Denna onsdagskväll.

Natha kom hit & då släppte jag ut Zindy så att hon och Dobbie fick träffas, gick hur bra som helst. När vi väl kom in så lekte dom hur länge som helst, båda flåsade med ändå slutade dom inte. Det var roligt att se, Zindy som annars brukar se så liten ut såg väldigt stor ut helt plötsligt hehe.

Sen efter att dom lekt ett tag stack jag och Natha ner till byn för att köpa thaibox. Drog först in på ICA  och handlade lite godis, sånt måste man ha (; När vi kom ut hade dom tydligen slutat sälja thaibox så vi tog och åkte till Santan och beställde pizza därifrån istället.

Åkte hem och kollade på Twilight som gick på tv1000, åt och bara hade det trevligt. Efter filmen och lite mer hundlek så blev det hemgång för Natha & Dobbie. Jag fortsatte mysa på soffan och började kolla Life as we know it, men lillebror kom hem och jag ville ha hans sällskap så vi kollade på Saw 7 med dåligt ljud dock.

Filmen var väl si sådär, man blev inte så mycket klarare i huvudet efter denna filmen så det är väl lika bra att det var sista och varför den skulle va i 3D förstår jag inte alls. SAW är äcklig/läskig film, 3D ska ses när det är objekt som kommer mot en och fart och sådant så ja jag förstår helt enkelt inte poängen men sen såg jag den inte i 3D heller så vad jag missa vet jag inte ^^,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0