En ständig berg-och-dalbana.

Det är mitt liv i ett nötskal jag lovar.. Menar förrförra veckan var jag också helt nere och neggo åt allt, sen tog jag mig i kragen och sa till mig själv att om jag ler & är glad så blir allting bättre. Det funkade också.


Tills dess att jag slogs ner av mina egna förbannade tankar. Har ännu inte lyckats resa på mig helt men jag antar att jag är påväg upp, jag hoppas det iallafall.

Imorgon ska jag till AM, måste komma ihåg att ringa Försäkringskassan och friskanmäla mig. Tanka bilen påvägen dit måste jag också göra sen påvägen hem blir det slänga mig i puttes säng och sen se vad som händer & fötter.

Torsdag ska jag träffa Sandra för det var ju ett ganska bra tag sedan sist. Sen är helgen snart här och den är naken än så länge, eller ja vi hade plans for saturday men hur mycket av det som faktiskt blir av de återstår väl att se då I guess.

Men tänker iallafall ha en vit helg, gärna fler helger i rad för allting blir bara fel när jag dricker. Eller kanske inte ska säga så men när jag inte längre är nykter så kan jag inte hålla sakerna inne på samma sätt som om jag var nykter.

Nej nu ska jag i säng igen, kolla scrubs och försöka somna någerlunda i tid så att jag inte har 10kg tunga ögonlock imorgonbitti när jag ska dra iväg.

Sovgott!
Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0