Lördagen 22 Maj.

Gårdagen blev inte som planerad. Blev extremt på G hemma efter jag duschat och fått i mig hustler, fixa mig och drog hem till Pernilla. Drog igång förfesten och var allmänt happy sen när vi kom in till Ängelholm och hade suttit vid ett bord en stund blev jag väldigt trött och va inte alls lika sugen på fest längre.

Efter en stund bestämde jag mig för att dra hem istället, kunde inte tycka att det gjorde någon nytta att bara sitta otaggad vid ett bord inte kul för någon .. Så jag försökte få tag i pappa ett tag och tillslut fick man svar och han kom och hämtade mig. Sa hejdå till tjejerna och åkte hem.

Tog två prinskorvar från kylen och slängde mig dirr i sängen. Fy fan va härligt att sova längre och verkligen för en gångsskull få sova, så jävla gött!

Jag vaknade ifs av larmet imorse och va så väck att jag inte fatta hur man stängde av så blev snooz på det några gånger sen vaknade jag klockan 10 och 12 och gick slutligen upp efter två så nu har jag äntligen fått många timmars sömn vilket jag behövde då jag sovit kanske 4-5 timmar om natten nu i en månads tid.

Blir en lugn dag idag, ska grilla med familjen och sen kanske vara fyllechaffis åt lillebror och dom. Blir nog bra hoppas jag. Solat har jag gjort idag också legat ute med Jennie och Linus och stekt lite får hoppas att man får lite färg iallafall. Första dagen ute i solen detta året, med solning iallafall..

Nåväl, ska ut igen för ser ut som solen hittat tillbaka från molnen. Ha en underbar lördag alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0