Lördagen 31 juli.

Igår drog jag till helsingborg med Frida och dom och det va riktigt roligt. Gjorde av med femtio kronor på hela kvällen haha, så är det när man hamnar hos någon som bjuder (;

Idag har jag dock mått riktigt dåligt, legat på toalettgolvet flera gånger haha. Dock duschat, ätit, fixat mig och varit ute med dobbie en runda så nu börjar man må bättre. Får se om man följer med natha och dom till hbg ikväll eller inte får se när dom kommer tillbaka för nu är jag har själv (: mobilen är slow så måste sticka. Ha en trevlig kväll (:

Ready to party!

Snart är jag iallafall det. Lite mer fix och sen vänta in morbror och bjuda han på en kopp kaffe sen bär det av mot äventyr och en natt som jag inte vet var den slutar. Inte i min säng i varfall ;P

Get drunk tonight and move my body.


FREDAAAAAG!! :D

Så då var man hemma efter en konstig dag på jobbet. Det började väl som vanligt men när jag sen kom från Kaffe-rasten = matrast så fick man sig en ny order. Japp, då skulle jag köra till Örkelljunga och jobba där istället. Kändes inte jätte lönt eftersom det var typ två timmar kvar på dagen men dom behövde folk så va bara att göra som man blev tillsagd.

Åkte dit och hamna på band 7, en låda fastnar och jag ska ta loss den. Råkar luta mig mot nödstop och hela bandet med kakor stannar och ingen fattar varför. Menar jag kände inte att jag kom emot så jag visste inget ^^, Nåväl, fixar problemet och packar vidare. Snurr och jag vandrar till band 9.

Står och plockar kakor och tänkte va snäll och plocka lite åt tjejen före, ni tror inte jag lutar mig mot de bandets nödstop och stoppar allt IGEN!! :O Seriöst hahahaha. Så jävla bra, aldrig hänt innan och första gången ja då tar man nödstoppet två gånger inom loppet av ca 40 minuter. Säger bara lyckas, men heter man My så lyckas man fan med det mesta vill jag säga.

En timme senare slutade vi och det va väldigt efterlängtat. Körde hem i regnet. Såg mina byxor som till min besvikelse inte alls såg ut som på bilden så blev att skicka iväg ett mail. Nu ska jag ösa musik och planera kvällens outfit. Vet inte vad jag ska ha på mig, dessutom inget fint väder. Bara regn regn regn.

Fredagen 30 Juli.

Äntligen har dagen kommit som vi har sett fram emot sen i söndags, det är äntligen fredag (: Vilket innebär att det blir först 6h's jobb och sen hem och fixa & trixa. Ta mig till Frida sen ska vi festa hela natten lång. Det ska bli jätte roligt (:

Något mindre roligt är att jag har cp ont i min vad som typ krampade inatt. skit ont gjorde det och jag satte mig upp och började massera men nog tog det tid och sen varje gång jag sträckt mig pga trötthet osv så har det ju gjort ont. Nu när jag är uppe och går gör det ont. BAH, väldigt bra start på dagen, eller inte.

Men men, en hustler på detta och lite frukost sen blir man väl piggare.

Dags att sova kanske.

Det är varmt på mitt rum, vilket på ett sätt är bra för då fryser jag inte men har dock stora aningar om att sömnen är långt ifrån mig. Tack vare powernapen tidigare idag kommer det också va svårt att somna men jag gav mig den eftersom att jag ändå annars har svårt att sova och jag behöver verkligen sömn. Kroppen tål inte 3-4,5h sömn per natt och sen jobba på det. Njae ingen bra kombo direkt men just nu får jag ju leva med det.

Snart är det fredag, ska bara ta en snabb tur på jobbet och sen hem och köra en turbo powernap, käka mat packa väskan fundera ut hur jag ska ta mig till Östra och var jag hamnar på natten för hem kommer jag inte ;P Jag är duktig jag, inte tänkt på något, inte annat än att det löser sig. Finns kompisar, bekanta och främlingar att sova hos så varför bli deprimerad, så jag kör racet och ser var jag hamnar imorgonnatt helt enkelt mahahah.

Godnatt.


Jag skäms.

Det är de ända jag känner. Vad ska man säga, för tyst kommer jag inte kunna vara. Men jag skäms över orden som kommer komma ut ur min mun.

Vill en himla massa.

Lyssna igenom musik albumen på datorn och rensa bort alla dom kassa låtarna som följt med för att man letade bra musik. Det är en sak jag vill göra, men då kommer jag aldrig ifrån datorn vilket jag också vill.

Sen blev det som ett bombnedslag på mitt rum igår efter mitt kläd & fotoflumm så jag hade ju behövt städa. För det är väl inte ofta man säger att man vill göra de (;

Dock säger mina ögon något annat så ska återigen slå igång första avsnittet CSI från senaste säsongen. Kommer inte se slutet nu heller men nu är det tänkt att powernapa. Så de så! (;

Bättre bild?

iallafall här har ni en ny bild på hur mina nya skor ser ut. Gotta love (;

HJÄLP!!

Nästan hela veckan tillhör helgen men stackars måndagen är utanför och utan smeknamn så kom med förslag.

Jag menar
tisdag är lillfredag.
Onsdag är lillördag.
Torsdag är dan före dan
sen fredag, lördag & söndag.
så måndagen kan ju behöva något.

För mycket betänketid på jobbet eller? Gillas inte min smeknamn på idag, dan före dan. Jag tycker det (;

Torsdagen 29 Juli.

Då vart det fredag imorgon! Wijhooo. Hoppas att jag fortfarande kör fm-passet så att man hinner powernapa lite när man slutat jobba innan det är dags att göra sig iordning för fest (:

Lagom trött nu då, ska fixa lite mat & grejer sen dags för jobb. Usch, vill sova (; hahaha.

Walk in closet.

Hade älskat det. Lätt något som jag ska ha i mitt hus i framtiden, behövs till alla mina skor för jag har ett sånt sko dille. Speciellt på Deichmann där kommer jag ju alltid ut ifrån med ett par nya skor även om jag inte behövde några från början. Så jävla snygga skor det finns där till billiga priset. I love it!! (:

Kommer alltid att undra.

Det är mitt stora problem för pga att jag har alla dessa tusen frågor så kan jag inte riktigt släppa taget vilket gör att jag känner mig lite smått patetisk men helt ärligt så tror jag nog ni hade förstått mig om ni varit med om detta själv. Min situation är allmänt wierd vill jag påstå men annat ska jag väl lämna i mitt huvud ..

Jag undrar om du någonsin brydde dig över huvudtaget.

Fast å andra sidan kan det ju knappt spela mindre roll för vi är inte där längre.

Snart sova.

Klockan börjar närma sig elva så det är minsann dags att röra på fläsket nu. Göra mackor till jobbet, ta ett glas vatten att ställa bredvid sängen, sätta igång CSI och sen försöka sova så fort som möjligt. Need my sleep för jag höll åter på att ha skit tunga ögon på jobbet idag igen -.-' dont like.

Har ändå haft ganska roligt ikväll med mitt flummande (; mahah.

En hög med kläder blev till fotoflumm.

Här har vi lite blandade bilder på mig & min hög med kläder. Tänk på att detta är inte allt för seriöst men jag börjar gilla mixtra ihop & förändra lite. Kommentera gärna om det är något ni gillar eller ogillar (:

Klänning - Efashion.se
"Bolero" - H&M
Strumpor - H&M
High Heels - Deichmann


"Bolero" - H&M.
Lila oversize linne - H&M.
Blomma - H&M.
Klackar - Skopunkten.


Cardigan - H&M.
Tubtop - Gina Tricot.
Shorts - Ellos.


Kavaj - Ellos.
allt annat har nämts ovan.


Leopard tröja - Tradera.
Halsband  - Julklapp.
Klänning - Julklapp / Efashion.se


Btw.

Något som jag verkligen börjat fundera på skarpt (kommer dock inte hända) är att hoppa bundy jump på Helsingborgs festivalen i helgen. Som en spontan, härlig & galen sak. Fast jag är höjdrädd, kommer vara för full (förhoppningsvis) och sen är det troligen för dyrt. Så jag slipper ifrån (;

Men det hade varit as coolt faktiskt.

Give me.



Så att jag kan slå mig trött! Då hade kanske negativiteten försvunnit aswell.

Vill ha.

Fast det blåa ska bytas ut mot plommon lila. Så snyggt (:

Inget som binder oss samman längre.

Eftersom vissa har problem att svara när man frågar något så tog jag kontakt med någon jag vet är svarbar och trevlig. Så fick svar & sen åkte jag till Åstorp och hämtade hem mitt halsband som varit där i evigheter. Jag visste nästan till 100% att det skulle vara där eftersom alla väskors fickor var tomma, då fanns bara en plats kvar och det var där.

Så en snabb visit och små snack sen körde jag gasen i botten hem igen. Över till grannen en liten sväng sen in och slappa resten av kvällen. Upp tidigt imorgon igen ju , såklart! Jubb jubb jubb.

Så många chanser, är det konstigt man blir förbannad eller? ÅH -.-'

Att jobba är inte alltid bra.

Iallafall inte när man står ensam någonstans och det enda man har är sina tankar som i vanliga fall redan är jobbiga. För jag blir så jävla arg och irreterad. Kakorna åker fan på stryk också :/ Så här länge och såhär arg har jag aldrig i hela mitt liv varit förut. Det biter sig in under huden och äter upp mig inifrån. Jag kan fan inte släppa något och så blir det värre av att tänka och alla dessa jävla frågor man har. Till vilken nytta?

Så mycket jag tänkte att jag ville ha en boxningssäck så att jag kunde slå av min ilska på något.

Godmorgon.

Här var det minsann livat, eller inte. Hade inte jag skullat jobba så hade jag också sovit nu vill jag lova (: Nej usch va segt detta är, idag ska jag inte lyfta röven ett dugg efter jobb alltså. Jag behöver vila, rehab över missad sömn och bara ta det lugnt och försöka mig på en tidigkväll.

söndag till måndag - fyra timmars sömn max. måndag till tisdag - upp till 4,5/5 timmars sömn. tisdag till onsdag - 3,5 timmars sömn ungefär. Det räcker alltså inte och sen att jag stressar upp mig även i sömnen gör ju att när jag vaknar upp är jag inte utvilad iallafall. Så att jag är trött är inte det minsta konstigt. Nåväl, försöka ta igen det idag då.

I can wear it.


Här bevisar jag att strumpor funkar i klackskor trotts allt. Eller vad tycker ni, hit eller total miss? (:

Jag tror visst det.

Jag säger hela tiden att jag inte tror på någonting och med någonting så menar jag absolut ingenting.

Dom säger (och vilka dom är vet jag inte) att tror man inte på kärlek så kan man inte hitta det heller. Jag tror inte på kärlek ändå så fann jag det eller tvärtom Idk, visserligen förlorade jag det igen men det är väl en del av livet inte mer att göra åt det eller också var det en läxa?

Jag tror inte på mig själv, ändå så tror jag att jag varje gång kommer att resa mig. Nog för att jag är känslig men stark det är jag för varje nedslag följs av en klättring uppåt. Jag vet att jag klarar mig, jag vet att jag kommer må bättre, jag vet att det löser sig. Så även utan självförtroende så är jag stark och klarar mig även om jag för stunden kan slås ner och må krassligt.

Jag har svårt att tro på saker därför att det är så mycket lur i världen. Jag tror bara att folk luras hela tiden, så det är inte konstigt man inte tror när folk säger bra saker om en eller om man får komplimanger. Det är inte konstigt man är osäker på närhet och sånt som ska kännas bra när man hela tiden tror allting bara är ett spel som väntar på rätt tillfälle för att säga hahah in your face.

Men vet ni, jag överlever ändå trots ett förvirrat inre. Jag lever och jag kommer tillbaka mer för varje dag. Jag kommer att ta för mig igen. Så är det bara, tills dess fortsätter jag att le (: Det är de jag gör bäst.


Onsdagen 28 Juli.

Helgen närmar sig med stormsteg, hoppas jag på för jag vill bara supa ner mig. Återfall.

Nattens to do har inte blivit klara så än är det inte sänggång, dock har duschen gjorts och borsta tänderna har jag också gjort. Ska göra min macka/mina mackor till jobbet imorgon sen ta ett glas vatten och ställa bredvid sängen. Jag ska föna håret och sätta på mig underkläder sen är jag redo för att sova. Detta ska göras racer för jag är väldigt trött & behöver min sömn.

Min eftermiddag & kväll.

Fick ett ryck, ville iväg & handla men inte ville lillebror eller lillasyster följa med. Sket i det och tog bilen och körde iväg i min ensamhet. Först till Väla och gick på H&M i nästan en timme helt seriöst :O Försökte hitta en jävla topp men fanns ingen, orka ingen annan affär hoppa in i bilen med mina tröjor & smycken.

Åkte inom Familia, hittade Natha på jobbet och hälsade på henne och snackade lite. Vidare till H&M men hittade inte samma topp som på Väla så sket sig allt ihop. Gick in på Gina och hittade dom super snygga baseball tröjorna. Ska lätt köpa en, men absolut inte röd & vit (gillar inte rött). Också inom skoaffären & hittade ännu ett par skor, alltid. Kan inte gå in utan att köpa :O

Efter det blev det en sväng inom Max så jag fick mig min middag (; Efter det åkte jag hem en sväng till Natha. Kollade tv och snackade, tankeställare, återställare, äsch.

Längtar till fredag, förfest & sen utgång med mina underbara.

Felet med oss stavas D      U .. We all know it.

Cant help it.

Jag går in och ut kommer jag med mindre pengar och ett nytt par. Min drog, min last.


Dåligt med ljus men vad tycks?(:

Från topp till tå.

Vaknade upp piggare än igår, åt frukost och det blev t.o.m två mackor PÅ MORGONEN :O !! :D och ett glas juice på det, gott! Dessutom hade jag mami som sällskap då hon också åt & hade sig inför jobb.

Åkte till jobb, bromsa för Bambi som var ute på äventyr och sen gasade jag vidare till jobb. In och börja jobba, packa kakor & lyfta lådor. Skaka kakor och prata mer än jag gjort under hela tiden jag jobbat där? :O Väldig trevlig dag på jobb idag vill jag lova. Sista timmen va dock seg för jag blev trött, dock inte som igår:P

Andra skiftet kom och bytte av oss, bytade om och hoppade in i bilen. Satt igång musiken, öste och körde hem.

Vill till Väla, hitta något wow-igt att ha på mig i helgen, kolla och bara chilla. Lillebror är efterbliven och vill inte följa med. "Det tar så långt tid, jag orkar inte". Nej nej men va oschysst då (; Försökte till och med muta med max-mat påvägen hem men hans svar var "Jag hatar Max, donken ska det vara" . Fasen. Är hungrig också, på max-burgare (; kunde dom inte byggt det ist för donken i skåneporten? hmm..

Nej om man skulle kört in själv?

10 minuter till avgång.

Så nu blir det borsta gaddarna och packa väskan. Ni får ha en fantastisk dag så hörs vi när jag är hemma igen (:

Tisdagen 27 Juli.

Godmorgon.
Idag känns det lite lättare att gå upp faktiskt. Vilket är en lättnad, kanske att jag slipper hålla på att somna vid kakorna idag då?(; höhö. Nej men, kläderna är på. Ska snart borsta tänderna & äta frukost. Fylla vatten flaskorna och pudra näsan sen är jag ju redo för jobb.


Good times.

Im gonna leave the day behind.
Dont you worry cause Im gonna have a real good time.
Im gonna leave the world outside.
Spend my money cause its gonna be a real good night.

Godkväll.

Illamåendet tog över hand så jag kunde inte ens göra min macka till jobbet :/ Blir knäpp snart. Orka slänga upp pengar på ett läkar besök när jag inte ens tror något är fel. Pallelelelalalaa.

Nåväl, ett glas juice och jag mår lite bättre. Nu blir det fixa maten till imorgon sen isäng som jag skullat göra i en timmes tid nu. Ska upp tidigt & jobba imorgon igen. Behöver sova ..

Godnatt!

Heartbroken.

Låtens ord skär in i mitt hjärta. Ändå är den så bra att den går om och om, men fortfarande gör det lika ont varje gång. Just pga vad dom sjunger om, det är känsligt. Jag har verkligen svårt att lita på folk, speciellt när det finns så mycket lögner i luften. Jag verkligen hatar oärlighet. Vad är det för mening. Om sanningen sårar är det ändå bättre än att leva på lögn för att senare bryta ihop och få livet förstört när sanningen kommer fram.

Bah, nej nu blev detta lite segt. Ska nog skita i datorn ett tag, ta och kolla CSI istället. För deprimerat de här.

Vill festa.

Sitter här och lyssnar på musik som får mig att vilja dansa som aldrig förr. Att jag sitter någerlunda still på stolen är ju ett under vill jag lova. Sen hittar jag låtar som får det att vända sig i magen av obehag, att det kan vara så svårt att släppa när man är arg. Det funkar inte. Finns för mycket oklart.

Men festa & ha kul hade jag velat göra just nu, så jag längtar väldigt mycket till helgen (:


Iyaz - Solo.

Cahill Radio Edit.

You never be alone again.


Måndagen avklarad.

Känns jävligt strongt jobbat att jobbdagen är över nu för jag satt nästan och somnade bland kakorna en runda. Så drygt att bara sitta & skaka sådär tidigt på morgonen när man inte riktigt hunnit få kudden ur örat än.

Men jag klarade av dagen, det gick galant och nu väntar man bara på mail om morgondagens bemanning.

Olika faser.

Det känns som det är de jag går igenom just nu. Olika faser för att gå vidare från något inte så bra till något så mycket bättre. Känns lite som dom tolv stegen, att man måste inse saker och när man gjort allt går det att komma vidare i livet.

Jag har dock bara gått igenom 3 faser so far, och är på tredje nu as well.

1. "Förnekelse", allt jag ville var att göra saker & ting bättre. Försöka att vinna tillbaka honom på något vänster för just då ville jag bara få tillbaka honom.
2."Accepterade", jag började inse att jag faktiskt var singel & skulle förbli det en stund. Jag började älska livet på ett sätt som jag aldrig gjort förut. Spontanheten tog över och livet blev så mycket roligare.
3. "Irretationen", just nu är allt jag kan se svart. Jag ser bara bristerna och allt det dåliga. Jag kommer knappt ens ihåg dom bra partierna vilket gör mig arg & ledsen. Negativiteten mot killar är väldigt stor, men det kommer att försvinna med tiden. Jag vet att jag är påväg mot något bättre.

och där har vi dom. Men som sagt, efter steg tre kommer nog letting go fasen. Förhoppningsvis. Sen där imellan har det kommit svackor som dragit ner mig men jag har kommit upp igen. That's life.

Vill tillbaka till min säng.

Är verkligen inte alls glad att det är måndag morgon & dags för jobb snart. Är hundraprocent sugen på min säng igen och hade verkligen velat ha en extra söndag haha. Men så är det inte så det är bara att vakna till liv och göra det bästa av saken, hoppas på att dagen går fort för jag vill hem igen :P


Måndagen 26 Juli.

Min helg har varit helt jävla awesome skulle jag vilja tala om. Och här kommer lite mer ord, dock finns kortare på FB för dom som är lata och inte orkar läsa (;

I fredags fick jag skjuts hem till Natha av lillebror som övningskörde, drog mig upp till henne med min väska. Något varm haha. Väntade och sen drog vi hem till hennes pappa på snabbesök och sedan blev det en sväng in till stan. Letade mat ställe och hamnade på en kina restaurang typ mitt emot knutan. Nära stängning så vi åt snabbt. Mycket mysigt ställe (: Godmat och trevligt sällskap.

Sen drog vi till hampan där Patrik & hans vän satt (redan glömt namnet men jag & namn går ej ihop så bra). Blev Tivoli och sitta på uteserveringen en stund och prata & skratta men det blev en tidigkväll eftersom vi hade en tidigmorgon framför oss.

La oss och sov ganska så fort. Sen blev det upp tidigt & fixa sig snabbt & äta frukost med Patrik & Andreas aka Tokke. Blev nybakade frallor med mjölk, mums! (: Sen efter en kissrunda & avlämning av Dobbie så bar det iväg till Göteborg.

Åkte karuseller, åt mat, spelade på hjulen, åkte karuseller, gick & frös av blöta kläder och toalettbesök . Sen var det kväll & dags att åka hem, sjukaste väg hem från Göteborg någonsin. Hann knappt lämna parkeringen och stämningen var helt annorlunda. Asgarv, cider och sugrörshållare, kort & filmande, skratt & prat om handtorkar. Ja herregud , vilket också var en mening jag sa minst tjugo gånger på Mc Donalds i Falkenberg. Shit shit, sjuka killar och jävligt roligt sällskap vill jag lova.

Efter att vi anlänt hos Natha blev det en öl att dela sen va den drickan slut & shot av små blå sen bytade vi kläder och bar iväg in till stan. Drog till någon krog väldigt långt från Knutan så där hade jag klart aldrig varit. Shakade asset försökte vi en gång men nja gick inte bra, lite mycket folk på de allt för lilla golvet eller något. Letade kebabställe sen bar det av hem till Natha. Satt & prata en stund sen decka vi nästan av trötthet så en runda med Dobbie och sen nattedags.

Igår var det bakissöndag vilket innebar precis det jag skrev om i förra inlägget så behöver ej dra det igen. Patrik & Tokke kom och vi kollade på "How to make love to a woman" - Komedi film och när den var slut var vi dock tvungna att åka hemåt mot mig.

Så Natha lämnade av mig hemma & jag hoppas att hon hittar hem igen. "Seriöst bor du här ute" haha. Jo just där ute bland träden bodde jag inte, men längre bort när husen började titta fram. Haha, men tackade så mycket för helgen sen gick jag in.

Datorn startades i syfte att fylla i mitt veckosak på manpower men istället hamna jag på FB & bloggen, självklart. Ska dock fylla i den nu sen ska jag i säng så jag orkar. Det är dags att gå upp om fem timmar -.-' .. orka :P

Hoppas ni andra haft en trevlig helg as well (:

Söndagen 25 Juli.

Sitter hos Natha. Vi har våran kära bakis söndag där vi fettar pizza och ligger på soffan & kollar dålig tv hela dagen. Kelar lite med Dobbie och bara har det allmänt slappt. Sånt gillar vi. Speciellt när jag har en tidig morgon som väntar då jag jobbar förmiddag imorgon, undrar hur jag ska orka..

Bil har jag fortfarande inte fixat så hur det ska gå vet jag inte. Blir ledsen i ögat bara av att tänka att jag kanske måste ta mig till jobb med moped hur moget känns det :/ Aja får funka finns inte mycket annat att göra ifall mamma jobbar & har sin bil.

Nu väntar jag på duschen sen kommer Patrik & Tokke sen blir det lite filmmys på detta. Helt perfekt, men mys & mys blir det nog inte mest dubbelvikning av skratt om det är som igår . Helt wicked :P Nåväl, uppdatering om det kommer senare. Nu orkar jag inte detta mer, take care!

Liseberg imorgon.

Nu har jag precis fått lite mat i magen så mår halvt om halvt illa. Ska fixa med min tvätt, duscha och packa ner mina saker sen är jag redo att åka hem till Natha. Sen imorgonbitti så blir det upp tidigt och iväg på äventyr i Göteborg, närmare bestämt Liseberg. Wijhoooo! :D

Åldern är bara en siffra.

Jag har min kära Jennie vän och hon är några år yngre än mig, kanske folk kan tycka är fel. Men jag tycker att så länge man har roligt, trivs i varandras sällskap och finns där för varandra så kan man vara riktigt goda vänner , åldern har ingenting med saken att göra. Finns här för dig i vått & torrt (:


Förlängning, think it goes my way.

Fick svar om min förlängning och det stod att det var stora möjligheter för dom ville gärna ha kvar mig. När jag scrollade ner lite för jag såg att det var vidar skickat från min kontakt 1 så hade hon skrivit följande:
"Lämnar över den här till dig, hon har kontrakt tom 6/8 och Gille är jätte nöjda med henne."

Sånt blir man glad över att höra, fan gjorde lätt min dag nu pga att det inte va sol ute. Tack! (: hihi.

Fredagen 23 Juli.

HejHej!
Då har vi äntligen helgen är, så gott som iallafall. Dessutom har jag huset för mig själv, just nu iallafall. Eller nej det har jag ju inte min syrra ligger väl och sover på ovanvåningen men hon märks inte så mycket pga det så jag har typ huset för mig själv. Det är väldigt skönt må jag säga (;

Dock har jag lite att stå i, hade tänkt tvätta lite. Den bad pappa mig att dammsuga lite så får göra det också, passa på att ta mitt rum i samma veva så får väl städa lite här först också. Hm, hur ska man hinna? Sen lite frukost på detta, blir nog bra..

Sista Wallander filmen.

Helt ärligt så tyckte jag att den var seg, jag har pausat den två gånger redan. Visserligen sista gången för jag behövde pissepaus:P haha men ändå. Nu är det lite spänning men hur många minuter kvar är det egentligen ? Precis inte många. Så en besvikelse att dom avslutar det såhär, de hade behövt va action redan från första minut (;

Nåväl, ett glas vatten på detta sen åter på Smallville och drömmarnasland. Så godnatt! (:

Godkväll.

Det är en stor skillnad på mamma & pappa förutom den självklara. Det är att pappa är inte lika snabb att säga allting som mamma är. Så när hon kom hem från jobbet hade hon ingen aning om vad som hänt med pappas bil, men hade det varit mamma så hade hon berättat långt innan hon kört och mött upp mig på motorvägen.

Så jag fick berätta och då blev det såhär.
Jag; Varför tror du att jag är hemma?
Mamma; Vad har hänt med pappas bil?
Jag; Ja vad har hänt med pappas bil, jag körde och krocka.
Mamma; liten paus, nej det gjorde du inte alls.
Jag; Nej det gjorde jag inte men jag hade sönder bilen och bla bla bla.

Den dagen då det verkligen händer något så kommer hon inte tro mig sa Lollo, nej det var ju också han som skrek varg för många gånger men å andra sidan så kommer hon ändå förstå för om något händer kommer min panik och tårarna förklara allt..

Efter min snackstund med mamma & pappa så gick vi över till grannen, tänkte jag har ju inte direkt varit där och pratat och suttit ner på hela tiden som Lollo varit här på sin semester så var på tiden I guess. Tog en öl, drack den, snackade, när ölen var slut började huvudet igen. Jag skulle gå in och se klart Wallander filmen & äta kvällsmat, har fortfarande inte gjort något av det.

Bara ugglat och spelat spel på Facebook. Jag vet, nörd. Men I like (; höhö..


Älska livet, eller hur var det nu.

Jag kan tycka att det var super tråkigt att pappas bil gick i sönder, inte bara för att jag inte längre kunde träffa Sandra & Frida som det var en evighet sedan jag träffade utan också de faktum att bilen var min reserv då min bil behöver fixas lite innan ombesiktningen och därför jag blev ledsen för att det inte var min bil från början som gick sönder utan någon annans. Visst kunde klart inte hjälpa det men får ändå dåligt samvete.

Återigen är jag inte uppskriven på jobblistan så får jag jobba imorgon kommer dom ringa. Jag är dålig på att svara när jag sover så jag undrar verkligen hur det kommer gå. Blir troligen inget jobb vilket blir förlorade pengar OM dom ringer annars får jag garantilön.

Men jag tänker framåt och på lördag så blir det en tripp till Göteborg, vi ska åka till Liseberg och åka en hel massa karuseller och förhoppningsvis dricka lite cider eller öl på vägen mot kväll. Sen när vi åter är i Skåne land så ska vi förhoppningsvis skaka rumpan lite också. Gotta love the weekends (:

Sen kör vi väl som vanligt på en bakis söndag, eller? :P

Nu ska jag äta glass.


För nu börjar jag få huvudvärk också, så lite dricka & en glass på detta sen slänga mig i säng och kolla Wallander filmen.

Ledsen i ögat.


Därför att dagens plan gick i stöpet därför att bilen strulade till och kokade sönder. Eller va de nu va den gjorde, för felet vet jag inte. Nåväl, jag har iaf tur som har förståliga vänner (: En annan dag, inte mer att göra tyvärr.

Fedt läskigt.se

Så efter att pappa kom så fick jag veta att bilen var totalsönder, gick inte att starta den igen. Ringde min morbror som ringde morfar sen kom min kära morfar för att bogsera hem bilen. Saken var att jag var tvungen att sitta där bak, aldrig varit så konsentrerad i mitt liv när jag kört bil och nu körde jag inte ens på riktigt. Läskigt! Tryckte hårt på bromsen och mycket hände inte vill jag lova. Varje start i korsning skulle jag hjälpa till med gasen, funka ju bra med en avstängd bil haha.. Hoppade och hade sig, jag säger aldrig igen! Jag sätter mig inte bakom ratten på den bogserade bilen igen, super läskigt och jag mådde illa :O

Fast på motorvägen.

Vet inte om det är ett tecken på att vi inte ska träffas eller vad men nu efter en snabbsväng inom örkelljunga så står jag på en avfart på motorvägen och väntar på pappa för här lyser rött i bilen och jag kan inte köra någonstans. Läskigt måste jag tillägga att det är, och varmt. Svettas . Åh pappa kom snabbt (;

Weeeyoo.

Chill out.

Blir irreterad.

Om & om har det hamnat inlägg i utkast, som inte publicerats. Där jag påpekar att jag ska ändra på mig, att jag ska bättra mig, men varför? Jag har inte gjort något fel. Blir arg på mig själv för att det är så jag såg på saken förut, att det var mitt fel och att jag skulle varit bättre. Jag ska sluta ge mig själv skulden för något som jag inte kunde göra något åt, när chocken väl kom så var det bara jag som kämpade. Meningslöst. Men som sagt skulden är av mina axlar, det är inte jag som gjort fel så nu ska jag släppa det och gå vidare utan dåligt samvete.

Time to move on, part 3.

This year Im gonna leave that loser, and get a real man.

Torsdagen 22 Juli.

Hellu.
Kan väl inte säga att vädret idag är så himla fint men det får väl funka. Kan vara skönt med lite svalare också. Måste äta frukost snart för känner i magen att denna gången är det hunger som spökar. En macka på det, mums, eller något!

Tänkte städa.

Kom bara till att byta glödlampa i min taklampa. Sen gick jag ut en sväng för att prata med dom vuxna lite, sen fastnade jag åter hos ungdomarna en liten sväng. Gav tillslut upp, innan att knotten åt upp mig.

Återigen mår jag illa. Kanske måste åka till apoteket imorgon, eller läkaren. Vet inte, vill inte. Känns så jävla löjligt. "Hej mitt namn är My, jag mår illa kan jag få en tid hos doktorn?", kan du förklara? "Jo alltså jag mår illa och har gjort det nu ett bra tag och börjar undra om det är något att kolla upp." osv..

Åh, måste lägga mig i sängen ..

Balklänningen passar.

Skulle lägga in mina moonboots i den andra garderoben så såg jag min balklänning och tänkte att jag skulle testa den, sist så passade den inte men eftersom jag tydligen gått ner i vikt skulle jag testa och nog satan gick den på :O Me like , fast den är total förstörd efter balen. Lila duttar efter stämplen på Tempel, gräsfläckar och annat. Hm. Men det är ett minne att ha i garderoben tills man tröttnar (;


Want?

Denna klänning är ju sådär halv söt och jag hade nog velat ha den. Men sen är ju saken den att nästan alla kläder ser bra ut på modellen, annars säljer det ju inte. Så på mig hade de nog inte funkat, tyvärr. Annars va den söt (:


Yes I cried.

People told me that I was strong, my answer to that was "Well I dont think so, look at me". Later that night I was crying aswell. Not what I've planned but deep down I knew it would be like that. Still they said I was strong, strong to be there in the first place.

Truth to be told I was scared. I wanted to come and at the same time I didnt. But in the end I realized that you cant live life and ignore the hard parts. I knew that I hade to face you one day or another. The sooner the better. So if I had to choose between the two of us, then I would say that Im the strong one. Just because I didnt hide from it.

I can see what they mean now, sure I didnt at the time since my cheeks were wet with tears. But honestly it was strongly made by me to get there and face my problem. I knew it was going to be hard and I knew I was going to feel pain, still I came to celebrate my friend.

Like you said (but about something else); it will end sooner or later anyway and its better it ends sooner. So I wont ignore you and the reason is that we got friends in common and my friendship with them wont end just because you and I did.


Morgonfrillan.

Såhär såg jag ut klockan fyra imorse .. YEAY!

Happy again.

Va så fruktansvärt godis sugen, tillslut tog jag mig själv och hoppade ut i bilen. Körde till byn, handlade lite godis & dylikt (; Nu blir det återigen smallville. Bye! (;


Time to move on, part 2.

Det var på tiden, så länge jag haft den fortfarande sittandes på sängen. Varför? För att känna att man en gång var älskad? Well, det funkar inte längre. Ut med det gamla och in med nytt så att säga.

Alla är vi bisexuella.

Och innan ni höjer ögonbrynet och tvär nekar vad jag säger så kan ni ju ta och läsa min åsikt om detta, för den har betydelse i mina ögon.

Jag tror inte på saker i allmänhet men jag måste säga att hur jag ser på saken och tror så är det som följande. När man blir kär i någon så tror jag att det är personen man blir kär i och inte i vilket kön dom har. Jag hoppas ni förstår hur jag menar men det borde inte vara så svårt egentligen. Så jag menar att jag alldeles säkert också hade kunnat bli kär i en tjej, att jag sen aldrig skulle gått ner på henne och vårt sexliv varit dött är ju en annan femma (;

Vad jag också stör mig på sjukt mycket är hur oftast killar (säkert tjejer också) tycker att det är sjukt hett med lesbiska men så fort det kommer på tal om bögar så äcklas dom och allt de där. Jag tycker personligen att funkar det ena så funkar också det andra, man kan inte gilla det ena och tycka det andra är en sjukdom för då är båda det. Några kommentarer på detta, ni får ju gärna dela med er av er åsikt as well. Detta är bara vad jag tycker, alla har rätt till sin åsikt (:

Pengar på fredag!

Fick lönelappen idag, fatta, första lönelappen till mig på jag vet inte hur länge. Så jävla gott! Visst jag hade väl räknat på lite mer men sen när jag kollade tillbaka på tidrapporteringen så såg jag att jag enbart jobbat typ sex dagar. Började ju den 21 Juni och fram till siste. Men jag hade ju räknat typ 10 dagar och timmarna där. Satan!

Nåväl, vet ju att nästa lön kommer vara dubbelt upp eftersom det är en full månad. Cant wait. Men hade iallafall tänkt slösa upp lite av mina pengar på nya kläder, alla byxor är förstora och alla toppar är tråkiga. Need new clothes (;

Eller någon som behöver rensa garderoben och tror sig ha min stl så får ni gärna skicka kläderna till mig (;


Ännu mer dåligt samvete.

Mår riktigt illa så jag tänker spendera min dag i sängen, jag vetifan vad det är för fel på mig men mitt illamående är på topp idag så efter några funderare och råd från andra så bestämde jag mig för att det var lika bra att ringa och sjukanmäla sig. Hade önskat på dåligt väder också för att dom inte ska tro man är hemma pga vädret, jag mår faktiskt dåligt.

Dock sa hon att det var många som sjukanmält sig idag, vilket jag inte alls gillade. Får dåligt samvete för att jag inte kan komma dit så hade nästan lust att åka och jobba ändå men jag vet precis hur det blir. Men spyan sitter i halsen idag, och ännu en varm dag på jobbet så tror jag att det hade kommit upp idag vilket jag inte skulle vilja göra på jobbet. Det gör jag hellre hemma istället.

Onsdagen 21 Juli.

Godmorgon.
Tänkte verkligen passa på att njuta lite extra av solen idag, så bara att masa sig upp tidigare. Visst kanske inte jätte mycket tidigare egentligen men ändå, nu ska jag ut och sola. Tjaaaaao ! (:

More words.

All I feel for you is emptiness. Everything I once felt is blown away, your behavior towards me afterwards, it disgusts me. The fact that you repeatedly says things, then you do the exact opposite. But it shows just how bad you are, if you dont improve yourself then you will be the one who will be left alone over and over. Im thinking of the times I was going to leave you, sure for the wrong reasons, but think if I was the one who was first. It wouldnt change the pain I feel inside my heart but I could have been first.

Over and over I tell you that I dont care, I dont. But it still hurts. And I know you dont respect me to the point that you stay calm when Im around, I've noticed. I wish I could hurt you the same way, payback. I cant, even if I want. Im not like that, I dont feel comfortable with hurting others.

Because it tastes good.


Cant even put in words how it hurts so.

What we had's now in the past.
Was I naive to think it would last.

Dags att stänga ner.

Tänka på refrängen och börja packa ihop mina grejer så jag är redo att åka när det är dags. Kanske t.o.m få lite mer sol genom att stå ute några minuter. Äsch vi ser hur långt jag kommer innan det är dags att åka. Dock mega törstig så ännu ett glas vatten måste ner nu.

Ha en underbar dag så hörs vi när jag är hemma igen! Bye for now ..

Snart jobb, puh!


Det är ju inte egentligen så att man längtar, hade ju mycket hellre legat och solat på baksidan av vårt hus. Men sådan tur har jag klart inte. Usch kommer va hett hett hett på jobbet idag, I can feel it all ready ! :/ puuuh.

Så skulle man behövt äta något mer än en macka men den mackan står mig fortfarande i halsen fast det var snart två timmar sedan jag åt den. BAAAH, kommer dö på jobbet för jag har bara en macka med mig, och kanske en risifrutti haha. Eller något. Och mycket vatten måste drickas, vill inte få huvudvärk och må illa IGEN.

Im a smart girl.

Min kontakt från manpower ringde mig precis för att fråga hur jag jobbade idag, jag sa att jag tog eftermiddagspasset eftersom det med elva timmars vilan. Hennes svar var "Va bra, och va smart du är som tänkte på de" . Tack säger jag (;

Så fick jag redan nu också veta att jag kommer jobba eftermiddag imorgon också. Nice, det är mer pengar att jobba eftermiddagspasset ju (; eftersom man jobbar tre timmar OB så I like it (; även om jag missar soltimmarna men äsch, får sola solarium om det skulle behövas eller gå upp tidigare och få mer soltimmar. Vilket som.

Njuuuuuuuta.

Jotack, det är fint väder så jag tänker inte uggla en massa här inne. Jag ska ut och sola. Självklart vill jag inte jobba idag, men de har man ju inget val till. Kan absolut inte skippa jobbet bara för det är fint väder, det är ju lite hrm. Så ha det bra nu sticker jag ut (:

Dags för godnatt!

Nu börjar tiden springa ifrån mig men det är väl så när man har roligt I guess (; haha.. Men nu blir det sängen & kanske ett avsnitt smallville om jag kommer så långt för känner mig sjukt trött. Så godnatt & sovgott! (:

And then another pic of me.

Just because we all just love pics of me? ;P maha.

Tisdagen 20 Juli.

Det var gårdagens roligaste, gick in för att kolla mitt mail om jag stod med på jobblistan inför idag eller inte. Det gjorde jag, men nog tycker dom jag är så bra att jag blev uppskriven att jobba både förmiddag & eftermiddag. HAHAHA. Kan jag tycka är lite kul, dock vet jag att det är eftermiddagspasset jag ska på för jobbar man eftermiddag får man bara jobba förmiddag dagen efter om man går hem halv 8 vilket jag inte gjorde så det blir eftermiddag för mig imorgon också. Fel skift men äsch, jag överlevde igår så jag överlever nog resten av veckan också (:

Knappt skillnad eller?


Och jag har inte färgat håret sen i Januari, gotta love being a brunette . Slippa allt slit med blondering & utväxt. Visserligen har jag en utväxt som behöver färgas men jag har bara inte fått tummarna loss och orkat göra något åt det ännu. Vill ha lite ljus brun färg nu till sommaren, hade tänkt testa svart också men håller mig nog till brunt istället. Tycker jag passar bra i det, trivs som attans i det så blond blir jag nog aldrig mer. Men man ska aldrig säga aldrig, såklart. Men alltså nu vill jag påpeka att jag menar att håret ljusnat, och det är solens förtjänst helt och hållet (:

Det hjälper faktiskt inte.

Även om man menar väl så blir jag mest bara irreterad när man diskuterar sin status.
När man nämner att man är singel och personen man pratar med säger "men du som är så söt, hur kan du vara de?" Ja hur kan jag. Alltså helt seriöst hur dum fråga är det inte. Det handlar om så mycket mer än bara utsidan. Det är insidan, vilket jag ifs har kan jag tycka för jag är en snäll person. Men man måste klicka, feel it och allt de dära som hör till för att man ska passa ihop med någon.

Det räcker inte med att bara vara söt ...

Hemma från jobbet.

Har jag ifs varit i drygt en timme. Så himla nice, tiden från vi började till klockan fem gick iallafall jätte snabbt sen gick resten av tiden relativt snabbt och avslutade med storstädning som gick snabbt sen va de bara att gå hem. GÖTTT!!!!

Kom hem. Över till grannen en snabb sväng, ungdomarna (eller ja alla) dricker. Fusk att vissa har semester och kan gotta sig med alkohol varje kväll (morgon, lunch, eftermiddag och allt annat också). Hmm. Själv hoppas jag på förlängning och det verkar se ljust ut. Me like.

Gick hem. Fixade med räksallad och sitter nu här och ugglar. Har fortfarande inte kollat om jag är med på listan. Får kanske ta och göra det nu. Facebook går hett också, nej eller inte. Väldigt dött, som vanligt.

Orkar inte skriva..

This is my way to say.


You're not a part of my life anymore.

Im tired of all the lies you tell. Your words are irrelevant and you do the exact opposite of what you say.  When the questions are to hard to answer you ignore it instead of telling the truth. You are immature and should realize that it's time to grow up and change the perception of things.

You will never stand in the way for me to hang out with friends that we have in common.

I will always love you.

<3

Just me.

Innan jag åkte och firade morfar i lördags (:

Måndag och de betyder jobb.

Precis, låg och sov lite smått. Inväntade väl larmet och om manpower skulle ringa eller inte. "vaknade till liv" av att Natha ringde, hade fortfarande inte hört något så jag skulle ringa tillbaka runt halv tolv. Skulle ner till byn & tanka mobilen ..

Precis efter jag la på och la huvudet på kudden igen så ringer det, det var min andra kontakt från manpower, hon jag skulle prata med senare i veckan om förlängning. Dom behövde mig i eftermiddag. Det blir jobb. Attans! Men jobbet går klart före för utan de så kan jag inte roa mig senare så ..

Duschade, körde ner till byn. Handlade och fyllde på mobilen. Ett snabbt samtal till Nathalie as well. Körde hem, gjorde mackor. Nu kokas vatten till spagettin för jag ska woka lite mat idag. Mums!

Vill inte jobba. Jag vet jag säger det och sen får jag inte jobb så blir det gnäll för det, man är aldrig nöjd. Men det är en oskriven regel. Man får gnälla över att jobba, det hör till. Men man går ändå dit & gör sitt. För pengarnas skull (;

Bakisdagen.

Vaknade upp och orkade inte ligga kvar, tog min väska och gick och la mig bredvid poolen. Solade lite halvt men solen gick i moln ganska mycket. Väntade upp dom andra som fortfarande sov. Pain pain pain. Ville mest bara kasta en sten i ditt huvud. Sen blev det mest sittandes i en stol och inväntade Natha, jag små dog lite.

När hon kom, kom min energi lite. Snart hemgång, tack och lov. Drog därifrån ganska så fort och hoppade in i bilen körde efter Natha och hämtade kebabrullar påvägen hem till henne. Upp & började äta, pausade ganska fort men sen pillade jag i mig lite kebab då & då. Slappade med tv & film.

Gick ut i det fina vädret och gick en lång promenad med Dobbie, väldigt skönt ! (: Stannade hos henne till halv 1 sen höll jag på att somna för mycket och då va de dags att köra hem. La mig i sängen direkt för att sova. Tankar, dessa jävla tankar. Återigen dog jag nästan, men innan dess hann jag att somna.

Thank god.

Måndagen 19 Juli.

Vänner. Kramar. Skratt. Dricka. Dans. Ord. Tårar. Besvikelse. Shot. Prata med sig själv. Pusha. Nattbad. Alkohol. Musik. Spex. Hundar. Sång. Högklackat. Barfota. Toalettbesök. Saltvatten. Lögner. Ord utan betydelse. Respektlös. Dömmande. Presenter. Grattis. Finklätt. Blöta kinder. 

"Vi har haft sex i två månder"
tystnad ...
"Jag bara skoja, två veckor"
:S skit kul verkligen.

Lets get drunk tonight!


Nu ska jag packa ut mig själv och alla grejer i bilen sen driva till Bjuv och åka därifrån till Klippan på fest. Min väldigt braiga vän fyller år idag så det ska kalasas till lite. Mycket trevligt hoppas jag på! Så trevlig helg på er (:

I play it like the famous.

Kör på vinterskor i sommar värmen till den korta klänningen.
Hett värre (;

Firat morfar.

Så jag har varit off ett tag därför jag följde med till min morfar. Vilket jag är glad över, träffa kusiner & släkt från mammas sida. Me like även om det kanske inte varade så jätte länge.

Blev bjödna på smörgåstårta och min kusin Anna hade bakat jätte goda pajer till efterrätt. Åt dock för mycket och mår nu rätt illa hahaha..

Handlade blåbärssoppa & grädde påvägen hem så ikväll ska vi shotta Natta, ingen ursäkt (; maha.

En hobby of mine.

Här kör vi på svengelska som aldrig förr, men jag älskar det engelska språket och ibland hittar man inte det svenska ordet så får man köra på de engelska istället (;

Nåväl, det var ju inte direkt det jag skulle säga utan mer att jag älskar att springa runt på mitt rum i bara underkläder, speciellt framför speglarna och bara flumma loss och skaka rumpan om musiken är igång som den är nu. ME LIKE ME LIKE ME LIKE hahahah.

ps. Kan man lägga upp bikinibilder, funkar detta med för jag visar inte mer än de så. Visar till och med mindre än om jag haft bikinin på mig så påpeka det inte ens. (;

Words.

"Jag är rädd att vakna upp en dag och allt ska vara borta"
"Du kommer inte förlora mig"

This is love (:


Lördagen 17 Juli.

Godmiddag.
Tagit en uppfriskande dusch och ska börja göra mig iordning så smått. Ska på kalas hos morfar senare idag (: Sen vet jag inte mycket mer om dagen men får ta reda på det senare. Nu ska jag torka, ha de bra.

Tired.

Som vanligt då, så nu slänger jag mig i säng och kollar Smallville, godkväll! (:

Another day another drink.

(;

I never told you.


But I never told you what I should had said.
No I never told you, I just held it in.

And now I miss everything about you.
I cant believe that I still want you,
after all the things we've been through.
I miss everything about you, without you.

Taxi-My.

Ska strax köra ner till byn och hämta syrran som varit i Kristianstad. Efter det hade jag tänkt öppna en cider. Mums! Eller göra en Whiterussian idag också . We'll see men nu ska jag lyssna på Bumby ride och va glad tills jag ska köra iväg. Sen när jag kommer hem lyssnar jag på musik och dansar på rummet igen ;D


ett flak summer cider står på mitt rum & väntar på att drickas upp av mig (; mums.

Hold on.

Heartbroken I've been indeed.
Elevated, so unrated, understanding what seems
when ever I miss that someone.
I try not to think hard, cause then the tears come.
and the tears run down your cheek.
You cant speak bubububut sudden' sudden' the pain is increase.
Cause you're messed up, fed up, stressed up.
cause they're up and you're down and messed up.

Bumpy ride.

Den går het i Vickies bil så nu ska jag med heta upp den (;

Förlängning eller inte.

Det är frågan.

Men fick iallafall svar på mitt mail idag och där stod det att jag skulle få ett samtal av den andra kontakten i nästa vecka om inte så fick jag ringa henne. Jo men det blir nog bra, hoppas att jag kan förlänga annars slutar jag jobba den 6 Augusti. Inte allt för kul.

Äntligen helg!

Efterlängtat eller vad? (:
Dagen på jobb har inneburit kaos kaos kaos! Och åter kaos, allt har strulat känns det som. Men tiden gick fort ett tag sen höll jag på att återigen dö av värmeslag & sen ville jag minsann bara hem.

Man borde verkligen söka in till någon skönhetstävling när man går klädd i gillekläder, eller efteråt för frillan är för jävla fin och man känner sig inte alls lökig. Något att tänka på ^^, maha.

Kolla bara så het man är (;

Nu håller jag på att koka ägg, ska göra räksallad och senare ikväll kanske jag fortsätter krängandet med wokmat. Vem vet, känns som jag äter för två just nu. Men det är bara för man jobbar, då behöver man mer mat plus allt svettande.

Dessutom som det ser ut nu är jag ledig på måndag, inte uppsatt på listan. Så ringer dom inte på måndag så hoppas jag på sol så att jag kan ligga och steka hela dagen (; mihi..

Byebye.


Nu kommer snart Vickie och för er som inte vet vem Vickie är så gick vi i samma klass på gymnasiet och här är en bild från Ayia Napa, en resa vi gjorde tillsammans. Vi sitter längstfram, först jag och sen Vickie i grönt linne.

Nåväl, datorn ska stängas för nu bär det av till jobb. Ha en bra dag vi hörs när jag är hemma igen! (:

Fredagen 16 Juli.

Äntligen har vi fredagen här, men innan jag tar helg måste jag sticka till jobbet i drygt 6h, men det kan jag väl stå ut med. Hoppas jag (; Börjar jobba tjugo i tolv och slutar sex. Efter jobbet är jag död och ska ta det lugnt hade jag tänkt. Hade gärna sovit hela helgen utan att vakna för det känns som jag behöver det för att orka gå upp till jobbet, sen i onsdags har jag mest bara velat skita i de eftersom jag varit så trött men de får man inte. Funkade bara att göra så i skolan (; hahaha..

Nåväl, äta frukost ute i solen ska jag göra nu. Byebye.

Godnatt.

Nu blir det sängen för börjar jobba tidigare imorgon som sagt, så godnatt! (:

Me like.


Har suttit hos grannen i typ en timme, min huvudvärk har ständigt påmint mig om att imorgon är ännu en dag i helvetet. Okej kanske inte så illa mest bara att värmen verkligen tar på mig, trött & allmänt sleden. Icke att leka med.

Nåväl, gick över och Linus satt forfarande i sin extremt sexiga, baddräkt? Well vetifan vad det var men en borat-liknande-sak kan vi väl kalla de (; Lyssnade på roliga minnen från barndomen och lite sånt. Allmänt trevligt. En white russian slank ner och sen va jag klar för hemgång.

Ska ta upp min tvätt nu sen ska jag slänga mig i sängen och hoppas på en feting deckning för fan va jag är trött & huvudet spränger , I cant take it anymore! :/

Its mine.


Äntligen vill jag tillägga. Så länge som jag velat dra till systemet och köpa en flaska , men nu äntligen har jag en 70cl så att jag kan blanda en hel del shottar och bli askalas.! Yeah (;

Huvudvärk & trött.

Kan tala om att jag är väldigt glad att det är helg imorgon. Att det är en kort dag på jobbet är också positivt för jag orkar fan inte mycket mer i denna värmen. Dom två sista timmarna på jobbet gick jag runt med huvudvärk och jag vill lova att det inte är en hit :/

Annars har det ändå varit helt okej på jobbet.

Direkt jag blev avsläppt hemma så lämna jag av grejerna på rummet & gick över till grannen. Där satt familjen, Linus, Lollo & Celine och käkade grillat så jag joinade och nu sitter jag här med min jävla huvudvärk och har väldigt konstiga konversationer med Lätti & Jimjim ;P mahaha.

Snart jobb.

Kan säga att jag känner mig inte de minsta redo :/ Har fått i mig lite korvstoganoff & makaroner men nu har jag matfeber trots att jag inte fick ner så mycket .. Mackan till jobbet är redo, allt som återstår är väl egentligen klä på mig & borsta håret.

Usch jag orkar inte, är trött. Ska ligga i min säng en kvart. Vi hörs.

Mums på det igen.

Letade efter mat i frysen nere i källaren för det inte fanns något i någon av dom två här uppe. Tänkte ta en pan pizza när jag fick syn på korvstroganoff så håller på att tina i micron till den grad att jag kan värma de på spisen, sen ska jag klart koka snabbmakaroner på de. Alltså, jag tror jag äter för mycket pasta nu :/ Inte bra för magen. Men skit i de, de är gott! (:


Beautiful words.

I might not be the one you love to day,
but I let you go for now hoping one day you fly back to me.
Because I think you're worth the wait.

Torsdagen 15 Juli.

Inget fint väder idag, varannan dag kör vi på denna veckan. Känns helt okej med tanke på att jag jobbar eftermiddag och inte riktigt kan nyttja solen lika mycket som andra. Eftersom solen inte varit framme på allvar med sina strålar stanna jag kvar i sängen en extra timme, super skönt (;

And then..

When Im sad I stop being sad and start being awesome instead.
So that's what I'll do (:


Cry Baby.


But I promise, it feels so much better afterwards. Cry without a reason is strange, but deep down there is a reason ofc. And then there's to little sleep, to much stress and work. It was just a matter of time before it came, I know myself cause Im a sensitive person and that's my fault.

Let it out.

Jag vill för jag gillar det, på ett sätt. Men jag får inte, vill inte vara svag. Men det vet vi alla att jag är ändå så va spelar det för roll. Försöker bevisa för mig själv att jag kan men det kan jag inte.

I cant stop, no I just cant do it.

Stronger on my own.

En annars så überkänslig My har gått och blivit en person som fullkomligt älskar tillvaron av sitt liv. Älskar spontanheten och vill gärna leva så fullt ut men ibland tar orklösheten övertag och man orkar bara inte göra något. Mitt jobb tar mesta delen av min tid nu och pga skift & noll koll på jobbdagar är det svårt att planera in saker ..

Men vad jag egentligen tänkt skriva var att jag inte kan minnas sist jag fick ett sne fall. Ifall jag inte bröt ihop och cp'ade på Torpadagarna (vilket jag inte minns utan bara fått för mig) så har jag nog inte sneat på ett bra tag vilket är en ovanlighet för mig.

Igår var jag dock tre sekunder ifrån och jag börjar känna på mig att jag är överfull och det som behövs är en tömning på saltvatten för att återfå kontrollen över mig själv igen. Att ett så enkelt sms kan få sån verkan, fattar ingenting, kan prata om DET hela tiden varför inte i detta syfte?

MAAAH, Im stronger then this. fck wont cry.

Ännu en varm dag på jobbet.

Kommer man någonsin att vänja sig, det undrar jag. För nog kan man se typ alla gå runder och fläkta med sönderrivna kartonger eller använda blåsen och blåsa sig i huvudet och kläderna o så. AC hade varit väldigt bra att ha där kan jag lova (;
 
Annars har det väl varit som vanligt och lite som igår, en inte så vacker dag så hoppas jag att jag kan stå upp för mig själv och svara tillbaka men med tanke på hur lite tid jag har där känns det lite onödigt vet inte hur illa de blir. Men ändå blir så irreterad! BAAHA!
 
Men nu tänkte jag gå och koka en majskolv, mums! (;
 
 

Smile and be happy.


Snart dags att åka till jobb, kanske dags att plocka ihop sina saker och fixa och dona klart så man är redo & färdig när Vickie kommer. Så ja, vi hörs väl senare då för nu stänger jag ner datorn.

Mjau.

Först fixade jag mackan till jobbet & min frukost. Sen gick jag ut & över till grannen för att joina brushan, Linus, Lollo och Jennie som njöt av solen. Åt min frukost, kollade lite köp sen la jag mig på vår egen gräsmatta och solade i lite mer än en halv timme sen va tiden slut och en dusch stod på schemat.

Nu är det fixa & trixa som ska göras och om lite mer än en timme så kommer min skjuts. Tills dess ska jag ha fixat middag och fönat håret och lite sånt. Jo jo så att de är lite att göra men det tar tid för stressar man blir man bara svettig igen (; maha..

Onsdagen 14 Juli.

God förmiddag.
Nu ska jag ut och njuta lite av solen innan det är dags att åka till jobbet, idag har jag dessutom sällskap då Vickie kommer och plockar upp mig för hon ska också jobba i Ö-a idag för Å-a's fabrik är stängd resten av veckan. Det blir nog bra!

Men som sagt, lite sol innan jobb skadar inte så vi hörs (:

Godkväll!

Så nu har jag precis ätit min kvällsmat bestående av snabbmakaroner, pölse, ketchup, kokta grönsaker & oliver. Gott! Gjorde dessutom för mycket så jag är fett mätt :S

Men än är inte krängandet över, ska kolla Smallville och äta lite baconsnacks ;D hahah..


Snart helg.

Jag fick den känslan när jag stod där och skrattade samtidigt som jag skulle plocka kakor. Tänkte säga till tjejen mittemot att "snart är det helg" men ack så fel jag hade, avbröt mig själv innan jag sa det just för att jag kom på mig själv med att det enbart var tisdag idag :O

Älskar denna maten.

pasta & köttfärssås, finns knappt något bättre.
ÄNDÅ mår jag alltid illa efter att ätit de );
ps. inte dagens lunch ..

Vilken jävla dag!

Alltså jag trivs på mitt jobb faktiskt, det är inte så illa men alltså vissa människor. Har gått & stört mig en aning på hur en viss person på jobbet beter sig mot mig, bara sura miner hela tiden och sånt orkar man inte med. Att hon sen hoppar på en utan anledning gör bara saken värre och jag trodde hon personligen inte tyckte om mig för hon verkar alltid så sur när hon pratar med en. Så gick & störde mig på de sista tiden..

Men när jag sista tiden stod och plockade kakor mittemot en annan tjej så pratade vi lite om det och började dela historier och skrattade en hel massa. Jo jag började nästan gråta, då kan jag säga att det var en himla bra avslutning av en varm & jobbig dag på jobbet (;

Där finns några personer som jag gillar väldigt mycket faktiskt, just för att dom sticker ut på de bra sättet mot mig. Me like ;D hihihi..

Nej inget mer jobb snack, nu ska jag fixa käk och bara ta det lugnt. Jobb igen imorgon (;

Hejdå!

Nu ska jag stänga ner här och göra mig iordning för avgång. Vi hörs igen ikväll, ha en underbar dag allesammans (:


En snabb runda till byn.

Körde racer ner till byn efter några tuggor ravioli. Köpte mackor, en hustler och ett äpple som jag käkade upp påvägen hem. Kom hem och gjorde vid mina mackor och nu väntar jag mest bara in tiden. Ska köra om typ en kvart - tjugo minuter något.

Usch, det är verkligen varmt ute. PUH!

Om man skulle?

Har suttit och bara ugglat i en timme, kanske att det börjar bli dags att röra sig lite. Fixa mat, packa väskan & klä på sig. Jodå, men har svårt att slita mig från musiken (; plus det är dö varmt, vill sova igen haha.

Soon in my hands?

Hope so, then I can get wasted again (;

Tisdagen 13 Juli.

Så det regnar eller har regnat idag, det känner jag glädje för. Men kan inte tycka det har blivit svalare i mitt rum för det, dö varmt knappt kunnat sova. Ruskit jobbigt vill jag påpeka.

Dra mot jobb om två timmar, tills dess är det inte mycket som ska göras. Ta det lugnt bara. Nice.

Godnatt.

Eftersom jag fått mat i magen så är det inte så stor chans att jag kommer tillbaka mer under kvällen/natten. Ska slänga mig i säng & på allvar kolla smallville, utan massa uppehåll med facebook check, ut i köket och prata osv osv. Utan öppna fönstret, lägga mig i sängen & bara ta det lugnt. Förhoppningsvis somnar jag också, de hade jag inte tackat nej till (:

Så godnatt & sovgott.


Dagens middag.

Något snabbt, något lätt och något som innehöll mina snabbmakaroner (;


Snabbmakaroner, pölse, tomatsås ala mysaan & sidan om blandsallad med dressing, salladskrydda & keso. Till detta drack jag ett stort glas mjölk. YUM!! (:

Hetast just nu.

Revolution.

Jag är helt kär i denna låten, den går om & om i bilen ..
love love love.

Irretation.

Det kryper alltid över mig när jag vill ha mat & inte får det. Letat ifrysen efter lätt & snabblagade grejer men hittar nada. Finns inget som stillar suget i mitt begär. Jag känner för att bara lägga mig i sängen och inte äta något för att tycka synd om mig själv men skulle jag skriva att jag skulle lägga mig utan mat är äta det första jag gör efter inlägget är publicerat, så bra känner jag mig själv.

Jag kan inte leva utan mat så får väl helt enkelt ta falukorvsbitarna och köra en tomatsås & köra på mina snabbmakaroner. Hmmm, låter väl mest lockande , även om jag föredragit findus köttfärsås till mina makaroner.

Nåväl, dags att laga mat.

Inbrotts My.

Dagen på jobbet har gått extremt fort kan jag tycka, känns skönt men gud som man svettades där inne. Jag gillar inte värmen där inne för det är ju inte direkt så vi får några av svalkande vindar där inne (;
Nåväl, kommit på ett bra sätt att inte skapa problem på jobbet också. Varje rast, i sättning.

Efter jobb körde jag för att tanka pappas bil, jävla konstigt med dieseln för de klicka så man fick trycka om hela tiden vet inte vad de va för cp så tillslut orkade jag inte mer och sluta tanka och körde hem istället (;

När jag kom hem fick jag inte en chock att dörren va stängd men att folket inte alls var hemma. Tydligen stuckit till Båstad så jag kom inte in för jag la nycklarna hemma för inte trodde väl jag att dom skulle iväg. Linus påpekade ju dock att ett fönster var öppet så la brillorna & plånboken på fönsterbrädan, kastade in väskan genom fönstret sen va de bara att börja klättra. Gick ju galant, har nog fortfarande klätterapan från när jag var liten i mig (; Kul att va busig på ett lagligt sätt, för inte kan de va olagligt att göra "inbrott" i sitt eget hus direkt ;P

nu ska jag hitta något att käka sen blir det slappe resten av kvällen, åter jobb imorgon eftermiddag.

Vill också va hemma.

Man känner inte sig speciellt manad att gå till jobbet i denna värmen. Alltså det är näst intill katastrof, hoppas att arbetsmännen utanför fabriken är klara snart för dom håller på att borra sig ner och fixa kyla in till fabriken. Gotta love that, men det blir säkert inte klart innan jag slutar jobba där :/

Som sagt, önskar regn hela veckan.

Awake.

Så då var man uppe igen, inte för att jag är världens piggaste i mina ögon men det är super varmt på rummet. Klockan börjar dra sig framåt så nu tänkte jag nog mest dra ut i en timme och njuta av solen och sånt innan jag drar till jobbet.

Sen ska mat ätas, packa ihop saker & sen jobb och ikväll , ja då är jag hemma igen (;

Måndagen 12 Juli.


Dessa skor har jag visat förut, och det är dessa skor jag kallar för vingelskorna för att man ibland snubblar till med högerskon utan anledning. Dock har jag börjat fundera varför jag inte har trillat eller snubblat på fyllan, är det för att man vinglar så mycket på fötterna redan så att när vinglet från skon kommer blir det som ett normal steg eller? hahaha.

Ja jag tycker iaf att det är mycket underligt (:

Trött.

Klart att man inte är så jätte road då kanske men det betyder inte att man är sur bara för man inte går med ett leende på läpparna 24/7, bara trött & hängig. Typ nu påväg mot att gå nerför men dit ska jag inte igen. BAAAAH!

Antar tröttheten slog ut mig för att händelserna dog. Imorgon vaknar jag upp med energi vilket gör att allt detta som just nu känns lite tungt känns lätt igen. Time for Smallville and sleep..


Energilös betyder inte sur.

Efter att ha legat i soffan och kollat fotbollsmatchen där jag hela tiden hoppades på vinst från Spaniens sida just för att Holland inte är en favorit för mig sen dom slog ut Sverige ur EM när jag gick i 9an så gick jag över till mina grannar. Mest för att säga att Spanien vann och fråga varför man fick gult kort för att man tog av sig tröjan? Är väl bara en glädje sak ?

Nåväl, satt där ett tag men är så extremt trött pga knappt någon sömn inatt, det tog alla som att jag var sur. Vilket jag inte är men bara för man inte är glad & tjohoig hela tiden betyder det inte att man är sur. Faktiskt. Bara allmänt trött.

Jobb imorgon också, gå fort. Vill redan hem :/

Årets första dopp.

Kan lova att det inte var frivilligt heller. När jag anlänt i Klippan tillsammans med André & Pernilla så skulle jag köra hem, stannade vid Casano för Jim & dom var där tänkte bara säga hej. Blev att jag satt där sen skulle jag följa med till Väster sjön och bada.

Vänta in folket, packade in sakerna och åkte dit. Låg på stranden en stund sen bestämde sig Jim & Jimjim för att busa och började dra i mig, lyckades tydligen välta jimjim och andra jim lät mig vara ifred men sen kom han tillbaka. Jag blev en trädkramare men inge vidare bra han lyfta upp mig som en säck potatis och bar ner mig till vattnet där vi hade en brottnings match tills någon från stranden sa, lägg dig själv i vattnet så åker hon med (typ). Så jo där låg vi och plaska i vattnet.

Det var dock inte kallt i den sjön som det är i vår bassäng, men ändå. Med linne & allt. Var ganska kallt senare men nu fick jag årets och kanske t.o.m förra årets första dopp (; mahhaha..


Fredagen i bild.

Innan jag drog på förfest.

Micke, Tess & Lätti på stinsen.


Tältning i Odensjön.

Drog som sagt till Odensjön igår tillsammans med André, Pernilla, Macke, Zari & Kent. En jävla bit att gå med all packning dock så vi stannade och såg då på en skylt att vi endast gått 200 meter hahahahah. Men va jätte varmt och tungt med alla grejer så ..



Kom dit, inväntade ledig grill tillslut trängde vi oss på danskarna och jag la på mitt kött. Vi åt grillat, drack lite, shottade turkisk som Zari hade med sig, nattbad för iaf Zari och fiske blev det för killarna .. Va väl uppe till sju på morgonen men jag somnade stundtals där på sovsäcken bredvid elden. Tyckte de va bästa platsen absolut, varmt & skönt. Jag var även eldvakt så att säga, höll igång den med massa massa ved, här snålade vi inte haha..


Vi la oss, jag låg kvar under bar himmel , lite läskigt med alla ljud dock för jag trodde de skulle komma en Björn eller något hahaha. Vaknade kvart i nio, sen sov jag väl inte mycket mer för de va dö varmt . Ville bara att dom andra skulle vakna vilket dom gjorde typ en timme senare.


Sen kom en vakt och vi fick packa ihop våra grejer ..

Påvägen hem åkte jag Pernilla & Andre inom Bandsjön och solade lite smått, dom doppade sig sen drog vi hemåt mot Klippan där mitt nästa äventyr började mahaha..

Bandsjön.

Hade en helt underbar helg iallafall! (:

Fyrhjulings körning.



Nu har det faktiskt varit två gånger denna vecka som jag testat lillebrors fyrhjuling. Its fun men fasen så läskigt att köra i svängar så jag kör ju inte direkt snabbt då vi inte har långa rakstreckor på vår tomt (; hehe..

Just saying.

If i'm not the one thing you can't stand to lose, If i'm not that arrow to the heart of you, If you don't get drunk on my kiss, If you think you can do better than this, then i guess we're done, Let's not drag this on; Consider me gone(:

Söndagen 11 Juli.

Antar att värmen lockar mer än att läsa min blogg en het lördag för dött kan man säga att de va (;

Snart köra.

Ska bara bli färdigpackad så stänger datorn nu så går de snabbare ;P ha en trevlig helg alla (:


Värmande ord.

Ibland är det bra att höra bra saker om sig själv, inte för att få bekräftelse på något sätt men att veta att andra uppskattar det man gör och hur man är. Bara att höra (vad jag redan sagt till er) att jag är en snäll person som behandlar andra bra känns skönt att höra just för det är den bild jag har av mig själv ..

Fatman Scoop.

New Years Anthem.

Drar och tältar.


Så det blev aldrig att vi drog och badade, eller jo dom men jag drog hem för det blev snack om att dra och tälta. Jag tog en kall dusch, väldigt skönt men oj så onödigt egentligen. Termometern står på 48,4 grader i solen & 35 i skuggan så kan säga att det är varmt.

Nåväl, ska packa saker att ha med mig sen när Pernilla & André är hemma igen så kör jag väl mot Klippan. Så sticker vi senare, grilla & sånt mysigt. Åh älska solen, sommaren, helger, underbara vänner och intressanta människor, jo jag kan inte annat än tycka att helgen verkar lovande och man inte kan begära mycket mer. Helt jävla underbart! (:

I like the ppl around me.

Jag har märkt att det heller inte tar på mig på samma sätt att prata om dig längre. Det jag tycker är ännu bättre är hur man får förståelse och att det faktiskt är okej att känna något fortfarande, vi delade en längre tid. Det är mycket som fortfarande får mig att tänka på dig men jag är påväg till mitt gamla jag och då kan jag leva med att inte ha dig vid min sida längre.

Det kommer väl fortfarande finnas saker som tar lite på en men annars så känner jag inte någon dragning till dig längre, allt jag vill är bara komma ifrån allt. För jag har en sådan besvikelse till allt detta att jag inte orkar med det längre. Vilket är bra för det har gett mig en kraft att få tillbaka mitt gamla liv till den grad att jag älskar livet på ett helt annat sätt och mår så himla bra! Gotta love that.

He ate my heart.

ps. Vill bara påpeka att jag faktiskt också får gå vidare, och de behöver inte gå ett halv år innan jag börjar leva. Menar bara för att jag är tjej och har känslor behöver jag inte stanna upp mitt liv, då mår man bara dåligt. Så jag tillåter mig själv att gå vidare och vill jag tex hångla upp första bästa så får jag göra de för jag har bara mig själv att tänka på igen. Så har vi de ur världen och ingen behöver tycka att jag precis blev singel och inte borde gå vidare för jag får för jag ÄR singel och har accepterat de nu.

Lördagen 10 Juli.

Så igår bestämde jag mig lite snabbt att jag faktiskt skulle hänga med ut och fira Lättiponken som fyllde år. Så fixa & trixa och när jag äntligen blev klar så gasade jag till Klippan på förfest hos Jim.

Hade med mig is för ciderna inte var jätte kalla och sen fick jag sugrör av Jim så fyra cider slank ner väldigt fort faktiskt, skratt, prat, kram, flumm dans och några toalettbesök senare tog vi och vandrade till stationen. Jag hade vingelskorna på mig så efter att "snubblat" några gånger tog jag av dom & gick barfota istället.

Hoppa på tåget utan biljett som vanligt, för jag hinner aldrig ta någon. Denna gången gjorde de ju inget för det kom aldrig någon biljettperson så fick en gratis åkning till Helsingborg, nice haha..

In på Tapaz, shotade med Lätti och fick en cider av Zari när dom skulle sticka vidare. Mådde lite illa, men det gick över i vanlig ordning. Drog in på Stinsen, drack en väldigt konstig drink men den va god ändå sen stod jag och kollade på "Groggen" när han spelade black jack tror jag de va.. Fick även själv spela och va med några runder sen åkte jag ut haha. fun.

När Stinsen stängde drog vi till Crom, dansade och sen blev det värsta catfighten och dom tjejerna bråkade inte bara en gång utan gick på andra och kaxade sönder på vakterna med meningar som "va ska du göra åt de, ska du slå mig?", dom tjejerna åkte på en annan tjej och drog av hennes löshår, gick runt och vifta med de och skulle elda upp de, tjejen kom fram och bara smällde henne i huvudet, ja jävlar..

Jag skulle överraska Groggen och betala tillbaka en drink jag fick tidigare men när jag sen kommer tillbaka så har alla stuckit ifrån mig. Halsa i mig min drink, gav den andra till tjejen som blev av med löshåret sen stack jag till bussen och sov hela resan hem till André. Usch va jobbigt de va att gå hela vägen till han ..

Kom upp och åt lite nattamat sen sov jag gott på soffan. Vakna imorse av en irreterande jävla fluga. Dom är fasen så envisa också, man kan smälla till dom ändå kommer dom tillbaka och envisas att va i ens huvud. MAH.

Skit fint väder, så vi funderar på att dra till stranden eller bälinge eller något. Blir nog bra (:

Lets get drunk.


Nu ska vi bli fulla så att vi inte kan stå på våra ben, get drunk, gett wild and get awesome..

Cant stop (thinking about him).

Totalt inlove, jag gillade verkligen! (:

Attack Attack.

Denna låt funkar (:

An hour in the sun.

Gick ut och la mig på min filt, har dreglat ner hela mig och min filt hahahah. Kan säga att jag blev väldigt varm också, svettades och en timme senare va jag ner & plockade ut tvätten . Hängt ut tvätt för första gången i mitt liv, får vi väl se om de är turbo torkning på de och att de torkar tills senare i eftermiddag för då kör vi utgång. Eller? (;
 
Men va skönt o ligga där ute, solade dock bara ryggen så fick en aning ont i mina revben av att bara ligga på magen men men smällar man får ta. Om man skulle ta en dusch och fixa vid sig lite och planera klädval och grejer om man drar med och festar? Jag tror nog redan jag bestämt mig, ja jag tror att det blir så att jag följer med. Nu ska vi inte mesa (;
 
 

Utgång ikväll?

Jag väntar på att Sandra ska ringa mig så att jag kan ta ett snack med henne, kolla läget o så. Veta om hon ska jobba eller inte då vi har halv planerat att ses, ifall att hon är fri vill säga (:

Annars har ju en annan reservplan kommit upp och det är ju att dra hem till Jim på förfest och sen vidare ut i stan, visst hade det varit kul men känns som jag behöver en powernap, ett påfyllt kontokort och rena kläder. Så till att börja med ska jag tvätta lite ifall att det blir att man drar ut.

Fredagen 9 Juli.

Godmorgon.

Har stigit upp från sängen, klätt på mig, fixat & trixat, ätit frukost och nu är det snart dags att köra till jobb för att slita i mindre än 6 timmar, sen är det helg! (; That's nice..

Natti.

Har ju faktiskt ett jobb att sköta imorgonbitti så det är nog dags att dra av sig kläderna och krypa ner under täcket. Behöver verkligen sömnen, kan undra om det är den som ställer till mitt mående hrm.. Har i princip gått hela veckan på jobbet & mått illa stundvis. Inte så att jag var dålig på riktigt och är sjuk, men ja svårt & förklara. En vecka till utan det blir bättre får jag väl gå till doktorn?

Men som sagt, lite smallville & sömn på detta. Godnatt sötingar, och ni andra med (:


My secret.

Så det har varit väldigt många på sista tiden som har påpekat mitt utseende. Som frågat mig "Har du gått ner i vikt?", i början så reagerade jag inte men sen började jag faktiskt tycka att det var halv jobbigt därför att jag har inte märkt eller sett någonting av det.

Jag är en person som inte lägger märke till när folk färgar/klipper håret, bytar ut sin lilla tv mot en stor osv och om jag ser mig själv varje dag är det klart jag inte lägger märke till något sånt.

Men när Andre frågade om jag vägt mig så fick jag en tankeställare, om jag tar en våg och så väger jag likadant som förut så kanske jag kan säga till folk att de bara är som dom fått för sig. Istället var det väl jag som fick en what känsla i magen?

Nåväl, den senaste tiden om jag räknar tillbaka till Februari då jag fick min vikt ställd på u-mott då jag skulle ha nya p-pille så har min kost bestått av mesta dels pasta, då med bacon eller köttbullar. Jag har även ätit en hel del pizza och lite thaimat. När min praktik på knutan började blev de nästan donken mat varje dag i drygt en månad. Så min hemlighet till viktminskning måste väl då ligga i skräpmat? Verkar inte bättre, för jag lovar något annat har inte skett. Jag bantar inte för jag ser ingen mening med de till mig, plus att jag inte har tålamod eller ork till något sånt. Jag tränar inte för de har jag absolut heller ingen ork till.

Jag ligger i min säng och kollar serier, sitter framför datorn och umgås med kompisar och intaget av alkohol hade ju ökat i början av året om man säger så, men avtog för 1½månadsen men nu ska vi på de igen.

Ikväll lånade jag syrrans våg, om den stämmer det undrar ju jag för enligt den ligger jag 0,2kg under min "vill ha vikt" så jag tror knappast på de. Men som sagt, tydligen va de jag som fick smäll på fingrarna men jag har inte märkt något och jag gör ingenting. Det börjar bli jobbigt med folk som frågar för jag har inga svar men nu säger jag Ja tydligen har jag gått ner i vikt, the end.

I got game.

Jag kan känna i hela kroppen att mitt gamla förbättrade jag är tillbaka och det måste man gilla. För dom stunder då livet verkligen är på topp, ja det känns bättre än det gjort på så länge så jag älskar fan livet.

Jag har väl också börjat acceptera för mig själv att jag faktiskt är singel. Att det troligen inte kommer att ändras, killar är bajs till den grad då det känns som dom är känslolösa varelser som kan hoppa på nästa direkt utan att känna något .. Men så är det väl, livet..

Gråt inte över spilld mjölk, och ännu mindre över gammal ..

Men istället för att ligga i fosterställning i min säng och gråta så bestämde jag mig för att leva mitt liv spontant och vara glad över att jag t.o.m börjat se killar som ser bra ut vilket jag inte tycker att jag har gjort på väldigt länge & då kan jag tro att det är ett tecken på att mitt gamla (förbättrade) jag är tillbaka..

Jag kommer dessutom att minska på att vara en people pleaser, man kan inte alltid göra som andra vill ifall man själv inte är så sugen. Det förstör allting. Det märkte vi väl på mitt festande, jag pausa för det hade blivit för mycket och för påtvingat men nu börjar jag göra det för att jag själv vill & allting känns så mycket bättre. Visst jag tvingade väl mig själv till fyllan i lördags men det va bara för att jag måste börja någonstans (; maha.

Så nu ska vi leta ögongodis var helst vi kan hitta de, för jag har ingenting som håller mig tillbaka längre. Varför ska jag behöva tid? Bara för att jag är tjej och allt tjejer gör är fel.. hate that.

Nåväl, stundvis så älskar jag mitt liv mer än jag någonsin gjort. Det är ju tummen upp iallafall (:

On my way back and this time, better then ever! (;




Just another picture of me.

I know you like it (;

Grillat hos Håkii.

La mig i sängen & kollade Smallville innan vi skulle grilla, förväntade mig att somna med tanke på bristen av sömn inatt, den tidiga morgonen & sen slitet på jobbet. Jag hade rätt för klart somnade jag, twice dessutom. Inte var jag väl den piggaste när jag gick över till Håkan och dom, troligen inte den gladaste heller men jag åt mat & de va ju riktigt gott. Älskar grillad mat (: mums!


Har besluts ångest över hur jag ska göra, hade velat lägga mig i sängen & somna redan men då vaknar jag inatt & kommer troligen va dö pigg & inte kunna somna om. Hm, dessutom verkar jag va piggare nu, åh sömnproblem till max alltså! :/

Pimp me up.


I helgen körde jag på den i håret, igår pimpade jag till mitt annars lite tråkiga långa linne med den. I like it (;

U coming back to me is against all odds,

and that's what I got to face / its the chance I've got to take.

Serious, I dont care that much anymore. Not until thinking about what we use to have, about the things that we wont do or you moving on faster then I drive my car on the high way (and that's fast..).

Anger. Disappointment. Irretation.

Börjar med gårdagen.


Gjorde vid mig & satte mig senare i pappas bil och körde till Nathalie. Påvägen hände det ovanliga, jag tog lite egobilder ;P mahah.

Sen anlände jag till Natta och vi snackade lite, hon gjorde vid sig efter de va vi ute med Dobbie en snabb runda & körde vi till stationen när tiden närmade sig avgång. Vänta in tåget mot Helsingborg, drack lite öl och hade det allmänt trevligt.

Kom in till Helsingborg och gick direkt till Vinylbaren på Tivoli där hennes kompis Patrik hade bokat bord. De beställdes mat & dricka och vi inväntade fotbollen. När halv leken kom var jag tvungen att kissa, jag hade väntat på de i ca 20 minuter haha. Dessutom va jag ju lagom trött pga jag varit uppe sen 5 på morgonen.

Nåväl matchen började igen & Spanien gjorde mål. Så förblev matchen, inte som förväntat men jag är ju inte så insatt i de hela så jag hejade inte jätte mycket på något av lagen faktiskt.
När matchen var slut, stod vi utanför en liten stund. Där va någon typ av stå upp komiker som va lite lustig. Sen gick vi till hampan och satt & inväntade våran skjuts. Diskuterade livligt om nästa helg och jag hoppas de blir av för de hade varit roligt (:

Nåväl, Martin kom och hämtade oss. Lämnade av boys i Påarp och sen mig på stationen så jag kunde ta pappas bil. Usch körde hem och klockan va typ halv 1 något när jag kom hem. Skulle upp 5, lovar ingen hit.

Jag vaknade knappt av klockan imorse så jävla slut jag var. Men va bara masa sig upp, äta frukost, göra mat till jobbet och sen va de 20 minuter kvar så jag la mig & sov lite till ;P

Fick max 4timmars sömn inatt, så ikväll hoppas jag att jag deckar snabbt för jobbar jag fm imorgon är det upp tidigt igen, börjar 6 isf.

Nåväl, hade iallafall väldigt trevligt igår och nu får ni inte misstolka min text och tro att jag körde hem rattfull, för det gjorde jag verkligen inte. Är verkligen emot sånt, men en öl och timmars vila så är man körduglig igen ..

Torsdagen 8 Juli.

Godagens, här har ni en trött My! Vaken 19h efter det fick jag max 4h's sömn och efter det blev det sju timmars slit på jobbet med illamående & huvudvärk om vart annat. Trött, somnade nästan på sista stationen där jag satt på en stol & satt på lock på pepparkaksburkar. Snacka om ögon i kors maha.

Uppdatering om allt annat kommer snart, tills dess njut av min mat från igår. Snabbmakaroner med köttfärssås, sallad & keso på de. Mums vill jag säga :D


Fullrullande schema.

Så jag gick upp klockan 5 imorse för att jag skulle vakna till liv innan jag körde till jobb, kan hedan efter gå upp tidigast kvart över för gud vilken dö tid, menar folk är inte vakna & så aktiva på FB ;P haha..

Jobbade från 6,25 - 13,45 mer eller mindre , efter det blev det en snabb sväng inom Netto för att handla keso. För det är gott, nyttigt och åter igen väldigt gott (;

Körde hem, pratade med Natta & senare lite med Sandra (:

Började med maten, tinade köttfärs, fräste köttfärs, gjorde köttfärsås och väntar på vattnet till mackisarna att koka. Sen blir det käka , mums! Kommer må illa, gör jag alltid av köttfärsås & makaroner, fråga mig inte varför för jag vet inte..

Efter det blir det en snabbdusch, fixning & trixning sen ska jag till Natta sen ikväll ska vi in till stan & kolla på fotbollsvm, är ju semifinal mellan Tyskland & Spanien.

Sen efter det är det köra hem & sova direkt för skulle gissa på en tidig morgon även imorgon (;

Do('s) and Dont('s).

Dont ignore just because its hard to tell the truth.
Do say what you mean cause the ppl around you probably cant read your mind.
Dont tell your girlfriend about all the pretty girls, it will end your relationship.
Do show all the love you have to the ppl that are close to you.
Dont lie, just dont.
Do say the truth even if it hurts.

just another day in my head.

ego, nothing more to say.

and I got nothing else to take photos of .. (;

Smile for your life.

Det är en typisk sak att göra på Gillebagaren. För varje gång man möter någon på väg ut på rast eller tillbaka in till arbetet och får ögonkontakt med denna person så ler man. Man säger inget utan bara ler & ser allmänt dum ut. Men visst det är trevligt & skänker kanske glädje (:

Love yourself first.


Onsdagen 7 Juli.

Godmorgon.
Är inte allt för pigg idag, för idag är en sådan dag när påsarna under ögonen slår i knäna när jag går och man mycket hellre hade legat kvar i sin varma säng än att gå till jobbet. Men jag har mognat en del sen skoltiden och tar mitt ansvar och går upp som vilken annan vuxen människa hade gjort. Att vara trött räcker inte som anledning att stanna hemma från jobbet, tyvärr i vissa fall (;

Dags att fixa kvällsmat & dylikt.

Borde nog ta och äta kvällsmat, inte för att jag egentligen är hungrig. Mest för att få de gjort och sen slänga mig i säng och fortsätta kolla på Smallville. Har fixat mackor till imorgon, ligger redan färdigt i kylen. Gott! Slippa tänka på de imorgonbitti (;

Nej om man skulle ...

Now I miss my blonde hair.

Cause Im kinda pretty here (;
this is a picture taken my first night out with Dany & Nic in Bg 07/08.

Not natural.

But Im still pretty (;

Flashback.

Kan tro att drickan slog till i huvudet i lördags förresten. Ja jag ville komma upp på scenen, men helt seriöst varför skulle JAG få göra det? Vad är så speciellt med mig att jag skulle få de? HAAHAHHA va tänkte jag?? Äsch, jag vill bara synas, its my time to shine baby! (;

Rivning på går.


Gick ju ut förut för att visa Jennie mina ögon och höra hennes åsikt, hon satt uppe på stegen och joinade lillebror som kastade ner takpannor. Jodå, detta gamla telehus ska rivas nu och det är vi som står för det. Eller vi & vi, jag är inte med så får väl säga dom istället (;

Tycker dock att Jennie blev ganska läskig på bilden i hennes svinga med håret move så jag va verkligen tvungen att lägga upp bilden för på något vis tycker jag det hade passat in i en tidning, magasin eller liknande . Ao ..

Its better in real life.

men såhär blev dagens ögon.

Jobba jobba jobba!

Jobbandet idag gick snabbt, gillar förmiddagarna för att man tjänar pengar på dom timmar man annars ligger & sover. Okej sover inte så länge som jag gjorde innan men ändå. Sen har man eftermiddagen att göra annat på, skulle egentligen åkt till Sandra idag men jag orkade inte pga mitt illamående som hoppar fram & tillbaka.

Får ta det en annan dag och snart är det helg igen.

Powernap.

Åt min mat sen råkade jag somna till smallville, nu ska jag ut och visa Jennie att jag återigen kört en sminkning yea känner mig lite stolt för att de inte va en en gångs företeelse (;

Dagens middag (:

Mesigheten fick mig kvar.

Herre min skapare hur ont jag har haft stundvis. Illamående har jag haft på besök & sen gick de igen efter några minuter sen kom de såklart när jag trodde att jag var fri från de och så har det hållt på hela dagen. Några gånger tänkte jag gå hem men min mesighet fick mig kvar på jobbet hela dagen, de är jag väl glad för egentligen pengar pengar pengar (;

Hade ont i magen och den svullnade och va typ bara allmänt jobbig, såg smått ut som en nybliven gravid mage. Dock har vi inte sådan otur att det är på de viset för magen är nästan tillbaka till sitt normaltillstånd (; wijhoo. Mår dock fortfarande halvt om halvt illa.

Snart blir det mat, sen ska jag ringa Sandra. Sen invänta mailet och se om man ska jobba imorgon. Hade ju hoppats nu när jag handlat en himla massa mat som ska gå till jobbet & frukost och grejer. Även om jag fortfarande tycker det är onödigt att ta med sig massiva mängder mat till jobbet när det första jag gör när jag kommer hem är äter .. Nåväl, mackor funkar väl (:

Annars? Vill sova och det kommer jag troligen göra efter maten. Powernap i 6h ^^,

En kvart till take off.

Jaha, då har man fått ner dricka flaskorna i väskan, mitt äpple och en nektarin. Skulle egentligen ha en macka också men den va inte så himla god så den får allt stanna hemma. Jag hoppas verkligen att dagen går fort och att jag klarar mig på jobb hela dagen utan att behöva gå hem .. But I dont like this feeling.

Ha en bra dag, så hörs vi senare!

Maniac.


Tisdagen 6 Juli.

Usch, har inte varit en rolig natt heller. Sovit dåligt ännu en natt, sista två timmarna har jag vaknat & halv sovit om vart annat. Jag mår illa sen går det över & håller på sådär, jävligt jobbigt. Dock friskanmälde jag mig igår just för att det var huvudvärken som fått mig att stanna hemma så kan inte ringa & sjukanmäla mig igen. Det känns för dumt så jag åker till jobbet & hoppas att jag klarar hela dagen. Gör jag inte så får jag ju åka hem men hellre försöker jag än ge upp från början. Jag är vuxen och har ett ansvar att ta, kan inte stanna hemma hela tiden. I need the money!


Btw, 23 - 23.

Klockan står på 23 och detta är min 23e inlägg för idag, tyckte att det var något att nämna öven om det är lökigt haha.. Ska ta en sväng om i huset sen är det tillbaka till sängen & smallville för jag ska satan lyckas somna inom en timme, I have to...

Kan inte sova.

Ledsen gubbe på det just för att jag ska upp klockan fem imorgonbitti :/ Det är varmt, mina ögon är inte trötta, jag har ont i magen och är inte alls i sovläge någonstans. Blir ledsen på detta, det är alltid såhär. Likadant igår ju, rullade runt i sängen hela natten. Cant feel the happiness in this.

Godnatt.

Nu ska jag röra mig mot sängen, har Jennie på besök och ska starta smallville, hörs imorgonbitti om jag orkar annars hörs vi när jag är hemma från jobb & andra ärende. Ha en bra kväll & godnatt (:


Vi är vänner idag.


Jag satt och lyssnade på musik via youtube när jag fick en snille idé, började söka på sotade ögon och hittade en video så tänkte jag att det kan inte mer än faila så jag fick till sminkhörnan och började. Kan faktiskt tycka att för att vara första gången jag sminkar mig själv såhär överdrivet mycket med svart & sånt så blev det lyckat.

Kommer säkert aldrig lyckas igen, vilket är synd för kan inte få en bra bild på det så endast irl kan man se hur fint det blev (;

Outsiders.


Här sitter töserna och gottar sig i mamma & pappas sällskap. Själv var jag & brushan outsiders för vi fick sitta vid ett eget bord. Hur snällt är det på en skala tycker ni?





Fast vi valde det ifs själva.. Kanske inte lika taskigt längre (; mahah.

Here we go.


I can't even look in ya face, without wantin' to slap you.
.......
and tell tha trifflin bitch she can have you.
I aint lookin atchu no more, Im lookin past you.

Vampyrer är inne (;



Jobba imorgon.

Känner mig fortfarande inte helt hundra, men imorse var det huvudet som gjorde sitt. Nu sitter jag med ett illamående i halsen typ. Det kommer & går, försvinner nog tills imorgon annars är det inte mer än att åka hem om jag inte skulle klara dagen på jobb men åker jag dit så gör jag allt för stanna såklart så imorgon är det jobb som står på schemat (:

Ke$ha.

N-N-N-Neva baby.

Strange love.

Bilder från badandet.

Jennie kastar pinnar till Strega.


lite egopic måste man också hinna med (;

kallt i vattnet vill jag lova. brrrr .



Crying over you.


What more can I say, what more can I do.
Im living a lie when I say Im over you.
Still falling apart, Im broken of heart.
Can't make a new start after all that we been through.

Desiree 14år.


minisyrran fyller år idag så det blev att vi satt ute i trädgården förut och fikade bullar, moccarutor & tårta. Jag tyckte dock att det var lite kyligt så fick gå och hämta en tröja ;P men det var väl mysigt (:
grattis grattis.

Auburn ft Iyaz - La la la.


Oderljunga Girls.

Gotta love that (:



tre meter hals.

Ser inte bättre ut :O

Bada hunden.

Nu ska jag & Jennie sticka ner till bäcken med hennes hund så ska hon få bada lite. På återseende allesammans! (:

I dont miss you at all.


It doesnt hurt,
but when I think of you and all of the things we'll never get to do.
I dont dream at night about the way we were
I tore out the pictures, crossed out all the words.

Dont be fooled by all my tears,
Cause everything is fine.
you can pick up all the pieces that you left behind.

Cause I never think about you,
Im better of without you.
I dont miss you at all,
I dont miss you at all.
You dont spin around in my head.
Its like you never existed.
And I hope you dont call,
I dont miss you at all.
And Im not trying to fight it,
No Im not trying to fight it.
So you can cross my name right off the wall.
I dont miss you at all.

I go out seven nights a week,
It feels so good to finally be free.
And I party like I never did before.
Oh, what in the world was I waiting for?
Everything is perfect now, without you in my life.
You could pick up all the pieces that you left behind.

I'll just tell myself, you'll forgive the past.
No time for regrets, no more looking back.
I'll forgive you more, every single day.
Every step I take is getting better.

I dont miss you all.

Lady Gaga.

No way.

Then you love me.

Greatest.

Do me right.

Dont feel so good.

Jag mår illa fortfarande & igen för det kändes som det försvann förut men icke :/  Har kollat smallville & sen varit ute och över hos grannen men fick gå hem för solen är dålig på att titta fram och jag vill inte riskera att Håkan & Linus ska slänga i mig i poolen. Så det är bäst att stanna inomhus, haha.

Priceless.


Enrique Iglesias.

It must be love.

I like it

One day at the time.


I got to let you go, but it seems so impossible.

Måndagen 5 Juli.

Sovit jätte dåligt inatt, bara rullat runder och knappt fått någon sömn. Vaknade upp med ett bultande huvud så ringde och sjukanmälde mig till jobbet. La mig och sov en liten stund till, vaknade upp och huvudvärken har släppt lite men finns fortfarande kvar, istället har det blivit övertaget av ett illamående. Ska äta lite frukost och se om det hjälper.

kul dag, verkligen not.

I am a sweet person.

I see myself as a sweet person, not appearence but personality. I really do, and when I was working in Bulgaria as a bartender my boss told me that people liked me and I was a good bartender not the best behind the bar maybe since that was my first job but I was good because of my kindness. And recently I've realized that I am a nice person, and I like that (:

The door is closed,

got to move on.


Vänder andra kinden till och lever in livet på ett annat sätt.

Slappe kväll.

Ibland är det så himla skönt att inte göra mer än bara fetta & ta det lugnt. Åt nästan halva min pizza vilket jag kan tycka är strongt jobbat för min del, orkar annars inte så värst mycket.. Sen har jag bara gottat mig i min säng med Smallville hela kvällen vilket är nice, inne på andra säsongen nu (: mjau!

Vernissage & brännboll.

Jag stack över till min granne Anita förut efter att jag fått sms'et från Desiree. Hann dock inte hälsa på Christian för han pratade med annat folk och sen stack vi hem igen. Hann dock hälsa på Maria en snabbsväng och ta några ord med henne och såklart ska min syster komma med dumma kommenterer.

Hon hälsade och när jag sa mitt namn så visste hon ju vem jag var & sa;
Maria: De var du som va så liten, och har ni blivit stor.
My: (lika rolig som vanlig) Jo hade ju varit lite underligt om jag fortfarande varit liten.
Desiree: Men bredvid Chrisitan är du kort.
My: Nu va de ju inte kort jag menade utan liten..

Sen stack jag & Jennie hem till henne, drack lite pepsi sen hem och invänta sms om att det var brännbolls dags. Fick sms'et och stack tillbaka dit, Christian kom fram och vi hälsade och tog ett litet snabbt snack sen efter en stund började vi spela brännboll. Snacka om varmt men det var kul, speciellt höra Desiree förklara hur brännboll gick till till The Montazami kids och på Engelska. Hon var faktiskt väldigt duktig vilket jag inte förväntade mig, good for her (:

Nåväl spelade, sen kom Anita fram och hälsade. Hon hade inte kännt igen mig förut när jag va där över och frågade efter Desiree & Angelika men de va kul. Va ju alltid där och lekte med Christian när jag var liten så va kul och komma över nu när det gått så många år sen man sågs sist (:
Tog även tre bilder just för att, tv-teamet kom ju när vi spelade så när jag tyckte ena pekade åt mitt håll så gick jag hem. Ville inte ha risk att hamna på tv när jag va helt ner svettad, bakis och sleden ;P




Bassängen är lagad.


Pappa har ju lagat bassängen. Så nu kan man njuta i vattnet igen vilket mamma & pappa gör NAKNA :O nej då , det bara ser ut som det härifrån (;

Dags att gå ut.

Fick ett mess från ena syrran där det stod "Du kan komma nu om du vill träffa Christian" så jag antar att det snart också är dags att spela brännboll så jag ska klä på mig lite andra kläder och sticka över så de blir nog bra. Dock har baksmällan kommit lite smått och jag mår illa men skit i de, som sagt självförvålat och jag brukar bli bakis för inget därför körde jag på lite extra för jag skulle bli full igår. Det var på tiden (; vet att det låter fjortis , också därför jag sa att jag skulle ha fjortisfylla. Men så farligt blev det inte, tur va väl de ifs haha..

Tar det nästa gång (; Det som nog chockar mig mest var att jag ville dansa även fast jag knappt hade druckit något vid den tidpunkten, men klart . I want to be seen (;

Ett dopp i det blå.


Pappa har ju lagat bassängen igen så nu är den åter vattenfylld och jag kände att jag behövde kylas ner men bara en tå sen vill jag inte mer men kom iaf till magens början sen gick jag upp igen :P Sen ett bendopp i grannens pool lite senare så jag har fått mitt dopp för i år (; Ao gått & blivit en badkruka sen 2007, efter jag var i Magaluf så har jag knappt varit i svenskt vatten för de är så himla kallt (;

Söndagen 4 Juli.

Vakna för ett tag sen men låg kvar i sängen tills jag inte pallade värmen mer. Dock gick jag ut och över till grannen, dom satt i skuggan det blev för kallt. La mig i en sol stol det blev för varmt så jag gick in. Tänkte lägga mig för jag mår nog inte riktigt bra och de kommer bara förvärras för baksmällan kommer aldrig dirr jag vaknar så usch :/

men igår var helt okej om inte bättre än så. Även om jag insåg att totalt på egenhand kanske jag inte vill vara men tillbaka vill jag inte heller på något sätt. Martin piggade upp med några väl valda meningar haha, kan inte sluta tänka på de. Men sant, de är bättre såhär för de är han vi pratar om. Tyvärr.

Nåväl, jag blev full, höll på att spy av två shottar jäger för fasen va de smakade skit äckligt :/ men men.. Jag sa att jag skulle få fjortisfylla för jag inte varit super full sen jag va ute i hbg för längesen och förstörde allt. Så igår va de min kväll, jag blev full tillräckligt för min minne sackar lite sådär på slutet. Känns som något hände men nej idk kanske sa något jag inte borde jag vet inte men isf va det fyllan som prata och inte jag.

En kram blev det iallafall :/ gotta forget that.

Trevlig helg!

Nu ska datorn stängas och ciderna klunkas för drunkness 2010 here I come ;D Det är så jag känner just nu och det är utan musik hur blir det inte sen då? Awesome I hope ;D

Trevlig helg, sug & svälj. urk.

Förfest ikväll med denna pärla.


Nu inväntar jag mami & övriga folk så får man se om det blir någon mat inom snar framtid, är ifs inte hungrig men man bör inte dricka på fastande mage om man heter My Svensson (; Så det ska jag vänta på, hoppa i duschen ska jag inte göra bokstavligt talat och sen få rätt på de där jävla sminkandet ska jag också. Sen på med kläder, få ner någon mat i magen sen bege sig till Klippan på förfest med personer jag inte har festat med på länge så det kommer nog att bli roligt (:

Its a hot summer day.

När jag kollade graderna för en liten stund sedan stod det på 32 grader i skuggan och typ 11-12 grader mer i solen, sånt gillas men ändå spenderar jag mer tid inomhus än ute nog för att jag håller på att förbereda mig inför kvällen. Puh, blir varm bara av att tänka stress & panik ;P

Gillar inte sommarfötter.



Dagens i lands problem är att fötterna svullnar på sommaren så att man inte kan få ner fötterna i sina annars perfekt passande skor. Usch, måste gå med strumpbyxor för då kan man iaf på ett sätt få plats med fötterna för dom bara slinker in med strumpbyxornas inbyggda glid ;P

Jag är schizofren

och jag är helt allvarlig när jag skriver den meningen.

Kolla bara när man dricker hurdana misstag man gjort som man absolut aldrig gjort i nyktert tillstånd. För man är i ett sånt stadie att jag nog tror att jag drömmer och mina drömmar är så sjuka att där händer fan allt. Så ibland undrar jag om det inte varit bättre att jag deckat efter tillräckligt mycket dricka för då hade man inte gjort sånna fel. Fast å andra sidan, palla gråta över spilld mjölk.. Hänt har hänt och går aldrig att ändra på (;

Sen är singel My och förhållande My väldigt väldigt olika as well. Singel My got no limits, hon kör racet och gör precis vad som faller henne in, dessutom är det mer spontant som gäller denna omgången av singellivet. Leva till fullo och för mig själv, inte pleasa alla hela tiden när jag inte känner för det.  Förhållande My känner sig mer beroende av sin partner och blev en jävla toffel utan liv. Sådär får aldrig hända igen så kärleken lämnas på hyllan även om jag velat känna de där igen för de va väldigt härligt. Faktiskt, allt var inte dåligt men det är bättre och tänka på dom negativa sakerna annars kan jag aldrig gå vidare..

Som ni ser så är jag schizofren, my pain to live with.

Jag är den söta av oss.


Känns som jag faktiskt kan säga de och mena det, aldrig att jag brukar säga sådana saker om mig själv men jag känner verkligen att det är så. Im happy because Im the pretty one (; mihihihi.

Godmiddag.

Nu har jag äntligen masat mig ur sängen också, ställde klockan på 11 men visste redan när larmet ställdes att jag aldrig skulle komma upp då men klockan tolv kom jag upp vilket glädjer mig (:

Ska nog ta och gå ut en liten runda sen får vi börja planera & snacka osv osv ;P

Time for bed.

Nu ska jag slita mig från datorn innan jag får spader, inte helt hundra nu på denna kvällskvist. Kommit upp för mycket saker, så som gamla blogg inlägg och helt plötsligt hittade jag massa lappar jag skrev a long time ago :/  F C U K , vi får se hur kvällen slutar sen kanske jag kan säga mitt. Tills dess, silence I kill you.


Mest bäst av dom bästa.
Ytligt söt men underbar personlighet.

Snackgalen med mun i hundranitto.
Vilsen själ påväg hem.
Ensam är starkare än fallande två.
Normalt efterbliven.
Social till den gräns att det är tillräckligt.
Sena nätter och sovmorgon specialist.
Ovanligt kluven påväg att finna sin väg.
Nära ett avslut, påväg att bli bra.

Btw, jag har kommit på detta själv så back off (;

Dåligt köp?


Borde kanske inte köpt detta igår då jag fan inte kan sminka mig, hade gärna lärt mig så att man slipper kommenterar som "Du hade inte behövt sminka dig för det ser inte ut som du har något", schysst tänk så går jag för en naturlig look? Men jag ska nog hitta en bättre, översminkad , då kommer de va fel på det.

Ibland undrar jag om något man gör någonsin är bra nog. Åt helvete!

Några av mina köp!

mina älskade stora väskor från Accent.

Tänkte att den kunde piffa upp vardagen lite (;

mer toppar i samlingen, gotta love that (;

Skäms på jobbet.

Förra sommaren så förvandlades mina armar till en bitkudde och såg ut såhär med "rivmärken" och blåmärken efter att jag blivit attackerad av grannens hund ett antal gånger. Han såg nog mig som hans leksak för alltid kom han springandes och skulle ta tag i mina armar. Om ni vill läsa mer om det finns inlägg att läsa HÄR.

och bild bevisen finns här över hur det såg ut just då;



och ni kan ju tro att när man nu har solat att ärren kommer fram, ser ut som jag suttit och mått dåligt och cuttat mig själv vilket jag absolut inte har gjort. Känns lite dumt på jobbet, man vet inte om folk lagt märke och tror saker :/ Aja dom får tro vad dom vill, är van vid att folk tar för givet och tror saker innan dom vet.

(egentligen är jag likadan nu, men min magkänsla visade sig rätt förra gången så)

Det blir repris ikväll.

Dock inte hel repris för då hade det varit happy ending och det orkar man inte med igen. Been there, dont that så att säga (;

Min fredag.

Började ju med att man jobbade en kort dag på 6h, efter jobb var jag ju lagom slut kan man säga. Stressade hem så att jag kunde komma iväg på mitt ärende till Väla och handla. Stress stress, väntade in Jennie sen gasade vi mot Hbg.

In på Accent först av allt, efter några om & men kom jag därifrån med båda väskorna. Sen tog vi sista stunden på H&M där jag köpte ännu en knapp-cardigan men det var rea så jag passade verkligen på, köpte även ett långt linne som dock inte va så snyggt på men skit samma va billigt de med. Kom därifrån med en hår/brosch blomma, ögonskugga x 2 och ansiktskräm så jag kände att jag fått tag i en del grejer. Men spenderat därefter också. PUH.

Påvägen hem blev det ett besök hos Lollo, satt på balkongen, klädrensning och lite coca cola på de. Tiden bara rusade iväg, mamma ringde och jag svarade med "vi har kört av vägen" , visste ju inte att mamma skulle bli så orolig men tydligen hade ambulansen kört förbi bara en liten stund innan så hon tyckte inte alls skämtet var roligt. Jag bad om ursäkt och sa var vi va och att vi nog skulle köra hem snart. Blev dock där en stund längre och påvägen hem tankade jag pappas bil och vi planerade bus men blev aldrig så. Chicken som man är (; mahaha..

Kom hem och jag kollade mina köp och känner mig en aning nöjd faktiskt, hade Jennie här på ett snabbbesök innan hon drog vidare. Fick lillebror att mörda spindeln i mitt fönster som jag försökt på att ta typ tre gånger redan. Den är fan en katt, har nio liv för inte vill den dö iaf. Har sprayat hårspray två gånger och försökt mosa den med en plastsak. Lillebror cutta den med en sax, om han träffa den så att den inte kommer tillbaka är dock en annan femma ;P nåväl återstår att se om den är tillbaka om några dagar eller inte ^^,

Nu ska jag väl snart starta Smallville och krypa ner under täcket (;

Lördagen 3 Juli.

Bäbis :/

Time to eat and go to work.


Ska börja med att göra mina mackor, äta i racer fart och sen ska jag åka till jobbet. Dock inte åka inom Statoil idag för jag har redan mitt äpple sen igår, och en mer har jag sen flera dagar tillbaka det jag mest hoppas på är att den inte blir dålig av att ligga i väskan hela tiden , nåväl blir jag sjuk vet jag kanske varför :P

Sen slutar jag ju klockan 18 och då blir det en snabb sväng hem och dumpa grejerna sen kanske jag kör iväg lika snabbt igen, får helt enkelt se hur jag känner mig .. Men vill ju så gärna (;

Fredagen 2 Juli.


Håller på att förbereda min frukost. Blir äggmackor som vanligtvis är min kvällsmat. Dock blir det inga jordgubbar till efterrätt (; Får klara mig utan, har ingen grädde..

trött.se

Känner att tröttheten smyger på mig så nu tänkte jag sluta sitta vid datorn för ikväll, bara njuta av smallville och decka snart är det tänkt. Behöver min sömn vet icke hur helgen kommer sluta så (;

Pengarna kom idag! (:

Kan säga att det glädjer mig väldigt mycket.. Så eftersom jag inte fått någon lapp idag heller så åkte jag till bankomaten direkt efter jobb och kollade om pengarna var insatta eller inte, vilket dom var och det gör mig sjukt glad. Wijhooo! (:

Blir jobb även imorgon.

Det är väl de som är det tradiga med att vara anställd på manpower & gillebagaren att man får dagsschema bara. När jag kommer hem nu på kvällen är kolla mailen det första jag måste göra för att veta om det blir jobb imorgon eller inte och även om det är inte måste jag vara beredd vid telefonen ifall dom ringer in mig. PUH!!!

Men jag stod med på listan över att jobba eftermiddag imorgon också så det är ganska nice. I want the money så jag är ganska glad ändå (; Ändå en kort dag, börjar tjugo i tolv och slutar klockan sex. Visserligen tråkigt med typ en timmes städning men kan leva med de också (:

Gud vilken bra inställning jag fått helt plötsligt. 2-0 till mig & min awesomeness (;


Dags att köra till jobb.

Så då ska man snart jobba igen, om 45 minuter så det är dags att köra snart .. Lite seg är jag, har precis ätit en pan pizza och har med mig en pirog. Får hoppas jag vågar använda micron så jag äter något annars är det halvt om halvt illa. Ska dock köpa ett äpple på statoil ifall att (; haha. Ibland kan jag nog va lite mesig, men gillar inte när det kommer till att äta med folk jag inte känner så vidare bra. Jag känner mig jätte osäker vilket är jävligt löjligt egentligen men ja så är det :P

Ni får ha en underbar dag, så ska jag slita (;

Varför platta håret innan jobb?

Nu står jag med en totte i håret och ska börja platta håret, varför kan jag ju fråga mig själv? Varför göra vid sig inför jobb när man ändå har en mössa som förstör allt så när man går hem ser man ändå förjävlig ut? Jag undrar, men kanske för att man vill visa dom att man faktiskt har en lite finare sida än den fula dom ser när man går hem? :P I dont know is my answer..

innan jobb en morgon förra veckan.

Ibland är jag kär i mig själv.

Ibland får jag sådana impulser i kroppen och kan älska precis allt för stunden, får ett lyckorus som senare försvinner såklart men just i dom lägena så känner jag en kärlek till mig själv. För att jag mår bra och är glad (:

Jag har fått en sån extrem vilja till att åka till England i höst, jag vet inte var det kommer ifrån men det är väl för att jag verkligen vill komma ifrån Sverige en liten stund och för att jag vill göra något galet och det känns som att något galet hade hänt om jag åkt och hälsat på mina vänner där (: Jo så att det vill jag verkligen!

Hellu.

Då var man vaken ännu en gång, tog några minuter längre sovmorgon idag för vädret är återigen inte så fint. Har sovit riktigt gott ända till imorse då jag vakna av att det var kallt och fick stänga fönstret men annars har sömnen suttit riktigt fint (:

Dock är jag lite irreterad och undrar var mina pengar från AF håller hus, återigen kommer dom inte när dom ska. Jag skickade iväg dom i måndags för två veckor sedan och det skulle varit här i måndags, men icke. ÅH, jag som vill ha dom så jag kan sticka till Väla (:

nåväl, nu ska jag fixa & trixa lite här innan jag drar till jobb, på återseende (:

när jag körde till jobbet igår (:

Godnatt.

Klockan har passerat halv två och jag sover fortfarande inte, i vanlig ordning då. Om solen skiner "imorgonbitti" är det meningen att jag ska upp tidigt, men jag antar att det inte blir så. Jag känner mig själv så pass väl. Men hade iallafall tänkt passa på att säga godnatt till er allesammans för nu ska jag isäng och inte komma tillbaka förän jag fått sova några timmar.

Natti (:

Tears in heaven.

Varje gång det kommer något sorgligt på film/tv så kanske jag vill börja gråta för det, men det slutar alltid med att det dras till det förbjudna området. Kul att Det förknippas med sorg, hmm..


Torsdagen 1 Juli.

Ibland vill jag bara slå dig.



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0