Trött maggot.

Praktiken idag då? Kan ju säga att jag var trött när jag vaknade och nickade till på tåget till HBG men när man satte foten på praktiken piggna man till för de va saker att göra i 1½-2 timmar sen blev det lite slött och sen blev det städning av butik och lager sen stack jag och Oliver och hämta mat på donken sen gick vi upp och åt med Ludde sen var de tillbaka och pilla lite på hyllorna så det verka som man gjorde något.

Ibland undrar jag om det inte är de slappaste jobbet ever, kan t.o.m äta glass på arbetstid (; hahahah..

Fick gå en timme tidigare idag också eftersom att jag inte hade så mycket att göra så att gå tidigare imorgon kommer kanske bli svårare för tydligen är måndag & fredagar dom "stressigaste" dagarna. Vi får väl se.

Sitter hemma hos putte nu, han ligger & kollar Mac G.. skoja, han ligger och sover på soffan, så söt (; Men nu ska jag ge mig iväg, take care så hörs vi nästa gång jag har en stund över att sitta vid datorn (:

BTW, fick mina pengar idag så det är minsann a happy day ! (:

TREVLIG HELG.

Åter igen godmorgon!

Det känns faktiskt ganska bra att jag har fått vänt dygnen. Hur trött jag än varit när jag kommit hem har jag inte låtit mig själv somna i hopp om att jag skulle lyckas somna tidigt på kvällen vilket jag än så länge inte lyckats med. ÅH ); Nåväl, nu ska jag inta lite hustler, måla ansiktet, äta krabelurer som töserna står och steker. Ta en kopp kaffe sen är jag fit for fight.

En dag på praktiken sen hem till putte och sova hos honom, mega mys. Ja han ska ju ifs jobba efter att jag varit där i någon timme men ändå (:

Nu ska jag göra mig klar, vi hörs when there's time. Take care och trevlig helg ifall jag inte skulle höra av mig tills dess (:

Torsdagen 29 April.

Så då har man äntligen tagit fram dricka (packa ner de får göras imorgon), duschat och ska alldeles strax föna håret sen ska jag fylla på mitt glas med vatten sen slänga mig under täcken och hoppas på att decka underbart snabbt så att jag kan få några timmars sömn iaf.

Så godnatt & sovgott allesammans (:


Godkväll.

Snart dags för sängen men funderar på att ta en dusch först så jag kan sova lite längre imorgonbitti (; Dock kanske den piggar till en och då blir det ännu svårare att somna. Nåväl , I'll give it a try.

Praktiken då? Tycker det blir jobbigare och jobbigare. Att gå upp på morgonen alltså. Annars brukar måndagen vara piece of cake sen tisdagen jobbig men på onsdagen blir det bättre igen men inte denna rundan. Imorse vaknade jag och kände påsarna under ögonen, hängde ner till knävecken ja fy fasen va trött jag var i ögonen. Hade lätt skolkat om det varit skoltiden men nu är man vuxen och måste ta rätt beslut.

Trivsel? Fan så jävla goa människor där så jag trivs väldigt bra. Bara synd att det ibland är så lite att göra att man mest bara står och glor, snackar och tittar på kl alldeles för ofta.

Idag stod jag och pillade på samma flaskor den senaste timmen så halv fyra frågade jag om jag behövdes den sista timmen eller om jag kunde gå hem, jag fick gå för dom två i kassan behövdes knappt. Nej de va då verkligen inte mycket att göra idag så tiden gick lite långsamt.

Åkte som sagt hem till putte och där blev det lite, ska jag överraska er ? TÅRAR. Nej men ser man på, det var ju inte igår (; mahahaha. Jaja, in my head nanana.. Efter att vi snackat en stund och haft pinsamtystnad som han tyckte de var så var saker och ting lite bättre. Gick in, la oss i soffan och kollade på film med hans arm om mig. MYSIGT VÄRRE!

Sen var det dags att lämna han på jobb och köra hem. Funderar på om jag ska leta fram kläder till helgen. Ska ju sova hos putte imorgon till fredag eller ja säkerligen hela vägen fram till söndagen också så behöver nog planera de nu för imorgonbitti kommer d inte funka.

Nej mycket att stå i, vi hörs (;

Sitter hos putte.

Är så satans slutkörd att jag har super varma kinder. Är så trött så det känns som att jag har feber. Vill bara hem och sova så att jag orkar med två dagar till...

Sen är det helg, vetifan hur det blir på Valborg, frågan är om man ens orkar. Känns inte som de nu iaf.

Nej orkar inte ens sitta här så ska stänga ner och sätta mig i andra hörnan av soffan, so long suckers.


Godmorgon.

Mina ögon hänger ju inte riktigt med idag, extremt trött är jag. Har sovit dåligt som vanligt men det är ju ingen ovanlighet så att jag ens nämner det känns onödigt..

Ska klä mig sen är det snart dags att åka iväg. Hoppas dagen går snabbt vill bara hem, typ. Ha en underbar dag!

Onsdagen 28 April.

1 ÅR MED KÖRKORTET IDAG!!!!!


Godnatt.

Kul att så många är intresserade av mitt gnällande, för ja jag kan ju tycka att ju mer jag gnäller ju fler läser och desstu oftare as well.. Nåväl, jag bjuder ju på det själv annars hade jag kunnat skriva det i min personliga dagbok, för ja en sådan skriver jag också. Gillar att skriva.

Just nu ligger jag på normalnivå, inget negativt at the moment. När mamma var och lämnade pengarna till mig satt jag ju med tårar längst kinderna och när hon krama mig och fråga vad de var så gick de ju bara utför ännu mer. Efter ett kort snack gick hon och senare fick jag ett sms från Jennie som undrade ifall hon skulle komma över osv. En väldigt söt person för jag svarade inte på de ändå kom hon över en stund senare, frågade ifall jag ville ha en kram sen forsade tårarna på nytt och jag pratade av mig lite.

Det är bra att jag inte är den ända i världen som tänker cp. Att det faktiskt kanske är vanligare än jag tror att vara helt efterbliven i huvudet. Efter en stund gick vi över till henne, satt i köket tillsammans med Carita och mamma senare gick Jennie och la sig och jag satt kvar en stund.

Nu är jag hemma och som sagt känns det som normalt at the moment. Har fått en hustler av mamma , energikick tills imorgon. Efter praktiken ska jag tillbaka till Pp, hämta bilen, köra hem till putte och prata & umgås och allt sånt som vi gör.
Snart är det Valborg och det har jag redan fixat en lösning på, ska sova hos putte från torsdag- fredag så att jag kan ha min bil i Åstorp för jag hinner inte hem och hämta den på fredag då jag slutar halv 5 och halv 6 ska vi vara i Hyllinge och spela ölbrännboll och sånt. Dock ska jag försöka att kompa som det så fint heter, försöka få sluta tidigare så att jag kan hinna fixa mig, duscha och allt sånt som behövs innan vi måste sticka vidare..

Nåväl, det är bara tisdag än så länge så behöver ju inte ta ut allt i förskott ifall att allting blir pannkaka.

Godnatt & sovgott!

Jag älskar dig ♥


Vilket gör att jag blir så extremt rädd. Jag blir konstig för jag vill inte förlora dig.
Du är det finaste jag har men jag blir osäker på om jag är tillräcklig.
Världen har många fina flickor att erbjuda, hur ska man veta att man är bra nog för att bräda dom?
Exakt, de vet man inte. Därför är jag rädd..

Snart sängen.

Är helt utmattad av allt som skett idag, jag mår fortfarande ruskit illa och om det inte släpper till imorgonbitti får jag åka till praktiken ändå för jag vill inte va hemma därifrån redan :/  Ska köpa busskort på Skånetrafiken och sen ska jag minsann ta ett jävla snack med AF för jag ska ha reseersättning även för när jag körde egen bil. Går faktiskt inget tåg från var jag bor som hon påstod. Jag bor utanför byn med tågstation, faktiskt.

Om man tror alla ljuger, vem ska man då lita på?

Har iaf underbara päron.

Ja man kan ju säga att dom ställer upp för en iallafall. Men det är dom väl tvungna till, de var ju dom som fixade fram mitt liv. Som just nu inte är mycket att hänga i julgranen.

Men pappa var snäll och åkte iväg och besiktiga rost-Dagge idag så att jag slapp ta ledigt från praktiken redan andra dagen. THANK YOU! Dock en jävla massa fel, som ex; Ingen triangel i bilen (hur moget är de?).

Sen har mamma också gjort mig en stor fet tjänst och de va låna ut pengar så att jag kan köpa ett busskort så att jag slipper betala 108kr om dagen för att komma till & från praktiken. Onödigt mycket pengar som jag tycker AF borde betala allt av. Dom som placerar mig så långt bort nåväl..

Så dom är lätt dagens hjältar! Älskar er, men sånt vet ni ju redan.


Jag mår illa.

Det gjorde jag imorse också pga tysthet som jag trodde berodde på ovisshet på hur svaret skulle lyda. Jag satt på tåget in till Helsingborg och funderade ut vad jag skulle ha för anledning att gå vid middagstid , ta tåget och åka på besök.

Men så blev det inte, jag anlände och skötte mitt. Jag trivdes bland jobbkompisarna och hade ganska så roligt. Tankarna försvann, klockan passerade 1 och fortfarande tysthet. När jag senare checkade mobilen för att läsa mina skickade sms fick jag svar. Tystheten berodde inte på vad jag trodde, utpustning där.

Kom hem , startade datorn och som vanligt ska jag kolla. Inte för att jag måste ha koll utan mest för att förklara för min hjärna att ingenting är fel. Ändå så blir varje sak en stor sak i min hjärna och sen jag öppna datorn har jag bara mått otroligt illa och tårarna rinner om vart annat. Helt seriöst, jag tar kål på mig själv.

Jag orkar fan inte kämpa för att slå ner mig själv hela tiden om vart annat. Jag skrev ju förut att jag skulle orsaka min egen olycka. Det är precis vart jag är påväg nu..

Jag letar inte efter trubbel.

Men var jag än tittar så ser jag bara äckel. Jag kräker.

Tisdagen 27 April.

Blev aldrig att jag somnade innan 12 för jag hann ju bli pigg innan jag la huvudet på kudden. Hate that. Har sovit dåligt som vanligt, rullat runder och nu har jag en klump i magen som inte vill gå väck.

Vi hörs efter praktiken, have a nice day!

Time for bed.

Ligger och roar mig med Veronica Mars- maraton men jag är helt slut så har jag turen på min sida somnar jag innan 12-slaget. I do hope so, I need the sleep when ever I can get it.

Så passar på att säga godnatt nu då, natti!

Vill ha pengar.

Fick ett brev från försäkringskassan idag att jag inte fyllt i min sjukanmälan ordentligt. Inte för jag kan skriva vad jag ska göra när jag kommer tillbaka och skriva vad jag missar när man bara sitter på en stol och lyssnar för att sedan gå hem igen. AAAAH , så får väl inga pengar denna veckan. Blir fan irreterad! :/

Vill köpa sommarskor för mina skor känns för varma att gå i nu. Vill ha dessa svarta ballerina skor från H&M som jag lagt ut förut. Jo jag tycker dom är söta och enkla. Nåväl, fortsätt dröm..


God eftermiddag.

Då är jag hemkommen från praktiken, har inte varit så värst farligt men känns lite lökigt när det inte finns något att göra. Mest bara stå och snacka, glo och pilla så det ser ut som man gör något. Typ. Blir väl mer att göra sen när leveransen kommit osv osv..

Fortfarande helt tyst och klockan är snart 18.00, jag börjar snart gråta...

Godmorgon!

Har fått mindre än 4 timmar sömn inatt, just nu är jag väl inte så jätte trött för den senaste timmen har jag legat och halv sovit .. Jag har extrema sömnsvårigheter att jag på allvar funderar på att gå till doktorn för att få hjälp att somna in om kvällarna, anledningen till att jag aldrig gjort de förut är för att jag är rädd för att inte vakna upp igen.

Nu är det fixa sig så man ser någerlunda okej ut att fungera bland folk. Dricka hustler, äta frukost och fixa vad som behövs. Ska åka tåg idag också, inte alls kul för det tar ju en evighet typ. Dö tid, måste fixa min mp3-spelare så jag har musik att lyssna på övriga dagar påvägen dit & hem.

Nåväl, ha en underbar dags så hörs vi när jag kommer hem igen!

Måndagen 26 April.

Godnatt gott folk nu måste jag få några timmar sömn om jag ska orka dagen som tagit sin början. Fick en klump i magen förut och kände ångesten komma men jag puttade undan tankarna och blev fri. Ska dricka ett glas vatten sen är det jag som kramar kudden hårt och hoppas att sömnen kommer snabbt.

Om några timmar är putte landad i Sverige igen, jag kan snart känna lyckan spridas i kroppen. Men så länge jag faktiskt inte tänker att han är på kryssningen utan mest bara hemma så är det inte lika farligt, det är kryssningen jag inte klarar. "Vi har en känsla att den 24-26 kommer alla få ligga" - Jag tycker som sagt det är desperat, men sex säljer I guess. Men med sånna theme-saker så är det kanske inte konstigt att tankarna kommer heller.

Nåväl, ska lämna allt de där bakom mig för nu ska jag som sagt sova. Godnatt & sovgott!


Känner en viss saknad.

Det har inte känts så extremt jobbigt idag ändå. Har suttit och ugglat framför datorn, varit ute och hållt folket sällskap lite smått. Försökt hålla tankarna på något annat och så fort tanken "HAHAHA, in your face punkt punkt punkt.." kommit in i mitt huvud så har jag skjutit undan den. Jag är bättre än så.

Det är konstigt hur ens huvud kan forma tankar som får en personligen att må dåligt, det borde inte fungera.

"And when you hold my hand
Then I understand
That it's meant to be
....
so baby know for sho'
that I'll never let you go."
- I love this song, it's so beautiful.

Music is life.

Lil Wayne -  Bed Rock.

David Guetta ft. Kid Cudi - Memories.

Sean Kingston - Wrap you aroung me.

Justin Bieber - Never let you go.


Kör maraton.

Har fått mat i magen och tänkte nu lägga mig i sängen och softa med Veronica Mars-maraton i vanlig ordning.


Let the smile shine.

Snart är det måndag, jag behöver bara klara av en natt till i ensamhet och sen är det måndag. Sen är han påväg hem, sen är han i närheten och jag blir fri från skrämmande tankar osv.

Ikväll måste jag lägga mig tidigt, borde egentligen köra iväg och inhandla ett flak hustler för nu när praktiken börjar och jag ska orka 8h av slit borde jag halsa i mig energi som attans. Jag undrar hur jag ska klara av detta, men det är bara börja så vänjer jag mig med tiden. I hope. Jag hoppas jag kommer trivas och jag hoppas jag kommer gilla stället.

Har även tanke på att höra av mig till gillebagaren och se ifall dom behöver en på timanställning fram till Augusti för jag kan de jobbet och hur mycket ångest det kan vara av vissa anledningar så kan jag ändå tänka mig att komma tillbaka efter evigheter därifrån. I need the money och på gillet tjänar man ändå ganska så bra..

Allt är bättre än inget.

Ångest som vanligt.

Det känner jag inför morgondagen, inte har jag några svarta byxor och inte heller några helsvarta skor så jag hoppas det inte gör något att jag kommer i mina skor med rosa detaljer. Jag är bara praktikant vad kan dom begära? Så exakt är det nog inte..

Annars? Väntar och ser ifall putte kommer ihåg att han skulle höra av sig när han var i Riga, tror knappast att han kommer göra de. Hans tankar är nog någon helt annanstans, men hade ju varit nice om han hade gjort vad han sa igår. Nåväl, kanske lika bra att han skiter i de..

[Edit:] Det är inte så mycket ångest som nervositet egentligen. Sluta använd ordet ångest!


Jag är rädd för sängen.

Det är oftast då precis innan man somnar alla hjärnspöken kommer fram och terrar en, jag är rädd för att släcka ner belysningen och lägga mig i sängen. Att invänta sömnen och få alla hundratals tankar i huvudet. Kvittar hur jag känner nu jag vet vad som väntar.
Dom älskar att gnaga på min osäkerhet ..


Söndagen 25 April.

Precis hemkommen från grannen next door. Har snackat och kollat på Las Vegas tillsammans med syrran, Linus och Lollo. Har varit mucho trevligt och jag måste ju få säga att ha trevligt sällskap har hjälpt mig genom kvällen. Jo faktiskt, och jag ska försöka göra allt för att inte somna på en våt kudde inatt..

Godkväll denna lördag.

Har fått i mig god grillad mat, majskolv, klyftpotatis, beasås och allt de dära. Gott gottigott gott och jag kan ju säga att detta sällskapet har varit så mycket bättre än att om jag suttit hemma för då hade jag troligen bara varit ledsen hela kvällen.

Fick mitt hejdå sms och efter ett tag så slog det mig. Ifall jag kan hålla kvar denna känslan i kroppen så kanske min svartsjuka också kommer att försvinna. Har ju hört orden innan men att läsa dom idag fick mig att tänka att man säger inte dom och sen bara kastar allting i sjön så varför ska jag inbilla mig saker hela tiden. Om jag får behålla denna känslan i min kropp för alltid så kommer jag nog att få de att funka, då kommer inte jag att sabba allting med min tankegång iallafall. Då kanske jag kan intala mig själv att jag är bra nog att satsa ett förhållande på och ifall det inte skulle vara lönt hade vi nog inte varit tillsammans såhär länge.

Grillning på schemat.

Har suttit inne hos Håkan & Carita en stund nu och lyssnat på Linus. Han är inte frisk någonstans (; hahaha.. Men snart är det dags att gå ut och äta och sånt så behövde komma in och hämta en varmare tröja så jag inte sitter och fryser för det är ju inte direkt sommarvärme just nu..

Im trying not to think about you to much my love.

Vi glider ifrån varandra.

Kom på en rolig sak nu när jag tog på lypsyl på läpparna. En sak som fick mig att le och förstå att vi har det bra med varandra för vi är nog de mest konstigaste paret jag någonsin skådat. Vi är inte normala någonstans.

Igår när vi satt i bilen tog vi på lypsyl båda två, så sa han nu kommer vi glida ifrån varandra. Så pussades vi och han gled av mina läppar. Ja det är svårt att förklara med ord men det var iallafall riktigt roligt. Haha..
Därför jag tycker om han så mycket, för han gör mig glad. Det är den viktigaste egenskapen av dom alla för mig, eftersom att jag är en glad person i mig själv och mår bra av att vara glad.

Nu är det grillning som står på schemat så vi hörs, have a nice day!


The sun smiles at me.

Jag orkade inte sitta inne och tänka mer så jag gick ut och över till grannen istället för jag visste att mamma skulle sitta där så jag gick dit och satte mig i hennes knä och (inget ovanligt) grät lite. Dom fråga vad som var fatt och jag sa att jag skulle sakna Fegge så mycket och Carita undra hur länge han skulle vara borta då började jag skratta och sa att han kom hem igen på måndag. Ja säger då de.

Snart dags att säga hejdå också, inväntar mitt sötaste sms ever från han. Tror pressen är för hög så det blir nog inte något jätte bra men jag sa att jag behövde något att titta tillbaka på när jag sakna han som mest.

Jag har gått och blivit en toffel, det finns inget annat ord. Att jag skulle gå och bli så beroende av en annan människa hade jag aldrig förut kunnat tänka mig för jag har alltid klarat mig bäst själv. Jag är starkast ensam, det märks ju nu också hur ont det gör pga beroendet till en annan människa.

Nåväl satt ute och snackade där i solskenet, var faktiskt väldigt skönt ute även om blåsten var en aning kall. Blir att dra över till grannarna ikväll också för vi ska grilla och något alkoholintag blir det väl även om jag dock inte ska dricka för mycket för blödig som jag är vet jag annars hur kvällen kommer att sluta.

Trevlig helg allesammans! (:


Tredje gången.

Vissa saker blir lättare med tiden men detta känns bara svårare för varje gång. Första gången han åkte så hade vi varit tillsammans i kanske en månad eller något och då var jag inte så fast i allt så det var ingen biggy att han åkte iväg en helg. Knappt att jag ens märkte av att han var borta.

Förra gången han åkte var i slutet av Januari så vi nästan rullade in på 4 månader. Då var det lite svårare, låg väl och tyckte synd om mig själv i sängen och sen alla dom där bilderna i huvudet som fick mig att må ännu dåligare.

Tror dom spökar även idag för jag har haft ångest över denna resan i säkert två veckor redan. Dom har inte ens åkt ännu, går på båten om typ en timme och här sitter jag och är ledsen.

Är det bara jag som är sån här, är jag överkänslig och löjlig eller hade någon annan kännt likadant? För jag tycker detta är sjukt jobbigt :/ Vill inte ha det så men de är så iallafall.. ÅH..

Wetface.

Ska försöka sova nu.

Känns ifs som att det är en piece of cake eftersom jag känner mig en aning utmattad. Har nog gått och fått vätskebrist av alla tårar som fallit ner över mina kinder..

Att en helg kan kännas så extrem jobbig, jag menar ifall han hade skullat dra iväg på utgång i Hbg hela helgen utan mig så hade jag väl mest sketit i vilket ändå ska detta vara en sån stor sak och som han sa han ska inte vara borta i 8v. Det handlar bara om lör-mån, hur svårt ska det vara att släppa taget.

Jag försöker vara glad för hans skull, men det är svårt när det faktiskt är så jobbigt som det är. Trodde att kärlek var en bädd av rosblad, allting var rosa fluffiga moln, glädje och hjärtan.. but its not.


Jag älskar dig putte.


Lördagen 24 April.

Så då har jag precis sagt hejdå till killarna, som vanligt blev det med tårar i bilden men snart vänjer dom väl sig vid hur jag är and then its no big deal, som McDonalds..

Har sovit hos Fegge sen i onsdagsmorgon då jag hämtade han på jobbet och det har varit helt underbart att få vara själv med han då Tobbe var hos Michael. Sen i torsdags kom dom hem och då blev det tårar nästan direkt så att vara sminkless har ju varit ganska så bra för annars hade jag nog sett ut som något från en annan värld.

Igår vaknade vi lite sent som vanligt, drog till Weke och fixade stereo till bilen dom skulle köra upp med. Jag var nog inte så kapabel till att köra igår för jag fick motorstopp, körde nästan in i en annan bil när jag backade och ja en hel drutt till med saker som inte brukar hända.

Efter det körde vi och lämnade av Linnea i Ängelholm och tog donken påvägen hem därifrån sen blev det film och mys tills vi skulle sova då vid 12 tiden. Gick upp 5 över 5 imorse och jag försökte bara hålla mina ögon torra medans killarna packade & fixade de sista ..

Sen gick vi ut till bilen, jag sa hejdå, jag började gråta, jag skrattade åt deras kommentarer, pussades lite mer med Fegge sen fick jag gå därifrån och gå till min bil. Började hosta och trodde jag skulle kräkas men sån otur hade jag inte vilket ifs känns som otur för jag mår ruskit illa just nu.. Men det går väl över , för jag ska snart inta sängen.

Påvägen hem körde jag för första gången en strecka utan musik, satt först bara och ja ingen chock där inte grät sen satt jag och bara glodde, hade lätt kört på något om det hoppat framför bilen så tror inte jag var i körtillstånd nu heller. Tur då att sängen väntar..

Detta är fan sjukt jobbigt.

If you love something set it free,
if it comes back to you ... its a boomerang
.
- Se kan fortfarande skämta.. That's good.

Fredagen 23 April.

Underhåller mig med film & FB-spel omvart annat. Satt och kollade runt på FB och såg att min kusin Kristoffer har gått och blivit pappa nu, han blev pappa igårkväll så får säga grattis och lycka till med allt (: ÅH. Fun.

Börjar bli trött i ögonen men det är inget jag får fullfölja eftersom att jag förhoppningsvis ska ut och köra om någon timme. Well, godnatt & sovgott till er som har normal dygnsrytm (:

My love.

 






Torsdagen 22 April.

Har inte sovit middag idag, vilket på ett sätt är lite konstigt för jag brukar alltid somna på puttes soffa iaf några minuter men idag har varit en totalt vaken dag. That's nice I guess..

Vi beställde pizza och körde och hämtade de sen har vi myst på soffan och kollat på film mest hela dagen. Tobbe & Michael kom hit förut så nu när putte har åkt till jobbet sitter jag inte här helt ensam utan har sällskap av dom två. Även om jag sitter vid en dator, Michael pratar i telefon och Tobbe sitter vid sin dator och jag startade Ice Age men ingen kollar haha.

Ska väl köra och hämta putte senare på jobbet ifall han får kompa, vilket jag hoppas att han får såklart. Imorgon är det fredag vilket jag inte riktigt är så glad över, vill ju helst bara hoppa över denna helgen och det märktes så fort Tobbe & Michael kom hit och pratade om kryssningen för sen började jag gråta, jag vet jag är löjlig och överkänslig men det är sån jag är och det är jag som får leva med det. Putte krama mig och började skratta, tydligen känns mitt gråt som ett skratt för han fråga hela tiden vad som var så roligt, tack för den typ haha. Han är sötast.se! (:

Nej nu ska jag spela lite FB-spel innan jag intar soffan, have a nice day! (:

All alone.

Sitter här hemma hos putte alldeles ensam för han åkte till jobbet för en stund sedan. Ska snart starta en film och slänga mig på soffan men först tänkte jag bara köra en update.

Dagen idag har varit mys även om den startade alldeles för sent :O oh my G.. Nåväl efter att varit uppe en halv timme beställde vi kinamat .. GOTT (: mums, sen har det varit mys på soffan och film timmarna tills putte skulle åka.

Anledningen till att jag sitter här då? Jo för att jag ville sova här för jag ska vara i Helsingborg väldigt tidigt imorgon. Ifall det blir något, jag känner mig omotiverad och pga mår jag dåligt så får väl se hur jag mår imorgon. På måndag startar praktiken och redan på tisdag måste jag vara ledig för att besiktiga bilen (något som måste göras för sen blir d körförbud på den) och det känns extremt pinsamt så måste kontakta min coach och se ifall hon kan snacka med snubben åt mig så slipper jag. Jag vet jag är en kyckling ibland men men..

Ha en trevlig kväll allesammans, jag ska dricka ett glas vatten för nu har jag fått huvudvärk också.

All mine.

Så då är det äntligen snart dags att åka igen ..

Dagar hemifrån för att använda min tid vid hans sida då han ska vara borta hela helgen, det var en bra deal jag kom med även om det kommer kännas ännu tomare sen när han väl åker. Nåväl smällar man får ta antar jag, men han är ganska så himla underbar den där duden (;

Nu ska jag börja släcka ner datorn, plocka ihop mina grejer sen starta bilen.
Vi hörs killar&tjejer!


Onsdagen 21 April.

Då var man hemma och på G att sticka hemifrån igen.

Stack inom Netto påvägen till Frida, köpte lite mat & läsk så vi kunde äta och dricka lite gott. Fick ett missat samtal och sen ringde jag upp Sandra, drog från netto och gasade mot Östra och sen upp till Frida där Sandra redan satt i soffan. Fick i mig en panpizza och sen började Dating in the dark följt av Desperate Housewives och Cogar town..

Efter dom serierna hoppade vi in i bilen och stack till donken i Ängelholm för Sandra var hungrig. Köpte en McFlurry Lion (bitarna är hårda så akta tänderna). Efter det drog vi tillbaka till Frida och kollade på Wallander - Arvet, jag gillade den förutom slutet de verkade lite fel klippt som om dom missade något men annars helt okej (:

Innan filmen var slut drog Sandra hem för hon var trött och efter filmen satt jag och Frida och snackade till typ halv 4 tiden sen var jag tvungen att dra hem med ett stop i Örkelljunga på Preem för att tanka rost-Dagge.. Hem och in i duschen och sitter nu här med handduk i håret, ska fixa vid mig och om drygt en timme köra mot Klippan och kidnappa putte när han slutat jobba (:

En mycket trevlig kväll om jag får säga mitt, verkligen kul att ha kompisar man kan prata med och dela sina knäppa, roliga, bra och underliga upplevelser med. I love my friends (:


Tisdagsdejt (;

Snart dags att packa ut mig själv i bilen och köra mot Östra med ett stop inom Netto för att handla lite ät&drickbart. Här har vi kvällens värd, eller ska vi säga Tisdagsdejtsvärden för de är alltid hon som håller i de (:


Come on now sugar.

A long time ago we used to be friends,
but I haven't thought of you lately at all.



Where is the sun?

Jag kunde ju tycka att solen kunde skina idag när jag har några timmar på mig att bara slappa, men icke! Istället ska det vara molnigt och kallt. Jag sitter på mitt rum och fryser som vanligt, ska snart äta frukost eftersom syrran inte ville göra vårrullar till mig också, blir ist rostad macka med honung eller något..

Om några timmar ska jag hem till Fraajd, its gonna be fun as always (:


Snart dags att färga håret igen. Behövs.


Tisdagen 20 April.

Vill börja med att säga grattis till Karolina som fyller år idag (: Grattis grattis!

Sen blev det inte riktigt som planerat idag, jag tog sovmorgon istället för att gå upp vid tio-elva. Jag ringde farmor som då redan hade kommit iväg och handla så inte gjorde jag det heller. Nu sitter jag och spelar spel på FB och nördar mig vid datorn lite.

Hade tänkt äta något snart sen ikväll är det tisdagsdejt med tjejerna i vanlig ordning (:

Inne på andra säsongen.

Veronica Mars var verkligen en bra serie och nu har jag intagit andra säsongen. Rekommenderar den verkligen.

Som ni nog kan räkna ut ska jag bege mig ner i sängen & då kolla på Veronica Mars. Äta kvällsmat även om jag har ätit för en hel vecka idag. Åt frukost, åt på donken, åt äggröra, åt makaroner & bacon och nu kvällsmat. Så här mycket har jag inte ätit sen ja julafton för då vräker man ju i sig så jävla mycket.

Nåväl, godkväll & godnatt ifall vi inte hörs mer inatt.


Daglig ångest.

Hur blir man av med hjärnspöken och varför ska dom jaga en när man från början inte tror något men alla dessa tankar lurar i en en massa saker och gör mig bara osäker och får tårarna att rinna.

Jag kommer att självförstöra min egen lycka för en dag kommer bägaren att rinna över.

Har extremt mycket negativa känslor inför helgen, putte ska iväg på kryssning igen tillsammans med sina vänner och förra gången han var iväg låg jag i min säng och bölade mig själv till sömns och fick allmänt konstiga tankar i huvudet som fick mig att kräka. Kan ni förstå att jag önskade att min hjärnaktivitet minskade, kanske saker&ting varit annorlunda då.

Jag önskar att jag inte brydde mig, men då hade det inte varit kärlek.

Jag är rädd.

Goddagens.

Plockade upp Frida sen körde jag hem henne till Danne för att hämta nyckel sen lämnade jag av henne på hans jobb så hon kunde låna hans bil sen gasade jag till HBG, klart rödljus i nästan varje kors för jag kände mig lite stressad. När jag har gått om tid ska de alltid vara grönt haha..

Kom dit, parkerade, gick in, satte mig, väntade... Mötet varade en kvart sen var det över.Väntade lite sen blev min coach ledig och vi pratade lite, jag börjar min praktik på måndag jag ska även höra av mig till restaurangen jag var på intervju hos och säga  att jag är intresserad av jobbet (då dom ringde i fredags och ville veta då dom ska göra en sammanställning). Så får vi se vad som sker senare..

Efter mötet mötte jag Frida på Familia så käkade vi middag på donken , stod och pratade lite utanför bilen sen körde vi båda till Åstorp. La mig i sängen bredvid putte en stund sen ringde hans larm så då gick vi upp.

Har kollat på Djungel-George  och nu försöker jag få liv i putte igen, han har somnat på soffan. Tröttis.
Nåväl, ni får ha en fortsatt trevlig dag allesammans, ta hand om er (:

Me and my man.


Måndagen 19 April.

Godmorgon.

Har sovit riktigt dåligt inatt och drömmarna har väl mest kännts som att jag kollat på serier så när jag vaknat till och kollat klockan har det varit precis som om att jag varit vaken hela tiden. BAH! Mega trött och ville verkligen inte gå upp när larmet ringde sista gången, men hade inget val. Bara masa sig ur sängen och gå till duschen.

Sitter fortfarande med handduk i håret och ska snart göra lite frukost innan jag gör mig klar det sista sen ska jag bara gasa iväg och hämta och lämna av Frida. Vidare på mötet, usch, tror nog att jag kommer ligga deckad bredvid putte när jag väl kommer till han. Just nu känns det så, ifs inte druckit mitt glas hustler ännu. Eller ätit mina mackor. Kanske ger mig energi vem vet.

Nåväl , nu har jag inte tid att sitta här mer måste fixa mig & grejer så vi hörs när jag kommer hem ikväll igen. Have a nice day ..

Hemma.

Har suttit och stört mig på att min nya mail redan finns registrerad på FB så när jag loggade in på MSN med den idag hade jag 70 mail varav 68 var från FB (inte min någon annans), ett från Dagens Horostop och ett från den andra personens kompis. Moget och ge mig en använd mail, blir ju irreterad.. Så får väl ta och skaffa en ny IGEN :/ eller stå ut med att bli addad av botar hela tiden jag vet inte, får tänka på saken I guess..

Jaha mycket har inte hänt men påvägen hem så körde jag inom Frendo och köpte påfyllning till telefonen så att jag kan skicka lite sms tills jag får mina pengar & kan fylla på & få en månads gratis sms..

Sen snackade jag med Frida en stund, ska plocka upp henne imorgonbitti påvägen till HBG så blir en liten extra sväng imorgon men skadar aldrig att träffa en vän i några minuter  (: Efter jag lämnat henne blir det rakavägen till AM för ett samlingsmöte, kanske få reda på mer info om torsdag och sen blir det rakavägen hem till putte antingen för att slagga i hans säng eller tetas med han tills han vaknar beror väl på hur trött / pigg jag är (; haha..

Nej nu blir det sängen, ska kolla på Veronica Mars & äta ostbågar tills jag somnar.. Godnatt gott folk.


Söndagen 18 April.

Goddagen gott folk! Lite bättre humör nu när man fått sova lite :P haha..

Fredagen spenderades som sagt hos Fegge och vi satt och drack här, spelade lite kort spel och ditten & datten tills dess att vi skulle sova. Snaaark.

Vaknade ganska så sent i lördags, masade oss upp vaknade till liv sen begav vi oss till Hyllinge och sen vidare till Bjuv och hem till Martin & Ame. Satt och drack lite, spelade xbox och sen lite mer drickaspel. Drog vidare hem till Natta en sväng sen tog vi tåget hem vid halv 2 tiden. La mig i sängen men kunde inte somna i vanlig ordning så tog täcket och satte mig i soffan och sen va det playstationspelande hela natten, mucho fun (:

La oss, snaaark. Vaknade inte allt för sent idag, gick upp och sen var det igång med VM-spelandet igen för grabbarna. Sen var det dags att gå till Netto och handla och nu sitter jag här medans killarna spelar playstation och snart blir det mat. Gott känner att jag är en aning hungrig men får nog börja äta mitt apelsinkrokantchoklad, gotte. hehe.

Imorgon väntar AM och dit ska jag även på torsdagen mer än så vet jag inte yet. Men får väl veta det imorgon I guess. Nej nu har jag inte så mycket mer att tillägga och jag hade tänkte joina putte i soffan så ha de bra allesammans så hörs vi på nytt när jag är hemma igen (:

Take care..

Lördagen den 17 April.

Sitter här inne i puttes sovrum efter en kväll hos han, drack lite, spelade beerpong på eget sätt där jag gjorde så vi nästan vann. Lyssnade på musik sen var det dags för sängen bara de att jag har väntat på han i typ 5 timmar känns lite sådär halv moget så jag är smått irreterad för jag kan inte somna om igen, har redan vaknat typ tre gånger men sista va väl droppen som rann över eller något.

ÅH, hatar att inte kunna sova när man vill :(

Nåväl, godnatt gott folk!

Trevlig helg, sug & svälj!

Nu ska jag ta mina grejer och packa ut mig själv i bilen, köra inom mitt standard matställe donken, köra hem till putte och sen inviger vi helgen. Ha de trevligt alla så hörs vi när jag är tillbaka igen (:


Njuter av en kall dryck.

Sitter och fördricker lite med mig själv, men eftersom att jag kanske ska köra och hämta killarna på stationen senare så betyder fördrink idag alkoholfritt på kvällens dricka. Så det är is, lime, limemix och sockerdricka (; Gott! Friskande gott..

Vaknade runt elva av att pappa knackade på min dörr och fråga ifall vi skulle åka till banken. Jag sa att jag ställt larmet på halv 12 så fick sova vidare sen vaknade jag och såg att kl var 10 över 12 och insåg att jag satt de på halv 1 och inte halv 12 så skyndade mig upp. Hoppade in i bilen, in på banken och tog ut pengar, in på ICA och handlade dricka och en glass, åkte hem och sitter nu här och lyssnar på in my head och dricker min drink.

Ska snart hoppa i duschen och svalka kroppen även om jag har rysningar på ryggen nu pga isdrickan . Brrrr. Också dags att plocka in kläderna i garderoben och plocka fram kvällens kläder.. What to wear?

Nej trevlig helg på er allesammans! (:

Fredagen 16 April.


Ikväll ska det drickas vodka lime även om de på bilden inte egentligen är vodkalime utan lemon.


Godkvällsing!

Har inte hänt alldeles för mycket hos mig under kvällen men ändå hänt lite. Jag fixade käk så att magen slutade att kurra, la mig under täcket och kollade ett avsnitt Veronica Mars sen blev det datorn en sväng.

Gick ner och hämtade upp min rena tvätt och slängde in en ny omgång kläder i maskinen, hängde upp de rena och sen tände jag lite ljus på rummet för jag fryser såååå..

Har bestämt att jag ska till banken imorgon för att plocka ut pengar, känner mig handikappad utan så jag måste verkligen. Kommer dock sätta in det igen så fort jag är ifatt & kan (: Jag är vuxen och ta sånna beslut själv.

Hm, annars? Lillebror är snäll och lånar ut sin mobil till mig inatt så att jag trots allt kan hålla min nattuggla sällskap när han jobbar. Överväger ifall jag också ska byta till Telia för då kostar en månads gratis sms enbart 100kr, just nu betalar jag 300 med mitt Halebop orginal bytar jag till Halebop vänner (eller vad det heter) kostar de 200 så Telia känns mest lockande .. Nåväl, sker i senare skede..


Äntligen tummen ur röven.

Kör på utrycket tummarna loss väldigt mycket kan jag tycka. Dock har jag äntligen tagit mig tid att skaffa ett nytt hotmail konto då jag får massa addningar varje gång jag loggar in på MSN och det är inte vanliga människor utan botar som går mig på nerverna.

Så nu har jag som sagt ett nytt konto och de kommer börja användas inom snar framtid så vill ni ha kontakt via msn så kan ni ju höra av er (:

Sen till något annat, nu ska jag koka makaroner och göra någonting till för min mage klarar sig inte utan mat längre, mår skit illa. Vi hörs (:


Halvt om halvt svintohår, vill inte tillbaka till de.
Blir nog inte heller Blond till sommaren utan håller mig i brunt.


Solen lyser & himlen är blå.

Härligt värre, ändå har jag inte mer än stuckit huvudet utanför dörren. Vaknade av att dolt nr ringde mig, valde att inte svara för det gör jag väl mer än 50% av tiden då det är sånt nr som ringer..

Magen kurrar så får väl gå på jakt efter mat också.

Torsdagen 15 April.

Jag kan vara lite söt ibland iallafall. Har inte mer än 3 sms kvar på mobilen så jag skickade iväg ett långt meddelande på FB istället till min kära nattuggla. Dock något personen får se när den kommer hem. 


Sen letade jag efter sms-sidor på nätet och skulle logga in på en där min mail var reggad, dock helt konstigt nr inget jag känner igen sen ser jag i sms-arkivet att senast jag skickat iväg någt var 2005 så kanske inte konstigt jag inte kände igen nr'et haha. Skicka gratis SMS här! <-- In & regga ni också, ni får 3 gratis sms bara av att registrera er på sidan & det kostar ingenting (Desiree tänk inte ens tanken, du är för liten.)

Nåväl, nu ska jag isäng & kolla på Veronica Mars, tjingeling & godnatt! (:

Kommer tummarna loss,

kommer allting på samma gång...

Jo för idag när jag var hos putte så ringde mobilen och det var Ä-holms sjukhus, blev skit rädd först och tänkte vad vill dom mig, har något hänt. Sen va de att jag sökt jobb där så dom undra om jag fortfarande var intresserad isåfall skulle vi boka in en intervju. Men har min praktik, ska börja med den för jag vill ju egentligen inte jobba i kök så vill testa något nytt helt enkelt.

När jag kommer hem och läser mina mail hade jag fått ett re: Kock och tänkte ja det är väl någon som vill tacka för ansökan och meddela att tjänsten är tillsatt men icke. "Hej är du intresserad av att jobba hos oss hör av dig för vi vill gärna träffa dig".

Why? Varför kunde inte allt detta komma för ett halv år sedan eller för ett år sen .. Nej för så är de såklart, har man redan något då är det klart att dom ska höra av sig. Bara för att liksom...

Men ändå en aning störigt för annars får man aldrig positiva svar. Nåväl, som sagt chansar på praktiken och ser om det är något för mig, om inte får jag väl ge mig ut i jobbsökar-världen igen inte mer med de.


Lillördagen förbi.

Sitter här och lyssnar på In my head, jodå den har satt sig och jag gillar den så får väl snart bränna ut en ny skiva till bilen där den finns med för nog kommer den gillas i sommar också ;D

Åkte till AM idag och förväntades sitta där till kl 12 men redan halv 12 var gubben klar med sitt snack och jag pratade med min coach, lämnade in mitt papper som ska skrivas på av henne så inom 2 veckor har jag förhoppningsvis mina pengar yea! Sen skrev jag på praktik papper och troligen börjar jag min praktik om två veckor också. Känns nervös och lite mer nervös men känns ändå bra för då kanske man får jobb & kan börja tänka på en fortsättning.

Jag vill verkligen flytta, men vart är en bra fråga för jag vet inte var jag känner mig hemma någonstans. Ja jag vet ju redan att jag absolut aldrig kommer flytta till Perstorp, finns inte en chans i helvetet att de kommer ske. Sen känns inte Klippan så lockande heller men ja som sagt vet inte vart jag känner mig som hemma så får väl ta det i ett senare skede då när flytt kan komma på tal..

Nåväl, efter att jag varit där åkte jag till donken och köpte en läsk och försökte dryga lite då jag sagt till putte jag skulle va hos han typ halv 1 kanske. Kom dit kl tio över 12 och kröp ner i sängen. Dreglade lite på hans lakan haha sen va jag pigg och försökte få liv i han.

Kollade på film, var iväg och handlade till middagen, suttit på balkongen, kollat på film, brottningsfighter och ätit taccos. Har varit en ganska mysigt dag om man kanske kunde räkna bort att jag somnade på soffan och va dö trött när vi skulle köra. Men nu är jag åter pigg, som alltid när jag kommer hem.

Har sovmorgon imorgon och det känns ju gött, skulle egentligen leka med Fraajd men de blev ändrade planer så jag hoppas på fint väder så jag bara kan chilla och kanske vistas utomhus lite (:

Take care.

Godmorgon!

Sovit halvt om halvt dåligt som vanligt. Somnade väl någon gång runt halv 5 sen vaknade jag 3 timmar senare, vaknade igen kl 8 och trodde larmet på mobilen inte gått igång. Vaknade igen halv 9 och trodde samma sak. En sista gång 1 minut innan larmet gick. Snoozade fram till kl 9 och gick senare upp 5 i 9 för jag orkade inte ligga kvar.

Klätt mig, skördat, morgonkissat och ska väl slänga i mig lite mat sen är jag redo för att köra till HBG och sitta där en timme och lyssna på vad dom har att säga. Sen ska jag skriva på papperna om praktiken, undra när jag börjar där. Nåväl, får jag väl veta sen ..

Efter det ska jag som sagt hem till putte och jag har bestämt att det ska vara en mysig dag, får hoppas jag får som jag vill annars blir det tvång (; haha..

Ha en underbar lillördag i de underbara vädret för himlen är iaf helt blå nu. Fett nice :D


Sängen kallar.

Dels känner jag för att lägga mig i sängen för att:
1. Mitt rum är kallt men vill inte starta elementet för då blir det för varmt och då kan jag inte sova. I-landsproblem.
2. Jag ska upp kl. 9.00 för att köra till AM och allt de dära.
3. Mobilen ligger på laddning i sängen, inte för de gör så mycket då pengarna är slut om 12 sms :( sörjer.
4. Veronica Mars maraton ska påbörjas tills dess att kl är runt fyra för då måste jag släcka ögonen så jag orkar upp när larmet ringer.
5. Jag måste sätta larmet för de har jag glömt och eftersom mobilen är i sängen är det en självklarhet att jag måste dit (; hähä..

Nej till det seriösa då. Det är dags att säga godnatt. Ska upp relativt tidigt idag, om bara några timmar för att vara exakt. Ska vara på AM i Helsingborg kl 11 vilket gör att jag måste lämna huset senast 10 så jag inte kommer försent (ska köra i god tid). Efter det ska jag hem & hoppa i Goofy's säng för att väcka han, i ett HOPP om att själv inte decka fett i sängen. Det ska bli en massa mys har jag bestämt, sen ska vi äta taccos mums (;

Så sängen blir det nu med lite Veronica Mars innan dess att ögonen stängs för några timmars sömn.

Godnatt & sovgott!


Min egen Goofy!


Bilden borde tala för sig själv och visa why he's such a Goofy (;


Onsdagen 14 April.

Precis hemkommen från tisdagsdejten hos Fraajd. Var mycket trevligt och lätt något jag kommer att fortsätta med ;D  Jag körde till Shell och mötte tjejerna där, vi höll Fraajd sällskap på jobbet en stund sen körde vi och parkera bildarna hos henne gick till pizzerian och beställde mat. Vänta på Frida som mötte oss där efter jobbstängningen och maten va klar lagom tills dess.

Gick upp till Fraajd och började kränga i oss maten, låt maten tysta mun som det så fint heter hahah. Sen blev det att vi alla förflyttade oss in i sofforna och in framför tvn för att underhålla oss med serierna som gick där. Snackade en massa om olika saker och hade jätte trevligt!

Sen började klockan bli mycket, gäspade lite, batteriet på mobilen dog nästan, pengarna slut, en Pernilla som nästan somna i soffan och en massa massa annat kul. Ingen Sandra som trillade och slängde pizza i hela trappan denna gången, de var väl lite tur haha (;

Men har haft en mycket trevlig kväll tjejer så det vill jag tacka för (: mina små guldkorn <3

Tisdagsdejt (;

Då var det dags för mig att packa ihopa mina grejer, göra vid mig det allra sista. Sen är det bara hoppa ut i bilen och gasa och styra lite som gäller. Ska ha med mig kameran så förhoppningsvis blir det några bilder, har ju blivit extremt dålig med det på sista tiden så får skärpa mig! (;

Nåväl, trevlig tisdagskväll.

Hör ni likheten?

För det gör ju iallafall jag.

Jason Derulo - In my head.

 

Lady Gaga - Just dance.


Tisdagen 13 April.

Tisdag, vilket innebär att det är tisdagsdejt som står på dagens schema. Det ser jag framemot, tycker att det ska bli väldigt trevligt. Äta pizza, umgås, ha roligt och allt sånt som kommer hända. Me like (:

Man ska gilla läget, gilla gilla läget. Eller något ..


Dagens underhållning.

Förutom att jag varit utomhus två svängar idag (två korta då det var för kallt att va ute så barklädd som jag var) så har jag mest spenderat dagen inomhus framför datorn där jag spelat spel på Facebook eller i sängen och kollat på Veronica Mars, den serien är sjukt grymt bra alltså. Det är typ High School, med lite spänning , kärlek drama och allt. Jo men jag gillar den strongt! (:


Denna veckas to do.

Måndag: Bara me-time, vilket jag helt plötsligt känner att jag fått en del av. Men det är bra, behövs ibland även om hjärnan har mer tid att arbeta..

Tisdag: Är ledig från AM även då så jag kör sovmorgon , middag, fixning sen på kvällen är det en tisdagsdejt som gäller. Ska bli kul (:

Onsdag: Ska vara på AM kl 11 för workshop sen efter det ska jag hälsa på min kära man.

Torsdag: Kör sovmorgon återigen, bara för att jag älskar att sova länge plus att jag får ta vara på de när jag väl kan (; haha.. Sen när Fraajd har slutat jobba ska jag åka och umgås med henne (och kanske dom andra who knows hihi).

Fredag: Ska iväg på sexparty, vilket jag tycker kommer bli en aning pinsamt då det är en mix av killar&tjejer plus det säkert är en del folk jag aldrig träffat så pinsamt blir det nog kanske. Men har någon att hålla i handen så blir nog kul ändå (;

Lördag & Söndag: So far no plans men blir nog filmmys och annat ..

Ledig imorgon också.


Flummbild på det! (;


Hemskt.

Vill inte köra en repris på förra gången men med tanke på hur mycket ångest jag redan har så vet jag att det kommer till att bli ännu värre. Sängliggandes med en dygnet-runt-dyngsur-kudde..

Jag vill vara untouchable. Jag vill inte bry mig.

Videolänk.

Det var längesen jag la upp videoklipp på min andra blogg just för att det inte är så ofta som jag filmar, blir knappt några kort längre. Men igår när jag överförde dom få bilder jag tagit sen april började så kom det med en film från en fest hemma hos putte och jag tänkte att ni kanske ville se, what do i know (; men KLICKA HÄR FÖR ATT SE KLIPPET.

Nytt tillskott i seriefamiljen.


Började kolla denna serien inatt och jag gillar den.

(Y)


Godmiddag.

Kan se genom fönstret att solen skiner, hört att grannarna & mina päron är ute och arbetar på tomten så tänkte gå ut och joina dom lite ifall att det är tillräckligt varmt att gå ut i tshirt och shorts.

Kom aldrig upp imorse så kunde inte ringa min coach men när jag vaknade för en kvart sedan såg jag att min telefon också var tom så dom hade inte ringt mig heller så jag antar att jag inte skulle varit där idag då. Nåväl, skönt då jag somnade alldeles för sent för mitt eget bästa imorse.

Nu ska jag dock ut och njuta av vädret, vi hörs! (:

Valborg är tingat.

Tobbe fråga om vi var sugna på att dra & spela ölbrännboll och sånt i Hyllinge men när putte fick veta att det var på Valborg skulle han göra annat just för det var valborg.

Jag skickade till han nyligen och sa att jag tyckte vi skulle följa med, dra med kompisarna och grilla, spela ölbrännboll och ha kul. Jo de tyckte han också så nu joinade jag gruppen på FB och bjöd in lite vänner jag hoppas ni accepterar och också tycker att de är en rolig idé för jag ville så gärna spela ölbrännboll förra året men det blev ju aldrig att någon ville så nu tänker jag passa på när det ändå finns som evenemang så hoppas jag att folk dyker upp.

Ska ju kicka ass och allt sånt. Sooo much fun! (:


Bilden är från ett försök att förra året få folk att spela.


Måndagen 12 April.

Då var det en ny vecka nu, vet dock fortfarande inte när nästa möte på AM blir då jag inte hört något men som sagt får väl ta och kolla upp det imorgonbitti ..

Men nu hade jag tänkt bege mig i säng för börjar bli lite drygt att sitta här, ögonen vill gå i kors och allt sånt. Här har ni dock en liten låt att lyssna på , jag tyckte den var helt okej vad ni tycker vet jag inte förens ni yttrar er (;


Detta är kärlek.


Jag älskar dig ♥


Want my money.

Om cirkus två veckor har jag väl fått pengarna från AF, ska iallafall lämna in mina papper till min coach denna veckan så hon kan skriva på sen skickas det och inom två veckor ska man ha pengarna på kontot så det gillas strongt.

Det första jag ska spendera mina pengar på är:
- Puttes present för han fick aldrig någon när han fyllde år, men den som väntar på något gott... (;
- En bikini eftersom det känns som denna sommaren kommer bli en strandsommar, förra året besökte jag inte stranden en endaste gång enbart Bälinge once men det räknas inte haha..
- Påfyllning på telefonen så jag får gratis sms.
- Sommarskor & kanske något sommarplagg.
- Påbörja betalningen av mitt förra klädpaket.

Söndagen 11 April.

Så vi stack hem till Weke på fest i fredags. Hade med mig en flaska vin, fruktsoda och typ tre cider eller något. Vinet var ju ruskit äckligt men med tillräckligt mycket fruktsoda så gick det ju ner iallafall. Vi var inte asmycket folk men jag hade ändå ganska så trevligt och kvällen gled mot sitt slut och man träffa folk i dörren när vår taxi kom för att ta oss tillbaka till Åstorp.

Vaknade upp riktigt jävla bakfull med ett hårt dunkande hjärta och ett illamående som kom & gick precis som det själv ville. Låg i puttes säng tills det var dags att bege sig hemåt. Körde, hämta min laddare orkade inte ens byta kläder sen åkte jag till Sandra. Väntade in Pernilla.

André skulle testa sin nykel i Sandras bil, låste och kunde inte låsa upp vilket var katastrof då Sandras bilnyklar satt i bilen .. Ooooops.

Jag &  Sandra gjorde vi oss sen började vi spela lite dricka spel, tog fram cyklarna och cykla hem till Matti som hade fest. Var mest bara små tjejer som råstrirrade ut Pernilla mest hela kvällen. Jag drack typ två cider och ett halvt glas baileys under kvällens gång. Kommit på varför jag ska sluta dricka, jag njuter inte längre. Jag måste tvinga ner drickan så tror jag fördruckit mig på allt utom drinkar på krogen men det är för dyrt att livnära sig på så då får man kanske trappa ner istället som sagt.

Vår uttré blev inte så lyckad den heller. (kan ju inte säga entré då vi skulle sticka hem)

Matti skulle krama Sandra hejdå, han var aspackad. Flyger över trappräcket och drar med sig Sandra som hänger och har nacken helt sne så jag helt seriöst trodde att hon brötnacken och dog för hon var helt stilla. Matti slog huvudet i marken & stegarna som låg där så han fick skrapsår i pannan men Sandra klarade sig med ont i bakhuvudet som tur var. Men hon vinglade till lite så yr var hon nog. Hemskt var de för både jag och Macke trodde helt seriöst dom skulle dö men sen efter chocken lagt sig kunde man inte hålla skrattet ifrån sig och skrattade mest åt de. Även om det i början typ skrämde livet ur en.

Vi tog cyklarna och cykla hem till Sandra, drack ett glas vatten gick på toaletten sen la vi oss och jag somnade ganska fort då jag var en aning trött. (kanske cykelfärden som tog musten ur en?)

Vaknade imorse av att Sandra gick ur sängen men orkade inte röra mig så jag steg upp först kvart över tolv. Gick upp till henne och Eva som låg i evas säng och kollade på tv. Sen gick vi ner och var sociala, satt även ute två svängar solen sken riktigt jävla nice idag alltså (:

Åt lite, fixade vid mig lite sen drog jag hem till Putte. Beställde pizza/sallad, körde och hämtade de. Stod på balkongen, käkade mat, kollade film och hade lite slagsmål. Vardagsmat med andra ord. Jo så helgen har varit helt okej och vädret förbättrar allt för man blir glad av sol.

Sen har jag ingen aning ifall jag ska till AM imorgon eller inte då jag inte fått svar från min coach så får väl stiga upp kl 8 och ringa dit och höra. Nåväl, morgondagens huvudvärk (;

Det är fredag.


och skål på det!

Nu ska jag packa ut mig själv i bilen, köra och handla sen vidare till Åstorp till min kära pojkvän. Men ha en underbar helg allesammans så hörs vi när jag är hemma igen och det finns en lucka för datorn.

Take care (:


Har börjat sakna det lite nu.

Bara för att jag haft tanken på att blondera håret till sommaren så saknar jag mitt gamla hår lite sådär ibland även om jag var väldigt trött på det just då under den tiden jag klippte av & färgade de. Men ja vi får se hur det blir med den saken senare, just nu fortsätter jag i brunettstigen.


Fredagen 9 April.

Nu börjar det bli dags för mig att lämna Facebookvärlden för det känns som jag flummat loss tillräckligt. Spelat spel som jag inte kommer speciellt långt på så behöver nog en paus ifrån det och sen skriver jag lite meddelande till mina kära vänner (;

Har tänk en sak, jag tror nog jag ska slita på mitt hår och bli blond till sommaren för känns inte så lönt och vara brunett ifall mitt hår ändå kommer blekas av solen. Men ändå, vill inte slita sönder håret. Tror detta får bli ett av våra samtalsämnen på lördag för när det kommer till hår så litar jag på Sandras omdöme till hundra. Hon fick ju klippa av mitt hår och göra vad hon ville, tyckte resultatet blev skit bra.

Dock är det utväxt nu men ska nog spara till långt igen, eller ja vi får väl se jag vet ingenting. Återigen den biten får jag väl ta med Sandra den också. Vet redan att jag vill testa på en annan hårfärg till hösten då solen inte bleker håret lika mycket men de tar vi då..

Nu blir det sängen & scrubs i vanlig ordning. Trevlig helg, för den är ju här nu (: Godnatt ifall att jag inte återkommer och stör senare. Tjingeling ..



Blond
eller
Brunett?



Jag går åt rätt håll.

Det tycker jag faktiskt, inom det senaste året så har jag tagit mig i kragen och fixat en del saker som tillhör vuxen livet.

Jag tog till vara på min lediga tid och fick tummarna loss under april månad och fixade körkortet. Åkte in till Klippan varje dag och pluggade och körde just för att jag ville ha mitt kort så gärna och denna gången för min egen skull och inte för någon annans och då funkade det. Tror att de är så de måste göras för att saker ska göras, man ska göra det för sin egen skull och inte tänka på vad alla andra vill & tycker.

Det tog några månader och sen helt vipsflips var man lite sådär intresserad och kontakten blev mer och sen hittade jag min man (eller pojke?hehe). Tiden går fort när man har roligt och det har jag, trivs väldigt bra men som sagt ska jag bara jobba bort mina jobbiga tankar ..

I November fick jag nog av arbetslösheten och skrev in mig på AF, väntade på att mina månader skulle gå och fick kontakt med dom igen, jag började på AM i Helsingborg och har varit iväg på en arbetsintervju och en intervju till praktik som ledde till att jag fick den. Så ska vänta på lite papper som ska skrivas på och sånt sen får vi se när praktiken börjar och är det något jag trivs med och dom trivs med mig så kommer jag väl få jobb efter det kan man ju hoppas. Det är inte inom ett område jag jobbat på innan men jag gillar att utvecklas som person och vill testa nya saker så detta kan bli ett steg i den riktningen.

Så jo jag tycker minsann att mitt liv har förändras under de senaste året och jag går åt rätt håll. Om det fortsätter såhär så kanske det inte tar så himla långt tid innan jag även får min utomlandsresa och en egen lägenhet för som sagt jag vill ju fortfarande flytta hemifrån men den saken blir inte biff föräns jag känner att jag verkligen klarar av att ta hand om mig själv ekonomiskt för vill gärna inte springa hem till mamma&pappa igen när jag väl flyttat. Vill visa att jag klarar mig själv och kan stå på mina egna fötter och allt de dära.

Men som sagt jag tycker att jag är påväg åt rätt håll och jag trivs väldigt bra med mitt liv just nu, önskade bara att sömnproblemen hade slutat så jag orkade mer men men det kommer väl tillbaka snart hoppas jag..

In i dimman.

På lördag är det in i dimman med PMS som gäller, jo för tydligen kom Pernilla på det när Sandra sa PMS hela tiden att det var vi. Pernilla-My-Sandra. Jo det var ju lite roligt tyckte jag så garvade lite när hon berättade de. Får se om vår idé blir av , hade ju varit coolt och verkligen ägt hahahahahahahah..

Nej förlåt, interna skämt uppskattas inte för ni inte förstår. Men i ett senare skede får ni kanske veta. Ifall att det blir av då vill säga (;


Godis.

Jag har ett extremt sötsug nu för tiden, innan har jag knappt ens tänkt på godis. Ja jag äter knappt godis men nu helt plötsligt är det allt som finns i mitt huvud (nästan) men sen så fort jag får tag på något så försvinner suget direkt. Lite mongo..

Men nu sitter jag här med en påse fruktnappar som jag ska äta medans jag roar mig mer Scrubs. Tjingeling.

Torsdagen 8 April.

Morgondagens planer gick i stöpet, dagens planer blev inte av för jag orkar verkligen inte. Nu för tiden är jag så sjukt trött hela tiden, sen på nätterna kan jag inte sova. I hate my life and I wanna die , i dont get my nightsleep. (nej ta inte det på allvar jag bara fick Iphone låten i huvudet och den går som första meningen).

På lördag ska jag iallafall festa tillsammans med Sandra & Pernilla (och en hel del fler folk senare). Det ska bli kul för det var längesen, jag saknar de men festandet är jag egentligen inte alls sugen på. Det har blivit för mycket och jag kommer trappa ner på de innan sommaren kommer och sen blossa upp som en blomma på sommaren igen. För jag känner ingen glädje för att supa, jag gör det endast för att va social med folket som vill festa.

Men jag har bestämt att lördag kommer bli en rolig kväll, sen får vi se vad som sker framöver gällande drickan för när jag får mina pengar från AF så ska de inte gå till massa alkohol, de har jag inte råd med. Har andra viktigare saker att slänga pengar på..

Nåväl, slänga mig i sängen och decka? well that's not gonna happen.

Söta skor från HM.

Frida frågade ifall jag hade kollat ifall dom skorna jag ville ha fanns på HM's hemsida (det gjorde dom tyvärr inte) men så hittade jag lite andra söta skor som jag tänkte visa för er (:

Finns även i färgerna Ljus beige, blå och svart. Tyckte själv att dessa rosa & dom svarta var finast. 99kronor.


Virkad ballerina sko, finns bara i svart men tyckte dom var lite små coola faktiskt. 129kronor.


Finns även i färgen ljus kitt. 129 kronor.


Söta satin ballerina, finns även i färgerna Turkos & svart. 99 kronor.


Power-nap.

Kanske ingenting man ska sträva efter såhär sent på dagen, menar det är nu man snart ska sova så en powernap passar sig inte .. La mig i sängen efter att jag fått mat i magen, kollade ett avsnitt scrubs och när de andra avsnittet varat en stund så deckade jag.

Vaknade upp en liten stund senare och insåg att jag somnat, svettigt värre. Hur kommer det sig att när man är trött så fryser man oftast och när man är nyvaken sådär efter bara någon minut i sovstadiet så svettas man som om man hade feber. Eller de är bara jag som råkar ut för detta?

Håller tummarna.

På att H&M säljer dessa skor även detta året för förra året hann jag bara köpa dessa rosa och dom var så himla sköna och slets upp ganska så snabbt, har slängt dom i eldtunnan tror jag eller ligger dom undan stoppad i min garderob vet inte vilket men vill gärna ha ett eller tre par till denna sommaren as well (:


Me-time.

I tisdags för två veckor sedan var förra gången jag hade me-time och inte gjort ett skvatt mer än låg i sängen & kollade på olika serier. Idag är jag trött & rastlös på samma gång, men imorgon kanske det blir andra bullar för ifall jag orkar och inte känner mig för trött i kroppen ska jag se ifall jag kan träffa Sandra (och Pernilla ville också vara med så henne låter jag få följa med hihi).

Nåväl får se hur det känns imorgon. Nu väntar seriemaraton typ hela kvällen/natten ..


Magen skriker som vanligt.

Är fan dö hungrig och väntade på att vi skulle börja grilla men det blev inget sånt idag tyvärr. Pappa står nu i köket och håller på att fixa potatis och sås då mamma gjorde köttfärslimpa tidigare idag så det blir de till middag istället. Går lika bra för mig, jag vill bara ha mat så magen slutar värka så mycket :/

Nu blir det Scrubs i sin vanliga ordning.

Solen är fortfarande framme.



Härligt härligt, ändå har jag inte satt min fot utanför dörren. What's up with that?

Onsdagen 7 April.

Känner mig lite halvt duktig idag då jag har fixat med att ändra i mina deklerationspapper. Dock bestämt att jag ska skicka/lämna in det och vänta med pengarna tills i Augusti. Menar jag är van vid så lite pengar ändå så nu får jag snart någon tusen lapp i månaden och då är det mer än jag är van vid så dessa pengarna behövs nog mer senare i mitt liv så då kan jag lika gärna vänta (:

Solen skiner och i solen är det över 25grader, sånt gillas men ändå har jag inte varit ute något idag. Får väl kanske ta och göra det senare om jag orkar men kroppen är totalt orklös idag också.

En extremt trött dag.

Åkte hem till putte efter att jag varit i Helsingborg på intervjun, gick in och la mig i sängen men han fick ett telefonsamtal och vakna till liv nästan direkt så ingen sömn där inte..

La oss på soffan och kollade på film men jag somnade till hela tiden, men nu när jag är hemma kommer jag troligen inte somna. Så är det alltid, kan vara aptrött hos folk sen när jag kommer hem blir jag pigg som en lärka. Inte direkt så uppskattat men ska sätta igång några serieavsnitt , lägga mig tillrätta i sängen sen somnar jag kanske snabbt?

Annars ingen skada skedd, är ju ledig imorgon och kan sova hur länge jag vill (; Dock dags för sängen strax så godnatt gott folk.

I am the king.

Åkte som sagt iväg på intervju i Helsingborg idag, påvägen dit åkte jag inom Donken och köpte en cheeseburgare bara för att få mat i magen. Anlände och mannen jag skulle snacka med var på lunch så fick vänta en stund sen kom han och fick vänta lite till sen gick vi upp på kontoret och snackade lite sådär smått om vad jobbet innefattade och ifall de var något var intresserad av. Jag sa som det var att jag ville komma på fötter , varit arbetslös länge och jag tar vad jag får.

Efter snacket ringde jag min coach för att säga att praktiken blev min men att hon skulle ringa han så dom fick prata lite sådär om vad och när som skulle ske, sen ska jag få papper att skriva på och grejer också.

Så vi får väl se när jag börjar men praktiken är min iallafall, sen får vi väl se ifall det är något för mig om jag pallar det och allt sånt men jag vill ge de en chans för jag vill ha pengar. Mm jag är pengakåt för de känns så handikappat att inte ha några pengar att aldrig kunna göra något med sina vänner för pengarna inte finns där.

Gottmos!


Godmorgon igen.

Åh mina ögon, vill verkligen sova vidare men sådan tur har jag inte. Måste upp, klä på mig ännu en gång och vakna lite till liv och gasa iväg och sånt.

Ser inte ut som jag fick som jag trodde, solen skiner inte direkt nu även om den gjorde det imorse när jag vaknade första gången, nåväl. Nu ska jag inte sitta och uggla mer här så have a nice day!

Ledig hela veckan.

Min coach ringde mig för en stund sedan och berättade att dagen där var inställd och att dom skulle ha stängt hela veckan för dom skulle vårstäda, så lov då? hehe..

Dock ska jag in på intervju kl 1 och det blir självklart donken påvägen in för att få i mig lite mat, en cheeseburgare får nog mig pigg på att va glad och grejer. Så wish me luck då antar jag. Så får vi se hur det går & hur det känns, vad som blir av och ifall jag vill.

Längtar mest efter cheeseburgaren och för hemgången med stopp hos putte (;


Godmorgon alla!

Då sitter man här nyduschad och ska alldeles strax iväg till Helsingborg för veckans första möte på AM. Sen får vi väl se ifall jag ska vidare på intervju inför praktik och sånt eller inte, i dont know.

Sovit många timmar har jag inte heller gjort så just nu känner jag mig pigg men jag vet att innan 12 (då jag tror att lektionen slutar) så kommer mina ögonlock kännas tunga och allt jag vill då är att sova. Tur då att jag ska åka och lägga mig i puttes säng påvägen hem..

Nej nu har jag inte längre tid med er, ha en underbar dag. Kan nog tro det blir en solig dag för solen tittar redan fram .. Take care (:

Hitta sin väg att gå.

Man ska ju följa sin dröm och göra det som man känner passion för, göra det man verkligen brinner för. Men ifall att man inte vet vad man vill har man ingen väg att följa då?

Jag har kommit på fötter igen genom att börja på AM i Helsingborg, jag börjar komma igång och jag söker jobb titt som tätt. Har fått en del praktikplatsförfrågningar som dom skickat iväg intresseanmälningar till. Just nu är det så att jag tar det jag kan få, jag vill inte vara kock men ändå är det 90% av jobben jag söker. Jag vill bara få ett jobb & tjäna mina egna pengar så att jag kan flytta hemifrån, få ett liv och kanske senare tänka ut vad jag vill göra med mitt liv.

Menar, jag är 22år. Visst jag har åldersnoja och känner att jag inte hunnit göra något trots att jag är så gammal som jag är men jag har hunnit resa, utbilda mig, jobbat lite, så jag har ändå gjort lite betydelsefulla saker så vad gör de om man går på stigen bredvid en stund.

Jag har ju hela mitt liv framför mig där jag kommer att formas och ändras som person så rätt väg idag kanske blir fel väg imorgon. Så jag följer hellre fel väg nu när jag ska på fötter och senare i livet resa mig och göra vad jag verkligen vill för just nu känner jag mig som ett barn. Helt ovetande på vad jag verkligen vill.

Saknar han redan.

Det har ju inte gått mer än några timmar ändå känner jag redan en saknad efter honom.

Fast det har gått ett halv år sen vi blev tillsammans så kan jag fortfarande komma över tankarna att det känns konstigt att JAG inte är singel, att JAG fann min man tillslut, att JAG & KÄRLEK kan skrivas i samma mening, ja det är bra konstigt...  Men jag är så himla glad.


Tisdagen 6 April.

Sitter och väntar på att mina ägg ska koka, precis nerlagda i det kokande vattnet som står på spisen. Har checkat igenom mina två "måste-läsa" bloggar och fått en extrem lust efter sol och värme som vanligt.

Jag vill verkligen åka utomlands och bara ligga och glassa bredvid poolen och njuta av solen och dricka färgglada drinkar och må allmänt underbart och älska livet. Inte känna någon som helst stress eller ångest för en massa saker. Nej bara ta det lugnt & njuta av solsemestern! (:


UTOMLANDS I SOMMAR ÄR ETT TVÅNG FÖR MIG. I HAVE 2!

Måndagen 5 April.

Då var lång-helgen alldeles strax slut. Har suttit hemma och ugglat en stund nu ska snart ut i köket och leta fram något ätbart för känner mig hungrig även om det bara var några timmar sedan jag åt sist (; haha..

Helgen har varit helt underbar, fredagen firades putte & Martin med utgång i Helsingborg.
På lördagen åkte vi iväg och åt middag hos deras syster, riktigt god mat vi åt men ruskit mäktigt så jag orkade inte äta upp allting haha, efter maten blev det sällskapsspel sen blev klockan helt plötligt dags att åka hem. Kom hem till putte och nästan lika snabbt var vi påväg ut i skogen på spökrunda igen. Va inte så kul för de va mest kallt och jag var lite trött, donken på hemvägen sen åt vi och kollade film sen la jag mig och sov. Snaaark.

Söndagen blev upp, duscha och göra sig iordnig, iväg och hämta upp Martin i Bjuv sen hem till deras syster på påskmiddag & firande av dom två bröderna. Mat, presenter, kollade gamla filmer från när dom var små väldigt mycket skrattande och sånt kul. Sen blev det sällskapsspel och fika.

När vi åkte hem tog vi med oss två spel till putte och spelade TP hela natten lång tills jag inte orkade mer, då gick vi och la oss och sov. Snaaark.

Idag blev våran söndag, låg på soffan mest hela dagen och kollade på bla The ring & åt mat. Nu ska jag som sagt leta mat på nytt sen underhålla mig med serier av något slag.

Imorgon är en tidig dag, måste upp runt halv 8 då jag ska vara i HBG på AM 9.30 fram till ca 12. Får väl se om det blir iväg på någon intervju efter det eller om de blir senare iveckan. Ja jag vet inte så mycket så får väl veta imorgon ..

Hoppas ni alla haft en trevlig påsk för det har jag (:

Lördagen 3 April.

Gårdagen var hel lyckad. Började med förfest hemma hos putte , väldigt trevligt sen tog vi tåget in till HBG och det var en hel del folk ute. Blev stinsen, en snabbis in på Tapaz för shottar sen ner till crom resten av natten. Träffade även Lina en stund där på slutet, väldigt trevligt as well.

Idag är jag lite halvt bakis och ska snart göra mig iordning för om en timme ungefär ska vi dra hem till puttes syster på påskmiddag, mysigt (:


Dessutom firar vi ett halv år idag, aaw (:


Snart fest!

Nu är maten alldeles strax färdig för att ätas, det ser jag framemot fruktansvärt mycket för min mage har kurrat i en timmes tid typ. Håret ska fönas och de sista sminket ska på och lite grejer ska packas ner i resväskan sen är jag redo att åka hem till putte för en lång helg hos honom..

Förfesten börjar halv 7, jag hoppas att kvällen blir riktigt bra och jag ska stänga av min hjärna så den inte lyckas tänka för mycket. Im gonna be a good girl without no fuss..



SKÅL!


Thank god its friday!

Snoozade en timme innan jag äntligen gick upp idag, har nördat mig lite framför datorn och ska nu börja packa min väska för hela helgen ska spenderas hos putte så känns som halva mitt liv ska med ..

Måste plocka ut kläder till kvällens evenemang och middagarna vi ska på. Min mage kurrar så det känns som det är bra att mamma & dom håller på med mat nu. Blir lite påskmiddag , potatisgratäng med köttbullar, prinskorv ägg och sånt.. Blir nog bra (:

Ska vara hemma hos putte om två timmar så känns som jag har lite ont om tid, ändå ska jag sitta här och slösa på mina dyrbara minuter ^^, Bara något som måste göras hehe..

Trevlig helg och glad påsk till er alla (:


Fredagen 2 April.

De innebär att älskling fyller år nu & ikväll är det fest som står på schemat, fun fun (:
Höll telefonen i handen och inväntade 00.00 slaget sen ringde jag upp han och sjöng lite halvt om halvt på ja må han leva - lät bättre i mitt huvud innan jag ringde men går ju inte ta tillbaka tiden för att öva in de igen hahaha.. Så sa grattis o grejer sen va de bara säga hejdå och låta han fortsätta festa in fredagen.

Själv ska jag isäng nu, typ kolla film eller något sen sova så att fredagen kommer hit på riktigt (: Nåväl, godnatt på er!

Dags för kvällsmat.

Känner mig lite smått hungrig så tänkte tysta magen redan innan den börjat gnälla. Blir mackor med kokt ägg och kaviar på, gott gott (: Till detta ska jag underhålla mig med förra veckans avsnitt av andra avenyn sen blir det datanördning en stund följt av gårdagens avsnitt av andra avenyn.

Nu är mina ägg klara, så vi hörs senare.


Fått ett sug.

För en viss farbror nämnde denna dryck här om dagen och idag sitter jag med ett mega sug. Just för att den smakar äppelkaka, riktigt god är den. Vill ha :P

Måste ut och fotografera.

Känns som jag har brist på bilder och hela tiden visar om mina gamla, behöver verkligen en ledig dag med fint väder så att jag och min kamera kan gå hand i hand i skogen. Denna bilden gillar jag faktiskt ganska så mycket.


Systemet here I come.

Har suttit ute på trappan och snackat med Jennie medans hon rökat och nu ska vi alldeles strax köra till Örkelljunga och handla. Måste till systemet och införskaffa dricka så man kan bli full & jävlig imorgon. Eller jag kanske ska dricka lite mindre, kan inte må för dåligt på lördag då vi ska på påskmiddag.

Nåväl, hörs senare!

Stolt över mig själv.

I somras när jag var på arbetsintervju i Trelleborg så var jag extremt nervös och allting gick åt skogen men nog mest för dom inte hade läst mitt cv och sett att jag inte hade så starka papper som dom trodde. Jag hade aldrig kunnat ljuga till mig jobbet heller för folk säger att man ska överdriva men jag visste med mig själv att jag inte hade kunnat ta hand om hela köket själv så de gick ju inte så bra och jobbet var självklart inte mitt. Onödig körning om ni frågar mig, dom borde inte ens ha kallat mig på intervju om jag får säga mitt...

Men idag när jag åkte till skummeslöv för en intervju där så kände jag mig inte ett dugg nervös. Jag hade inte tänkt så mycket på själva intervjun så hade inte hunnit bli nervös och få negativa tankar. Jag var inte så intresserad av jobbet heller så därför var jag inte rädd för att göra bort mig.

Jag knackade på dörren och en man kom och öppnade, jag hälsade och blev inbjuden och inväntade kvinnan som jag haft kontakt med på mail. Hälsade på en annan medarbetare sen kom kvinnan och vi gick mot ett avskilt bord. Kocken kom också även han ut för att vara med på intervjun och vi satte oss ner.

Jag kom ihåg min coach's ord i huvudet och tog av mig jackan, hälsade på alla och satt rak i ryggen för att lämna ett bättre intryck. Vi snackade, dom frågade & jag svarade sen skrattade vi och pratade in lite annat också. Gick väldigt bra och jag är faktiskt stolt över mig själv för att jag gjorde så bra ifrån mig. För att jag inte var nervös och allt sånt.

1-0 till mig

Ett steg i rätt riktning, here I go with a smile on my face! (:


Vill tillbaka till min säng.

Den är så varm och go, mina ögon är halv vakna och mitt huvud är ännu mer i sömnstadie. Vill inte alls åka iväg, vill bara ligga kvar i min säng och sova. Trött trött trött.

Men snart dags att åka, ska inom Netto i vanlig ordning och köpa hustler så man inte somnar i bilen eller något i den stilen.

Have a nice day!

Torsdagen 1 April.

Har nästan precis kommit hem igen, körde och lämnade putte hos sig. Ska ta mig lite kvällsmat/nattamat sen slänga mig i säng med lite scrubs tills jag somnar.

Idag är en lite viktig dag, ska iväg på arbetsintervju. Inte för att jag känner så mycket för att ha jobbet då det bara är två månader och andra jobb via AM lockar mer då de kan ge deltid/heltid. Men det är alltid något och en början så man får se den ljusa sidan. Men först ska jag dit sen får vi väl se hur det går. Förväntar mig ingenting för förra gången trodde jag att jobbet va mitt för mina papper är så svaga men denna gången ska jag inte hoppa i poolen innan jag konstaterat att där är vatten (;

Sen är helgen här och denna helgen är fullsmockad och det blir verkligen en lång helg men det kommer nog bli en massa skoj (:



Tycker om dig så himla mycket älskling.




Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0