BAH!

Lovar, hade jag bott i Sthlm så hade jag sökt efter att få jobba på Nobelfestens efterfest även om det varit volentärjobb, ja jag hade minsann gjort det för erfarenheten, alla kändisar, för rolighetens skull och allt det där. Men nu kan jag inte det, de kostar fan skjortan bara att åka upp sen måste man stanna där över natten o allt så. Nej ångest, önska jag aldrig fått mailet ens... buhu.

Dagens spel!


Ikväll har jag spenderat min tid med att spela ett spel liknande bomberman som heter Bomb it 2, så om du klickar på bilden kommer du direkt in på de spel som jag spelar. Man kan välja antalet motståndare och nivåer man vill spela och ja det är faktiskt väldigt roligt.. Jag har spelat spelet tre gånger och sista gången kom jag på andra plats, jag älskar spel och jag älskar att ligga först så de är alltid mitt mål (; hihi..

Gillar ni också datorspel, tvspel what ever så klicka er in och spela (: Det är roligt!

Häftigt att ha på sitt CV.

Fick ett mail på FB från en av lärarna från barskolan, precis som alla andra som gått på barskolan i Mallis, om ett bartenderjobb i Sthlm den 10 December, man skulle jobba på Nobelfestens efterfest. Ja de hade ju varit rätt häftigt så jag visade mailet för papi som precis knackade på dörren o fråga om jag kallat.
Lite creepy då jag tänkte i mitt huvud att kalla på honom.

Han läste det och sa sedan "det är ett volentärjobb vilket innebär att du inte får pengar" Fcuk, åker inte upp till Sthlm och spenderar min dyrbara tid och mina pengar för att ta mig dit för att sen inte få något. Fcuk, de som hade varit ganska så häftigt annars faktiskt. Men har inte råd till de ); wööööööp.

Så mycket för en lugn dag.

Hade i huvudet planerat att göra absolut ingenting idag, bara ligga och gotta mig i sängen, men så bra fick jag inte det. Min morbror ringde förut och undrade ifall jag kunde hämta mina kusiner från fritids vilket jag kunde. Hade ju ingen anledning att säga nej så ..

La mig i sängen och såg klart på "Observe and report" sen satte jag mig och ugglade lite. Sen kom även Jennie över på ett litet besök, så har suttit och pratat med henne o sen va vi ute lite med Zindy för Jennie nämnde ordet "kissa" och det kan man inte till henne för hon blir då helt hyper ^^,

Huvudvärk har jag också, men det verkar som den håller på att försvinna. Spanks for that..

Aja nu ska jag göra vid mig så jag är klar när det är dags att köra o hämta pågarna, ha de gott!

Observe and report.

Vid Forest Ridge Mall patrullerar säkerhetschefen Ronnie Barnhardt med järnhand och kämpar mot skateboardåkare, snattare och diverse svårhanterliga kunder. Samtidigt drömmer han om dagen då han ska få byta ut ficklampan mot en bricka och ett handeldvapen... (Källa.)

Visst bringade filmen fram några skratt, man kan inte annat än skratta när Seth Rogen är med i filmerna. Men jag tyckte ändå att den inte riktigt kom upp i den nivå jag hade hoppats på. Den får 3 av 5 möjliga.
 


Hängig..

Larmet ringde elva men jag sov typ när jag stängde av det, sen ringde det vid tolv igen och då vaknade jag till men snooza för jag var helt död. Mami kom in och sa att maten var klar, låg kvar ett litet tag till sen var det dags att ta på sig kläderna och stiga upp..

Kan inte direkt säga att jag är pigg idag, vilket innebär att jag inte har mycket att skriva och inte ens orkar uggla vid datorn så slänger igång en film eller två.. Hörs senare, ha en bra lill-lördag (:


Natten är ung?

Tiden springer iväg när man kör film/serier som tidsfördriv. Annars händer inte mycket här inatt och jag tänkte önska er en godnatt's sömn och njut av eran lill-lördag. Själv vet jag inte om jag kanske borde få tummarna loss och städa, kanske på tiden ^^,

och snart är det helg, hur toppen är inte det?(: hihi. Men nu ska jag starta en ny film att somna till om den inte håller mig vaken vill säga. Så åter igen, godnatt! (:

Bästa möjliga känsla.

Vi kör på 1 X 2 frågor..

1) Ensamhet en vardagskväll med film-maraton.
X) Den där härliga pirrande känslan i magen som försvinner efter en sekund.
2) Det där suget att få mysa hela kvällen men att inte kunna.

svara vad du själv tycker och sen vilket du tror jag väljer.
(hur många svar får jag, noll men säkert ett nu för någon vill bräcka nollan?)

Män som hatar kvinnor.



Jag hade helt glömt bort filmen tills igår när jag fick frågan av Lina ifall jag sett "Flickan som lekte med elden" visste inte vad det var för film men de var ju typ 'fortsättningen' av första delen i triologin av Stieg Larsson. Så leta upp filmen och såg den nästan precis..

Mikael Blomkvist, ekonomireporter, döms till fängelse för förtal av finansmannen Wennerström, och beslutar sig för att ta time-out från sitt jobb på tidskriften Millennium. I samma veva får han ett ovanligt uppdrag. Henrik Vanger, tidigare en av landets främsta industriledare, vill att Blomkvist ska ta reda på vad som hänt Vangers unga släkting Harriet, som varit spårlöst försvunnen i snart fyrtio år. Till sin hjälp får han Lisbeth Salander, en ung strulig tjej, tatuerad och piercad, men också professionell hacker och med unika egenskaper som gör henne till en oslagbar researcher. (Källa.)

När filmen skulle komma ut och jag sett trailern på tvn o sånna saker sa jag bara "den filmen vill jag se" men sen hade jag som sagt glömt bort den.. Jag ville se filmen även fast jag inte riktigt visste vad den handlade om, och visst den var väl lite spännande och så men jag tyckte faktiskt inte den var såå speciellt bra.

Jag kom nog aldrig riktigt in i den och borde kanske ägnat filmen mer uppmärksamhet än mitt suduko, kanske därför jag inte tyckte den va så bra. Jag vet inte men den får 3 av 5 möjliga..


punkt punkt punkt.

Nanny-My's berättelse.

Jag kom dit, kanske någon minut för tidigt, och knackade på. Ingen kom och öppnade men så hörde jag en bil och en postlåda slå igen och tänkte det måste väl vara dom. Väntade och där kom bilen in rullandes på gården.

Vi gick in och pappa A gjorde sig iordning för sitt möte och jag tog emot ungarna. Vinkade hejdå och vi började pussla lite, kollade på film lite senare. Sen blev det fika bestående av kex o frukt. Efter det blev det film igen. Sen skulle äldsta dottern på simning så sa hejdå till henne. Vi andra körde lite små-disco där vi stod o dansa framför tvn (; haha.

Sen blev det dags för kvällsmat och lägga minstingen och när allt de där va klart kom mamma A hem och jag sa hejdå och gick hemåt.

Påvägen hem stannade en bil och frågade om vägbeskrivning till något café, haha vet inte var det ligger men dock visste jag ju var Hagstad ligger så de kunde jag förklara för dom, dom tackade för hjälpen jag sa lycka till och sen fick dom vända o köra tillbaka..

Nu är jag trött i huvudet som vanligt,

The end..


Sleden.MY!

That's what I am right now. Sleden punkt MY!


Mjau Mjau!

Ännu fler filmer är påväg till mig just nu! (: Blir så glad när man hittar någon som verkar bra, men då får man ju hoppas att det är så också.

-----
Mami körde precis iväg för att hämta syrran i byn så någon mat hinner jag inte få i mig, denna dagen kommer bli såå fail. Ingen mat, ingen ork. Jag borde sagt nej igår, varför är jag en sån mes??! ); Jag dör, igen!

Goddag!

Ville verkligen inte upp innan idag, anledningen var att igår när jag la mig var här ganska så varmt på rummet och jag öppna fönstret, lär inte göra samma misstag ikväll för gud va kallt det var här , eller det är fortf. kallt inne på mitt rum. Jag dör! );

Om en timme ska jag vara borta hos familjen A och passa barnen fram till ikväll någon gång. Kommer vara helt slut efter dagen det vet jag redan, eftersom jag redan nu är helt slut. Puh.

Femte säsongen är påbörjad!

Avsnitten försvinner mer och mer och fixade hem sjätte säsongen innan ikväll och såg att första avsnittet från säsong sju kom ut för någon dag sedan så snart är jag ifatt och måste vänta på avsnitten. ÅH ): Det är de sämsta, väntan på dom nya avsnitten , att inte kunna avnjuta dom som glass en het sommardag eller så..

men den som väntar på något gott ...



Intar drömmarnasland snarast.

och med snarast så menar jag nog ca två timmar tidigast? Well, we'll see (;  Maten är iaf nere i magen och jag mår lite bättre så det är ju tur att något går att bota genom att äta ..

Sen har jag mest löst suduko och glott på mina män.. Ska tillbaka till sängen o slänga igång fler avsnitt o skratta mig själv till söms :P Natti allesammans..


Dyrast-resa.se!

Förresten imorse när jag var över hos grannen för att kolla till deras minsting så kollade jag på nyheterna och då snackade dom resor och gick över till rymdsnubben och att man nu om man har en bra jävla ekonomi kan boka biljett och resa ut i rymden. Om jag fick ihopa allting rätt så kostade det 1,5 miljoner och resan varade i upp till två timmar.

Det är ju inte att kasta pengarna i rymden ju.. höhö torr jag vet, kunde inte bättre såhär på tom mage (; mohahahaha(6)

Saken är biff!

Nu väntar jag på att vattnet ska koka sen fixar jag kvällsmat, alltid nudlar när inget annat finns. Även som nattamat, eller frukost eller middag (; Så kanske magen mår lite bättre, we'll see..

Sen ska jag krypa ner i sängen och ha sällskap med dessa, mina favorit män (; Graaouw!


Ändrade planer.

Blev inte riktigt sista barnpassningen denna månaden idag, för när jag skulle hem så fråga dom om jag kunde komma imorgon igen. Så mycket för den lediga dagen med att sova ut, slappa i sängen, kolla på serie-maraton och bara chilla..

Men passa busungarna och sånt, det kan vara ganska bra för mig de också. Faktiskt, även om jag är väldigt trött och har ont i magen nu. De går över, imorgon är en ny dag!

Kvällen har annars varit ganska så lugn, jag kom dit och sa hejdå till föräldrarna. Fixade med kvällsmat och la minstingen sen kollade vi på barnprogrammet, nästminstingen somnade i soffan så jag bar upp henne till sin säng. Dom två äldsta fick kolla på tvn ett tag efter de sen var det dags för dom att inta sängen aswell.. Lyssna på läsläxan och sa godnatt sen kollade jag på tv resten av kvällen.

Är nyligen hemkommen och ska själv inta sängen. Som jag längtat efter den, men med sällskap blir det bättre (; hihi.

Dags att bege sig iväg.

Så klockan börjar närma sig halv sex så det är dags för mig att ta mina grejer och bege mig iväg till familjen A där jag ska vara barnvakt ett tag då föräldrarna ska iväg på möte. Så jag återkommer senare ikväll, ha det bra!

Snart helg igen!

Visst kanske att ta i, men man kan väl drömma sig bort?:P


Ångest.

Jag kände ångest redan i fredags när jag lämnade kvar grejerna i huset istället för att lägga in det i bilen, ännu mer ångest blev det när Eva & Tomas hämtade bilen själva och Tess sen inte svarade när man ringde, inte heller var dom hemma när vi ringde på så mina grejer är fortfarande kvar.

Så tyspiskt att bara för jag inte har min kamera, vill jag ta en massa bilder. Självklart, why not liksom. Men men, nu var det inte detta jag skulle göra, jag skulle faktiskt kolla på Desperate Housewives (;

Goddagens!

Hade lite svårt att komma upp igen efter att jag la mig, ville verkligen bara sova :P haha, men så roligt fick jag inte ha det. Gick upp, har även ringt mamma och beställt mat typ. Så nu väntar jag bara på att hon ska komma hem så man kan fixa vid middagen, lasagne mm mm mm (; hihi..

Annars har inte världsmycket hänt, o nu ska jag inta sängen o kolla Despans nya avsnitt.  Ha en underbar dag (:

Baby Blues.


På en farm mitt ute i ingenstans blir en mamma galen.  Nu måste den äldsta sonen skydda sitt syskon från deras egna mor

. (Källa.)

När jag läste handlingen av filmen så tänkte jag, jaja denna filmen är inte mycket att hänga i julgranen eller hoppa jämnfota för så jag kan ha den som en sån godnatt-film som jag somnar till på natten.. Men nej, jag satt uppe och såg hela filmen, löste lite suduko men ofta satt jag o bara stirrade in i dataskärmen.

Kan väl inte säga att filmen var jätte bra, men var ju lite läskigare än väntat. Dessutom var mamman helt galen, tänk att bli jagad av sin mamma av en skördetröska ute på ett majsfält, allt hon vill är att köra över er typ. Jo så lyder en scen i filmen. Vill ni veta mer får ni helt enkelt se filmen själv. Jag ger den 3.5 av 5 möjliga.


Barnvakt My!

Har nästan precis kommit hem från nextdoor, har passat Emelie ett litet tag. O nu är jag verkligen inte pigg, va nog ändå vaken för länge inatt för mina ögon nästan värker så trött jag är i dom så jag ska snart inta sängen i en eller två timmar till.

För ikväll ska jag åter igen vara barnvakt men över hos familjen A istället, ao sen är månadens barnpassning över. Men som sagt nu ska jag vila lite så vi hörs senare! (:

Idag är det min fem-månaders dag.

Först får jag säga att det idag är fem månader sedan jag fick mitt körkort, yea (;   sen vill jag tillägga att det idag är det också enbart fem månader tills jag fyller år, graaouw (;


Natti!

Eftersom att jag ska upp tidigt idag så är det väl dags att lägga ifrån sig internetvärlden och enbart fokusera på sängen. Dock ska åter en film sättas igång, klockan är trots allt bara lite över tolv så jag överlever med en eller två timmar till i vaket tillstånd (; haha..

Såg precis filmen Bring it on 5 Fight to the finish, och jag gillar ju alla dom cheerleading filmerna för jag tycker det är så coolt de dom gör. Men eftersom det nu finns så många så kan jag inte riktigt hålla mig till något betyg mer än att säga att den var typ som alla dom andra Bring it on filmerna och lika sevärd som dom. I mina ögon iallafall, för jag får inte nog av det (; hehe..

Men nu en snabbis på FB sen naddi (;

Godkväll.

Har ont i magen );

Tagit en snabbdusch, ska snart fixa med att torka håret o grejer sen ska jag åter inta sängen som är min bästavän idag. Har minsann mest hållt mig där hela dagen och det har fungerat utmärkt kan jag be o få tala om (; även om sista filmen jag såg var rätt rutten så har jag ändå njutit av dagen på lataste sättet möjligt.

Enbart hjärnan har jobbat idag, med att hänga med i filmerna OCH lösa suduko. Jo jag älskar suduko och jag är ganska så bra på det också. Gillar hjärngymnastik, hålla igång sina hjärnceller och kanske utveckla dom till superceller (; mohaha. Okej kanske inte men nått..

Skorna som jag ville ha från tradera blev inte mina, men det gör ingenting för jag har vunnit en kjol som måste betalas den också så får nog hejda mig lite nu med att buda haha. Jag har ju trots allt långtids-semester o då är man inte speciellt rik ); wööp wööp..

Är en aning trött nu, så jag känner på mig att jag kommer ha ett jävla sjå att somna inatt. BAH, bara för jag ska upp tidigt ...

Aja godkväll (:


The last resort.



Fem tjejer har åkt till Mexico för att ha en möhippa. De dricker hårt en kväll och dagen efter bestämmer de sig för att åka på sightseeing ute i öknen. Tjejerna blir rånad och lämnade och de tvingas därför ta skydd i en övergiven resort mitt ute i öknen, utan att veta vad som hänt där tidigare. (Källa.)

Jag tyckte filmen saknade handling nästan rakt igenom, en halvdåsig möhippa och dagen efter blir dom standade i öknen och blir knäppa i huvudet. Sen the end typ. Jag tycker inte att den är sevärd ens, har alldeles för lite av allt.
Filmen får 1.5 av 5 möjliga och inte mer..


Ibland måste man leva, right?

Just därför gjorde jag en sak jag aldrig ens skulle vågat göra förut, även om jag är skeptisk och inte tror jag kommer bli antagen så hade jag iallafall aldrig ens vågat skicka in och söka förut. Men nu gäller det bara vänta och se vad livet har att erbjuda mig ^^, mahahahahahahah..

I want to walk on the wild side (;


En typisk söndag.

Bädda ner sig under täcket, ligga och mysa i sängen med en bra film. Lösa lite suduko och dricka hustler. Men jo detta är just another sunday.. Även om jag egentligen borde gjort något annat, får ta det i veckan och faktiskt göra det också ^^,

Imorgon ska jag vara barnvakt x 2, först nextdoor på morgonen och sen på kvällen hos familjen A. Sen ledig två dagar och åter en barnpassning sen helg typ :P Jo men dagarna bara flyger förbi. Klockan är snart sju och det känns som jag nästan precis gick upp och jag var ändå uppe mellan elva och tolv :O (på en söndag oh my gee) haha.

Nej tillbaka till mitt lilla film-maraton. Bye for now! (:

The Proposal.



Den krävande kvinnliga chefen gifter sig med sin unge manlige assistent för att slippa skickas tillbaka till Canada. Det hela är bara ett skenäktenskap men efter ett tag dyker äkta känslor upp… (Källa.)

Denna typen av film finns väl redan egentligen men det var ändå en bra film och några skratt fick man allt fram. En bölefilm i sig var det inte då den ligger i komedifacket i guess men fick ändå tårar i ögonen som vanligt. Får nog snart sluta glo på film de ända jag gör är gråter ^^

Men jag gillar båda skådespelarna så därför får den också lite plus, så jag ger filmen 4 av 5 möjliga.
(förövrigt, bli inte förvånade om fler recensioner kommer för jag kör film-maraton med mig själv)


I hate Valentine's day!



En florist försöker att övertyga en restaurangägare att gå ut på en dejt med henne, utan att känna att det måste bli ett fullskaligt förhållande. (Källa.) 

I torsdags så såg jag denna kärleksfilm som är såå förutsägbar. Det säger väl sig själv att det blir ett lyckligt slut. En kvinna som tack vare daddy-issues är rädd för förhållanden, att få sitt hjärta lrossat pcj därför öever i dejting världen där fem dejter är tillräckligt. Tack-och-hej, next!

Även om den var förutsägbar och ganska så lame så sades saker i filmen som slog mig i magen, bölare som jag är så bölade jag självklart lite i slutet, men säkert av fel anledningar. Men filmen är sevärd för dom som gillar romantiska filmer eller något? Av mig får filmen 3 av 5 möjliga.


Säsongs-start idag!

Enligt min källa så har sjätte säsongen av Desperate Housewives start idag, mjau! (:


Veckans.


Veckans roligaste: Idolkvällen hos Pernilla i onsdags.
Veckans tråkigaste: Sömnbristen.
Veckans bästa: Pengarna jag inte räknat med att jag skulle få.
Veckans sämsta: Har inte haft så mycket dåligt denna veckan så nothing.
Veckans ätbara: Kyckling & ris.
Veckans person: Sandra.
Veckans arbetsinsatts: Barnpassning ..
Veckans önskan: secret ^^,
Veckans I like: skratten.
Veckans mysigaste: smsen sent på natten?
Veckans störigaste: -
Veckans skyldighet: Barnvakt.
Veckans rörelse: Ingen..
(min egenkombinerade lista)

Godmiddag!

Har precis ätit middag bestående av kyckling, ris och currysås. Mycket gott även om aptiten inte är världens största precis när man vaknat. Men maten gick ner och det var riktigt gott, som alltid typ.

Har också sovit väldigt bra, när jag väl somnade då vill säga. Sist jag kollade klockan var den typ halv fem kanske. Såg lite i början av Grey's Anatomy och hade rätt om två saker, men det delar jag inte med mig i respekt åt dom som inte ännu sett avsnitten och följer det maniskt som jag (; hihi..

Annars har jag inte så mycket att säga, trevligt söndag!

The haunting in connecticut.



En skräckfilm baserad på verkliga händelser.
En familj är tvungna att flytta närmare den klinik där deras son behandlas mot cancer. I deras nya hem börjar familjen uppleva våldsamma, övernaturliga händelser som föräldrarna först skyller på deras stress för sonens sjukdom. Senare upptäcker de dock att deras nya hem är ett före detta bårhus med ett mörkt förlutet. (Källa)

Jag tycker att killen som spelar Matt är sjukt duktig för herregud va han är bra, jag har nog aldrig riktigt tänkt på skådespeleriet i filmer föräns jag såg denna filmen och hur bra han är. MJAU!! Filmen är väl egentligen inte så mycket skräckfilm men visst finns det hoppscener , vad som är så bra med filmen är att den har en sån stark handling.

Kampen med cancer, föräldrars mardröm att förlora ett barn, kampen mellan liv och död och självklart mirakel. Jag tyckte verkligen att filmen var bra och när jag läste handlingen av filmen först hade jag inte höga förväntningar vilket tog filmen ett steg längre upp. Den är verkligen värd 5 av 5 möjliga, enligt mig.


Veckans bästa dag?

Nu är det söndag, klockan har passerat halv fyra. Jag har fått hem dom två första avsnitten av Grey's Anatomy säsong 6 så jag hade tänkt jag skulle krypa under täcket nu och kolla på de tills jag slocknar för tröttheten smyger sig sakta på mig.

I want to fall asleep next to you, and not lonley like this. hihi.


Nu även en femte.

Gick in på Tankafett för att se om det kommit ut några nya bra filmer, ja men visst har det kommit ut några nya filmer att tänka på. Som Bring it on 5 - Fight to the Finish, Proposal och The last resort.. Kan säga att dom lär jag se snarast (;


Love my good hairdays.

Direkt jag kom hem så satte jag igång min plattång för jag ville testa och se om jag nu efter Sandras beskrivning kunde fixa den snyggefrillan som jag hade ifredags (efter att Sandra fixat till de) och första dagen i det korta håret och nog kunde jag fixa nästan så snyggt iaf så I am happy now faktiskt hihi.. Mjau (;


Lördagen tillsammans med girlsen!

Jag vaknade på allvar då vid ett idag, gick halvt om halvt upp för sen kom Sandra tillbaka och vi la oss igen, låg där och va jätte varm för jag tagit på mig kläderna o låg ändå under täcket haha vi låg minsann och drog oss ända till typ halv fem :O Oh my gee!!

Sen gjorde vi vid oss, medans Sandra duschade käkade jag typ "frukost" och sen när vi blev klara drog vi hem till Frida, ble en snabbis där sen iväg och plockade upp Pernilla sen vidare till Klippan, hörnan och middag. Dock var det veckans mest utslängda pengar för jag åt inte ens en halv halvas halva av min kebabrulle. MAAAH! Jaja..

Sen inom Shell och hyrde "The haunting in connecticut" för jag tycker den är så jävla bra och dom andra hade inte sett den, Sandra & Pernilla skrek sig igenom filmen :p Nej men gömde sig bakom kuddar, jag o frida skratta mest åt dom o så.. Men filmen va minst lika bra nu. MJAU alltså (; hihi.. Absolut 5 av 5 (:

Efter filmen traggade vi lite och bestämde oss för att dra hem till Robin en snabbsväng för killarna spelade poker där. Kom in och jag & Frida var med och spelade och tiden bara sprang iväg tillslut hade jag o frida spelat bort killarna och klockan passerat ett så det var dags att bege sig hemåt. Vi pallade inte spela klart så vi delar på potten men hur gött är inte de att vi tjejer spelar bort killarna? Girlpower ;D mohahah..

Tog min bil hos Frida, lämnade av Sandra och körde rakavägen hemåt, utan att motorlampan lös vilket jag trodde den skulle för jaginte kört den varm o de va kallt ute. Undrar minsann vad det är för problem men älskar när lampan inte lyser (: hihi..

Nej men det har varit en mycket trevlig helg, så tack för den (: hihi

Hjälp, min jacka luktar rök!

Det sämsta med att folk rökar inne är att när man kommer ut därifrån drar man stanken med sig, för inomhus vänjer man sig efter ett tag men kläder som luktar rök luktar så jävla äckligt. Döende är jag väl med för gud va passivrökare jag varit idag, kanske borde börja röka istället? Nja i do not think so...


Fredagens utgång!

Började med att jag åkte och plockade upp Saga & Sandra hos dom, eller ja jag skulle egentligen gjort det men det blev Sandra som tog deras bil till Tess istället. Sen drog vi upp till Tess&Ellie och förfestade där med musik, aphjärna och annan dricka. Blev lite snurrig i huvudet och mådde smått illa innan vi hunnit komma iväg.

Men friskluften hjälpte mot båda delar, vi vandrade mot busshållsplatsen och jag skratta åt Tess så jag låg på marken och knappt fick luft, de va ganska kul. Sen väntade man i evigheter på bussen, hade allsång i bussen tillsammans med några killar som mest tyckte vi var jobbiga för vi va för högljudda.. Jaja..

In på knutan, kissa (som alltid), mötte upp Tobbe o hans kompis, fick båtbiljett, inom tapaz för shott och ännu ett toalett besök, på båten och där var baren stängd så blev en vända och sen av igen. Påvägen av så körde man "Who's fucked up, I'M FUCKED UP!!!" .. Gick så vilt till att tess och saga låg på golvet innan vi hann av båten. Jag åter igen skratta så jag inte fick luft och hoppade runder bland folket och bara försökte få luft mellan skrattattackerna..

Av båten, hem till Sverige och in på Tapaz för ytterligare shot sen in på Stinsen där de blev en fesen whiterussian som smakade enbart mjölk så fick lite kaluha påfyllning. Satt vid ett bord och helt plötsligt var typ alla väck o där satt jag och pratade med mattias som verkligen inte kände igen mig, o så längesen va d inte? idk :P hahaha..

Sen stängde de och vi ugglade, blev donken och bråk med irreterande utlänningar som inte ville lämna oss ifred och bara satt där och va allmänt störda med din mamma och anklaga en för o va rasist för man ville bli lämnad i fred men jaja... Grr..

Lite bråk, och en massa telefonterrningar .. Jag & Sandra tillochmed pratade in ett väldigt fint meddelande på Sillesröstbrevlåda med "snälla snälla snälla svara" och en massa annat flumm.. En främling ville låna min telefon för ett snabbt samtal och för de fick jag 20kronor, tack tack ^^,

Tillslut gav vi upp för alla verkade sova så vi leta svart taxi och kom till Östra för enbart 200kronor, skillat men han va nog lite sur sen när han förstod hur långt de var. Men d va ju inte vårt fel :P haha..

Lite nattamat och sen dirr i säng, blev terrad själv så jag fick stänga av ljudet på telefonen sen sov man gott! 

Hemma från min shoppingrunda.

Åkte hem till farmor och hämtade henne sen bar det iväg för att köpa en ny brödrost, slänga lite kläder till myrorna och sen handla hem mat från ICA. Lillebror kom och joinade oss på ICA då han ville ha skjuts hem ist för att vänta på bussen som skulle anlänt i Pp typ snart..

Sen åkte vi tillbaka hem till farmor, lämnade av henne och hennes saker, jag lånade toaletten, vi pratade lite och nu är jag hemma igen. Ska få mami att laga middag, sen ska jag själv hoppa i duschen, fixa vid mig och grejer sen köra till Stisseland/Östra och förfesta sen vidare ut .. Weeeeeeeoooo..

The night gives us Pardaaay! (:

IN I DIMMAN!

Nu börjar jag vakna till liv, och när jag kommer hem ska jag duscha bort allt annat. Få fram den perfekta partystämningen  för ikväll är det pardaaay ..
(förövrigt måste jag nog skaffa en nya "in i dimman"-bild, uttjatad kanske)


Take a Hustler.

Om du känner att dina ögon inte riktigt vill vara öppna, ditt huvud känns hängit, du hade hellre legat kvar i sängen än vara vaken .. Då finns det inte mycket annat att göra än att ta en hustler.

Då blir du pigg, får energi från ingenstans, du känner för att dansa på borden och bara vifta med håret ..
De är en himla kick man kan få , härligt härligt..

Välkommen fredag!

Hallu!

Så igår la vårt internet av, vilket rörde runt i grytan lite för vår familj är väl väldigt mycket datanörd? Idk men ja jag satt ifs inte vid datorn på de sättet, jag glodde mest mina serier och sen när internet la av så fick jag övergå till filmer som jag inte sett förut. Så hela kvällen höll jag på att glo film, ända till nångång imorse typ.

Om drygt en timme ska jag hem till min farmor sen ska vi iväg och handla lite, sen när jag kommer hem därifrån ska jag göra vid mig för ikväll ska vi ut och tura (: hihi. It's gonna be fun !

vad ska ni göra i helgen?

Säsongs-start idag!

Grey's Anatomy börjar idag igen, wihooo. Fast än har de inte kommit ut så väntar med spänning för de släpps två nya avsnitt idag enligt min källa. Som jag sa sist så tror jag inte på de slut som alla andra sa till mig, även Pernilla hade ändrat sin uppfattning då hennes mamma hade samma tankar som jag hade.. Well we'll see when the new season starts. Spännande! (:

 


Wallander Cellisten.

Snart även dags att kolla på den nya Wallanderfilmen som jag fortfarande inte fått tummarna loss att göra.


Ett steg i rätt riktning.

Nu ska jag bara våga lyfta luren och ringa ett utrikes samtal. Jag vågar knappt ens ringa mina vänner, men Sandra sa en smart sak igår. Personen i andra sidan av luren är en okänd människa, kanske det gör det lättare. Kanske , annars får jag banka in i huvudet att det faktiskt är så.

.. men nu ska jag göra lite pommes, va väldigt gott att snylta från syrran så får göra mina egna. Have a nice day (:


Inväntar tredje avsnittet..


Snart på datorn och då ska jag njuta av lite trubbel, skolgång och kärleksbeskymmer. Graaouw (;


3 månader till Julafton.


Men det visste ni kanske redan? hihi.


Officially out of work.

Blev paff när jag såg ett brev från gillebagaren i vår post, öppnade med spänning och vad som väntade var några slantar i slutlön. Så då var det slut nu då.. For real, fast det har jag ju ifs vetat men ja. Bye bye..


Taylor Swift - You belong with me.


Pappers-samlare.

Vill ni veta en sak, jag tror inte att jag har så bra koll på saker och ting egentligen. För hela mitt databord är fullt med typ minneslappar. För att ha lite ordning och reda. Kommer jag in på en blogg med nån bra musik skriver jag direkkt ner det, som nu på sarah's den Jay Z ft Rihanna & Kayne West - Run this town var ju ganska bra, de jag hörde för sen råka jag klicka bort mig för jag glömde att musiken spelades därifrån o orka inte tillbaka för jag själv skulle skriva lite..

Sen har jag även en liten lapp där jag skriver ner vilka som ger mig gåvor på FV så att jag kan ge tillbaka exakt lika mycket som jag får, ganska smart för då glömmer man ingen. Men nog ganska så loffigt ändå (; hahahah.
Jag har lappar som påminner mig om saker som ska göras, texter som kommer från låtar som speglar sig så bra.
Ja allting skrivs ner så fort det ploppar upp i mitt huvud.

Tror det är dags för en liten rensning för det är ett pappersfyllt databord jag sitter vid :P

Bara ett till!!!

Glömde ju skriva och säga det viktigaste med hela denna dagen som är förbi nu..
Jag drack inte en endaste hustler och ändå hade jag hur mycket energi som helst, skrattade ju för kung&fosterland underkvällsingen och ändå orkade jag sjunga i bilen hela vägen hem. Hustlern behövs nog inte egentligen (som sagt bara en inbillning i min hjärna) haha.

My 1 - Hustler 0

Naddi.

Ja så nu har jag skött om min farm, jag har glott dom bloggar jag har lust med ikväll, jag har kollat min mail då jag vunnit ännu en sak på tradera och nu ska jag av med dojjorna, klä om , släcka ner och flytta mig och mobilen till sängen sen glo på mina kära män som jag älskar så (; haha..

Tror förövrigt att Feb precis dog, skickade iväg ett 4/12med-långt sms mohaha (6)..

Nej kramkudden kallar mitt namn, och det är som en vaggvisa. Vi hörs små grodor för nu drar jag! (;



Trippeldos av kärlek (;


För fan va ni är underbara, jag älskar er hela högen. Feel the love love lo-love (; hihi.


Kungen åkte ännu en gång ut!

NILS!! Vafan, du kom längre förra året och you're the man så du skulle ju vidare. Inget roligt idol utan Nils the falling-face-down-man (; Aja återkom nästa år ..


Förövrigt haft en sjukt rolig kväll med tjejerna..
Dagen började med att jag begav mig till Klippan och mötte upp Sandra och Saga, vi drog till Kock's där vi drack och pratade lite sen drog vi vidare hem till dom..

Snackade, flummade med musiken, fick se Sandras nya rum, matade grisarna och kisarna, satt ute och snackade medans miss Sandra in the sun rögade. Åkte till Frida som jobbade och pratade med henne, hon hade bokstavligen fått kungligt besök då prinsen var på shell i östra idag och handlade ett KEXCHOKLAD!! ^^

Jaja sen efter ett snack där drog vi till pizzerian och jag o sandra hade våra sjuka konversationer och blev kåta påvägen till pizzerian. Ja ni kan ju tro vad ni vill för sanningen kommer ju inte fram, mohahaha (6)
(dont take this too serious:P)

Satt där och väntade på pizzorna och pratade lite bla bla sen åkte vi till Pernilla där idol väntade, eller snarare blev de vi som väntade på idol. Som sagt åkte Nilsan ut men han återkommer kanske nästa år? who knows..
Såg halvt om halvt en film efter det som jag inte vet varken namn eller handling av.

Vi skrattade mest åt fula saker, galna attackerande djur och katten som hoppa in i glas dörren x antal gånger. Fick ont i magen och tårar i ögonen så mycket jag skratta. Detta var verkligen guld värt och jag älskar att umgås med er för ni är så lätta att ha o göra med. Allt som behövs är att va sig själv och de blir aldrig någon pinsamtystnad eller ett tvång att fylla tomrummet för allting bara faller på plats precis så som det ska göra. And i love that (: hihi..

Sen var det faktiskt dags att bege sig hemåt, jag lämnade av Sandra och Saga hos dom och tog motorvägen hem, och nu är jag här .. En aning sleden och ska snart slänga mig i sängen o glo på mina älskade män. Mjau (;

Utmanad av Sarah.

Så blev utmanad av Sarah, och det går ut på att svara på frågorna där början på svaret börjar på första bokstaven i sitt namn. Here I go;

1. Vad heter du? My.
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mysa.
3. Flicknamn: Michelle.
4. Pojknamn: Marcus.
5. Yrke: Musiker.
6. Färg: Melerat.
7. Klädesplagg: Mjukisbyxor.
8. Mat: Makaroner och baconsås.
9. Sak i badrummet: Maskara.
10. Plats/stad: Magaluf, Mallorca.
11. En orsak att vara sen: Motorproblem med bilen.
12. Något man skriker: Moget!!!
13. Film: Madagaskar.
14. Något man dricker: Morotsjuice.
15. Band: Maroon 5.
16. Djur: Mise.
17. Gatunamn: Musikvägen.
18. Bil: Mmmm ägget (;
19. Sång: Mmmbop med Hanson (;

och jag orkar inte utmana någon..


Goddagens.

Ska nu springa in i duschen en snabbis för jag vet inte riktigt när jag ska köra iväg till Klippan.. Vaknade idag av larmet , då hade jag somnat med mobilen i sängen sånt är ju också moget:P haha.. Jaja, vaknade sen återigen av att dörrklockan ringde men va för trött för att gå upp o öppna.

Vilket ledde till att next-door grannen fick ringa till mig istället:P mohaha.. Ja sen va de väl dags att gå upp, skördade lite på farmen , klädde på mig sen var det dags att gå över till grannen o kolla till lillan en stund. Sen har jag varit där över och snackat med Håki och sånt ett tag.

Syrran kom precis hem och hon fixat krubb till oss idag, vegetariska vårrullar, yum.
Ska som sagt i duschen nu för väntar besked från Sandra när dom slutar idag så jag kan köra och möta upp henne o Saga sen drar vi vidare hem till dom.

En lekdag med Sandra väntar (; hihi.


I am a winner..

Vann precis en sak på Tradera, suttit i säkert två dagar och undrat om jag skulle chansa på att buda eller inte. Eftersom ingen annan lagt bud på saken under kvällen tänkte jag why not. Eller ja, det var egentligen mami som sa åt mig att jag skulle buda så nu fick jag vinnarmail och det är väl kul. I think..

Ska iaf nu krypa ner i sängen och se dom två första avsnitten av Heroes säsong 4. Så godkväll på er (: hihi.

Jason Mraz-maraton.

Ett ord räcker: Mjau (;


I'm yours


Remedy


Wordplay


You and I both


Idol-dags.

Snart är klockan åtta och då börjar dagens idol-avsnitt som jag tänkt jag skulle titta på. Inte för det är såå kul nu som det är på auditionens men ändå ett halv tvång att kolla (;


Måste bytas ut,

Ja jag har ju sett på filmer där dom säger att ett beroende försvinner snabbast genom att ersätta beroendet med nått annat beroende..

Har sagt till mig själv att när detta hustlerflaket är slut så ska jag sluta dricka hustler. För i min hjärna är det nu inställt att en dag inte fungerar utan hustler, jag har ingen energi om jag inte dricker minst en men helst tre stycken.

Jag har börjat få ont igen, och ganska ofta så det säger väl egentligen en del. Även om det inte alls är något jämfört med den kvällen när jag satt i soffan och drickan hade svepts och de gjorde så ont att jag satt dubbelvikt ofta och bara blunda så hårt jag kunde och inväntade smärtan att försvinna. Vilken den gör efter några sekunder.

Men nu har jag tänkt att jag ersätter hustlern med kolsyrat vatten så blir det nog bra, om nu inte kolsyra också förstör ens inre organ. Fast jag tror nog inte de gör hälften så stor skada som min kära hustler gör. Love hurts (; 

Rondellkörning..

I förra veckan så hämtade jag ju brushan & My i Klippan så när jag körde i rondellen i Pp så var jag tvungen att köra ett extra varv då jag själv aldrig gjort det förut. Körde dock bara ett extra för de va mitt på dagen och lite trafik. Fler ska de va, för de är kul o busa ibland (; mohahaha (6)

Flerst varv har jag ändå åkt med Frida när hon jag och Sandra körde runder i Örkelljunga, vi va väl uppe i tolvstycken tror jag bara för vi skulle klå mitt gamla åk hahah.. I love my babes (:


Kan inte vara lätt alltid!

Att vara hund, eller vilket djur som helst ifs..
Igår när jag hade kollat på tv så kelade jag lite med min gullegris..
Så såg jag hade hon hade fått något typ av strå i ögat så försökte ta ut de men hon ville inte öppna sitt öga men med tålamod och gull så funkade och jag fick bort strået och gullegrisen blev glad på mig..

Men det kan ju inte va så lätt för dom, dom kan ju inte själva plocka bort smuts från ögonen på de sätt som vi människor kan. Stackars dom (; Tur vi finns då ju.. hihi..

Here's my honey! (:


Kommentarer.

Jag har kommit på mig själv nu många gånger att jag skriver kommentarer i kommentarsfällt överrallt sen raderar jag texten och går vidare istället för att skicka. Det är nog min nya hobby..

Men min fotohobby är ändå bäst, ska göra så varje gång jag går nånstans och en kamera är framme redo att ta kort. Bara hoppa in i bilden och gå därifrån, som jag gjorde på Liseberg TWICE i somras. Fan va kul (; Speciellt om dom som tar bilderna blir glada, för sura miner och förstöra är juinte min mening. De ska bara va kul :D

I love being happy (:

Tog sovmorgon!

Men inte har det hjälpt jag är faktiskt ganska så sleden idag.. Iallafall vaknade jag av att min mobil ringde, jag svarade inte utan tog på mig mitt linne gick ut i köket, hemtelefonen ringde och jag tog det där istället. Så jag typ hann vakna till lite först (; smartdrag.. idk.

Sen hjälpte jag mami att fixa med maten , men bara lite, hon gjorde det mesta.. Fick ett scrapbooking paket idag, ska in senare på deras hemsida och se va som kommer nästa månad så får vi se om jag är intresserad eller inte. Jag har aldrig gjort sånt förr men jag gillar att pyssla och pilla. Vill ju fixa hem saker så man kan piffa till sina skor o kläder men vet inte om jag vågar riskera något :P Men design är roligt (:

Sen åt jag mig väldigt full, fortfarande väldigt full i magen. I dont feel so good. Men ja, sen har jag väl mest suttit och ugglat här. Kollat på tradera, skördat min farm och håller nu på att leta fram avsnitten som kom ut igår. Dvs OTH 702, Gossip Girl 302 och Heroes 401-02. Idag kommer ett nytt avsnitt av 90210 som säkert kommer ut ikväll/inatt och sen har ju Desperate Houswivies säsongs-start på söndag. Så äntligen är dom bra'iga serierna igång igen (; hihi..

Aja om en och en halv timme så ska jag köra och hämta hit mina två små kusiner A & L. Tills dess ska jag bara uggla som vanligt och typ ta en hustler och vakna till liv eller något.. Hade nog kunnat sova om jag la mig i sängen nu, dessutom förföljer nattensdröm mig och de gillas inte eftersom jag inte kan gå in i den och drömma vidare (; haha..

Säsong start!

Idag hade fjärde säsongen av Heroes start med både första och andra avsnittet. Har ännu inte själv sett det för jag har fullt upp med massa annat och tar mina 2½ män först (; mohaha. Men imorgon lär jag nog inviga den nya serien skulle jag gissa på..

Vill gråta.

Såg Marcus status på FB innan där han skrev att "crille(makrill)" antagligen skulle synas på Svenska Hollywoodfruar-programmet ikväll så jag slog på det för första gången. Att jag inte vetat att hans syster var en av dom kvinnorna, fast å andra sidan minns jag inte henne speciellt mycket från min barndom men jag känner en släng av avundsjuka till Christian..

För jag vill ju också så himla gärna till USA och bo där och allt. En av mina stora drömmar har ju i flera år varit att åka till Hollywood och åka till USA överhuvudtaget.. Så är det konstigt man känner avunsjukan när man vet folk som bara kan hoppa på ett flyg och åka dit när dom vill..

Jag vill också (;


Jag vill inte vara den som sitter och pekar på tvn och säger "den personen känner jag, den har jag umgåtts med när jag var liten". Jag vill vara personen på tvn som folket i soffan pekar på och säger "Den tjejen känner jag".
- Ett "Svensson-liv" passar inte mig, inte nog med fart..


Tiden springer iväg när man är glad.

För inte behöver man ha roligt för att tiden ska gå fort, man behöver bara vara glad. För sist jag kollade på klockan var den runt fem halv sex .. Syrran hade kommit hem och knacka på dörren för att berätta sin glada nyhet att hon klarat sitt kort så jag va ju tvungen att resa mig och gå o gratta & krama henne..

Sen satte jag mig på stolen o har inte rest mig sen dess. Sitter och gungar på stolen och har fötterna uppe på databordet. Sitter och knappar på tangenterna lite och ugglar på tradera och önskar att jag hade pengar.. Sen sitter jag med mobilen i händerna stupen i kvarten och skrattar med smsen som jag får..

Så tiden springer iväg när man är glad (: hihi..


Nätfönster-Shopping-dille!

Ja herregud, för någon natt sedan så drömde jag att jag vara på Kappahl (av alla ställe?) och där var någon tävling med att man skulle klä sig och snyggast höstmode vann. Och konstigt nog så vann ju jag (; Jätte konstigt, de utspelade ju sig i min hjärna klart jag regera då..

Men sen då har jag bara velat utöka min garderob med kläder. Sitter och glor runder på nätet, på tradera och vill ha så många saker, vill skaffa så jag med kan se bra ut och "följa modet" lite.. Men hur fint jag än tycker det är på personerna på bilderna så kommer det nog inte se lika bra ut på mig. Brukar inte vara så, men jag vill ändå testa..

Om man ändå vore en miljonär så man kunde köpa sig en ny höstgarderob ist för att gå i samma trasor dag ut och dag in ); waaaah vill bli rik.. Triss? Bingo? Poker? njaae...

I'll keep dreaming (;

Säsong fyra påbörjad.


Inatt påbörjades säsong fyra och den säsongen lär väl vara slut om nån natt eftersom det är en bra natt underhållning (; Hihi..

Måndag.

Låg vaken i min säng till halv fem nästan, eller vaken o vaken var jag väl inte men ett halv dött sms-sällskap var jag iallafall och hade två½ män i bakgrunden. Sen somnade jag tillslut och sov väldigt gott tills jag var tvungen att gå upp där vid elva, halv tolv ..

Sen tog jag en snabbdusch och satte mig vid datorn lite tills klockan närmade sig halv ett .. Då fick jag sticka till skolan och hämta Agnes, sen har jag fixat käk och vi har tittat på tv lite. Vi ska väl snart gå ut för det ville hon så vi får väl se. Nu är jag typ halv död eftermaten .. Behöver en hustler, need energi! (;

Aja vi hörs senare, ha en underbar dag! (:

Kvällsing!

Nu har jag popat popcorn och ska stänga ner musiken som strömmar ur högtalarna, byta om sen krypa ner i sängen och glo på mina två och en halv män (; mohaha (inget ovanligt, i know) .. Enjoy your night!


Tom på ord idag.

Ja för jag kan ju inte säga att detta har varit den mest händelsefullaste dagen på länge. Fast när vi satt och åt så fick vi kul besök av vår halvbror som kom hit. Så blev han bjuden på mat och sen firade vi ju Angelika också så det blev tårta även idag. (typ kräkfull nu).

Har mest suttit och glott runder på Tradera, hittat snygga väskor o grejer som jag vill ha. Men mest tittar jag faktiskt efter en ny mobiltelefon för min mobil har börjat få sitt egna liv. Ibland kommer inte mina sms fram, ibland får jag inte andras sms,  får leveransraport från personer fast deras mobil är avstängd.. så den är cepe.

Men nu är det snart dags att köra och lämna lillebror och hans flickvän hos henne.. Men får ta mamis bil då jag inte pallar med motorlampsdiscot i min bil, i wonder what it can be..

Trevlig helg!

Det är exakt vad jag hoppas att ni haft, njutit av den lediga tiden och gjort roliga saker. Själv har man mest spenderat helgen liggandes i sängen. Tyckt synd om sig själv o sånt. Men det är ju roligt det också, måste se de från ljusa sidan. Kunde varit värre (;


Veckans.


Veckans roligaste: Idolavsnitten.
Veckans tråkigaste: Att jag varit sjuk sen i torsdags.
Veckans bästa: smsen.
Veckans sämsta: Blivit bestulna.
Veckans ätbara: -
Veckans person: Angelika, för hon fyllde 15år.
Veckans arbetsinsatts: Barnpassning vad annars?
Veckans önskan: Bli frisk.
Veckans I like: hustlern.
Veckans mysigaste: nada.
Veckans störigaste: Sjuk.
Veckans skyldighet: Barnpassning.
Veckans rörelse: Till&Från grannarna.
(min egenkombinerade lista)

Godnatt (:

Nu är det faktiskt dags för mig att krypa ner under täcket och sova några timmar. Tiden sprang iväg med den där utmaningen bara för texten knasade sig totalt. Men ja så är det. Och nu är jag trött, så de va ju ett ganska bra tidsfördriv då ju..

Godnatt sötingar (:

Tidsfördriv.

Så jag kör på en favorit i repris eller något. En utmaning med hundra frågor. Just för jag inte är trött o inte har något att göra, fördriva tiden alltså.. Here we go

Tre namn jag lyssnar till
: My, Mysaan, Mimi.
Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag glädjs av dom små sakerna.
Någonting jag inte tycker om med mig själv: Utsidan, men det finns inte mycket att göra åt.
Detta är jag rädd för: Närkontakt for real, mörkret, ensamheten, bara tanken på döden.
Tre saker jag vill ha varje dag: Mat, Min dator och min säng.
Tre saker jag absolut inte kan göra: Vara tyst en hel dag, Gå i för små skor, Hoppa ner från hustaket utan att få ont.
Detta tycker jag om att göra: Resa, Festa, träffa nya människor, Sjunga osv osv.
Detta vill jag göra just nu: Åka utomlands.
Bästa känslan: Glädje.
Värsta känslan: Deprimerad.
Egenskaper jag gärna vill att min partner har:  Rolig, Charmig, Glad, Se bra ut osv osv..
Är jag kär just nu? Kanske.
Jag vill gifta mig? Någon gång kanske.
Följande saker vill jag göra innan jag dör: Åka runder i världen, Fått en bra karriär och va lycklig.
Min käraste ägodel? Vet inte.
Något jag vill ha i present: Parfymen (; Vet inte riktigt.
Detta har jag på mig just nu: mjukisbyxor, linne o dragkedjetröja med mera.
Favoritkläder: stretchvänliga byxor o nån tröja.
Favorit djur: Hund.
Följande musikstilar tilltalar mig mest: De mesta.
Favoritlåt just nu: Finns för många att välja mellan.
Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Roligaste: Gymnastik, musik Tråkigaste: Geometri.
Stjärntecken: Fisken.
En film jag älskar: Twilight.
Tv-program jag gillar: Många många många.
Favoritdoft: Fizzy, ayia napa remindern (;
Detta äter jag gärna: Pasta.
Dricker helst: Juice.
Favoritgodis: vet inte.
Hit vill jag gärna åka på semester: Där solen finns..
Färg på mina ögon: Blå / Gröna, skiftar i ljuset.
Min längd: 160 typ.
Jag tror på: nada...
Jag spelar: Farmville (;  och lite supermario ibland.
Personer jag beundrar: Whitney Houston för hennes röst, Pappa för jag alltid gjort de och farmor för hon vet ännu mer än pappa.
Så här bor jag: Hus med extra gård tillsammans med mina päron & stora syskonskaran.
Antal döda krukväxter i hemmet? Ingen aning, håller inte koll på växter..
Det här tänder mig:  mjaaau.
Det här gör mig avtänd: ....
Favoritfärg: Rosa och lila.
Favoritcitat: As long as it's not hurting anybody.. go for it.
En hemlighet jag vet: It's a secret I'll never tell..
Bästa present jag fått: Min dator, min stereo, min bil, de mesta jag fått faktiskt..
Senast köpta skiva: Vet inte så längesen..
Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Mina ögon.
Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:  To much and private.
Udda förmåga/egenskap: hm idk.
Om jag vore ett djur skulle jag vara: En björn & gå i ide.
Vad lyssnar du på just nu? Tangenternas klickande & pappas snarkningar.
Vad har du gjort/ska du göra idag? Har hämtat syrran& hennes kompisar på ekebo o ska snart sova..
Var är dina föräldrar födda? På BB ^^
Vad är det senaste du installerade på datorn? Vet inte..
Vilken är din favoritrestaurang?  Mc Donalds (;
När badade du i en pool senast? I somras..
Hur många barn vill du ha? 3 så två kan slå på en (;
Vilken musikstil tycker du mest illa om? Vet inte.
Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?: Palla..
Vad har du för TV-kanaler? Jag har inga, men mamma&pappa har som jag brukar glo på (;
Har du åkt moped någon gång? Ja många ggr.
Har du busringt någon gång? Ja, mohaha (6)
Har du fått felparkeringsböter?  Nope.
Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump? Ville innan, men är höjdrädd.
Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Geografi är inget bra ämne för mig men Bulgarien eller Cypern? idk..
Har du en egen trädgård? Nja, mina pärons.
Vilken är din favorit bland tecknade serier? Simpsons & Family Guy, för tv serier räknas (;
Kan du alla orden i nationalsången? Nej.
Badkar eller duschkabin? Har badkar men vill såklart ha dusch bara för d (;
Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Twilight.
Favoritpizza? Hawaii.
Chips eller popcorn? Popcorn.
Vilken färg på läppstift använder du? Inget läppstift för mig inte.
Har du rökt jordnötsskal någon gång? Nej? hahah
Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nej.
Apelsin- eller äppeljuice? Äppel
Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Donken med Pernilla för nån helgsen. Cheeseburgarmenyn käkade jag.
Favoritchoklad? De med marianne . Dont remember the name (:
När röstade du senast? idk.
När åt du en hemodlad tomat sist? vet inte om jag nånsin har ^^
Har du vunnit en prispokal någon gång? Jo jag tror d men kanske bara drömt d:P
Är du bra på matlagning? Jag borde vara, är utbildad kock.
Klarar du att tanka själv? Japp, kan själv (;
Har du beställt något från de där shoppingprogrammen de visar på TV? Nej.
Pepsi eller Coca Cola? Coca Cola.
Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Nope.
Vad var det senaste du handlade? grejer till min fest.
Har du kräkts offentligt? Ja.
Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Mångmiljardär, lätt ^^
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej (den som gör är ju ytlig och de får man ju inte vara i den värld vi lever. BAH!!)
Har du ringt något betalnummer? Nej.
Kan man vara vän med sitt ex? Klart man kan.
 Vem var det du besökte på hus senast sjuk? va?
Hade du mycket hår som liten bebis: Nej.
Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? långt onödigt gnabb.
Vad har du i din väska? De mesta nödvändiga.
Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Ser film eller serie på datorn.
Vad har du att vara tacksam för? Att jag föddes..
Var hittade du den här listan? Nätet.
Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Sarah, Läjst och Lina
Har du svarat på alla frågor?? Nej för var tog 99'an vägen? :O

Oh my god, oh my god.


Love is not a place, to come and go as we please.
It's a house we enter in, and then commit to never leave.
So lock the door behind you, throw away the key.
We'll work it out together, let it bring us to our knees.

Love is a shelter, in a raging storm.
Love is peace, in the middle of a war.
And if we try to leave, may god send angels guard the door.
No, love is not a fight...
But something worth fighting for.



Vad är jag så rädd för?

Sing with me..

För denna låten har jag också lyssnat på under kvällen, söker ofta efter låtar med lyrics så att jag kan sjunga med så varför inte dela glädjen och öppna flabben och sjung med nu när ni ser texten också för alla känner väl igen denna gamla godingen , right?(; hihih..


Savage Garden - Crush and burn.


OH NO );

Rost-dagge kanske håller på att dö ); Innan jag fick den av papi så fixade han & brushan med motorn för gamla va kass och en ny skulle i, nu börjar motorlampan lysa ganska ofta när jag är ute o kör .. Först trodde jag de va värmefläkten som gjorde de för d va endast när den va igång som d gjorde de. Nu när jag var o körde höll den på ändå. Tändes, släcktes, tändes o släcktes... No idea varför och blir ledsen på min lilla skruttbil för jag älskar den (:

Trots alla fel är det min lilla rost-dagge som jag gillar så (:

Åtta dagar senare..

.. så var flaket slut och ett nytt var påbörjat.
(så beroende är jag av min hustler)

Drive away.

Japp nu ska jag snart hoppa i bilen och köra iväg, måste köra så tidigt så att jag har tid att tanka och sen tar det också sin lilla tid att köra dit. Hmm, lillebror & My har deckat så det var ju kul. Hade tänkt ha med dom som sällskap men nej nej får köra själv. Mjau jag blir rädd ); ^^ Kanske inte men kunde vat så..

Hörs senare! (:

All for one - I swear.

Haha, jag kommer ihåg när Danny i idol hade kört denna på idolauditionen och jag gick runder i flera dagar efter och sjöng "I swear, lalalalalal I sweeear" så Sandra blev så trött på mig, men de va kul. Här kommer sången:


Graaaouw (;


Vill ha de man inte kan.

Några hustler's har sluntit ner idag och jag kollade på gårdagens idolavsnitt och nu sitter jag med youtube uppe för att lyssna på ny musik .. Allt detta gör mig bara wiiijhoo'ig och sjukan känns som tre mil bort förutom att halsen värker fortf. men skit i de...

Nu är jag ju egentligen bara sugen på att festa, inte ens kan jag i min ensamhet öppna en cider och dricka den. Nej för jag ska ju vara fyllechaffis till min syrra och hennes två vänner sen inatt. Dom är på ekebo nu och gör de osäkert... Va gör jag inte för dom jag bryr mig om? Hm, jag får nog julklappar även iår (; hihi.


Nathan Angelo - Love sucks.


Den var ganska bra faktiskt, new favorite? (;

He's back!!


Att ingen har nämnt något men förra årets pajjas i Idol är fan tillbaka igen!
YES, äntligen höjdes ribban och min idol är tillbaka. Hoppas på clown & paj .
mohahah (6)


Chris Brown - With you.


Beutiful music (:


Hyggliga klubben.

Där verkar jag vara medlem för nog ska jag åter igen göra en god gärning även om jag inte egentligen vill sådär jätte mycket.

Gör det nog mest för att va snäll och för papi ska slippa köra två vändor och för att syrran ska få åka iväg till Ekebo och ha kul.

Så jag är snäll o hämtar dom, syrran & hennes två vänner, där inatt. Schysst av mig. Allt jag vill ha sagt med detta inlägget, att jag faktiskt också kan vara snäll (;

Amber Elexir.

 

Flaskan är kanske inte den finaste, men mmmmm va den luktar gott.
Den luktar vuxen kvinna, en sån doft jag skulle behöva köpa till mig.
Menar vanilj, sött , sött sött, godis, vanlij, sött. Det är mina parfymer i ett nötskal.

Så denna vill jag ha, mamma vet att du ser så du vet vad du kan köpa åt mig (a) blink blink. Haha, nej men nån dag äger jag denna parfym så är det bara (:

Drömmer mig bort..

Åter igen inatt så drömde jag mig bort och hamnade med Bg-folket. Jag tror mitt undermedvetna spelar mig ett spratt. Visst vill jag väl tillbaka dit även om jag är lite rädd för de, det känns som det skulle vara så mycket lättare.

Jag hade fått något att göra, jag hade träffat folk, jag hade kommit på fötter, jag hade fått pengar (inte mycke med lite), jag hade fått mer erfarenhet i livet, jag hade fått lite starkare papper. Jag hade kommit ifrån de negativa här hemma, dom alla besvikelsetankarna i mitt huvud.

Visst vill jag väl iväg, men så enkelt är det inte );


Tycker synd om mig själv som vanligt.

Men detta börjar bli jobbigt, låt mig bara bli frisk typ snabbt. Kul o spendera hela helgen sängliggandes för man inte orkar något med detta huvudet och ha ont överallt typ. Nej men denna helgen är ju rolig. Kan gärna va sjuk på veckorna men helgerna får gärna va sjukfria (:

Nu ska jag begrava mig i soffan..

Min nuvarande ringsignal.


En dålig dag.

Det är i sånna här stunder jag verkligen önskade att jag inte bodde hemma, för hade man varit i sin egen bubbla alldeles ensam hade man inte haft något att irretera sig över. Ingen som slänger massa skuld på en så man blir så arg att man bara vill slå sönder saker.

Det är sånna här dagar jag önska att jag inte hade någon i min närhet, därav låst dörr och avstängd mobil. Vill inte vara social idag, och det drabbar alla. Bara jag och mina två och en halv män...

Bästa fredagen på evigheter, i dont think so no.

Allt som behövs är detta:

och min säng, sen är dagen fulländad..


Avstängd på obestämd tid.

För jag är ruskit irreterad så jag orkar inte ..
Hörs när jag är på bättre humör,
tills dess ingen mobil, inget störande .
bara jag min säng och serier på högvolym!
Godnatt..

Panik..

Syrran kom hem innan idag och började älta om att jorden skulle gå under och letade upp en massa papper och skit och mög. Jag tror inte ett dugg på det nu , precis som jag inte trodde på det år 2000 eller något annat år som dom sagt världen skulle gå under men jag får ändå panik.

Inte av tanken att jorden faktiskt ska gå under utan mer för att jag är väldigt rädd för att bara tänka på vad som kommer efter man är död. De totala ovetandet om vad som händer, för man kan helt enkelt inte sluta tänka något mer måste komma och så går d i dom banorna och min hjärna nästan kokar så jag får panik vilket leder till svammel och rädsla.

Jvla lillasyster till att ens börja detta babbel, för hon slutar inte heller. Eller jo, när jag bad henne för jag tycker det är skrämmande och obehagligt. Men om ni då ville veta så handlar datumet om 21 December 2012 då de står i biblen och någon maya kalender osv osv..

Jag tror inte på det, kanske för att jag är rädd för att dö kanske för att jag faktiskt inte tror på de förän det händer för jag är verkligen en Otroende människa för de är inte mycket jag tror på. Finns det egentligen något jag tror på? Vet inte får fundera på de och återkomma eller något..

Nu ska jag i säng iallafall. Kommer väl inte kunna sova inatt heller av många anledningar. BAH.

Puh,

sitter och svettas & fryser om vart annat. Huvudet känns tungt, näsan snorar, halsen river varje gång jag nyser, hostar eller sväljer så jag mår ju toppen (;

Under kvällen har jag spenderas mest tid framför tvn, kollat family guy, simpsons, idol och kändis djungeln.
Vi har även ätit tårta och jag fick uppvärmd mjölk med hals tablett gjort av mami. Gott, men hjälpte tror jag inte. Blev mest ännu mer tung i huvudet och nu mår jag smått illa.

Ska förflytta mig från soffan till sängen, slå igång 2½men och sen bara ligga där som en död sill. Eftersom Pappa A inte hört av sig idag förväntar jag mig inte att hans äldsta dotter kommer hit imorgon men kanske lika bra att va beredd. Även om hon egentligen inte borde komma hit för jag känner mig inge vidare..

Vill va frisk när jag öppnar ögonen imorgon för detta tröttar ut mig ); wööp.
(I'm feeling sorry for myself.)

Min sötnos, min kärlek.


Bästa platsen, soffan! (: mihihi.


Då var man sjuk igen.

Mamma sa att det säkert kommit tillbaka bara för det inte utbryttigt ordentligt. Ja det lär de nog inte göra heller men detta är väldigt jobbigt. Palla va förkyld och när man drar in få ett slag i skallen, ha riktigt ont i halsen så det river sådär gott när man sväljer o så..

Jo detta är paradiset faktiskt... not.


Tredje säsongen nu påbörjad.

Nu tycker jag faktiskt att det går ganska snabbt att se klart en säsong "Two and a half men". Men det är väl så när man ska försöka sova till det och man ligger där under täcket och skrattat åt dumma kommentarer. Säger då de.


Morrn Morrn.

Har precis skjutsat ner syrran till stationen. Hade lite problem imorse när larmet ringde, kunde inte för fem röda komma på varför de ringde och vad jag skulle göra så jag stängde ju bara av det o somnade om. Tur att mami fanns och väckte oss (; moha..

Nu hade jag tänkt krypa ner under täcket igen, har minsann gått och blivit förkyld o sånt igen. Började igår och nu har jag även ont i halsen igen. Detta är ju så himla roligt! not.


Världens bästa dotter.

Kanske att ta i om man nu ska räkna hur många döttrar det finns i världen och jag absolut inte ligger i toppen. Men vi kör på mitt önsketänkande här så funkar det nog..

Iaf så har syrran sovmorgon imorgonbitti så jag var snäll nog och sa till mami att om hon vill ha sovmorgon kan jag köra syrran till stationen o allt sånt. Så fixat o klart, larmet är ställt och jag är inställd på en tidigmorgon vilket inte gör något då jag faktiskt kan sova vidare när jag kommer hem (;

Nej nu ska jag bege mig mot sängen, så natti (:

Omg, ge mig nu!!

Vad jag hoppas väldigt mycket är att scenen i början när Edward lämnar Bella är lika stark som scenen i boken var för fy fasen va jag bölade när jag läste de kapitlet. Shit my god aldrig bölat till en bok innan jag läste Twilight böckerna .. Mjaaaau .. orre på hög nivå och detta klippet la Vickie in på sin Fb nyligen , inte sett denna förut så va tvungen att lägga den här ..

Vill bara ha den 20 November här nu!! Graaaow.

 

 
OMG, ännu bättre. GIVE ME NOW (;


Dirty mind..

"Det är inte hur djupt du sticker den...
Utan hur du vickar masken fram och tillbaka
"

Ursäkta mig men när jag läste det på min lillasyster tröja så tog det tre sekunder sen kunde jag inte hålla tillbaka asflabbet som kom från mig och hon bara "Vad, va skrattar du åt?" Ja för ofta jag kan säga det till en trettonåring. Så nog är min hjärna lite halvt om halvt ibland men helt seriöst. De borde va barnförbjudet ^^

Varför alltid cepe-miner?


Ja jag undrar varför jag aldrig kan vara normal på kort, ska alltid lägga in nån min ^^,
(bild från i lördags) 


Sladdar & Jag!

Vi är minsann inte vänner alltså. Jag vet inte hur många gånger och hur många sladdar jag har snubblat över. Jag lovar jag är klumpigare än en elefant när det kommer till dessa jvla sladdar!!!

Innan när jag hade en förkort internetsladd så den fick typ hänga tvärshela rummet så rev jag ner datorn minst två gånger i golvet för jag snubblade över internetsladden, vi ska inte snacka om laddaren till mobilen den sladden har bara behövt ligga på golvet och jag har ändå fastnat i den och flera gånger har mobilen vat på laddning och helt plötsligt flögit i golvet för att jag snubblat på sladden..

Senast nu när jag skulle gå härifrån fastna jag i sladden till den extrerna hårddisken så den välte. MAH! Panik på dessa eviga sladdar som verkligen inte är min bästavän! höhö..


Men nu.... IDOL.

Chill på soffan.

Japp, som sagt slutkörd så nu kör jag på "ligga på soffan & glo idol".. Tjarå!


Somna gott på kudden!

Det hade jag verkligen kunnat göra nu, helt seriöst. Fy fan vad jag är slutkörd..
Jag fixade mat när jag kom till Familjen A och då blev det hemmagjord potatismos och korv. När den var uppäten så fixade jag med mig dom tre minsta hem till mig, packade in dom i bilen och körde den ena till en kompis.

Sen var vi ute ett bra tag, åt äpplen och hade gräskrig haha. Tv, kvällsmat och sen kom deras pappa hem och jag kunde gå hem .. Gud så skönt, helt slutkörd haha.. De som är det sköna med "lånade barn" man kan ju få en paus från de. Precis de jag menar med att man kan lämna tillbaka dom.

När jag gick med tvillingvagnen och dom två minsta där i så kände jag en konstig känsla i mig själv ^^, Jaja men sen förstår jag nog lite hur man blir av med gravidmagen. Vet ni hur varmt det är att köra runder på en varm när solen steker på en? hmm. Ska nog börjar träna på de sättet (; Nej skämt o sido..

Godmiddag!

Då var det snart dags att gå iväg och göra nytta igen. Ska vara iväg hos familjen A vid tolv tiden och några timmar framåt.

Är en aning trött fortfarande kan jag med ärligheten säga, vet inte riktigt när jag somnade inatt men jag vaknade ju vid sju imorse av ett himla liv utanför dörren. Sen kunde jag knappt somna om igen och sen var det självklart dags att gå upp .. Bwöh..

Aja, bara denna dagen också sen är jag fri till slappe resten, imorgon fyller min nästyngsta syster år, hon blir 15 så man kan väl lugnt säga att tiden bara springer iväg...

Men nu måste jag göra mig iordning o grejer, hörs när jag kommer hem igen (:

Fallowing me around..



Har jag fel, har jag dragit alla killar över en gräns? Fick nyligen den kommentaren på BDB.
Är det egentligen konstigt om man drar alla över en gräns om alltid är samma sak?
En kille skriver till en tjej, en kille vill ha en tjejs msn, tjejen ger killen sin msn och det första som sker "har du cam, kan du skicka bilder" händer inget av de blir man blockad..
BAH .. Så är det konstigt man bara ger ut sin msn till folk man känner?

Palla ens skicka bilder eller cama med okända människor. Va är nyttan om jag får fråga.
Nej nu menar jag inte att ni inte ska göra de, varsegoda. Men jag är inte sån så då får jag dra alla över en gräns för pallelelellalal..

Väntar på min mat, hungrig som bara den. Som jag sa tidigare lär väl inte somna än på ett tag.
Så väl jag känner mig själv, och idag ska jag även se till att fylla på luren igen ^^,

Jaja godnatt for real this time ((: - (ingen dubbelhaka, en dubbelsmiley)

Dirr i säng alltså!

Dagen har varit ganska så bra faktiskt. Jag drack hustler för att piggna till, för att inte bli sådär trött att jag inte orka något. Stack iväg till Familjen A och anlände samtidigt som mamman. Dom gjorde sig iordning, älsta dottern hade fått skolfoton så jag fick en sån liten bild som nu ligger i min plånbok (mitt lilla barn hehe).

Nåväl, när föräldrarna åkt så var vi där uppe och ritade o lite sånt sen blev det tvn, kvällsmat, lägga minstningen, barnprogrammet lägga dom andra, lyssna på läsläxan sen satt jag o kollade på Idol, Kändisdjungeln, mannen under trappan och heroes. Gick upp med välling till minstningen och sen kom föräldrarna hem för inte så längesen så stod vi och pratade lite..

Tycker jag börjar vänja mig vid att vara där, lära mig var saker och ting finns. Lära mig vad dom får o inte får göra. Jag tycker verkligen om dom ungarna dom är både söta och smarta. Beundrar dom för så smart var jag verkligen inte i den åldern (; De kom på senare tid höhö..

Men det är kul, fast jag har lärt mig av min egen syskonskara att jag inte tänker föda ett helt fotbollslag med ungar ^^, Men vill ändå ha mina tre så två kan slå på en. För sån snäll mamma kommer jag vara (; hahaah. Vet ju själv hur det är hemma 3 mot två eller till och med fyra mot en ibland. Fy va jag är glad att jag är äldst så jag inte blir hackkycklingen (; moha.

Nej nu är det sängen som gäller för om ca 11½ timme så ska jag vara där och passa barnen igen (:
Så godnatt och sov gott? Inte för jag tror jag ens kommer somna föräns om två timmar för nu är jag helt plötsligt på hel varv. De var jag inte när jag vänta på att få gå hem. Då kunde jag inte längta mer efter min säng, fast kanske av andra anledningar hmmma ..

Sprang dessutom hem, fick jävligt ont mellan brösten o halsen vet inte vad man kallar de partiet på kroppen men de gjorde fruktansvärt ont att andas och de rev som ett rivjärn.. Sämst-kondis.se haha. Vet jag redan men jaja..

Neeej måste varva ner nu.. Natti (:

Countdown, 1½ timme..

Sen är jag hos grannarna för att ta hand om deras döttrar.. Ganska komiskt de dära, hur folk säger till mig att jag nog borde jobba med barn, på dagis, förskola, helt enkelt ta hand om ungar..

Jag har faktiskt tyckt det varit roligt sen jag var liten, minns fortfarande en del av filmsnutten sen min lillasyster (som fyller 15 på tors) föddes och jag satt där med bäbisen i famnen och sa "Jag vet hur man gör, schyyyyy" till bebben och vaggade den, och så sov ungen så vet inte alls vad jag höll på med. Men då var jag ju 6år o då är man kanske inte så van (;

Men för att jag trivs runt barn och har lätt för dom, och dom oftast gillar mig med så är jag långt ifrån redo att skaffa egna. Det är väldigt roligt ett tag sådär, men ännu bättre är de sen när man kan lämna tillbaka dom till sina föräldrar igen (; Så mina egna kids får vänta några år gissar jag på.

Men man ska väl inte säga för mycket, för man vet aldrig hur saker och ting förändras.
Livet kan ta plötsliga svängar och få en att tänka om..

men men, sånt snack kan vi ta senare. Nu ska jag piggna till så jag orkar busa (;
Har ätit middag nästan precis så jag är lite dåsig, men piggnar till med min hustler :P (vet ett jvla tjat men de är min drog, helt seriöst.)

Kommer bli en låååångkväll (;

Säsongs-starterna har börjat.

90210 hade sin säsongs start den 8 September 2009 och då startade deras andra säsong.  Andra avsnittet släpps faktiskt idag så får väl vänta och se när det kommer upp (:

One Tree Hill startade sin sjunde säsong igår (14 September). Vad jag vill veta är vad Hunken från Lipstick Jungel gör på bilden och var Peyton & Lukas är någonstans, dom kan inte blivit ersatta, d hade aldrig funkat. Väntar med spänning på första avsnittet så jag kan reda ut mina frågetecken (;

Gossip Girls tredje säsong startades också igår (14 September) och där lär väl bli mer intriger än förut. Wiiijhoo (;

Då var det dag att köra igen.

Som jag kunde gissa så tog det ett bra tag innan jag somnade, låg o hörde 2½men's röster och låg där och skrattade för mig själv. Sen kom jag in halvt om halvt i drömmarnas land och graouw ^^ haha..

Vaknade kl 10 men tänkte snooza till kvart över , åtta minuter över ringer min syster för att kolla så att jag är vaken. Kvart över ringde larmet och nu är jag som sagt uppe, påklädd och redo för att köra igen..

Typisk 'Svensson-humor'

Pappa gick runder och letade efter en katalog i söndags.

My: Vad letar du efter?
Pappa: Jula katalogen.
M: Jaha, den har inte jag sett iallafall
...... (tiden gick lite)
P: Den har säkert rullat iväg.

*Haha*

Mm så torr är den, som en öken (för den va ju ännu bättre^^)


Pappa i ett nötskal, som smittat av sig på alla oss andra.
Så skyll vår kassa humor på pappa (; men vi gillar de så tummen upp (y)


Morning!

Fick så snällt gå upp kvart i sju imorse, vakna lite smått, klä på mig massor med kläder. Sätta mig i bilen o ösa värmen som inte kom föräns vi nästan var i byn. Köra hem, inte ens galet för jag är rädd för morgnar, rädd för rådjur o liknade så jag är en ängel då (; hihi..

Återigen lös motorlampan så snart får väl papi mer jobb att göra ); Hoppas inte, men så kan va fallet..

Jaja men ska lägga mig och försöka sova en stund till sen ska jag hämta syrran igen vid tjugo i elva. Lönt att gå till skolan en dag som denna, menar hon börjar väl inte föräns kanske åtta halv nio sen måste hon sluta vid tio, lite över för att hinna med tåget igen så hm lön dag (;

Sen efter det måste jag fixa med käk och sånt innan jag beger mig till grannen och är barnvakt där.
Så godnatt igen darlings..

Brr, måste upp tidigt..

För imorgonbitti har syrran sovmorgon och självklart ville mami att jag skulle skjutsa ner henne så hon slapp köra moppe. ÅH, ingen sovmorgon o så är de så fruktansvärt kallt ute så tidigt på morgonen. Men visst är man en snäll storasyster eller vad?(; Jo för jag gör ju de, jag kommer upp imorgonbitti och kör henne dit, kör mig själv hem sen slänger jag mig i sängen o väntar på sömn igen..

Sen blir det upp, fixa käk, vakna till liv med några huster, sticka iväg o vara barnvakt hela kvällen ..

Så nu säger jag godnatt nr 1, lägger mig i sängen o håller man underhålld av 2½men, skickar sms och löser suduko sen somnar jag väl om några timmar?  Helst tidigare än senare (; moha.

Jaja, natti!

Dags att gå upp ett steg.

Såg precis klart säsong 1 så nu ska jag påbörja säsong 2 och leta upp säsong 3 så den finns till hands när denna säsongen blir klar. För avsnitten går åt som glass en het sommar (; mohaha..

Må vara att jag är en liten nörd, men jag gillar serien den får mig att skratta (;



Kyrkoval-bladet var väldigt coolt (;

En bild på min gamla körledare Aase i fyrformat och galna bilder, me like.. Men vad jag gillade ännu mer var ju faktiskt att det var annonser om körstarter och sånt i byn. Wah, jag hade gärna velat börja igen. Man ska ju göra saker man gillar o sjunga gillar jag. I love it till och med, har alltid gjort kommer alltid att göra (:

Men längre än så blir det nog inte.

HSM3 - Can I have this dance.

Igår när jag zappade på tvn för att hitta något att kolla på så hamnade jag på High School musical3 filmen och precis när han stod i trädet och väntade på henne. Så började dom sjunga på denna låten och I love it.. Tears, så vackert, gulligt, fint. graouw.. Så här har ni låten med lyrics och allt;


Jag vill sälja mig själv,

till högstbjudande, någon som vill köpa? (;

Nej inte riktigt på det sättet, men jag önskar nog att jag var lite bättre på att sälja mig själv som "arbetare" eller hur man ska säga. För jag tror att om jag hade haft mer självförtroende i mig själv så hade jag kanske haft ett jobb. Jag är inte den som går till ställen o säger "Hej jag heter My, kan jag få jobba här?" Det är inte direkt något jag skulle kunna göra, även om jag velat. Men jag vågar fan inte );

Så kanske jag borde gå en kurs i självkänsla och tro-på-dig-själv.. Idk, men låter som en bra idé.

Start of something new.

Ja måndag, starten på en ny vecka.. Med chansen till nya tag och nya utmaningar. Varför säger man så varje gång det är något nytt. Speciellt då när året börjar, ett nytt år med chansen för nya tag osv osv. Dom där nya tagen kan man ju faktiskt ta när man vill..

Se på dom som tar sig i kragen för att sluta röka, dom väntar inte på nyår och tar taget då. Jag tycker det är strongt jobbat av dom att försöka sluta, och ännu bättre om dom lyckas. Jag håller tummarna på att lillebror lyckas, för han är bara liten o ska inte röka (tycker jag ifs inte min lillasyster heller ska men hon är ju lite äldre så finns inte så mycket att säga till om där.)

Det är måndag och jag har spenderat hela natten, hela morgonen och några timmar nu på eftermiddagen i min säng. Har kört på "Two and a half men" - maraton för jag diggar den serien som attans (; hehe. Jag har även druckit en hustler och är nu redo igen..

Min granne ringde förut och jag ska ta barnvaktspasset imorgon också då dom inte kunde få tag i någon annan.
Och som jag har sagt innan till folk i min närhet och så så har jag svårt att förstå att jag ens får vara där, men det är väl bara ett tecken på att man faktiskt förändras med tiden. För då på centralskolan var jag en djävul unge, alltså att lärarna stod ut förstår jag inte för jag var just en sån unge som jag i dagsläget inte klarar av. Lyssnade inte, skulle göra precis tvärtom än vad man fick, jag kacklade värre än en höna på lektionerna, kastade suddis  och höll på allmänt o störa.. Men nu har jag väl vuxit till mig, det är bara att inse att man faktiskt förändras. Jag är välkommen att ta hand om min gamla lärares barn fast jag nog inte betedde mig så himla bra mot han då. Jag är inte längre den där ungen, jag har nog ändå mognat en hel del med åren och det är jag tacksam för..

men det säger absolut inte att jag är mogen för det, för nej jag är ganska barnslig och jag gillar det. Jag är inte en sån människa som orkar vara seriös hela tiden, jag kan nog inte ens vara det. Jag är bäst på att fula mig en massa, jag är bäst på att skämta. Problemen kommer när det ska vara allvar, då är jag inte på topp. Men det kommer väl de också I guess (: hihi..

Ja men nu ska jag återgå till mitt sudukohäfte, min säng och 2½men .. Slappemåndag och veckan börjar på allvar imorgon (; hihi..

Fortsätta mitt maraton.

För jag orkar inte göra något annat så nu är det jag och dom 2½männen.
Mjau på det.

På det igen.

Inte snackar jag om på alkoholen igen, eller hustlern (som jag förövrigt inte druckit idag , applåd^^) Vad jag menar är såklart min kära skrattunderhållning med Two and a half men.. Så det blir att jag slänger mig i sängen nu. Hörs senare, annars godnatt o sov gott (:


Mår lite bättre nu.

Och det är väl så typiskt när klockan börjar närma sig natten och det är dags att sova, moget att man ska piggna till då.. Lär säkerligen inte kunna somna inormal tid inatt heller, men det börjar ju bli en vane sak. Inte ens när jag går upp tidigt kan jag lägga mig innan 1(två) på natten. Jobbigt.se.....

Ska nog sätta igång two and a half men senare så jag har något att roa mig med. Men först ska jag nog skörda min lilla farm på nytt, vet hur mycket Feb gillar de :P haha...

Nej godkväll mina kära, hörs&syns.

Nothing last forever.

Death is ending everything so nothing can last forever..

Gårdagens pris.

Med tanke på gårdagens alkoholintag och allt så mår jag inte riktigt bra idag. Eller ifs mår jag inte så dåligt nu är mest bara sleden och jag har somnat x antal ggr i sängen under dagen och somnat till lite i soffan under kvällen. Hade inte tänkt skriva så mycket nu då jag inte har så mycket ork för det, väldigt lat idag haha..

Men gårdagen var väldigt lyckad och för en gångsskull hade jag faktiskt väldigt roligt på min egen fest, inget bråk, lagom med folk , dom gamla kom ut och sjöng singstar och borden åkte åt sidan så ett litet dansgolv bildades, jodå kort o gott var det så och jag hade väldigt roligt och glad att vi körde på detta..

Tack alla som visade sina söta ansikten och för att ni gjorde kvällen till hur den blev (:
Snart får vi på det igen (; hahaha..

This is how today is.. Not so good (;


Veckans.


Veckans roligaste: Gårdagens fest.
Veckans tråkigaste: Dagens illamående.
Veckans bästa: Nattsällskap (:
Veckans sämsta: Stöket från festen som senare måste städas?:P
Veckans ätbara: Kräftor & räkor mm mm mm (;
Veckans person: me, för jag har förtjänat de (;
Veckans arbetsinsatts: Barnpassning as usual.
Veckans önskan - Lördagen (:
Veckans I like - mys.
Veckans mysigaste - natten.
Veckans störigaste - Ont i armarna fortfarande.
Veckans skyldighet - Alkoholkonsumtion igår (;
Veckans rörelse - Till & från grannarna.
(min egenkombinerade lista)

Nedstängning av dator.

Japp nu har klockan passerat 18.00 vilket betyder att kräftskivan börjar och jag måste bege mig for real. Inget mer tillbaka och kolla läget på internet nu är det fest som gäller och drickan ska kolpas, kräftorna & räkorna skalas och ätas. Skratt ska delas och kvällen ska va underbart bra..

Trevlig lördag till er också ((:

Ikvääälll!! :D


En bild säger mer än ord kan få fram (;


Mycket att stå i..

Det är ju lördag och som sagt så ska allt samlas till sista dagen och göras då. Så smart planerat när man haft hela veckan på sig egentligen :P haha..

Inatt satt jag och höll på att få i musiken i en mapp så jag lätt kunde bränna de senare. Så ringer det på telefonen så gick o svarade, åkte ner till byn och hämtade syrran. Fy fasen va kallt det var ute imorse vid den tiden. Jag satt och spännde mig hela vägen till Pp så mycket att jag fick ont i revbenen på sidan. Brrrrrrrrrrr...

Sen kom vi hem o jag fixa med musiken och sen la jag mig och försökte sova, som vanligt kommer allt då och det tog ett tag. Sen försökte jag köra lite meditation. Andas och släpp tankarna tillslut somnade jag  (;

Vaknade vid tolv idag och det var bara att sätta igång med att som skulle göras.
Nu är iallafall är bålet klart, borden o stolarna är ute, elen är kopplad och skivan bränd.
Om två timmar kommer grannarna över och festen börjar, det blir kräftskiva så tills dess måste jag duscha och fixa vid mig men det hinns. Det är ju två timmar kvar (;

Ikväll ska bli en rolig kväll så är det men den saken! (:

Xtra cash & inte lika mycket arbetslös.

Jag har det ganska bra i dessa dåliga tider ändå, jag menar jag bor hemma så jag är ganska tacksam över att jag inte fick flytta hemifrån då för kanske två år sedan då jag ville för jag också ville bo själv. Jag har ett litet extra knäck som barnvakt fram & tillbaka vilket ger lite extra slantar som kan sparas och ha i dom andra svåra tiderna.
Jag hjälper till hemma (lite sämre nu när barnvakten tagit störredel) och får typ månadspeng för det. Menar går jag bara hemma är det klart att jag städar undan allt som är synligt och gör nytta så dom arbetande slipper..

Jag har underbara föräldrar som ställer upp för mig och som ibland har förstående för att det inte är lätt.. Att jag säger ibland att jag vill ta en flygbiljett och åka någonstans och inte komma hem på ett tag är inte att fly från sina problem, det är snarare tvärtom, lätta trycket. Utomlands har en helt annan marknad och söker folk hela tiden och här hemma får man vänta tills man har tillräckligt med arbetslivserfarenhet (som jag då undrar när jag ska lyckas få)..

... nu råka jag sväva iväg från ämnet som var menat, inget ovanligt.

Vad jag tänkte säga är att dom där extra pengarna från barnsittningar, körningar o allt läggs undan och blir det lite större summor åker det i spar for real och dom pengarna ska jag minsann spara för nästa sommar så ska jag minsann åka iväg på en två veckors-sol-semester!! No doubt..

Men det har varit kul att åka tillbaka till Bulgarien och jobba en säsong, men undrar om jag vågar visa mig där igen^^ mohahah.

Nu kallar snart sängen på mig, det är ju LÖRDAG nu :D Happy Happy.
Räkor och kräftor ikväll tillsammans med familjen & grannarna.. Mumma!! ((:

Sjunger lite för mig själv.

och de är väldigt roligt faktiskt, fredags underhållning i OD (;










Detta är några av dom låtar som bläddras fram på youtube. Om ni sjunger med, så sjunger vi ju nästan tillsammans ?(; höhö..

Duktighets medalj.

Det tycker jag minsann att jag är förtjänad av nu. Har fixat och donat nu i någon timme (: Mitt rum är någerlunda städat, jag har dammsugit, slängt sopor, tvättat en maskintvätt, musiken är så gott som klar också, fått lämnat Jennies dator som varit här sen vi lana (;

Har fixat käk och sitter och dricker ännu en hustler. Snart är det lördag och snart är det fest, wihooo :D
Vad som kommer kännas väldigt konstigt imorgon är att detta inte alls kommer vara en vanlig my-fest utan kommer vara en rolig sådan.

Ett fåtal personer är bjudna, jag har fixat så att det finns singstar, jag har fixat med så jag bjuder på bål. Ja jag har tänkt att det inte ska bli en vanlig my-fest där vem som helst i princip kan komma o gå, det blir bråk och kaos. Nej imorgon ska vara roligt!!!

Dom som inte blivit bjudna är inte välkomna. Tyvärr men denna gången testar jag något nytt. Trött på de gamla så in med nytt (:

Minne lika med noll.

Ja alltså jag har nog ett tre sekunders minne för jag kan påbörja en sak och tänka att under tiden gör jag något annat men då glömmer jag bort vad jag gjorde först. Som nu; Jag skulle börja med maten, wok o nudlar medans oljan skulle bli varm tänkte jag slänga soporna ja men så glömde jag maten o kom precis i lagom tid tills woken skulle på men tänk så illa det kunnat gå (;

Tror jag får hålla mig till "en-sak-i-taget" hahaha.

11 September.

Det har gått flera år sen attacken men ändå ett datum som man minns.
En tanke går ut till alla dom drabbades familjer.


Helgen är här! (:

Vaknade till innan sju imorse och var inte piggast direkt men behövde upp så satt mami i köket vilket gjorde att jag stod o pratade med henne lite. Det var inte bra för mig, sen kunde jag knappt somna om igen.

I mitt undermedvetna finns det tydligen kvar och gnager som en liten bomb som kommer att smälla på nytt för i drömmarna kom det in och förstörde "morgondagens fest" bara för att dom var där. Ja så kommer de ju inte bli i verkligheten för vi är bara ett litet sött gäng som ska festa tillsammans ^^, jaja..

Sen ringde larmet vid elva och jag snoozade till halv tolv sen gick jag upp och öste musiken och har nu lyssnat igenom all musik på min dator. Inte så mycket musik men det tog ju sin lilla tid haha.

När jag tyckt de va bra med musiken så begav jag mig till Örkelljunga och handlade. Inom systemet och köpte vin till bålet och sen inom netto där jag köpte ett flak med hustler och lite snacks o grejer sen inom Coop för frysta bär (MAAAH va dyrt...) Sen begav jag mig hemåt o hade ändå glömt en sak. men orka ^^,

Är nu hemma o lyssnar på musik och ska väl snart sätta fart med att städa igen. Mycket som ska göras och jag har haft hela veckan på mig men som alltid ska allting sölas och göras så sent som möjligt (; höhö..

Men helgen är välkommen nu iallafall :D wiii.

Sovsällskapet inatt.

Ja för nu tänkte jag säga godnatt, o redan har jag sälle av dessa tre grabbar.
Tänkt på det med 2½men, jag vet ju vad det står för egentligen. Men min roliga tolkning är nog ändå att Alan är den halva mannen. Don't you think?(; mohaah..

Godnatt!

Nelly Furtado - Do it.

Pardaaaaay (:


Inget bra för hjärtat.

Hade det varit så att Hustler inte skadat mitt redan dåliga hjärta så hade jag lätt hållt mig till det på festerna. Jag blir sjukt påverkad och helt speedad, som en perfekt fylla och man får inte dom där minnesluckorna och gör ångerfulla saker. Ska ta mig en funderare vilket jag helst föredrar? ^^,


Mjaaaaaaaau.


En dag närmare helgen!

Min morbror ringde mig förut och undrade om jag kunde hämta mina två kusiner på dagiset eftersom att han skulle komma ifrån jobbet lite senare så jag väntade på att klockan skulle passera för att bli dags att hoppa i bilen och köra iväg.

Körde lite fel först men sen hittade jag och direkt när jag såg Andy så blev han glad och sprang och kramade mig, sen väntade vi in Lance sen sa vi hejdå till dagis/fritidspersonalen och körde hemåt. Jag körde inom Netto och köpte hustler & påfyllning till min mobiltelefon sen landade vi hemma.

Åt lite middag och nu sitter jag och öser med musiken för att se om jag kan hitta musik till lördagens partyskiva, så om du har musiktips så tipsa mig gärna för jag kan inte komma på mycket att söka efter, jag laddar ner från Youtube så allt som finns där får jag tag på. Just so u know (; Så snälla ge mig tips, i need them! (:

Förövrigt, speedad på min hustler som vanligt (; And I like (; höhö..

Älskar att skriva & kladda.

och det har jag gjort länge. Det handlar inte om själva texterna egentligen utan att få använda pennan och bara fylla ett papper, kalendern, ett block vad som helst. Väldigt ofta lever jag efter "to-do-listor" bara för att ha en anledning att skriva ner något som faktiskt har en liten betydelse.

Min kalender jag har för tillfället är fullkladdat dom senaste veckorna, speciellt med blommor och det ser piffigare ut än en tom men också väldigt rörigt. Kanske det ändå beskriver mig själv som person, för jag är nog rörig i själen för jag har inte koll på mycket. Jag har ingen aning om något i framtiden, ifs lika lite koll som vilken annan människa som helst då man inte kan se in i framtiden (kanske någon har en power och kan va vet jag) men ja.

Här har vi en vecko-to-do-lista som måste kryssas i innan lördag då det bjuds på fest.
* Städa undan synlig smuts (här kör vi på fusk-städning som när man var liten) [x]
* Ut med sopsäckar att slänga burkar o flaskor i [ ]
* Fixa ledigt ett bord för plats till bål  [x]
* Göra iordning till Tvn, singstaret osv osv [x]
* Frysa is [x]
* Fixa shot (its only a maybe) [ ]
* Köpa vin, sprite/fruktsoda, snacks osv osv [x]
* Fram med stolar (och ett bord till?) [ ]
* Fylla på mobilen [x]
* Panta burkar (inte för att ha råd att handla, mer en städningsgrej) höhö [-] (blev utslängda i bilen bara)
* Städa mitt rum [x]
* Fixa musik [x]

Aja nog om detta, nu ska jag ösa musik för att höra vad som kan brännas över på skiva.. Enjoy the day (:

Kräftor.

Väldigt mycket kräftsnack just nu, vi är ju inne i den månaden nu. Just det en kräftmånad där alla åker eller har kräftskiva och man mumsar i sig skaldjur och mmm.. På lördag ska mina föräldrar ha kräftskiva och jag sa till dom att man äter det alldeles för sällan för varje gång måste jag på nytt få instruktioner till hur man skalar dessa djur. Haha, så mycket bekymmer o så lite att mumsa men ack så gott (;

Jag kände för att sticka iväg o köpa ett paket till mig själv då jag troligen inte lär få i mig något på lördag. Ska ju själv festa (; hihi. Men ja vi får väl se, finns säkert inget kvar ändå. Alla äter ju som sagt kräftor nu.

Playground online.

Inne på Spelo.se finns det många spel för stora & små, fast nog ändå mest för dom små. Iallafall så var jag inne och spela lite där men tyckte inte det var så roligt tills Frida sa att hon spelade Mario spel där inne så jag började spela de hon spelade och nu är jag fast i Mario Racing Tournament, riktigt roligt :P haha. Klickar du på bilden kommer du direkt till det spelet.


It might be a goodnight.

och kanske blir detta också mitt godnatt inlägg, det beror väl på hur svårt jag kommer ha att somna men hade iallafall tänkt lägga mig i sängen och se något avsnitt av Two and a half men nu. Ser ju från början nu. Wii (;

Så försök nr 1; Godnatt gott folk (:


Tretton är oturs nr

och detta är dagens trettonde inlägg.. no more to say (;

För han är ju också så himla bra!



HAHAHA. speciellt de där dunderundada saket:P

Helt jävla klockren!

Alltså ni som såg idol ikväll såg väl också dom två nervösa killarna som kom in, haha som jag garva när han sprang ut och rätt in i dörren men iallafall jag är fan bäst. Jag sa till töserna att jag inte trodde det var på allvar för om man tittade på killen utan gitarr så log han till sånt som han försökte hålla tillbaka ett flabb.. Men visst gick jag väl på det i början men kändes lite överdrivet.

Dock höll jag på att kissa ner mig för fan va det var roligt, helt seriöst!


På lördag är det fest.

och jag ser framemot det såå. Ingen kaos, inget bråk, det blir glada miner & singstar. Graou (;

Bit i det sura äpplet.


Som sagt min utsida matchar inte alltid min insida.
Men jag vet att jag är tillräckligt smart..


Kom såklart för tidigt.

Visste att fotbollsmatch pågick men orkade inte gå och leta upp kanalen men när jag väl skulle kolla på Idol kl 20.00 kom jag in på fotbollen , wihoo jag hann se självmålet från maltas sida och Sverige gå till vinst. Gött! Men antar att innan jag kom va de inte mycket att se (; Så ja ..

Men nu börjar snart Idol for real och jag ska sitta o kolla för jag behöver skratta lite hihi. Dricker varmmjölk med sånna halstabletter i som mami gjorde till syrran så blev där en skvätt över som jag tog. Gott gott :D

Men nu ska bege mig härifrån och in under min filt i soffan och lösa lite suduko och få mig lite skratt.
Godkväll kära läsare..

Passa på medans jag kan.

För igår var jag busy med annat men nu ska jag masa mig till soffan och glo på IDOL faktiskt.
Måste få skratta lite, smaska på något och bara ha en fortsatt trevlig kväll ;D


Psykvården i Sverige borde skärpas!

Inte för att jag egentligen är så speciellt engagerad i detta med psykvård och psykisktsjuka människor men man kan ju ändå få en inblick över att något inte står rätt till. Man kan åka in på psyket och efter någon timme är man släppt igen, oavsett vad som skett innan.. För eftersom att personen är psykisktsjuk är brotten inte allvarliga nog.

För några månader sedan så fick Örkelljunga borna iallafall bli varse om denna sak då en psykisktsjuk man blev frigiven/friskförklarad , iallafall fick han komma ut och på kvällen knacka han på hos sin mamma och högg ihjäl henne. Fasten att systern och mamman ville ha kvar honom så blev han frisläppt. Seriöst.

Vi fick bli lite varse om det igår då killen fått slint och gick och hotade familjen till livet, som sagt igår så var polisstyrkan här med civilare, förmedlare, insattstyrkor och allt. Men fick dom göra något? Nej han skulle ge sig frivilligt och det gjorde han ju tillslut också , åkte till psyket men blev senare släppt såklart.
Idag var han på nytt och hotade en familjemedlem och blev tagen. Kommer han då bli släppt igen.

Hur kan man vara psykisktsjuk men för frisk för att läggas in. En friskmänniska hade åkt i häktet direkt men en mellantingare får sväva fritt i det blå för han är sjukt men ändå för frisk. Det är fel, det är så mycket fel.

Personer i behov av hjälp borde minsann få all den hjälp som dom kan få. Man ska inte kunna va ett mellanting, antingen är man frisk eller är man sjuk oavsett borde de finnas åtgärder att ta eller ska man vänta tills något så allvarigt händer att någon skjuter ner elever i skolan?

Tur jag inte är politiker iallafall, jag vill vara bra på mitt jobb!

© My Svensson.


Min åsikt om True Blood.

Det är typ över allt jag läst om "True Blood" och efter igår att Sarah hade skrivit om den och typ uppmanade folk att se serien så tänkte jag ge den en chans. Direkt så tyckte jag att det låg en kass Twilight över de hela..
* En hon människa och en han vampyr.
* En telepatiker.
* Förbjuden kärlek, typ.

Men jag vill ändå se på den, även om jag tycker att den än så länge inte har wow'at mig. Men det kommer kanske. Om inget annat så älskar jag Vampyrer så är nog lite fast för det och sen känner jag igen Jason jätte mycket men kan inte sätta fingret på det och har inte riktigt orkat googla, men får väl göra det nu.

Men gillar ni vampyrfilmer o sånt, så kanske även ni gillar True Blood.

Var bara tvungen!

Jag älskar Two and a half men så jag kände det var på tiden att första säsongen hamnade på datorn.
Ikväll/natt kommer den att invigas hihi..


Home sweet home?

Kom iväg sa hej och hejdå typ sen stack jag och hämtade knattarna. Stod och funderade över middagen, ringde hem och bad minisyrran komma med några grejer jag behövde sen gjorde jag makaroner & korvstroganoff till middag.

Och vilken dag det varit, helt underbart varmt väder. Svettats som en svettboll^^ haha. Nej men efter maten var vi ute i solen en massa, dom klättra i träd, bråka om grejerna, hoppa stuttsmatta och allt annat tills dom behövde dricka. Ja jag behövde minsann också vätskepåfyllning.

Va väl ute ett tag till sen gick vi in. Lyssnade på sagor och jag låg i sängen o kela med en katt som höll på att pussa mig en massa haha va söt, o jag är ju inte världens kattvän men iaf:p Somnade nästan där också så då fick jag börja röra på mig.

Lite tv, lite fika, fixa kvällsmat, diska undan, byta blöja & kläder på minstingen sen i säng med henne och sen inväntade vi föräldrarna med att jag började hjälpa till med läxan men hon är så smart så hon behöver ju knappt någon hjälp. Sånna smarto kids vill jag också ha (; hihi

Aja sen kom föräldrarna och jag fick ett nytt datum att lägga till i kalendern sen gick jag hem. Puh va jag är sleden nu :P

Nästan nyvaken.

Kan inte påstå att jag är piggast.se men upp var jag ju tvungen att komma. Mami väckte mig kvart i nio men jag snoozade typ en timme sen hoppade jag i duschen för att vakna till liv och sen borstade jag tänderna men nog vaknade jag inte för det..

Om en timme ska jag vara barnvakt, vet inte hur länge det blir idag men det kvittar ju. Dagen har ändast barnvakt som sysselsättning ändå.  Fast när jag kommer hem får jag nog ta och fixa lite musik för en skiva måste brännas senast fredag..

Buäo, vill tillbaka under mitt varma täcke och sova vidare..

Gårdags premiär.

Enligt SVT's play så sändes första avsnittet från nya säsongen av Andra avenyn igår.

Jag har väntat ganska länge, men kanske inte med så mycket väntan egentligen.

Men tänkte iallafall slänga igång första avsnittet nu, godnatt! (:

Busshunter - Every morning.

Den var faktiskt bra, jag som aldrig lyssnar på Busshunter ..


3 timmar senare..

Jag fixade med min mat och blev irreterad så jag la mig i sängen. Minisyrran knacka på dörren o sa att polisen skulle komma hit eftersom jag var sur sa jag bara jaha det skiter jag väl i och drog täcket över huvudet.

Fick i mig maten och blev genast glad, gick ut och hörde att där var tre polisbilar utanför och jag bara jaha, åt klart sen såg jag en saab stå i korset och glo som fan åt de hållet och tittade ut för att se vem det var, ett känt ansikte. Jaja sen begav jag mig över till syrran, lill-linus och dom.

Stod där ett tag sen kom ännu en bil och ännu en. Tillslut var det fyra-fem polisbilar, två civilare, två förmedlare och två insattstyrkor. Men dom stod mest bara, och vi stod mest bara förutom syrran som gick och tog kort, speciellt på snygga polismän haha.

Sen två och en halv timme senare fick vi inte längre stå där, dom tyckte det nog var lättare om vi inte fanns. Så jag sprang in och under dom få minuter jag var inne så gav killen upp och är nu på vägen här ifrån.

Hoppas du får hjälpen du förtjänar att få.

Inget man växer ifrån.

Även vuxna snackar en massa skit, är lika nyfikna och ska veta allting före alla andra. Gärna gotta sig i andras olycka för det är ju bättre än att själv vara i skiten..

Att säga till sina barn att det blir bättre när ni blir äldre är att mata in en lögn i deras huvuden. För hela tiden kommer saker hända som man inte vill, hela tiden kommer man bli nerslagen. Visserligen kan man nog vända sig tillbaka i tiden och skratta över hur lite ens problem var då.

Problemen kommer alltid finnas där, det är inget man kommer ifrån.
Vad man istället måste göra är att kämpa för att må bra och få som man vill.

Tiden läker kanske såren du en gång haft, men nya kommer. Och dom nya försvinner. Det är livets kretslopp, en berg-och-dalbana.

För att njuta av solen måste det regna.
För att veta att man är glad måste man få ha sura dagar..

Vi lever i ett tivoli med personliga berg-och-dalbanor. That's life.

© My Svensson.


Me and my love <3

När jag skulle gå in från andra huset innan så kom min lilla älskling med värsta pinnen, vet inte om hon dragit upp ett litet träd eller vad men hon skulle allt ha den iallafall. Lite dragkamp och lite kast med pinnen sen fick de allt vara. Men hon är världens sötaste I love you <3


Andats in tillräckligt med damm för idag.

Så nu orkade jag inte längre vara där ute och städa. Hade ju tur att syrran hade fest i lördags vilket innebar att hon fick hjälpa till att städa undan alla burkar som låg över hela golvet och allt annat skräp.

Öppnade fönstren så fort jag kom in för det luktade bara instängt, skräp överallt men jag kan tycka att jag faktiskt lyckades ganska så bra. Hittade en liten borste och bosta bort den mesta spindelväven, det är faktiskt inte så farligt med döda spindlar och mycke nät men när en spindel plötsligt börjar springa mot dig på den lilla borsten kan du inget annat än slänga borsten så långt du kan. BAH så rädd jag blev.

Har gjort plats med bord så att tvn kan komma ut, för det bjuds ju på singstar och sånt kul (:

Torkat av lite bord och sånt har jag också gjort men sen tyckte jag att det blev för mycket inandning av spindelväv och damm så jag slängde några kassar in i stallet och låste dörren och gick in igen.

Nu ska jag fixa med maten, mmmm ugnsbakad lax är så himla gott! Får hoppas magen är min vän idag så jag kan äta lika mycket som jag vill o lite till (; mohaha..

Tisdag.

Så åkte iväg till Örkelljunga med mami, inom spargrisen, inom coop, inom netto, inom gemet för att leta upp en ny kalender att kladda ej men hittade ingen, körde förbi lekplatsen och där fanns min kusin, min "moster" och hennes mamma så vi stannade och stod ute i solen och snackade ett bra tag..

Klockan var ju typ två när vi va hemma igen, och vi skulle bara till Örkelljunga (; haha..

Nu ska jag alldeles strax gå ut och fixa till inför lördag. Solen är riktigt härlig idag så lär nog spendera några minuter och bara njuta där :P hihi.. Ja sen ska jag fixa middagen också. Ska göra ugnsbakadlax med pressadpotatis och löjromssås just för det var så längesen sist och jag älskar det! MUMMAAAAAAA :D

Måste även fixa massa musik, därav är det bra att gå igenom all musik på datorn. Något funkar nog fortfarande även om det är gammal musik :P hihi

Nej nu har jag inte mycket mer att tillägga, så trevlig tisdag!

Godmorgon!

Solen vill nog fram lite sådär genom molnen.. Vet inte riktigt hur det kommer bli idag, men nu är jag iallafall uppe och har varit det sen elva. Ska snart iväg och handla lite med mami och sen ska jag förpassa mig ut och göra nytta så länge jag orkar. Har en lista på vad som ska göras idag, lär nog inte orka o hinna hälften men det måste ju göras till lördag..

Trött, give me a hustler please! Får nog köpa när jag är i Örkelljunga sen..

Nattens film.


Har inte riktigt kommit in i filmen ännu så något att säga om den har jag inte, och recension lär inte komma ut om den heller om den inte blir makalöst bra i slutet så jag knappt får luft men så bra lär den knappast va (;

Make a wish!

klockan är slagen 00.00 nu är det en önskan som uppfylls , right? (:

Mitt mål i Farmville är nu nått!

Japp, jag levlade upp mig till level 28 för jag köpte ett hus och för att jag köpte huset fick jag en medalj och 1000xp vilket gjorde att jag gick om min lillebror poängmässigt och nu kan FV lägga ner om det vill för nu kan jag sova lugnt om natten (; hahahahah..

Nforce V Darren Styles - Right by your side.


Måååntack.

Ja snart är även denna dagen förbi och då återstår det inte många tills det är helg igen (; wihoo..

Barnpassningen gick hur bra som helst. Dom hade precis ätit kvällsmat när jag kom dit och minstingen åkte i säng direkt, sen kollade vi på tvn och nästminsta somnade i soffan så jag bar uppe henne i sin säng lite senare. Sen var det dags för dom två älsta att lägga sig aswell. Bostade tänderna och lyssnade på läsläxan sen kollade jag lite på tv.

Sandra ringde så vi hade ett litet snabbsamtal sen la vi på och strax efter det kom mamman i familjen hem och vi pratade lite och sen gick jag hem, eller snarare sprang. I dont like the dark that much (; hehe..

Och sen jag kom hem har inte mycket hänt, lyssnat på musik, kladdat i min kalender (snart köpa ny wihooo), skördat och renoverat min farm och snackat med mami&papi om lördagen. Planeras planeras (:

Godkväll.


Dags att bege sig hemifrån.

Japp klockan har blivit dags att vandra bortåt. För nu ska jag iväg och vara barnvakt (:


Premiär 8 September.

Ja imorgon klockan 20.00 har Idol 2009 premiär på tv 4, någon som ska sitta bänkad där då?
Om jag inte är busy med annat lär jag göra för dessa första avsnitten brukar alltid vara så roliga.
Här finns dessutom ett videoklipp på hur årets trailer kommer se ut. Klicka här och se den.

Welcome to my monday.

Inte för att jag har direkt något alls att skriva men här ska skrivas ändå..

Inatt somnade jag inte alls när jag trodde, hann se några avsnitt innan jag somnade sen var det konstigadrömmar.se hela natten. Vilket gjorde att när jag vaknade elva imorse ville jag sova vidare o då sov jag bort typ hela dagen ); wööp..

Gick upp, masade mig igenom köket såg all disk och kände att de skulle väck så fick fixa med det. Orkade inte duscha så jag tar det lite senare och sen har jag suttit och skördat min lilla farm på Facebook haha. Sånt liv. Snart levlar jag upp mig igen, i think tonight or tomorrow.

Ska fixa något att äta också, sen ikväll drar jag iväg och är barnvakt i någon timme.
Imorgon ska jag hålla på att fixa och dona hela dagen har jag bestämt. Det måste göras och morgondagen känns som den mest lämpade dagen då alla andra är lite upptagna till annat.

Det ska städas, handlas, planeras, fixas musik, kollas, städas lite tid, fixa fram saker osv osv osv..
Att jag ens ska orka, men va gör man inte för en roligkväll?(: hihi.. Längtar redan!

Godnatt från mig till er.

Ja jag är själv paff över att jag redan ska sova men jag är trött, i huvudet och hela kroppen. Känns skönt, då sover man kanske inte bort hela dagen imorgon? Eller det lär jag säkert göra iallafall, inget förvånar mig.

Ska starta cold case så får jag somna till det, och nu är det bara snack om veckor innan dom flesta serier jag följer har säsongsstart igen. WIHOOOOO. Mer att fördröja tiden med, and i like (;

Godnatt gott folk (:

Kvällen är ung.

Jag ska värma upp lite ravioli i köttfärssås då det inte blev så mycket mat innan direkt, så ska jag zappa mig fram till den film eller serie som är minst dålig då inget bra verkar gå alls. Menar det är söndagkväll va annat kan man göra än glo tv så då borde de vara förbjudet med dålig tv.. Dagens i-landsproblem?(; hihi..

Men nu blir det först mat, godkväll!

Dagens 'Fortune Cookie'


Några bilder från min promenad.

Tänkte att jag nu skulle bjuda på några av dom bilder jag tog när jag var ute o gick förut..
Det är konstigt hur mycket som förändras utan att man tänker på det, skogen är nästan igenväxt och när man var liten knatte så sprang man typ en liten slinga där ibland på idrotten.

När jag såg blåbärsris så började jag tänka på att jag inte ätit blåbär på jag vet inte hur länge, och ingen paj heller. Var alla tankarna nu kom ifrån men om jag någongång skaffar mig en bärbardator med dongel så ska jag lätt sätta mig i skogen och blogga för gud va mycket som kom in i ens huvud där man var där ute och gick..

Nästa gång får jag ta med ett anteckningsblock så får ni även ta del av allt som rör sig, mohaha..
Men här är iallafall bilderna:

   

   


På något sätt så gillar jag denna bilden väldigt mycket också. Secondbest today.

  


Blir inga bilder idag.

Nej eftersom där inte blev några makalöst bra bilder från förfesten igår så känns det lite olönt att lägga upp dom här. Finns ju dock på FB om någon vill glo, annars får det vara så..

Bilder från min lilla fotvandring kommer nog upp senare (idag eller nästa vecka det vet jag inte). För just nu är jag lite sliten .. Inväntade besked från Sandra om vi skulle sticka o äta men åt lite av middagen som serverades hemma och är helt plötsligt helt slut. Hade säkert kunnat somna nu..

Annars har inte allt för mycket hänt, och ännu mindre kommer hända. Hade tänkt bege mig till soffan snart och ligga där som en död sill re

some words.

Det är ändast fantasin som sätter gränser för vad som kan göras.

Veckans.


Veckans roligaste: Utgång HBG.
Veckans tråkigaste: Att jag inte kan äta normalt.
Veckans bästa: Dom tre pussarna (;
Veckans sämsta: För tidig hemgång av många i lördags.
Veckans ätbara: Lasagnen i måndag mm mm mm (;
Veckans person: Pernilla (M&M-power)
Veckans arbetsinsatts: Barnpassning i torsdags.
Veckans önskan - Lördagen.
Veckans I like - music.
Veckans mysigaste - none.
Veckans störigaste - Ont i halsen.
Veckans skyldighet - Barnpassning.
Veckans rörelse - Mina promenader i skogen.
(min egenkombinerade lista)

Dagens bild.



Den blev inte som jag förväntat mig, den blev fan så mycket bättre.
ursäkta men i'm inlove with myself (;


Solen värmer härligt,

när blåsten är så kylig..
Har stått och varit lite social över staketet. Papi och dom håller på att tömma poolen och det går väl framåt hehe.. Jaja jag babblar mycket, men jag gillar inte pinsamtystnad så varför inte fylla tomrummet med massa babbel från my's bubbla? hahah .. Jag får mig själv att le ibland för jag är ganska så rolig ändå (; torr men rolig..

Tänkte ta min kamera och vandra iväg en sväng. Kommer nog inte längre än till bäcken för jag är för lat och känner att baksmällan sakta men säkert håller på att ta sig över min axel. Puh, don't like. Måste nog fylla på med lite vätska innan jag går ut.

Men bilder kommer förhoppningsvis senare, både från gårdagen & dagen om ni har tur (; hihi.
Njut av denna fina höstdag är ni snälla, för solen är sjukt nice idag. Iallafall hos mig.. hihi.

Blev ingen karatefylla,

men det var ju roligt ändå (; Nog bäst så, att det inte blev en karatefylla menar jag! Hehe.

Aja men jag åkte direkt till Klippan igår eftersom Pernilla åkte dit med André. Så drog jag inom ICA och handlade pan pizza så jag kunde äta något innan vi började dricka. Blev fullproppad efter en så den andra åkte i frysen (som andré senare åt och lyckades få hela skiten i vasken och då låg man nästan dubbelvikt på golvet och skratta så man fick ont i magen).

Satt och lyssnade på musik och så sen körde vi "Fck the dealer" ett spel jag lärde mig på Angelikas konfirmation. Ganska mycket dricka när man bara är tre, herregud.. haha. Sen spelade jag och Pernilla "ölspelet" och det blev ännu mer dricka, fick ont i magen ett tag för man inte fick pausat. När d nästan va slut gav vi upp haha.

Sen blev det dags att ta tåget, gick på utan biljett då vi aldrig hann ta något. Flirtade med tågkillen haha. Nej men vi fick barnbiljett vilken snäll grabb den där (; Så det blev ju billigare. Goood.

Drog på toaletten inne på bussterminalen. Ovanligt man måste kissa när man festar. Tänkt på hur mycket tid av festandet man egentligen sitter där , hmmmmmmmmm..

Sen drog vi in på Stinsen, satt där en snabbis sen blev det in på Tapaz och där satt jag mest hela kvällen. Feb och dom drog hem ganska så tidigt men vi ses på lördag så jag är glad ändå (; Drog till donken och åt mitt cheeseburgarmål sen behövde jag tömma magen lite. Träffade även på Lina & Malin en snabbis när vi skulle gå, alltid kul (: hihi. Ses på lördag?(:

Aja sen tog vi bussen till Klippan, jag hade väldigt roligt när Kim skyddringde till Pernilla som fick sinne då ingen svarade när hon svarade så hon tillslut tryckte upptaget. Jag höll på att dö :P Sen ville jag mest bara sova.. Fett sleden.

Av i klippan upp till andre, tog mina grejer och sen kom Dallen och hämtade mig så åkte vi hem till Od-city och jag somnade ganska så snabbt..

vaknade idag vid nio och kunde inte somna om, första jag gjorde för att släcka törsten och försöka dämpa baksmällan var att hälla i mig fanta, mm på morgonen. Haha, jaja men det var ju faktiskt gott för en gångsskull för annars är jaginte så förtjust i fanta apelsin men men..

För övrigt, den j'vla kyrkklockan har nu ringt tre gånger och ringningen har pågått i evigheter, tänkt inte på dom som mår halvdåligt och vill sova. Nej för alldel för det är ju söndag och kyrkdag :S BLÄ! Haha:P

Så den har hållt mig vaken sen jag vet inte när o tillslut gav jag upp och gick upp istället (: Har dock hållt mig sysselsatt med sms också hela morgonen, speakless (:

Byz - Karatefyllan.

För det är exakt såhär det känns som det kommer bli dag, hahaha..


Snart fieeeest (:

Sitter fortfarande i min morgonrock och ugglar framför datorn men snart ska jag hoppa i badkaret och skvätta vatten på mig själv för att skölja av det negativa och dra fram det väldoftande partysinnet (; För ikväll är det partaj som gäller. Wii ska bli himla kul..

Kom dock på innan att jag inte ätit så på något vänster måste även det slinka ner i magen. Det löser sig på något sätt, annars får jag leva på donken när vi är framme i HBG men då kommer det att bli en karatefylla så det heter duga för jag är redan hyper ..

Tror inte att det är så mycket hustlern i sig som gör mig helt knas, det är nog vätska över huvudtaget för igår blev jag ju full på mitt vatten (; haha. Nej okej jag hade ju druckit två hustler innan dess så det är nog den som spökar ändå..

Men nu ska jag sluta babbla på och göra lite nytta. Ha en trevlig lördagkväll, för de har jag tänkt ha ((:

Mysigt <3


Sånt här jag snackar om, halvmörkt, tända gatlampor och bara gå i sina tankar.
Super mysigt, inlove (:


Jag är en bra människa!

För så fort något kluddar sig och jag har ett finger med i spelet får jag dåligt samvete och gör alltid så det löser sig för alla andra även om jag själv inte gillar det. Alltid är det jag som ger med mig för att alla andra ska få som dom vill. Nu är jag sur och jävligt trött på de ); Men jag vet att om några minuter kommer jag gå ut genom min dörr och säga "Vi kör på de ni vill" Varsegoda ha en underbar kväll..

Snart kommer jag va på bra humör igen, och jag vill sååå ta och duscha bort allt negativt nu...

Goddagens.

Vet jag sov länge men allting handlade om drömmarna jag hade. För först drömde jag såklart om ikväll. Allting blev kaos och jag var där med helt fel människor och då blir det alltid bråk. Helt plötsligt var utgången slut och vi var utanför mitt hus och framför mitt hus stod ett partytält. The show must go on..

Så har varit vaken i omgångar sen klockan elva men ändå kom jag inte upp föräns kanske några minuter över ett. Ojdå! Kommer säkert stressa röven av mig senare idag bara för det. haha men så får de vara..

En hustler hade suttit bra nu faktiskt (;


Nattadags!

Japp nu lämnade min vän mig, hon tyckte det var dags att sova. Och det ska jag också försöka göra om en stund. Måste varva ner lite först, är helt hyper haha:P

andas in.. andas ut.. andas in.. andas ut. HAHAH d hjälpte inte, gjorde mig bara mer skrattig (;
Nej men skärpning! Nu ska jag minsann isäng, skulle stänga ner datorn för dens skull också men vetikatsingen. Inte än iaf. Så nu ska jag glo på Cold Case istället. Hörs senare babes..

xoxo, mååsbäbis! <3

HAHAHA, jag dör! ^^,


Vet inte om det är läsbart, men roligt har vi iallafall!! (;


Snart lördag!

Sitter mest och flummar med Pernilla nu. Ugglar runder på Facebook som aldrig förr och är så rastlös att jag sitter i mina jeans som jag så gärna vill ha men är sååååå trånga att jag får dra i dom hela hela tiden, försöker töja ut dom så att jag faktiskt kan ha på mig dom imorgon. Ska ändå ha typ en lång tröja över så de blir nog bra.. Skit samma om det är obehagligt till tusen (; haha..

Herregud, jag är sååååå övertrött och rastlös så jag hade kunnat gå en vända till idag men dock så svart att jag nog inte skulle hittat hem igen, och det är lite tragiskt för imorgon är det FEEEEEST och det får man inte missa för fem öre. Är så på G ikväll att jag kan spricka. Hoppas denna känslan håller i sig till imorgon för jag brukar nästan aldrig va på fest humör den dagen jag ska få festa. Bara för att liksom (; haha..

Men ska nog sluta flumma här nu, och om några minuter slår kl 00.00 och då ska jag sitta spikad och önska något. Kanske måste tänka ut något först då.. Men jaja, godkväll på er (;

M&M power på FB (; höhö.

Så mycket för film&chips-kväll.

Min dator cepade sig så internet och MSN höll på att stänga ner sig själv hela tiden, så fick starta om datorn. Mycket hände på FB som tex skördning på FV så jag kunde inte gå ifrån. Sen blev jag hängandes här. Så har fortfarande inte kommit till soffan där det var meningen jag skulle spendera kvällen. Men men..

Har heller inte fått fram kläder tills imorgon, inte städat rummet som jag tänkt göra lite iaf. Hmm får nog starta musiken på nytt och fetta igång den där städkänslan ? (; mohaha. Ha d gött!

Hösten är välkommen.

Jag gick ut förut för att ta lite kort, kände absolut för det. Kom dock inte till det stället jag ville för jag gissade på att det skulle vara för mörkt inne i skogen och det gillas inte. Jag blir rädd..

Så istället kilade jag bara till mitt favoritställe där nere vid bäcken och tog lite egobilder och naturbilder. Läggs just nu upp på FB, några av dom iallafall. Ni kan få ett smakprov här också (: Iallafall sen blev det lite mörkt och när jag vandrade hemåt så var det så mysigt med lamporna tända och sådär halv mörkt i luften. Fick höstkänslor även om det kanske inte är riktigt höst än då löven inte ändrat färg än, inte här iallafall (;

Men det är mysigt. Jag gillar det, måste spendera lite mer tid sådär för det gillas (Y) av mig iallafall ..

 


I fly high and I do like the ride.

Musiken ur högtalarna, uppdruckna Hustlers och happythoughts. Kan knappast bli bättre (: Men jodå tankar på att det blir fest imorgon gör allting hundra gånger bättre hihi.

All I really wanna do is love you, A kind much closer than friends use. - good song (:


Bokstaven H,

så långt har jag kommit på min musiklista. Det är inte särskilt långt ifall man jämför med hur många dagar jag spelat denna listan haha. Men jag kan ju säga att en del låtar känner jag inte igen att jag någonsin hört förut så många låtar är väääldigt gamla.

Vissa får mig att vilja festa ännu mer, hustlern hjälper inte heller för jag blir helt speedad av den ju. Är nu inne på andra och sista hustlern. Beroende av att dricka, av att ha en burk eller ett glas i handen, det känns hm socialt på något sätt. Hur man nu kan vara social när man är själv ^^ (Hustlern is speaking)..

Visste ni att en hustler har 31,5mg koffein per 100ml. Det är ganska högt skulle jag gissa på. Inte konstigt jag blir helt knäpp:P Men de gillas (y) hahah..

Nu ska jag inte skriva mer, fortsätta lyssna på min musik och uggla på FB...

Dagens 'Fortune Cookie'


(;


Guida mig i Hässlehåla.

Så jag skulle vara snäll mot mami och hämta syrran i Hässleholm när hon slutade skolan fick beskrivning om var jag skulle köra av så jag slapp köra inne i Hässleholm då jag aldrig hittat om jag kört där igenom. Kör av på "motorvägen" som leder ut någonstans typ kristianstad och grejer så kör jag av på nästa avfart då jag tänkte jag inte visste vad som kom längre fram.

Jag leta efter mc donalds men kunde inte se och så kommer jag till en rondell. Helvete, nu hamnar jag i city iallafall ); Blev ledsen men var bara att köra i alla stopljusen, rondeller och allt va jag nu kunde hitta sen körde jag av vid maxi och stod där och väntade på syrran. Ringde mami och beklagade mig men tyckte inte synd om mig.

Sen körde jag ut mot donken och påvägen där och körde mot Perstorp igen. Inom Netto där jag köpte chips & dipp till ikväll. Tänkte mysa ner mig i soffan mellan skördgångarna på FV då jag inte har något bättre för mig. Eller för fattig för att festa två dagar i rad. Annars hade jag lätt velat följa med ikväll också .. Men men så är det..

Längesen sist.



Så jag sitter här med en nyköpt Hustler och ska snart öppna den, mm mm mm (;

Happy Friday!

Någon fotografering blir det inte idag, jag är alldeles för frösen för det. Det blåser riktigt mycket ute och någon sol är det inte heller. Längtar tills färgen på träden blir annan och solen lyser härligt skönt på den kalla höstdagen. Tycker det är ganska mysigt att gå ut då även om jag gillar sommaren desstu mer..

Om en halv timme ska jag köra och hämta upp syrran i Hässleholm, så har lite att göra innan dess. Så hörs senare (: Have a nice day.

Fotografering.

Jag tog så mycket bilder förut, men det har blivit en aning glest med det på sista tiden så jag ska nog gå ut en runda om vädret tillåter det när jag vaknar senare idag. Gå en runda i skogen, ta egobilder, skogsbilder, naturbilder, vad som helst bara få lite bilder att visa, lägga ut osv osv osv..

Här är ett exempel som jag gillar från förr. Faktsiskt väldigt mysigt med skogen i bakgrunden kan jag tycka iallafall (:


Alla har blivit helt kåta i farmville.


Man ser ens alla x antal vänner på FB uppdatera sina statusar och ända dom skriver är GE MIG GÅVOR, men inte de och inte de, gärna de. Jag undrar vad som händer med världen när FV försvinner, jag längtar till den dagen. Även om jag levlade upp mig till 27 igår och är såå nära lillebror att det kliar i fingertopparna.. Mitt mål är att komma om han, allt annat skiter jag i (;

Men jag kan tycka att alla blivit föör kåta i att ha, jag kan säga att jag ger gåvor varje dag till fyra personer och allihopa ingår i min familj, andra gåvor jag ger är till personer som först gett till mig. Mm så är det, "det du vill att andra ska göra för dig, ska du göra åt dom först" haha så lyder budskapet :P

Nej nog snackat om detta ..

Bedtime.

Ska starta något avsnitt av någon serie jag har på datorn och inte glott på ännu. Ska in i drömmarnasland snart, har lite saker att göra innan dess men sen somnar jag nog snabbt tror jag. Speciellt då en hel dag gått utan att jag tagit en sovpaus i någon timme. SÅ STOLT (; hahah..

Nej nu hade jag tänkt inta sängen, sovgott! (:

Nattamat & film.

Ska snart koka lite nudlar för att stilla hungern och så håller jag på att se Saw, vet inte om det var fyran eller vilken. Har iaf sett dom allihopa redan och längtar till nästa då jag tycker spänningen ökar och blir mer & mer komplicerat för mer o mer kommer in osv osv osv...

En vacker dag är en vanligt använd mening av mig, because..


Alldeles för på!

Min kärlek förstår inte, nej jag vill kanske ta det sakta men icke.
Jag vill kanske bara kramas en kväll, ändå kommer min kärlek där med sin tungpuss.
Jag kanske inte är redo för second base (; hahaha..

Min hund är bra söt hon!


Mystorsdag.

Jag äter chokladflarn och dricker mjölk, tittar på simpsons & 2½men och har myst ner mig i min vinröda morgonrock som är såå gosig. Ja detta är en underbar torsdagkväll, ännu bättre blev den av ett hallå-jag-lever-sms (; eller ja så löd de inte men skit samma..

En applåd till mig också att jag varit vaken sen kvart i sju imorse utan att faktiskt tagit mig en eftermiddagslur eller något. Känner mig lite vuxen idag (; hahahahahahahaha...

nu längtar jag ännu mer till lördag (: wii.

Har tråkigt.

Har så tråkigt att jag inte ens vet vad jag ska skriva för att fördriva tiden några minuter.


I brist på annat..


Jag behöver verkligen fylla i min tatuering. Haft den i 1 år och snart 8 månader och den är fortf. inte ifylld ^^, Redan när sårskorpan kom över tatueringen råka jag pilla bort en o färgen flö med så jag har egentligen behövt fylla i från första månaden ^^, Jaja , kommer i sinom tid, egentligen inte det viktigaste just nu..

Ville bara påpeka då jag inte har något annat att göra, för lägger jag mig på soffan eller i sängen så kommer jag somna vilket jag inte vill även om jag snart inte orkar sitta mer. Slänga mig på sängen jihoo!..

Worlds greatest.

Imorse gick jag följe halvvägs till skolan med den äldsta tjejen och lämnade av dom två mittersta tjejerna på dagiset sen gick jag hem med minstingen och kollade på tv o sånt tills hon skulle sova. Sen vid halv tolv gick jag och hämtade dom två mellersta tjejerna från dagiset och påbörjade middagen när vi kom hem..

Lagom till de var klart kom äldsta tjejen hem och åt tillsammans med oss andra, sen blev jag helt dåsig. Dom ritade och hade sig och jag gick upp för att byta blöja sen när jag kommer ner ser jag att en tushpenna blivitkvar och soffan blivit streckad. OH NOOOO!! Så bra jobbat där My!

Sen vid tre körde vi på fika sen blev det mest slappe tills deras pappa kom hem.

Hemkommen nu och halv död.. Sleden punkt se.

Snackade dessutom precis med Petra och fotbollen är inställd även idag. Även om jag är sleden och helst hade stannat hemma så blir jag ändå lite ledsen i ögat (; Aja.. För trött för att orka skriva mer, hade.

Godmorgon!

Är ruskit trött, vaknade med panik imorse. Trodde att jag försovit mig några minuter senare kommer lillasyster in och väcker mig, sen ringer larmet. Puh. Men jag är ändå trött, ska ge mig iväg om ett litet tag och hoppas verkligen tiden går snabbt för jag är som sagt väldigt trött idag.. Usch ); haha..

Aja så är det iallafall, orkar inte skriva mer och ni får ha en bra dag! (:

Dagens 'Fortune Cookie'


SÅ SANT SÅÅÅÅ!!! (:


Kommer inte somna,

men borde ändå vara himmelriket att somna nu för imorgonbitti ska jag upp runt sju. Ska iväg o vara barnvakt vid halv åtta fram tills dess att pappan slutat jobba. Hoppas att tiden går fort, sen är det träning på kvällen och hoppas tiden går fort då också för sen är det helt plötsligt fredag och helgen är såå välkommen! (:

Har även börjat planera lite inför nästa lördag. Får se hur det kommer gå men håller tummarna och hoppas på det bästa (: hihi. Blir nog bra..

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på någon serie på datorn. Godkväll! (:

Varför sparka på någon som ligger?

För man inte är tillräckligt stark att klara av någon som står.

Hundra års firande..

Så när papi kom hem från jobbet så fick han allt snabba sig sen körde vi till Örkelljunga och hämtade My, tankade o allt va som nu skedde sen körde vi ut till Stövelstorp där min faster och hennes familj bor för det är så att hennes man fyller 50 idag och hon fyller 50 om några dagar så dom hade ordnat en överraskningsfest för mannen i huset då han hade gått med på att åka utomlands en vecka o fira hennes födelsedag där. (Cypern, ååh)

Så blev bjudna på mat och fika, vi kom typ sist av alla och lämnade när dom andra gjorde så vi var där inte så jätte länge men vi var där iallafall. Sen körde vi hem igen och jag checka lite här och sen tog jag bilnycklarna och körde brushan & My till henne.

Nu är jag hemma igen, lyssnar på musik och snackar med Pernilla. Tur att hon är på Lördag iallafall, så har vi en kompis som fyller år på lördag så kanske att man är där först och drar in till Hbg sen eller något. Vi får väl se vad som sker.

I övermorgon kommer Feb hem (: wiii. Då känns det inte lika tomt längre (; höhö.

Nej nu har jag nog inte så mycket mer att säga för tillfället så hörs! (:

Glädjeskutt!


Idag fick jag två ansökningsblanketter till två olika skolor. Vill gärna få från Båstad också, för det är helt dit jag vill hamna för det är inte så långt ifrån. Men fick från Norrtälje (den utbildning som känns mest lockande) och från Ystad som har en utbildning som sträcker sig så mycket längre o större än vad jag vill. Så kanske blir lost i all kunskap att jag inte hittar ut. I varfall så är sista anmälningsdag i maj nästa år så jag har ju lite tid på mig att kolla runder. Kanske jag söker in till båda (eller fler) skolor för att va säker på att få in foten någonstans.

Ändast tiden kan visa vägen, och jag vill framåt!

Tillbaka till sängen igen.

Var meningen att jag skulle skjutsa syrran till skolan om tio minuter men hon (som så många andra) mådde inte så bra så hon blir hemma idag därav ska jag åter tillbaka till sängen. Drömma mig tillbaka till catering, Aimiee&Arie, bråk, kärlek, grannar och jobb. Godmorgon&Godnatt! (:

Natti Natti!

Jag ska alldeles strax sova, en sak jag borde gjort för ett tag sen egentligen då jag ska upp tidigt tidigt för att skjutsa syrran till stationen. Palla egentligen, men varför ska jag få sova när ingen annan får? hmmmm..

Såg på Wallander filmen och jag tyckte den var ganska bra, hade inte så mycket förväntningar om den då jag faktiskt inte riktigt visste vad den skulle handla om men men..

Annars har jag heller inte så mycket att säga, så godnatt på er (:


Tisdagkväll.

Så jag har satt igång musikspelaren med all musik jag har på datorn och vissa låtar känner jag inte ens igen haha. Men de mesta är fortfarande hörbart (:

Jag skördade på min farmville lite och sen drog jag fram de mesta av mina kläder i garderoben och rensade bort sånt jag absolut inte använder o alla gamla jeans man inte kommer i längre. Så nu är det lite bättre ordning i min garderob, ser fint ut. Men det tills nästa tvättlast ska in då läggs det inte in lika noggrant och försiktigt (; haha..

Nej nu ska jag kolla om det finns något att äta, sen ska jag starta Wallander filmen. Så godkväll kära (:

Kvällens film.


Eftersom att jag såg att Pernilla & André skulle mysa till det och se den nya Wallander filmen så tänkte jag att jag också skulle fixa hem och se på den. Så snart ska jag slänga mig i sängen och se Wallander - Tjuven..

BLÄ!!

Planering är ingenting för mig antar jag. Inte eftersom att allt som planeras alltid ska strula. Det började med att det inte blev någon träning ikväll för det var för lite folk, fortsätter det såhär så slutar jag för det är inte kul. Inte alls. Känns inte lönt att sticka o träna om det inte leder någon vart. Blir ledsen );

Sen morgondagens firande kanske inte blir av, papi orkar inte så då kommer hela den dagen stå tom. Gå sakta, jag som bara vill få tiden att gå snabbt denna veckan. Countdown, remember..

Nej nu ska jag fixa med tvätten, pilla lite på rummet, ösa musik och vänta på att klockan blir typ nio sen beger jag mig och hämtar upp min granne och kör henne hem.

Måste fixa käk nu.

Eftersom vi ska samlas om en timme inför fotbollen så kanske det är på tiden att jag får mat i magen. Har haft fullt upp med att göra ingenting att jag inte haft tid (; haha.. Orken är inte den största heller så jag tänkte bara slänga i mig lite nudlar, de funkar säkert bra.. Lite är alltid bättre än inget, eller?(:

Dags för mat nu då, vi hörs senare..

1 September 2009!

och jag gick in på BDB för att kolla om jag lagt upp någon bild på 1 september från något tidigare år vilket jag hade så här kommer först från 2007 och bilden under den är från 2008. Kan säga att det är väl inte mycket som förändras med åren men det är ju mest håret. Detta året är håret dessutom kortare.


2007.


2008.


Schemafylld vecka.

Så nu när veckan kommit igång så inser jag att det faktiskt händer lite saker hela tiden.
För idag så är det fotbollsträning mellan 18.30-20.30, vilket ska bli skönt (: Kanske piggnar till då också.
Imorgon är hemlighetsstämplat tills just imorgon då vi inte fick säga något. Inget som handlar om mig så behöver inte vara såå nyfikna, haha..
På torsdag ska jag vara barnvakt från 7.30 - 15.00 typ, sen är det fotbollsträning igen 18.30-20.30
Sen är helgen här, wihoo.. På fredagen ska jag kanske hjälpa Sarah att måla o så, vi får väl se. Ta ett snack på träningen eller något (:
Och sen på lördag blir det utgång i HBG i think, and I hope (:

Sen är söndagen en vilodag? idk. Vi får se .. Så såhär ser min vecka ut just nu. Blir nog bra (:

Idag blir det rörelse..

Nog för att jag är trött och slö nu men ikväll är det fotbollsträning. Känns väldigt skönt att skulla röra på sig igen. Hoppas dock det kommer fler på träningen idag. Haha, förra blev vi ju bara tre på :O Herregud! Aja, vi hade ganska kul ändå (;

Det bästa med fotbollen förutom det roliga och så är att man rör på sig utan att egentligen tänka så mycket på det. Man har en rolig motion, så det är inte alls samma sak som att springa några km i skogen själv även om vi springer minst lika långt. Nej jag tycker det är roligt och jag är glad att jag blev frågad (:

Takida - Reason to cry strömmar fortfarande ur högtalarna (; ALL I WANT, ALL I NEEEEEEED! lalal.



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0