Onsdagen 31 Mars.

Godmorgon folket.

Igår blev det mest sängliggandes då jag & putte hade Legend of the seeker maraton, jag gjorde makaroner & köttfärssås till middag, bjöd på popcorn och sen spelade vi wii tillsammans med lillebror på kvällen /natten sen va jag tvungen att gå & lägga mig för att orka med dagens uppstigning halv 8 :P

Har precis kommit hem från Hbg varit på AM idag, fått lära oss hur man använder deras jobbportal och även haft ett snabbt möte med min coach, hon skulle försöka få tag i en person så jag kunde sticka på intervju idag men han svarade inte så blir kanske intervju i nästa veckan. Hade varit kul att börja med något även om jag ser negativa sidor med det också, men men..

Hade tänkt krypa ner i sängen och joina putte i drömmarnas land nu , på återseende kära vänner (:

Awake again.

Då ska jag vakna till liv lite nu då, om en timme är det dags att köra och hämta putte. Sen hem och sova igen, vet inte hur svårt jag kommer ha att somna men skit i de. Någongång somnar jag allt (;

Godmorgon & Godnatt gott folk! (:


Trött!!!! (; hehe.


Tisdagen 30 Mars.

Snart dags för en liten powernap så att jag orkar köra bil om några timmar. Vill helst inte sova för då lär jag aldrig somna när jag väl kommer hem men det är väl smällar man får ta då jag inte gärna vill somna i bilen när jag kör. Det är nog ingen höjdare ..

Hörs, snaaaaaark.

Min fru är här.

Gick och la mig i sängen och åt min mat, kollade scrubs. Åt mer sött och har nog fått sockerchock för fan va jag mår illa. Behöver dessutom kissa, kan man få ont i magen av att hålla sig för länge? Well kanske släpper efter mitt toabesök.. We'll see..

Nåväl efter jag ätit och krypit under täcket så tog det inte långt tid innan ögonen började tyngas ner, slocknade och vaknade igen lite efter 8 av sms från älskling som var påväg till jobbet. En stund efter det knackade det på dörren och Jennie kom på besök.

Vi har snackat lite, jag har fixat min farm lite och sen checkat efter filmer .. Ska sätta igång The haunting in connecticut för Jennie har inte sett den och den är ju ruskit bra. Sett den skit många gånger men de va ju ett tag sedan nu så varför inte hålla henne sälle på filmen liksom?(: Skadar ju ingen..

Så på återseende (:


Glädje rus (:


kaninmat till middag.

Nu har jag stått och gjort middag, blev pasta&kycklingsallad. mums, tänk den tiden när jag precis började gymnasiet och jag absolut inte åt såkallad kanin mat. Men sen efter ett tag i skolan så blev det något som jag gillade väldigt mycket. Mm mm mm (; haha..

Så nu ska jag i säng och kolla scrubs, njuta av maten och kanske sova middag lite då det ska bli en lång natt utan chans att somna vid fyra som jag annars brukar.. Så hörs senare.

Shoppingtur med min fru.

Inväntar att min fru ska komma över sen ska hon med mig och handla. Ska ju hämta hit putte imorgonbitti så ska köpa hem lite gott som vi kan mysa med. mm mmm mmmm sånt gillas. Den gulliga sidan har jag fått från han, de har smittat av sig som en förkylning (;

Men vi hörs senare, tjaaaaa.

Vill åka utomlands.

Vädret idag har inte direkt höjt humöret för det har kommit en del regnskurar under min färd både till och från Helsingborg idag. I dont like, vill ha sol & värme!

Kollade klart den filmen vi påbörjade förra måndagen och jag nickade inte till en endaste gång, snacka om stolt över mig själv (; haha. Hustlerns förtjänst I guess. Men kändes bra, känns ännu bättre att jag faktiskt är ledig imorgon sen ska jag vara där på onsdag kl 9, de är väl lite mindre bra.

Har planerat in att putte ska komma hit i veckan men denna veckan är ju fan så jävla fullbokad känns det som, bara för att det är massa saker planerat från och med torsdag. Då börjar allt, sen är helgen i fullrullning ..

 


Måndagen 29 Mars.

Godmorgon allesammans! Nu är man uppe, påklädd och redo för frukost & borsta tänderna. Har lite smått ont i magen men skulle gissa på sömnbrist & hunger så det går väl över. Ska köra inom Netto påvägen till HBG för att köpa Hustler, vi ska ju glo film idag och känns som jag kommer somna annars..

Dessutom fick jag nästan precis ett mess, blir ingen barnpassning ikväll för mamman i familjen skulle vara hemma så jag behövdes inte. Nåväl, känns bra för just nu är jag inte sugen men det är för sängen lockar mer än något annat (; haha..


Min icke helg.

Låg hemma ifredags och tänkte att det skulle bli en hemmakväll också. Hade ingenting planerat och inväntade mest lördagen faktiskt. Men så skickar putte & frågar ifall jag vill komma hem till han och dricka lite så allting förändras på tre röda.

Springer över till grannen för att få tag i mamma, springer & duschar, fixar vid mig, fixar pengar och fixar dricka sen gasar jag iväg. Inte mycket till vit helg men jag drack inte speciellt mycket var inte sugen och ingen cider smakade gott (tror de satt i de där att jag inte kände fest-suget faktiskt)

Kvällen var ganska underhållande sen blev jag skit trött. Folket började dra sig hemåt och Michael & Tubbse fixa skjuts till Donken och hämtade hem natta mat, under tiden dom stack gick jag och la mig i sängen och hann somna för när dom kom hem va jag inte sugen på mat mina ögonlock kändes skit tunga men tillslut gick jag upp och fick mitt happy meal (putte som beställde de åt mig & han fick leksaken idag när jag åkte hem.)

Efter jag ätit cheeseburgaren och några pommes sa jag godnatt & gick och la mig igen. Snaaaark.

Igår vaknade jag upp och var ruskit hungrig ändå. Vi beställde pizza och jag fick ner en halv vilket är strongt jobbat (; haha. Sen inväntade vi dom sena timmarna för att sticka iväg på spökäventyr haha. Vi fick en ganska underhållande natt och Weke var ju lätt den största mesen (;

Efter några timmar nere i Rosendal stack vi hem igen och kollade på allt vi filmat in och det var ganska så roligt att se vissa saker. Speciellt delen där ett ljud fick oss alla att bara springa hahahahahaha . Jag dog!

Sen började jag bli trött och gick och la mig ännu en gång. Snaaaark.

Vaknade upp skit sent idag, dels för klockan ställts om och dels för jag var väldigt trött & putte ännu tröttare. Gick upp, beställde mat och kollade Ghost Hunters hela dagen typ.

Lämnade av putte på jobbet och nu sitter jag här. Kommer bli en tidig natt för imorgon ska jag vara på AM klockan 10.45 sen på kvällen ska jag vara barnvakt.

Söndagen 28 Mars.



ELVA MÅNADER IDAG (;


Innan helgen.

Ja för mig har helgen inte börjat ännu och troligen som det känns nu så kommer helgen inte komma till mig alls denna veckan. Blir så irreterad när folk inte kan göra som dom säger. När man väl tar modet till sig och ber om att få det som är ens vill man ju gärna få det då man bestämt man ska ha de.

Innan helgen , jag kan tycka att halv 6 en fredag är helg men tydligen inte. Jag sitter fortfarande här och väntar på vad som är mitt ..

Trött på att bli tagen förgivet.


Fredagen 26 Mars.

Finns inte så mycket att skriva om därför har jag varit frånvarande idag. Tog fram falukorv förut och la i vasken för att tina upp det men sen saknades saker hemma och kan inte längre göra min mat så jag är lite irreterad. Just för att jag är hungrig och då blir jag sån..

Har inte avnjutit solen som tydligen varit framme, genom mitt fönster tycker jag det har sett molnigt ut hela dagen. Sen håller jag på att tvätta också för det behövdes haha. Ska kolla film, kanske städa, kolla jobbannonser och hm sen vetikatsingen. Får se (:

Trevlig helg.

Kvällsing.

Så då var man hemma igen, fryser lite smått & får gåshud hela tiden haha.

Tankade mobilen med en hundralapp påvägen mot Sandra, gasade på motorvägen och svängde av i Stisseland. Satt i köket hos Sandra en stund och traggade sen hoppade vi in i bilen och gasade till Östra och hälsade på Frida på jobbet. Efter en stund där så fick vi tag i Pernilla och Sandra bjöd in oss hos André på en kopp kaffe haha.

Körde till Klippan och upp till Pernilla som satt ensam i Andres lägenhet. Sandra började koka kaffe och vi snackade lite, efter en stund kom Andre hem nog lite smått chockad över att hitta oss sittandes i hans soffa men de va trevligt.

Efter en stund blev vi utslängda för Andre och Pernilla skulle hem till henne och äta våfflor (; gottegrisar. Så vi körde hem till Sandra och blev sittandes i köket där vi snackade kärlek, barn, problem, jobb, och ja livet helt enkelt. Underhållning till max hehe, sen började vi bli lite sega och Sandra skulle ta sin godnatt cigg så höll henne sälle sen körde jag hem.

Har varit en mycket trevlig dag och har fått träffat på en hel hög med vänner så det är tummen upp på detta :D hihi. Nu är jag dö hungrig och sugen på popcorn men självklart är dom slut :/ åh typiskt! Får väl dra fram popcorn maskinen och äta sånna torra popcorn. Sen kvällsmat också. Macka, prickekorv när den tinat. Gott! (;


Jag och Sandra i Mallorca 2007.


Dags att bege sig.

Ha en underbar torsdag så hörs vi när jag kommer hem igen! Tjingeliiiing.

Me and my fishy.

Inväntar bara mat som mamma håller på med nu sen ska jag köra iväg till Sandra med ett snabbt stop på Statoil för att köpa påfyllning till telefonen. Dagens i-landsproblem är att inte ha några pengar på mobilen men en hundra lapp får räcka så länge. Tufft i fattiga tider hehe..

Sen ska vi väl ut och njuta av det extremt fina vädret. Det är så härligt när solen är framme (:


Torsdagen 25 Mars.

Har tagit mig en rejäl sovmorgon, fett nice att få sova ut lite då & då. Mamma åkte och hämtade pappa från sjukhuset innan så dom kom nästan precis hem vilket också är trevligt.

Solen skiner där ute och vädret är super härligt , gillas de också! (:

Pappa kom hem,

eller vad Lilleman nu sjunger..  Vad jag ville ha sagt var mest att pappa kommer kanske hem från sjukhuset imorgon, om han mår tillräckligt bra, jag håller tummarna men jag vet att han kommer bli bättre med tiden för det har han redan lovat mig..

Måste dock kännts väldigt ensamt att vara där helt själv, men snart är du hemma igen (:<3


Jag & min älskade daddycool.


Övertrött.se

När jag var hemma hos putte så nämde Michael glidmedel och det blev ett snabbt tal där sen började jag att asflabba och kunde fan inte sluta. Putte blev nästan sur på mig för han inte fick veta vad jag skrattade åt och trodde att det var åt honom.

Jag lyckades tillslut sluta skratta men efter en minut så började jag flabba igen så att tårarna kom och återigen fick jag frågan va fan jag skrattade åt. Jag kunde inte säga mer än att jag tänkte på en sak för att återberätta skulle inte alls vara lika roligt.

Men saken var den att jag fick direkt upp frågan "Får jag smörja in hela dig i glidmedel", alltså som jag skulle ställt till putte men så bara fick jag en bild att jag sen skulle hoppa ner i sängen så hade jag hoppat på han och bara halkat av honom. Försök föreställa er någon indrängt i glidmedel och en annan som ska typ slänga sig över denna personen så bara glider man förbi rätt ner i golvet.

Om ni inte lyckas så har ni mitt svar till varför jag först inte ville säga något, för återberättandet skulle inte vara lika roande men jag var nog övertrött också, därför jag skrattade så jag knappt fick luft.


Känn asgarvet ;D


Lillördag.

Drog iväg mot Örkelljunga imorse efter att jag ätit två mackor med prickekorv. Tankade min rost-Dagge och körde mot Netto för att köpa två hustler just bara för jag inte skulle få tunga ögonlock..

Föredraget där var ganska så väldigt mycket ointressant om jag får säga det själv, är inte så jätte intresserad av andra personers livshistoria och speciellt inte om dom ska älta samma sak om & om .. Mannen ville gärna plugga vidare för han kände att hans bakgrund var lite för ostabil , ändå hade han jobbat sig upp från botten till toppen. Det är mycket mer värt än något jävla betyg .. Speciellt i dagens läge, har man ingen livs/arbets-erfarenhet får man inget jobb även om man har väldigt bra betyg. Nog därför jag störde mig på han, för han inte såg att han jobbat sig upp på egen hand..

Efter föredraget där körde jag hem till putte. Kröp ner i sängen men efter 1½ timme så orkade jag inte mer för jag var extremt rastlös så jag kunde inte låta bli att störa han. Tillslut fick jag upp han och vi gick in i vardagsrummet. Jag kollade American Pie med Tubbse & Michael medans putte nörda sig vid datorn (TÖNT-varning! höhö)

Sen skulle vi handla så jag & putte drog till OJ, fick fyra ciggpaket för priset av tre. Jag har magiska händer när det kommer till att handa på OJ för jag lyckas alltid få med något som inte var vårt från början haha. Lite kul men men.

Hem till putte och han började med maten, sen låg vi och dåsa i soffan efter de. Lite mys och jag mådde åter igen illa :/ Men var inte ensam hahaha..

Sen skulle putte till jobbet tidigare så va bara hoppa in i bilen och köra dit han.

Drog över till Håkan & Carita för mamma va där, visa ett brev från AF. Att jag skulle befinna mig på AM från och med 15/3, där stod även adress och grejer. Lite synd jag inte fick de för typ två veckor sedan när jag behövde de, lite onödigt nu men men..

Jennie kom hem så vi gick upp och snackade på hennes rum sen behövde jag hem. Sitter här med vaniljyoghurt, ganska gott faktiskt. Ska bara tänka på dom positiva sakerna och försöka sluta snea för jag gillar de inte alls. That's not me.

Det ska vara med gurka.


Vad tycker du?


Onsdagen 24 Mars.

Godmorgon allesammans.

Nu har jag fått min vattenkontakt, håller på att fundera om jag ska ha jeans eller mina legins på mig. Idk, tuff call hahah. Sminket lagras på och håret ska snart fönas sen är man redo att sticka iväg.

Todo before I go.
- Ringa och friskanmäla mig på FK.
- Äta frukost.
- Bli klar.

Trevlig lillördag på er (:

En ständig berg-och-dalbana.

Det är mitt liv i ett nötskal jag lovar.. Menar förrförra veckan var jag också helt nere och neggo åt allt, sen tog jag mig i kragen och sa till mig själv att om jag ler & är glad så blir allting bättre. Det funkade också.


Tills dess att jag slogs ner av mina egna förbannade tankar. Har ännu inte lyckats resa på mig helt men jag antar att jag är påväg upp, jag hoppas det iallafall.

Imorgon ska jag till AM, måste komma ihåg att ringa Försäkringskassan och friskanmäla mig. Tanka bilen påvägen dit måste jag också göra sen påvägen hem blir det slänga mig i puttes säng och sen se vad som händer & fötter.

Torsdag ska jag träffa Sandra för det var ju ett ganska bra tag sedan sist. Sen är helgen snart här och den är naken än så länge, eller ja vi hade plans for saturday men hur mycket av det som faktiskt blir av de återstår väl att se då I guess.

Men tänker iallafall ha en vit helg, gärna fler helger i rad för allting blir bara fel när jag dricker. Eller kanske inte ska säga så men när jag inte längre är nykter så kan jag inte hålla sakerna inne på samma sätt som om jag var nykter.

Nej nu ska jag i säng igen, kolla scrubs och försöka somna någerlunda i tid så att jag inte har 10kg tunga ögonlock imorgonbitti när jag ska dra iväg.

Sovgott!

Sängliggandes hela dagen.

Nästan iallafall. Sen har jag inte haft några ord att få ut ur skallen heller, allting har varit en jävla röra i mitt huvud. Jennie var här på besök och vi låg i min säng & pratade sen skulle jag visa henne en sak & hela dagen var förstörd.

Legat under täcket och kollat på Scrubs i ett försök att få tankarna i ordning, lyckades lite halvt om halvt. Nu har jag pratat lite med Frida på msn också, det är bra att ha vänner som lyssnar ibland . Ibland behöver bara tankarna ut och få någon annans synpunkt och råd. Så jag är tacksam för mina vänner, dom är underbara.

Nu måste jag äta för det funkar inte att leva på lite pringles & dipp under en hel dag..

Leave me alone.

Nu gnagar allting in sig i mina drömmar så inte nog med att allting ska kännas när jag är vaken, nu ska jag pinas i mina drömmar också. Drömmar gör alltid känslorna starkare när man vaknar så allting är bara dåligt just nu. Sitter och lyssnar på How to save a life och vill börja gråta, fick rysningar den är ruskit fin..

Nej allting är bra konstigt..

Upp & ner, ner & upp grisen gal i granens topp.


Stay at home.

Så jag vaknade runt 5 imorse och mådde fortfarande inte bra. Inväntade timmarna till uppstigning och har nu försökt få tag på min coach ett tag så skickade tillslut iväg ett mail och hoppas på att hon läser det. Ringt till försäkringskassan har jag också gjort. Satan va allt är kluddigt bara för att sjukanmäla sig. Hmm.

Nu ska jag isäng igen, om jag kan sova är en annan femma men trevlig tisdag!

The Fray - How to save a life.


Denna låten är fin, spelades nyss på Scrubs och jag var tvungen att hitta den, nu back to bed. Sleep tight!


Tisdagen 23 Mars.

Tjolahopp..

Min farm laggar på face, går inte komma in så nu kan jag utan dåligt samvete lägga mig i sängen och skita i att skörda, ploga och allt sånt shit.

Ska kränga mig fet på pringles & ranch dipp. MUMS säger jag ! Men mår dock illa.. Nåväl går över de också.

Godnatt & sovgott!

Sommar tider, hej hej.

Okej lite att ta i kanske men det känns härligt att vandra runder i mina stövlar, legins och en tunika/klänning eller lång tröja. Fett nice I love.

Var verkligen dödens trött påvägen till A.M idag, så skulle vi glo någon film. Mannen som höll i föredraget på filmen var lite lustig och man skrattade till men mina ögon var ruskit tunga och jag nickade till några gånger :O

Efter filmen var slut blev jag kallad till ett litet samtal och ännu en praktikplats hade kommit upp som tydligen skulle passa mig pga att jag verkade va en tjej med skinn på näsan o sådär. Vi får väl se, hon skulle skicka iväg mitt cv sen får vi se om någon praktikplats hör av sig. Känns ändå ganska kul att dom tycker jag är lämpad till så mycket. Fun fun.

Efter snacket där hoppade jag in i bilen och åkte hem till putte, slängde mig i hans säng och låg där en stund sen somnade jag till ett tag. Sen förflyttade vi oss till soffan och joinade tubbse i vardagsrummet. Blev lite film, senare kom Michael och vi beställde pizza och kollade med Ghost Hunters och snackade om att dra ut på äventyr på lördag haha. Får se hur mycket som sker men hade varit kul (;

Nåväl efter att jag lämnat putte på jobbet körde jag hem sen gick jag direkt över till grannarna för att snacka med mamma delvis och sen blev det att jag gick upp till Jennie och pratade med henne lite. Zimpe kom för att röka lite så stod där ett tag sen hoppa vi in i bilen för de va lite kallt.

Sen blev kl dags att bege sig in.. Ska upp vid sju imorgon för ska på ett möte 9.30-12. Hoppas jag är piggare då än idag för shit inte alls kul. Hur kommer de bli när jag väl får jobb ska jag sova på jobbet? Men visst de är två skilda saker att kolla film & göra något. Så de blir annat..

Nu ska jag uggla lite sen blir det scrubs, chips&dippa sen drömmarnas land (:


Måndagen 22 Mars.

Godmorgon Sverige!

Då var det åter måndag, ska vara på A.M klockan 11 idag. Ett litet samlingsmöte med film & sånt hade jag för mig. Blir nog trevlish, känner mig en aning trött och jag vet att jag kommer slockna på puttes soffa idag (;

Nu ska håret fönas så vi hörs ikväll igen, ha en underbar dag.

Jag är svartsjuk.

Jag vet var det grundar sig ifrån också men det är ruskit jobbigt ändå. För jag har aldrig varit en person som behövt tänka på någon annan än mig själv innan så har man haft ett öga för något har man ändå inte varit tillräckligt intresserad för att bry sig ett skvatt om den skulle kolla in någon annan.

Anledningen till min svartsjuka ligger i min dåliga självkänsla och rädslan för att aldrig räcka till och vara bra som jag är. Vi har varit tillsammans i snart ett halv år och nu börjar saker & ting bli jobbigt. Jag ska böla & bråka hela tiden för jag är rädd. Jag vill göra slut för att jag inte vill bli dumpad och min anledning skulle vara att jag gillade han alldeles för mycket. Någon som kan slå vett i skallen på mig tack?

Ett slag i magen när man ser saker som kanske egentligen inte är något men i min värld förvärras och förstoras upp. Kommer det alltid att vara såhär eller jag kommer lära mig att lägga band på mig själv? Och sen varför tog det såhär långt tid för de att komma?

Någon som har tips över hur man kan förändra detta för jag gillar inte alls känslan i magen och vill bara få det att sluta . Hade varit tacksam för jag känner mig mest lost in space för kärlek har aldrig varit my cup of tea förut.


min babyboy.


Söndagen 21 Mars.

Så det blev en hel del White russian igår, älskar drinken när den blir rätt gjord och inte bara smakar mjölk. Började dock med förfest hos putte med han, martin, tubbse, weke, michael och jimmy. Spelade plump och sen pyramid med bluff och get wasted.

Tog bussen redan 20.55 eller något sånt, för mig va de för tidigt och de märktes i slutet av kvällen då mina pengar va slut haha. Nåväl började med pubarna där uppe, shot på tapaz och mest va jag väl sittandes på stinsen. Drog senare ner till crom och de blev mest bara katastrof.

Tog bussen vid halv 3, åkte hem till putte och där satt jag och drack tillsammans med en tjej som jag senare höll sälle på toaletten när hon behövde besöka ulrik. Tobbe & putte satt vid datorn och nördade sig sen tvingade jag in putte i sovrummet för att lämna dom ifred ..

Vaknade kl 1 idag och låg bakis i 1½ timme innan jag reste mig och la mig i soffan. Försökte få upp putte men han ville bara sova vidare sen efter en stund somnade jag på soffan. Vaknade en timme senare av att putte kom ut och joinade oss i vardagsrummet. Kollade lite film, beställde pizza. Weke kom på besök och det blev Alice i underlandet följt av Ghost Hunters.

Skjutsade putte till jobbet och innan jag hann lämna klippan kom det ut en grävling på vägen. Bromsade och grävlingen sprang som aldrig förr sen sneddade den ut på åkern och försvann. HAHAHA. Såg jätte roligt ut, sen gasa jag hemåt.

Sitter här och ska snart klä av mig och lägga mig i sängen, kolla Scrubs och försöka somna i tid. Ska upp vid 9 och dra till A.M på samlingsmöte.

Nåväl, va väl ganska så trevligt ändå i helgen. Så tack för den och välkommen nästa. Hade dock tänkt sluta dricka för jag ALLTID blir så satans bakis, men vi vet redan allihopa att de bara är något man säger för sen är man på de igen iallafall..

Hoppas ni haft en trevlig helg ni också (:

Snart förfest!

Har fixat vid mig, ska ta på mig den lila koftan, släcka ner, stänga av datorn, ta drickan från kylen sen hoppa ut i bilen och dra på förfest. Det blir utgång ikväll första gången detta året, inte varit ute sen 26e December pga inga pengar men jag har ju världens bästa föräldrar som tycker att jag ska få ha kul ibland så fick låna pengar av dom (:

Ikväll ska jag iallafall få min älskade white russian, ingen tvekan va alldeles för längesen sist (; haha. Trevlig lördag!


En axel att luta sig mot.

Det är inte det lättaste att vara stark och hålla modet upp när man ser sin mamma ledsen. Heller är det inte lätt att försöka trösta och säga lovande ord när hon själv varit med om sjukhusvistelse, lunginflamation och operation av lunga förut. Det är inte konstigt att hon är rädd, hon har varit med om det förut så nu kan man kanske förstå att pappa varit så envis. Envisheten kanske egentligen var rädsla, kanske det är så att han är rädd för vad som väntar.

Carita kom över och var en andra axel åt mamma. Pratade lite och blev lite skratt, allvar och tårar. Men nu är det bättre, mamma har nu gått över till grannarna och jag ska snart hoppa i duschen. Hoppas jag inte ångrar klädvalet senare för jag orkar inte stressa mer över detta.

Legins, stövlar, nyårsklänningen och den lila kortärmade koftan får fan duga.

Note to self: Bli inte för full, längesen du gick i högklackat (; hahaha.

Ikväll är det fest.


Envis som en åsna.

Det är vad min pappa är, han har gått runder i tre veckor men en extrem hosta. Sen fick han reda på att han hade lunginflamation och beklagade sig över hur dåligt han mådde, hur ont han hade och att han hela tiden spydde av hostan och upp kom medicinen. Ändå skulle han envisas med att inte åka till sjukhuset, men nu har han fått nog. Vilket jag tycker är väldigt bra för det är hemskt att höra hans hosta hela tiden, jävla hemsk.

Nu sitter han och väntar på sin skjuts som kommer om en stund, sen får vi se hur många dagar han ligger där inne. Krya på dig nu pappa! (: <3


Trött efter maten.

Vaknade tolv av larmet på mobilen sen låg jag halvvaken tills lite innan 1. Det blev god mat och nu sitter jag här sån dåsig som jag ibland blir av mat. Hade tänkt se ett avsnitt scrubs sen ska jag börja göra mig iordning för kvällen.

Hitta kläder, duscha, fixa frillan & sminka mig, packa ihop grejer och bli på riktigt bra festhumör :D

Lördagen 20 Mars.

Åkte hem till Pernilla och satt där och snackade en stund. Hon pratade med Sandra och planerna ändrades så vi stack ner till pizzerian och delade en pizza. Blev fett mätt så jag fick svullen mage och mådde smått illa haha.

Efter pizzeria besöket så satt vi och kollade på "Så ska det låta" en liten stund med hennes mamma & syster, mest för att EMD var med men ganska kul. Sen gick vi upp och startade första filmen 'My life in ruins' sen fortsatte vi med 'SATC the movie' - nästan-bölade genom hela filmen. (Läs rätt nästan-böla & bölade nästan genom hela filmen är två skilda saker). Var så längesen jag såg den så jag mindes inte mycket, de märktes rysningar och tårar i ögonen all the time. Hehe.

Sen passerade klockan 1 så vi började göra oss iordning för att hoppa in i bilen, jag lämnade av Pernilla hos André sen körde jag förbi preem och en skåpbil (trodde jag), blev skit rädd när jag körde om och såg de va polisbil & två poliser på preem. Hjärtat i halsgropen, men dom följde inte efter mig men lagligare har jag aldrig kört i klippan förut i hela mitt liv hahah.

Men kvällen har definitivt fått godkänt och jag hoppas på en återuppföljare ikväll/natt men vi får väl se den saken när vi vaknat I guess.

Jag hoppas att ni allesammans också har haft en prima fredagkväll, för det har jag! Och med detta säger jag godnatt!

Dags att köra.

Så för andra gången idag ska jag hoppa ut i bilen och köra mot skåneporten för att sen köra motorvägen till mitt mål. Denna gången ska jag dock bara halvvägs typ, ska svänga av i Östra och hem till Pernilla. Blir nog väldigt trevligt, och mat de måste jag också ha för gud va jag börjar bli hungrig haha..

Nåväl, trevlig helg :D

Fredagslek.

Ikväll ska jag leka med Pernilla och Sandra, vet inte riktigt vad vi ska göra eller när men det blir nog kul ändå.

Är sugen på pizza (Östras pizzor är så himla goda) för hemma blir det bara ägg & bacon och det kallar jag frukost, vilket jag redan ätit så jag är inte sugen på de. Vill ha riktigt mat och då passar pizza in mycket bättre. Eller donken haha.


Sova middag.

Så då var jag hemma igen, var bara en snabbsväng in och sen hem igen.

Imorse drömde jag en mardröm, jag var ute och gick i mörkret och när jag kom till våra soptunnor så hade jag en känsla på att någon skulle komma fram och attackera mig , precis i sekunden innan så vaknar jag av ljudet från telefonen. Ett sms, sen skulle jag försöka somna igen. Gick inte så bra för jag tyckte det kändes som jag blev uttittad. Att någon skulle komma och ta mig eller något. Tillslut somnade jag ju om och drömde inga mer mardrömmar (;

Nåväl, kom upp och iväg till Helsingborg. Tog dock inte så långt tid att köra hemifrån och dit som jag trodde så jag hann gott & väl inom preem och käka frukost. Satt i bilen och åt när jag ätit klart körde jag dom få meterna som var kvar till A.M

Satt och väntade ett tag och en stund efter den planerade tiden fick jag äntligen mitt möte med min coach's kollega. Fick mina frågor, svarade och personligen tyckte jag att mina svar lät bra och jag borde få chansen att bli intervjuad av stället och få praktiken. Visserligen vet jag ju inte hur dom andra som söker är men jag är helt fungerande för stället i mina ögon iallafall ;D

Sen var mötet slut och jag körde hemåt med ett stop i Örkelljunga och systembolaget. Behöver dricka till imorgon för jag ska sluta dricka öl. Den ger mig en fruktansvärd bakfullhet som heter duga!

Men jag är ruskit trött i hela kroppen och ska bara spela lite spel på datorn sen ska jag lägga mig och kolla scrubs, och jag vet redan att jag kommer somna men jag tillåter mig själv att sova lite middag eftersom nattsömnen inte var den bästa och jag va uppe så tidigt (;


Längtar till sommarkvällarna (:


Ska alldeles strax köra.

Så jag har hunnit vakna till liv lite mer, klätt mig & försökt fixa frillan lite smått. Frukost är ingenting som jag brukar köra på men borde kanske göra de då jag inte riktigt vet hur lång dagen i HBG kommer att vara.

Dock inte hungrig yet. Nåväl, nu ska datorn stängas ner så den får sova några timmar. Vi hörs väl när jag är hemma igen. Trevlig fredag allesammans!

Inte mycket sömn.

Herregud, vet inte när jag äntligen somna men så fort jag somnade så vaknade jag en timme senare av olika anledningar. Så det känns som jag varit vaken hela natten. Ögonen känns lite tunga nu när jag precis gått upp men det försvinner väl.

Hade egentligen kunnat sova en halv timme till för jag tar inte så långt tid på mig för att bli klar men varför inte gå upp i tid och bli pigg, verkar som en bättre idé faktiskt.

Nu väntar detta.

Hade tänkt föna mitt ny duschade hår, testa lite kläder inför helgen sen släcka ner och underhålla mig med bla detta innan jag tillslut deckar fett skönt i sängen. Så godkväll kära läsare, på återseende (:


Ett besök hos grannen.

Hann aldrig bli något seriemaraton förut. Jag loggade in på min mail för att se om jag hunnit få svar ifrån min coach, vilket jag hade, så jag var tvungen att leta upp mamma. Sprang runt i huset, telefonen ringde så fick svara och det var D's doktor som undrade hur hon mådde & grejer efter operationen i handen. Hittade inte henne heller, la på luren och gick över till grannen.

Som hittat! Såklart att mamma & D satt där, så jag joinade dom. Berättade min glada nyhet och sa till mamma att jag behövde komma upp tidigt imorgonbitti. Så kl. 7 är mitt personliga larm ställt på, ska vara i Helsingborg halv 10. Vilket är väldigt tidigt för mig, men jag måste ju lära mig. Speciellt om jag kan få praktiken!

Satt över hos grannen, drack te och snackade i kanske två timmar. Trött känner jag mig också, behöver duscha men pappa ligger i badet. Har skickat iväg mitt cv till min coach och ska plocka fram kläder tills imorgon. Sen är det sängen som kallar mitt namn.

Seriemaraton dags, äntligen! hehe.


Seriemaraton.

Precis, tänkte underhålla mig med det som jag gör bäst vilket innebär seriemaraton. Dessutom ska jag dricka en kopp blåbärste just för de är så gott :D hihi.

Tjiiingepliiing.

Keep it up.


Bildtext: When you can't afford Viagra.


Ljusare tider.

Inte nog med att vintern börjar töa bort och vi går mot ljusare tider bokstavligt talat men livet rullar på och det känns som jag personligen också börjar gå mot ljusare tider. Jag har bara gått på Academedia sen i måndags , alltså inte ens en vecka och det känns redan som saker och ting går framåt & förändringen känns i luften.

Samlingsmöte på måndag, arbetsintervju i början av nästa månad, hoppas på att praktikplatsen finns kvar för mig att ta & att jag får den. En massa papper ska fyllas i och grejer sen så kommer jag få pengar också, känns skönt att veta att kontot inte ligger på minus länge till.

Ska troligen träffa tjejerna imorgon, vad vi ska göra vet jag inte men känns härligt att vi alla fyra ska träffas och umgås igen. Var ett tag sedan sist och nu hoppas jag att alla kan & vill (: hihi.

Jo så att jag ska inte klaga på mitt liv, all negativitet som fanns i förra veckan blåste bort med vinden och rådet jag gav min syrra tog jag själv in och med ens så blev allting så mycket bättre. Jag lovar er att vara sur & gnällig gör bara livet & dagarna sämre, le och va glad. Dela med sig av glädjen och allting kommer att kännas så mycket lättare.

Smile and be happy!


Torsdagen 18 Mars.

Jag har märkt att jag kan inte ta beslut pang på direkt utan att tänka på det, jag säger alltid fel. Får jag inte tänka kanske jag tackar ja till något jag inte vill och nej till något som jag vill.

Nu måste jag våga lyfta luren och ringa min coach.

[edit: min telefonfobi tog över och jag skickade iväg ett mail ist.]

Mysa ner mig i sängen.

Ska ta en ny kopp blåbärste sen ska jag krypa ner undet täckena och mysa ner mig tillsammans med mina serier. Ska faktiskt börja med söndagens avsnitt av Desperate Housewives sen får jag se vart i serieträsket jag hamnar.

Men godkväll kära vänner.


Scrubs i mitt hjärta.

Seriemaraton är något som jag är väldigt bra på att underhålla mig själv med. Menar först körde jag på en massa serier, eller det gör jag ifs fortfarande bara det att de är så drygt att vänta på nya avsnitt. Sen körde jag ju på SATC maraton tills den serien tog slut och nu har jag börjat på Scrubs igen, såg väl 1&2 (kanske tredje) säsongen för längesen och nu började jag på 4e, är inne på 5e. Har några säsonger tillgodo sen får jag leta upp någon ny serie att roa mig med haha.

Snacka om nolifer.se


Ruskit trött i ögonen.

Så jag hämtade putte på jobbet där runt kvart över sex snåret. Kom hem till han och vi började kolla på Ghost Hunters tror jag, nu är jag så trött att jag inte ens minns vad vi startade. Nåväl, kollade lite på de sen slockande jag ganska så fort.

Vaknade till någon gång men öppnade knappt ögonen sen vaknade jag av en chock när mobilen ringde och kl var 1. Bara att masa sig upp, sminka sig lite, försöka rätta till frillan. Sen satt vi i soffan och kollade Ghost Hunters en stund sen var jag tvungen att köra till Helsingborg.



Solen sken inte så vackert idag, vilket var synd. Landade utanför A.M och parkerade bilen, gick in och satte mig och väntade på att min coach skulle komma sen satt vi och pratade lite om min jobbhistoria, utbildningar och lite sånt. Sen även om framtiden vad jag vill göra och inte osv. Känns faktiskt som att detta är ett väldigt bra ställe. Är glad att jag hamnade här direkt och inte på AF iallafall. Dessutom tycker jag att min coach var jätte trevlig och helt glad. Hon kommer jag nog trivas med.

Efter vårat samtal så körde jag inom donken (kommer nog bli min standardsak) sen åkte jag hem till putte igen. När jag parkerade så tyckte jag att jag hörde någon säga mitt namn, sen tyckte jag att jag hörde Tubbse i soprummet men var för feg för att kolla, tänk så hade de varit någon annan så jag gick upp och knacka och gick in hos putte.


Så himla god frukost (;



Där stod hans mamma och vi pratade lite, sen kom killarna upp från soprummet då och dom fråga varför jag inte svarade när dom sa mitt namn. Jo så då var jag inte så förvirrad där ute iallafall :P

Tubbse skrev en handlelista sen hoppade vi in i min bil och gasade mot OJ så körde vi ett snabbt shoppingryck där inne sen hem igen. Upp, satt mig i soffan och skrev lite saker på mitt papper sen började putte med maten, tubbse satt vid datorn och puttes mamma begav sig hem igen.

Åt mat, kollade ghost hunters (som vanligt, evigt tjatande eller? haha). Jag började frysa så tog på mig ett sängöverkast som låg i soffan och la mig ner, sen kom putte och mös ner sig bakom. Kändes som det var sömnmedel i maten för på tre röda somnade jag sen när jag vaknade till så märkte jag att killarna också somnat haha. Så där låg vi och sov middag ett litet tag.

När klockan sen började närma sig nio började putte göra sig iordning för jobbet, jag packade ihop mina grejer sen drog vi ut i bilen och körde mot Klippan. Lämnade av han på jobbet och körde sen hem.

Har suttit och diskuterat dagen med pappa, hur jag ska göra och vad min coach sa till mig så jag har kommit fram till ett beslut som jag tror är rätt för mig just nu. Blir nog bra i slutändan tror jag.

Godmorgon lillördag!

Är dödens trött, typ. Har legat under täcket efter jag fått i mig min varma choklad. Kan säga att det var sömnmedicin om något. Slocknade till Scrubs och ögonen kändes skit tunga, men nu är jag uppe och ska ta mina grejer sen om en halv timme är det dags att krypa ut i bilen och köra iväg till Klippan.

Brrrr, fryser. Ruskit kallt utanför filten & täckena men är väl för jag är så gott som nyvaken och har legat under en filt, två täcken med tjocka kläder på mig. Får skylla mig själv, jag skulle hållt mig vaken for real.

Nåväl, ska göra mig redo nu. Så trevlig lillördag!

Onsdagen 17 Mars.

Är fortfarande hungrig fast jag åt tonfisksallad för drygt två timmar sedan. Gillar inte när hungerskänslan kommer så tätt på eller när maten inte håller mättnaden på plats en längre tid. Det är jobbigt..

Ska snart ner i källaren och fixa med tvätten som ligger i torktumlaren sen ska jag starta en maskin handdukar åt mamma, se jag kan göra goda gärningar jag också ..

Ska även göra varm choklad dels för värmen och dels för det ger en liten mättande känsla i magen. Plus , och detta betyder mest, det är så himla gott! (: hihi.


Kvälls underhållning.

Så nu fryser jag alldeles för mycket så ska om en liten stund mysa ner mig under täcket och glo på detta gänget. De är ju en väldigt rolig serie faktiskt, och om drygt en timme ska jag ner och slänga tvätten o torktumlaren sen är de klart för natten.

Magen känns lite tom så jag måste hitta något att äta till kvällsmat/nattamat också .. Jobbigt!


Bowling i mobilen.

Det känns som lyx för det känns som att spela wii men utan att behöva ha en tv till hands. Its alot of fun och jag har underhållt mig med det lite nu på kvällskvisten och även lite igår. Bowling är kul!


Home for a while.

Nu ska jag passa på att tvätta lite, äta lite mat senare inatt, tända lite ljus och få upp värmen. Packa ihopa mina grejer inför morgondagen som ifs inte är så jätte många saker. Ta fram kläder tills imorgon, efter jag tvättat då. Ehm , ligga i sängen och underhålla mig med scrubs hade jag också tänkt göra. Och äta popcorn blev jag också sugen på efter att jag tog tre popcorn från syrran nyss. Tevattnet håller på att fixas för självklart ska minst en kopp vanilj te ner i magen (;

Ska även in på AF's hemsida och kolla lite jobbannonser, kanske skriva ut några och planera ansökningar. Tänka ut om jag har något att säga till min coach på AM imorgon. Ehm, jo det var väl så gott som dom små sakerna som ska göras under kvällens&nattens gång.

[Edit: Vaniljteet var slut, blev lite deprimerad och gick på blåbärsteet istället]

Maten avklarad.

Och lika så vattenkontakten, nu ska jag bara föna mitt hår sen ska jag snart ut på vift i det fina vädret. Åh i so love it (: Att snart kunna ligga ute och steka på baksidan , de längtar jag till desstu mer ..

Nej men trevlig tisdag, glöm inte njuta av de fina vädret medans det är här (:

Jag välkomnar våren!

Jag tycker faktiskt det är helt okej att säga att vintern är över och våren är här. Jag tycker de för solen skiner så härligt & snön töar ut över vägarna och vi har kommit förbi mitten av mars. Så jag här med välkomnar våren!


Tisdagen 16 Mars.

Vaknade klockan 9 imorse för att min mobil ringde, det var min kontakt på A.M som ringde och sa att hon varit lite förvirrad och sagt fel dag. Jag ska inte dit på mitt personliga möte förän imorgon eftermiddag. Så idag är jag fri vilket gjorde att jag tog lite sovmorgon.

Dock skulle jag aldrig gjort de, jag var väldigt pigg imorse. Gick upp efter samtalet för jag hade hört mamma&pappa uppe så var dom ute så jag fick friskluft slängd i ansiktet , sa till dom att mötet var flyttat tills imorgon sen gick jag och la mig igen.

Tänkte, jag kommer somna fett i eftermiddag om jag går upp nu så därför försökte jag somna om. Drömde om hala vägar och en lastbilschaffis som körde slinger på vägen så man va tvungen att backa sen körde han på oss. Klättra ut och skulle döda oss allihopa men då öppna jag ögonen för jag gillar inte sånna drömmar (;

Vaknade igen runt elva och halv sov fram till tolv sen låg jag bara och vänta på halv ett för då skulle jag klä på mig och köra mot byn för att hämta syrran som kom med tåget då. Det är riktigt härligt väder ute, visst det blåser lite men solen skiner och de gör en så glad :D hihih.

Så kom nyss hem och pappa håller på med middagen. Blir lax idag, ibland är han ganska så underbar. Fråga ifall jag ville ha de för han hade köpt hem grejer så mums va god mat de blir :D love it!

Sen efter de någongång ska jag köra hem till puttemannen. Kramas lite och allmänt sära mig (;

Godnatt.

Nu en kopp vanilj te för värmens och smakens skull, sen krypa ner under täcket och underhålla mig med Scrubs. Så jag säger godnatt nu, återkommer bara ifall att jag inte kan somna eller något. Natti!






Academedia.

Så vaknade runt elva första gången, va oerhört pigg faktiskt. Solen sken in i puttes sovrum och som oftast så vaknar jag hyfsat tidigt när jag sover där men sen att man drar sig och somnar om är ju en annan femma haha. Dock snoozade jag till kvart i tolv innan jag fick upp och gjorde vid mig lite.

Sen la jag mig i sängen till kvart över tolv innan jag verkligen var tvungen att dra. Pussade putte hejdå sen stack jag ut i de fina vädret. Gasade iväg mot Helsingborg med högmusik i bilen och ett ganska bra humör också faktiskt. Solen sken och det var verkligen en härlig dag.

Körde på och allting gick jätte bra tills dess att jag kom till Gåsebäcks området. Där virrade jag runder i en kvart - tjugo minuter innan jag av en slump hittade rätt . Gick in och väntade på att resten av gänget skulle komma, hade tydligen blivit fel i kallelserna och vissa hade fått kl 1 och vissa kl halv 2 så fick ju vänta lite.

När klockan blev kvart över två kom det in en tjej. Jag tyckte jag hade haft svårt att hitta dit men hon hade tydligen irat runder i en timme hahaha. Fick nästan skrattanfall där mitt inne i salen när hon sa de men var ju tvungen att behärska mig haha.

Halv tre var mötet avklarat och vi sa hejdå.

Skickade iväg ett mess till putte, åkte inom donken och köpte frukost. Första tuggan av cheeseburgaren var så god att det knullade sig i munnen. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Är väl så när man gått och varit sugen på något länge och sen äntligen får tag på de (;

Körde mot Åstorp och parkerade utanför putte. Gick upp och sen har vi mest kollat på Ghost Hunters program. Dock slocknade jag lite i soffan och klarade inte av att vakna till liv ögonlocken var sååå tunga. haha . Är väl inte van vid att göra något så simpelt som att sitta och lyssna på ett föredrag, vara ute i den friska luften och sen lägga mig bekvämt i en soffa utan att somna :P Men kommer väl i rytm sen antar jag.

Klockan blev dags att skjutsa putte till jobbet sen gasade jag hemåt. Sitter nu här och ska snart slänga mig i sängen och underhålla mig med scrubs som vanligt.

Imorgon ska jag iväg till Helsingborg igen, denna gången blir det ett personligt möte med min coach så det tar väl inte så himla långt tid egentligen. Känns så onödigt att åka så långt för så små stunder men jag ska tillbaka in i vuxenvärlden och behöver väl lite hjälp och får helt enkelt ta de jag får.

Nej men vi hörs grabbar & töser. Tjarååå.

Måndagen 15 Mars.

Hej Hej Hallå, det var en stund sen jag tjoade här sist.

Låg och underhöll mig med scrubs och skicka sms med putte inatt, skulle försöka somna tidigt eftersom att jag skulle upp ganska så tidigt idag, iallafall tidigt för att vara jag (; Dock kom jag aldrig så långt för så fråga putte om jag ville leka så jag hoppade i duschen sen körde jag till Klippan och hämtade han.

Kan ju säga att halva skogens djur va också ute på vägen och tjoade. Sista gången jag mötte ett råddjur hamnade jag nästan i chock pga att den stod så gott som påvägen, i kanten på andra sidan, och jag såg inte den för de va så jävla mörkt. Så hade den hoppat fram hade jag kapat bambi ); Ja nu gjorde den ju inte de så ska väl inte va ledsen men de va ganska läskigt.

Hämtade putte och när vi sen gasat en stund på vägen så såg jag något lysa i vägkanten och tänkte jag skulle glo vad de va. De va en GRÄVLING! Så nu har jag sett min första levande grävling. Check .. haha.

Hem till putte och började kolla på Percy Jackson men kan ju säga att vi slockna ganska så fort. Dock va de ju jag som var trött & putte som skulle se Percy Jackson två gånger ändå somna han först. haha.

Snaaaaaaaaaaark. Men det var himla mysigt. Jag gillar att somna bredvid han, att sova bredvid han, att vakna bredvid han (: De är mysigt.


Söndagen 14 Mars.

Då är snart helgen över och i helhet så blev helgen ganska så lyckad iallafall. Körde hem till putte igår och hade med mig några öl så satt först jag tobbe & michael i soffan och kollade Man vs Wild medans putte & weke höll på med musikgrejs.

Sen kom Martin och vi plockade undan datorn och började spela lite spel sen kom även två tjejer Natalie & Lotta och vi startade sanning eller konka och det var väl ganska så roligt och vissa saker över gränsen men man fick ju sig några skratt iallafall.

Spelade lite kortspel och lyssnade på musik sen blev de nattamat & bums i säng. Snaaark. Jodå jag snarkade lite i eftermiddags för jag var så täppt i näsan att när jaghöll på att somna vakna jag av snark ljud. BAH! Sen har jag gjort en repris på förra söndagen. Blev extremt bakis och såg stjärnor , tre sekunder från att kräka och händerna skakade något fruktansvärt.

Efter en stund fick jag Tobbe & Michael att sticka iväg och handla så dom kom hem med en twister glass & ett paket juice åt mig. Bästa bakismedicinen ever för efter glassen så mådde jag faktiskt ganska så hyfsat.

Kollade på Ghost Hunters och mös på soffan tills det var dags att köra putte till jobbet, pussade han hejdå sen körde jag vidare hem. Fixade lite ravioli och ett glas mjölk. Nu ska jag slänga mig i sängen och glo på scrubs i några timmar.

Ska dock somna tidigt inatt för imorgon ska jag ju till Academedia och ska vara där kl 1 så måste upp vid tio halv elva tiden så jag hittar dit & kommer i tid och grejer hehe.. Nåväl, blir nog bra!

Så vi hörs troligen imorgon igen för jag är fortfarande lite halv seg & orkar inte uggla bort min tid framför datorn. Godnatt & sovgott!

Me, Myself and I.


Godmiddag.

Har nästan precis gått upp ur min varma sköna säng, har legat halv vaken sen runt halv tolv - tolv när mamma kom in och väckte mig. Ska alldeles strax ha lite vattenkontakt mot kroppen och sånt sen måste jag äta mat för gud vad jag är hungrig! Youghurten jag åt inatt va ingen höjdare i att hålla mättnaden borta.

Nåväl, ska väl hem till putte senare så får vi se vad som händer & fötter..

Thinking position.


Höhö, resultat i en tråkig fredag. Fick ta fram kameran och leka lite men fick inga bra resultat. Tre bilder hamnade på FB och kommer väl komma upp här också så småning om. Men tillsvidare har ni denna mega snygga bild hahahaha.

Godnatt nu ska jag slänga mig i säng & kolla på scrubs..


Lördagen 13 Mars.

Sometimes when Im looking back on my trip to Bulgaria, I forget all the bad things that happened there. Sometimes I wish I were back. Even though I most of the time wanted home for different reason I had a really great time. The time of my life.

I grew as a person, I stood on my own two feet. My confidence grew, and I really liked the person I was down there, and then I went home and I became the same person as I was before I went.

So yes, sometimes I really wish I were back so that I could grow alittle more..


I even sang karaoke sober (;


Keep it real.

Om man har något att säga, eller det finns saker man inte vill göra så kan jag tycka man kan använda sig av uttrycken jag vill inte, jag har andra planer eller något annat i liknande stil istället för att komma med bortförklaringar. Kul att höra i efterhand ju. Känns inte som man är så himla uppskattad då.

Dålig stil kan jag tycka iallafall.

Its all in my head.

Slowly Im going out of my mind,
Im losing grip of reality and I cant take it anymore.
Slowly Im slipping away, reaching out for a helping hand.
Nothing more then darkness embraces me.
Hearing voices, seeing faces.
Its all in my head, my imagination.
Even though reality is close by, its so far away.

// my svensson.

Vill ha en lekkompis.

Vill inte sitta hemma och uggla denna fredagskväll. Vill göra något för ligga i sängen och glo film har jag gjort hela veckan. TRÅKIGT VÄRRE! Jag dör snart av trissdess......

Jag vill bowla.

Kvällen erbjuder ingenting. Min fish är sjuk så vi får hoppa över att ses då jag är så gott som frisk bara lite täppt i näsan vill gärna inte åka på allt de där igen...

Men jag vill åka iväg och bowla imorgon, har ifs velat göra det väldigt länge men fick ett sånt ryck i hjärnan idag att jag verkligen vill göra det imorgon. Jag kan inte bowla och har gjort de så få gånger att jag kan räkna det på en hand. När jag väl börjar slappna av i kastandet slutar det med att klotet slängs bakåt istället för framåt men det är så satans roligt ändå. I love it (:

Vill faktiskt dra iväg, det hade varit himla roligt.

 


Without a reason.

Halv sov mig igenom natten, första gången jag höll på att somna vaknade jag till av att jag nästan dreglade på kudden. Gick upp, stängde ner datorn för den behövde en liten sovstund den också. Tog ett glas kallt vatten sen la jag mig till rätta i sängen igen.

Började frysa extremt mycket och låg ihop krupen under mina två täcken, tillslut orka jag inte mer och gick upp och virade in mig i filten sen ner under mina täcken igen. Skickade lite roliga sms till putte, eller jag tyckte det var roligt iallafall men jag var ju dödstrött så kanske därför?

Nåväl somnade till en massa gånger och vaknade varje gång jag hörde sms-signalen. Halv sov när jag svarade och var helt förvirrad i mitt huvud tillslut fick jag det där godnatt sms'et och jag kände att nu var det okej att somna for real. Snaaaark.

Vaknade av ett 08nr ringde mig men som vanligt så svarade jag inte. När jag sen gick upp sökte jag och såg att det tillhörde en telefonförsäljare så det var lika bra att jag inte svarade...

Har suttit och ugglat lite framför datorn idag, skrivit ut en ny jobbannons och ska snart fixa något att äta sen ska jag göra vid mig lite hade jag tänkt.

Trevlig helg!


Fredagen 12 Mars.

Håller på att underhålla mig med Raw comedy club, älskar ju att skratta & det gör man verkligen tackvare dessa personer som underhåller en väldigt bra!

Fredagen står för dörren och helgen välkomnas, vad som sker står fortfarande i blindskrift så med andra ord är helgen obestämd just nu. Det finns en planering inför kvällen men har inte blivit bekräftad så om jag inte fått svar innan jag vaknar får jag lyfta på luren och ta reda på de då istället.

Nu ska jag återvända till sängen och värmen som finns sparad under täcket, så trevlig helg och godnatt! (:

Cause I like it.


Skam den som ger sig.

Men denna gången ska jag inte ha förstora förhoppningar, inte heller ska jag ta ut segern i förskott. Jag har dessutom hunnit börja på Academedia i HBG så kanske jag kan få lite hjälp på traven därfrån också. Något jag däremot kommer att göra är hålla tummarna!

Där med basta!

Filmer som jag vill se.


Nightmare on Elmstreet, 2010.



Cherry, 2010.

 
When in Rome, 2010.


Eclipse.


Tiden går sakta när man längtar efter något.


Ett lugn.

För första gången på ett tag känner jag en lättnande känsla skölja över mig. Jag har hittat vart jag ska på måndag, eller jag hoppas jag hittade rätt adress för personen på AF har fortfarande inte hört av sig. Så har studerat kartor och förhoppningsvis så blir det inte såå svårt för mig att hitta dit på måndag.

Ska vara där klockan 1 så får väl köra hemifrån redan 11- halv tolv så jag vet att jag kommer i tid haha. Mitt lokalsinne är lika med noll och jag är inte en Helsingborgare så jag känner inte till de men förhoppningsvis reder detta sig.

Ett litet lugnt sprider sig, får hoppas det håller sig kvar.

Varför säger man saker som.

Första dagen på resten av mitt liv? - Menar den dagen kommer bara en gång och det är när man födds sen kommer bara ytterligare dagar i ens liv.

Ett nytt år, nya möjligheter eller en ny vecka nya möjligheter? - Det har man väl hela tiden eller behövs ett nytt år eller en ny vecka för det ska finnas chans till nya saker?

Väntar på mat.

Vaknade upp vid tolv för pappa kom in och letade efter sina skivor till datorn, dom stod fint bredvid min dator och det var ju ganska så väldigt längesen jag skulle få tummarna loss och formatera om min dator. Har ännu inte blivit av får väl ta de senare för datorn är EXTREMT seg, dessutom har den varit igång none-stop sen i söndags kväll med ett litet avbrott i veckan då proppen gick.

Gick iallafall inte upp vid den tiden och hade världens dröm, sånna man inte vill vakna ifrån men sen klabbade allting och jag vaknade och gick upp. Näsan var helt igen täppt och munnen extremt torr för jag andats med den hela natten. Men annars så mår jag ganska så bra, nästäppan kommer släppa för jag brukar vakna så , så jag tror jag börjar bli frisk. Kanske är frisk till 90% eller något. Härligt!

Väntar som sagt på mat nu, pappa fråga mig när vi möttes i köket ifall jag tagit upp burkarna med mat från frysen. De hade jag inte så någon annan vart hjälten i dramat, nåväl pappa håller på att värma upp maten så idag blir det chili con carne. Helt okej. Även om vi inte har rätt bröd till de men men. Kan inte få allt serverat på silverfat som min lärare en gång sa till mig (även om det inte var mat han menade men iaf) hehe.

Torsdagen 11 Mars.

Nu är det snart helg och för första gången på väldigt länge så känns det inte som det precis var helg. Nej för det känns som en evighet sedan vi var och festade hos putte, som en evighet sedan jag var så bakfull att jag var tvungen att kräka i min soptunna.

Till och med morgonen jag inte kunde somna på pga min hosta känns långt borta men egentligen handlar det bara om ett par fjuttiga dagar. Det är konstigt hur tidsuppfattningen kan ändras så..

Vad som också är bra förutom att helgen snart är här är att jag känner mig bättre. Har knappt hostat något under nattens gång och snuvan är också borta. I have a reason to smile again.

Såg precis klart den tredje Butterfly effect filmen och tyckte lätt det var den bästa av dom alla tre. Wijhoo. Nu blir det några andra filmer på raken sen sova. Så jag vill önska er alla en trevlig nattsömn så hörs vi när vi är pigga & förhoppningsvis glada!

Godnatt & Sovgott!


The time when I was happy.



It's called summer.


Hela jag är en ständig svacka.

Trodde att allting från början handlade om att jag bara behövde komma hemifrån, att jag helt enkelt bott hemma för länge så att komma hemifrån var allt som behövdes för att göra mig glad. En längtan efter att flytta hemifrån blev så stor att jag börjar klanka ner på dom som förstört sitt liv men får hjälp upp på fötter med hjälp av bidrag & grejer. Är det meningen att jag också måste gå den vägen till mötes för att få hjälp?

Helt plötsligt blev allting ett tomrum, jag förvandlades till något bittert, vresig, lättretlig. Jag fick mens på helt tid. Allting blev neggo och jag ser ingen utväg, just nu är den positiva inställningen som jag alltid brukar ha helt försvunnen och inte ligger den under kudden för mig att hitta heller. Jag ser bara mörkret på andra sidan.

Får mer och mer ångest över att börja på verksamheten i HBG pågrund av så många olika anledningar. Att ta sig dit, måste ta kollektivtrafik för att få ersättning, kan inte hitta de, hata Helsingborg, att gråta för man är för mesig , att gråta för att man inte har ett jobb, att gråta för att man skriver , att ständigt vara en besvikelse för sina föräldrar, att ständigt vara en last för alla, att inte kunna ta hand om sig själv, att inte ha några pengar men ändå spendera, att vara rädd för att komma dit känna sig som en vilsen flicka och börja gråta för de.

Jag trodde från början att jag behövde komma hemifrån men i slutändan behöver jag nog bara komma ifrån mig själv och detta meningslösa liv som jag försöker leva. Hela tiden ogillat Perstorp för man kommer ingenstans, jag kommer fan ingenstans nu heller.

Det är fan hopplöst att vara 22år och arbetssökande med yttepytte lite arbetserfaranhet när inte en jävel vill ge en ett jobb. Är det konstigt att man ibland tappar orken över att söka, är det konstigt man känner sig helt värdelös. Man får ju aldrig någon chans att ens visa den kunskap man har.

Jag har lätt för att lära mig, jag är en kameleont när det kommer till att anpassa sig för situationer, jag är stresstålig, positivt (inte just nu) och har väldigt lätt för att prata och träffa nytt folk. Jag kan om jag vill även om jag kanske ibland kan ge mig , som nu.

Livet känns fett meningslöst och jag vill ur denna svackan. Jag vill bara köpa en tur biljett långt bort och inte återvända på väldigt länge för Sverige är ruttet när det kommer till jobb. Hade jag haft modet hade jag åkt men jag tror inte på mig själv tillräckligt mycket för att kunna sälja mig själv bra till en arbetsgivare, annars vet jag att det finns hundratals jobb utomlands som hade varit enkla att få. Bara åka dit och söka på plats.

Nej, så ligger det till. Som en köttbit som legat i ett varmt rum med flugor alldeles för länge. Blivit helt grönmögligt med sånna äckliga vita fluglarver, sånna man kan kräka av att titta på. Så känns det. Ruttet.

// my svensson.

Uttråkad till max.

Det känns att jag börjar friskna till nu. Börjar bli extremt rastlös och vill inte vara hemma längre. Har hostat så mycket att jag typ har träningsvärk i revbenet på högersida, halsen svider fortfarande men både snuvan & hostan har minskat så jag är glad.

What to do?
- Facebook är ganska så dött när man suttit vid datorn och tryckt uppdatera för många gånger på inte så värst lång tid. Spelen där är väl egentligen de ända som underhåller men hur kul är det i längden?
- Det har inte kommit ut några nya filmer att glo på.
- Bilddagboken är inget för mig, bara ett hopplöst tidsfördriv och bekräftelse-sökande sak.
- AF lägger inte ut fler jobb bara för att jag klickar in där fler gånger.

Så ja, vad ska man göra? Får helt enkelt gå in på svt's hemsida och se kvällens avsnitt av Andra Avenyn, så ett tidsfördriv en liten stund framåt iallafall.

Have a nice day!

90210 is back.

Även denna serie har haft ett långt uppehåll och igår sändes avsnitt 213. Nu ska jag äta min mat och underhålla mig med gårdagens 90210 avsnitt. Tjao.


PLEASE! Help me!

Det är så att jag börjar på AcadeMedia's verksamhet på måndag, detta genom AF. Saken är den att när jag söker efter de så hittas det inte på eniro och personen jag skickat till på AF har inte svarat (& mailet skickades ändå i fredags). Känns som tiden börjar knappa in och jag börjar få panik.

Är det någon som vet var AcadeMedia i Helsingborg ligger någonstans. Jag behöver en adress så att jag hittar dit när jag ska dit. PLEASE I NEED HELP!


Maratonet misslyckades.

Jag såg första & andra filmen i mitt The butterfly effect maraton, halv såg väl tvåan ifs men sen när trean kom så var den så spännande att jag inte kunde slita mig vilket gjorde att jag fick sänka ljudet och starta om den från början. För jag kände att jag ville somna. Ska kolla på trean ikväll istället hade jag tänkt, när jag har energi att engagera mig mer i filmen.

Nu är det ju så att jag ska föna håret och grejer sen om en stund är det dags att skjutsa iväg lillasyster D till mammas jobb. Va snäll jag är höhö.

Nej måste fixa och greja, vi hörs.

Självplågas.

Det gör ont, ändå görs det om & om..


Dagens I want.

Tycker att dessa skor är så sjukt snygga och på bilden ser det ut som skorna ser små ut också vilket är ett ännu mer plus. Tycker verkligen dessa skor ser somriga & härliga ut. Lätt att jag vill ha dom, Graaouw.


Onsdagen 10 Mars.

Haha, jag dog lite precis. Satt och kollade jobbannonser (som är en vanlig nattsyssla för mig) så ser jag ett bartenderjobb och så står det and I qoute "Erfarenhet av att kunna blanda drinkar önskvärt", önskvärt? Borde det inte vara en självklarhet? Nåväl, jag är lättroad så jag fick mig ett skratt iallafall (;

Note to self: Leta fram barskoleböckerna och träna in drinkar, kunskapen kan aldrig bli förstor.




Vill ha vår, sol och värme.


Meet me halfway.

Så utan att själv få vara med och bestämma så ska jag tydligen vara chaffis imorgon. Minisyrran ska iväg till läkaren och mamma jobbar förmiddag så hon hinner inte hem & hämta henne . Vilket i sin ordning betyder att jag ska köra syrran till mammas jobb och sen hem igen.

Tack för att pappa sa ja åt mig och vad jag vill kvittar. Säger bara: PEOPLEPLEASER.

Movie talk; Dread 2009.



Här har vi en skräckfilm där Jackson Rathbone som spelar Jasper i Twilight filmerna. 
Filmen kretsar kring universitetsstudenterna Steve och Quaids försök att förstå rädslans natur genom att göra en dokumentär, experimentera och nå det uthärdligas gräns. (KÄLLA.)

Filmen var faktiskt helt okej men den började lite segt och hade ingen sån där riktigt spänning i sig men lite äckel scener fanns med så det drog upp filmen från botten.


Dagens favorit.

Drack två koppar av detta teet inatt och en kopp står bredvid sängen nu. Ska dricka de sen en kopp till efter det. För jag lovar Lipton vet vad dom gör, för detta teet är ruskit gott (: Men nu är det dags för skräckfilm så vi hörs ..



1, 2, 3.

Ikväll / Inatt hade jag tänkt köra på film maraton på dessa tre filmer, har inte sett trean förut och eftersom det var så längesen jag så dom två första filmerna så tänkte jag att ett maraton kunde passa utmärkt för att friska upp minnet.






Middagen är påbörjad.

Var sugen på ugnsbakad lax som vanligt men hade varken creme fraiche eller löjrom så sket sig. Men tittade i kylen & frysen så bestämde mig för att göra potatis & fiskpinnar, det är gott ibland de med och nu är jag helt plötsligt jätte sugen på det. Vilket är en bra sak (:

Något som inte är så bra & roligt är den obehagliga känslan precis innan man ska nysa, den sitter i näsan hela tiden och därför trycker jag på näsan för att slippa nysa vilket har lett till att jag har ont i benet där. Snart bryter jag väl näsbenet också om jag inte lägger ner..

Vet jag klagar jätte mycket, men det får jag göra. Snart blir jag frisk igen och då slutar jag klaga (;

Goddagens denna tisdag.

Efter väldigt mycket rullande i sängen och sånt imorse så kunde jag äntligen somna. Sist jag kollade på klockan var hon närmare 8 så jag har inte fått mega mycket sömn idag. Vaknade lite innan två, fick sms & ett samtal av Jennie som missat bussen så jag körde ner och hämtade henne eftersom jag ändå skulle få tummarna loss och hämta mitt paket med kläder.

Blev en liten besvikelse för den söta sommar klänningen såg ut som en gravidmamma-klänning och den ena tröjan såg nästan också ut som en gravidtröja. Nåväl, jag orkar inte skicka tillbaka något så jag ska använda de iallafall.

Hostan och snorigheten har inte lagt med sig och min hals är nu extremt öm. Hoppas inte halsfluss är påväg men det tror jag inte det är nog bara ömhet pga allt hostande & nysande. Nåväl, time will tell.


Krya på mig!


Godmorgon Sverige!

Har inte intagit drömmarnas land ännu och just nu känns det fett omöjligt för ögonen är inte de minsta trötta. Hostan & alla nysningar håller mig vaken, håller mig på ett stadie där sömn inte existerar. Extremt jobbigt är vad de är och klockan är snart sju, det är dags att sova för längesen.

Vill bara somna så att jag kan vakna igen, åka och hämta ut mitt klädpaket.  Nej får väl försöka sova igen då, godnatt allesammans eller godmorgon och ha en trevlig dag på jobbet/skolan eller what ever (:

Remember Me.

Denna filmen vill jag se, ja just för Robert Pattinson har huvudrollen men jag vill ge den en chans för handlingen verkar ändå lite bra (:


Vill bli pigg & kry!



Kan inte sova allt nysande och hostande gör mig för pigg för att somna, nu fryser jag dessutom så ska ta och hälla upp en fjärde kopp te och bre några runda mackor även om jag åt kvällsmat förut. Får väl äta dubbelt så mycket idag eftersom jag inte fick i mig mycket i söndags (; höhö.

Tisdagen 9 Mars.

Sitter i min säng och skriver lite, ibland är det skönt att bara skriva av sig alla tankar och hoppas på att slippa bli störd av dom igen. Detta går ifs inte att undvika och kommer att störa mig mer men I am better then that och kommer att förbi se saker & inte tryckas ner igen. Jag är bättre & ska visa de. Just nu har jag bara hamnat i en livs svacka där allting dras ner. Tyvärr..

Är inne på min andra kopp te och näsan rinner värre än någonsin. Kan inte minnas sist jag var såhär förkyld helt ärligt. Hostan & nysningarna går inte över heller så det är inte så himla roligt just nu, de svider i halsen.

Nåväl, ska underhålla mig klart med dom sista SATC avsnitten sen vet jag inte vad som sker, har inte så mycket annat att kolla på får väl helt enkelt hitta någon bra film eller något. Ni får gärna tipsa, de hade inte skadat (:


Smittkällan.


Don't blame it on the sunshine, just blame it on my parents.

 Det är faktiskt dom två som gått och hostat upp sina inälvor den senaste veckan och nu har de hoppat över till mig. Ska dricka lite te och mysa ner mig under täcket, kolla film och allmänt ensam mysa och hoppas på att jag mår bättre imorgon.

Host Host.

Förkylningen vill inte lägga sig, hostan börjar likna trumpethosta och river i halsen samtidigt vilket leder till ont i halsen. Jag får gnälla & tycka synd om mig själv för ingen annan gör de. I just detta moment så känner jag mig som en man, dom håller ju också på att lida ihjäl av en förkylning (;

Nåväl, barnpassningen gick hur bra som helst. Kvällsmat, tvn och i säng med ungarna sen väntade jag bara in föräldrarna och sen var det hemgång fyra timmar efter jag kom dit..

Nu ska jag se om jag hittar något att underhålla mig med under kvällen , sängen lockar väldigt mycket!

Why I'm so fcked up.

Because I like him to much.

När jag sen tänker i dom banorna får jag dåligt samvete över mitt beteende och kan inte riktigt förstå hur jag ibland tänker. Det var sanningens ord, det är jätte jobbigt, jag har förändrats och det mesta är till de bättre men sen smög sig en nackdel också in i bilden och allting blir bara jobbigt.
Hur kan man gilla någon för mycket?


Countdown 45 min.

Sen ska jag vara hos Familjen A och passa barnen..

Har spenderat dagen under täcket, snorandes och hostandes . Fått mat i magen och underhållt mig med två avsnitt SATC, har bara fyra avsnitt kvar sen är serien slut.. Ska snart ta en snabbdusch så jag kan känna mig lite fräsch även om jag känner mig vissen.

Nåväl, vi hörs när jag kommer hem igen.

Babyboy & Hawaii.


Jag tycker om dig.


Måndagen 8 Mars.

Fortfarande helt hängig, mår smått illa men tror det kan bero på att jag knappt fick ner någon mat igår och inte hunnit äta något ännu. Fryser & är helt trött, men om nästan 2½timme ska jag iväg & vara barnvakt. Egentligen ingenting jag känner för just nu men kan inte avboka ännu en gång så får helt enkelt stå ut ..

Dock börjar hostan bli extremt jobbig för nu börjar det svida i halsen och grejer också. Går utför.

Inatt kollade jag lite serier och halv somnade i sängen till CSI ny sen kollade jag Grey's och mådde så dåligt att jag fick luta mig över sängkanten och kräka lite i soptunnan jag ställt där tidigare. Kollade på Äntligen midsommar som för övrigt inte var rolig någonstans så jag rekommenderar den inte .. Kollade även New moon och den var bättre ensam i min varma säng sen orkade jag inte slåss mot illamåendet mer så jag sa godnatt till putte och somnade.

Har inte gjort så mycket idag men fick iaf AVI'n för mina kläder så får väl hämta ut de imorgon för idag orkar & hinns det inte. Men hade gärna gärna haft de här nu, I want to see my clothes.

Nåväl, har inte mer att säga så ha de bra! (:

Söndagen 7 Mars.

Jag är extremt bakis, jag mår så fruktansvärt dåligt både fysiskt och psykiskt. Dessutom har mamma & pappa smittat mig med deras hosta så snart låter det väl som jag också håller på att hosta upp inälvorna, isch.

Helgen i snabb version;
Åkte till Sandra i fredags, efter en liten vistelse där drog vi till Frida. Käkade pizza, bakade kladdkaka och umgicks. Åkte inom putte "påvägen hem" , stannade över natten. Åkte hem på lördagen för att hämta dricka och duscha och sånt shit. Sen tillbaka till putte där vi drack hela kvällen.  Idag vaknade jag bakis och har legat på puttes soffa mest. Ätit pizza men åt typ inget, bara mått dåligt. Kollat på film sen lämnat putte på jobbet.

Nu ska jag slänga mig i sängen för jag fryser. Ner under täcket där är de alltid varmt & skönt.


Dagens lektrio.

Nu har jag nästan precis kommit ur duschen, fått på mig kläderna och ska börja föna håret. Sen är det gasen i botten och iväg till Stisseland till mina underbaringar så som fishface & fritte <3 hihi. Så trevlig helg på er och allt sånt där så hörs vi när jag kommer hem igen! (:



Good job.

Eftersom att jag fick höra igår att det nog inte var så uppskattat att skicka iväg jobbansöker på natten så skrev jag dom och la dom i utkast och skickade dom typ precis istället. Fick iväg 6st, hade varit kul om någon hade svarat mig...

Annars har inte mycket hänt, min fot sover just nu så jag väntar på att den ska vakna sen ska jag gå in och duscha, göra vid mig och sen köra och tanka lilla dagge sen vidare hem till Sandra. Umgås med henne & Frida idag, baka lite kladdkaka och ha det allmänt mysigt. Blir nog himla trevlish tror jag (:

Nighty.

Filmen var inte sådär jätte roande tyckte jag, för jag trodde att den skulle vara rolig så fick ett slag i magen då det mest bara handlade om känslor och hitta rätt väg i livet. Blev också arg över att det säkert finns många som faktiskt lever på de sättet, utnyttjar för att få saker. I dont like that..

Nåväl, ska kolla på Cougar town och CSI new york sen är det nog dags för mig att sova, så godnatt! (:

Nattens film.


Dubbelmoral.

Jag har kommit på mig själv till att göra saker som jag sen inte vill att andra ska göra. För jag vet ju med mig själv vad som händer & sker men sen om någon annan gör samma sak så är jag inte med och kan hålla koll. Eller bara helt enkelt inte gilla när folk gör på ett visst sätt men sen kan jag göra samma sak själv utan det är fel.

But I am not the only one.

Kom på en sak för ett bra tag sedan, personer har dubbelmoralat mig. Frågat mig hur jag kunnat göra en viss sak och sen gör dom precis likadant själva så egentligen borde man inte kasta sten i glashus, det brukar inte sluta väl.

Fredagen 5 Mars.

Idag ska jag träffa mina tjejer, eller det är de jag hoppas på iallafall. Jag hoppas att dom alla vill hitta på något skoj ikväll för det hade varit så kul. Även om jag är fattig som en gnu och inte kan göra så mycket så kan de vara trevligt att bara ha en lugn fredag.

Fredagsmys så att säga (;

Nåväl, vi får se när jag vaknar hur det blir med dagen men jag håller mina båda tummar på att det blir något roligt med mina girls för vi måste ju ta igen lördagen dom missade! (:

Ont i magen.

Så jag hämtade min kära micromat & min glass sen satte jag & Jennie oss i min säng och slog igång 'Luftslottet som sprängdes' för jag såg aldrig den igår och de var väl typ den ända filmen som jag hade så vi kollade på den och jag krängde min mat för jag var så satans hungrig.

Fick ta en liten paus mellan maten &  glassen sen fettade jag i mig lite av den också men blev illamående så slängde in den i frysen och såg klart filmen utan att äta något mer. Den var faktiskt bra tyckte jag, men jag behöver nog egentligen se om 1&2'an då jag knappt minns dom. Men har ni sett dom andra borde ni se denna också faktiskt ..

Nu sitter jag bara här, ugglar som vanligt (;

De tre korta svarta blir mina.


Dessa plus lite mer kommer dimpa ner hos mig i nästa vecka, snacka om att jag är glad :D


Middag & efterrätt!

Detta goda väntar mig, maten är i micron och alldeles strax färdigt. Mm mm mm va gott och efter det så blir det Ben & Jerry's glass allt detta ska ätas i sällskap av Jennie. Så vi hörs senare (:



Charlie bit me Auto-tuned.


Så jävla söt (:


Snow white and Hawaiigirl.

Jag hade besök av Jennie förut, blev inte så länge men vi snackade om livet. Det är bra att ha någon att prata med för ibland behöver man bara prata av sig, låta tankarna blir meningar som delas i luften. Girl power på de.


You're amazing.


I'm having a bad day.

Öppnade mitt brev från AF, snabb skickat kan man ju säga men insåg snabbt att alla mina drömmar om pengar var som bort sopade. Känns som allt bara rinner ut i sanden och pengarna jag ska få slängs ut för att ta mig dit jag ska för att få pengarna från början. Så blod, svett & tårar senare känns det lite bättre efter att personer säger till mig att dom pengar som blir över är ju mer än jag får nu. Be happy.

Så tack, jag får väl se de ljusa i den mörka stunden och tänka att detta leder kanske till något bättre. Så om jag nu är så mycket optimist som jag är så ska inte pengasitsen trycka ner mig. Nope, smile on and be happy!

Torsdagen 4 Mars.

Då har vi snart helgen här igen även om det känns som vi precis lämnade helgen bakom oss. Hade tänkt sluta uggla framför datorn nu och istället bege mig i säng, släcka ner belysningen och förhoppningsvis sova om någon timme. I wish..

Ska iallafall börja film/serie tittandet med denna filmen. Godnatt.


Im not romantic.

Det skulle nog alla i min förra värld kunna hålla med om. Jag hade aldrig något seriöst för det skrämde mig, närhet skrämde mig. Allt skrämmer mig verkar det som. Jag har aldrig någonsin varit på en date, för sånt händer innan man blir tillsammans så min & puttes biotripp räknas inte även om jag hade velat lägga det i date-facket.

Inte i min vildaste fantasi kan jag se mig själv gå ut och äta på restaurang bara för att ha det mysigt. Fast å andra sidan så gillar jag ju inte att äta bland folk över huvudtaget, inte om man sitter mittemot så att man ska snacka face to face så att säga. Men som jag skrev till putte så känns det som att romantisk middag är den stora saken i gullvärlden och därav ingenting för mig. Jag är inte sån av mig, Im too shy.

Fast han har lyckats ändra på mig en hel del där också. Jag har lärt mig att ta komplimanger, att ge dom utan att känna mig dum. Att skriva & säga gulliga saker har jag också lärt mig att göra och helt plötsligt så kan jag se i mitt huvud saker som jag vill göra som aldrig någonsin funnits där förut.

Så kanske den där romantiska middagen bara är några månader iväg, kanske jag också kommer komma till de steget i livet där jag också vågar gå ut och äta. I doubt it, men man ska aldrig säga aldrig..

Girls Girls Girls.


Nog den normaste bilden som togs på mig i lördags. SKÅL!


My baby boy.


He's such a cutiepie (;


Fem månader ♥

Eftersom att mitt möte på AF var inställt så bestämde jag mig för att ta en sovmorgon. Snoozade några gånger innan det var dags att gå upp, tog en snabb varm dusch i hopp om värme & efter de ville jag knappt gå ur men var så illa tvungen hehe.

Körde iväg till Perstorp och köpte en ros men när jag kom ut i bilen kom jag på att jag glömt lappen så körde inom Klippan och köpte en lapp där , skrev på den och körde sen till putte. Som sov, nåväl dom kom och öppnade dörren och jag gav han blomman sen mös vi en massa i soffan.

Ibland gynar det sig att inte vara på bus humör för då kanske han är på gos humör istället (; Efter att påbörjat en film så beställde vi Kina mat, vi packade in oss i bilen och körde iväg och handlade läsk & plockade upp maten sen tillbaka hem till putte och käkade. Väldigt gott mm mm mm ..

Fick ett snabb besök av Weke, meningen var att han skulle hämta lite saker som han glömt men vet ni vad? Han glömde kassen i hallen när han väl skulle gå haha.

Sen blev det mer film & mys och jag blev helt frösen & trött av mig. Fryser fortfarande så har tänt lite ljus på rummet, inte för det hjälper så mycket men det är mysigt. Nåväl klockan blev sen dags att köra han till jobbet så lämnade av han och körde sen vidare hem.

Sitter här och tar död på tiden för mycket sker inte, är halv trött och förhoppningsvis blir det en tidignatt för mig , men hinner väl bli pigg tills dess. Nåväl, hoppas ni haft en bra dag för det har jag. Haft super mysigt (:

Bilden visar inte verkligheten.

I förra veckan när jag och lillebror var ute för att dra ström till huset så råkade jag ju låra en pall, det har jag berättat jag försökte ta bild på det dagen efter men blåmärket här gör inte verkligheten rätt för i verkligheten är blå märket dubbelt så stort och såklart mycket mörkare. Typ lila blått gult grönt och nu börjar det även försvinna vilket är skönt ..


AF mötet inställt.

Personen jag skulle träffa idag ringde och vi tog mötet på telefonen istället, känns lite som jag hade turen på min sida eftersom att jag igår hade lite smått ångest över att åka dit. Vi snackade och jag bestämde mig för att börja i HBG om lite mindre än två veckor så får vi se hur det går med den saken, lite tråkigt bara över hur långt jag ska pendla men de blir nog bra iallafall..

Så nu har jag en timme tillgodo som jag ska slöa på, slänga mig i sängen igen en liten stund även om jag är pigg nu sen ska jag göra vid mig & grejer och ändå dra till putte tidigt idag.

Nåväl, vi hörs väl igen senare. Have a nice day.


Våren är påväg.

Kom och tänka på en sak när jag körde hem från putte igår så var klockan lite innan fem och det var fortfarande ljust ute. Så jag känner i kroppen att vi börjar gå mot ljusare tider och fick även använda mina pilotare och kände mig lite coolare än när jag körde i ofixat face.

Känner en liten ångest över att gå till AF imorgon, men det är väl bara svälja klumpen och gilla läget. Kommer ingenstans av att mesa och vara rädd för allting hela tiden. Jag vet inte vad som väntar, vet knappt ens var AF i Klippan ligger, tänk så träffar jag någon som jag inte vill träffa för jag tycker det är smått pinsamt att gå dit. Dock behöver jag få de stöd jag kommer få därifrån så det är väl bara tacka & ta emot I guess.

Tar nog inte all världens tid heller, ska ju bara på ett litet planerings & informations möte sen får jag väl se hur jag börjar där. Men de blir nog bra, jag är ju optimist så jag tror ju allting blir bra & allt löser sig på något sätt så de tror jag även med detta..

Ao.. Nu ska jag minsann hoppa ner under täcket igen för det börjar väl bli dags med de nu. Så godnatt & Sovgott.


Onsdagen 3 Mars.

Hade sett lite av Goofy filmen förut någon gång på Disney Channel men den var söt & bra ändå. Gillar ju tecknat, inget fel med att ha barnasinnet kvar och kan man gilla animerat så får man gilla tecknat också..

Hade tänkt spela lite spel för att trötta ut ögonen lite sen blir det några SATC avsnitt innan drömmarnas land, behöver somna någerlunda tidigt inatt då jag ska upp någerlunda tidigt ieftermiddag. Ska ju iväg på AF möte, inte en höjdare kanske men ett steg närmare lite pengar i fickan.

Efter att jag varit där ska jag raka vägen hem till putte, vi har ju trotts allt varit tillsammans i fem månader nu. Tiden springer iväg och han gör mig verkligen glad. "Jag har aldrig kännt såhär" - Är fortfarande en klyscha i mina ögonen men jag har gett mig tillåtelse att säga de eftersom det är min första gång. I so like this! (:

Godnatt.

An Extremelely Goofy Movie.


Nu är det dags för film!


Tillbaka i rutan.

Mötte pappa i köket imorse, han skulle fixa med sin frukost och jag skulle göra mig iordning för att dra ut. Han varnade mig för blixt halka och att jag skulle köra jävligt försiktigt då ambulansen kört förbi en stund tidigare. Sagt & gjort. Gick ut och fick börja skrapa rutorna sen gasade jag iväg.

Det var inte så farligt halt och jag kom till Klippan i någerlunda tid, vänta en liten stund och sen kom putte ut så bromsade jag för att känna & det var inte halt. Eller inte just där iallafall, sen va de bara gasa iväg till Åstorp.

Hälsade och snackade lite med Tubbse och tjejen som var där, minns inte namnet för jag och namn går inte riktigt så bra ihop. Sen var det dags för sängen, kollade på film och grejer men jag var inte det minsta trött så jag såg nästan klart hela Dorian Grey innan jag tillslut slockande någongång där runt sju kanske. Inte så bra att vara en nattuggla alltid för sömnen är inte den bästa.

Vaknade till några gånger innan det var dags att gå upp, eller mest va de väl jag som terrade putte en massa. Sen startade han en film och somnade om lite, efter en stund tyckte jag att han sovit tillräckligt så jag fortsatte min terrning (; Its alot of fun haha..

Tillslut var det dags för mig att köra hem även om jag hellre stannat bredvid putte hela dagen men duttyn kallade. Hem, slängde i mig lite överbliven ravioli sen imorse och några oliver sen klädde jag på mig min kofta och gick iväg.

Stod & snackade lite först, sen åkte pappa A iväg för att hämta den näst äldsta dottern M från en kompis under tiden läste jag lite sagor för dom två minsta barnen. När M kom hem så la jag minstingen i sängen med en flaska välling och fixade kvällsmat åt dom andra två, sen blev det barnprogram till mamma A och deras äldsta dotter A kom hem. Så var inte så värst länge idag, vilket var skönt kände hur jag gäspade och var extremt trött när jag satt där i fåtöljen och titta på tv.

Ska snart ta något att äta för jag har inte fått i mig något ordentligt känns d som. Fryser gör jag också men det är väl bara för att jag är trött skulle jag tro. Men fixa mat sen bädda ner mig i sängen och kolla på Goofy det är min plan, sen hur långt jag kommer det är en annan femma hehe..

Goodnight everyone.

Nu ska jag alldeles strax ut i bilen och gasa iväg, vi hörs ikväll efter barnpassningen! Tjingeling.


There's a smile on my face.

Ska alldeles strax ta en dusch, vid den här tiden tänker ni. Jo saken är den att putte har fått sluta tidigare från jobbet så jag ska köra och hämta han sen sova hos han och ikväll ska jag vara barnvakt hos familjen A och för att slippa stressa i eftermiddag fixar jag allt sånt redan nu när jag har halvt om halvt tiden på min sida.

Glädjeskutt i magen (:

Tisdagen 2 Mars.

I am miss lonely.

Att vara van vid vissa saker är inte alltid en fördel, inte som nu. Jag är van vid att ha nattlig smskontakt med putte för att han jobbar natt och jag är nattuggla som ändå inte kan sova. Men då när han faktiskt har mycket att göra och inte kan skicka hela tiden då är det så tomt. Det är som dagens i-lands problem för mig.

Crying in the dark, okej kanske att ta i men jag känner mig så ensam. Underhåller mig med SATC som vanligt och fick tårar i ögonen när Harry friade till Charlotte, dricker Apelsin juice gör jag också det är så underbart gott!


Tidsfördriv.

En lista som jag snodde ifrån Jennie, just bara för jag inte har något bättre för mig yet.

Om dig
Namn: My Isabell K Svensson.
Ålder: 22.
Smeknamn: Mysaan mfl då kärt barn har många namn (;
Syskon: ibland för många.
Sysselsättning: Långtidssemester men snart aktiv AF'are.
Bra egenskaper: Optimist.
Dåliga egenskaper: People pleaser och dåligt själv förtrående.
Linje/klass: none, studenten 07.
Hårfärg: Brunt.
Ögonfärg: Blå/Gröna skiftar i ljuset..
Skostorlek: 37.


Senaste person som
Sov i din säng:
Putte.
Du pratade med: Desiree & Angelika.
Du delade en drink med: delade bål med många i lördags.
Du gick på bio med: Putte när vi firade 1 månad.
Du gick på stan med: Lillebror & My när jag pierca tungan.
Skällde på dig: Desiree?
Du kysste och när: Putte i helgen.

Senaste
Låt du hörde:
The Baseballs - Umbrella.
Film du såg: Observe and report.
Mat du åt: Rostad macka.
Kram: Zindy?
Puss: Putte.
Fest: Min 22års fest i lördags (:
Känslan: saknad.
Ilska: - no comment.
Resa: England, Augusti 2008.
Glädje: Alltid.
Dröm: Att de va karaoke & fest på H&M i Hlm, dont ask ^^,
Boken du läste: Dont remember, för länge sedan.
Personen du träffade: Jennie.
Personen du pratade i telefon med: Jennie igår.
Personen du fick sms av: Putte.
Gången du sov: i eftermiddags.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår.
Saken du köpte: Grejer till festen.

Matvanor:

Bästa maträtt? Ugnsbakad lax m tillbehör, Lasagne, Pasta, Kyckling, Grillat.
Bästa dryck? Coca cola.
Hat dryck och maträtt? Saft och korv.
Bästa alkoholdryck? Whiter Russian och Cider.
Smågodis eller färdiga påsar godis? Äter knappt godis men små godis isf.

Favoritglass? Ben & Jerry.

Boende:
Lägenhet eller hus?
Hus.
Framtidsplaner med boende? Lägenhet sen hus.
Litet eller jätte stort? Stort hus med stor tomt & pool.
Drömboende? De stora huset med den stora tomten och poolen.
Landet eller mitt i stan? Mitt i mellan kanske.

Lite allt möjligt:
Har du barn?
Nej.
Är otrohet okej? Nej.
Älskar du någon? Ja.
Betyder familjen mycket för dig? Absolut.


Inte vingar för pengarna.

Jag har istället ett väldigt stort behov av att fylla upp min garderob med lite nya kläder, här är några klädesplagg som jag skulle vilja ha.


Några nya toppar.


Långt linne, den lilla korta svarta, och en rosa topp.


Nya slitna jeans och även ett par svarta med nitdekoration.


Pösig topp i två olika färger.


Avslutar med tre korta svarta klänningar som är så söta.


Last season of SATC.

Är inne på sista säsongen av SATC nu sen får jag se vad jag får underhålla mig med. Är en aning seg idag faktiskt så ska lägga mig i sängen och underhålla mig med just SATC igen. Have a nice day! (:


Måndagen 1 Mars.

Efter att ha sovit en timme så är huvudvärken nu försvunnen och bakisheten känns som den aldrig satt sin fot hos mig från första början. Härliga tider. Underhåller mig med SATC (ingen ovanlighet) och låg med kofta under två täcken och råkade somna en timme, vaknade för det var ruskit varmt så var tvungen att gå och hämta kallt vatten, skriva förlåt till putte haha hade ju somnat ifrån han sen tog jag av koftan.

Nu sitter jag här lite halv pigg, hade varit bäst att ta vara på tröttheten och faktiskt sova nu när jag kan men så är jag en liten toffel också. Trodde faktiskt aldrig att jag skulle hamna där men jag känner mig som en extrem toffel ibland. Att sakna han hela tiden när vi inte är med varandra och känna en längtan & dragning till han all the time. Toffel varning ..

Ska dock krypa ner under täcket snart igen, tänkte bara spela lite spel på FB först. Så godnatt & sovgott!(:



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0