Lördagen 24 April.

Så då har jag precis sagt hejdå till killarna, som vanligt blev det med tårar i bilden men snart vänjer dom väl sig vid hur jag är and then its no big deal, som McDonalds..

Har sovit hos Fegge sen i onsdagsmorgon då jag hämtade han på jobbet och det har varit helt underbart att få vara själv med han då Tobbe var hos Michael. Sen i torsdags kom dom hem och då blev det tårar nästan direkt så att vara sminkless har ju varit ganska så bra för annars hade jag nog sett ut som något från en annan värld.

Igår vaknade vi lite sent som vanligt, drog till Weke och fixade stereo till bilen dom skulle köra upp med. Jag var nog inte så kapabel till att köra igår för jag fick motorstopp, körde nästan in i en annan bil när jag backade och ja en hel drutt till med saker som inte brukar hända.

Efter det körde vi och lämnade av Linnea i Ängelholm och tog donken påvägen hem därifrån sen blev det film och mys tills vi skulle sova då vid 12 tiden. Gick upp 5 över 5 imorse och jag försökte bara hålla mina ögon torra medans killarna packade & fixade de sista ..

Sen gick vi ut till bilen, jag sa hejdå, jag började gråta, jag skrattade åt deras kommentarer, pussades lite mer med Fegge sen fick jag gå därifrån och gå till min bil. Började hosta och trodde jag skulle kräkas men sån otur hade jag inte vilket ifs känns som otur för jag mår ruskit illa just nu.. Men det går väl över , för jag ska snart inta sängen.

Påvägen hem körde jag för första gången en strecka utan musik, satt först bara och ja ingen chock där inte grät sen satt jag och bara glodde, hade lätt kört på något om det hoppat framför bilen så tror inte jag var i körtillstånd nu heller. Tur då att sängen väntar..

Detta är fan sjukt jobbigt.

If you love something set it free,
if it comes back to you ... its a boomerang
.
- Se kan fortfarande skämta.. That's good.

Kommentarer
Postat av: Sara Lindberg

Hej My! :) Hur är läget? Förstår att det var jobbigt o säga hejdå till Fegge imorse, jag måste säga att jag tyckte det var lika jobbigt o säga hejdå till jimmy.. Jag har knappt sovit inatt, vaknat typ hela tiden... ville inte han skulle åka :( , men man får ju hoppas att dom har roligt iaf =) .. Du får hitta på något roligt ikväll så du kommer i lite andra tankar.. Ha det gott tjejen! :) puss o kram

2010-04-24 @ 07:07:28
Postat av: mysaan

Ja det var sjukt jobbigt, har haft en klump i magen den senaste veckan bara för att resan närmats. Jag vill såklart glädjas för hans skull men har de ganska svårt när saknaden är så stor och allt de dära. Ja sömnsvårigheter det hade jag också, nog för jag helst ville ligga vaken och titta på han hela natten hehe.. Jo att göra något roligt hade nog varit bra men blir nog sängliggandes hela helgen, kolla film och hoppas att tiden går fort så dom kommer hem igen (: Tack, du får också ha de bra! puss & kram.

2010-04-24 @ 07:19:31
URL: http://mysaansvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0