Helgen är här! (:

Vaknade till innan sju imorse och var inte piggast direkt men behövde upp så satt mami i köket vilket gjorde att jag stod o pratade med henne lite. Det var inte bra för mig, sen kunde jag knappt somna om igen.

I mitt undermedvetna finns det tydligen kvar och gnager som en liten bomb som kommer att smälla på nytt för i drömmarna kom det in och förstörde "morgondagens fest" bara för att dom var där. Ja så kommer de ju inte bli i verkligheten för vi är bara ett litet sött gäng som ska festa tillsammans ^^, jaja..

Sen ringde larmet vid elva och jag snoozade till halv tolv sen gick jag upp och öste musiken och har nu lyssnat igenom all musik på min dator. Inte så mycket musik men det tog ju sin lilla tid haha.

När jag tyckt de va bra med musiken så begav jag mig till Örkelljunga och handlade. Inom systemet och köpte vin till bålet och sen inom netto där jag köpte ett flak med hustler och lite snacks o grejer sen inom Coop för frysta bär (MAAAH va dyrt...) Sen begav jag mig hemåt o hade ändå glömt en sak. men orka ^^,

Är nu hemma o lyssnar på musik och ska väl snart sätta fart med att städa igen. Mycket som ska göras och jag har haft hela veckan på mig men som alltid ska allting sölas och göras så sent som möjligt (; höhö..

Men helgen är välkommen nu iallafall :D wiii.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0