Börjar med gårdagen.


Gjorde vid mig & satte mig senare i pappas bil och körde till Nathalie. Påvägen hände det ovanliga, jag tog lite egobilder ;P mahah.

Sen anlände jag till Natta och vi snackade lite, hon gjorde vid sig efter de va vi ute med Dobbie en snabb runda & körde vi till stationen när tiden närmade sig avgång. Vänta in tåget mot Helsingborg, drack lite öl och hade det allmänt trevligt.

Kom in till Helsingborg och gick direkt till Vinylbaren på Tivoli där hennes kompis Patrik hade bokat bord. De beställdes mat & dricka och vi inväntade fotbollen. När halv leken kom var jag tvungen att kissa, jag hade väntat på de i ca 20 minuter haha. Dessutom va jag ju lagom trött pga jag varit uppe sen 5 på morgonen.

Nåväl matchen började igen & Spanien gjorde mål. Så förblev matchen, inte som förväntat men jag är ju inte så insatt i de hela så jag hejade inte jätte mycket på något av lagen faktiskt.
När matchen var slut, stod vi utanför en liten stund. Där va någon typ av stå upp komiker som va lite lustig. Sen gick vi till hampan och satt & inväntade våran skjuts. Diskuterade livligt om nästa helg och jag hoppas de blir av för de hade varit roligt (:

Nåväl, Martin kom och hämtade oss. Lämnade av boys i Påarp och sen mig på stationen så jag kunde ta pappas bil. Usch körde hem och klockan va typ halv 1 något när jag kom hem. Skulle upp 5, lovar ingen hit.

Jag vaknade knappt av klockan imorse så jävla slut jag var. Men va bara masa sig upp, äta frukost, göra mat till jobbet och sen va de 20 minuter kvar så jag la mig & sov lite till ;P

Fick max 4timmars sömn inatt, så ikväll hoppas jag att jag deckar snabbt för jobbar jag fm imorgon är det upp tidigt igen, börjar 6 isf.

Nåväl, hade iallafall väldigt trevligt igår och nu får ni inte misstolka min text och tro att jag körde hem rattfull, för det gjorde jag verkligen inte. Är verkligen emot sånt, men en öl och timmars vila så är man körduglig igen ..

Kommentarer
Postat av: Geirleah

Great web site! I love the content, pics and hard work!

2011-06-04 @ 14:39:45
URL: http://geirleah.blogoom.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0