Måndagen 5 April.

Då var lång-helgen alldeles strax slut. Har suttit hemma och ugglat en stund nu ska snart ut i köket och leta fram något ätbart för känner mig hungrig även om det bara var några timmar sedan jag åt sist (; haha..

Helgen har varit helt underbar, fredagen firades putte & Martin med utgång i Helsingborg.
På lördagen åkte vi iväg och åt middag hos deras syster, riktigt god mat vi åt men ruskit mäktigt så jag orkade inte äta upp allting haha, efter maten blev det sällskapsspel sen blev klockan helt plötligt dags att åka hem. Kom hem till putte och nästan lika snabbt var vi påväg ut i skogen på spökrunda igen. Va inte så kul för de va mest kallt och jag var lite trött, donken på hemvägen sen åt vi och kollade film sen la jag mig och sov. Snaaark.

Söndagen blev upp, duscha och göra sig iordnig, iväg och hämta upp Martin i Bjuv sen hem till deras syster på påskmiddag & firande av dom två bröderna. Mat, presenter, kollade gamla filmer från när dom var små väldigt mycket skrattande och sånt kul. Sen blev det sällskapsspel och fika.

När vi åkte hem tog vi med oss två spel till putte och spelade TP hela natten lång tills jag inte orkade mer, då gick vi och la oss och sov. Snaaark.

Idag blev våran söndag, låg på soffan mest hela dagen och kollade på bla The ring & åt mat. Nu ska jag som sagt leta mat på nytt sen underhålla mig med serier av något slag.

Imorgon är en tidig dag, måste upp runt halv 8 då jag ska vara i HBG på AM 9.30 fram till ca 12. Får väl se om det blir iväg på någon intervju efter det eller om de blir senare iveckan. Ja jag vet inte så mycket så får väl veta imorgon ..

Hoppas ni alla haft en trevlig påsk för det har jag (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0