Lördagen tillsammans med girlsen!

Jag vaknade på allvar då vid ett idag, gick halvt om halvt upp för sen kom Sandra tillbaka och vi la oss igen, låg där och va jätte varm för jag tagit på mig kläderna o låg ändå under täcket haha vi låg minsann och drog oss ända till typ halv fem :O Oh my gee!!

Sen gjorde vi vid oss, medans Sandra duschade käkade jag typ "frukost" och sen när vi blev klara drog vi hem till Frida, ble en snabbis där sen iväg och plockade upp Pernilla sen vidare till Klippan, hörnan och middag. Dock var det veckans mest utslängda pengar för jag åt inte ens en halv halvas halva av min kebabrulle. MAAAH! Jaja..

Sen inom Shell och hyrde "The haunting in connecticut" för jag tycker den är så jävla bra och dom andra hade inte sett den, Sandra & Pernilla skrek sig igenom filmen :p Nej men gömde sig bakom kuddar, jag o frida skratta mest åt dom o så.. Men filmen va minst lika bra nu. MJAU alltså (; hihi.. Absolut 5 av 5 (:

Efter filmen traggade vi lite och bestämde oss för att dra hem till Robin en snabbsväng för killarna spelade poker där. Kom in och jag & Frida var med och spelade och tiden bara sprang iväg tillslut hade jag o frida spelat bort killarna och klockan passerat ett så det var dags att bege sig hemåt. Vi pallade inte spela klart så vi delar på potten men hur gött är inte de att vi tjejer spelar bort killarna? Girlpower ;D mohahah..

Tog min bil hos Frida, lämnade av Sandra och körde rakavägen hemåt, utan att motorlampan lös vilket jag trodde den skulle för jaginte kört den varm o de va kallt ute. Undrar minsann vad det är för problem men älskar när lampan inte lyser (: hihi..

Nej men det har varit en mycket trevlig helg, så tack för den (: hihi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0