If you strip me all the way,

what would you find.
If you strip me, if you strip it all the way
I'll be alright.
If you strip me, strip it all the way.
I'm still the same.

Sunshine.Just random pics. Got nothing to do.

I am happy.

You can keep your mouth shut,
you can keep your secret.
But you aint taking that from me,
the happiness is mine to keep.
/ m.


Innan festen i lördags.

me me and me.

plus en bild från Rogers place. Dessa tjejerna är bara såååå härliga (:

Förbannat.

Jag dricker mig full på äcklig hostmedicin ÄNDÅ vill hostan inte ge med sig. Jag vaknade utan ont i halsen, eller så gott som iallafall. Efter några vakna timmar var det tillbaka tackvare att jag hostat så mycket. Revbenen gör också ont pga för mycket hosta! Jobbigt läge..

Vet ändå vad jag vill i helgen, enbart för att synas och visa mig . hä hä hä.

Mina favorit chips.

YUM!!!! (:

smyckesset från London.

and this is how it looks on me.

Katt & råttalek.

Jag har hört många gånger av killar att dom önskade att tjejer också tog initiativ. Att det inte bara är killen som ska 'make the move' utan även tjejer. Men jag kan tycka att jag i så fall mött lite fel killar för sen så fort man visar fram fötterna så bara springer dom iväg som att dom blev skrämda. Det blev för mycket. Jaha? Ska man bara sitta och vänta på att killen ska ta steget iallafall då, eller ska man skita i dom som springer iväg och leta bland alla tills man hitta någon som inte bara sticker?

Visa inga känslor what so ever och dom är där,
visa minsta känsla och dom försvinner.

I dont know. Killar har väl aldrig direkt varit min starkaste sida ..
Men jag tränar på det (;

Deichmann.Gotta love that store. No doubt.

Im bad, real bad.

Jag vet vad som lockar mig. Jag vet vart jag vill befinna mig. Jag vill bara visa mig, visa att jag är så mycket bättre nu än innan. Jag vill bli sedd för att själv kunna blunda. Jag vill visa att jag kan göra vad jag vill. Jag har inget som sätter käppar i hjulen, bara mig själv. Det är allt. Jag vill visa att jag är fri som en fågel.

Jag är inte moderat.

Men min lillasyster är, och man kan rösta in henne i kommunfullmäktigen så varför inte göra det ÄVEN om hon är med i moderaterna. Jag brukar ju bara rösta in någon som jag inte ens vet vem det är bara för att kryssa i något men detta året kanske jag går åt fel håll men för rätt anledning. Hjärtat får visa vägen och då skriker det "rösta på din lillasyster" så vem vet. Kanske gör det då (:


Host host.

Ska snart slänga mig i sängen igen. Först föna håret så jag slipper blött hår på kudden. Senare får jag väl ta något att äta och sen bara ligga kvar i sängen en stund. Hostan har satt tillbaka sitt spår i halsen vilket jag inte gillar alls, trodde jag typ var så gott som frisk men tydligen inte.

Jag står med på att jobba imorgon men känns inte som jag är klar än. Men samtidigt vill jag inte sjuka mig igen men kanske måste. Jag tar någon timmes betänke tid. Det är ju bara jag själv som kan svara på om jag kan eller inte tyvärr.

Tisdagen 31 Augusti.

Snart avslutar vi denna månaden. Intar en ny och ännu mera skoj står för dörren. Snart är vintern här, jag som redan fått typ tre slag i magen av julkänslor REDAN :O

Jag har inte hunnit känna av så mycket ännu då jag nyligen gått upp men det känns som jag är på bättringsvägen, fasen va skönt! Hostar gör jag men det river inte i halsen lika mycket. Har t.o.m fått ont i revbenen så mycket jag hostat under dessa dagar. Tränar man magmusklerna när man hostar? Man gör ju det när man skrattar gott det hade varit att få ut något av detta elände (; hahahahahah..

Nu en dusch, och på fredag är vi lediga från jobb. Tråkigt att vi inte fick vara med på personaldagen dom ska ha men jag får iallafall pengar för fredagen även fast att vi inte jobbar. Stämpla med "utan arbete" - det ger mig 90% eller något. Gott!! :D

PEACE OUT!


Nu ska jag ta min kropp och slänga mig under täcket igen. Fortsätta kvällen med Bones, precis på det sätt som jag började denna dagen på..

Men jag tycker synd om mig själv. För jag låg och tänkte förut när jag låg där i sängen och kramade min kudde, att inte ens att ha någon bredvid mig som skulle hålla om mig hade fått mig att må bättre. Då är det ju något som är fel. Jag saknar ju alltid närhet.

Så överdriven.


Kan aldrig vara normal på kort på fyllan, poserna ska överdrivas och bli extremt jävla BBBBBB!! ;P

Dagens underhållning.


Jo mycket annat har inte skett idag. Var i byn en timme pga läkarbesök och sånt annars har jag mest spenderat min tid i min säng & kollat på Bones. Väntar på två nya säsonger så man kan fortsätta sitt maraton imorgon också. Har avsnitt så jag klarar mig ikväll men det är nog också allt. Hoppas jag kan sova bättre inatt. Halstabletterna hjälper inte så värst, jag håller på att dö ):

I like the two of us.


Du är så himla bra för mig. Jag är så tacksam för att du finns vid min sida och är glad att vi blivit så nära. Du är en energistråle utan dess like och du har hjälpt mig igenom min svåra tid ganska så mycket med dina ord, ditt pepp och din energi till att få mig tillbaka på fötter igen. Jag är tacksam för att du hjälpt mig på min väg tillbaka till mig själv. Du är en sån himla bra vän (:

Vi har något gemensamt.

Jag vill också bli kär igen.


På ett sätt vill jag det iallafall. Fast samtidigt håller jag på att bygga upp mig själv igen, och det är påväg att bli det bästa någonsin. Jag är bättre. Jag mår bättre. Jag har det bättre. Tummen upp på att vara singel och inte behöva vara beroende av en annan människa. Fast ändå är det så mysigt att ha någon. Fast klart, det kan man ju fixa ändå men ja ni förstår nog vad jag menar.

Jag pratar bara om mig nu. Trots ett oavslut så har jag grävt ner allting. Gömmer det. Det finns inte. Nu är det bara jag och jag är bra nog på mitt eget sätt med en hjälp av mina vänner. Så tacksam för det.

Give me.Man hinner alltid hitta kläder på nätet, även om man har en rinnande näsa en hosta som river hål på halsen. Det finns alltid tid för att leta kläder. Love it love it. Den stora bilden är klart min favorit och dom små bilderna är klickbara och klart något jag också vill ha (:

Läkarbesök.

Så åkte ner till vårdcentralen och fick vänta en stund tills systern kom så tog hon ett halsprov, usch obehagligt! Sen fick jag vänta lite till innan hon kom ut med provsvaren och dom var positiva. Jag hade inget speciellt så det rör sig bara om en vanlig förkylnings ont i halsen men tyvärr räcker det för det river och svider i halsen hela tiden. Speciellt när jag hostar vilket görs för ofta nu..

Har lagt in en fiskgratäng i ugnen och under tiden den är där hade jag tänkt bädda ner mig i sängen och kolla på Bones. Sen blir jag antagligen sängliggandes hela dagen.


Söndagsmys.

Nathalie & Dobbe (:

Blööö.

Ska åka till läkarstationen vid 1 och ta ett halsprov. Men receptionisten trodde nog bara det rörde sig om en förkylning så hon tyckte väl mest det var onödigt att jag kom. Det lät så på henne iaf. Jag hoppas hon har rätt för jag vill inte ha tex halsfluss men jag känner att jag vill vara säker med tanke på mitt jobb så..

Måndagen 30 Augusti.

Mår inte alls bra, och klaga är jag väldigt väldigt bra på att göra (; Halsen har jag hostat sönder under nattens gång. Hostat så mycket att jag vid vissa stunder trodde jag skulle kräka. Drömmarna är wierd, jag kramar sönder min kramkudde ihop om värme och fryser något fruktansvärt. Sover med mina skidstrumpor och är lagom snurrig i huvudet.

Något jobb blir det inte idag, dels vill jag inte hosta ner kakorna och dels vill jag åka till doktorn och kolla upp så att jag inte har halsfluss iallafall. Måste ta det säkra före det osäkra. Hostmedicin klunkas, smakar skit och halstabletterna ska jag konsumera som attans under dagen.

Nu tillbaka under täcket någon timme. Godnatt (:

Söndagen 29 Augusti.

Sitter här och har min bakissöndag hemma hos Natha, den som vi missat så många gånger i rad nu på senaste tiden. Har druckit en liter chokladmjölk på kort tid så magen putar och jag mår illa. Passar ju bra med min snoriga näsa och halsen som river som fasen. ont ont ont, dessutom spottade jag blod imorse så tror det blir sjuka mig från jobbet imorgon och åka till doktorn för jag vet att halsont & livsmedel inte är en bra mix vill gärna inte göra hela världen sjuk :p hahahaha..

Gårdagen då, jo då åkte jag till Bjuv, blev några små blå shottar och någon cider hos Natha. Vidare till en av hennes grannar och party crashade, haha .. Gick och lämnade Dobbie hos Nathas pappa sen fick vi skjuts in till hbg där vi var på hemma fest hos Roger och sen vid ett tiden drog vi vidare ut i stan.

Var på Harrys hela kvällen, första gången någonsin. Dansade lite på dansgolvet sen stod jag mest och drack i baren resten av kvällen med massa killar runt om. Gott och vara tjej och leva på gratis dricka hela kvällen. Gotta love that så massa shottar & kassa drinkar hela kvällen därför att den baren hade slut på allt. Nåväl.

Vid fyra vinglade jag till knutan, åt på pölsemannen där jag hittade Chris, From & Björn sen lämnade jag dom. Hoppade in i en taxi och åkte till Roger och sov där tillsammans med han & Natha.

Vaknade tio imorse, gick och spottade blod och sen kunde jag inte sova mer för halsen gjorde så jävla ont. Lite senare vaknade dom andra två till liv. Natha städade, Roger hjälpte till och jag bara beklagade mig över halsen och snorerierna hahaha..

Tog bussen till stationen och sen tåget till bjuv, vandrade till hennes pappa och hämtade Dobbie. Efter det körde vi till Natha. Beställde pizza och har degat hela dagen. TOPPEN!!!!!! :D

Ska snart hem för klockan börjar bli mycket så då blir det uppdatering med bilder o sånt från gårdagen.

Lets get drunk.

Nu ska jag ta min små blå och min väska så ska jag köra till Bjuv sen är det festa hela natten som gället. Gonna be fun I guess, I hope. Allt hänger väl på att min energi ska vara tillräcklig men det tror jag nog. Dricka dricka dricka haha.. Ha en underbar kväll!

 


Jag är rädd.

För att jag har gömd ilska kvar i kroppen. Jag är rädd att jag har gömt den så väl att jag inte vet om att den finns kvar där långt inne i min kropp. Jag är rädd att den där inte så vackra dagen kommer den komma fram och då smäller det. Jag är rädd för mig själv, men bara yttepytte lite .. Eftersom jag är en snällflicka så har jag nog inte det kvar, vi får väl hoppas..

Pain, I like it ruff.


Cause I rather feel pain than nothing at all. (feel the love mm mm mm)


Korkar upp drickan.

Öser musik, letar kläder, ska snart duscha, väntar på något ätbart och har korkat upp drickan. Allt för att få energin att stanna kvar i kroppen tills dess att jag sätter mig i bilen och kör mot Bjuv. Så nejdå inte korkat upp det alkoholhaltiga bara min älskade hustler ;D


Gåshud.


Så många mörka höstdagar som jag gått ute i regn & inte regn med mp3-spelaren i öronen och lyssnat på denna låten. Bara gått i min egen värld och låtit tankarna flyga fritt till ljudet av Jesse McCartney. Bara första noterna får håret att resa sig och direkt känner jag att jag är ute och går i den kyliga luften. Att minnen kan komma tillbaka så lätt med musik, det är underligt kusligt på något sätt.

Duktig flicka.

Om man skulle ösa musik och ta och röja lite på rummet. Fast då behöver jag strumpor på fötterna för gud vad jag fryser om dom. Vet inte var orken är tänkt att komma ifrån för jag är helt nollställd idag. Ser inte framemot en vecka på förmiddagspasset men what to do?

Nu blir det film.

Inte för att det egentligen känns sådär jätte lönt att se denna filmen för lillebror redan berättat hur den slutar, men vill nog ändå kolla den och se om den är så bra som han tyckte att den var! (:Höstgarderob.

Snart dags att införskaffa sig ett par nya stövlar, jag hoppas på att hitta ett par väldigt fina men inte allt för mycket klack för vill väl inte hålla på att trilla på isfläckar på fyllan direkt (; haha. Men lårhöga vill jag nog ha, det är sexxa som fan! (:


 

Godmiddag.

Ville inte stiga upp ur sängen innan egentligen. Har sovit så himla bra inatt, inget rulla runt en massa och inte en massa vakna hela tiden. Förutom när hostan tog över såklart. Vaknade upp med mer hosta, ont i halsen och en täppt näsa FAAAAASEN säger jag bara. Så blir nog en hemma kväll till för jag vill försöka få detta överstökat nu under helgen vill inte behöva stanna hemma från jobbet, har ju sagt det förut men jag behöver dom få timmar jag kan få så hemma blir jag bara om jag absolut måste. That's final.

Hostan har tagit över.

Så mycket för att stanna i sängen efter jag startat filmen på nytt, men orkade inte eftertexterna så skulle egentligen bara klicka nästa objekt i spellistan men blev att jag hamnade här istället. Som vanligt. Halsen kittlar en massa så hostan har tagit fart som vanligt, fast har va först natten till igår som jag riktigt tänkte på hur jobbigt det var.

Nåväl, får väl gå tillbaka till sängen och bädda ner mig under täcket. Godnatt om jag inte kommer tillbaka vilket jag planerar att inte göra förän senare idag, efter några timmars sömn (;

och tills jag somnar så har jag nästa objekt i spellistan och det är följande film:


Mitt ansvar.

Martin tyckte att jag skulle styra upp något till imorgon, en typ av utgång där vi dansar på bardiskar osv men jag tror inte att jag är i mina unga dagar längre. Vem vet om jag ens orkar upp ur sängen imorgon med så mycket coca cola och snacks jag tryckt i mig ikväll. Hmmm. Martin är bra begärande han alltså (;


Partypinglan i mina bästa dagar, 18år, Ayia Napa.

Lördagen 28 Augusti.

Ett halv år kvar tills jag fyller år, ångest! (;

Dagens bästa ord, för det är så jävla sant:
Life is to short to stress yourself with people who doesnt even deserve to be an issue in your life.

Fryser.

Så nu ska jag kolla klart på filmen jag pausade för en stund sedan och sen ska jag släcka min spegellampa, krypa ner under täcket och krama sönder min kramkudde. Fast först ska jag lägga fler filmer i spellistan så jag slipper resa mig. Ända gång det är tillåtet att röra sig är när man ska sträcka sig efter Coca cola glaset (;

Trevlig helg. Sug & sv..nää..  trevlig helg! (:

I dont know what Im doing.

But I dont mind doing what I do as long as it makes me smile.

Bara en tanke.

Men om du känner dig nere av någon anledning så fundera lite på vad som får dig att känna som du gör. När du funnit ditt svar så sluta ägna det mer tid och tänk på något som glädjer dig istället så ska du nog se att du mår bättre (; - som sagt bara en tanke såhär mitt i kvällen av mig ala mysaan.

Kvällens film.


Handling: En ung kvinna befinner sig i ett tillstånd mellan liv och död och kämpar för att undgå att bli levande begravd, allt medan en begravningsentrepenör håller hennes öde i sina händer. (KÄLLA.)

[edit] Efter att ha sett klart filmen då jag tog en paus ifrån den så har jag nog funnit min mening och tack vare hur filmen slutade så tyckte jag att den var lite halv kass. Eller redan innan jag sett slutet tyckte jag den var halv kass men ville se klart den för att veta hur den slutade och pga hur slutet var så höll jag fast vid mitt halv kassa svar .. Fast på något vänster så är den nog sevärd iallafall.

Give it a go.


Denna filmen ska jag troligen se under nattens gång, anledningen till att jag ger den en chans är för att jag alltid gillat Sarah Michelle Gellar.

Öppen för förslag.

Jag är inte den som är den, jag går all in för jag har inget att förlora iallafall. Det är fredag, den ska spenderas framför film under täcket med massa kränge. Var är min FK*? Cant see anyone..

* FK = Filmkompis (vid detta lag borde jag inte ens behöva förklara, för alla bokstäver med K i slutet är någon form av kompis, inget är sexuellt så tänk inte ens tanken Im not like that!).

Nu ett glas coca cola, mm mm mm.

Want a drink?

Jag tror att den engelska sidan satte sitt spår i mig för söndag, måndag, tisdag var jag ruskigt sugen på Kaluha & mjölk. Onsdag inte lika så och igår hann jag inte riktigt känna efter men suget var nog inte på de spåret. Idag, jodå nog är det tillbaka så vem vet kanske nattar mig själv med Kaluha & mjölk senare ikväll.. Bara för att (;


Kränge hela kvällen?

Åkte till Netto för att handla någon middag då jag inte har ork eller fantasi till att laga själv. Dock drog jag med mig typ halva affären hem i form av snacks, popcorn, kakor osv osv .. Vet ju inte vad man blir sugen på till kvällen så lika bra att ha lite av allt ^^, hahahaha. Jo jag fettar, kallar detta fettisfredag!


Helt jävla slut!

Har haft en sån otrolig energi idag, och jag trodde faktiskt att den skulle hålla i sig hela dagen det kändes verkligen så. Power från ingenstans! Men så blev klockan fyra och allting vände, kände mig segare och segare och nu känner jag att jag halv dog. Puuuuh!

Nu är jag sugen på pizza också, bara för Vickie & Emlan snacka om att dom skulle köra på pizza & film idag. Fasen alltid sugen på de utom räckhåll, de jag sa här om dagen på FB ju (; Aja!

Dagens frukost.


Jag vet jag är normal, men är man sugen så är man! (;

Fredagen 27 Augusti.

Godmorgon.
Nu är det snart åter iväg till jobb som gäller, först äta lite och packa ner saker till jobbet sen hoppa in i bilen och köra iväg igen! .. Det är fredag idag, får se om man har någon ork kvar i kroppen så man får gjort något idag eller de blir att sitta hemma, återstår att se efter jobb.

Ha det gott allesammans! (:

Take a break.

Har inga ord för dagen för jag vet inte om den varit snabb eller seg, kan bero på. Eller något. Men nu så tar jag iallafall en paus för kvällen, vi hörs igen imorgon! Godnatt! (:


I hate everything about you.

Jag är nog halvt om halvt kär :O What what what what what ? What what what what what ? What what what what what ? What what what what what ? What what what what what ? What what what what what ? What what what what what ? What what what what what ? Ja i låten alltså (; höhöhöhh.

It's a beautiful day.

Känner att solens strålar ger mig lite extra energi idag, eller så är det hustlern som börjar kicka in jag vet inte. För samtidigt som jag känner ett glädjeskutt i magen börjar maten göra mig dåsig. Konstig kombination.

Snart dags att köra till jobbet också, usch, det säger jag för att jag befarar att det ska bli en lika seg dag idag som igår. Fast vem vet, kanske kan vara en super dag, hade varit perfekt. Sånt gillar jag ju (:

Väntar på mat.


My trip to England, part 3.

DAY 3 - MONDAY!

The third day, woke up around ten but snoozed about half an hour before I finally managed to get up hehe. I packed my bag and stuff and after that we went to a restaurant called Riverside. While Colin and Stu played pool me and Tom sat at the table and drank coke with the dogs as company. I had a really good dinner of chicken, bacon, pasta and creamy mushroom sauce. After we let the dogs play alittle before we saidgoodbye to Tom and drove from Bristol and on to Guildford.
When we came to Colins place we watched some Tv for a while and then it was off to a pub that showed the fotball. After the game we tried to get in to another place but they wouldnt let me in with my swedish driver licens so we had to go to another place. And that place was okay with alot of ppl in it. We ended the night in a pub called fahrenheit.

Torsdagen 26 Augusti.

Godförmiddag.
Känns lite halv strongt jobbat av mig att vara uppe & färdig duschad redan (; Solen skiner utanför mitt fönster och om två timmar bär det av mot jobb. Kan det bli bättre? Ja det kan det (; höhöhöhö..

Sleeping beauty!

Det är jag. Eller det ska bli jag för nu ska jag göra mig iordning för sängen. Så godnatt & sovgott! (:

Sing-a-long.

Fallin'

Pieces of me.

Kodord.

Jag har absolut inget vettigt att säga idag, allt jag får fram är sånt som ska stanna i mitt huvud. Sådant som ni inte längre får ta del av. För jag måste ju ha samtals ämnen kvar att dela med mig av till mina tjejer (; Sånt private talk som ni inte längre ska få ta del av. MOHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!

Segdag.se

Det är just sådana här dagar som får mig att inte vilja jobba. Tiden har nästintill stått stilla och inget speciellt jätte roligt har hänt stup ikvarten, så nej jag tyckte inte om dagen idag. Fast visst har jag väl fått några skratt & blivit total mobbad av Vickie & Emlan just för Dennis minskade på sitt .. TACK :P

Hösten är här.


Jag kan tyvärr inte tycka något annat. Den som inte håller med fine, men jag tycker så. Tyvärr.
Vill ha sommar & sol men ser mörkt ut, bokstavligt talat (;

Why not me?


I wanna love you, if you only knew how much I love you, so why not me?
- Enrique Eglesias.

 


Brunch.

Har precis fyllt magen med det ägg, bacon och vitabönor.
 
Annars har jag egentligen inte mycket att berätta. Mami kommer dock snart och ska hjälpa mig att betala min räkning, feels great! weeeyo. Lyssna på lite musik och så blir det köra till jobbet om typ en timme. Hoppas på en lika snabb & enkelt dag idag som tidigare dagar varit. Hoppas hoppas! (:

Lots and lots of me.

Bara klicka på om ni vill ha bilderna större för nu tänkte jag köra ett jävla maraton på egobilder jag laddat upp på bloggen genom tiden. Here we go;

    

   

   

Blondes doesnt have all the fun,

   

   

 

  

  

    

   

  

Cause I love the new me and dont think I'll ever go back to being blonde. Ever.


Like a virgin, touched for the very first time.

Nervous. Butterflies tingling in the stomach. Skin meet. Follows. Less is more.
- Thoughts in the sleepless night.

Godnatt.

Tiden har bara sprungit iväg för att jag sitter här och kör sing-a-long med mig själv & youtube som vanligt. Like that! Men nu är klockan snart 1 så ska krypa ner under täcket och kolla Bones och sen sova. Så nattinatt!

Ännu mer kärlek.

För jag mötte lillasyster i köket och gav henne en kram, men till skillnad från lillebror så fick hon också en puss på kinden för ja vi alla vet väl att hon alltid har och alltid kommer vara den som är närmast mitt hjärta. Hon är min sköraste hjärtodel om man kan säga som så, cause I love her always and forever ♥.


Onsdagen 25 Augusti.

I want to cry.. But I wont, I def wont..

Vi närmar oss månadens slut med storm steg för tiden går så himla snabbt. Fick mig att kolla kalendern och inse en sak. En sak som aldrig kommer till att ske men ändå inse en sak. Jag hoppas bara att dagarna kommer spolas förbi och jag kommer ha mina tankar på ett helt annat plan. Jag hoppas att jag är tagen med storm och adrenalinet får mig att glömma tid & rum. Vågar inte titta tillbaka för det är säkert en helt vanlig jobbdag, vilket innebär för mycket tid att tänka. Give me something else, fill my brain with sexy stuff.

söta ord. arga ord. fula ord. jobbiga ord. tystnad. ingenting spelar någon roll.

Jag har hittat min glädje källa men den är nog så ostabil så jag inte får nog. Det bästa med min glädjekälla är dock att den finns där precis i rättan tid när jag behöver den som mest. Bara en yttepytte och det ger glädje för ett bra tag. Hoppas på att det är tillräckligt, I feel like I need it. Gimme gimme..

I need a refill.


I hate everything about you. But I dont, I really dont.


Sing along.


Jag ÄLSKAR denna låten.

.. have you ever tried sleeping with a broken heart?
Well, you could try sleeping in my bed.
Lonely, own me nobody ever shut it down like you.
you were the crown.
you made my body feel heaven bound.
Why dont you hold me, near me.
I thought you told me you'd never leave me
..


Kvällsing redan.

Hörde att lillebror gick in på sitt rum så knackade på hans dörr sen gick jag in och gav honom en kram. Han tittade konstigt på mig (som jag förväntade mig), svarade med att säga "för att du är en sån underbar lillebror" , hans svar var lika kaxigt som jag är van vid och då skrattade jag bara.

Sen snackade vi lite så som vi ibland lyckas göra ibland. That's why I like him so (: Lyckades också fjäska till mig lite Fanta Vilda bär av han så nu ska jag snart hoppa i säng och kolla lite av det här :Sen får jag väl sova några timmar också så att man orkar med mer jobb. Men ännu har det inte varit så farligt att vara tillbaka på jobb, ta i träd, men jag trivs ju ganska bra på det skift jag är på nu så har önskat att få vara på de skiftet i fortsättningen (:

 


The truth and nothing but the truth.

Beat me with the truth, dont torture me with lies . . .

A lie gets halfway around the world before the truth gets its pants on . . .

Perfect nightmare.


Hejdå!

Nu ska jag snart iväg och sköta mitt arbete. Puh, just nu känner jag absolut inte för att jobba men det är för att matfebern har slagit in och jag är helt dåsig och vill ligga och sova ^^, Aja, musik och en bilfärd sen måste jag vara redo ..

Hörs ikväll igen, ha en bra dag.

One thing leads to another.


Klart en Vickie låt, så kände att jag ville lägga upp den (:


Godmiddag.

Varför är det alltid så att man kan vara ganska så vaken innan klockan ringer, man ska envisas med att ligga kvar tills klockan ringer iallafall och när den gör det har man hunnit bli trött igen. Så irreterande, och varför lär jag mig aldrig?

Sitter här och väntar på att min lasagne ska bli klar, det är en halv timme kvar typ, om inte mer så jag har en hel del minuter att vänta in. Slänga i sig maten, göra en lunchlåda? - Känns vuxet det också (; sen packa ihop sig och åka till jobb, jo jag har allt planerat hehe.


Tisdagen 24 Augusti.

Jag håller verkligen tummarna på att jag inte är påväg till att bli sjuk för jag behöver verkligen mina timmar nu efter ledigheten. Känns så kasst att behöva känna såhär efter två veckor av ledighet.

Fast ont i halsen sitter mest i på morgonen tack & lov, men huvudet spökar igen, haft huvudvärk nu tre dagar i rad fast absolut bara huvudvärk så ingen migrän tack & lov igen. Så så länge det bara rör sig om det funkar mina huvudvärkstabletter förhoppningsvis. Redan tagit dagens dos, jag som inte gillar att äta piller..

Nej ska hoppa ner under täcket igen och försöka sova lite till, även om huvudet spökar och jag rullar runt mest så måste jag få fler timmar. Så godnatt på er.

Kvällsmys ala alone.

Äntligen har jag skalat färdigt mina räkor, fyllt en burk med mat tills imorgon och resten i en skål att mumsa i mig nu. Ska starta ett avsnitt Bones sen får vi se om magen får plats med popcorn eller inte för isf hinns nog de också innan jag somnar (;

update: Finns inga popcorn, dog lite inom bords och tog salta pinnar ist. Vet inte hur det ska sluta för det är ju inte alls som popcorn. No to be continued.

  Tack för att jag iallafall fall fick räkorna.

För popcornen var ju slut );


Give me.Blev riktigt sugen på detta nu,
 så kanske dags att fixa med kvällsmaten och sen kolla film & gotta i detta? (:


Back to work.

Dagen har gått ganska fort faktiskt, tankarna har rullat runder som attans i mitt huvud och det är där dom kommer stanna. Har lärt mig att jag troligen skriver ut mina tankar för mycket, men anledningen till det har varit för att jag behöver skriva av mig och dagboken är för jobbig då tangenterna går snabbare..

Hade iallafall tänkt göra räksallad till jobblunch imorgon och som kvällsmat ikväll för min mage behöver påfyllning, känns som ett kurr är påväg, ni vet magen kurrar, ett sådant kurr. .

Matfeber.

Och det är snart dags för jobb, inte en bra kombination. PUH!

Men nu är det dags att släppa ut hunden, packa ihop mina grejer för snart ska jag hoppa in i bilen och köra mot jobb. Känns små konstigt, för som sagt även om jag bara varit borta i två veckor så känns det mycket längre.

Nåväl, ha en underbar dag allesammans.

Lön på onsdag.

Då ska jag göra ännu en vuxen gärning, vilket är att betala min första räkning. Eller iaf via internet, jag har ju betalat mina räkningar förut men genom att ge pengarna till mina föräldrar så har dom betalat de via internet för jag har inte haft internetbank förut men nu har jag. Catching-a ... Så känns som ännu ett steg in i vuxen livet, jaaaarå!

 

Recension - Date night.


Ett gift par lämnar barnen hemma hos barnvakten för att gå på en romantisk date, ensamma. Tyvärr blir de misstagna för ett annat par, som maffian är ute efter ... (KÄLLA.)

Filmen var helt klart sevärd. Den var rolig och hade lite action i sig. Tror t.o.m att detta är den bästa film jag sett med Steve Carell i om jag ska va ärlig, ifs kan jag just nu bara tänka på 40åriga oskulden och den är riktigt riktigt dålig. Men som sagt , helt klart sevärd film (:

Måndagen 23 Augusti.

En mix av drömmar även inatt, en massa rulla runt och få dålig sömn. TACK! Jag gillar det så mycket, eller inte. Att allting blev ett avslut av en mardröm, sånt jag inte längre ska prata om gör det bara lite sämre. Vill inte ha det mer, inte alls.

Vaknade upp, kollade ut, solen skiner då & då, det är ju härligt. Trodde verkligen sommaren och allt sånt var över, eller det gör jag fortfarande men det är skönt när solen tittar in (:

Tog en dusch och nu sitter jag här och väntar på att vattnet ska koka så jag kan koka mina ägg, sen ska jag fundera ut någon middag att äta innan jobb. Hm. Ont i halsen har jag fortfarande lite också, inte alls som i söndagsmorse dock, skönt. Jobba om lite mer än två timmar, yeaaaah.

The smile on my face.

Finns där tackvare dom där förbjudna tankarna i mitt huvud (;   ♥

Usch bara mer ångest.

Det är söndagkväll, jag ska jobba imorgon. Dock sovmorgon till 11 så det är inte så farligt men känns som jag varit ifrån jobbet i flera månader och ändå rör det sig enbart om två veckor :P haha. Wierd.

Lovat mig , inte ett ord. Och så kommer det förbli. England and that's it. Efter det, inte ett ord. Im gonna make it.

Recension - Eclipse.Bella och Edward är nu återförenade i Forks, men är Edward det slutgiltiga valet? Medan Bella slits mellan sin kärlek för Edward och sin vänskap till Jacob så närmar sig datumet för hennes förvandling till vampyr med stormsteg. Samtidigt börjar det ske en rad oförklarliga mord i den närliggande staden Seattle... (KÄLLA.)

Jag är en Twilight älskare, jag såg första filmen och var fast. Köpte alla böckerna och läste fram till mindre än halva sista boken sen fick jag lägga det på hyllan för mitt huvud spelade mig ett spratt och allt jag drömde om var vampyrer och grejer. Såg andra filmen och blev besviken för att den missade så mycket som hände i boken, filmen var förkort helt enkelt.

Nu hamnade vi på tredje filmen och jag fick en film med halv kass kvalité men ändå älskade jag den. Kanske för det var längesen boken lästes kanske inte men denna är kickar tvåan såååååå mycket och kanske till och med så att den kickar ettan jag vet inte men tvåan var medelmåttig. Dessutom så fick den med så mycket av handlingen från boken , vad jag kan minnas iaf. Well, den var bra! (:

On my way to be sick?

Seriöst, har precis kommit hem till Sverige och det första som händer är att natt sömnen störs av en extrem pain in the troath och sen sitter jag & mår illa och nu har jag huvudvärk. Wijhooo för att bara ha en lugn söndag och vila upp sig för morgondagen. TACK!

Äsch, jobb imorgon sen är vi snart vid helgen igen (;

Take me by storm.

I think I need some action in my life, even though I just got back home I already feel alittle bored. Or maybe not even bored, I just feel lonely and still I have not found my SK, where are you dude?(;


Dags för verkligheten imorgon.

Ska ju jobba imorgon igen, har redan haft mina två veckor av ledighet. Känns som jag skulle bytat, åkt till England första veckan och varit ledig andra för satan vad jag inte känner mig återhämtad än :P hahahahah.

Måste även ringa polisen imorgon och anmäla mitt körkort försvunnet -.-'

Recension - Knight and day.


När June hamnar bredvid en mystisk, charmerande man på en flygresa tror hon att hon mött mannen i sitt liv. Men det blir ett bryskt uppvaknande då han visar sig vara en spion på flykt. Detta blir början till en härva av skiftande lojaliteter och flykt undan lönnmördare och samtidigt som Junemåste ducka för vinande kulor måste hon avgöra om hennes drömman är en förrädare eller denenda hon faktiskt kan lita på. (KÄLLA.)

Jag tyckte att filmen var bra även om kvalitén jag såg inte var den bästa. Helt enkelt precis så att man orkade kolla filmen pga kvalitén men handlingen var spännande. Dock tyckte jag väl att hon blev drogad lite många gånger kanske? Äsch, den va ändå ganska het tror jag (:

My trip to England, part 2.

DAY TWO - SUNDAY!

The next day we were a bit tired and hang from the night before. We watched some tv, I had a shower and then we had english breakfast, yum. After some more tv it was time to go outside because the weather was so great. We went to a giant park and was walking the dogs.


When we came back to Toms and Vicks place there was some kind of airplane something something :P the planes were flying and left marks in the air. I Tried to get a good photo on it but I guess I didnt do so well.


After we left the dogs at home me, Sooz and Vicks went to the store to buy some food for our barbecue. Came home and watched some more tv while the food was ready to be eaten. Sooz left us and went home to her place which was a bit sad cause I really like her and would like to see her for more then just one night. But we'll have more days to come I think (;

After we ate we headed out to the pub. Given that everybody were still lethargic from the night before we had an early evening. Watched a movie but I fell asleep so when I woke up again I went straight for the bed haha..

My trip to England, part 1.

DAY ONE - SATURDAY!

My dad drove me in to Hässleholm, where I said goodbye to him and mom. Went into Subway because I've never eaten there before so I had to try, so worth it. Having ordered my food, I went and looked up the track where my train would arrive. Looking - Found it - Went on. One hour and twenty minutes later I was at the airport in Denmark.

I had to do a self-checkin in one of the self-checkin machines that were at the airport. It was a new thing for me to do so I was a bit confused but in the end it went well and I got through the security check. Found out that my flight was 30 minutes late, not a great thing.

I was looking up my gate and sat there to wait for the plane. I listened to music, read celebrity magazines and ate my Subway sandwich. Before we went on the plane we had to go through one more security control. A proper one such that they looked through everything in your bag and really felt through the clothes.

Then finally we went up in the air towards England.

Arrived in England and after a while I went through passport control, got my luggage and went out and met up with Colin and his friend Stu. We walked towards the car, put my bags in the car and drove to Bristol where Tom and his girlfriend lives.

While we were waiting for Sooz to come to Bristol we had some pizza and talked. After some time she turned up and Tom called a taxi that took us into town. I was tired from my traveling so at the first place I mostly just wanted to go home and to bed. Then we ended up in this night club called Hanky Panky and it was drinks , shots and dancing all night long so the energi came back to me. Had a really good time.

Around three, or something like that we took a taxi home and went to bed. Or some of us where sleeping others were still drinking and stuff haha..

Got a sore throat.

Ligger & rullar runt i sängen för fulla muggar, drömmarna är så mixade och random så dom inte är förståliga för fem öre. Jag kan knappt svälja mitt saliv utan att väcka mig själv varje gång för det gör så himla ont i halsen. Detta gillas inte alls, somnade efter fyra och nu är jag pigg igen eftersom jag väckt mig själv så många gånger. Hmmm..


 

Pisces (20 Feb - 20 March).

People say one thing when they mean another. People insist that they mean what they say, even when they are not saying what they mean. People, sometimes, DO say that they mean something different, but that's only in the hope that the second meaning will obscure the true meaning. We need translators to unravel the complex web! Assuming, that is, that we actually want to know what people really mean. Maybe we dont... This week, don't shy away from facts that need to be faced. Say what must be said. Hear what needs to be heard, then everything will start to move happily on.
 
 
 

Usch, trött.

Så nu ska jag slänga bort alla saker som ligger i min säng och bara slänga mig under täcket. Men självklart ska en serie sättas igång as well för jag älskar att somna till sånt och de har jag inte gjort på en vecka nu ju . Nu är man hemma och kan göra som man brukar. Vilket är hålla sig väck från alkoholen I guess, för jag behöver nog återhämta mig lite. Fast det gör man snabbt på fem veckodagar, menar på det igen till helgen ... eller något.

Men som sagt, nu blir det sängen så godnatt! (:

Söndagen 22 Augusti.


Påvägen in till Danmark & flygplatsen så började ju min resa i Hässleholm och där har dom skaffat Subway så jag var självklart tvungen att testa. Det va riktigt nice ! (:

Efter en lång resa, äntligen hemma!

Flyget fick inte lyfta förän efter 30 minuter för något med kö på vilka flyg som skulle lyfta osv. Men tillslut var vi uppe i luften, kom inte in till någon gate så fick åka buss in till terminalen. Hämtade min väska och sen ner till tåget. Det tåg jag trodde jag missat var så försenat så jag matchade de. Hoppade på, men pga förseningen så fick jag bara åka till Malmö centralstation och vänta en halv timme på det tåg jag egentligen skulle tagit om jag inte hunnit med de första. VÄNTA VÄNTA VÄNTA.

Tåget kom, jävla massa folk som skulle på så alla typ rusade. PUH. Hoppade på och satt och kollade klockan hela tiden, 16 över kom jag till Hlm så hade 5 minuter på mig att ta biljett och hitta tåget, gick lätt som en plätt. På tåget, av efter tjugo minuter och in i bilen.

Så fort jag satt mig i bilen och öste musik fick jag lust att festa, vilket förvånade mig. Men äntligen hemma och absolut skit trött. Hade tänkt göra mat, super hungrig! Så på återseende :P

Lordagen 21 Augusti.

Sitter pa flygplatsen nu och ska snart in i sakerhets kontrollen. Hem till Sverige igen, usch dock en lang resa framfor mig. Flyget lyfter om 1 och en halv timme och efter det ska jag flyga i tva, ta taget fran dk till hlm som tar 1 timme och tjugo minuter. Vanta pa taget till Pp i typ 40 minuter en timme och sen pa taget i 40 minuter foljt av att kora hem. Utan korkort, for det rakade jag supa bort -.-' Alltid nagot...

Annars tar jag veckans handelser nar jag kommer hem, har nagra bilder att lagga ut pa facebook ocksa men som sagt blir det nar jag ar hemma igen. Om typ sadar massa massa timmar ... PUH!!

Hoppas ni har haft en underbar vecka fast jag varit off (:  naval, take care..

OFF TO ENGLAND!Så under denna vecka kan ni förstå att bloggen kommer stå still.
Jag hoppas att ni har förståelse, kan överleva ändå och att ni kommer tillbaka igen efter min resa och får ta del av mina ord och bilder igen. Ha en underbar vecka och ta hand om er (:

En kvart kvar.

Så nu ska jag kolla igenom mina väskor. Fick veta att personen vi ska bo hos till måndag iaf har en flickvän som har plattång så jag skulle ju gissa på att hon har en hårfön också. Dessutom hade han addapter till engelska uttag så jag kan ta med mobilladdaren och grejer. Ser lite ljusare ut nu. Me like (; hihih..

Mina föräldrar är söta.

"Vi är mer kära nu efter 25år än vi var när vi träffades"
- Det kallar jag kärlek (:

Lite illamående.

Vet att det är drickan från igår som står för det, även om jag inte drack så mycket. Nåväl, har duschat, skönt som attans. Nu är det kläder,smink & fix som ska göras. Titta så det allra viktigaste är med och sen hoppas jag inte glömmer något någerlunda behövligt.

Om en timme bär det av, då lämnar jag huset. AAAAH :D fun fun fun.

Jag har inte självförtroendet.

Men jag vet att jag är smart. Inte nog med att jag har i minnet att jag klådde alla plugghäst-tjejer på teknik åttan (ett iq-test där smartaste klassen skulle få träffa kungen, och smartaste tjej&kille i klassen fick en tröja vilket jag fick) så det säger lite så vet jag med mig att jag är smart i grunden. För ett läshuvud det har jag inte men jag har ett logiskt tänkande och jag är lättlärd vilket gör mig till smart.


Vilket som gör mig smartare är att det oftast inte är folk som förväntar sig något från en bara för att man från början är blond. Det gör ju bara att man skiner igenom ännu mer, motbevisar vad folk hade som första intryck. Trött på att folk tror man är dum för hårfärgens skull, herregud, hur smarta är ni? precis. Iq'n sitter inte i håret, daaah :P

Nej sängen kallar , eller snarare skriker så nu måste jag ner under täcket. Godnatt (:


Lördagen 14 Augusti.

Sjungt singstar och druckit några x antal cider och någon shot. Nog blev det en lyckad kväll. Men för att singstar ska funka måste man nästan ha en cider i handen och klunka varje paus man får. Well. Klockan är mycket, nu ska jag sova. Upp klockan 9 så inte många timmar att sova och sen en lång jävla resa framför mig.

Hörs mina vänner, ta hand om er veckan utan mig (((:

1½ cider senare.

Sitter fortfarande och funderar på om man kan köpa en reseadapter (stavning?) på flygplatsen för isf hade jag kunnat ta med min hårfön iallafall. Jag lovar jag klarar inte blött hår och jag lever för att föna håret efter varje dusch jag tar. Hur ska jag överleva? Har dock skickat förfrågan om dom har hårfön, eller ja han jag ska bo hos men hur stor risk är det att en kille har en hårfön? hmmm..

Nej här börjar bli lite galet, lacktights, konstiga kalsonger, sex snack osv osv. Feels wierd.

Love you cutie.

En kärlek som aldrig kommer dö ut.

Just because I love myself.


Kvällen före.

Det känns inte som att jag ska åka imorgon, helt klart. Det har inte kommit till mig ännu. Jag har inte åkt utanför Sverige på två år (förutom DK men det räknas inte). Så det ska bli super nice att komma hemifrån, om så enbart för England som tydligen har liknande status som DK.

Klockan 9 imorgonbitti ska jag upp & duscha och putsa mig. Föna håret och platta håret, sen kom jag ju på att jag inte har uttag som går i England så fönen & platttången togs snabbt ur väskan igen och jag kommer dö om inte dom jag ska till har en hårfön för det är nog mitt i-landsproblem. Mitt hår funkar inte utan att bli fönat helt seriöst.

Nåväl, upp 9 och halv 11 ska vi åka hemifrån till Hässleholm där mitt tåg går 11.24 mot Köpenhamn. Ska vänta i två timmar på flyget och sen åker jag i två timmar sen äntligen landar jag i England. Blir hämtad av ena killen (tror jag, vem vet kanske fler är med) sen åker vi från London till Bristol för att bo hos en av dom andra. Sen får jag se hur många från Bg-gänget som kommer på vår såkallade reunion :P

Mimi on tour, heter det tydligen. Im back to being Mimi. Som jag ser framemot det. Hon & jag är inte samma person. Hon har mer självförtroende och kan stå på sina ben bättre än jag. Eller det var så hon växte till sig under Bg-resan iallafall. Kanske att jag också är påväg dit nu efter mitt break up. Jag känner mig starkare och bättre än förut iallafall. Gotta love that!

Nej nu ska jag ut och vara lite social. Dricka lite kanske jag också ska . Men måste ändå ta det lugnt för imorgon väntas en tidig morgon och en lång resa .. Men lätt värt det, love it love it (:

Gästerna inväntas.

Näsan blev pudrad och håret plattades, men sen att man ska i och pilla och ruffsa gör bara att jag inte förstår poängen av att platta det egentligen. Visst blir helt annorlunda men ändå :P Nej som sagt så inväntas våra gäster så att magen kan börja fyllas. Mm mm mm (;


Dags att pudra näsan.

Snart får vi gäster så kanske ska vara redo tills dess och inte bara sitta vid datorn och vänta på att tiden ska gå. Den kommer nog att springa ifrån mig vilket fall som. Måste packa om för helt plötsligt fick inte allt plats så bra i den rosa väskan, men handväskan är ju nästan tom så där får plats mucho till..

Nej göra vid sig, ha en trevlig kväll (:

Imorgon bär det av.

För att träffa några personer från denna bilden. Weeeeyhooo.

SNAAAAART!

Klockan har passerat fem vilket betyder att det är typ en timme kvar sen ska vi äntligen äta! Kan ni fatta vad jag längtar eller?(; höhö. Fast har redan tjuvat typ två räkor och någon överbliven kräftklo (;

Sugen eller?
Hungrig like hell.

Men det är klart att jag har sparat mig hela dagen för att jag vet att ikväll är det kräftor & räkor som gäller och det är ju så himla gott!!! :D Men klart, snart kan jag inte hålla fingrarna borta från ätbara saker för magen sugs liksom inåt av hunger. BAH! Kommer kränga som fan sen (; wääääh all mat till My!

Har varit iväg och handlat lite med mamma & pappa, dels till kvällen och sen lite färdgodis till imorgon & strumpbyxor, det är alltid bra att ha även om jag typ inte har med mig något strumbyxbärande till min resa men iallafall :P

Nej måste checka packningen, kolla vad som saknas och så vidare. Känns skumt att allt fick plats i den rosa väskan och handbagaget typ är helt tomt.

Älska powernaps.

Var ju fortfarande helt trött efter besiktningen såklart, så efter att suttit och ugglat ett tag kände jag att jag lika gärna kunde sova så la mig i sängen. Två timmar, mm mm mm (;

Nu ska jag pigga till ögonen, klä på mig sen ner till byn på ärende sen får vi se. Packa klart som vanligt men går ju inte såååå bra. Eller jo egentligen är jag närmare slutet än jag låter er tro :P Aja.


Dålig bild, men new haircolor.


Kommer bättre bilder senare I guess, men ville bara visa att håret blivit mörkare. Förra färgningen hade ju blekts så mycket så det blev ändå en skillnad nu när vi färgade det mörktbrunt igen. Me like (:

Powernap.

Tror nog jag ska slänga mig i sängen en stund till så att man orkar med kvällen, helgen & veckan man har framför sig. Jag åker ju som sagt imorgon förmiddag. AAAAAH! Nervöst & spännande är orden som platsar.. Ska bli så kul & såååå skönt att komma iväg. Gotta love that!

Rost-Dagge is fine.

Jo så att, gick upp runt halv sju, "väckte" lillebror som precis i samma veva skulle gå och kolla om jag var vaken. Kallas team-work (; Drack varsin Hustler och vaknade till liv sen körde jag till Klippan och vi väntade in vår tid. Satt och vänta på att mannen som kollade bilen skulle bli klar och när vi gick för att få vår dom blev jag en aning paff. Bilen gick igenom besiktningen vilket jag nog inte riktigt hade väntat mig. Gotta love that ;D

Nog rostig men den går igenom besiktningen OCH den startar alltid (; så helt duglig! Kärlek på det för fulla muggar minsann (:

Ego girl.

That's me! (;

Stänga ner igen.

Vet ju aldrig om det börjar åska mer under natten. För eftersom att jag ska upp och iväg och besiktiga bilen så tidigt kanske jag kan behöva några timmar sömn. Godnatt på er (:

Klockan blev min.


Den blev som sagt min, den är stilig och kan nog piffa upp det enklaste med sin tillvaro (; Jag fick den med posten igår, gillar snabbleverans. Vann den på tradera för 99kronor, som hittat. Verkligen värt det för jag gillar den skarpt! (:  (prickarna på den är hårspray för jag lyckas ju med allt..hmmmm)

Fredagen 13 Augusti.

Grattis mamma & pappa!!!!!! (:

Idag har dom varit tillsammans i 25år och det tycker ju jag är något speciellt. Så ikväll firas det med kräftor & räkor, mums vad gott!! :D wiiiijhooo.

Trehundra kronor i böter.

Råkade väl ta för lite långt tid på oss, hade ingen koll på tiden alls. Gick in på Skånetrafiken och beställde mina tågbiljetter Hlm-Kastrup, Kastrup - Hlm. Efter det växlade jag mina pengar på Forex och sen blev det en liten lunch med bakad potatis och trevligt sällskap (:

Rökpaus utanför knutan och där satt vi och fick små regn på oss så bestämde oss för att gå tillbaka till bilen. Ser biljett snubben och tänkte nej fan kommer säkert ha en lapp i rutan och visst fasen hade jag väl de -.-'  300kronor för att vara försenad en kvart, panne på det eller vad? :S

Nåväl, åkte hem till Sandra och hon käkade lite mat och jag satt och glodde. Traggade lite om allt & inget sen färgade hon mitt hår och det ser ju mucho fräschare ut nu än innan med utväxten. När jag kom ut efter att sett mig i speglen sa jag "Jag känner mig mer som mig själv nu än innan färgningen vilket är konstigt jag är ju egentligen blond" haha. Men jag trivs väldigt mycket bättre i mörkt hår faktiskt, och passar bättre i det också! (: Like it like it.

Sen skulle Sandra va taxi, eller såkallad iallafall och jag behövde köra hem för imorgon ska rost-daggen besiktigas. TJUGO ÖVER FCKING SJU på morgonen, serri vem beställer en så tidig tid? :P Nåväl, bara att masa sig upp och göra vad man ska. Inte kan man slappa och sova länge för att man är ledig från jobbet... Nejdå. haha.

Pappa betalade mina böter så står jag för besiktningen imorgon. Vet inte riktigt varför det blev så men det är ju som att jag betalade böterna själv eftersom det är samma belopp men på något sätt skulle detta vara smidigare. Jaja dont get it men gnäller inte för de (: min pappa är bäst!

Nu ska jag kolla kylen, är små hungrig. Have a nice day!

Snart ut på nya äventyr!

Känns som jag börjar ta tag i mina saker nu (; YEAH! Vuxen poäng till mig hahah. Nej men ska iväg till Skånetrafiken och hoppas på att man kan köpa tågbiljetter t/r för en vecka där för över nätet hittade jag ingenting. Buhu. Sen ska jag även till forex och växla lite pengar så att jag slipper betala med kortet när man väl är där över. Lättare att ha allt förberett.

Till detta lilla äventyr ska jag ha med mig min Sandra sunshine. Så det är snart dags för mig att köra I guess. Ska bara fixa lite här först & ringa pappa en snabbsväng. För att fråga om överförning till sina egna konto osv. För jag är ju ny med internetbank (; öhöhö...

Jaja, har att göra, ha en bra dag alla :D


In the right time.

I love that thingling feelng I got in my stomach from time to time. Always in the right time to pick me up. And the feeling it gives me stays for sometime and I like it. It helps me move forward, without looking back. Gotta love that! (:

Godmiddag.

Så nu har jag gått upp för dagen, eller det var en liten stund sedan. Mamma kom in med mitt VISAkort, äntligen! Nu kan jag handla bäst jag vill på nätet. YEAH!!  Och sen fick jag även min klocka idag, me like!

Så nu står det hustler, musik och packning på schemat. Senare idag ska jag även hem till Sandra en sväng, love it (: hihi. Världs längesen vi bara umgicks, snacka skit och sånt. We need it (; hihihihihihih..

Jaja, lite facebook spel först sen tar jag tag med mitt liv. Lite.

Torsdagen 12 Augusti.

Vaknade till av ett behov att gå på toaletten, ett morgonbehov. Ögonen blev genast pigga, och här sitter jag & nördar mig som vanligt. Självklart ska jag krypa ner under mitt varma täcke och sova några timmar till men kände behovet att skriva GODMORGON!! :D höhö.

Back to being sleeping beauty! (;


Kommer ingen vart.

Så nu ger jag upp för kvällen. Har iallafall lagt ner mp3-spelaren och passet i mitt handbagage så lite har kommit på plats hahahahahah.. Men eftersom en del kläder hänger på torkstrecket så känns det omöjligt att kunna bestämma vad som ska med & inte så jag slänger allt på fåtöljen så byter jag musiken mot Bones och slappar järnet resten av kvällen :D

Vill påpeka att jag är stolt över mig själv. TRE fucking NOLL för nu har jag inte bara raderat ALLA SMS utan jag har också raderat nrena så jag känner mig jävligt fri. FRI SOM EN FÅGEL, FRI SOM EN FÅGEL!!!!!!! :D

Nu blir det BONES för hela slanten, goodbye! (:

Here we go again.

Så då var man hemma igen efter ett långt besök på Donken. Vi kom ju ganska så samtidigt också. Så jag anlände först och satte mig där inne sen kom Frida & Pernilla några sekunder efter det. Beställde vår mat, traggade en massa och sen satt vi där och satt i evigheter. Lätt längsta besöket ever :P

Men mucho trevligt! Och väldigt bra att vi fick denna dejt då jag inte kommer träffa Frida imorgon. Hon ska på annat mys (:

Jag skulle få tummarna loss att packa nu, alltså kommit underfunn med att jag INTE gillar att packa. Vet inte var jag ska börja, vad jag ska ha med osv osv osv .. PUH, jobbigt! Musiken är igång nu och jag står och dansar för mig själv men blir väl snart att jag ger upp och bytar musiken mot Bones och slänger mig i sängen :P

Aja.


Headhunters - Dayz like that.


Träffa Fraajd.

Nu ska jag på date med Frida, möta henne på Donken så byebye for now :D

There's no going back.

2 - 0 till mig.

You are now deleted, nothing more to say! I've got the power in me. ♥

The shoes.


Jag var lite skeptisk till dom först, det är convers liknande skor och sånt är inget för mig. Men jo jag tror nog ändå att jag kan ha dom, det är inte totalt fel så bara jag vänjer mig så funkar det bättre. I think (;

BOKAT! :D

Äntligen, det var på tiden. Pappa kom hem från jobbet, startade datorn och sen fixade vi biljetten dirr. Så nu har vi det gjort. Det är final nu, det blir av. Eller klart det blev men det är mer på riktigt nu. Lördag it is bye bye Sweden ;D

Jag känner mig stark.

Mina sparade sms är påväg bort men att behöva läsa "Jag är verkligen lycklig med dig" "Jag är jätte kär i dig" osv är kanske inget som gör att man känner sig stark. Men det är inget som behöver ligga kvar i min mobil. Jag kollar aldrig tillbaka på dom ändå, dom tar bara plats och jag siktar framåt inte bakåt.
1-0 till My.

BONES.Bones är en amerikansk Tv-serie som i Sverige visats på TV3 och TV6. Serien har hittills fyra fullständiga säsonger, påbörjat sin femte och FOX har ett kontrakt för säsong 6 som undertecknats av båda parter.

Handling:
Dr. Temperance Brennan arbetar med ett team experter på Jeffersonian Institute, och specialagent Seeley Booth för FBI. De två samarbetar för att lösa svårare och ofta mystiska brott; Dr. Brennan granskar mordoffren i sitt laboratorium med hjälp av sitt team och Booth tar hand om de polisiära undersökningarna. Båda – och deras kollegor – är mycket skickliga inom sina områden och viljestarka individer, som blir mer och mer öppna för att lära sig av varandra under seriens gång.

Så då har jag börjat kolla på ännu en serie, självklart har jag sett random avsnitt på tvn men nu kör vi från början och framåt. Gotta love that ;P Så det är vad jag gör nu och någon timme framåt , samt packar och lite sånt. Hörs.

Min frukost.

Okej kanske inte, men det kunde varit för jag är inte den som är den (:

En bra fotograf.


Det är vad jag är, första bilden missade jag huvudet på. Andra tog jag innan / efter röken var blåst.
Men den här blev ändå lite cool (;

Onsdagen 11 Augusti.

Godmorgon.

Här har vi en person som är uppe med tuppen, eller kanske inte.
Drog som sagt hem till Natha igår, först hem till hennes pappa och snacka lite där och sen vidare hem till Natha där vi drog fram vattenpipan och drack varsin Mojito. Massa skratt, ett himla hålla pående för att få igång första kolen, tills vi insåg vad som var fel, ännu mera skratt. In i dimman, halsrivning, musik, kolbit på mattan, Dobbe, bilder och sen en tredje person & tv.

Blev en tidig kväll eftersom att hon skulle upp och jobba idag, därav är jag nu också uppe. Jag valde att köra hem imorse när hon skulle köra till jobbet, hade jag velat hade jag fått stanna & sova men känns som jag har lite att stå i så hade inte ens tänkt lägga mig. Iallafall inte nu. Snart drar jag igång musiken istället & väcker halva huset (;


Goodbye.

Så nu är det dags att stänga ner datorn och plocka ihop mina saker. Köra & tanka bilen sen gasa till Natha, så trevlig kväll på er alla så hörs vi när jag hittar hem igen (:

Musik & packning.

Musiken är mitt liv, jag älskar den. Bättre humör eller pricka in precis vilket sorgsen känsla man har. Doesnt matter, massa kärlek ändå. Så musiken strömmar ur högtalarna. Hustlern klunkas ner och kläderna håller på att plockas ihop för att se vilket som ska ner i väskan och vilket som ska slängas på soffan ("garderoben") höhö.

En snabbdusch ska jag hinna med om en stund också så att man piggnar till lite, för senare ska jag köra till Natha också. Får se vad kvällen har att erbjuda men blir nog bra hur som (:

Recension - How to lose a guy in 10 days.


En inbiten singelkille ingår ett vad som går ut på att han ska få ett forhållande att fungera i tio dagar. Problemet ar att han möter helt fel kvinna... Hon vill bli av med honom så fort som möjligt. (KÄLLA.)

Helt seriöst, jag kan inte fatta att jag inte sett denna filmen tidigare. Jag har klart hört talas om den, men det var först igår som jag kollat på filmen. Vissa händelser är ju bara så dumma så det inte gick att göra annat än skratta, andra bitar var roliga och därför skratta man och andra va lite seriösa. Men filmen va helt klart sevärd (:

With a big smile on my face.

Det är så lätt att få allting rätt för stunden. Bara några ord och leendet är tillbaka och allt de negativa försvinner under sängen utan ett spår. Jo så att just nu känns det bra.

Pengarna är överförda från mitt konto till pappas så imorgon är dom väl på hans konto och då kan han boka mitt flyg. Fan i helvete vad nice!!! Jag måste svära så att ni förstår hur glad jag är över att det börjar lösa sig & äntligen känns det närmare. På lördag sitter jag i en bil - på ett tåg - i ett flyg sen är jag hos min efterlängtade friends från England! :D

Empty on words.

Har ingenting att säga, förutom att jag vill att pappa ska komma hem så att vi kan boka min flygbiljett. Kvittar om alla säger att det är dyrt, jag hittar inga billiga resor över och jag skiter i vilket. Det är mina pengar, jag betalar inget hotell när jag kommer över och det är lätt värt det för att jag får träffa mina vänner & jag kommer hemifrån en stund, jag behöver komma bort.

Så att lägga 2900kronor på t/r biljett till England en vecka får vara värt det.

I dont need you with me.


Im stronger on my own. Cause with myself I know I cant be more alone than I already am. With myself I always know the truth, and the lies wont be thrown in my face. People always leave, Im starting to believe Peytons words. When you start to depend on someone, they disappoint you and just walk away. Im better off without you.
// mysaan.


You make me mad.

Cause I fell inlove with you, with you.
Cause after so long time searching, waiting.
You finally where there, right in front of me.
You made me feel special and loved.
In a way that I've never been before.
Without a reason you just said goodbye like we were nothing.
I was the garbage.

With the tail between your legs you ran away.
Hand in hand with the lies.
Instead of standing for your misstakes,
it will be that you ignore the questions put to you.

You make me mad because you made me fell inlove and then you just left me.
You cant even give me the truth, so that I can move on.
And leave everything behind.
Selfish little boy..
// mysaan.

Tisdagen 10 Augusti.

Bara några dagar efter att det tog slut så hörde jag denna låten, jag såg på någons msn att dom lyssna på den och ville se vad det var för någon låt. Det brast för mig totalt när jag hörde låten, känslig som jag är.

Nyligen kom jag ihåg att jag hört en låt som fick mig att bryta ihop, jag skulle se ifall det var samma sak nu efter så långt tid. Visst var det, direkt den började så högg det till i magen på mig, jag sitter och mår illa för mig själv. Ögonen vattnas och jag vet inte varför jag spelar den om & om.

Ibland undrar jag om jag gillar att plåga mig själv. Jag har väldigt svårt att släppa taget har jag märkt. Men när jag kommer hem från England så har jag bestämt mig för att min energi inte ska läggas på sånt onödigt när man inte kan få respond och grejer. Varför? En sten i huvudet var det SA JA!

Nej usch, låten tar fortfarande och här har ni den:


Lillebror time i bild & ord.

Så det började med att vi hoppade in i mammas bil, ja wow jag valde att ta hennes bil :O


Efter en hel del rännande på Väla och avslut på Familia för att jag skulle köpa lågskor så bjöd jag på lite fika. Härligt att spendera tid med lillebror faktiskt. Vi kan ha ganska så roligt (:

Dagens kap går till dessa skateskor för enbart 69kronor på min älskade sko affär Deichmann.

Ännu ett par skor från min älskade affär Deichmann, 129 kronor.

Spets linne från Gina Tricot, 129 kronor.

Simpelt lila linne från H&M, 49,5 kronor.

Blå/vit prickigt tubtopp linne från Gina Tricot, rea 49 kronor.

Dagens dyraste gick till en svart ögonskugga på kicks för 140kronor :O
Köpte även en Lila/Beige cardigan från H&M för 99kronor.

En sväng till Väla.

Då fick man ett spontanryck nu efter maten är i magen och matfebern är på igång. Jag frågade lillebror om han kunde följa med mig till Väla, vilket han aldrig brukar vilja men nog kunde han va snälln idag. YES SMILE ON! Så väntar på att han ska göra klart vad han nu skulle göra sen kör vi iväg (:

With jeans.

But its better without (:

DONE!

Så nu har man kommit hem igen, blev en sväng inom banken för att skaffa internet bank och uppgradera mig till VISA kort för det kort jag har just nu är lite efterblivet så att säga (;

Efter att ha fixat allt de där körde jag inom ICA för att handla ris & mjölk. Det är meningen att jag ska göra mat idag, värma upp köttgryta & koka ris. Jag gillar inte den maten någonstans så jag ska även ställa mig och köra snabbmakaroner & köttfärssås (; hahahaha,.. Me like.

Måndagen 9 Augusti.

Då var man nyduschad. Ska torka, föna håret, klä sig & lite sånt sen får man bege sig iväg på äventyr. Eller kanske inte kallas äventyr när det mer är pliktbelagt men iallafall. Sen får jag se om det blir beställning av flyg idag, hoppas på det såklart (:

Trailers.


Life as we know it.
Gud vad jag gillar att hitta filmer när skådisar jag gillar är med i dom. Katherine Heigl är med från Grey's Anatomy och hetingen Josh Duhamel från Las Vegas & Transformers filmerna är med. Wijhoo 10 poängare direkt (;


Going the distance. Jo den verkade också rolig! (:

Recension - The Descent part 2.


Sarah kommer ensam upp ur ett grottsystem efter en expedition i Appalacherna som hon genomfört tillsammans med fem väninnor. Hon är förvirrad och skadad, talar osammanhängande och är utom sig av fasa. Sheriff Vaines känner sig skeptisk inför den information han lyckas få ur Sarah, och är övertygad om att hennes psykos döljer en mycket mörkare sanning. (KÄLLA.)

Helt seriöst så tyckte jag verkligen om denna filmen och när den var slut hade jag en sån lite läskig känsla i kroppen. Jag minns inte så mycket av ettan direkt men denna var en sådan film som fick mig att spänna mig en hel del och sitta där och hålla andan. Jag får lite halv panik att sova i en sovsäck så att se dom krypa runder i små trånga tunnlar, ja bara det fick mig att typ krama kudden :P haha. Spänningen höll sig genom hela filmen tycker jag, hände saker ofta och det gillas. Så jo jag tyckte om filmen helt klart :D Glad jag blir!

Skräckfilm på schemat.

Ska släcka lampan och mysa ner mig i sängen med filmen "The descent 2", får väl se om den är något bra har sett några minuter och än ser den inte så B ut men har jag otur kommer det senare. Allra först innan jag kryper ner i sängen och allt det dära så ska jag ut och poppa lite popcorn (;

Date night.

Den här verkar ju faktiskt bra! Lätt jag ska se den (:

Can't wait!


Snart sätter jag mina fötter i denna stad igen! Jag ser framemot det så himla mycket.

Hållt på att kolla upp flyg idag igen, det är minsann inte billigt och när man vet hur man egentligen kan resa över till London för några hundra lappar känns det lite mindre kul att lägga närmare 3500 men som jag sa till pappa det är mina pengar och det är lätt värt det för jag SKA dit! Inget snack om saken.

Så imorgon är det jag som ska gå till banken, behöver skaffa internet bank så att jag kan fixa och betala biljett & grejer själv. Börjar bli vuxen nog att ta hand om sådant själv (;

Färga håret, packa väskan, fylla mp3-spelaren med ny musik, köpa batterier till kameran, ladda mobilen och bla bla bla ska också göras i veckan. ÅH ska bli skönt att komma iväg en stund, ibland behöver man det och jag behöver det verkligen! (:

Ska bli så himla kul, fast jag är minstingen i gänget. Fast det gillar jag för I like older ppl (; Nej nu ska jag kolla klart på 'The ghost Writer' så jag kan kolla på något annat efter det (;

Ensam.se

I fredags låg jag i min säng och kollade på film, såg ju The last song där jag bölade itu i slutet. Låg nästan i foster ställning och kramade min kudde och kände mig bara så himla ensam. Just där och då såg jag mig själv utanför min kropp, hur ensam jag kan vara och känna mig. Det är hemskt.

Igår så spenderade jag kvällen i min säng, men en liten stund hade jag sällskap av min yngsta lillasyster. Dock mådde hon inte så bra senare så hon lämnade mig ensam.

Nu har jag spenderat mesta delen av dagen i sängen. Ligger på mitt täcke, under påslakanet och bara kramar sönder min kramkudde. Jag är så extremt närhetsberoende , vill bara ha någon som ligger där med en så att man slipper känna sig så totalt ensam. Jag tror jag börjar få en störning i hjärnan eller något. Har inte direkt känt något tvång av närhet förut, men jag antar det är så när man får smak på det då vill man bara ha mer & mer.

Du är allt som jag inte tycker om.

Det blir så när irretationen tar över och allt man har i kroppen är negativitet. 

Vad är det med människor och ljuga, helt seriöst? Sanningen kommer alltid fram på något sätt, tycker ni då inte att det är bättre att det är ni som säger den än folk runt omkring. Allting blir bara tio gånger värre när man får höra från andra.

Fiskarna.

19 Februari - 20 Mars.
Satsa på hjärtat. Venus sätter fart på kärleken om du nu inte är allt för upp bokad av plikter och ansvar kan det här bli en riktigt romantisk period. Du vågar känna efter!
Du lyckas med: Sinnliga saker.
Undvik: Att bryta löften.
Turdag: 12/8.
Flörta med: Oxen.

Recension - The good guy.


Beth vill ha allt. Ett bra jobb, goda vänner, och en fin pojkvän att dela allt med. Det sistnämnda visar sig vara svårast. Hon faller för den unga sexige Wall Street-höjdaren Tommy, och precis när allt verkar gå åt rätt håll så dyker Tommys känsliga stiliga arbetskollega upp...
Det visar sig snart att kärlekens spel i den stora staden, inte är helt olikt Wall Street. Stora risker, stora belöningar, och alla vill ha sin del...
(KÄLLA.)

Filmen var helt okej. Förutsägbar, självklart men det tycker jag om många filmer i dagens läge. Anledningen till att jag drogs till filmen är att Ryan Greenberg är med, honom började jag gilla när han medverkade i OTH så att se han i en ny film va ju ett måste, eller något (;

Just another picture of me.


Söndagen 8 Augusti.

Godmiddag. Tror att jag har sovit gott, jag minns inte mina drömmar men vaknade av att en långben flög runt och krockade med ena fönsterrutan så fick gå upp och fixa problemet. Dö varmt i rummet . Betalningslapp till pappa. Borsta tänderna. Smink i hela huvudet. Hår åt alla håll och kanter. Det var söndag va? (:

Back to bed.

Har inget bättre för mig så nu ska jag kolla på filmen "The Good Guy" (:

Going to be mine.

Not yet in my hands but it will be (: me like.

Recension - I Love you Phillip Morris.


Steve Russell är lyckligt gift med Debbie och en mönsterinvånare i staden där de bor. En bilolycka får honom att drastiskt omvärdera sitt liv. Steven inser genom en uppenbarelse att han är gay och beslutar sig för att leva sitt liv fullt ut - även om det innefattar att bryta mot lagen. Stevens nya syn på livet gör att han ganska snabbt hamnar i fängelset. Där tar livet ännu en ny vändning och han blir galet kär i Phillip Morris, en känslosam och lågmäld kille. Stevens hängivelse att få leva ett liv i frihet tillsammans med Phillip driver Steve till fler och flera innovativa brott. Han är beredd att göra vad som helst för att förenas med Phillip utanför murarna och han genomför en rad osannolika rymningsförsök som får omvärlden att häpna. (KÄLLA.)

Jag saknade humorn i filmen, jag skrattade väl till en gång. Åt något som man listade ut fem minuter innan det hände. Nej alltså jag tyckte att filmen saknade något, visst den är verklighets baserad men det är The Haunting in connecticut också och den är ju typ en av dom bästa filmer jag någonsin sett så kan inte skylla på det direkt. Nej jag tyckte faktiskt inte att filmen var bra och om ni inte känner ett tvång att se filmen så skit i att se den, ni missar inget sevärt ändå (;

Söndag 8 Augusti.

Känns konstigt att sitta här vid denna tiden en söndag. Jag brukar oftast ha mitt ass placerat hos Natha nu, eller iallafall vid hennes sida för att efter vi vaknat några x antal timmar senare köra våran bakis söndag. Det blir inte så denna söndag, dels för att jag inte kände för att festa och dels för hon ska iväg med Dobbie på äventyr (;

Men här sitter jag, mår halvt illa. Är en vinnare. Tröttheten har tagit över rejält. Mys sugen. Osv osv.

Sängen & film.

När musiken stängts ner & musiken från brushans rum har tystnat så hör man regnet utanför fönstret. Härligt att man då är placerad på mitt varma rum istället för utomhus. Har sjungt lyrics youtube med mig själv, även filmat det just ifall att det skulle hända att man ville lägga upp men får se.

Nu blir det iallafall öppna fönstret lite och sen starta filmen The Ghost Writer, den verkade ju spännande och bra. Får hoppas den håller måttet (:

edit: Blev helt plötsligt syskonmys på hög nivå, regnet ger störning i boxen till tvn så töserna kan inte se något där så dom kommer och joinar mig och mitt filmtittande (:

Dags att färga håret snart?


Jag har inte färgat håret en endaste gång efter jag blev brunett, så det är typ 7 månader sen jag gjorde det. Så hade aldrig funkat som blondie för råttfärgen skriker på flera mils avstånd men nu börjar jag bli trött på att hårbotten är så ljus så det är på tiden.

Tänkte att jag behövde göra det innan England resan för då vill man ju se fin ut (;

We are young.


Windows down, pedal to the sneakers.
Turn up the volume, blow up the speakers.
Best clothes on, going down on fire.
Turn the lights off, turn the music higher.
I broke free, cast away.
Wont find me.

And now you never gonna break me down, gonna break me down.
This is all I can take, so farewell cause you never gonna find me now, gonna find me now.

We are young! We are young!
We drink and We fight and we love just because we are numb.
We're on the run and you're never gonna chase us down.
We are young.

Dance with the devil, dont be shy.
Nothing's gonna stop us, we cant die.
Sleeping in a bed, waking up outside.
At least I can say I tried.
So fathers dont let go of your daughters.
We take what we want, we dont borrow.
Think I found a message in a bottle.
This is tricky down your sorrows.

We are young! We are young!
We drink and We fight and we love just because we are numb.
We're on the run and you're never gonna chase us down.
We are young. We are young. We are young.
You're never gonna chase us down.
We are young.

If Im doing this right,
I'll be leaving tonight.
I've got my bags packed tight.
So many reasons to leave.
I got my hands on my keys.
Ya I'll be leaving tonight.

We are young! We are young!
We drink and We fight and we love just because we are numb.
We're on the run and you're never gonna chase us down.
We are young. We are young. We are young.
You're never gonna chase us down.
We are young.

Black&White.


En bild på mig & Dobbie är med i bakgrunden. Detta är förra lördagen när jag var så otroligt bakis, men här hade jag ju börjat vakna till liv efter mat & en dusch så fick lite energi & gick en liten runda med Dobben (:

En spetsad lugnkväll.

Bestämde mig för att hemma är bäst, finns inte suget där och man ska tvinga sig på det så kommer det inte att bli bra. Så för allas skull så blir jag hemma, men spetsar till vardagen med att gå över till nextdoor lite då & då.

Dom firar ju som sagt sin 1åriga bröllopsdag så har nyss kommit hem därifrån. Åt god mat och skrattade och diverse saker så tänkte att jag ska va hemma en stund. Försöka bli pigg, vilket verkar omöjligt. Sen gå över där då & då när jag känner för det. Ja det känns som det bästa alternativet för mig.

Trevlig helg alla (:

Skaffat glasögon.


Eller så bara lånade jag Lättis på Helsingborgsfestivalen. Men jag vet att jag är sexxamtf ändå så (; Eller kanske inte men iallafall.

Fortfarande kluven över kvällen men det blir säkert att jag bara stannar hemma. Jag vill inte tvinga mig till att festa för det har jag gjort vad jag ska. Vill inte behöva pausa bara för jag för druckit mig på det. Inte igen. Då säger jag hellre nej till någon kväll när jag inte känner för det. Men äsch, klockan är bara barnet (;

Kluven.

Och saken blev inte bättre efter mitt samtal med Natha. Då bjöd hon med mig på ännu en annan fest. BAH! :P Varför ska det vara lördag och mitt inre kännas helt tomt. Jag vill inte. Fast jag öst musik hela dagen är jag totalt ointresserad av att festa. Tänkt tvinga mig på det för att det är lördag, men bara det säger ju hur katastrof det kommer att bli.

Jag vet att jag iallafall kommer börja next door och äta mat hos mina grannar som firar sin 1åriga bröllopsdag. Sen om jag fortsätter kvällen där, beger mig till klippanfesten och träffar typ alla, drar med Natha till Hbg eller om jag går in och lägger mig det är väl en annan fråga för just nu vet jag ingenting. Känns som sista alternativet dock.

Vi får se helt enkelt.

Wow Tiesto.

Detta är nog den första Tiesto låt jag någonsin lyssnat hela på, men här sjunger dom och denna var bra.

1 år.


För ett år sedan så var det mycket bus på gång i dessa trakter. Det var kondomer i träden, papper på husen och en väntan på att paret skulle komma hem. Riskastning och fotografier följt av en hel galen kväll.

Jag vill bara säga Grattis på er 1åriga bröllops dag Carita och Håkan (:

The sound of missing you.


Lördagen 7 Augusti.

Min mage & jag är verkligen inte vänner. Att vakna upp och magen är svullen & hård plus att man har värsta ont i magen är ingen hit. Får hoppas att det går över men snart går jag nog till läkaren för att få svar.

Pink is so Mimi, gimme.

Bilden är tagen från DENNA TRADERA AKTION.
Jag skulle vilja ha den blink blink.

I feel everything so deeply to.

We're not perfect. Any of us. We makes mistakes. We screw up. But then we forgive and we move forward. Honey at least you have the courage to feel. You feel everything so deeply. - The last song.

Snart packa väskan.Även om flyget inte är beställt ännu, för det får göras i nästa vecka. Så ska jag ändå tagga med att väskan snart ska packas, för jag SKA till England nästa lördag. Det glädjer mig, har inte lämnat Sverige på två år så det är fan på tiden :D längtar !!

Musik.

Ke$ha - Boy like you.  (men min version på datorn är annorlunda & bättre).

Rihanna - Fire drill
(inte så jätte fartfull & bra men några meningar drar till sig min uppmärksamhet)

Still waiting.

Waiting for you to come clean. I mean I already know, so whats the big deal? I just want to hear it from you, but I guess I never will. COWARD.

Recension - The last song.


Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers liv blev uppochnedvänt när hennes föräldrar skilde sig och hennes pappa flyttade från New York till ett strandhus i en mindre stad. Sedan dess har Ronnie varit arg och frånvarande och hennes mamma bestämmer att Ronnie ska spendera sommaren hos sin pappa, en före detta pianist. Här tar en otrolig historia om kärlek vid, historien om den första kärleken och historien om kärleken mellan far och dotter. (KÄLLA.)

Jodå så att, sista halv timme har tagit väldigt långt tid. Snart är filmen slut och mina kinder är dränkta. Jag vet att sorgliga filmer ska ses själv för då får man ut känslan & tårarna. Sitter jag med andra (som inte själva gråter till filmer) gör jag bara allt för att inte tåras. Men nu ligger jag bara & tänker på hur jag skulle kännt. Jag hade trillat ihop och inte kunnat stå upp, för dom är mina stöttepelare och utan dom hade jag inte överlevt.

Tyckte dock att filmen var lite seg i början, hade väl inte intresset med mig men när slutet kom och allt det där känsliga kom in i bilden så var jag helt tvungen att gilla, jodå så filmen är sevärd för dom som gillar kärleksfilmer, tonårsfilmer, familjefilmer & bölefilmer.

Bästa låten just nu.

Enligt mig iallafall, I do love it (:   party party.

Närhetskåt.

Men det borde ju ha märkts med mitt SK-tjat tidigare. Men bara att ha någon nära, ligga i någons armar, bli pillad i håret, andetaget i örat. What ever. Allt måste ju inte vara sex relaterad. Bara helt vanlig närhet, all I want (;

Could it be you.


Fortfarande problem.

Suttit och googlat flyg från Köpenhamn till London nu ett tag men orkar inte mer. Det får gärna va på eftermiddagen så man hinner upp innan man ska iväg & så är det fest kvällarna före så en allt för tidig morgon passar inte mig. Attans varför skulle jag åka en lördag?

För det är det ända som passar eftersom mamma & pappa firar 25år tillsammans nästa fredag och då är det kräftskiva och sånt så jag måste vara hemma. Måste & måste kanske jag inte måste men jag vill (:
Så får fortsätta kämpa med detta, men först ska jag kolla på film så bye for now.

Fredagen 6 Augusti.

Då har vi min sista arbetsdag här nu innan jag går och är ledig, sååå nice! :D Sen vill jag också hoppas att tiden går fort idag för jag är trött som vanligt och vill väl egentligen bara hem haha :P

Godkväll.

Ska upp klockan 5 imorgonbitti och köra till jobbet 5.30 så jag tror att det är dags att krypa ner under täcket och sova några timmar. Imorgon ska jag på de där med att leta flyg igen. Dock fått tipset att ta tåget till Kastrup direkt från Hässleholm så behöver inte min pappa köra så långt, det är bra att ha en faster som åker till England ibland så man kan få tips om hur man ska göra (:

Men som sagt så är det sängdags nu, ska små titta på SATC 2 innan ögonen stängs för natten dock. Så godkväll mina söta (:

Två år senare.

Så ska jag åka tillbaka igen, denna gången träffa ett gäng med vänner & stanna en vecka istället för över en helg fre-mån. Hinner inte med så mycket på dom få dagarna så en vecka passar bättre (: Jag ser framemot det mycket, men vet egentligen inte vad som ska förväntas för det är så spontant haha.

Men ska iallafall bli roligt att träffa dom igen, har ju inte träffats sen Bulgarien och då hände en hel del grejer där dom & jag var involverade hahahahah.. Nåväl, en annan historia. LÄNGTAR!! :D

Jag utanför Buckingham palace (:

Första kärleken.

Dom säger att den första kärleken är den starkaste, eller något åt de hållet. Jag tror inte att jag vill hålla med och jag har inte ens hittat min andra, vet inte om den första ens svalnat men det ända den lärt mig som jag inte visste innan jag gav mig in i det är hurdan min nästa kärlek inte ska vara.

Mitt minne är lika med noll och våra månader tillsammans är som bort blåsta. Jag minns bara dom saker jag stör mig så otroligt mycket på vilket gör att jag inte ens vill titta på dig. Finns ingen jag irreterar mig på som dig. Lätt att säga att jag inte bryr mig nu, men när man ser dig långt ner i halsen tre på någon annan tjej så hugger det till i magen, men det är för att jag en gång brytt mig. En gång är ingen gång. För jag vill inte ens vara din vän, för till de behövs sanning och tillit men det finns ingen sanning hos dig och ingen tillit hos mig så no match helt enkelt. Jag klarar mig jävligt bra ändå, om inte bättre.

Jag är säkert hård men jag har mina anledningar till det, tyvärr. För en gång var jag väldigt kär, men nu ..

Lite små jobbigt.

Försöker hitta flyg från i närheten i Sverige till London men funkar inge vidare. Någon som brukar åka till London som vet billiga flyg från Skåne? Dom flyg jag hittat från Malmö kostar minst 7000kr och ska jag betala så mycket kan jag ju lika gärna resa till Thailand vafasen. Sen vem pallar typ åka Malmö - Stockholm - någonannatställe - London. Naaae.

Köpenhamn är ju ett annat alternativ där biljetten går på mellan kanske 1000-3000kronor men tycker synd om min pappa som ska behöva köra hela vägen dit och så, så hade hellre sett att jag åkt från typ Malmö eller något. Så om någon snäll själ hittar ett billigt flyg från Skåne till London (Gatwick eller Heathrow) så skulle ni gärna få länka och lämna det i kommentarsfältet för jag känner mig i behov av hjälp .. Orkar inte söka mer , kollat sååå mycket redan känns det som. Hmm.

Tack på förhand.

Grå vs. Svart.Dom är såklart snygga båda två men tycker man fyller garderoben med svarta kläder hela tiden för det passar med allt men tillslut går man helt svartklädd och det är mindre nice. Dock är jag lite svag för grått, jag tycker det är snyggt och självklart vill jag ju då ha den gråa men ändå.
Vilken gillar du bäst?(:

Kvällens film.

Nu slänger jag mig i sängen för att se en hel film (:

Come here boy is you big enough?


Top of the world.

Nu har vi bytat ut Bumpy Ride och istället är det denna låt som spelas om & om i Vickies bil (; Denna låten gillade jag faktiskt redan första gången jag hörde den så därför ska ni också få chansen att höra den ..


Sjukt snygg.

Den här klockan är en typisk sådan som kan piffa upp hela outfiten bara genom att sitta på armen. Im inlove (:

Jag är ju bara så jävla glad!

Allting verkar lösa sig, det ser ut som att det kommer att bli en resa. Eller det ser inte ut som det kommer bli en utan det kommer att bli en resa, ska bara boka flyget först. Köpenhamn - Heathrow. Alltså jag är fan så himla glad. Sånt här älskar jag, singel är fan livet behöver inte tänka på någon annan utan bara göra precis som man själv vill för detta bestämde jag & dom på typ en timme. Fattar ni, jag ska tillbaka till England men denna gången en vecka så man hinner med något. Jag är sååååå glad :D wiiii.Näst sista dagen.

Nu har jag bara morgondagen kvar sen är jag minsann ledig i två veckor. Känner i kroppen att jag verkligen behöver det och undrar om det är den dåliga sömnen som ställer till det och ger mig mitt illamående som jag haft till & från i över en månad. Måste snart kolla upp det I guess men orka slänga ut pengar på det egentligen (;

Jobbet har gått hyfsat, har inte varit lika trött så har inte varit risk till att somna men blev lurad på en timme för jag trodde klockan var halv två när den bara va halv ett och det gjorde faktiskt ganska mycket hahah. Annars har det varit okej (:

En kort dag imorgon, gotta love that. Sen älskar jag att jag kanske ska åka till England, jag hoppas det blir av. Visst är det nervöst men jag vill ha mer action och jag vill träffa dom så ja jag ska minsann göra det också ! :D vill vill vill.

Snälla ge mig.

Efter en hel del tänkande på jobb & lite velande fram och tillbaka så ska jag fan ta mig dit en vecka. Hälsa på mina saknade vänner & göra en spontan resa. Jag hade ju snackat om det och jag ska sluta va så jävla mycket prat och ingen action. Vill ha mer action i mitt liv så nu har jag skickat iväg ett meddelande får se vad dom säger för om dom är lediga & har tid & plats till mig så försvinner jag troligen mellan den 14-21/8, yeeeeha! :DTorsdagen 5 Augusti.

Nu ska jag äta frukost & packa väskan sen kommer Vickie och plockar upp mig och det bär av till jobb. Mina ögon är lika tunga som dom brukar men känns som man börjar bli van nu , eller inte. Kommer säkert vara skak överallt idag också så man ska somna, not fun .. Men men..

Magen skriker så vi hörs, take it easy.

Godkväll.


Dags för mig att lämna datorn för ikväll, kolla klart på Vampires suck och sen sova gott är det tänkt. Så då passar jag på redan nu att säga godnatt till er så hörs vi imorgon igen. Nattinatt! (:

Var jag trivs & varför.

Jag jobbar ju som sagt på Gillebagaren, Sveriges största tillverkare av småbröd & pepparkakor. Jag jobbar dock via manpower vilket gör att jag inte direkt har någon speciell plats utan kan hamna både i Åsljunga & Örkelljunga och det är en stor skillnad på dessa ställena.

Örkelljunga är såååå mycket större och har 9 linjer att arbeta på, vilket innebär band eller liknande med kakor att packa på olika sätt.  Åsljunga har bara 5 linjer där storkök räknas in. Storkök är det band där färdigpackade kakor i sånna storpack kommer rullandes som man ska packa på pallar & köra ut till lagret.

Så var trivs jag då bäst tror ni? Visst finns kanske inte så mycket sagt så ni har någon aning men för två år sedan så jobbade jag som timanställd av Gillebagaren och jobbade då hela tiden i Åsljunga. Åsljunga är dessutom mindre och intimare vilket gör att man känner sig mer som en i gänget än i Örkelljunga där det inte ens är säkert man träffar alla som jobbar på samma skift ens. Så jag föredrar ju lätt Åsljunga måste jag ju erkänna.

Dels för jag känner mig som en i gänget, dels att det är mindre och dels för att jag känner mig mer som hemma där helt enkelt. Jag hade kunnat tänka mig att fortsätta & jag tror nog det är lätt att man fastnar på Gille, men jag kommer ju ta mig härifrån någongång, när jag vet vad jag vill eller helt enkelt när det inte finns mer jobb . Har inte planerat så långt just nu är detta min inkomstkälla iallafall och det funkar helt okej för min del (:

Höstmys.

Denna koftan ser ju lätt ut att passa in en kall höstdag med en kopp varm choklad i handen.
Mjaaaau, hade nog velat ha denna också grrr (;

Recension - The Bounty Hunter.Milo är en prisjägare som får veta att sitt nästa mål är sin före detta fru Nicole. Parets återträff blir allt annat än en trevlig date och Nicoles chans att avslöja polisens inblandning i ett mord gör inte det hela lättare. Med kriminella gäng hack i häl tvingas de att samarbeta för att säkerställa bevis. (KÄLLA.)

Jag har inte hunnit se klart på filmen då jag helt plötsligt inte kunde hålla ögonen öppna längre, dregla lite på kudden och sov en stund hahah. Men så långt jag hann att se så tyckte jag den hade sina stunder och va lätt se värd så tycker nog ni ska ägna en tanke åt den (:

Vampires sucks.

HAHAHAAH! Ja lätt att jag ska se denna film, flabbade redan några gånger åt trailern så det är ett måste ;D


Nu blir det film.

Hade tänkt hämta en snickers glass och sen mysa ner mig i sängen, skulle gjort det tidigare men blev att jag letade filmer istället. Har nu hittat en som ska startas, så hörs om en stund igen tills dess ha det bra (:

The Bounty Hunter.

Den här filmen vill jag verkligen se för jag älskar Gerard Butler och detta är en komedi jag inte alls kan missa ;D


The Ghost Writer.

Tycker denna filmen verkar ganska så spännande, hade nog gillat den så här bjuder jag på trailern och om ni har sett den får ni gärna dela med er av era synpunkter både negativa & positiva (:


Baseball Jackan.


Här har vi den färgen jag ville ha på baseball jackan, rött är ju inte min färg men känns ändå som det skulle vara orginalfärgen. Men skulle jag (vilket jag gärna vill) köpa denna jacka så skulle det vara antingen denna färgen eller den blå & vita. Tycker bäst om dom färgkombinationerna iallafall (:Varför alltid så trött?

Jobbat mina timmar idag och det har väl gått hyfsat fort ändå men vid ena stationen skulle man väga vad den andra skaka vilket betyder väldigt slappt så ni kan tro mina ögon gick i kors och jag nästan somna där & då. Annars har det gått bra..

När man äntligen slutade kom man inte från jobbet, i vanlig ordning. Dennis satt ute & hade sin rast så satte mig där sen kom Vickie och efter det kom även Mathias så satt där i typ en halv timme - fyrtio minuter innan man hoppade in i bilen.

Är hemma & mat är på G vilket gör mig lycklig för fasen va hungrig jag är. Har redan ätit massa kokt blomkål för jag inte kan stilla mig ^^, Nåväl, snart mat!! :D

Onsdagen 4 Augusti.

Som vanligt är jag trött & som vanligt vill jag hellre stanna kvar i sängen än gå upp och förbereda mig för jobbet. Men klart gör jag ju det som går emot min vilja, finns inget annat sätt.

Känns bra att det redan är onsdag vilket menas att det bara är två jobbdagar kvar denna vecka, yeah snart helg! (:

Vill ha.

Den ser ju bara så jävla mysig ut helt seriöst. Give me!!! :D

Done for the day.

Så nu kan jag krypa ner i sängen igen för mackan till jobbet är bredd och inpackad i kylen. Vattenflaskorna fylls imorgon och vatten glaset står redo bredvid sängen. Så ja jag är redo att åter ta min plats i sängen för att kolla CSI och försöka somna tidigt igen (:

Börjar få absti...

Jag & min SK.

Använder mig av mitt uttryck hela tiden känns det som. Förra veckan, igår , idag , imorgon vem vet jag fortsätter tills jag hittat honom. SK står för sovkompis och är den där personen som håller en sällskap innan man ska sova därför att det oftast är då man känner sig som ensamast och behöver lite kvällsmys kanske. Inget mer bara någon som delar ens säng för att man inte vill sova själv helt enkelt. Så därav kom uttrycket SK (sov-kompis) and I want one (;


Sjukt sliten.

Men jag tänker framåt på att fredag är sista dagen på det skrivna kontraktet, ska vara tjänstledig i två veckor om jag nu får börja när jag sa att jag kunde. Gonna be nice. Men som jag sagt många gånger så tar det att jobba förmiddag för jag får så sjukt dåligt med sömn. Så nu börjar jag sova middag om dagarna bara för att få någon timmes extra sömn eller något..

Nej ut & få frisk luft, hälsa på grannarna en liten stund.

En glass på detta.

Precis vaknat från min powernap, eller iallafall precis stigit upp så nu ska jag gå & ta mig en snickers glass & starta om CSI avsnitten jag somna ifrån . Tjarrååå.Say it's over.

Lägger inte min energi på att vara arg längre, för egentligen spelar det ens någon roll. Tystnaden är total och inte ens stå för sina handlingar funkar vilket har varit punkten som fått mig så jävla irreterad från början.


Men jag fick en dos av botemedel och kan nu släppa taget. För jag kommer ändå alltid stå där svarslös för fegheten är den totala. Jag orkar inte med det, så det kommer inte in i mitt liv igen. Det funkar inte, jag klarar inte av det.
 
 

Tisdagen 3 Augusti.

Less and less I care about the past. Why should I after all you've done.

Fy fasen vad gott, jag la mig innan elva, kollade ett csi avsnitt halvt om halvt, fb via mobilen en snabbis och sen försökte jag somna så nog har jag fått iaf 5h's sömn så mycket har jag inte fått inför ett förmiddags pass på länge så jag är verkligen glad över att jag lyckades efter att jag powernapat dessutom. Wijhoo! (;

Nu ska det ätas frukost och grejer sen ska jag köra till jobb, visserligen inte världens piggaste så hoppas väl på att tiden går lika fort som igår egentligen men men återstår att se helt enkelt (: Blir nog bra..


Godkväll.

Har precis tagit en snabbdusch, håller på att koka ägg tills imorgon & efter det så väntar sängen fint på mig. CSI ska också tittas på lite men förhoppningsvis lyckas jag somna fort och får extra timmars sömn inatt. Annars har jag inte mycket att säga.

Så godnatt & sovgott! (:

Ingen powernap.

Och det kommer inte att bli någon heller, känns som klockan hunnit bli för mycket. Har handlat lite inför jobb & så i veckan, min sista vecka innan jag går på tjänstledigt i två veckor. Ska skriva på mitt nya kontrakt snart också. Jo så att det känns faktiskt bra på jobb biten.

Tiden har gått fort.

Va bara två linjer igång idag och båda med skak så jag var rädd att jag skulle somna på jobbet vilket jag inte hade tid med och inte gjorde. Hade Vickie bredvid mig halva tiden vilket var gött för då bara skratta & snacka man hela tiden. Sen tycker jag en del av dessa på detta skiftet är väldigt härliga så tiden sprang bara iväg fram till 1 sen ville man hem & kolla klockan lite mycket :P

Donken med Vickie och nu är jag hemma och skönt är det. Fått mitt fina väder men sola känns inte så lockande ändå för tror nog det är för kallt iallafall. Blir powernapa istället, senare eller så..


Så jävla värt det.

För att kunna le åt en sån sak en sån här dag. Lätt värt det. Fast det hade det varit iallafall, inget jag kommer gå & grubbla över direkt. Snarare något som hjälper mig komma över det grubbel jag redan har. Så jävla bra! (:

Måndagen 2 Augusti.

Då var det åter en måndag morgon och jag vill så mycket hellre ligga kvar i min varma & sköna säng än gå upp och åka iväg och jobba. Nåväl, bara att ta sitt ansvar och göra det iallafall. Dags att klä sig & sånt nu, ha en bra dag!

Sova?

Tar en stor funderare på att skita i att göra maten till jobbet nu och vänta till imorgonbitti men nog bäst att fixa mackan nu ändå så man kan ta och snooza lite längre imorgonbitti (; haha. Jag är ju snoozarn som gillar att sova på morgonen.

Godnatt, om jag har tur.

Söndagen 1 Augusti.


Såhär såg jag ut innan jag drog till Hbg-festivalen i fredag. Lätt en jävligt lyckad kväll tycker jag. Sen att jag mådde riktigt dåligt dagen efter är väl smällar man får ta.

Igår kväll så drog jag & Natha till stan, gick iväg till något ställe på söder där dom spelade lite rock musik, sen drog vi till andra sidan av hbg och in på något öltält där. Ner till tivoli och toaletterna, väntade på folk. Docken eller va tälten där hette va vi inne i en sväng sen va tiden dags att åka hem.

My choice, dont regret it at all.

Idag har jag legat och fettat på Nathas soffa tillsammans med henne & Patrik för vi har haft våran kära bakissöndag. Käkat, pausat och käkat pizza samt glott på tv hela dagen. Lagom sleden man varit.

Tog senare tåget hem och nu sitter jag här med små ångest över att det även imorgon väntas förmiddagspass. Tar på mig med tanke på att jag inte kan somna tidigt & därför inte får många timmars sömn så jag nästan doppar huvudet i kakburken :P

Helgen har ju lätt varit lyckad, just what I needed.Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0