Fortsätta mitt maraton.

Har nog snart sett klart första säsongen av SATC men då kommer jag att påbörja andra säsongen. Så jag har lite att kolla på under nattens timmar vilket är tummen upp på. Sen blir det väl kvällsmat om en stund, äggmacka? I guess.

Inget att göra?

Då kan man alltid gå in på youtube och söka på låtar med lyrics och sjunga med. Väldigt roande, här får ni Cascada - Truly, Madly, Deeply som jag just nu sitter och sjunger till..


Haft kvällsbesök.

Av ingen mindre än min granntös Jennie. Det har varit väldigt skönt att ha haft sällskap även om jag nog själv inte varit världens bästa sällskap idag inte alls varit så social men ändå varit skönt att ha henne här. Ha någon som pratar med en, som håller en sällskap och som man kan prata med så man inte blir galen på tankar and so on.

Hoppas jag mår bättre imorgon så vi kan umgås normalt ^^,


Still SATC-maraton.


Han fortsätter att förbluffa.

Återigen visar han vem som är den starkaste människan. För några veckor sedan så åkte min farfar in på sjukhuset och då var han förlamad och kunde inte prata, hans dom blev att han skulle vara permanent förlamad. Det var troligast i hans ålder men åter igen visar han för mig och alla andra att han har en sån livsglädje.

I veckan hade han åkt till ett äldreboende i Pp och fått hjälp att börja gå tillsammans med sköterskor vid var sida, igår hade han varit uppe och gått med rulatorn alldeles själv, talförmågan har också kommit tillbaka men han tar varje ord för sig så det går långsamt men han närmar sig 90år så vad förväntar man sig.

Men detta glädjer mig något så enormt att det fortfarande fanns en gnista kvar i han, att han visade att än är han inte klar att lämna oss. Världens bästa och stakarste farfar som finns  ♥

Bästa vs Sämsta.

Det bästa som hade kunnat hända i min inkorg i mailen hade varit att det stod 'MY DU FICK JOBBET', så fick jag de där jobbet som jag verkligen känner att jag hade orkat att börja med. Tror inte jag hade pallat i huvudet att börja jobba 8timmar varje dag sådär, menar jag har gått och släpat fötterna efter mig i ett år typ. Hade ju slått huvudet i dörren om jag börjat jobba stress direkt. Så absolut bästa hade varit om jag hade fått mitt såkallade at the moment drömjobb!

Det absolut sämsta som hade kunnat hända hade varit om båtarna inte hade fått gå längre, att det blivit en jävla storm och min älskade putte blivit kvar i Riga och längre än så vågar jag inte ens gå i mina tankar för båtar skrämmer mig som in i bomben, allt tack vare Titanic I guess. Jag vågar ju inte gå ut på däck när jag åker över till DK ens, ändå vill jag åka på partykryssning ganska så wierd de också!

Stuck in my heart.


I like the way we are. 


Dags att krypa under täcket.

Eller borde väl egentligen skriva täckena för det är fortfarande två jag använder för jag fryser extremt mycket. Orkar inte lägga mig i badkaret för efteråt kommer jag ändå bara fortsätta frysa så ner under täcket och kolla klart G.W och sen på första säsongen av SATC.

Hörs när jag orkar upp igen, tjao!

I'm wierd.

Förut har jag varit med om att jag har fått huvudvärk, ont i magen och sånt när det varit något jag absolut inte velat göra. Som tex; Jag skulle servera i skolan vilket jag kollat fel och under hela dagen höll jag på att få ångest och undra hur jag skulle komma ifrån det, rätt som de va fick jag ont i halsen och hostade en massa. Sa till min lärare att de kanske inte va så trevligt om jag hostade gästerna i huvudet och fick byta station men någon annan i klassen. När jag sen kom hem stanna jag hemma en vecka för det visade sig att jag fått halsfluss.

Igår låg jag i min säng och ville få ut lite tårar som tryckte, i vanliga fall så brukar jag sätta igång en tårdrypande film istället men nej igår kollade jag Ghost Whisperer och fantiserade ihop dumma bilder så jag började gråta sen helt plötsligt blev jag illa mående och satt och halv kräktes i min soptunna.

Sen frös jag och mådde illa hela natten. Rullade in mig i filten och på med täcket men frös ändå så jag la på mig det andra täcket också och efter ett jävla rännande för att pappa drog hit folket mitt inatten så somnade jag. Mår fortfarande inte hundra men seriöst kan jag bli konstigare, låta tankarna styra om jag är frisk eller om jag är sjuk. That's soo wierd!

Dagens underhållning!


Har lagt till denna i min serie-samling!


Söndagen 31 Januari.

När tiden är något man absolut inte vill hålla koll på är det exakt vad man gör, vilket gör att den går extremt långsamt. Måste underhålla mig med något, tur jag har två Ghost Whisperer avsnitt att kolla på nu då. Sen somnar jag förhoppningsvis tidigt också då jag inte har någon som håller mig vaken.

Godnatt & Sovgott!

What to wish for?

Fyller ju snart år så jag undrar vad jag ska skriva på min önskelista, känns som jag har det mesta som är nödvändigt. Dock hade ju en lägenhet stått högst upp om det varit möjligt, men det är väl en typisk 'keep-dreaming'-sak. För det kan man ju inte få..

Det är underligt.

När jag ser vissa bilder på mig nu, som bilden nedanför så kan jag inte tänka att jag egentligen är blond. Att jag någonsin varit blond. Nej jag tycker att jag klär väldigt bra i den mörka färgen och de är väldigt fint ! Va tycker ni?

För det är hemskt va tysta alla kan va, tur jag skriver för min egen skull för jag får aldrig någon respond.


Jag vill inte bli en toffel.

Det skrämmer mig att bli något jag så länge typ föraktat eller vad man ska säga, jag vet hur det är att bli undanskuffad och sånt, jag vill inte göra de själv.

Så att känna saknad efter någon är en pina, en verklig mardröm för det känns som jag inte skulle klara mig själv. Värst var det i början när allt sånt här var nytt, då trodde jag att jag skulle hamna i en svacka helt ärligt men sen vande jag mig och förstod att det hörde till den här kärleksprylen och att det lättade med tiden.

För det är just så det är, saknaden är störst i början typ när man precis kommit hem men sen när man inte setts på några dagar börjar den där obehagliga ensamkänslan i magen försvinna och ersättas av 'jag-klarar-mig-själv'-känsla. Den sista känslan vill jag ha hela tiden för det är den jag är van vid. Är inte van vid gulle-gullan-kuh-kuh-som en gök och så vidare.

Nej det är underligt hur saker & ting bara kan förändras och ersättas av nya saker. I do like the good part.

Kvällens värd, igår.


Frida aka. Fritte Fraajday.


Skylla sig själv.

När man både vill äta kakan och ha den kvar kan det lätt hända att man mister båda.

Im @ home.

Fick frukost hos Sandra bestående av ostfralla med baconost & ost på, mums! Sen hade jag sådan lyx att jag fick efterrätt efter de (; Kladdkaka med blåbär & hallon , ännu mer mums på de! Hihi.

Efter att vi ätit så hoppade vi in i Sandras bil och åkte hem till Frida där vi gjorde henne & Danne sälle ett tag, satt och snackade om gårdagen och sånna roliga saker. Sen blev klockan dags att köra hemåt, körde snabbt och fick ett sms av putte att dom stod i kö fortfarande och om dom inte kom med osv osv så fick jag en egoistisk tanke för några sekunder om hur kul det varit för mig om dom inte kommit med. Men sen suddade jag ut den tanken och hoppades att dom skulle få roligt istället. Vilket jag vet att dom kommer få!

Jävlar, nästa gång ska jag också med på en sån partykryssning för jag ville ju med magalufkryssningen 07 efter vi varit där men nej fick inte för pappa för de va fel hav sak båten åkte vid men nästa gång vem vet, kanske jag har turen att få shaka asset tillsammans med dom andra på båten? Who knows..

Nåväl nu sitter jag här hemma och vet inte riktigt vad som sker, men ska iaf alldeles strax tappa upp vatten och dränka min kropp i det. Fryser som en gnu..


Visst ser det väl gott ut?


Älta saknad fram till tisdag.

Det kommer jag troligast göra, kanske t.o.m fram till onsdag ifall ni har otur. Det får ni helt enkelt leva med för jag skriver ju det som ploppar upp i hjärnan just innan orden bildas med tangenterna. Och allt jag kommer känna i helgen kommer va just saknad för jag vet att jag inte får någon kontakt. Annars hade det varit vilket skit samma ifall jag inte haft kontakt men kunnat.

Ja det är så när man vet att man inte har någon kaka men man vill äta den, u get the pic? annars kan det kvitta, va väl inte så värst viktigt.

Nu ska jag umgås med Sandra lite mer, så vi hörs senare. Take care!


Partykryssnings trion.


Lördagen 30 Januari.

Var lämnade jag er senast i min livs saga?

Jo jag hoppade in i bilen och körde mot Sandra, parkerade bilen och klev in. Blev lite paff över alla blickar jag fick på mig, va inte beredd på så mycket folk. Fick komplimanger om hur fin jag var och över mitt hår, de gillas ju hihi. Så satt där en stund, åt lite mat och drack min alkoholfria välkoms drink.

Sen blev klockan mycket och vi packade ut oss i bilen och drog hem till Frida. Jag korkade upp en cider dirr, såg på Frida som försökte sig på en öl för typ första gången i världshistorien haha. Gick inte så bra och efter en halvtimmes jobbande ställde hon den och tog en cider istället (;

Sen kom även killarna och ett sällskap. Så drack lite först sen togs det fram kortlek och 'Jag har aldrig' så vi spelade lite sånt, lite rökpauser och en hel massa skratt utdelades för killarna där är en aning roliga faktiskt. Blev lite spring på dass för drickan rinner snabbt genom magen och vidare..

Sille & fjällan somnade ju typ på soffan helt omslingrade -get a room varning på det- , Sen dog det ut lite och Sandra fixade skjuts hem till henne så vi åkte hem och lämnade dom andra. När vi kom hem till Sandra var fortf några av deras gäster kvar men skulle åka när vi kom.

Drack en cider till, åt lite nattamat sen var det dags för sängen. Låg och snackade lite sådär halvt om halvt i Sandras säng och sa väl godnatt x antal gånger men fortsatte prata direkt efter. Så näst sista gången vi sa godnatt så började vi båda asgarva. Va ganska kul , men sen sa vi godnatt och tystnaden dränkte oss till sömns.

Hade i vanlig ordning en väldigt konstig dröm, men sånna gillas väl också haha.

Nu sitter jag här medans Sandra duschar, skickar lite sms med putte som sitter på bussen upp mot Sthlm, snart partykryssning för hans del ååååh, sakna, ångest, depp, NEJ NEJ NEJ, här har vi huvudet högt och ler mot världen.

Ska hämta min bil hos Frida senare, sen köra hem och ta en skön dusch, och sen får vi se vad som sker efter det. Men att känna det varma vattnet mot ens kropp är bara sååå skönt ibland..

Nej nu har jag inget mer att dela med mig av så have a nice day!

Nu blir det fest!

Kvällens kläder; Nyårsklänningen, leopard tröjan och strumpbyxor. Självklart underkläder också men känns lite onödigt att skriva egentligen..

Snackade precis med Sandra, bestämde att jag skulle köra och plocka upp henne också innan vi drar till Frida så nu ska jag sätta på mig skor och jacka sen ut i det kalla vädret.. Brrrr, men va gör man inte för att få festa med eliten (; höhö..

Trevlig helg allesammans!


Ladda batterierna.

Har fått i mig mat i magen, dock höll jag på att spy av en fettklump från baconbiten örk så spotta ut maten igen. Ja ibland kan jag vara lite äcklig men hellre de än spy va fan haha.. Sen gav jag de till Zindy och hon gillade ju de så ingen skada skedd haha..

Innan maten blev klar så åkte jag till Örkelljunga tankade bilen först då bensinlampan hunnit tändas, tog ut mina sista pengar fick jag veta. Nu ligger jag back 2.16kronor känns ju stabilt. Så nu vet ni hur fattig jag är. Drog till systembolaget och handlade dricka inför kvällen sen in till Coop för att köpa två paket mjölk ..

Nu ska jag snart gå och duscha för mina händer är extremt kalla, jo ruskit kallt ute. Händerna har varit som isbitar under tiden jag varit iväg för jag har nog dålig blodcirkulation för jag har alltid kalla händer & fötter. HM!

Musiken är igång och dunkar fint, så huvudet kommer istämning. Jo snart är det fest och grejer, det ska bli himla gött! Dock saknar jag redan putte :O what's that all about?


Fraajd, Sandra & Mysaan.


Godmiddag.

Så då var man vaken igen, jag startade filmen 'The Holiday' för den är väldigt bra och Jude Law är med i filmen och han är ruskit het med hans dialekt (; Somnade till och vaknade av att det kändes som min arm blivit överkörd, tror jag legat på den så blodet inte kom fram.

Såg ett sms från putte som jag svarade på sen somnade jag igen. Vaknade klockan nio och drömde vidare tills typ nu. Gick upp någon minut i 1 och känner just nu att jag mår lite halvt illa.

Men skyller på nyvakenhet för ikväll är det ju fest som gäller, ska snart vakna till liv, klä mig och köra iväg och handla lite på systemet & tanka rost-dagge för han börjar bli lite tom på vätska.

Annars? Inte hunnit hända så mycket ..

Helt sjukt.

Jag har blivit en helt annan människa, förut var lonely time typ ett måste och något jag ibland strävade efter. Just nu känner jag mig så ensam och fortf. är högsta önskan att få somna bredvid putte. I wish, för det är inte lätt när han jobbar..

Äsch, bara natten med sen kommer det vara fullrullning på schemat och sen är det kväll & festen är igång. That's gonna be so much fun för det känns som evigheter sen , speciellt hemma fest med tjejerna. Like I said, it's gonna be so much fun! (:

Nu ska jag krypa under täcket och kolla på ... Well I dont know, men något måste igång sen ska jag väl försöka sova för att va vaken och beklaga mig över att jag måste sova själv är ingen höjdare.

Så godnatt & sovgott !

Trefingertång-frillan.

När jag varit hemma en stund hade jag ingenting att göra så jag satte i trefingertången som jag lånar av Jennie, tänkte jag kunde se hur de blev och se ifall det skulle passa ihop med dressen sen. Nja jag vetifan, ska iaf inte ta  luggen nästa gång sen ska jag försöka komma på en uppsättning så håret spretar lite mer. Då blir det kanske sexxa idk det återstår väl och se?


syns kanske inte jätte mycket, men iallafall.


Nio månader, igår.

Onödigt vetande!

Glömde ju helt bort det men igår så firade jag ju 9 månader tillsammans med mitt körkort, det är ju en lång tid om man ska jämför med en kvinna som blir gravid så hade nio månader blivit till en bäbis. Så jag & mitt körkort firade igår bäbisstadiet. Grattis till oss (:


Positiva med bilder.



Det är när jag ser sånna här bilder som jag verkligen gillar mina ben. Jag brukar faktiskt inte vara en show-off och brukar inte ge mig själv positiva komplimanger men det är när jag ser mina ben så här som jag älskar dom. Jo den bilden visar mina ben sjukt snygga, hoppas dom ser lika snygga ut i verkligheten, men jag kan tycka att mina ben klär i kort kort.

Fredagen 29 Januari.

Vad jag önskar efter mest just nu är att putte fått gå hem från jobbet och jag fått sova bredvid honom inatt, sista innan han åker. Keep dreaming biiiatch skriks det som svar i mitt huvud.

Miss klantig i farten.

Jag lyckas alltid göra något, speciellt när sladdar finns med i bilden. Är specialist på att snubbla över sladdar så om dom ligger raka på golvet utan att ens vara ivägen. Snubblar väldigt ofta på sladden till mobilladdaren tex, ifs inte den nya mobilen yet! Men det kommer väl, bara vänta & se.

Har fastnat i internetsladden och vält ner datorn säkert två-tre gånger när jag hade en förkort sladd så jag fick ha den tvärs över rummet, tur fick jag en ny väldigt snabbt annars hade nog datorn varit död vid detta laget..

Dock lyckades jag ta mobilen men i ett för dåligt grepp så den trilla ner på golvet, REDAN! och den är väl knappt en vecka gammal. Dock tål den väl de, de va ju ingen hög höjd men ändå att jag alltid lyckas..


Min nyaste kärlek, so inlove (;


Fick tummarna loss.

Ibland är jag extremt seg på att göra saker jag ska. Speciellt om det gäller att använda telefonen. Men idag när vi vaknat och jag sen tittade på kl såg jag att den var kvart i tolv och passade på att ringa till U-mott för en tid. Har dröjt ut på det så länge för jag är sämst på att prata i telefon och visste inte vad jag skulle säga.

Men när jag väl fick svar från andra sidan så gick det ju väldigt lätt att beställa tid, och hoppas att jag och kvinnan jag ska träffa kan komma på en bra lösning till mig mest av allt hade jag väl hoppats att jag kunde sätta in en p-stav och slippa alla bekymmer med pillerna men vi får väl se vad hon säger helt enkelt. Men vad jag vet är att Cerazette inte är något för mig för va bara problem till max.

Nåväl, fick tummarna loss och de va väl skönt!

Tiden har gått snabbt.

Imorgon har jag haft min piercing i tre veckor vilket innebär att om en vecka kan jag byta till mindre stav, vilket nog kommer bli en stor skillnad och väldigt skönt för händer att jag råkar bita i den ibland för den kommer mellan tänderna sådär och jävlas haha..

Så nästa tripp in kommer väl bli tillsammans med My också, för hon ville ju pierca sig. Vi får se när det väl gäller om hon vill & kan, hon va ju inte världens bästa stöd för så fort jag blev tillsagd att lägga mig ner sa hon " Nu tittar jag inte mer" och vände sig in mot väggen haha. Hon är så söt.


Prinsessan och Grodan.



Den jazz-älskande Prinsen Naveen av Maldonia blir förvandlad till en groda av den elaka Voodoo-doktorn, Dr. Facilier. I ett desperat försök att bli människa igen försöker Prins Naveen att få den vackra servitrisen Tiana att kyssa honom för att bryta förtrollningen. Men kyssen ger inte den önskade effekten som Naveen hade hoppats på. Istället för att han blir människa igen, så drog den in Tiana i förtrollningen och även hon förvandlas till en groda.

Nu måste båda två ge sig ut på äventyr för att finna den godhjärtade Voodoo-prästinnan av Bayou, Mama Odie, för att få hjälp...
(KÄLLA.)

Filmen framkallade en del skratt och var ganska så underhållande samtidigt som sagan var gullig och söt. Gillar ni söta Disney filmer så kommer ni nog att gilla denna också (:

Internets sajter topp 3.

Detta är dom tre internet sajter som jag besöker oftast:

1. Blogg.se
2. Facebook
3. Arbetsförmedlingen.

Jag kan tycka jag mognat lite på jobbsökande fronten, för sen när hamnade AF på topp tre listan? Där brukade väl bilddagboken ligga men nej den sidan har typ slängts i soporna och ersatts av AF haha..

Torsdagen 28 Januari.

En månad kvar sen är man 22år, känns ändå mer vuxet än 21 tycker jag. Men tror inte att jag kommer fylla i dom skorna heller, har väldigt svårt att få 21-års-skorna att passa mig. Ska dock göra mitt bästa, såklart.

Så igår blev det ju värsta snöfallet här i Skåne (säkert fler ställen) så plogbilarna kom förbi ganska hett kan jag tycka. Jag & Sandra mös ner oss i soffan och spenderade typ hela dagen under våra täcken och såg film efter film. Sen sov hon över en natt till, inte världens roligaste väder att köra i.

Vi vaknade idag och det var värsta solskenet utanför fönstret. Vi klädde på oss, Sandra packade ihop sina grejer, vi gick ut och jag började skotta lite samtidigt som Sandra borstade av snön från hennes bil. Sen sa vi hejdå och hon körde hem, jag gick in och hoppade i badkaret, klädde mig, föna håret och sminkade mig sen gasade jag mot Örkelljunga. Inom Statoil och sen motorvägen till Putte.

Massa mys, sen pizza och film på de (; Imorgon åker han iväg mot sin kryssningsresa, kommer hem på tisdag igen eller något så kommer kännas en aning tomt men jag har ju andra i omgivningen som fyller upp tomrummet.

Imorgon blir det fest med tjejerna bland annat, sen på lördag eller söndag ska jag träffa Jennie för filmkväll eller liknande sen rätt som det är har helgen passerat och det är onsdag så man kan träffa putte, vi firar ju fyra månader då (japp för mig är det strongt jobbat). Men jag är ju kär så (:


Kärleken.


Vänskapen.


Vänskapen.


Vänskapen.


Onsdagen 27 Januari.

Countdown, en månad kvar till parday (:

Så efter att jag & Sandra va på donken så kröp vi ner i soffan under vars ett täcke och kollade på film efter film. Väldigt mysigt & roligt (: Snackade lite sådär ibland va ett tvång typ hehe..

Sen blev klockan väl halv två eller något så vi stängde ner tvn och gick och la oss i sängen och sen snackade vi oss till sömns, vaknade av sms från putte och var tvungen o säga godnatt sen somnade jag fort som attans igen. Me like this, att kunna somna snabbt & inte ligga vaken i evigheters evigheter.

Drömde sjukt konstiga drömmar som vanligt..

Gick upp för en stund sen, Sandra gick upp tidigare men jag låg kvar under täcket de va ju så himla skönt :D Sen gick vi ut och rökade, eller ja hon inte jag. Pappa bad mig skotta lite så jag va snäll nog och gjorde de, gick inte så bra & kunde inte ta så mycket men I tried (;

Ska väl snart göra middag också, blir snitzel o sånt gott! Mums :D Nej ska bege mig nu, kan inte nörda mig en massa när jag har Sandra här. Så vi höres! Ha en bra dag..

En sväng till donken.

Vi kände för donken, eller Sandra mest för jag hade ju fått mat i magen tidigare. Gasade iväg så ringde Frida precis när vi kom dit & hon var också i Öa så vi väntade på henne så blev det en liten middag där. Väldigt trevligt , mycket trevligt, alltid trevligt med dom tjejerna. You guys are awesome :D

Nu väntar jag på en film att överföras till den externa hårddisken och popcornen att bli klara sen blir det mys i soffan och någon bra eller om vi har otur dålig film.. Så vi hörs nästa gång jag har möjlighet för uppdatering.

Take care & sånt.

   


Snart kommer Sandra.

Har renbäddat min säng, så ikväll kommer man sova skönt. Det är egentligen bra konstigt hur sängen blir så mycket skönare när den är renbäddad. Men det gillas! Hehe. Har hunnit äta middag, duschat men sitter fortfarande med handduk i håret ska ta av den & föna håret nu innan Sandra kommer.

Annars? Allt är prima men lite trött ^^,

Tisdagen 26 Januari.

Idag var inte en lika bra dag tyvärr, var trött innan tolv men sen la jag mig i sängen och kollade på en film sen blev jag helt plötsligt pigg. Klockan passerade två och jag började bli lite trött så senare sa jag godnatt till putte och somnade väl ganska så snabbt efter de.

Larmen har ringt om vart annat sen klockan tio idag men ändå kom jag inte upp föräns vid tolv, jag orkade bara inte. Det var så varmt & skönt under täcket och eftersom jag sov så dåligt igår var jag värd detta ^^, Blev iaf inte längre än tolv så då är de okej, eller något..

Så nu ska jag duscha och städa lite sen kommer Sandra hit senare idag så ska hon sova här, blir nog väldigt skoj! Känns som det var ett tag sen vi sågs, sist var ju när hon fixade mitt hår och de va ju någon vecka sen nu. Vad som sker här får vi se, idk men blir nog bra.

Så Trevlig tisdag! (:


Kvällsmat.

Nu ska jag gå och rota runder i kylskåpet, se vad jag blir sugen på och sen göra lite kvällsmat för magen känner sig halv tom och snart tror jag att jag kommer somna också. Förut, innan jag drack kaffet kändes det som jag hade kunnat somna under tiden fingrarna knappade på tangentbordet, alltså då är man trött haha..

Nu börjar de komma tillbaka igen, men nu är ändå klockan över 10 så då kan det vara okej att lägga sig i sängen, slå igång en film och hoppas att man inte somnar allt för snabbt, vill ju ändå ha lite sms-kontakt med putte först (;
Men först komma på kvällsmat och sen se hur länge jag stannar i vaket tillstånd, så om jag inte återkommer av rastlöshet eller skrivmani så passar jag på redan nu att säga godnatt, sov gott och allt sånt (:

P.S - Kan tycka att jag har bloggat väldigt bra idag, och inte bara om en massa onödigt svammel så denna dag har varit en bra bloggdag för mig. Tack & Hej!

Vill tacka Maria!

Maria tipsade mig om DENNA SIDAN där det fanns armband liknande ett sånt jag lagt ut förut i bloggen, hittade detta armbandet och det är ju bara så himla sött (: Me like.

Där finns även kläder, skor o sånt. Stilen är lite japan inspirerad tycker jag, och den stilen gillar jag men just idag fastnade jag mest för armbandet.


(bilden kommer från hemsidan som är länkad)


Inväntar ännu en puttefri helg.

För på fredag ska putte åka på kryssning (igen). Det är inte så att jag kommer sakna ihjäl mig och typ gråta mig till sömns eller så men det kommer kännas så tomt eftersom att vi har kontakt med varandra varje dag. För hela helgen kommer vara puttefri när han är ute till havs. Tomt tomt tomt. Visst kommer jag sakna han men äsch jag överlevde ju förra gången (;

Den verkar lovande.


Case 39 är en skräckfilm där Renée Zellweger spelar socialarbetaren Emily Jenkins.


Utseendet vs. Personligheten

Helt ärlig så tror jag att ytlighet ligger hos alla, menar man strävar ju nog efter att ha en person vid sin sida som man tycker ser bra ut. Kanske han/hon inte behöver var snyggast, sexigast eller finast men man stävar nog inte efter att ha någon vid sin sida som är ful. Så därför så ligger ytligheten hos alla, sen kan det ju vara så att man föredrar personligheten och den tynger mest men ytligheten ligger ändå där under ytan och bubblar.

Då kommer det till nästa punkt, kan man vara både och eller man kan bara vara det ena?
För oftast brukar dom personer som har utsidan på sin sida oftast vara väldigt fula i personligheten, kanske dom känner på sig att alla tycker att dom är snygga och spelar på det. Sen finns det dom som inte har utsidan riktigt på sin sida men har världens godaste personlighet. Klar man väljer den med personligheten. Eller? Ta tre sekunder och tänk riktigt noga och var ärlig mot dig själv, vem väljer du?

För dom flesta hade nog sagt personen med den bästa personligheten, men några av dom personerna ljuger. Förut var jag nog den som skulle föredra utsidan före personligheten, eller det var iallafall utsidan man drogs till. Men insidan räkans mest för mig för en snygg person utan en del av dom egenskaper jag söker skulle inte funka, hur snygg han än varit.

Själv måste jag påstå att jag inte är utseende personen, jag har personligheten på min sida. Om jag ska vara ärlig så tror jag nog att det är väldigt lätt att gilla mig för jag är väldigt öppen, nästan alltid glad och jag älskar att prata vilket jag tror gör att folk dras lite till mig. Nu menar jag inte på kärleksspåret utan helt allmänt.

Jag känner att jag har essen i rockärmen och föredrar att vara en trevlig person före skit sexig. För inte ens dom snyggaste personerna på tvn är så snygga i verkligheten. Då är det bättre att vara en medelmåtta som kan förbluffa ibland men ändå ha en personlighet som drar till sig blickarna och bli gillad för den man är istället för hur snygg man är.

Utsidan kommer med tiden att vissna, men personligheten kan blossa upp och bli något bättre.

Nu när du läst klart och tänkt lite, för visst har du väl funderar eller direkt vetat vem du är.

Är du utseendet eller är du personligheten?

Ruskit trött.

Gick över till Jennie en sväng innan maten var klar så satt vi på hennes rum en stund och snackade, sen fick jag mess av mami att maten var klar så vi kilade hem till mig och käkade mat gjorde jag. Två portioner orkade jag t.o.m mums (; hehe..

Sen satte jag på mig dressen för att visa hur kort den var, men alla sa att det var mest i mitt huvud för man såg ingenting fast den var så kort. Dock kommer jag få gå stel som en pinne för böjer jag mig framåt visar jag mitt ass och det kanske inte är så uppskattat av putte att visa de för allt & alla haha..

Sen efter en liten stund och efter lite budning på Tradera gick vi över till Jennie och kollade dom två första avsnitten av Despan sen kände jag att ögonen höll på att gå i kors. Ställde oss i kylan så hon röka en cigg och jag stod & gäspade sen gick jag in till mig.

Farmat och satt så ingenting mer ska skördas idag för jag kommer slockna tidigt ikväll skulle jag gissa på, jag sitter även här med en kopp kaffe och känner faktiskt att de hjälpt lite för ögonen håller inte på att envisas om att stängas mer vilket är positivt menar jag kan inte somna innan klockan ens hunnit bli 8 på kvällen. Nej funkar inte i min värld serru..

Får sms av frugan om hur duktig hon är, jag sitter glatt här och hejar på för mycket mer än så orkar jag inte. Men snart börjar vi, då ska vi vara duktiga. Sen har jag en sak jag måste köpa detta året, tror att en bikini kommer användas för förra året köpte jag ingen ny vilket glädjer mig eftersom jag aldrig fick användning för någon ändå. Men detta året ska jag utomlands och då kan de behövas (;

Well, thats enough for now. Take care!

Man får ändra åsikt.

Genom livet så ändras man som person, så att man kan ändra sin åsikt med tiden är ju inte så konstigt kan jag tycka.

Jag är en av dom personer här i världen som inte tycker om Alla hjärtans dag, jag tycker det är en dag enbart för att affärerna ska tjäna på det. Man är typ tvungen att köpa något ifall man är i ett förhållande för annars så betyder det att man inte är kär ..

Personligen hade jag föredragit att få en kärleksförklaring en helt vanlig dag utan förvarning, för det är ju visa kärlek om något för då gör man det av egen fri vilja och inte för att det står i kalendern att man ska.  Dock så har jag också hört av vänner förut att jag skulle ändra min åsikt ifall jag blev kär, vilket jag är nu så då får vi väl se om år 2010 blir året då min uppfattning om Alla hjärtans dag ändras.

På ett sätt så tror jag inte de, för den åsikten känns lite orubbad. Dock kan jag ju börja gilla dagen för jag nu har någon att dela den med men annars tror jag min åsikt kommer stå kvar..

Vad tycker du om alla hjärtans dag?


Next door.

Så nu ska jag bara invänta mamma & syrran så att jag slipper dra med mig nycklar och grejer sen ska jag kila över till Jennie en sväng. I guess we just need to talk eller något.

Mår illa gör jag också, tror jag är hungrig men de orkar jag inte göra något åt just nu. Vi hörs.

And now what?

Har varit vaken i typ fyra timmar eller något, ugglar runder på nätet, spelat spel, fixat lite med tvätten, testat min dress, fixat vid mig lite och nu då? Hmmmmmmmmm.

Byta om & träna lite hip hop abs?

Dagens vill ha;


Jag skulle vilja ha något liknande sånt här armband med söta små stenar och namnbrickor. Jag tycker att de är riktigt fint faktiskt, dock ganska så dyrt på dom sidor jag hittat iaf får nog skaffa ett smyckesset där jag kan göra mina egna de blir billigare (;


Snabbleverans, I love.

Jag höll tummarna på att min dress skulle komma idag då den skickades i fredags. Jag hade minsann turen på min sida för det var snabbleverans och dressen låg i lådan idag. Den funkar att ha på sig, en aning kort men jag har hjärna och fixade de problemet väldigt enkelt så nu får jag ha de på mig när det blir dags..

Annars? Lite speedad på mitt kaffe kanske, och ont i magen men det får jag ofta när jag dricker kaffe. Spelar fortfarande bara spel på FB finns inte så mycket annat att göra.

Ifs gör jag lite nytta också, har hängt tvätt och slängt in en ny maskin i tvättmaskinen som borde va klar om en stund. I förgår rensade jag min ena byrå låda och slängde hälften av alla mina underkläder & strumpor nu kan man äntligen öppna & stänga lådan utan problem. Jag är en av dom personer som verkligen har strumptroll i tvättmaskinen halva byrålådan var full med strumpor där de saknades ena för att göra ett par. I dont get it.

Så idag hade jag velat rensa garderoben men de blir aldrig något bra av de så vågar inte ge mig in i den leken. För tror den blivit en aning tom, I need new clothes. Nej ska spela lite till nu, ha de gott!

Frukost.

Sitter och dricker lite kaffe och äter mackor, det är första gången jag äter frukost sen kanske i somras. Ja jag minns inte sist jag åt frukost på normal tid för detta räknas ändå som normal då timvisaren inte passerat tolvan på klockan än hehe..

Kaffet dricker jag bara för att få i mig lite energi så att jag inte somnar ifall att jag lägger mig i sängen för att glo på film eller något i den stilen. För nu när jag väl lyckats vända på dygnet så vill jag försöka hålla de där. Jaja dagen har knappt ens börjat..

Aliens in the attic.



En grupp tonåringar tar det lugnt på sin semester hemma i Maine. Plötsligt börjar utomjordingar invadera Jorden och med hjälp av andra måste Bethany, Ricky, Tom, Lee och Art samarbeta för att göra sig av med utomjordingarna för att kunna rädda sina hem, eller till och med... världen. (KÄLLA.)

Eftersom jag har fått koncentrations svårigheter på filmer så var jag inte såå engagerad i denna filmen heller så egentligen kanske den förtjänar ett högre betyg men jag ger den 3 av 5 då jag spelade spel på mobilen samtidigt, men den var helt okej.


Måndagen 25 Januari.

Godmorgon på er!

Någon som faktiskt kan tänka sig att jag har sovit under natten och är uppe vid denna tiden halvt om halvt frivilligt? - Nej inte jag heller, och jag har ändå varit med om det.

Jag gick och la mig i sängen och hade satt igång en film som heter 'The echo' men jag har blivit helt okoncenterad vad de gäller filmer, vet inte vad som hänt men är inte längre intresserad så jag pillade lite på mobilen , skickade iväg något mess till putte sen vände jag huvudet från datorn och höll på att somna. Tre sms senare sa jag godnatt till putte och somnade ganska så fort.

Dock sov jag halv vaken, svårt och förklara men det känns i ögonen som man sovit med ögonen öppna. Det svider i ögonen så trött man är. Hörde mamma när hon skulle väcka syskonen så dom kom iväg till skolan, sen var det helt omöjligt att somna igen för de blev värsta livet, när syskonen kommit iväg till skolan började mamma städa men as hög musik och klockan var då runt sju. Hur roligt är det för mig? Exakt, så jag gick ut och sänkte musiken, tog ett glas kallt kallt vatten och gick tillbaka till sängen.

Har drömt helt wierd drömmar samtidigt som jag varit halvt vaken. Tillslut fick jag gå upp för att buda på världens snyggaste plånbok och nu sitter jag här i joggingbyxor & bh, hade tänkt att inte gå och lägga mig igen.

Är dock lite rädd att jag kommer somna ieftermiddag eller något sånt ifall jag inte sover några timmar till. Menar jag somnade runt tre sov till halv sju, somnade igen efter åtta och vaknade kvart i nio. Det är inte många timmar sömn men I'll give it a try.

Ska gå & borsta tänderna, dricka lite vatten sen sätta mig och spela lite fb spel. That's life haha. Godmorgon & ha en underbar måndag, jag hoppas också att min dress kommer idag ..

Varför CS?

Jo för att jag har en cs-nörd till pojkvän och han bor tillsammans med två cs-nördar så istället för att hålla dom ifrån spelet eller va utanför om man låter dom spela när man är där så kan man väl istället lära sig spela spelet och joina, det är ju roligare för allesammans.

Lillebror var snäll, kunde inte installera några botar men fanns en man kunde joina så jag spelade i vigina town så varje gång det laddade "Forget it Jake, its vigina town" och en massa stönande. Va först rädd att allt va lur och jag skulle hamna på porr men det var ett normalt cs ..

Dog ju mest och när jag väl överlevde så förlorade jag ändå för jag var mot terroristerna, sen byta jag bara för att vinna dock blev jag dödad mest så spelet var inte så himla roligt. Ska lära mig de bättre, bli bättre på att skjuta och veta snabbare vilka som är fiender så kan jag nog spela snart jag med ..

Jag tycker iallafall att det är en snäll gärning av mig, dont you? hehe.

Veckan glider mot sitt slut.


Vilket känns helt okej, har kännt lite ångest & panik attacker sådär under helgen så att den snart är slut känns väldigt skönt! Vilket jag aldrig kan minnas mig själv tycka någonsin förut men någon gång måste väl vara den första I guess.

Vaknade och startade filmen 'Aliens in the attic', hann inte se mycket innan det blev middag. Fick mumsa i mig pannkakor vilket är himla gott men orkade bara 2½ sen tog det stopp. Tog undan disken efter mig och la mig i sängen och såg klart på filmen..

Sen har jag suttit och spelat lite spel på FB som vanligt, och starta en ny film men blev för rastlös för att fortsätta så nu ska lillebror hjälpa mig att ficka botar till CS sen ska jag ösa hahahahaha..


Time for bed.

Nu är det slut spelat för min del även om jag fastnade där på Bubble Spinner, väldigt roligt & ganska så lätt att förlora på men med tiden ska jag minsann öka mina poäng massor.

Men nu ska jag försöka se klart filmen 'Julie & Julia' samt försöka mig på att sova. Vet inte vilket som blir lättast.

Uppe hela nätterna.

That's apart of my life, really..

Då skulle jag vara så rolig och installera CS på min dator för jag har sagt till putte att jag ska lära mig de och sen kicka hans ass men det roliga med allt är att jag inte fattar hur man får in allt folk hos mig för där sprang jag runder med min gubbe helt själv. Inte en kotte var med, så jag ger upp. CS är inte spelet för mig, tacka vet jag spelen på Facebook dom är lätt dom bästa..



Söndagen 24 Januari.

En månad och tre dagar tills jag fyller år! Ville bara påminna er (; haha.

Just nu sitter jag inne på FB och spelar ett nytt spel som jag hittade på startsidan, ganska så roligt och lite svårt så därför är det ännu roligare för jag är inte dirket i toppen. Äter lite choklad & dricker coca cola gör jag också och mina tankar trillade in på kränga o ha sig.

Varför är det så att när man blir sårad eller ledsen ska man straffa sig mer. Menar i filmer ska dom direkt sätta den största skeden dom har i den fetaste glassen, och så är det ju ofta tröst-äta. Varför tänker man inte 'jag blev sårad, men det ska inte skada kroppen jag sätter mig i soffan och knaprar på ett salladsblad istället' Nej det ska alltid va de fetaste man kan hitta..

Nåväl, ska fortsätta spela lite..

Rastlös.

Kollade efter nya jobb, ugglade lite till FB sen gick jag från datorn och började kolla filmen 'Julie & Julia' samtidigt som jag spelade bubble world (eller något liknande) på mobilen. En timme senare är jag tillbaka igen, jag orkar inte kolla på film och fick precis hjärtklappning.

Jag är en aning rastlös så får väl sätta igång musiken igen och städa lite? Idk.


Music all over.

Har nu lyssnat igenom närmare tio album med musik. Hittade en del låtar som faktiskt gick att lyssna på så dom skrev jag upp så jag kan bränna över på skiva senare. Jag börjar planeringen redan med saker som ska göras, nedräkningen har börjat i mitt huvud.

Känner en liten tomhet i mitt hjärta, men ibland är man bra envis och vill inte visa sig svag och därför lider man mer. Man vill inte verka bry sig för mycket för leken gör allting mer spännande..

Väntar just nu på att Jennie ska komma över och göra mig sällskap här, får se vad som sker men ska starta en film nu hade jag tänkt. Vi hörs mina damer & herrar.


Mark'OH - Scatman.


I like.


Dö mätt.

Nu lägger jag mig i sängen och degar lite. Trevlig lördag!

My car is a hero.

Vaknade i eftermiddags av att pappa ringde. Hans bil hade havererat påvägen hem från typ Göteborg så han undrade ifall jag skulle kunna köra och handla gotte till töserna och det tog jag på mig. Gick upp ur sängen, satte mig vid datorn sen ringde han igen.

Jag hade inte hunnit köra iväg så det blev ändring i planerna, jag skulle komma och bogsera hem han och lillebror, eller bogsera och bogsera min bil behövdes iallafall så jag tog på mig kläder sen leta jag i en evighet efter mina bil nycklar för att senare hitta dom i väskan fast jag letat där två gånger redan.

Gasade mot Örkelljunga och vidare mot Laholm, där ute påvägen stod dom med varningsblinkers på. Satte mig på bromsen och svängde över så dom kunde sätta fast bilarna ivarandra, jag hoppade över till passagerar sätet sen kom papi in i bilen och vi körde hemåt.

Inom Örkelljunga för att handla chips och sånt sen vidare hem, nu håller jag på att tina köttfärs för det blir makaroner & köttfärssås till middag. MUMS!

My new toy!


Va tycks? (:


Still awake.

Kom inte i säng när jag skrev, som vanligt, utan jag ugglade runder på nätet. Spelade lite spel på FB, fick iväg två jobbansöker och ugglade lite till, lyssnade på musik och letade filmer.

Tillslut kröp jag under täcket, spelade spel på min mobiltelefon och kollade på Grey's Anatomy, Despan och nu är Cougar town pausad och påväg mot sitt slut och efter de står filmen 'Julie & Julia' på tur. Kommer klart inte se klart filmen innan jag somnar, förhoppningsvis, men tänkte ändå starta den.

Nej klockan börjar bli riktigt mycket så nu ska jag stänga ner här, men först kommer ett inlägg till med mobilen på bild så ni får se hur min nya leksak ser ut (;

Tills vidare, sovgott & dröm söta drömmar.

Crawl into bed.

Dags att krypa ner under täcket nu, klockan börjar bli lite halv mycket för att sitta här och uggla. Blir film & serier tills dess att jag somnar, om jag inte får myror i brallorna och måste sätta mig här igen vill säga.

I eftermiddag ska jag försöka mig på att städa lite på rummet, få iordning så tvn som jag fått av farmor&farfar får plats just nu står den bara ivägen inputtad på rummet. Nåväl, eftermiddagens huvudvärk.

Godnatt.

Bejeweled Blitz mästarn.


I think we all can agree that it's me (;


From me to you.

Här kommer en liten blandning av låtar som jag tyckte funkade bra ihop med öronen. Kanske låtar ni hört för längesen och redan är uttjatade på radion Idk för jag lyssnar själv aldrig på radion och hittar oftast själv låtarna genom youtube. Men here u go.


Jason Derulo - Watcha say.



Iyaz - Replay.


Katy Perry ft. 3OH3 - Starstrukk.


Alicia Keys - Doesn't mean anything.

 
Riktigt fin låt.


Lördagen 23 Januari.

Då har fredagen passerat och den spenderade jag mesta delen tillsammans med Jennie. För under tiden jag fick i mig min älskade mat så kom hon över och vi kollade lite på Grey's Anatomy och snackade lite, gav henne nr o sånt sen skulle hon iväg och fixa en sak.

Hon kom tillbaka och vi satt mest och kollade vid datorn, lyssnade lite på musik och glodde runder sen begav vi oss över till henne och bädda hennes säng. Kollade youtube klipp på datorn, snackade, ut och rökade och kastade isbitar i marken. Vissa roar sig väldigt lätt & de ger glädje till max, hehe..

Sen gick jag hem och satte mig här med mina chips & dippen men blev inte själv länge för Jennie kom över för att fråga en sak sen stanna hon en liten stund och vi lyssnade igenom min nya musik. Fanns ju några bra låtar iallafall (:

Nu sitter jag här själv igen, lyssnar på musik och avnjuter mitt gotte och sköljer ner det med coca cola. Gott!

Sing it out.

Let me be the one to hold you,
I wanna be your superwoman.


A quick stop.

Drog på mig ytterkläder och fick med mig Jennie ner till byn, lillebror skulle egentligen följa med men som oftast när något går emot eller sägs negativt så får han mens och stanna hemma.

Jag & Jennie klarade oss fint på Netto själva, tog min älskade och efterlängtade lasagne sen gick vi runder och kollade på saker, tog gotte och sen efter en stund gick vi och betalade. Påvägen ut genom dörrarna höll jag på att flyga i skiten, shit, hjärtat pumpade och jag blev en aning rädd sen asflabbade vi hela vägen till bilen typ.

Körde hem och nu ligger lasagnen i ugnen, Jennie är hemma, dippen är blandad och jag väntar bara på att klockan ska ticka framåt en stund så maten blir klar. Är riktigt riktigt riktigt hungrig..

So I guess film & sånt står på kvällens schema.

Fredag hela dagen.

Idag är en sådan dag då jag vill göra något just för att det är fredag, vill inte ha dagen liggandes i sängen och kolla på film men ändå lockar det lite med film & godis eller något sånt. Jag orkar inte göra något, men ändå hade det inte varit fel med några cider i heller. Det är bra förvirrande när man vill ha två helt skilda saker.

Först ska jag iallafall tänka på middag, är ruskit sugen på lasagne och det började redan igårkväll. Så tror nog att jag ska ta bilen och köra ner till byn införskaffa mig lite mat & kanske något gott till kvällen ifall den skulle spenderas hemma framför en film eller fler.


Nattens mat.


Macka med kokt ägg & kaviar.


Fredagen 22 Januari.

Det är ganska sjukt hur mycket som kan hända på ett halv år egentligen.

Jag kom närmare dom där vännerna som jag kände en oerhör närhet till, dom som jag kände att mitt rätta jag kom fram hos och där som jag verkligen kände att jag mådde bra och var glad. Dom är precis som jag väldigt glada och flummiga personer och gillar att prata om just dom där roliga samtalsämnena som nog dom flesta gör..

Jag kunde sluta drömma mig bort om att hitta någon att börja tycka om och få känna dom där känslorna som alla andra skriver om. Ibland är jag nästan rädd att jag skulle va påväg in på toffelspåret vilket inte är okej. För man behöver en balans i livet där alla som spelar någon roll och har en inverkan på en ska få dela plats och det ska gå runt, ett mänskligt kretslopp..

Men det är ändå sjuk hur mycket som bubblar under ytan och ibland vill jag bara springa in i skogen och skrika som Ronja Rövardotter gör när våren kommer. Det är så nytt även om det har pågått ett tag, jag kan fortfarande inte riktigt förstå hur allting hände men som jag tidigare sagt så är jag väldigt glad över det.

För jag är värd de här, efter alla år av väntan & längtan så får jag äntligen ta del av den där härliga pirrande känslan i magen. Även om andra känslor kommit upp ibland så är det mesta dels bra saker, allt de andra är bara pga min rädsla att förlora. För jag har fortfarande svårt att lita på att jag är bra nog. Men det ändras väl med tiden annars är de bara att vänja mig för jag trivs så himla bra med han. He's good for me.

Vad jag tycker att jag saknar just nu är energi, jag önskade att jag orkade göra mer. Dock har jag energi till att hitta jobb och ska inte ryckas ner av nekelser eller tystnader igen och kommer jag från sysslolösheten så kommer nog energin så småning om..

Nej nu måste jag äta, mår snart illa av hunger..

Dålig vinst?

Så när jag varit hemma en stund så kommer Jennie över, vi hade ju bestämt vi skulle buda satan på tradera så att hon skulle vinna dressen , tror ni vi vinner? ICKE! I ett nytt försök så budar hon på en sak och vinner, så blir hon missnöjd. Vi båda gissar på att de va för hon egentligen inte ville ha de. Men en vinst är en vinst även om ...

Annars har inte mycket hänt under kvällen mer än att vi snackat om sånna saker som vi är väldigt bra på att snacka om. Me like alot, för ibland måste man bara dela med sig av saker så det inte bubblar för mycket på insidan haha (;


Tillslut i min hand.

Så jag fick lillebror att följa med mig till Väla idag så körde dit snabbt och det va ingen lång kö så kollade lite på mobilerna som vanligt sen blev det min tur och jag fråga ifall dom fått den rosa w715 och de hade dom, snacka om att jag var glad så jag sa till han att stryka mitt namn på w595 för den skulle jag inte ha längre..

Betalade, skrev på, fick mobilen och gick iväg med ett leende på läpparna.
YES! Fick den mobilen jag ville ha mest hihi.

Gick ut i kylan och fram till bilen, körde till Biltema för lillebror ville dit. Dö tråkigt, ville helst bara hem och leka med min nya leksak haha. Nej men gick runt där en liten stund och kom därifrån med en coca cola och en påse bilar. Sen skulle vi därifrån och körde motsatsen till hur vi kom dit, hamna någon helt fel stans för man inte kunde köra riktigt på samma håll så jag ger nog snart upp med Helsingborgskörning haha. Dock inte så farligt, vände och kom till rätta..

Körde till Örkelljunga och gick upp till My en liten stund, jag lekte med mobilen och såg att de fanns suduko på mobilen, snacka om att jag är i himelriket just nu (; haha.. Nåväl satt där en stund sen kom även Annie & hennes pojkvän upp och de ble lite mer snack sen skulle vi bege oss hemåt.

Tog med oss KingKong och hoppa in i bilen och körde gasen i botten hem. Sitter här och beundrar min mobil, den är snyggast.se helt klart. Inlove på nytt (;

This is the winner.


Mer behövs inte sägas, I'm happy!


Goddagens!

Har vaknat några gånger idag, först av larmet men orkade inte gå upp sen kom mamma in och sa att hon skulle köra iväg med farmor sen sist men inte minst ringde min kära fru på dörren och då gick jag upp och stanna i vaket tillstånd hehe..

Låg i min säng och snackade lite, hon bläddrade igenom mina kataloger och vi checkade in några snygga skor o sånt shit. Sen var jag tvungen att springa och duscha så då valde hon att lämna mig så vi sa hejdå och hon gick hem.

Tappade upp vatten sen låg jag dör i några minuter sen blev de för hett så duschade av mig och sitter nu här påklädd och ska snart föna håret, vet inte ifall jag hinner äta något innan jag sticker för jag måste iväg och hämta mobilen idag så jag slipper tänka på de mer..

För jag vill ha den, vilken av dom de nu blir. Skulle gissa att de blir w595 för den andra finns säkert inte, men de är ett safe-card med w595 iaf då den står i mitt namn. Men men vi får se när jag kommer hem.

Nu måste jag iallafall göra mig iordning så hörs senare..


I can smile again.

Det är underligt vilken kraft mat har på mig, för när jag är hungrig så blir jag extremt grinig. Eller inte alltid men jag kan bli, och extra känslig och grejer sen så fort magen är full igen ja då är dom där negativa känslor & tankar som bort blåsta. Helt fantastiskt vad lite mat kan göra för att kroppen ska må bra igen. Tackar jag verkligen för!


What's up with that?

Har feting ångest och vill börja gråta. Jag undrar om det är något fel på mitt hem för jag blir bara så depp..
Tror jag behöver äta, för det har jag klart fortfarande inte gjort än och mat brukar leda till bättre humör.

tårar tårar tårar, tror jag behöver söka hjälp..

All by myself.

I do not like the feeling of being dependent on another person.
 
To long for someone right after we met,
or to feel the fear in my stomach that I am not enough.

I want to be strong enough to stand on my own feet.
 
Cope on my own, and show that I can handle myself.

MY SVENSSON.


When the words are gone,


Take a picture.


Torsdagen 21 Januari.

Sitter fortfarande fast här vid datorn, har inte mycket till liv när jag är hemma om jag får vara ärlig. Ska ta något att äta om en liten stund och är väldigt sugen på något sött så kanske gör mig lite varm choklad också för vanlig oboy har vi nog inte hemma ); to bad for me I guess..

Har några serier att underhålla mig med nu under natten iallafall, kom ut en del avsnitt under dagarna som jag var hemma hos putte.. Men nu ska jag snart fixa lite nattamat för magen kurrar, men tills vidare får ni ha de underbart (:


Onsdagen 20 Januari.

Godkväll allesammans.

Påvägen till Klipppan och vidare till Åstorp inatt hade snövädret avtagit, visserligen låg det oplogad snö på vägen men inte lika mycket snöade ner från himlen vilket jag kan säga 'tummen upp' på för jag ser så otroligt dåligt och blir bländad av mötande bilar. Måste byta vindrutetorkare på bilen och hoppas de hjälper..

Aja sen när vi kom hem till putte sa jag hej till Tobbe, de va ju längesen sist (; haha. Så kollade vi på film o serier hela natten. Putte lekte lite med musiken och jag låg på soffan, dom skulle lära mig spela cs men kl blev lite mycket så efter lite komedi gick vi och la oss istället.

Idag har varit en lugn dag och jag orkade inte köra och hämta telefonen idag, skulle kolla en sida på nätet först hade jag tänkt för att se ifall den mobilen jag hellre vill ha fanns där men de gjorde den inte så jag får nog åka till väla iallafall. Ett evigt rännande & velande på mig men iallafall , snart har jag väl äntligen den efterlängtade mobilen som jag nu velat ha i över en månadstid..

och snart är det minsann helg igen, tiden går fort när man har roligt.

På återseende.

De va inte länge jag var hemma, lika skönt för min del. Men nu ska jag hoppa ut i bilen och plocka upp putte. Så vi hörs när jag kommer hem igen, vilket troligast blir imorgon kväll..

take care! (:

Tisdagen 29 Januari.

Hej gott folk! Då är jag tillbaka i rutan igen efter en lång helg hos putte. Kan säga att de har hänt en hel del roliga saker. Vi inledde helgen med att sitta hos dom och dricka lite, kom lite folk och vi drack lite öl och spelade spel. Ja de va ingen fest fest så vi drack bara lite smått, jag fick några öl och med några menar jag typ kanske fyra och dagen efter vaknar jag upp BAKIS! What's that all about? HAHAHA..

Nåväl lördagen innebar film mys och pizza tillsammans med grabbarna. Och så avslutades väl helgen också med massa slappande på soffan framför tvn. Det är himla mysigt att ligga där med putte, slippa ligga själv o kolla film (;

Och idag när jag körde hem va de ju ett himla snöväder. Not fun!

Nåväl förutom roligheter har helgen också inneburit något nytt, något som hänt förut, en massa slagsmål (på skoj) och sova länge länge. Har varit kul för skratta har jag självklart fått göra en himla massa gånger, och även lite halvt om halvt sit-ups i soffan haha.

Min helg har varit kanon även om det inte finns så mycket att skriva om. Ett ord räcker; Gilla!


Trevlig helg allesammans!

Nu ska jag alldeles strax hoppa ut i bilen och bege mig hem till putte, så vi hörs när jag är hemma igen.

En tanke går ut till min farfar.

Maten var klar så efter jag farmat lite så gick jag ut och satte mig vid bordet och joinade dom andra. Pappa stod och pratade i telefon med farmor och när han var klar fick vi veta att farfar åkt in till sjukhuset idag. Han hade fått ännu en stroke men denna gången slog det ut han, han kan inte prata och har blivit förlamad.

Den starkaste människan jag någonsin kännt har gått förlorad ); Han kommer nog snart försvinna från oss för tror inte ens att han skulle orka hur mycket som helst.

För några år sedan fick han amputera benet för att han hade klämt sitt ben, detta under ett arbete i skogen där han fick gräva sig själv ut. Han kröp ut till vägen där en granne lyckligtvis kom förbi och såg han. I en månad låg han på sjukhuset innan han kom hem, fullt kapabel till att gå med sitt nya ben. Självklart, så envis som han är, skulle han ha kvar sina sysslor så han gick och klipptre gräset och grejer själv.

Sen tog det några år och han fick en stroke efter en annan, detta när jag var i Bulgarien. Redan då trodde jag att han skulle lämna oss. När jag kom hem fick jag reda på att han inte alls skulle försvinna, inte på ett tag iallafall. Han var någerlunda frisk men inte alls lika pigg som han alltid annars varit, han pratade väldigt långsamt och han hade med ens blivit sin rätta ålder.

Nu har ännu en stroke tagit plats, troligen den sista för han är nog för gammal för att orka kämpa även om han visat en sån livsglädje förut. Nu kan han varken prata eller röra sig, och förlamningen lär troligen vara permanent. Jag önskade att allting var som vanligt, men såklart har livet sin gång, man blir gammal och måste gå vidare. Men farfar kommer alltid vara den starkaste personen jag någonsin kännt. Ingen har haft en sån glöd som han har.

Erik Svensson, jag hoppas att du har en liten gnista kvar att kämpa med. Men annars är det nästan okej för dig att gå vidare om du behöver det. Jag kommer sakna dig jätte mycket men förstår att ibland måste man släppa taget.

Godnatt?

Jag ska iallafall försöka slita mig från datorn, fylla på mitt vatten glas med nytt kallt vatten sen bädda ner mig i sängen och underhålla mig till att börja med , med CSI NY som förövrigt är min favorit CSI serie, ville bara säga de (; sen efter det blir det Ugly Betty och Cougar Town och avslutar med en skräckfilm ifall det är nödvändigt.

Nåväl, godnatt!


Extrem energi.

På natten kommer all energi till mig maxat. Så ofta hittar jag mig själv i köket där jag tömmer & fyller diskmaskinen, plockar undan lite o sånt. Ibland städar jag även lite på rummet. Men mest av allt så vill jag så mycket saker men det passar sig inte riktigt på natten alltså!

Just nu hade jag velat flippa totalt. Skrika, hoppa stutsa ja fråga mig inte varför men så är det. Säkert just bara för att det inte passar sig såhär sent..

Lek-tips.

Det är så att när jag fyller år så ska jag ha födelsedagsfest, såklart, måste ju ha en anledning att festa?

Well saken är den att jag hade velat piffa upp med lite lekar, men frågan är då vad för något. Så är det någon som har tips på någon rolig lek att ha på en fest så får ni väldigt gärna ge mig dom idéerna (:

Tack på förhand!

Fredagen 15 Januari.

Dagens datum men för två år sedan;

Jag gick till tatueringstudion sa gick ja upp o tittade in genom dorren sa kom en kille o sa "Go inside and look"
sa de gjorde jag sa kom tatueraren fram o fraga va ja va ute efter sen sag ja ngra bilder och tyckte ja hittade en som passade mig bra.
han ritade upp den och sen fraga hans flickvan (tror ja) "Have you eat breakfast" o de hade ja klart inte ..
satte mig i stolen o han borjade. nar han va nastan klar med konturerna sa va ja helt svimfardig.
sa da kom dom med choklad och dricka, oppnade dorren o gav mig massage :D haha.
Sa de va darfor hon fraga om ja atit frukost. dom visste redan va som skulle handa.
for flickvannen hade stuckit till affaren o kopt choklad.
Nasta gang vet jag. inte tatuera sig utan atit ngnting.
elr fatt i sig socker de ar ju ocksa bra..

Men iiiiiiiiiie ar sa glad :D

mihi mihi mihi..

Aja nu ska ja inte skriva mer (:
och nej jag kmr inte saga va de ar for ngt elr var den sitter.
ni far se bild nar jag e hemma i sverige igen, om ni inte ser den irl saklart (:


- Text skriven i Bulgarien 08 direkt efter tatueringen var gjord.


Snart är helgen här.

Fredag om snart en kvart. Inte för att jag har några planer men det är iallafall helg. Alltid något att hurra för. Fick reda på att min lilla pyssling ligger sjuk så jag hoppas han blir frisk snart ..

Själv ska jag slänga mig i sängen, håller på att se en film från 2005 som heter knots, inte någon höjdare direkt men va tvungen att roa mig med något :P haha..

Godkväll gott folk!


Wanna dance with no pants on.


Like the new hair color..


Lose ur mind, lose it now.

There's a place I know, if you're looking for a show.
Where they go hardcore, and there's glitter on the floor.
And they turn me on, and they take it off
and they take it off, everybody take it off.



Silence.

Skulle egentligen träffa putte idag men så blev det inte, vet inte var han håller hus men svara är han iallafall väldigt dålig på. Så nu ger jag upp, för han ska jobba ikväll så de hinns inte. Blir ledsen i ögat för det var en evighet sen vi sågs sist. It breaks my heart.

Så ännu en dag spenderad i sängen all by myself och massa filmmaraton? I guess..

The Stepfather.



Michael återvänder hem till sin mamma från militärskolan, och upptäcker att hon är nykär och att den nya pojkvännen numera bor hos dem. Michael försöker lära känna den nya mannen och blir mer och mer säker på att något är fel. Väldigt fel. (KÄLLA.)

En Gossip Girl-stjärna är med i denna filmen, graouw. Nåväl, jag tyckte att filmen var ganska så spännande och är värd ett högre betyg än tre men ändå så va den lite slow i mitten eller så va de bara för jag ville från sängen som jag längta bort. Filmen får ändå 4 av 5 möjliga.


En tanke slog mig förut.


Min syster blir fan 20år detta året :O


MSN försvann.

Igår eller ja inatt så fick jag en sån ruta från msn med skicka , skicka inte sen försvann mitt msn. Jag tänkte inte mer på det men nu tänkte jag logga in för att checka läget så inser jag att MSN försvann från datorn totalt. Har bara Windows Messenger så får ta och installera in MSN på datorn senare eller något.

Så tills vidare kan jag inte logga in.

Dödstrött i ögonen.

Mami & Papi har varit inne och väckt mig några gånger om, eller iaf förvanat mig att maten snart skulle va klar. Shit kunde knappt öppna ögonen så jag vände om istället och fortsatte min färd i drömmarnas land.

Men för en stund sen så va jag illa tvungen att gå upp, maten va klar. Fast när jag väl kom upp så sa dom att jag kunde vakna till liv först så nu är maten klar så jag och lillasyster A ska äta lite broccoligratäng nu. Sen är det jag som hoppar i badet osv osv osv..

Ha en underbar dag, solen är framme och skiner idag. Väldigt skönt! (:

Egen kär..

Känner lite sån där love-myself idag för jag stannar och tittar lite extra i speglen. Dessutom har jag en stark dragningskraft till speglen just nu, så när jag hoppar i sängen ska jag tända lamporna runt min stora spegel och beundra min nya hårfärg. De innan jag släcker för att dränka mig i täcket vill säga (;


Torsdagen 14 Januari.

Typ 6 veckor kvar tills jag fyller år, inte för det kanske är något tal att hurra för men det är ett år äldre på pappret. Jag blir gammal och kommer nog få ännu mer åldersnojja ^^,

Var halv trött innan klockan slagit tolv, nu sitter jag tre timmar förbi och är pigg. Kan inte somna, har sett tre missade Heroes avsnitt, har påbörjat filmen It's complicated efter det blir de The Stepfather. Hoppas innerligt jag somnat tills andra filmen slutat för jag orkar inte gå upp och starta ny film.

Vill sova tidigt så jag kommer upp relativt tidigt och kan beundra nya frillan, hinna bada & duscha länge sen iväg. Mycket man vill här i livet, bara tacka och buga för de man får och kämpa lite till för de där man inte fick.. Nej sängen lockar med de varma täcket, på återseende!

Sängen, min bästa vän.

Fryser gör jag som alltid så ska fixa något lätt & snabbt att äta för magen är påväg till en jätte kurr. Hungrig, ja en cheeseburgare kanske inte räcker för hela dagen men men..

Sen ska jag iallafall gosa ner mig i min säng och kolla på film. Mer än så ska jag inte göra ikväll. Bara en hög mysfaktor på allting. Godkväll!

Blondie is gone.

Färgning steg två, efter att vi bakat vår kaka så sköljde vi ur den röda färgen och fönade håret. Tog en cigg och sen gick vi in igen, började gojsa i den mörka färgen ihåret och under tiden de värkte så satt vi vid bordet och snackade med Saga och Anton. Väldigt roande faktiskt (:

Sen blev det dags för att se resultatet, sköljde ur hårfärgen, fönade håret och vips här har vi en ny My. Inte längre blond, långt ifrån nu ska jag bara vänja mig vid de mörka håret men jag kan tycka att det är fint. Visserligen gör blixten lite på denna bilden men ungefär så som på bilden nedanför ser mitt hår ut nu.

Efter att jag var klar fixade Sandra till sig lite, vi käkade banankaka eller jag gjorde hon mosade mest sin på tallriken. Sen gick vi ut till våra bilar, vinkade hejdå sen körde jag hem och hon på äventyr (;



What do you think?


Mellan landning.

Åkte till Coop i Örkelljunga för att få tag på färg till håret, dom hade inte de jag ville ha så fick ta de som var närmast vill-ha-färgen helt enkelt. Körde till kronan och returnerade ett paket, inom donken och köpte en cheeseburgare till middag.

Sen gasen i botten hem till Sandra, åt min cheese'are sen började vi blanda färgen. Steg 1 har ni på bild där nere kanske jag skulle stannat på den där morotsfärgen? hahahahahah.

M: Jag råkade köpa fel färg så jag blev rödhårig :O
P: Allvar haha?
M: Ja );
P: Blev det inte fint då? :)
M: Nej jag ser hemsk ut );
(Detta va mitt lilla skämt till putte sen svarade han inte mig mer, tror han blev lite rädd haha).

Nåväl, under dö tiden så bakade vi banankaka med chokladsmak. Åt de senare när allt va klart, kletig och god men fick fan ont i magen alltså (;


passar ju verkligen väldigt bra till tröja (x


Dags att köra.

Om kanske fem minuter eller något liknande ska jag sitta i bilen och köra mot Örkelljunga. Inhandla färg och slänga ett paket på lådan typ. Sen är det motorvägen hem till Sandra, its gonna be so much fun (:

Imorse började jag kolla på filmen The road men jag somnade tillslut ifrån den, och somnade även ifrån putte sen vaknade jag vid nio och läste godnatt sms'et och de va de sötaste jag läst ever (; Han kan verkligen få smilebinden att hitta till månen ibland alltså hihi..

Nej nu måste jag klä mig i andra kläder & göra mig redo för en dag med Sandra, vi hörs senare ..

Snart träffa min orphie.

Då var onsdagseftermiddagen här vilket betyder att om en stund ska jag va klar och redo att köra hem till min orph. Påvägen dit ska jag inhandla färg till håret och sen ska vi exprimentera, och troligen blir det lite klippning efter också för jag tycker mitt hår växt eller är de bara jag som tycker de idk (; hehe.. Får se hur de blir, Sandra bestämmer hehe..


Godnatt!

Nattamaten är i magen, oboyen är uppdrucken, Despan är slut, tänderna är borstade på nytt och även munnen är sköljd, kläderna har åkt av och Clevelands show har kommit halvvägs efter det väntar The road, en film med Viggo Mortensen..

Innan filmen är slut hoppas jag att jag sover, hade varit toppen. Vill somna NU så eftermiddagen kommer snabbare (; hihi.. Nåväl, godnatt !

Law abiding citizen.


En vanlig man vars fru och dotter mördas i deras eget hem, sätter en manipulativ hämndplan i verket när den ena gärningsmannen kommer lindrigt undan. Men hämnden innefattar inte bara mördaren, utan också åklagaren och hela rättsystemet . Oscarvinnaren Jamie Foxx möter Gerard Butler, en av Hollywoods just nu hetaste stjärnor, i denna täta och extremt smarta storthriller. "Law Abiding Citizen" har nerven, spänningen och tyngden för att bli en av 2009 års mest hyllade biofilmer! (KÄLLA.)

Filmen var ruskit bra faktiskt, precis som jag förväntade mig. Men jag tror tyvärr att filmen lockade mig mest för att Gerard Butler var med i filmen och jag diggat han så mycket i andra filmer .. Men handlingen var bra och slutet var jag faktiskt inte alls beredd på så jag måste ju säga att filmen var bästa på länge nästan. Jag brukar inte vara så mycket för action/thriller filmer o sånt annars, mest skräck, komedi eller romantik så man kan gråta lite men denna va wow. (Få nu inte för höga förhoppningar om ni ser den för då blir den en besvikelse). Betyg 4 av 5 möjliga.


Onsdagen 13 Januari.

Så då var onsdagen här, vilket innebär att jag ska hem till Sandra i eftermiddag så hon kan pilla lite med mitt hår. Waah, men tror nog att det blir bra hon vet vad hon gör & jag känner att jag litar mer på henne än frisören jag en gång gick till. Sandra har magiska fingrar (;

Min mage kurrar så även om jag borstade tänderna, sköljde munnen, smörjde in mig med lotion och förberedde mig för sängen så ska jag klä mig och gå ut i köket och fixa något att äta. Hinner annars dö av svält tills ieftermiddag när jag vaknar (; hehe..

Haft kvällsbesök.

Av ingen mindre än frugan, men det är lika roligt att ha henne här (: Vi började snacka, kolla runder på nätet lite, jag visade mitt vinnande bud på tradera och vi började kolla runder åt henne också, hittade en del saker budade på en sen gick vi från datorn.

Började kolla på en film men sen blev kl helt plötsligt några minuter i tio så vårt budade började på svettigt allvar för gud va vi hoppa och stutsade, försökte vinna grejerna till henne men utan framgång. Så hon fick gå besviken hem sen utan något vinnande bud. MEN vi kör nytt imorgonkväll eller kvällen efter det. För vi ska inte ge upp, du kommer få något fint right (;

Hon gick hem, jag kollade lite på tradera men nu ska jag slänga mig i sängen och kolla vidare på filmen vi startade förut. Den verkar riktigt bra de kommer väl en recension senare (; I know u love them haha..

w595 vs w715.

När jag var på Telia ifredags så hade dom en w715 på väggen och jag tänkte att jag ville kanske köpa den istället. Så såg jag en bild på den i rosa och tänkte jag köper den ifall inte w595 fanns .. Jag hade ju oturen att ingen av dom fanns. Men ångrar att jag inte sa åt dom att höra av sig om w715 kom in i rosa. Är bara tjiingad på den första. Nåväl, får se när jag åker in nästa gång kanske den nyare (för jag tror den är nyare) modellen finns . Then I'll take that one ..

Vilken skulle du valt?


Dag fyra.

Och det går framåt, idag kunde jag äta nästan helt normalt. Dock ganska så lätt äten mat då det var potatismos & någonsorts korv/bacon'gryta'.  Dock vaknade jag med ont i tungan idag igen, den är lite svullen precis runt staven så övriga svullnaden har lagt sig. Bara några dagar till sen har jag förhoppningsvis inga problem kvar alls (;

Somnade ifrån 'Blind side' imorse då jag blev trött i ögonen, när jag vaknade idag startade jag filmen men hann inte se klart då maten var klar. Gick upp och åt, sen satte jag mig vid datorn och ugglade, haft ett litet besök av Jennie och sen var brushan hemma och jag prata lite med han.

Har skickat iväg inbjudningar till min födelsedag, vunnit mitt bud på tradera så jag iallafall har något att klä mig i. Musiken spelas och även idag är det bara två låtar jag har som går om & om..

Nu tänkte jag slänga mig i sängen och se klart på filmen sen vet jag inte. In & checka om det kommit ut några nya jobb att söka. Tills vidare, ha de bra! (:


Min lillebror kan vara snäll,

när han själv vill.

Han var hemma en liten sväng innan han åkte tillbaka till Örkelljunga, han så gott som bor hos sin flickvän. Nåväl, jag skulle iallafall bara fråga han hur man formaterade om sin dator så jag aldrig gjort de själv och inte minns hur pappa gjorde sist (för de va väldigt längesen)..

Han förklarade hur det gick till och jag lyssnade.
M: Okej men då ber jag pappa om den skivan sen gör jag de idag.
L-B: Du kommer aldrig klara de.
M: Men schysst! Jag är faktiskt lite teknisk och kan installera spel själv.
L-B: Vem kan inte de?
M: Ååh, de kan väl inte va så svårt.
L-B: Vänta till helgen så gör jag det åt dig.

Se så snäll lillebror jag har, visst va väl inte så schysst att han tror jag inte skulle klara de men nu slipper jag ju allt jobb för han gör de åt mig (; Ibland förstår jag varför jag älskar han hehe..


Pigg som en lärka.

Ja helt plötsligt så blev jag pigg, jag som kände mig trött där runt elva snåret och trodde jag skulle lyckas komma isäng och drömmarnas land snabbt men icke. Sån tur har jag aldrig.

Men ska slänga mig i sängen ännu en gång och hoppas att jag stannar där denna gången, vill också bara påpeka en sak. Det är väldigt skönt att ha heltäckningsmatta på golvet under vinter halvåret för även om man är uppe och tassar mitt inatten barfota så fryser man inte lika mycket om fossingarna som man gör när man går på ett kalt trä golv. Right now I'm loving my floor..

Nåväl, sängen va de. Godnatt (igen).

Tisdagen 12 Januari.

Tänderna är borstade, munnen är ren och fräsch, vatten glaset står bredvid sängen, mobilen ligger bredvid kudden, täcket är halv varmt och filmerna ska nu bara rulla på medans jag inväntar drömmarnas land. Perfa, och med önskar jag er alla en trevlig nattsömn. Godnatt & Sovgott!

Är sex ett virus?

Eller kanske det är tvärtom?

För fick minsann virus på min dator nyligen, som vanligt för en olaglig gärning så det är säkert karma eller något men skit samma. Tog iallafall bort de trodde jag men de va klart inte uninstall-bart.. De installera om sig igen nästan direkt efter, som vanligt är de ett sånt antivirus program ååh blir så trött..

Iallafall sen tog jag fram systemåterställaren och ser ner på 'skrivbordet' dom där ikonerna ..

Så jag undrar om sex är ett virus eller virus är ett sex för varje gång jag får virus på min dator så kommer det alltid något med porr också. Förra gången klickades en massa porrsajter upp på datorn denna gången va de porrsajts ikoner. Kan undra vad det blir nästa gång..

Menar om jag velat ha sånt skit på datorn så hade jag väl fixat de frivilligt, vill inte gärna ha de påtvingat och dessutom stå ut med en konstig dator.. Tänk lite (;


Segt.se

Min dator segar extremt mycket, är snart dags för en formatering för det behövs nog. Min dator är säkert full med en massa onödigt skit som gärna får åka bort. Ska först bara orka föra över allt viktigt på den externa hårddisken.  Sen efter omformateringen så ska jag nog börja ta hand om datorn bättre, låta den få sova lite om nätterna o så (;

Nu kör jag filmmaraton och kvällsmat bestående av tunnbrödsrulle med prickekorv i och ett stort glad oboy men de glömde jag blanda så får springa iväg och hämta de nu.. Godkväll! (:

Känsloladdad film.


Den här filmen vill jag verkligen se då bara trailern gav mig gåshud och känslan av att tårarna kunde komma fram. Så jo den ska jag se, ligga i ner myst i sängen och låta tårarna falla. Guuu så mysigt! (;


Min personliga frisör.



Bestämde med Sandra precis att jag ska komma hem till henne på onsdag, så ska frillan fixas på nytt. Kommer nog bli väldigt bra, hoppas jag iallafall. Resultatet kommer senare i veckan (; Mihih..

Snart middagsdags.

Legat och kollat på film nästan hela dagen, bara myst ner mig under täcket för att slippa frysa. Underhållt mig med filmer som 'Step Brothers' som förövrigt var lika rolig idag som när jag såg den första gången haha..

Nu håller jag på att värma köttfärs i mircon så jag kan tillagga de och makaroner till middag, kommer säkert va ett helvete att äta makaronerna precis som riset va svårt ätet igår men ja det ska ner så om jag ska svälja de helt för jag är dö hungrig. Magen har kurrat i en evighet.

Nu dags att fixa käket, hörs senare.

Spelas mest just nu.


Kesha - Blah Blah Blah.



Kesha - Take it off.


Elsewhere.


En tonårsflicka försvinner efter att hon försökt möta män på nätet för att rymma ur småstaden hon bor i. Uppenbarligen, bara hennes bästa vän är tillräckligt orolig för att undersöka mysteriet. (KÄLLA.)

Jag hade börjat se filmen förut för jag kände igen början men kunde verkligen inte koppla slutet så jag tänkte jag ser den även om jag med tiden som filmen går kommer på slutet. Början av filmen var väl lite seg tyckte jag men sen blev filmen faktiskt väldigt spännande och jag satt lite på nålar men vet inte varför för filmen var inte läskig på de sättet. Men något var de, och de gillas . Så filmen får 4 av 5 möjliga.


Måndagen 11 Januari.

Goddag, har egentligen inte så mycket att skriva men ville ändå få ut något..

Kollade på film inatt, satte igång 'Elsewhere' och den filmen lägger jag upp recension på strax, när den var slut var jag fortfarande inte hundra procent sovredo så jag startade filmen 'blind dating' som jag sett innan och är en komedifilm om en blindkille som vill träffa en tjej och ska gå igenom en behandling för att kanske få synen att fungera. Jo den är rolig och bra, rekomenderar jag (;

Såg inte klart filmen för jag somnade innan, låg först och dregla lite på kudden sa godnatt till putte och sen somnade jag på tre röda. Vaknade tio imorse men som vanligt vill jag inte upp så tidigt så jag snoozade till tolv trodde jag men stängde av larmet och råka somna om.

Vaknade och gick in på toaletten och tog en varm dusch de första jag gjorde, vågade inte chansa på att fylla badkaret med vatten så tog en längre dusch istället. Satt som en smäck, riktigt skönt. Känner mig dock frusen redan, vilket inte är en ovanlighet.

Ska nog införskaffa mig ett par inneskor då mina fötter inte vill hålla värmen inne, det var mammas idé och den är ganska bra så snart så...

Sitter och lyssnar på mina två absoluta favoritlåtar at the moment, båda med Kesha. Kommer lägga ut dom igen fast den ena redan lagts ut förut. Sitter även och dricker lite vitaminvatten och ska snart in och kolla om det kommit ut något nytt jobb på arbetsförmedlingen, inte för jag egentligen kan ta köksjobb nu med denna piercingen i men skit i de. Need to go forward (:

Snart midnatt.

Har inte hänt så himla mycket idag faktiskt.
Mest bara ugglat vid datorn, lyssnat på musik och spelat Bejeweled Blitz på FB. Några små msn-konversationer och också utspelats men inte så mycket..

Frös men kunde inte ta ett bad då vattnet var fes-ljummet så fick kliva ur igen, satte mig med en filt runt om mig och tände en massa ljus på rummet.

Fick kvällssällskap av Jennie en stund, så snackade vi lite. Satt på trappan och hade våra helt normala samtalsämnen haha. Normalast.se .. Sen närmade sig kl 9 och hon var tvungen att gå hem, skolan börjar imorgon ..

Satte igång filmen 'Year one', den var väl lite rolig men ändå inte så speciellt. Idk, den hade fått ett neutralt betyg av mig.. Orkar inte köra någon recension på filmen så ni får googla själva om ni inte redan vet vilken film det är.

Ska lägga mig under täcket och se på en ny film sen kanske man somnar tidigt idk, men hade varit väldigt skönt (:

Frusen som vanligt.

Mina händer & fötter vill verkligen inte hålla värmen kvar, känns som isbitar. Pga det så fryser jag smått hela jag så kommer väl även idag lägga mig i ett varmt bad, hade inte suttit fel iallafall.

Satt och åt kyckling, ris & currysås innan. Brände lite på tungan och gissar på att de va curryn som gjorde de men gick ändå ganska så bra att äta. Dock blev jag halvt om halvt ut tittad och folk bara skrattar åt mig hela tiden, men payback is a bitch så jag kommer ge dubbelt igen på My sen om ca fyra veckor när hon ska pierca sig (; höhö..

Känner mig orklös idag, ska dock fixa med tvätten, kolla jobb och ta ett bad. Annars sker nog inte så mycket på denna söndagskvist .. Man får lov att lata sig på söndagar utan dåligt samvete, de har jag sagt förut och håller kvar på ..

Måste också få skrillorna slipade i veckan så även jag kan ut och åka, känns så tråkigt att säga nej varje gång någon frågar om jag vill med o åka. Känns dock inte lönt att dra med ut för jag blir bara sur ifall jag ska glatta runder för jag inte får grepp om isen med skrillorna. Så tyrshov (stavning) snarast möjligt..


Veckan glider mot sitt slut.

Innan jag gick och la mig i sängen inatt så smörjde jag in mig med lotion, satte igång filmen 'new in town' och la mig till rätta med sudukohäftet i knäet. Hann inte så långt på filmen innan My & syrran kom in och tjata på mig att va med och spela rockband.

Klädde på mig pyjamasbyxor, tröja & dragkedjetröja. Kröp ner i soffan med den röda gitarren och sen spelade vi fem stjärnigt på dom flesta. We rock (;  Efter en stund började mina ögon bli lite väl trötta så vi sa godnatt, satte mig vid datorn och spelade lite bejeweld blitz och lyssnade på musik tills dess att ögonen gick i kors.

Såg klart new in town filmen och fortsatte på filmen 'easy virtue' men klockan blev mycket så jag vände på huvudet och försökte somna istället..

Nu kurrar magen på nytt och jag ser framemot maten även om jag inte helst vill äta bland folk då jag ibland kan dregla lite hahah. Blir iallafall kyckling till mat idag, jag skiter i sopporna och vätskefödan jag blir inte mätt på de så jag tar mina timmar på att äta vanlig mat istället. Måste ju lära mig förr eller senare så då väljer jag förr (;


New in town.



Lucy Hill är en ambitiös karriärskvinna som bor i Miami. Hon älskar sina skor, hon älskar sina bilar och hon älskar att klättra på karriärstegen. När hon blir erbjuden ett tillfälligt projekt - mitt ute i ingenstans - för att omstrukturera en fabrik, hoppar hon på eftersom hon förstår att en befordran ligger nära... (KÄLLA.)

Jag tyckte att filmen var helt okej, man kunde ju räkna ut slutet innan de hände men oftast kan man de i dagsläget då alla filmer ska sluta med lyckliga slut. Filmen bringade något skratt också, så 3 av 5 får den i betyg.


Godnatt.

ifall att jag inte orkar mig tillbaka och säga det senare, för nu blir det film av nått slag. Dra täcket över huvudet ska jag också göra med tiden, så godnatt på er! (:

One of the best scores ..

Har inget bättre för mig så jag spelar lite Bejeweled Blitz men kan inte slå mitt gamla rekord, ligger på 320tusen nått och sist hade jag ju rekord på 360tusennått (som ni ser på bilden). Jag är kung så är de bara ;D


Humör: Trött.

Efter ett himla rännande fram och tillbaka till köket ihopp om att hitta något att äta tog jag två mackor och lite chili con carne iallafall. Så går allting i stöpet nu vet jag varför, men tror nog man skulle undvika de mest för de brändes på tungan. Idk, vår mat är inte såå stark så.

Men gick inte så lätt att äta, men ner gick de för jag gav inte upp idag. Har sett klart alla mina cougar town avsnitt och även sett ghost whisperer & dollhouse avsnitten jag fick i veckan så ja nu har jag inte något att roa mig med.

Får starta en film och försöka somna för något annat händer inte, fortsätter att säga värsta lördagen på länge.

Värsta lördagen på länge.

Men precis som när man är jätte kissignödig och håller sig så de går över så borde väl hungern också gå över om en stund :/ Fortfarande irreterad, trött, hungrig .. Allt på samma gång så jag ska se klart mina 'Cougar town' avsnitt sen vet jag inte.. Sova kanske? idk.

Kroppssmyckning genom tiderna.



Navlen
är den piercing jag gjorde först och den jag nog ville ha mest. Kommer fortfarande ihåg att jag kom hem från skolan två veckor innan min 15årsdag och fråga mamma om Anna också kunde följa med när jag skulle pierca mig men det gick inte för de blev piercing redan den dagen. 14 Februari 2003 ..
_____

Sen gjorde jag piercing i näsan i slutet av 2003 tror jag.
Efter det blev det piercing i bröstvårtan dagen efter min 18års dag (1/3 06), åkte till DK och gjorde den tillsammans med Anna. Någon bild blir det inte att lägga ut för jag tog ut den typ två år senare för den aldrig ville läka riktigt. Så då kan den lika gärna försvinna tänkte jag och är nu väck för alltid.



5/6 2006 kom min fjärde piercing och den hamnade på läppen, nog den piercing som fått mest uppmärksamhet för jag åkte till Ayia Napa någon vecka senare och alla kommenterade den. Feels good (;



15/1-08 var jag i Bulgarien och där helt random kom en tatuering in i bilden.



Sist men inte minnst så gjorde jag en piercing i tungan 8/1 - 2010 (igår). Troligen kommer det komma mer kroppssmyckning med tiden men detta är vad jag haft genom tiderna än så länge..


Humör: Irretation.

Blev chili con carne till middag i vårt hus idag. På min lapp står det att unvika intag av starkmat vilket betyder att jag inte kan äta det. Plus att hade jag försökt hade de säkert inte gått ner ändå, så någon mat blir det inte för min del, kommer inte äta soppa en gång till för det mättar inte.

Tjat om barnmat, men hur mycket kommer de mätta? Precis nada. Dricker mitt c-vitamin vatten och ligger deppad i sängen , det är hur min lördag ser ut. Är stört hungrig men ska inte äta så nu ska jag starta filmer så jag inte behöver avända någon energi idag.

Tack & hej.


Är jätte hungrig.

Gick och la mig i sängen med filmen Dorian Gray igång, den var inte så lockande och mina ögonlock kändes för att stängas även fast klockan inte hade passerat två så jag kröp längre ner under täcket och somnade tillslut.

Drömt mega konstiga drömmar om att världen gick under. Jag & syrran stod vid ett staket av något slag och en jättevåg kom skrek hon så jag tog henne och höll fast henne med ena armen och höll i staketet med andra. Vi överlevde sen kom en våg till och jag började andas under vattnet så nej jag hade inte överlevt två vattenvågar. Jag hade drunknat..

Sen kom massa andra konstiga drömmar simmandes i huvudet på mig som jag inte ens vill tänka på så mycket. Håller mig till verkligheten istället.

Vaknade nio imorse och hade ganska så ont i min tunga. Gick på toaletten och sen tog jag ett glas kallt vatten och lät vattnet svalka tungan lite sen gick jag och la mig igen. Vaknade när Ange kom in på rummet för att se om jag var vaken, vände mig och somnade om igen.

Vaknade igen vid ja jag vet inte halv två kanske och bestämde mig för att gå upp. Började skölja munnen med munskölj och sen tog jag en isbit från frysen och började kyla ner tungan. Nu mår jag prima, eller ja har gjort de ett bra tag.

Är dock mega super duper hungrig, lovar att de är bara för jag inte kan äta normalt ); Ska bara retas hela tiden, men något måste jag få ner snart innan jag får tinituss av magens kurrande..

Nåväl, hörs senare! Take care (:

Lördagen 9 Januari.

Så vi spelade ett spel som heter "Vem får sista ordet", det går ut på att man har en liten spelplan, en timdosa som piper när tiden är ute, en hög med kort som ger en ämne ex; Finns hos tandläkaren , Ett djur på fyra bokstäver osv. Sen har man en hög med bokstäver .. Så tar man en bokstav och ett ämnes kort och under tiden som går ska man ropa ut massa ord som finns i ämnet där ordet börjar på bokstaven man tar fram. Den som säger de sista ordet innan tiden är ute får gå ett steg fram.

Jag måste tillägga att jag faktiskt vann två omgångar, så jag är minsann grym (;

Nu ska jag tända lite ljus på mitt rum, gosa ner mig i sängen och kolla på två Ugly Betty avsnitt .. Så godnatt på er tills dess att vi hörs igen (vilket säkert blir igen under natten).


Mysfredag.

Ska göra vid min soppa nu för magen kurrar. Hur mätt man blir på flytandet mat det vet jag ju redan, inte långvarit men jag kan inte äta fast föda för jag är rädd att bita sönder piercingen o allt va de nu är som finns för problem.

Sen blir det sällskaps spel med syskonen & My för dom skulle spela igen och jag ville vara med. Lite löjligt då det är ett pratspel och jag mest svamlar fram ord och alla mobbar mig men men stryk man får tåla när man vill va sexxa som jag (;

Nåväl, hörs senare. Tjiiingeeee.

Det satt som en smäck.

Fy fasen va skönt det var att slinka ner i de jätte varma vattnet. Låg där tills jag blev för varm sen blev det dusch på det.

Har även världens bästa grannar (men det visste jag ju redan). För vi hade ingen soppa hemma, jo varma koppen men det äter jag aldrig igen. Tog en kopp och det var vidrigt rent ut sagt så aldrig igen :P Iallafall så ringde mini D över för att fråga om spel så var hon snäll nog & fråga ifall dom hade någon soppa jag kunde få. Jodå dom hade ost&broccolisoppa så det blir mat för mig om en stund.

Ska klä mig o sånt först. Men så glad jag blir när saker kan lösa sig lätt & smidigt (;

Kesha - Blah Blah Blah.


Kesha - Kiss N tell.


Äta? Glöm det..

Tänkte att min tunga är inte så svullen jag kommer lätt kunna äta, så började de strama lite så jag tänkte får väl passa på att äta nu så satte jag mig med makaroner & köttbullar. Gjorde världens minsta bitar men gav upp tog hundra år om jag skulle sitta där och försöka äta upp.

Ska göra soppa senare ifall vi har någon broccoli&ost-soppa kvar. Den är godast. Fryser gör jag också så ska ta en dusch få lite värme ikroppen och få ordning på mitt hår haha. Gillar inte vintern på de sättet för mitt hår blir så satans elektriskt hehe..

Nåväl, få upp värmen sen mat. Kör på de, ha de bra!

Kesha - your love is my drug.



Nyaste familjemedlemen.



PIERCINGEN I TUNGAN! (;

 psst, om ni tycker tungan ser svullen ut så är den bara ihopa dragen i munnen då staven är så lång att jag inte typ vågar ta den utanför tandraden så därför är den istället intryckt i halsen haha.. Eller något.


Ingen mobil idag heller.

Åkte och plocka upp My i Örkelljunga, åkte inom donken och åt mat där sen gasen i botten till Väla. Gick till sportaffärerna då lillebror & My skulle ha skrillor. Gick till Telia för o vänta i en evighet för att få veta att mobilen fortfarande inte fanns så dom fick mitt nr så dom ska höra av sig. Tack slipper jag själv tänka på de så mycket, men vill gärna ha den typ nu nu nu..

Fick tag på skrillor tillslut och jag tröstade mig själv med att vi åkte in till Helsingborg och gick in på Gecko där jag typ fråga om det fanns tid för att pierca sig. Fick vänta en kvart tills dess att mer personal kom så vi gick in på buttricks så länge. Gick över, gick runder i affären o kolla smycken tills det var min tur.

My följde med mig in, väldigt bra stöd hon vände sig om dirr jag la mig på "sängen" .. Det stramade lite och tog längre tid än förväntat men annars så va de ingen biggie! Så jag blev iallafall glad att jag fick något med mig från vår lilla tripp..

Nu är det bara mobilen kvar och att slipa mina skrillor så även jag kan ta mig ut på isen och åka runt lite. Hade ju varit ganska bra om det hänt innan isen smälter och fåglarna kommer fram med sitt kvitter o blommorna blommar ut..

Sitter o fryser då jag dricker massa isvatten.. Brrrrrr kallt!

Goddagens!

Telia hade förtillfället mer än en halv timmes väntekö så jag tänkte jag skiter i att vänta och får helt enkelt köra dit istället. Så ska nu packa på mig lite kläder då jag som vanligt fryser och sen ska vi köra och hämta upp My i Örkelljunga sen beger vi oss iväg till Väla en snabbsväng.

Får se om det blir fler stopp eller det räcker med de för idag, ha det bra sålänge!

I brist på sömn.

Legat och kollat några avsnitt från serien 'Cougar Town' och måste säga att den är minsann roligare än 2½men, iallafall just inatt för som jag skrattar. Går någon förbi mitt rum måste dom tro jag fått fnatt som ligger och asflabbar sådär mitt inatten men ja serien är väldigt roande..

Sen kan jag inte sova heller, jag tänker för mycket på en hel hög av grejer. Måste dock somna snart då jag ska försöka komma upp tidigt och bege mig iväg. Jag hoppas att mobilen kommit så jag slipper slömobilen, vill inte ha den. Sen hade det varit väldigt kul om jag senare tagit ett steg längre och åkt in till stan och gjort vad jag vill..

Men men, återstår o se senare idag vad som sker och inte.. Tills vidare, godnatt & sovgott!


I have this feeling,

it's haunting me. I just can't help it.
I have to see you...

Näsan rinner fortfarande och tätt som tätt känner jag den där obehagliga känslan av att behöva nysa, värst är det när nysen inte vill komma fram..

Musiken strömmar ur högtalarna och jag vill fortfarande bara festa fastän att min mage gör ont av all läsk jag har kolpat i mig under kvällen. Ändå skriker den efter mer, som en drog är jag fast i coca cola träsket lite halvt ..

Putte är osocial och svarade inte på mitt sms så han har väl fullt upp på jobbet, vilket jag inte tror egentligen men kan väl inbilla mig det så att jag kan sova inatt (; höhö..

Sen sitter jag och fördriver tiden med att spela Bejeweled Blitz på FB går inte världsbäst men ligger ändå etta.. Ska snart ta min externa hårddisk från tvrummet och koppla in i datorn igen så jag har något att glo på inatt..

Vill ha så mycket just nu men inget finns till hands. Får nöja mig med mig själv och min förkylning.


För mycket Coca cola.

Jag mår illa :/

Skridskoslipning.

Det är så att jag förra vintern åkte skrillor nere på Möllan men gick inte så bra då jag mest glattade runder då mina skrillor inte var så slipade så dom fick tag i isen. Vill gärna inte hålla på så detta året också så hade varit bra om jag kunnat slipa dom. Nu vet jag bara inte var jag kan göra det, känns lite onödigt att köra till Tyringe när jag alltid är på andra hållet om Perstorp..

Så om någon vet var man kan slipa sina skridskor, öppetider och sånt så hade det varit väldigt kul om ni kunde tala om det för mig då jag inte lyckades hitta något på nätet. Känns inte som min bästavän just nu.. Tack på förhand.

 


En runda till Väla?

Imorgon ska lillebror väcka mig tidigt så ska jag försöka ringa till Telia igen och höra mig för om mobilen. Om jag inte orkar vänta pga kö så får vi väl ta gasen i botten och åka dit iallafall. Det skulle inte skada nu då lillebror skulle leta skridskor också, ville gärna inte köra dit för att åka hem tomhänt..

Så får se när vi kommer upp imorgon, ringa telia, ringa My, gasa iväg en snabbvända sen får vi se vad resten av helgen har att erbjuda. Hoppas verkligen på att jag kan hämta telefonen då jag vill ha den så att jag sen kan pierca mig för de vill jag också göra typ nu nu nu! hehe..

Sen i veckan blir det då hårprojektet. Väldigt mycket roliga saker som ska ske nu.

me like.

Fredagen 8 Januari.

Så när tjejerna kom så började vi direkt hugga in på maten, och snackade en massa o sånt innan vi gick vidare till soffan. Startade filmen "Land of the lost" eller vilken ordning orden nu skulle vara i. En rolig komedifilm iallfall..

Efter filmen så blev det ännu mera snack och vi traggade i närmare två timmar, det är så bra att ha vänner som man öppet kan snacka om allt med utan att 'skämmas' eller vad man ska säga. Att helt enkelt kunna öppna sig och dela med sig, I love it (:

Sen blev det tyvärr dags för dom att åka hem då både Sandra och Frida ska upp tidigt imorgon för skola vs jobb. Sen blir det väl troligen hårfixningsdags nästa vecka. Ska inhandla färg och grejer sen får vi se hur vi gör. Längtar lite smått till förändringen (;

Har även fått en liten längtan efter mer pulkaåkning tillsammans med vännerna. Hade varit ganska så kul och dra ut ett gäng och åka. Vi får väl se hur länge snön stannar och om vi hinner..

Men tack för denna kvällen, har varit riktigt roligt och ibland (läs väldigt ofta) behövs sånna kvällar då man bara pratar om allt, även om allt sagts redan så är det ändå kul o snacka. Hihi..

Nej nu blir det lite farmville sen får vi se, musiken strömmar ur stereon och återigen blir jag på fest humör. Dock ingen utgång för mig på ett tag då mina pengar ska gå till mobiltelefonen & sen ska jag ju pierca mig också.. Sen blir jag en aning fattig och får leva på knäckebröd & vatten haha..

Får snart tjejbesök.

Jag har stått och gjort vid maten nu en stund och allting är typ redo, nu inväntar jag bara att Sandra, Frida och Pernilla ska anlända. Pratade med Sandra för en stund sen och då skulle dom lämna Coop så dom är väl här när som helst.

Väntar även på att överföringen till den externa hårddisken ska bli klar så jag kan koppla in de i tv-rummet för det är där vi ska va. Först äta god mat, dricka lite coca cola och sen kolla på film och snacka skit. En helt perfekt torsdag om jag får säga mitt (:

Om man då räknar bort kötiden till telia, för det är väl bip va alla ska ringa dom bara för att jag vill ringa dit och prata lite. Nåväl, får testa ringa imorgon igen..

God's love.


Här kommer då puttes nya låt. Enjoy (;


Läskigt.

Inatt orkade jag inte se klart på filmen så jag bestämde mig för att för en gångsskull stänga ner datorn. Tryckte bara på knappen nere på datorn för det skulle gå snabbare la mig under täcket och datorn går igång igen.

Tänker inte så mycket på de utan går fram o stänger av igen, hinner inte ens till sängen föräns datorn startas igen och jag blir så rädd så jag dyker in med huvudet i sänggaveln. AJ. Lägger mig under täcket och hyperventilerar lite, väntar lite, tänder lampan och kryper fram till datorn igen.

Trycker på stäng av knappen, väntar, datorn startas så jag stänger av den en fjärde gång och väntar lite.. Datorn förblir avstängd..

Underligt mysterium men det är små läskigt att den startar sig själv.

Torsdagen 7 Januari.

Hade Jennie på besök här efter vi varit ute och åkt pulka med våra familjer. Vi kollade på CSI och sen skulle vi starta en ny film men blev lite liv i luckan .. Gick ut och hämtade hennes hund och gick en liten sväng sen kom vi hit igen och snackade mest ...

Sen lämnade hon mig så blev jag helt fast i att läsa gamla inlägg från Bg, fick tårar i ögonen när jag läst nått inlägg just för minnena och för hur dåligt jag mådde där nere och så är min dröm typ att göra allting igen. Typ. Ta mitt pick & pack och dra iväg en längre stund och lämna allt & alla. Nej jag tror nog jag får stanna hemma i Sverige och ta ett vanligt tråkigt jobb och typ bara va..

Fast sen ska man inte vänta för länge med att leva de roliga livet, för flänga runder kan man inte göra hur länge som helst, för senare i livet vill man väl gärna ha stabilitet och ha fötterna på jorden så att man kan bilda familj och grejer. Ja för nu börjar man bli gammal och ska snart ha allt de där.. Typ.

Herregud jag är snart tjugotvå år :O
___

Nåväl har även suttit på arbetsförmedlingens hemsida och letat efter jobb, går inte såvidare bra då allting känns som man ska klara själv. Va hände med jobb för oss andra, vi som inte kommit så långt på vägen? Blir trött.. Men detta året ska jag inte ge upp, inte heller ska jag gräva ner mig för varje nekelsebrev jag får. Jag ska istället se över och fortsätta. För jag ska få ett jobb så om det är de sista jag gör!

Fast jag lägger jobbsökandet på hyllan över natten för ska snart bege mig i säng & kolla på Halloween 2 som jag & putte såg hos han härom natten men jag somnade ifrån halva så ska se om den då jag har för mig han tyckte den var bra.. Har dock inte sett någon av dom andra Halloweenfilmerna men de kan kanske kvitta..

Först ska jag fixa mig lite nattamat bestående av äggmackor, känns som det var lite längesen jag åt det.


Frågar man inte, får man inget veta.



Är ett papper tyngre när man skrivit på de?
isånna fall är en penna lättare när man använt den?
----------

Sånna där konstiga frågor som ploppade upp i mitt huvud när jag var i Bulgarien och jobbade. För där hade jag väldigt mycket tid för konstiga drömmar, konstiga tankar och sova..

Brrrrrrrr.

Klädde på mig mina vinterkläder o sånt sen visste jag inte vad jag skulle ha för skor på mig förän pappa sa "oh har du bulgarien kläderna på dig" så for jag fram till garderoben och letade fram mina moon boots. Dom är ju riktigt varma och nice'iga hehe..

Gick ut och ställde mig bland de andra som stod utanför grannarnas hus och väntade på dom att komma ut. Fick ett "My" från Håkan, vände mig om och splash där satt en snöboll i mitt öga. HAHA.. Sen vandrade vi vårt stora gäng till skolan och åkte lite pulka o sånt.

Jennie & Jag la oss på en hemmabyggd pulka och det gick inte så bra hon fick värsta snövågen i huvudet haha. Sen blev det lite snöbollskrig, mer pulka åkning sen drack vi varm choklad och snackade om ungdomsmottagningen och grejer..

Vi pallade inte sitta ute i kylan så himla länge så vi vandrade hem till mig och slängde oss i min säng och kollade på CSI, i och försig så hängde vi inte med i avsnittet så mycket då vi mer snackade om massa opassande ämnen istället. HAHA..

Nu ska vi dock gå över till Jennie och se ifall dom har kladdkaka eller något annat gott att kränga så på återseende ..

Ut i snön & leka.

Mamma och pappa hade bjudit över grannarna på middag så blev det sån riktig söndagsmat med stek och grejer sen har jag suttit och fördrivit tiden genom att uggla framför datorn, men Carita kom precis in och undra om jag ville hänga med till skolan och åka pulka och grejer.. Why not, så jag ska klä mig i varma kläder sen joina dom andra där ute i snövädret..

Bättre än att bara sitta inne i min ensamhet.


Min låt (;

Putte gjorde en låt till mig för ett tag sen men jag har glömt lägga ut den själv, så här kommer den då. Anledningen att jag kom på det var för att han skickade en ny låt till mig igår, så fort den kommer ut på youtube så lovar jag att dela med mig av den också för den va riktigt bra (: hihi.


Into the blue 2.



Har inget bättre för mig så hade tänkt sätta igång denna filmen och sen försöka sova. Hade inte suttit fel att lyckas vända dygnet lite rätt iallafall. Nåväl, filmen ska startas nu så godnatt på er.

Onsdagen 6 Januari.

Till alla folk som gillar Family Guy så finns ju nu också The Cleveland show, visserligen föredrar jag Family Guy men den här serien är också riktigt rolig så jag ville bara tipsa om den..


Krypa ner under täcket.

Vaknade av värmeslag inatt, någon hade vridigt upp mitt element på max ... HRM. Nåväl så jag stängde ner det och nu för en stund sen märkte jag hur svalt det var på rummet. Eller svalt är egentligen fel mening i detta sammanhang då jag fryser lite smått men det är ändå inte kallt...

Nåväl, nyser gör jag fortfarande en himla massa och snorar gör jag desstu mer.. Blame it on Putte, hehe. Ganska kul när jag pratade med Sandra förut och höra min röst i förkylnings-rösten, I like (; Jag vet jag är en aning konstig men skit i det, är roligt att sticka ut ur mängden.. Eller något.

Iallafall så pratade vi lite om filmkvällen som sker i veckan, har bjudit hem Sandra, Frida & Pernilla till mig så blir det filmmys och troligen tacos o sånt gott också. Vi pratade även ganska mycket om sommaren för vi har ju sagt ganska länge att vi skulle ta en resa vilket inte blivit av men nu har vi hittat en ännu bättre lösning. Hoppas vi fixar det, att vi får de att de blir vår sommar 2010... I want this.. vill vill vill ...

Nej ska alldels strax gå ut i köket och fixa något att äta då de är dags för det, ta en kopp te och mysa ner mig under täcket till seriemaraton eller filmmys.. We'll see när de blir dags..

Tills vidare, ha de bra allesammans!

För att hon är söt.


min lilla pälskling (:


Timeout behövs ibland.

Jag känner just nu att mina fem dagar hemifrån har varit en bra sak. Har haft sånna humörsvängningar hemma att jag inte velat gå ifrån sängen, jag har varit otillräcklig och inget positivt kom från det. Men sen åkte jag hemifrån och spenderade några dagar hemma hos Putte och nu känns allting bra igen här hemma..

Jag har fått en ordentlig vilja att få arbetslivet att gå igång igen, än så länge har jag inte ens fått irretation i kroppen eller någon störande känsla över att vara hemma.. So far so good.

Så antar att man ibland bara behöver komma ifrån, kvittar vad det är men att ständigt va på samma plats funkar inte. Inte för mig iallafall..

Nyser fortfarande en himla massa..


Bild från årets första fest.


Här har ni Weke, Koffe och Fegge. En väldigt speciell trio som inte är normala någonstans (;


Prosit.

Putte har smittat mig så nu går jag runder och snorar hela tiden. Ännu jobbigare är att jag nyser så himla mycket och den obehagliga känslan precis innan, då det kittlar till i näsan .. Usch.

Snön har kommit tillbaka till oss då det har snöat typ hela natten eller något i den stilen. Så snart kan man väl ta pulkan och slänga sig i backen igen. Denna gången lämnar jag dock mobilen hemma haha (;

När är man vuxen?

Det undrar jag för jag känner mig inte det minsta vuxen och jag räknas ändå in i kategorin vuxen då jag har passerat tjugo-strecket.. Men eftersom att jag fortfarande bor hemma hos mina föräldrar, inte har något jobb och knappt någon sysselsättning så känner jag mig mycket mer som ett barn än en vuxen..

Tror själva vuxen känslan kommer komma till mig den dagen jag flyttar hemifrån, för då kommer jag vara för mig själv, få klara mig själv och leva för att försörja mig själv osv osv osv.. Allting handlar förvisso inte om att stå på sina egna ben för det gjorde jag i Bg men jag kände mig inte speciellt vuxen där heller..

Kanske ansvar har lite med saken att göra också, och något ansvar har jag inte. Jo att jag ska söka jobb, försöka få ordning på livet och att inte göra fel saker, men mer än så är det inte. Jag ansvarar inte för att betala några räkningar, fylla upp frys & kyl och inte heller är det tack vare mig någon har ett tak över sitt huvud.

Så nej, jag sitter nog fortfarande lite på min räkmacka, men på allvar så är det snart slut med det. År 2010 är mitt år att komma igång igen. Nu har jag haft mitt sabbatsår så det räcker och blir över för en stund. Nu är det livs-&arbetserfarenheter som ska tilläggas i mitt lilla liv..

Tänk, snart är jag tjugotvå år, egentligen är det inte så gammalt ändå är det så mycket som egentligen redan ska hunnit hända. Nej tycker det allvarliga livet börjar för tidigt. Att välja ens framtid i 16års ålder tycker jag är för tidigt jag menar jag vet knappt ens vad jag vill och jag är ändå x antal år förbi den åldern. Visst man kan ju alltid ändra riktning med åren men man vill kanske inte lägga massa energi på saker som sen bara ska slängas bort..

Äsch, nog skrivit om detta.. Jag ska iallafall lägga manken till och få de att gå runt nu. Få kugghjulen att snurra igen för detta året kommer inte vara ett svart hål ...

The end.

Dags att säga godnatt.

Googlade lite innan för att hitta sidor där jag kunde skriva in mig angående min framtid. Hittade bara en sida men just nu är det väl en början så jag ändrade lite på mitt cv och skrev ett nytt personligtbrev sen skrev jag in mig på sidan.

Gick in på arbetsförmedlingens hemsida ihopp om något nytt jobb att söka, självklart utan framgång. Ger upp och tar en flygbiljett långt härifrån snart. Nej det gör jag inte alls, har jag inte pengar till ..

Men nu väntar ett Despan avsnitt sen fortsätter jag en radda med serier tills dess att jag somnar. Godnatt & Sovgott (:

 


Mitt inre djur.

Jag tror att ifall jag varit ett djur så hade jag nog varit en kameleont då jag anpassar mig så mycket efter min omgivning.

Vilket är ditt inre djur?

Tisdagen 5 Januari.

Nu när jag väl har tiden på min sida så hade jag tänkt skriva en liten sammanfattning om mitt 2009 (ja som så många gör och jag gjorde förra året och sånt), men jag har ingenting att skriva om.

2009 var det året som har tagit minst plats i mitt hjärta men samtidigt fått mig att må bättre. Inga utomlandsresor blev det, inget jobb, ingen skola, tappade kontakten med mitt gamla liv..

Känns som ett stort hål bara.

Allting bara vände utan att jag ens märkte något och när jag vaknade upp ur dvalan så förstod jag inte riktigt. Jag kan fortfarande komma på att jag frågar mig själv 'vad var det som hände?', men tror aldrig att jag riktigt kommer få veta..

Min vänskap till Sandra och Frida växte och jag trivs så himla bra tillsammans med dom, dom får mig till en bättre människa för sånna små tabbar som jag ständigt blev förföljd av innan är som bort blåsta. Att slippa vakna upp med ångest är en underbar lättnad.

Kärleken kom också in i mitt liv, en puss ledde till en daglig smskontakt som ledde till en lapp som ledde till ett svar som ledde till starkare känslor och här sitter jag och är en aning kär i min pyssling..

Jo livet kan ta en vänding bara sådär, det märkte jag under mitt år. Det gick åt båda hållen .. Jag förlorade något men fick något mycket bättre..

Som sagt 2009 är en svart hål, det har svept förbi som en vind men inte lämnat speciellt mycket kvar att dela med sig av. Kan istället leva på att göra 2010 till de bästa som jag bara kan..

Framför allt ska jag ha ett jobb och förhoppningsvis en inkomst stor nog att jag kan flytta hemifrån för det känns som det börjar bli dags för de .. Nåväl, vi får väl se vad året har att erbjuda och vilka ställen jag får besöka för jag tänker inte spendera hela mitt år i Sverige, no way..

God fortsättning på de nya året allesammans.

Hade inte neckat sommaren nu.


Nej, sommar hade suttit som en smäck..


Min måndag.

Åkte och hämtade putte från jobbet inatt sen åkte vi hem till han och kollade på skräckfilmer tills dess att vi nästan somnade på soffan så fick förflytta oss till sovrummet och sova där istället..

Vaknade en aning sent idag haha, så det har mest blivit filmmys hela dagen. Detta fram tills dess att putte skulle börja jobba så körde och lämna han där påvägen hem och nu sitter jag bara och ugglar framför datorn i min nya mörkblåa kofta som jag också fick idag..

Hade tänkt starta en maskintvätt nu då jag knappt har några rena kläder kvar allting ligger i tvättkorgarna. Så är det när man knappt varit hemma något så nu ligger man 'efter' hehe..

Nej har inte så mycket mer än så att skriva just nu så återkommer kanske senare. Annars godkväll (:


Ett oväntat samtal.

Idag när jag och putte låg på soffan och kollade på film så ringde min mobil och det var ett 'hem'-nr och jag bara vem har 0431 så sa han Ängelholm, ja jag känner ingen där men jag svarade iallafall..

Så var den en man ifrån Morris som ringde för att berätta att dom hittat mitt id-kort i deras typ "lost-and-found" låda. Det var ju inte en dag för tidigt, haha. Jag blev ju av med de idkortet en gång i början av förra året när jag och Sandra blev en aning fulla. Typ där runt påsk var det för jag kommer ihåg att vår fyllechaffis körde över påskharen påvägen in till Ä-holm..

Lite roligt är de ju att kortet hamnade på Morris då vi inte va där. Men men nästa gång jag är i Ä-holm ska jag iallafall hämta mitt idkort så slipper jag gå ut med körkortet.. Ibland kan jag ju bli en aning full och tappa saker o sånt haha..

Nåväl, ganska så oväntat samtal iallafall (:

Gasen i botten.

Så då har klockan hunnit bli dags att packa ut mig själv i bilen för om en halv timme så slutar putte jobba. Vi hörs när jag kommer hem igen vilket troligast är under kvällen någongång. Ha de bra tills dess...

Godnatt & Sovgott!

Meningen med livet.

Det är klart ingen vet egentligen och alla har väl olika meningar till vad man ska göra genom livet. Men jag tror att livet iaf till en liten del går ut på att ha mål att göra påvägen genom livet.

Jag känner mig inte vuxen just för att jag har ingen koll, jag har inget mål med livet men jag hade en gång i tiden ett mål. "Jag ska säsonga innan jag fyllt 25" så sa jag nog när jag var 18-19 någonting och jag var iväg i Bulgarien och säsongade innan jag ens hunnit fylla 20 så ja en liten bit i rätt riktining är jag väl. Eller något.

Men nu ska jag ta mig ikragen och på allvar fundera ut vad jag vill med mitt liv. Har redan kollat upp lite och funnit små stigar in men jag ska forska lite mer innan jag på allvar börjar.. Men snart så har man förhoppningsvis ett liv igen.


Apart of my life that changed me.. Bg 2007-08


Nyårslöften 2010.

Jag hade inte tänkt ha några seriösa löften, sånna som alla sätter som ex; Gå ner i vikt, sluta röka osv osv utan mina blir följande;

- Pierca mig.
- Fylla i min snart två år gamla tatuering.
- Göra något äventyrligt istil med; Fallskärmshopp eller liknande.

och sist men inte minst ha de bästa 2010 som jag bara kan..

Måste ta min dusch..

Har skullat göra det ganska länge egentligen men fick ju mitt besök av Jennie o så så det drog ut på tiden men hoppar jag inte i duschen inom tio minuter så kan jag skita i de för sen hinner jag inte för om en timme måste jag sitta i bilen och köra mot Klippan och hämta min man från jobbet..

Sen bär det av hem till han och kolla på skräckfilm och mysa.. I think (:

Måndagen 4 Januari.

Sitter här med Jennie just nu, hon kom förbi för en liten stund sen så nu sitter vi och diskuterar piercingar och lite annat smått & gott. Måste klä mig varmt för nu ska vi ut och sitta på trappan en liten stund .. Tills vidare, hade bra allesammans (:

3 Månader ♥

Ja det är visserligen inte många minuter kvar på denna dagen typ men ville ändå bara slänga in ett litet inlägg om att jag och putte har varit tillsammans i tre månader idag (:

Det kanske inte är så mycket egentligen, men för mig är det faktiskt de.. Gillar detta väldigt mycke (:

Söndagen 3 Januari.

Hallå i stugan, här är jag tillbaka och tittar in en snabb sväng. Har ju varit upptagen nu i fyra dagar och inte kommit åt någon dator och inte heller haft tid att nörda mig vilket jag annars fördriver tiden så bra med..

Vi kan väl börja med dagen då jag åkte hemifrån, onsdag. Kom hem till putte en liten stund före hans kompis från Kalmar kom sen började vi dricka direkt, eftersom kl bara va fyra fick vi vänta en stund på resten av folket att trilla in men tillslut var lägenheten sådär lagom full på folk och vi spelade kortspel och drack och hade de väldigt roligt.. Klockan blev läggdags och när vi senare vaknade var de nyårsafton.

Började med att leta efter affär & mat, så jag, putte och Koffe gjorde taccos till middag och sen slogs vi om duschen och gjorde vid oss i lagom tid till att weke kom och vi skulle gå ner till bussen för att åka in till HBG och hans kusin ('s kompis) som hade fest.

Det var lite nervöst att bli lämnad där mitt bland alla dom lite äldre, mer mogna och vindrickande människor när mina killar drog ut på balkongen för att röka men det gick ju väldigt lätt för någon tjej började fråga mig lite om mig och sen gick munnarna i ett och de var väldigt trevligt att träffa nytt folk och inte ha en hejdundrande fylla.

Vi spelade 'med andra ord' och det var himla roligt, tiden sprang iväg och ett tu tre sprang alla runder för att hitta sina skor o jackor för att gå ut där ute och kolla på fyrverkerierna. Vid tolv krama man folket gott nytt år och fick såklart min nyårspuss av putte.

Va riktigt kallt så jag klagade inte när det var dags att gå in igen hehe. Spelade för fulla muggar och skrattade så jag knappt fick någon luft, klockan blev två och vi skulle ta bussen hem igen. Hemma hos putte satt jag en sväng på soffan medans han & koffe gjorde musik på datorn sen orka jag inte mer och gick o la mig istället..

Fredagen blev pizza och mest filmmaraton tillsammans med Koffe & putte. En cider slank visserligen också ner men mest för läsken va slut och jag va törstig (; HAHAH... Sängen kallade vårt namn och de va åter igen dags att inta drömmarnas land i väntan på en ny dag..

Igår blev det göra vid sig och sånt sen tog jag killarna i bilen och körde till checkpoint mötte upp weke som tog hälften av grabbarna och körde mot Hyllinge medans jag , putte o martin körde mot bjuv för att lämna av martin där .. Påvägen tillbaka åkte vi inom sibylla och åt romantiskkorv hahah.. Sen tillbaka till putte o lämna bilen sen gick vi till hans mammas lägenhet där de va lite fest..

Var också väldigt underhållande, dom killarna är roliga och lite speciella och ganska så sjuka ibland men så länge man har roligt kan man ju strunta i vad som gör en glad hehe .. Hade skoj och sen gick man i kylan hemåt igen och intog sängen ..

Gick upp väldigt sent idag :O oh my geee hehe. Koffe & Weke åkte hem när vi gick upp och sen låg vi mest bara och slappa på soffan hela dagen tills dess att de va dags att lämna putte på jobbet.

Kom hem och fick äntligen en laddare till mobilen så jag kunde starta den igen (den dog redan natten till torsdagen).. Skrev med putte och han får sluta tidigare idag så jag ska köra o hämta han sen sover jag där inatt igen. Nu kommer jag väl vänja mig vid detta att sova bredvid han så de kommer kännas ännu tommare att sova ensam sen. Hehe.

Nåväl detta var min helg in till de nya året och jag tycker faktiskt att vi haft roligt.. That's all that matters (;



SKÅL! (;




Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0