En storasysters ord.

Jag förstår inte de nya modet, allting går ut på att visa så mycket ben som möjligt. Nu snackar jag inte kortkort och shorts utan om att hetsa bort allt "fett" på kroppen så att man liknar ett vandrande skelett..

Sen alla kommentarer om hur snygg man är för man är så smal, jag förstår verkligen inte. Men det kanske bara är jag? Jag blir arg och frustrerad att ni inte kan se längre än näsan räcker och att ni inte förstår varför era föräldrar tar bort vågen för er, eller att dom tittar in hos er och vakar över er som hökar när ni äter. Är ni verkligen så efter att ni inte förstår att dom bara vill ert bästa för ni själva inte verkar förstå?

Jag är en storasyster kanske det är därför detta tar så hårt på mig? Jag vet inte de men jag gissar på det för innan brydde jag mig inte speciellt mycket. Men jag ser förändringen på henne, hon tror att hon mår bättre och tror att hon har kontrollen. Men hade hon haft den så hade hon slutat, för de är inge bra..

För jag såg hur det dalade efter att kcal började bli räknade, hur intaget absolut skulle gå plus minus noll men gärna ligga på minus. Jag blir rädd för jag är väldigt rädd för att hon ska försvinna. Skört som ett äggskal..

Jag finns här såklart, men man kan inte pusha sig in på någon som inte vill öppna sig, så åter igen ältar jag om att jag finns här för dig så fort du vill prata och behöver hjälp. 31 du vet (24/7), jag bor bara en trappa ner och du vet hur mycket jag älskar dig..

Jag var så glad när jag läste hur du skulle försöka på egen hand, hur du skulle visa att du kunde ta sig ur utan hjälp och skulle det inte funka antar jag du skulle be om hjälp. Nu är vill tillbaka på ruta ett igen och jag blir bara så ledsen för jag trodde de skulle få ett bra slut.

Att du var tillräckligt stark att få ett slut på de, att du skulle komma segrande ur den hetsande leken. Att du inte ser, jag önskade att du hade mina ögon för en dag, och hade sett hur rädd jag är. Det är svårt att se sin kära syster tyna bort. Att du inte förstår );

.....


(bilden är snodd, klickar ni kommer ni till var den är snodd ifrån)

Jag älskar dig, jag vet inte längre vad jag ska göra. Jag känner mig ännu mer hjälplös .


Kommentarer
Postat av: christa

Detta var fint!.. tänk om alla hade haft denna tolkningen och åsikten då hade alla tjejer/kvinnor haft ett så mycket bättre ideal att leva efter. Bra skrivet....kram c

2009-10-08 @ 00:20:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0