte och vi vandrade hem till han.

Kollade klart på Harry Potterfilmen för dom hade ju haft maraton, sen va de sängen som kallade. Vaknade ju en aning sent sen på lördagen kan man säga hahah. Men ja de är helg då får man sova (;

Vat film, catfight, skratt, nypning, kittel, mer slagsmål och sånt under dagen. Väldigt underhållande (; hihih. Sen var det dags för mig att åka hem också. Så helgen har varit väldigt trevlig och jag hade väldigt kul i fredags (:

Nu inväntar jag nästa helg (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0