Deppighetens framsida.

Man känner inte jätte mycket hunger och kan därför banta?
Fast vi alla vet att jag hade hellre valt ständig frossa och han än detta..

Måndagen 31 Maj.

När en dörr öppnas så stängs en annan pga tvärdrag. Jag fick ett samtal gällande jobb och imorgon ska jag skriva på mitt kontrakt på manpower och sen börja jobba på gillebagaren igen. De gjorde att dörr nr 2 stängdes och jag blev dumpad.

Mer än såhär kan jag inte skriva för jag får inte fram några ord.

Bloggpaus.

Tänker troligen inte skriva något under helgen för jag kommer ligga nerbäddad i sängen och må piss dåligt.

Jävla skit dag!

Dåligt väder, dålig dag, dåligt humör, dålig kontakt.. Allt skriker dåligt..

Fredagen 28 Maj.

Goddagens.

Någon sol fick jag inte idag, så sola kan jag inte göra. Vädret är bara så himla dystert.

Inställt.

Vaknade imiddags av att mobilen ringde, det var min coach hon ville bara meddela att mötet idag var inställt så de va bara säga okej och hejdå. La huvudet på kudden igen och sov en liten stund. Fick sms av Pernilla som sa att hon sket i stallet och sånt..

Gick upp, gjorde vid mig, satt och uggla lite sen drog jag hem till Pernilla för att lämna en sak till henne , så satt vi och snackade en stund. Jag fick konstigt med mina ögon igen och återigen kom huvudvärk direkt efter så får väl kontakta läkaren igen :/

Åkte till Klippan och tankade bilen sen körde jag hem till putte igen, lyssnade på hans musik en stund sen stack vi ner till byn och beställde thaimat, köpte läsk och körde hem. Nära-döden-upplevelsen, sen hemgång ..

Åt mat, kollade svensson svensson, somnade på soffan, satt ute på balkongen, brottades och sen kom tobbe hem från tysklands-resan. Sa hejdå sen körde jag putte till jobbet och sen kom jag hem och nu ska jag slänga mig i säng och kolla film eller något i den stilen.

Take care!

Static Revenger - I like that.

& Richard Vission ft. Luciana.
(tycker personligen låten blir bättre när man ser musikvideon)

Nära döden upplevelse.

När jag och putte skulle köra hem från att ha hämtat kinamat så kör vi på 70vägen och ut från korsningen kommer en bil och stannar typ i mitten för han inser att han inte borde kört ut. Jag får sätta mig på bromsen och svänga åt ett håll. Bilarna stannar sen kör vi, jag får chock och börjar nästan gråta i bilen sen börjar jag skratta och blir arg och säger om & om att så kan man inte göra.

ÅHHHH vissa borde fan inte ha körkort! Man kör inte bara rätt ut i en korsning och stannar där när man ser en bil :S Jävla idioter säger jag bara!


En klump i magen.

Den växer sig bara större och större. Vet inte botemedlet heller för det är så dubbelmoral så det finns inte. BAH, blir fan knäpp i huvudet. Ibland borde inte känslor få existera :/ Bara jobbigt..

Godmorgon.

Då är det dags för mig att stänga ner datorn och sånt shit nu, sovgott alla för det ska jag göra alldeles strax (:

Flipsyde - Someday.

Denna låten är så jävla bra.

Trött i ögonen.

Har vilat ögonen lite men kan ju lova att det gjorde inte saken bättre, ruskit trött. Men snart är det dags att sova igen, härligt härligt vill jag lova..


Torsdagen 27 Maj.

Jag fortsätter i duktighets-spåret för nu har jag skickat iväg några jobbansökor, jag väntar ju fortfarande och hoppas på att få mitt gamla jobb då jag vet vad som väntar och jag kan de men inget är spikat & klart ännu så då är det bara att fortsätta söka tills man får napp..

Jag sa ju att jag fortsatte i duktighets-spåret (;

Duktig flicka!

Har skrivit klart mitt cv och skickat den nya kopian till min coach, ända som saknas är det personliga fotot som dom tycker man ska ha för att göra cv'et mer personligt. För jag menar, seriösa bilder är väl inget jag någonsin tagit så får väl ta en vuxen bild snart och klistra in.

Guldstjärna till mig iallafall (;


Kompa eller inte kompa?

Det är frågan..

Har druckit en kopp vanilj te och känner mig törstigare än någonsin, fryser gör jag också och det är ingen ovanlighet. Hade tänkt byta om till skönare kläder, sätta igång en film eller två och mysa ner mig. Äta upp mina sista kex och allmänt ta det lugnt..

Tiden avgör vad som sker.. Imorgon är det dock tillbaka till Eductus och då ska vi ha intervjuteknik, ska bli spännande och se hur vi ska göra de men jag hoppas att det blir kul iallafall och lärorikt. Jag vill växa som person. Känner ju redan att jag vågat ta ett extra steg ut genom att våga ringa & ta mig till ställen utan att dö av nervositet så lite har jag nog växt kan jag tycka..

Nåväl, nu blir det slappe & sånt .. Godkväll/Godnatt! (:

Godkväll.

Då har man varit iväg och gjort lite nytta på Eductus, vi höll på att jobba med våra cvn idag och jag kan ju säga att min blev ju väldigt mycket snyggare även om de inte är klart så är mallen ändå snyggare för den andra såg ut som 'kom-och-hjälp-mig-och-dö'-typ...

Efter att jag suttit där i någon timme så fick jag äntligen lämna byggnaden, gasade till Åstorp och satt ute på puttes balkong i evigheter, det var väldigt härligt med solen och hoppas på mer sol på fredag när jag är hemma och kan njuta av den (;

Pillade lite med mitt cv, kollade på film, somnade på soffan och vaknade lagom till filmen var slut. Kollade lite How I met your mother och sen var de dags att köra putte till jobbet.

Nu tänkte jag ta en kopp te och spela lite spel på FB innan jag går och lägger mig under täcket..

mitt favorit te (;

Three 6 Mafia - Feel it.

feat. Tiësto.

Onsdagen 26 Maj.

Godmorgon!

Solen skiner faktiskt lite smått idag, sånt gillas men det får gärna vara mer av det. Ska alldeles strax ta en snabbdusch, fixa vid mig, se om det finns något att äta och sen vid 12 ska jag köra till Helsingborg och va där en stund. Ska hålla på med cv-skrivning idag, så får väl se hur länge de varar..

Men nu en dusch, vi hörs! (:

Kvällens film.

Efter att Jennie pratade om denna filmen i lördags så tänkte jag att den ska jag nog aldrig se, verkade ju vara världens sjukaste film eller något. Ganska mycket skratt kom också under stunden hon berättade om filmen som hon själv inte hade sett utan hennes vän hade berättat om den.

Men idag så hittade jag den när jag skulle kolla efter film och tänkte, ja why not? Tydligen har denna filmen fått folket i biosalongen att spy så äcklig är den nog och jag vill se om jag klarar av att se den, därför har jag valt att kolla på kvällens film..

Edit: Filmen skulle vara riktigt äcklig och få folk att spy men helt ärligt så tyckte jag att den va mest bara B och hade inte alls mycket spänning eller något. Väldigt dålig film som jag ville se för äckelvarningen men så äcklig var den inte ens. Så vill ni slippa ägna tid åt en dålig film sätt inte igång denna filmen..


Vill ha sol & värme.

Det har varit dystert och blåsigt tillräckligt nu tycker jag. Behöver lite sol och ljus för då blir man glad i kropp & själ, vilket jag känner att jag behöver lite extra av. För nu står jag & stampar på samma ställe igen..

Tråkig kväll.

Är väldigt orkeslös så att försöka hitta på något energigivande är det inte ens frågan om , men ändå har jag ganska så himla tråkigt och vill göra något. Får kolla skafferiet och se ifall vi har några popcorn, isåfall får det bli de och film hela kvällen..

Imorgon blir det iallafall en sväng in till Helsingborg för att köra CV-skrivning och grejer på Eductus en stund. Har inte varit där på en månadstid nu pga praktik men imorgon börjar jag på nya tag. Blir nog bra.

Nu: One Tree Hill.

Blev avbruten i början av mitt one tree hill avsnitt för lillebror ringde och fråga om jag kunde komma med en dunk bensin, han hade fått bensinstopp typ vid skåneporten så va bara slänga på sig kläder och gasa iväg. HAHA.
 
Nu är jag hemma igen och tänkte slänga mig i sängen igen och se klart mitt avsnitt, känner också att jag börjar få otrevligt besök (huvudvärk) :/ men det går väl över snart hoppas jag!

Fryser.

Så nu slänger jag mig under täcket, kolla film & käka kex ska jag göra. TJARÅ!

Tisdagen 25 Maj.

Godmiddag.

Har tagit mig sovmorgon idag då solen inte har varit på besök och sömn är något jag behöver (; Nu ska jag invänta timmarna sen vid 3-4 ska jag ringa ett samtal och se hur det blir med den saken. Annars har jag inte jätte mycket planerat för idag, take care.

Kvällens film.

Och med detta vill jag passa på att säga godnatt för har jag turen på min sida så kommer jag att somna snart, jag vill och jag ska minsann lyckas. Godnatt & sovgott allesammans så håller vi tummarna på solsken imorgon! (:

Edit: Filmen var känsloladdad och tårarna rann längst kinderna och fick en att börja att tänka en massa så tårarna rann desstu mer. En bra film om att våga ge folk en chans, och ännu en gång väldigt mycket känslor (;



Godkväll måndag.

Känner att jag börjar få en halv kass dag så ska lägga mig i sängen, kolla serier och försöka sova. Tankarna börjar bli jobbiga och hur jag än vänder & vrider så känns det som jag fortsätter vara jagad. På återseende.

David Guetta - Life of a superstar.

feat. Akon.

Powernap.

Efter att jag fått i mig maten fick jag min såkallade matfeber och slocknade ganska snabbt i sängen. Har sovit en stund och nu är jag dödens trött. Kan ju inte direkt lägga mig och fortsätta sova för klockan är alldeles för lite och inatt kommer jag troligen ha ett helvete att somna. ÅH, jag gillar då inte dessa powernaps som finns..


Maten står i ugnen.

La mig i sängen och huvudvärken har spridit sig, tagit en tablett men utan någon som helst påverkan såklart :/ Kollade på CSI new york och sen begav jag mig till byn och handlade lite mat. Slängt in lasagnen i ugnen och syrran fick en pan pizza för hon äter inte lasagne..

Ska lägga mig i sängen och se ett avsnitt till sen slutar det lagom till maten är färdig! Thats nice (:

Har fått tag i min coach ska dit på onsdag & torsdag, imorgon ska jag ringa runder igen dels till perstorp och dels till min handledare på arbetsförmedlingen om ersättning och grejer. Ja annars hoppas jag på att det blir fint väder imorgon så jag kan ligga och steka hela den dagen då eftersom att dagen idag inte blev så (;

Problem med ögonen.

Har börjat fundera på om det är mina ögon som ställer till med huvudvärken för ännu en dag har jag haft störningar i synfältet, inte kan jag förklara det heller men får väl ringa doktorn och se om jag kan gå till en ögonläkare och hoppas dom kan sätta fingret på problemet så jag blir bra igen. Så sjukt jobbigt att ha huvudvärk varje dag :/

Bowla.

Vill fortfarande dra ut ett gäng och bowla, även om jag är sämst så tycker jag att det är roligt (:


Ett jagande.

Försöker få tag på min coach så jag kan köra en liten update med henne men hon lyckas inte svara i telefonen när jag ringer så jag får helt enkelt återkomma senare. Nu ska jag slänga mig i sängen & kolla CSI NY. Trevlig måndag.

Den ständiga frågan.

Vad ska man göra för mat idag?

Godmiddag.

Så då har jag varit iväg på min intervju med bemanningsföretaget Manpower. Det handlade ju om ett gammalt jobb jag haft så det tog inte lika långt tid som för en okänd person då jag inte behövde information om stället osv utan mer att dom ville ha ett ansikte på mig.

Så inom några veckor får jag höra hur det går, varesig jag får jobbet eller inte så bara vänta & se på detta då. Håller tummarna för jag vill utomlands i sommar. Sista utvägen är att kontakta sina utländska vänner & se om dom kan ge mig ett jobb ^^,


Måndagen 24 Maj.

Godmorgon!

Somnade ganska tidigt igår men vaknade vid kanske fyra på morgonen och rullade runder värre än en boll som rullar på marken. Skickade iväg ett sms och ett litet krig var igång. Sen sades det godnatt och jag somnade på nytt, gjorde jag ifs imellan varje sms också.

Vaknade för en liten stund sedan och ska nu fixa vid mig så jag snart kan åka iväg på intervju. Så får vi se hur det slutar, håller tummarna! (:

Mysa med täcket.

Så tänkte passa på att skriva godnatt här nu, för jag ska ifrån datorn. Har redan loggat ut från Facebook för annars kommer jag aldrig från datorn om jag inte lämnar den sidan haha. 

Är så jäkla seg så ska försöka komma isäng snabbt, och ifall det är fint väder imorgon ska jag ligga ute och steka hela dagen. Hade varit super nice!

Men som sagt, godnatt på er!

Godkväll.

Det är minsann snart dags att säga godnatt, krypa ner under täcket och ta några timmar sömn. Det är satan vad jag längtar efter att mysa ner mig under täcket men det är dagens mest önskade tanke varje dag "Säng, sova". Är så extremt trött nu för tiden och det är wierd! Borde ju komma in i de snart och vänja sig :/

Men men.. Hoppas ni alla haft en trevlig helg iallafall (:


En mysig dag.

Åkte hem till putte och var där en liten stund sen åkte vi till Bjuv och hämtade upp Martin och Ame och sen gasade jag vidare till Helsingborg. Hamnade i fel fil och kunde inte byta så fick ju köra en liten omväg men tillslut kom vi dit vi skulle och stod ute och dom tog en cigg efter en annan för att vi inte skulle komma för tidigt , eller något (;

Gick upp och hälsade på hos deras pappa & hans fru. Vi blev bjudna på jätte god mat och åt efterrätt, pratade en himla massa och lika torr humor som min egen pappa så man kan ju handskas med det hehe.. Jag tyckte att det var jätte trevligt och deras lägenhet var verkligen jätte vacker och nog den största balkong jag någonsin sett, eller det kanske är vanligt i Hbg-trakten? I dont know.

Efter några timmar var det dags att åka hemåt igen så lämnade av Martin & Ame hos sig och körde hem till putte och slängde mig på soffan. Är extremt trött men det är väl ingen ovanlighet seriöst när ska det gå över? Börjar bli jävligt jobbigt :/

Körde & lämnade putte på jobbet och sitter nu här hemma, ska skriva ut lite papper som ska med till intervjun imorgon. För ja det är äntligen måndag då och arbetsintervju, får väl inte hoppas för mycket för då blir man besviken om det inte blir så positivt som man hoppas på så jag tar det som det kommer I guess. Men ett jobb hade inte suttit fel, jag vet ju att en utomlandsresa blir av ifall jag får jobb.. Thats something I have to do (;

Nåväl, stuff to do now. Trevlig kväll!

Trevlig söndag.

Nu ska jag alldeles strax köra iväg till Åstorp,
så ni får underhålla er själva idag (;

My high heels.

Kan säga att jag tycker att dom är en aning snygga och jag gillar dom (:




Godmorgon.

Vaknade tidigt även idag och har vaknat om & om men tillslut var det dags att gå upp. Nu ska jag springa in i duschen, hitta kläder, fixa vid mig och sen ska jag köra iväg..

Känns inte som det är lika fint väder idag.. Tråkigt.

Leave before you're left,

and break it off before you're broken.

Söndagen 23 Maj.

Har varit iväg och hämtat lillebror & ost nu. Blev att jag lämnade tjejerna då dom hade en extra person att ta med sig och jag kör inte med för många i bilen och när vi var ungefär halvvägs hem så fick vi en anledning till att verkligen tycka det var tur att vi alla va bältade för jag fick tvärbromsa för ett råddjur som fint vänta tills jag stod stilla innan den gick över vägen men gud där blev jag lite smårädd.

Körde till Perstorp och lämnade av ost hos han sen körde jag & lillebror hem, snackade lite påvägen hem och nu sitter pappa och kollar hockeyn och jag ska alldeles strax krypa ner i sängen och krama kudden. Känns som det är dags har ju varit trött sen typ innan 10 ikväll haha..

Nattinatt.

Mobilpic.

Sometimes Im pretty!


Pallade inte trycket.

Vet inte vad det är med mig längre men jag har aldrig något sug för ute-livet längre. Är trött exakt hela tiden och när jag väl ska dricka alkohol så får jag ibland tvinga ner det för det sätter stopp, så jo minska på de de ska jag göra. Känns som det är det kroppen min säger åt mig att göra. Det har blivit för mycket, det är inte kul längre..

Nåväl, drog med lillebror, ost, Jennie & Lollo till Örkelljunga och rock i dalen vi vandra dit satte oss ner. Sandra ringde, hittade oss och vi satt & lyssna på musiken ett tag sen började jag gäspa och det var dags för mig att köra hem. Har druckit typ 6 hustler idag och ändå är jag helt seg. Thats not good.

Men är hemma nu, ska kanske över en sväng till grannarna annars slänger jag mig i sängen men är rädd att jag kommer decka då. Dock vaknar jag väl när lillebror ringer för jag ska ju köra och hämta dom sen också.

Nej nu ska jag gå och få ett stopp på tösernas bråkande. Vi hörs.

Fyllechaffis ala mysaan.

Håller på att sminka ögonen lite, fylla mina fransar och ska snart platta håret och hoppa i rätt kläder. Maten är halvklar så när jag sist skrev att det snart va mat hade jag fel.

Bestämde att jag skulle hänga med Jennie, brushan, Lollo & ost till rock i dalen, menar jag kör ju så blir jag trött och vill hem kan jag bara ta bilen och köra hem sen sova och hämta dom på natten igen. No problemas så nu ska bara magen mättas sen är vi nästan redo för en kväll utomhus..

annars har det varit lite väl tyst idag.


Snart mat.

Hör hur det fräser från grillen, om en liten stund är väl maten klar och då ska det krängas. Fick inte i mig allt för mycket mat igår så får väl ta igen det idag (; haha...

Grillmat är så himla gott! mums!

Color my hair.

Det är väl dags att färga mitt hår snart igen, vet dock inte riktigt hur jag vill ha det men kör väl på mörkbrunt igen skulle jag gissa på så att jag bara får ta utväxten och vill jag sen ta något annat senare får det bli ett senare problem ..


Lördagen 22 Maj.

Gårdagen blev inte som planerad. Blev extremt på G hemma efter jag duschat och fått i mig hustler, fixa mig och drog hem till Pernilla. Drog igång förfesten och var allmänt happy sen när vi kom in till Ängelholm och hade suttit vid ett bord en stund blev jag väldigt trött och va inte alls lika sugen på fest längre.

Efter en stund bestämde jag mig för att dra hem istället, kunde inte tycka att det gjorde någon nytta att bara sitta otaggad vid ett bord inte kul för någon .. Så jag försökte få tag i pappa ett tag och tillslut fick man svar och han kom och hämtade mig. Sa hejdå till tjejerna och åkte hem.

Tog två prinskorvar från kylen och slängde mig dirr i sängen. Fy fan va härligt att sova längre och verkligen för en gångsskull få sova, så jävla gött!

Jag vaknade ifs av larmet imorse och va så väck att jag inte fatta hur man stängde av så blev snooz på det några gånger sen vaknade jag klockan 10 och 12 och gick slutligen upp efter två så nu har jag äntligen fått många timmars sömn vilket jag behövde då jag sovit kanske 4-5 timmar om natten nu i en månads tid.

Blir en lugn dag idag, ska grilla med familjen och sen kanske vara fyllechaffis åt lillebror och dom. Blir nog bra hoppas jag. Solat har jag gjort idag också legat ute med Jennie och Linus och stekt lite får hoppas att man får lite färg iallafall. Första dagen ute i solen detta året, med solning iallafall..

Nåväl, ska ut igen för ser ut som solen hittat tillbaka från molnen. Ha en underbar lördag alla!

Fredagen 21 Maj.

Härligt fredagen är här och jag ska alldeles strax in i duschen. Vill också påpeka att praktiken här med är avslutad och det känns väldigt härligt faktiskt, dock har tiden gått fort och allt de dära men kanske för jag varit sjuk as well , i dont know..

Pratade lite med chefen innan gick och sånt , fick en present och sen gick han och efter en stund så fick även jag gå. Dock gick mitt tåg precis då så jag passade på att ÄNTLIGEN köpa kortare stav till tungan, ska pilla i den sen när jag duschat. Gick och köpte cheeseburgare & glass på donken i väntan på nästa tåg..

När jag var i Perstorp så kom de en blixt oh ja jävlar vad det small sen, lite halv läskigt att va mitt på torget då men men hehe. Jag överlevde ..

Nej nu måste jag börja någonstans , vi hörs kanske om mer tids finns annars trevlig helg på er ! (:


WHAT DO YOU WANT FROM ME.

There might have been a time when I would.

Torsdagen 20 Maj.

Internet laggade igår och jag kunde därför aldrig skriva godnatt.

Kom i säng ganska tidigt , vaknade och såg en katt komma igenom dörrspringan och klättra på väggen jag for upp ur sängen och tände lamporna på min spegel som finns på väggen bredvid sängen. Såklart va där ingenting, de va bara i min fantasi men fasen va rädd jag blev istället hahahahaha..

Vaknade imorse och ville verkligen inte upp men jag kunde ju inte direkt skita i nästsista dagen för att jag var trött så jag snoozade 10 minuter sen klädde jag mig och gasa ner till tåget. Direkt jag kom dit insåg jag hurdan dag det skulle bli, absolut inte mycket att göra. Jävla dötid säger jag, har städat och haft oss men de är slowmo-takt och saker som kanske inte ens behövt göras nåväl tog ingen lunch så jag gick en timme tidigare.

Inom systemet för att handla dricka till morgondagen och netto för att handla mat kunde ju säga att jag mådde illa av hunger så dirr jag kom hem åkte en pan pizza i micron och sen slank de och ett glas mjölk ner ganska fort nu sitter jag här och funderar på att klä av mig och gå ut. Nä inte sola men jag har för varma kläder anyway..

Nåväl, sista dagen imorgon fy fan va skönt! (:

KARAOKEFREDAG.

Som jag längtar & är taggad , hoppas för allt i världen att huvudet inte ska förstöra hela kvällen ..  Som vi ska äga och sjunga halsarna av oss , so much fun! :D


Adam Lambert - What do you want from me.

me like.

Onsdagen 19 Maj.

Goddagens...

Inatt var min kära pojkvän übertrött på jobbet och snäll som jag är så körde jag och hämtade han. Dock var det ju tur att han skickade iväg ett sms och fråga hur det gick för jag hade lyckats somna :P hahahah..

Hämtade han sen körde vi hem och la oss och sov, men dock hade jag väldigt svårt och somna sen vaknade jag 6 imorse och kunde inte somna om utan vakna hela tiden och trodde att jag försovit mig.

Tog tåget vid 5 över 8 och började praktiken, hade ont i huvudet och mådde en aning illa. Fick suddig syn på ena ögat men jag fortsatte för jag kunde inte gå hem så tidigt så jag jobbade på fram tills det inte fanns mycket att göra sen fråga jag om jag kunde få gå hem, tog tåget till åstorp och sitter nu hos putte igen..

Ont i ryggen, sleden och tänkte lägga mig på soffan. Ha en underbar dag..

makaroner & hångla.

Fast något hångel får jag dock inte, men makaroner med smör, ketchup & ost det duger gott & väl till mig ikväll. Raviolin hamnade i kylen för de va kräk äckligt för det var fel sort i rätt burk? Smakade wierd...

Magen kurrar så jag var nog hungrig trots allt, därför den sena maten.

Mat sen sängen.

Ska värma lite ravioli men tappade aptiten så fort det åkte ur burken. Inte alls hungrig så varför ska jag då äta? ÅH ibland är jag bra trött i huvudet. Blir iallafall sängen och kolla CSI NY och dregla lite över Dany där (;

På fredag är det på flaskan igen.

För på fredag är det bestämt att vi ska dra ut i Ängelholm , karaokekväll. YEAY som jag längtat och känner jag mig väl så kan jag tro att när vi väl hamnat nere på karaoken så kommer vi stanna där hela kvällen för så blir det alltid hahah. Alltid jag & Pernilla kvar sist :P



Jag är så heeet så het.

Jag är nog en aning trött för mina kinder är extremt heta, så att lägga sig i sängen är ingen bra idé för då slocknar jag nog illa kvickt. Så jag ska återgå till facebook-spelandet haha ;D

Absolut torr.

Första jag frågade mamma när jag träffade henne var om hon ville känna i mina armhålor, dom är totalt svettfria även efter en hetsig dag på praktiken med en massa läsklyftande. Herregud min rygg kommer dö innan denna veckan är slut om jag ska fortsätta städa och flytta runder alla satans läskflak.. TUUUNGT för en liten person som mig.

Nåväl praktiken gick bra idag också, huvudet kändes lite tungt men det försvann och det är väldigt skönt.. Har fått stor leverans idag så det har varit packat upp varor typ hela dagen och sen försöka fylla kylrummet med så mycket läsk som möjligt så dagen har gått hyfsat fort. GILLAS! :D

Så tillbaka till mina torra armhålor, va tvungen att testa absolut torr som fanns att köpa på apoteket som Jennie snackat om, så jag duttade på sånt igår när jag gick och la mig, men satan va de kliade :S hahaha.. Men ifall det kommer fortsätta funka även efter man använt de ett tag så rekommenderar jag de för alla som svettas för jag menar jag har gått runt och jobbat hela dagen och är totalt svettfri. I LIKE IT (;

Nej ska sluta snacka svett, jag ska uggla lite sen ut. Riktigt fint väder idag ju (:

Piggnade till snabbt.

Jag tror att det är min bästaväns förtjänst, just i detta sammanhang snackar jag såklart om hustlern. Det var längesen jag drack det och jag får en ganska bra energikick av det, yeay.. Hoppas ändå på att dagen går snabbt och att det finns att göra mesta delen av dagen så att jag inte står och glor för dötid är det värsta jag vet. Då kan man lika gärna ligga hemma och sova är min mening (; hahahah..
 
Har ont i ryggen också efter allt läskbärande igår, ja jag vet jag är en aning klen men jag är en flicka utan muskler för jag anser att det är killen som ska ha musklerna , det är snyggast så (;
 
fortsatt trevlig dag allesammans, nu ska jag stänga ner datorn och packa ihop mina grejer och dylikt.

Tisdagen 18 Maj.

Godmorgon!

Solen lyser inte denna morgon men fåglarna kvittar fint utanför mitt fönster. Vill ha fint väder och underbar värme.. Jag vände huvudet från datorskärmen redan runt 11 tiden och somnade till mellan smsen från putte så man kan nästan säga att jag fick sömn innan tolv, men det var först kl 1 jag sa godnatt for real och somnade helt. Sovit gott har jag gjort och önskade att jag kunde få fortsätta krama kudden , är ruskit trött och tro det eller ej men huvudet dunkar lite smått :/

Mina tabletter åker ner i väskan, en hustler ska halsas, håret ska plattas och ansiktet ska sminkas. Så vi hörs mina vänner, ha en underbar dag! (:

Time for bed.

Dags för mig att säga godnatt redan vill försöka somna innan 12, tror inte att det är möjligt men vill ge det en chans. Som underhållning har jag 3 stycken 90210 avsnitt och skulle jag inte somna innan det är slut har jag även något gossip girl avsnitt men förhoppningsvis inget jag behöver slösa på ikväll..

Godnatt & sovgott!

Ladda batterierna.

Nej det är inte vad jag behöver, vad jag behöver är köpa nya batterier. Tydligen kunde dom dö ut även om dom var uppladdningsbara för dom har slutat att ladda klart och även om dom kommer direkt från laddaren så går kameran inte igång så jag gissade på fel på laddaren men pappa sa att batterier har ett bäst-före-datum. Så ja det är väl bara införskaffa sig nya menar kameran ska ju komma fram nu på sommar halvåret.


Så mycket jag vill.

Jag har redan sådana planer så snacka om att jag kommer bli ledsen ifall jag inte får jobbet. Det är ju manpower som står för anställningen denna gången, dom kanske kräver mer men JAG TYCKER att eftersom jag jobbar där förut så borde jag få jobbet menar dom behöver ju flera stycken så jag borde få en av platserna. HÖR NI, JAG BORDE FÅ EN AV PLATSERNA...

Jag vill resa, och jag kommer spara ihop till en utomlandsresa ifall att jag får jobbet.. En ny garderob ska också inför skaffas såklart men det ska göras iallafall. Jag vill flytta hemifrån också men det får vänta för detta är som sagt bara ett sommarjobb/höstjobb så de räcker inte..

Men jag vill verkligen flytta hemifrån så himla mycket. Någon som söker sambo? (;

En glad dag!

Kom till praktiken, mådde fortfarande halv dåligt men jag kämpade på och efter ett telefonsamtal mådde jag prima och jobbade med ett leende på läpparna för det var min kontaktperson på manpower som ringde och vi bestämde att jag skulle på arbetsintervju på måndag :D wii wiiiiii..
Saken är den att jag tycker själv att chansen är väldigt stor att jag får jobbet för jag har ju jobbat där förut :P hahahaha.. Nåväl man kan aldrig veta men jag ska hålla tummarna och hoppas på det bästa för senast igår skrev jag till putte på MSN att jag ville ha jobb där och nu samtalet.

A HAPPY DAY!!! :D

Måndagen 17 Maj.

Jag vill verkligen bara krypa ner under täcket och sova vidare, har ont i magen men det går väl över hoppas jag. Nu ska jag platta håret sen beger man sig snart iväg till praktiken, snälla låt dagen gå fort & värken försvinna..


Godnatt.

Då är det dags för mig att sänka volymen och snart vända huvudet ifrån dataskärmen så jag passar på att säga godnatt till er alla nu. Sovgott och dröm söta drömmar osv osv osv (;

OTH.

Har sett snart två avsnitt och har ett kvar sen bytar jag serie från OTH till 90210. Ja jag har ju seriemaraton med mig själv men snart ska det rundas av och jag ska börja tänka på refrängen för jag ska ju som sagt upp tidigt imorgon. Första dagen på sista veckan av praktiken, känns härligt!
 
 

Snart är helgen slut.

Tvätten hänger på tvättstället, får hoppas att det hinner torka tills imorgonbitti annars får jag gå naken till praktiken. Tror inte att det är så lyckat faktiskt, haha..

Hade behövt köra och tanka rost-Daggen för den börjar bli lite tom men får göra det imorgon eller något för jag tänker inte göra mycket mer energigivande idag. Bara knappa på tangenterna och sen slänga mig i säng och kolla mer serier (:

Imorgon är det en tidigmorgon och en lång dag, praktik. Jag börjar känna lite negativa tankar inför de, vilket är väldigt tråkigt för personerna jag jobbar med är så roliga men stället är ganska tråkigt. Speciellt för mig med min position, ibland står jag ju bara och glor hur roligt är det. Men måste sluta tänka sånna tankar och försöka se de positiva, praktiken är slut på fredag! Wiiijho..

Gossip Girl.

Ett avsnitt Gossip Girl ska startas nu medans jag väntar på att maten & tvätten ska bli klar. På återseende (:


Tvättar.

Känns som ett måste ifall alla ens jeans ligger i tvättkorgen och man snart måste gå utan underkläder. Hm, men det är så när man knappt är hemma och när man väl är hemma så kanske tvätta inte är det första man tänker på så jo jag ligger efter..

En maskin är i fullrullning och när den är klar blir det en till sen är jag klar för dagen.

En lättnad.

Idag har jag faktiskt INTE huvudvärk. Det är ruskit skönt för jag har gått i två veckor nu med huvudvärk varje dag utom typ två. Så att jag åter igen får en dag utan huvudvärk känns toppen. Det ska firas med ännu en negerboll (;
 

Godmiddag.

Det var dags att gå upp kände jag, kollade mobilen och klockan var lite väl mycket. Har inte sovit såhär länge på ett ganska bra tag faktiskt men det är söndag idag och då får man väl vila lite längre kan jag tycka..

Tog dock en stund innan ögonen vant sig , dom var extremt sega och tunga idag. Sovit bra har jag också gjort för när jag väl somnade så vaknade jag inte en enda gång. Gott!

Vad som sker idag vet jag inte men slappa till max ska jag göra! (:

Söndagen 16 Maj.

En tanke går ut till min mormor för idag skulle ha varit hennes födelsedag ♥

Sen vill jag säga att uttrycket "Du kan inte lära en gammal hund att sitta", det kan stämma men kan man inte bryta mönstret. Jag menar en person utan självförtroende borde kunna bryta den onda cirkeln hur ska jag annars komma över något ..

Jag har nämnt förut att jag är svartsjuk men det ligger egentligen hos mig själv, bristen på självförtroende och rädslan att hela tiden tro man ska bli utbytt mot någon bättre för att man själv inte är bra nog. Det är svårt att bearbeta bort dom tankarna men nog borde det väl gå? Ska man annars gå hela livet och tro att man aldrig ska räcka till..

Fck that, det kan jag inte leva med. Istället ska jag kicka ass och visa att jag är fasen bra nog precis som jag kommer bli och att jag kan vara världsbäst. Jag duger och jag är inte ful. Inte sketans ful iallafall (;

Nej natten och bristen på sömn får ens tankar att gå i hundra nittio och jag vill skriva värsta långa meddelandet men jag ska försöka jobba på att inte vara klängig, jag ska vara cool. Men det är svårt när man är värsta emoungen för det är precis vad jag är. Jag är lätt en av dom känsligaste personer som jag känner iallafall, gråter för absolut ingenting och det är minsann inte så himla roligt vill jag be & tala om för er.

Fast det positiva med det är att jag också är extremt glad, att jag blir glad för absolut ingenting också. Thats nice.

Godkväll.

Jag bara datanördar mig som vanligt, har inte ens kommit härifrån. Potatissalladen gick inte ner så den åkte i kompostpåsen så ni kan ju tro att jag fortfarande mår illa så tänkte äta mig mätt på popcorn och negerbollar (för ja de heter negerbollar, dom som tycker de är rasistiskt är dom med rasistiska tankar THE END!).

Har lite serier på datorn som jag tänkt kolla på, börja med Despan och sen Greys så att man kan gråta lite för den serien är alltid så känsloladdad så jag bölar alltid. MJAU!

Men godkväll ifall att jag inte orkar återkomma igen. TAKE CARE.


Hemma igen.

Körde hem racer snabbt. Sitter och trycker i mig lite potatissallad som förövrigt inte alls smakar gott. Kvällen består av sängliggning & seriekollande, har inte ork till mycket mer..

All by myself.

Killarna har lämnat mig för att åka till Hyllinge och äta på donken, jag mår påtok för dåligt för att slänga i mig sådan äckelmat .. Jag vill ha räksallad, men får väl vara utan för jag har fått huvudvärk och kan knappt röra mig, illamåendet står mig upp i halsen så ingen idé att bege sig iväg och handla heller..

Spela och sova på soffan är vad jag ska roa mig med.

Lördagen 15 Maj.

Bakis like hell kan jag ju börja att säga, har legat halv vaken sen halv 12 tiden men tillslut orkade jag inte ligga kvar så fick datanörda mig lite istället.

Igår stod jag på croms toalett och kräktes i kors med en kompis, första gången hahahaha. Saken är den att jag är ganska så lätt äcklad när det kommer till att folk ska harkla sig och spotta bara så jag stod i ett hörn och höll för öronen men hörde ändå och det byggde upp ett stort illamående så jag fick vända mig till toaletten och stå där och kräka i all evighet har nog aldrig kräkts så mycket förut. Ruskit äckligt. Men va tvungen att dela med mig av de iallafall :P hahahaha..

Och nu sitter jag då och väntar på att putte ska få tummarna loss och gå upp..

Släkten ska grilla idag men dit kommer inte jag för jag är inte kör duglig och dessutom vågade inte min lilla pojke följa med mig dit så kanske inte någon större skada skedd..

Nåväl, fortsatt trevlig helg! (:


Min dag på praktiken.

Kom dit imorse och det första jag fick göra va att fråga om koden till dörren för den hade jag glömt haha. Sen har det varit fullrulle hela dagen faktiskt, dom har flyttat runt och ändrat inredning där inne, jag reagera först inte bara att något var annorlunda och jag trodde de va för de inte va några soptunnor vid kassan hahahahaha. Ofta.

Så hela dagen rullade på och kl 1 började jag kolla på kl och funderade på att ta lunch en timme senare för då hade jag bara 1½timme kvar efteråt till att jobba men det blev så att tiden gick och kl blev helt plötsligt tre jag fråga om jag kunde jobba in rasten och halv fyra istället vilket jag fick, yeay! Så halv 4 satt jag på tåget och åkte hemåt.

Härlig dag, gick faktiskt snabbt! (:

God eftermiddag.

Jobbade in min lunchrast så att jag slutade en timme tidigare istället. Mucho nice men kan ju säga att illamåendet står upp i halsen, tur då att findus färdig köttfärsås & snabbmakaronerna snart är klara då (; hahah. Här har vi bråttom när det kommer till att göra middag.

Vad som sker ikväll återstår att se, nu mat... mums!

Fredagen 14 Maj.

Vill bara sova vidare.

Dock har man ett litet ansvar att ta, vilket är att återgå till praktiken. Kommer dock tycka det är extremt pinsamt att komma tillbaka efter så många dagar borta. Men huvudvärk är inget man kan styra över det är sånt som finns där ena dagen och är borta nästa så jag får väl bara hoppas det försvinner och inte kommer tillbaka igen förän efter praktiken är slut, eller något i den stilen..

Nu ska jag klä på mig och få ner någon form av dricka och kanske mat i magen så man får lite energi till dagen. Jag hoppas verkligen att dagen går fort så jag kan komma hem, är en aning trött och vill sova :P haha..


Torsdagen 13 Maj.

Gårdagen blev spenderad hos putte, var meningen vi skulle köra en utgång men så va de bara jag putte & tobbe sen hade vi ingen skjuts hem och sen bestämdes det att vi skulle dricka hos putte istället så kom några personer till. Spelade lite dricka spel, jag blev seg i huvudet då huvudvärken som vanligt kom tillbaka det är kul att jag nu snart har gått med den i 1½ vecka. AAAAH!

Folket begav sig hemåt där runt 1, halv 2 snåret tror jag. Jag begav mig in i sängen ganska kvickt för jag var trött & huvudet värkte som sagt.

Idag har vi kollat på tv och ätit pizza. Körde putte till jobbet och nu sitter jag här, ska göra mig redo för sängen snart för jag måste i säng i tid så jag orkar upp till praktiken imorgon. Bara imorgon och en vecka kvar, nice!

Klädval alltid det svåraste.

Det är minsann dagens i-lands problem, för det är alltid så svårt att hitta något att sätta på sig när man ska iväg någonstans. ÅH, jobbigt! Nåväl, har väl inte tid att sitta här.

Trevlig lillördag! (;

Onsdagen 12 Maj.



Jag ville ju verkligen ha dessa skorna för jag tyckte dom var übersöta men idag åkte jag till Familia och hittade ett par andra skor som jag tyckte var coola så jag köpte dom istället. Måste bara vänja mina fötter att gå i klack igen, längesen sist känns det som..

Maten står på spisen och i ugnen och jag kan ju säga att jag är ju nog cepe hungrig. Tur det snart är klart. Blir ugnsbakad lax med pressad potatis, broccoli och löjromssås. MUMMA! för det är fasen gott! (:

Ren & fin.

Nyduschad. Bara föna håret torrt sen ska jag krypa ner under täcket och invänta sömnen, den kommer klart inte än men om jag lägger mig nu kanske den kommer snabbare än om jag sitter uppe & ugglar framför datorn.

Godnatt & sovgott! (:

Donkenmat.

Så efter att min doktor ringt så hoppade jag & putte in i bilen och körde mot Åstorp för att plocka upp Tobbe sen åkte vi till Hyllinge för att handla mat på donken sen hem och kollade film & käkade hos putte.

Blev riktigt seg och slappade fram tills att jag skulle köra och lämna han på jobbet igen. Känner lite huvudvärk så ska halsa i mig lite vätska och ta en värktablett sen en dusch och sen göra mig iordning för sängen.

Imorgon är det upp tidigt för att bege sig på praktik igen.

Drygt och vänta.

Låg och kollade 2½men, tur man är pigg för jag somnade fasen en sväng där. Väntar på att telefonen ska ringa men har en känsla i kroppen att den inte kommer göra de , dont know why .. Men får väl hoppas på de bästa. Nu ska jag krypa ner i sängen igen.

Hörs.

Godmiddag.

Då var man uppe och vaken igen. Ska bara invänta samtal från doktorn sen ska man väl köra och lämna putte igen för han har redan hemlängtan (;

Godmorgon.

Jag har tagit en liten powernap och jag kan lova att de satt helt fel för nu är ögonen extremt sega. Dock time to wake up nu för om en halv timme ska jag köra mot Klippan. Sen är det raka vägen hem igen och decka fett i sängen. Snaaark.


Tisdagen 11 Maj.

Sitter inne på Facebook och är väldigt aktiv faktiskt, samtidigt spelar jag lite spel och lyssnar på musik men det ska snart stängas ner och bytas ut mot kvällsmat och film. Ska vila mig lite innan jag ska köra och hämta putte, vill att timmarna fram tills han slutar jobba ska springa förbi så jag kan känna hans närhet (;

vi hörs, ta hand om er .

Last year.

På denna bilden gillas mina ögon, det tycker jag..

Jag tycker att man istället för att leta fel borde se de bra delarna. Att varje dag intala sig något bra för då kommer man att må mycket bättre och då blir man vackrare. En glad person utstrålar så mycket mer ..


HAHA.

Jag är smått lätt road men sitter här och funderar på om jag ska leta fram en svart mössa och låtsas vara en kidnappare på riktigt när jag kör och hämtar putte. En vacker dag ska jag minsann kidnappa han på riktigt (;

Dagens kram.

Ibland känner man sig så duktig att man vill ge sig själv en kram. Just en sån känsla stötte jag precis på , för igår när jag startade datorn så funkade inte mitt ljud som det skulle, gick inte att höja och sänka så bad lillebror om hjälp han brukar ju vara så duktig på sånt.  Dock inte igår, han kunde inte fixa han heller..

Idag, nästan precis gjorde jag ett försök att starta om datorn och se ifall de funkade. De gjorde det icke men jag blev lite smartare och kröp ner och drog ut sladden till baslådan sen satte jag i den igen och då kan ni ge er på att ljudet funkade.

HAPPY ME :D

Enrique Iglesias - Addicted.


Kidnappning planerad.

Jag brukar busa och kidnappa min pojke från jobb ibland,
det är inplanerat till imorgonbitti också (;

Alexandra Burke.





Timeout.

Ja så förkortas time outside för mig just nu. Hade tänkt klä på mig en tröja och sen vistas lite utomhus då grannarna och mina päron är ute och grejar. Skadar ju inte att vara lite social ibland.

Tack och lov, bara en kort vecka.

Inna ft. Play Win - 10 minutes.


Lite bättre.

Jag gav det ett försök till och ringde praktiken efter att jag pratat med min coach, berättade hur det låg till med doktorprat osv och han sa att jag inte skulle vara orolig och det va bara att höra av sig och sånt sånt..

Kändes lite bättre, jag har ju haft små ångest över att ingen svarat när jag ringt men han sa att dom haft strul med telefonerna och det varit därför. Så då var den biten iallafall över. Önskade jag bara att huvudet kunde sluta också.

Zniiid.


Allt blev bara jobbigt.

Min coach ringde mig, jag hade deckat av i sängen och sov förbi larmet klockan 8. Vaknade yrvaken klockan 11 av att hon ringde, kopplade inte vem som ringde så jag trodde först de var praktiken. Hon undrade hur det var med mig och hade inte riktigt hängt med på vad jag menade i mitt mail, jag som tyckte de va solklart.

Tydligen fick man inte hoppa av praktiken bara sådär utan anledning när det bara var 4 veckor men jag skulle höra av mig efter att jag varit hos doktorn idag, blev dock ingen doktortid idag utan hon i receptionen gav mig en telefontid imorgon mellan 3-4 har jag för mig (minnet är kort).

Ska dock ringa min coach och försöka ordna allt detta som nu har blivit jobbigt. Det är inte så roande och gå till en praktikplats där man inte behövs. Man städar och frontar varor för att det inte finns något annat att göra, hur kul känns det. Inte speciellt lärorikt heller..

Sen att vara hemma stup i kvarten för mitt huvud har bestämt sig för att hålla på är inte roligt de heller.

Måndagen 10 Maj.

Godmorgon!

Har gjort ännu ett misslyckat försök att få tag i min praktikplats, förstår inte vad dom ska ha telefon till när dom inte kan svara :/ Och finns tyvärr inte mycket annat jag kan göra så jag ska försöka ta ett snack med min coach idag. Vill avbryta min praktik för jag kommer ingen vart och med huvudet så vet jag ju inte längre hur mycket jag kommer stanna hemma och hur mycket jag kan gå iväg. Känner mig som jätte dålig arbetskraft men kan inte riktigt själv styra över de. Nåväl.

Ska tillbaka till sängen en timme för sen ska jag ringa doktorn och se ifall jag ska ner där idag igen eller hur vi ska göra. Nåväl, ha en underbar dag. Solen skiner så jag hoppas på en fin dag (:

Humorguld.

Detta är typiskt sån torr hummor som jag skrattar åt (;




I got nothing.

Så därför tänkte jag att jag dissar datorn för en stund och slänger mig i sängen istället. Får tiden att gå tillsammans med Veronica Mars, så godkväll på er allihopa!

Söndagen 9 Maj.

Så då var man hemma igen efter en helg hos putte. Igår kollade vi bara på film och mös på soffan tills vi somnade sen var det dags att lägga sig i sängen. Blev väckta och terrade av Tobbe som inte kunde ta sig hem men sen somnade vi om igen..

Vaknade idag och hade ont i huvudet som vanligt så jag har till 90% bestämt mig att jag ringer läkaren imorgon igen. Håller inte att gå och ha ont i huvudet nästan varje dag det börjar bli en aning jobbigt..

Så idag beställde vi kinamat, körde och hämtade de sen har vi glott film och grejer tills dess att jag skulle lämna mannen på jobbet.. Händer inte så mycket mer idag , slappa med Veronica Mars?


Lördagen 8 Maj.

Då är helgen snart över, huvudvärken sitter fortfarande i och har gjort det i en vecka nu från & till för i onsdags försvann det ju men sen kom det tillbaka igen. Känns inte sådär jätte kul. Fick även domnade fingrar idag igen, tror inte att min blodcirkulation är som den ska men men .. Får väl gå till doktorn igen.

Igår drog vi iallafall hem till Martin & Ame och drack lite och spelade sällskapsspel och gullade med Hulken, trevlig kväll men sen fick jag ont i huvudet och blev trött så jag var nog inte en så rolig person :/ Tog tåget hem och la mig i sängen direkt.

Idag åkte vi och hämtade bilen nästan direkt vi vaknade, åkte inom Hylling och donken och hämtade mat där sen har jag och putte kollat på film mest hela kvällen. Är lite trött & huvudet stör men annars har vi trevligt ..

Nu ska jag sluta nörda mig här och fortsätta kolla på miniserien vi ser på .. Take care.

Freeeedag.

Bara packa färdigt sen ska jag packa ut mig själv i bilen och köra iväg. Blir tvungen att ta Örkelljunga för att tanka lilla rost-Dagge aswell för sen ska vi vidare till Hyllinge och grejer, säger bara att ibland är jag fett underbar (; hahahah..

En macka har slunkit ner i magen , kommer inte räcka långt men bättre än inget. Hörs nästa lucka jag får (: Trevlig helg allesammans ! :D


Frukost?

Kanske är dags att fylla magen med något för jag känner hunger och ett huvud som spänner. Inte världens roligaste start på helgen men snart är jag väl så van vid värken i huvudet att jag snart inte märker de längre..

Men hungern tar över så den ska botas först (;

Fredagen 7 Maj.

Duschen lockar inte särskilt mycket just för att jag måste ner i källaren för att starta vattnet. Någon råkade ju göra sönder sätt igång & stäng av-vatten snurren så nu måste man göra allt de i källaren. Ingen hit för de är fasen kallt där nere..

Nåväl, goddagens!

Glädje.

Att dela ett leende med en annan människa.

Godkväll.

Idag har jag även fått lite frisk luft då Jennie ringde och fråga ifall jag ville med ut och gå med Strega, gick en snabb liten runda sen hängde jag med in till henne en liten stund. Pratade lite, fick med mig popcorn och sen gick jag hem igen.

Huvudet spänner fortfarande och jag har kvar illamående känslan, i dont like this. Ska ta och poppa popcorn sen lägga mig i sängen med en kanna vatten till hands måste påbörja projekt vätske påfyllning..

Nåväl, godkväll gott folk!

Saknar vintern 07/08.

Har sagt det många gånger förut att även trots alla hemskheter som hände nere i Bulgarien när jag jobbade där så saknar jag det ändå något fruktansvärt mycket ibland. Jag hade ruskit kul stundvis med gånger och folket man träffade där nere var ju ganska underbart (:


Mår illa.

ÅH. Jag vet att jag gnäller och är väldigt bra på det men när smärta är det ända man känner i kroppen så är man inte så pigg på att vara glad och alert. Jag skulle egentligen åkt hem till Sandra idag efter praktiken för att hon fyller år, men mitt huvud tillät mig inte att åka på praktik. Dock väntade jag och hoppades att det skulle gå över så att jag kunde åka och fira min kära vän iaf, dock gjorde de inte de.

Har legat i sängen och kollat på Veronica Mars nästan hela dagen, har ont i huvudet så att illamåendet har kommit tillbaka. ÅH. Nu ska jag tillbaka under täcket , så vi hörs senare..

Inna - No Limit.


Vill åka utomlands.

Lite smått onödigt.

Vaknade ju upp med huvudvärk/migrän som gjorde att det kändes som mitt öga skulle ploppa ut. Hela huvudet är tungt igen, jag som trodde att det försvann igårkväll, så jävla skönt!

Men det kändes ju väldigt lönt att vara tillbaka på praktiken igår och sen idag är man hemma igen, får se ifall man blir hemma imorgon också eller vad för man orkar inte stå och jobba när huvudet spränger som ett helvete. Ska knapra tabletter också hade jag tänkt, jag gillar de inte men finns väl inte mycket annat att göra för att få bort smärtan.

Vad som är ännu mer störigt är att jag försökt ringa men ingen som svarar så någon sjukanmälan har jag inte gjort. Ja dom har väl förstått att jag inte kommer men ändå känns så jävla dumt. Får ångest. Men det är inte mitt fel att ingen kan svara i telefonen när jag ringer...

Grattis Orphie!

Min älskade vän fyller 22 år idag, grattis grattis (:

Torsdagen 6 Maj.

Huvudet fittade sig imorse också, blir väl en vända till doktorn inästa vecka ifall det fortsätter för jag vill inte vara hemma hela tiden pga ett extremt jobbigt huvud. Imorse kändes det som mitt öga skulle ploppa ut ur skallen på mig :/ Skit jobbigt..

Skulle till Sandra idag på kalas, men får se hur jag mår senare. Känner mig inte så pigg på de nu direkt ):

Time for bed soooooon.

Åt min mat, somnade smått i sängen till Veronica Mars, fick spola tillbaka avsnittet och se om det jag missat sen har jag suttit och spelat lite vid datorn. Även snackat lite med Sandra i telefon så imorgon ska jag hem till henne på tårtbesök , trevlish (:

Är sååå trött.

Blöööbie.

Snart dags att fixa käk, har i och för sig redan ätit Donken mat idag men har man ätit de så kan man lika gärna äta en gång till (; För äter man donken mat varje dag så bryr man sig nog inte särskilt mycket. Vilket ni kan tro att jag inte gör. Äter vad jag vill, när jag vill!


Trött i huvudet!

Jag insåg idag att jag inte kommer få något fortsatt på praktiken, jag känner mig utnyttjad och allt dom har mig till är gratis arbetskraft. Jag vill avsluta praktiken.

En av killarna jag jobbar med frågade ifall jag kunde fixa en korv så sure gjorde som jag blev tillsagd när personen fick sin mat och gick kom chefen "Jag vill inte ha dig i kassan" BAAAAAAAAAH... Blir trött i huvudet bara av att tänka på att jag ska masa mig dit igen.

Någon som har skinn på näsan & stresstålig, jovisst inte till mitt jobb för jag kan tycka att jag mest lullar runder och det börjar bli drygt. Ångest, what to do? :/

Onsdagen 5 Maj.

Godmorgon allesammans.

Då var ännu en dag här för att ta sin början. Har precis varit och borstat tänderna och ska snart sminka facet lite så att man inte skrämmer iväg allt folket haha. Hoppas på en lugn dag eller nej en stressig dag så att dagen bara springer förbi, är ganska så sliten och hade helst av allt velat ligga kvar under mitt varma täcke och sovit en stund till.

Har bränt en ny skiva till bilen, mest med Justin Bieber musik och lite annat också. Har fixat batteri till mp3-spelaren och ska snart öppna morgonens hustler. Så mm, dagen har tagit sin  början.

Njut av dagen.

Halvvägs in i veckan.

Iallafall i vardagsveckan, för imorgon trampar vi in onsdagen och sen är helt plötsligt helgen här igen. Det har minsann gått fort fast inte konstigt med tanke på att jag legat hemma två dagar.. Nåväl, ska ta och föna håret alldeles strax sen plocka fram kvällsmat och göra mig klar för sängläggning.

Ner under täcket, underhålla mig med Veronica Mars (vad annars?) sen inta drömmarnas land. Ska ju upp typ kvart i sju imorgonbitti. Måste va pigg och redo för en lång dag (;

Godkväll allesammans.


Music.




i solnedgången.

Jag kan se oss sitta på stranden.
Min hand ligger i din och vi tittar ut på vågorna.
Vinden svalkar gott i håret.

man blir kär i sommaren.

Trött.

Fick matfeber efter att maten slunkit ner i magen. Helt dåsig och trött. Vill sova middag men klockan är för mycket, kommer inte somna senare ifall jag skulle somna nu. Men jag ska slänga mig i säng & kolla Veronica Mars igen för jag har ingen ork idag.

Vad som dock är glädjande är att huvudvärken släppt helt nu (:

Ett steg i rätt riktning.

Tog telefonen i handen och slog ännu en gång nr'et jag ringt förut idag. Fick tag i någon och pratade lite. Ska skicka iväg ett cv sen vem vet, kanske jobbar på mitt gamla jobb igen. Jag vill ju bara ha pengar & just nu vet jag inte vad jag vill göra med mitt liv så då får man köra på paus och bara försöka få ihop pengar så man kan leva på sina lediga dagar .. Nåväl, det verkar lite halv bra i min hjärna iallafall..


Snart middag.

Då blir det Katten Gustafs favoritmat, lasagne som även ligger mig varmt om hjärtat. Jag älskar ju pasta och ja jag älskar minsann all mat hade aldrig klarat mig utan de goda i livet...

Till maten underhåller jag mig med Veronica Mars sista avsnitt av säsong 2, sen får vi inta sista säsongen. Nåväl, ta hand om er allesammans (:


Jobb som telefonsvarare?

Nej men helt seriöst jag skulle ringa en kontaktperson för att fråga om ett jobb så väntar jag, det tutar sen svarar någon på andra sidan och säger att det är upptaget hos personen jag söker. Annonserar dom ut jobb som telefonsvarare?(; haha .. Jag tyckte att det var lite roligt :P

Godmiddag.

Kändes skönt att sova lite extra men vaknade x antal gånger och trodde att jag försovit mig så har varit vaken en liten stund. Ska snart klä på mig, borsta tänderna, äta frukost och allt sånt innan jag åker till doktorn på undersökning. Tror att det kommer gå ganska så snabbt eftersom det bara är en värre glad huvudvärk / migrän , de felet hittar dom säkert fort.

Nåväl, nu ska jag kila härifrån en sväng.

Back to bed.

Har fått en tid klockan 1 idag, så nu tänkte jag ta mina trötta ögonen och slänga mig själv i sängen i två timmar till eller något. Kan ju ta vara på sömnen när jag får den för det är inte ofta jag kan sova när jag är trött..

På återseende.

Solens strålar värmer gott.

Solens strålar steker hett. ÅH vad jag vill ha sol nu nu nu nu! (:
Vill fortfarande så gärna ta mig utomlands.
Ligga och steka vid poolen med en drink i ena handen,
en bok i andra och bara ta det lugnt.

Jag vill ha semester, vila upp kroppen och ha det skönt,
det är vad jag vill.


Tisdagen 4 Maj.

Sitter här och väntar på att bli uppringd av vårdcentralen så att jag kan få en tid. Huvudvärken har faktiskt lagt sig lite vilket är väldigt skönt..

Godkväll!

Jag har bestämt mig och jag har redan ringt till min praktik och sagt att jag inte kommer imorgon heller för jag ska åka till doktorn. Känns som det är bättre att ta en extra dag och komma iväg till doktorn, få medicin och sen behöver jag kanske inte vara hemma pga migrän/huvudvärk fler gånger efter det. Hade ju varit skönt och slippa vad som hade varit ännu skönare är ju att få något som tar bort den oerhörda smärtan i huvudet. Det är inte kul. Inte alls.

Nu ska jag kolla om vi har kakao så jag kan göra varmchoklad, inte för jag tror vi har de men kan ju alltid kolla. Så trevlig kväll allesammans! (:

Vill ha min värme källa.

För jag fryser ganska rejält.

No words.

Har ingenting att skriva för idag har jag inte gjort så mycket för mitt huvud tillåter mig inte. Jag fick minisyrran att gå ner med tvätt i källaren åt mig, nice! Har värmt lite pan pizza i micron och ätit det till middag. Gott! Annars har jag legat ner myst i sängen, lär troligast bli så att jag ringer till farbror doktorn imorgon och åker på ett besök.

Bättre det än att pinas ihjäl av smärta. Finns det en lösning till att må bättre går man väl hellre den vägen? Precis (;

7 Månader.


Jag tycker om dig så mycket.


Måndagen 3 Maj.

Är hemma från praktiken idag, hade inte mycket till val. Jag somnade i sängen efter att putte gick ut och kollade film sen vaknade jag till när han kom in och senare kunde jag inte somna om för huvudet sprängde så jävla mycket så jag nästan behövde gå in och kräka på toaletten. Huvudvärkstabletterna hjälper inte heller så jag tror nog att jag har fått migrän så snart blir det besök hos farbror doktorn för jag behöver medicin..

Somnade någongång efter 6 imorse efter att jag letat upp nr'et till praktiken. Ringde in och sjukanmälde mig sen tillslut somnade jag och vaknade igen vid 10 & 11 och tillslut gick vi upp typ vid 1. Packade ihop mina grejer och körde hem med ett stop i Pp för att handla lite mat o sånt.

Huvudet spänner fortfarande och jag blir bara så extremt trött.

Behöver en nyfärgning.

Har faktiskt inte färgat håret sen jag blev mörkhårig och det var väl i Januari eller något sånt. Så får väl ta loss tummarna och fixa det snart då..

Annars? Praktik igen imorgon. Lite små ångest över att gå upp så tidigt men thats life bara att vänja sig. Nu har jag ju ändå inte sovit bort hela helgen faktiskt. Vaknade ju halv elva igår och typ elva idag så de är på rätt håll kan jag tycka (:

Nu kollar vi Oceans eleven och snart ska jag in i duschen och om någon timme är det krama kudden som gäller för min del. Så godnatt & sovgott alla (:


Söndagen 2 Maj.

Blev film & mys igår, när jag öppna chips påsen så blev jag direkt sugen på morötter o dipp istället, så typiskt ^^,

Men låg på soffan mest hela kvällen, såg film & somnade till lite då & då. Käkade tacos till middag så man kan säga att de va en riktig mysdag (:

Vaknade kl 11 idag men hade drömsnuttar jag fick tillbaka som gjorde att jag hellre ville sova :P Nåväl, har väl varit så gott som vaken sen 12 iallafall.. Putte blir snart också uppdragen från sängen sen får vi se vad som händer & sker idag..

Har extremt ont i ryggen & kan knappt lyfta armarna sån träningsvärk jag har från praktiken, snart kommer jag väl få stanna hemma för jag inte kan röra mig hahahahaha.. Inte lätt & va klent byggd.

Lördagen 1 Maj.

Jaha då fanns det lite tid över, eller jag tog mig tiden att innan jag går in och duschar sätta mig vid datorn och nörda mig lite för det är just vad jag är, en liten data nörd (;

Praktiken igår var ganska bra då jag hade att göra fram till halv 1 för det kom leveranser, saker skulle fyllas på osv osv. Sen mådde jag mest bara dåligt resten av tiden och fick göra mindre tunga saker. Sitter och har ont i ryggen nu från allt läskbärande, kommer få muskler innan praktiken är slut, thats for sure hahahah..

Efter praktiken åkte jag dirr till Åstorp och körde hem till putte fort som attans, sprang från bilen till lägenheten för jag snabbt skulle duscha innan vi drog vidare men de fanns det ingen tid för..

Packade ihop våra grejer och tog bussen till Hyllinge, in på Maxi och handla lite saker sen gick vi till gräsplanen och starta grillen, käkade lite sen var det dags för ölbrännboll. Himla roligt, första slaget fråga jag ifall man fick kasta på tredje försöket så slår jag så långt att jag gör helvarv. YEAH jag är så himla bra (; sen nästa gång går de inte lika bra och gräset är blött så när jag ska stanna flyger jag och mina ljusa byxor ligger nu i handfatet och har gjort d hela natten för jag försöker få bort gräsfläcken på knäet...

Efter ett tag där ute drog vi vidare hem till Tobbes bror & hans flickvän och drack där en stund, sen hem på efterfest hos putte. Sen snaaark..

Vaknade halv 11 idag , tror de är för jag är van vid att gå upp tidigt, detta är bra (: Sen startade jag en film. Visst somnade till några minuter här & där men annars har jag varit vaken sen dess och det gillar jag..

Har ett fett blåmärke på benet för en kille slängde iväg racket för bollen inte kom så långt så stutsa de på mig. Not nice men smällar man fick ta. Två andra råkade ju tappa racket och sen va alla typ rädda och gick långt från slagmannen hahaha..

Hade ganska kul igår, trevligt.. Idag är planen film och mys men hur mycket de blir de vet man aldrig. Jag umgås ju med killar som har väldigt svårt att avstå festandet. Så ja kvällen är fortfarande ett musterium. Ska dock in i duschen nu. Hörs senare, take care (:



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0