En mysig kväll med ett helvetes slut.

Efter maten så dog jag lite smått. La mig i fosterställning under morgonrocken och somnade på tre sekunder. Några minuter senare var jag tvungen att vakna för att pappa tvingat med mig på julshowen på minisyrrans skola.

Åkte dit, jag vet inte vad det var med mig men fick lite tårar i ögonen när syrrans grupp uppträdde första omgången. För att jag såg henne där, göra något hon gillar och att ha kul. Jo jag blev glad för hennes skull och showen i sig var ju faktiskt helt okej. Inte så att jag vill ha en DVD av det i julklapp (PAPPPA!!!) men annars va de ju bra (;

När jag sen kom hem så såg jag missat samtal och sms från min MP-kontakt. Lät lite läskigt när det stod "My snälla ring mig osv osv osv". Ringde men ingen svarade. Först tänkte jag mitt mail till facket har gått vidare, sen tänkte jag tänk så får jag förlängning.

Ringer och hon svarar. Det har blivit fel, hon hade tagit fel på min start dag vilket innebar att dom två dagar jag hade kvar inte fanns att ta. Idag var min sista dag. FAN! Jävla skit mög. What to do nooooow?.

Så ni får ursäkta om jag är lite nere men nu har jag ingen stabilitet i mitt liv. Och detta har inget med personer att göra utan mig själv bara mig själv. För innan var inkomsten det enda jag hade som verkligen var mitt.. Nu har jag inget.  and that sucks ):

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0