Godkväll.

Snart dags för sängen men funderar på att ta en dusch först så jag kan sova lite längre imorgonbitti (; Dock kanske den piggar till en och då blir det ännu svårare att somna. Nåväl , I'll give it a try.

Praktiken då? Tycker det blir jobbigare och jobbigare. Att gå upp på morgonen alltså. Annars brukar måndagen vara piece of cake sen tisdagen jobbig men på onsdagen blir det bättre igen men inte denna rundan. Imorse vaknade jag och kände påsarna under ögonen, hängde ner till knävecken ja fy fasen va trött jag var i ögonen. Hade lätt skolkat om det varit skoltiden men nu är man vuxen och måste ta rätt beslut.

Trivsel? Fan så jävla goa människor där så jag trivs väldigt bra. Bara synd att det ibland är så lite att göra att man mest bara står och glor, snackar och tittar på kl alldeles för ofta.

Idag stod jag och pillade på samma flaskor den senaste timmen så halv fyra frågade jag om jag behövdes den sista timmen eller om jag kunde gå hem, jag fick gå för dom två i kassan behövdes knappt. Nej de va då verkligen inte mycket att göra idag så tiden gick lite långsamt.

Åkte som sagt hem till putte och där blev det lite, ska jag överraska er ? TÅRAR. Nej men ser man på, det var ju inte igår (; mahahaha. Jaja, in my head nanana.. Efter att vi snackat en stund och haft pinsamtystnad som han tyckte de var så var saker och ting lite bättre. Gick in, la oss i soffan och kollade på film med hans arm om mig. MYSIGT VÄRRE!

Sen var det dags att lämna han på jobb och köra hem. Funderar på om jag ska leta fram kläder till helgen. Ska ju sova hos putte imorgon till fredag eller ja säkerligen hela vägen fram till söndagen också så behöver nog planera de nu för imorgonbitti kommer d inte funka.

Nej mycket att stå i, vi hörs (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0