Fredagen 22 Januari.

Det är ganska sjukt hur mycket som kan hända på ett halv år egentligen.

Jag kom närmare dom där vännerna som jag kände en oerhör närhet till, dom som jag kände att mitt rätta jag kom fram hos och där som jag verkligen kände att jag mådde bra och var glad. Dom är precis som jag väldigt glada och flummiga personer och gillar att prata om just dom där roliga samtalsämnena som nog dom flesta gör..

Jag kunde sluta drömma mig bort om att hitta någon att börja tycka om och få känna dom där känslorna som alla andra skriver om. Ibland är jag nästan rädd att jag skulle va påväg in på toffelspåret vilket inte är okej. För man behöver en balans i livet där alla som spelar någon roll och har en inverkan på en ska få dela plats och det ska gå runt, ett mänskligt kretslopp..

Men det är ändå sjuk hur mycket som bubblar under ytan och ibland vill jag bara springa in i skogen och skrika som Ronja Rövardotter gör när våren kommer. Det är så nytt även om det har pågått ett tag, jag kan fortfarande inte riktigt förstå hur allting hände men som jag tidigare sagt så är jag väldigt glad över det.

För jag är värd de här, efter alla år av väntan & längtan så får jag äntligen ta del av den där härliga pirrande känslan i magen. Även om andra känslor kommit upp ibland så är det mesta dels bra saker, allt de andra är bara pga min rädsla att förlora. För jag har fortfarande svårt att lita på att jag är bra nog. Men det ändras väl med tiden annars är de bara att vänja mig för jag trivs så himla bra med han. He's good for me.

Vad jag tycker att jag saknar just nu är energi, jag önskade att jag orkade göra mer. Dock har jag energi till att hitta jobb och ska inte ryckas ner av nekelser eller tystnader igen och kommer jag från sysslolösheten så kommer nog energin så småning om..

Nej nu måste jag äta, mår snart illa av hunger..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0