Tisdagen 5 Januari.

Nu när jag väl har tiden på min sida så hade jag tänkt skriva en liten sammanfattning om mitt 2009 (ja som så många gör och jag gjorde förra året och sånt), men jag har ingenting att skriva om.

2009 var det året som har tagit minst plats i mitt hjärta men samtidigt fått mig att må bättre. Inga utomlandsresor blev det, inget jobb, ingen skola, tappade kontakten med mitt gamla liv..

Känns som ett stort hål bara.

Allting bara vände utan att jag ens märkte något och när jag vaknade upp ur dvalan så förstod jag inte riktigt. Jag kan fortfarande komma på att jag frågar mig själv 'vad var det som hände?', men tror aldrig att jag riktigt kommer få veta..

Min vänskap till Sandra och Frida växte och jag trivs så himla bra tillsammans med dom, dom får mig till en bättre människa för sånna små tabbar som jag ständigt blev förföljd av innan är som bort blåsta. Att slippa vakna upp med ångest är en underbar lättnad.

Kärleken kom också in i mitt liv, en puss ledde till en daglig smskontakt som ledde till en lapp som ledde till ett svar som ledde till starkare känslor och här sitter jag och är en aning kär i min pyssling..

Jo livet kan ta en vänding bara sådär, det märkte jag under mitt år. Det gick åt båda hållen .. Jag förlorade något men fick något mycket bättre..

Som sagt 2009 är en svart hål, det har svept förbi som en vind men inte lämnat speciellt mycket kvar att dela med sig av. Kan istället leva på att göra 2010 till de bästa som jag bara kan..

Framför allt ska jag ha ett jobb och förhoppningsvis en inkomst stor nog att jag kan flytta hemifrån för det känns som det börjar bli dags för de .. Nåväl, vi får väl se vad året har att erbjuda och vilka ställen jag får besöka för jag tänker inte spendera hela mitt år i Sverige, no way..

God fortsättning på de nya året allesammans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0