Lördagen 10 Juli.

Så igår bestämde jag mig lite snabbt att jag faktiskt skulle hänga med ut och fira Lättiponken som fyllde år. Så fixa & trixa och när jag äntligen blev klar så gasade jag till Klippan på förfest hos Jim.

Hade med mig is för ciderna inte var jätte kalla och sen fick jag sugrör av Jim så fyra cider slank ner väldigt fort faktiskt, skratt, prat, kram, flumm dans och några toalettbesök senare tog vi och vandrade till stationen. Jag hade vingelskorna på mig så efter att "snubblat" några gånger tog jag av dom & gick barfota istället.

Hoppa på tåget utan biljett som vanligt, för jag hinner aldrig ta någon. Denna gången gjorde de ju inget för det kom aldrig någon biljettperson så fick en gratis åkning till Helsingborg, nice haha..

In på Tapaz, shotade med Lätti och fick en cider av Zari när dom skulle sticka vidare. Mådde lite illa, men det gick över i vanlig ordning. Drog in på Stinsen, drack en väldigt konstig drink men den va god ändå sen stod jag och kollade på "Groggen" när han spelade black jack tror jag de va.. Fick även själv spela och va med några runder sen åkte jag ut haha. fun.

När Stinsen stängde drog vi till Crom, dansade och sen blev det värsta catfighten och dom tjejerna bråkade inte bara en gång utan gick på andra och kaxade sönder på vakterna med meningar som "va ska du göra åt de, ska du slå mig?", dom tjejerna åkte på en annan tjej och drog av hennes löshår, gick runt och vifta med de och skulle elda upp de, tjejen kom fram och bara smällde henne i huvudet, ja jävlar..

Jag skulle överraska Groggen och betala tillbaka en drink jag fick tidigare men när jag sen kommer tillbaka så har alla stuckit ifrån mig. Halsa i mig min drink, gav den andra till tjejen som blev av med löshåret sen stack jag till bussen och sov hela resan hem till André. Usch va jobbigt de va att gå hela vägen till han ..

Kom upp och åt lite nattamat sen sov jag gott på soffan. Vakna imorse av en irreterande jävla fluga. Dom är fasen så envisa också, man kan smälla till dom ändå kommer dom tillbaka och envisas att va i ens huvud. MAH.

Skit fint väder, så vi funderar på att dra till stranden eller bälinge eller något. Blir nog bra (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0