Måndagen 25 Januari.

Godmorgon på er!

Någon som faktiskt kan tänka sig att jag har sovit under natten och är uppe vid denna tiden halvt om halvt frivilligt? - Nej inte jag heller, och jag har ändå varit med om det.

Jag gick och la mig i sängen och hade satt igång en film som heter 'The echo' men jag har blivit helt okoncenterad vad de gäller filmer, vet inte vad som hänt men är inte längre intresserad så jag pillade lite på mobilen , skickade iväg något mess till putte sen vände jag huvudet från datorn och höll på att somna. Tre sms senare sa jag godnatt till putte och somnade ganska så fort.

Dock sov jag halv vaken, svårt och förklara men det känns i ögonen som man sovit med ögonen öppna. Det svider i ögonen så trött man är. Hörde mamma när hon skulle väcka syskonen så dom kom iväg till skolan, sen var det helt omöjligt att somna igen för de blev värsta livet, när syskonen kommit iväg till skolan började mamma städa men as hög musik och klockan var då runt sju. Hur roligt är det för mig? Exakt, så jag gick ut och sänkte musiken, tog ett glas kallt kallt vatten och gick tillbaka till sängen.

Har drömt helt wierd drömmar samtidigt som jag varit halvt vaken. Tillslut fick jag gå upp för att buda på världens snyggaste plånbok och nu sitter jag här i joggingbyxor & bh, hade tänkt att inte gå och lägga mig igen.

Är dock lite rädd att jag kommer somna ieftermiddag eller något sånt ifall jag inte sover några timmar till. Menar jag somnade runt tre sov till halv sju, somnade igen efter åtta och vaknade kvart i nio. Det är inte många timmar sömn men I'll give it a try.

Ska gå & borsta tänderna, dricka lite vatten sen sätta mig och spela lite fb spel. That's life haha. Godmorgon & ha en underbar måndag, jag hoppas också att min dress kommer idag ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0