Sweets.


Gnäll gnäll gnäll.

Pga att det är det enda som skulle stå i skriverierna idag så låter jag nog bli att skriva. Det får bli en liten paus för jag sitter fortfarande här med mitt bultande huvud och ett öga som verkligen inte vill sitta kvar utan helst ploppa ut och ge sig ut på äventyr.

Dock är jag lite nyttig för jag står mot förmodan i köket och lagar middag. För idag lyxar jag till vardagen med kycklinggryta. Men som sagt, en liten timeout blir det nog idag. Ni förstår nog och är säkert glada, slippa höra samma tragg hela dagen så ha en bra tisdag så hörs vi när det finns något nytt att älta om (:

Fck it, Im hooked.

Jag har försökt att sova bort min huvudvärk och mitt illamående men till ingen nytta. Så här har ni mig, vaken sedan klockan fem imorse. Fortfarande sittandes i min morgonrock, fått på mig strumpor och har fortfarande ett huvud som spränger ut mina ögon, okej inte fullt men nästan..

Har snart lyckats mig igenom hela Vampire Diaries säsong ett.  Ack, jag är fast.

Tisdagen 30 November.

Godmorgon. Det är ruskit kallt och jag sitter här i min morgonrock och väntar på att tiden ska gå framåt lite mer. Har ont i hela kroppen och mitt huvud känns enormt tungt. Det blir att ringa jobbet snart. Ligga under täcket idag, dricka te och knapra panodil eller något sen är man väl på fötter imorgon igen. Förhoppningsvis.

Just an ordinary picture.

En bild från förra veckan, innan jag körde till jobbet.

Quiet day.

Jag har somnat till och svettats halvt ihjäl massvis idag. Om jag förblir uppe så piggnar jag säkert till till den grad att jag inte kan somna igen senare. Jag mår lite bättre så sömn var nog behövligt men resten återstår ändå till imorgon. Nej att gå tillbaka till sängen är det enda möjliga, fast jag känner mig små hungrig.

Edward vs. Damon.

EDWARD..                                              .. DAMON

En vampyrhunk tävling, vem tycker du är hetast/snyggast eller sexxast.
Jag tycker att Damon tar hem hela potten utan att tveka.

Känner mig halvt död.

För lite sömn är säkert anledningen men om inte så är jag nog påväg att bli sjuk for real. Det började med huvudvärk, gick över i illamående. Jag blev super varm och fick svårt att andas, fick panik i min egen kropp och ville bara ut från mig själv. Normalt? Det gick över men sen när jag kom hem och ätit och bara typ andades så började jag kallsvettas. Har feber, får väl se hur det är imorgonbitti annars kanske jag måste sjuka mig? Men återstår att se imorgon eftersom om jag har tur så är det bara sömnbristen som spökar. Fick som sagt bara två timmars sömn sen tju timmars jobb på det. Ingen bra kombination.

Godmorgon då.

Jag kan ju vara glad att jag iallafall fick sova två timmar inatt. Vaknade tjugo i fyra och behövde gå upp och dricka och sånt sen har jag inte lyckats somna om. Nu känns det meningslöst då klockan skulle ringa i princip när som. Mög! Men som sagt så blir det förhoppningsvis i säng tidigt ikväll istället.

Måndagen 29 November.

Mitt larm är ställt på att ringa kvart i fem och sedan klockan fem. Någon som tror jag hinner sova mycket fram tills dess eller? Jag skulle gissa på att ni som tror det tror fel. Känner att det är helt omöjligt att få någon sömn at the moment.  Men jag skulle gissa på att jag är en fröken som förhoppningsvis somnar snabbt ikväll istället, OM dagen blir fartfylld och energigivande som planerat.

Barnet i mig kom fram idag.

Då jag återigen hittade en ny källa till att finna julkänsla på. HARIBO JULKALENDER.

The Big Dare ala Facebook.

[x] Eat some broccoli. Its healthy.
[x] Give a compliment to a total stranger.
[ ] Write a fan letter to your favorit hero or heroine.
[ ] Attend a rock consert.
[x] Donate something to a charity without bragging about it.
[x] Create your family tree.
[ ] Plant a tree.
[x] Visit a museum.
[ ] Dont eat meat for a whole week.
[ ] Run a marathon (kommer aldrig hända)
[ ] Send a message in a bottle.
[x] Turn off your computer for a week.
[ ] Host a cocktailparty.
[x] Take a midnight swim.
[x] Sleep outdoor watching the stars.
[x] Learn how to trow a boomerang.
[x] Ride a rollercoaster.
[ ] Give a homeless person your lunch.
[ ] Get involved in a prostet rally.
[x] Make a snowman.
[x] Read a play of Shakespear.
[x] Pretend to be invisible.
[ ] Set foot on each of the seven continents.
[x] Write a blog.
[ ] Photograph an endangered species.
[ ] Go to octoberfest and have a beer.
[x] Listen to the same song 10 times in a row.
[ ] Visit every capital city in Europe.
[ ] Buy everyone in the bar a drink.
[ ] Hug a tree.
[x] Stay up all night long and watch the sunrise.
[x] Scream as loudly as you possible can.
[x] Dance with a stranger in a foreign country.
[x] Milk a cow/goat.
[x] Go to a karaokebar and sing a song.
[x] Make cookies from scratch.
[ ] Pick up and move to another city just to start over.
[x] Break at least one bone in your body.
[x] Be a Dj (har iaf lekt lite i Bg).
[ ] Pee your name in the snow (or make someone else do it for you)
[x] Spot a falling star.
[x] Eat chocolate until your tummy hurts.
[ ] Be the boss.
[x] See a lunar eclipse.
[x] Fall deeply inlove.
[ ] Be someones mentor.
[x] Accept yourself for who you are.
[x] Join a bookclub.
[x] Watch a lightning storm at sea (iaf vid en sjö).
[x] Express yourself in art.
[ ] Give a present to someone on a normal, plain day.
[x] See faces in the clouds.
[ ] Invent your own handshake.
[x] Be on television, radio or have your name in the paper. (Har varit med i allt!).
[ ] Get a plant and take good care of it. We recommend a broccoli.
[x] Get drunk every night for a week.
[ ] Go bunjeejumping or skydiving.
[x] Kiss the most wonderful girl/boy in the world. (min syster)
[x] Travel to a faraway country in short notice.
[x] Go camping.
[x] Laugh until you cry.
[x] Fuck it up.
[ ] Watch the nothern lights (Aurora Borealis)
[x] Learn to play one song on any instrument.
[x] Make a snowangel.
[ ] Tell an old crush you liked them.
[ ] "Like" everything in your facebook timeline.
[ ] Write a song.
[ ] Wear sunglasses at night.
[ ] Win a game of chess.

Kopiera listan om ni vill, som sagt tagen från Facebook.

Vampire Diaries.

Tänkte faktiskt lyssna på Vickie och testa mig på denna serien. Vet att jag sett lite av första avsnittet för ett bra tag sedan, sen blev det bara aldrig att jag såg mer. Har sett att där är ögongodis och tänkte därför kolla något avsnitt och se om jag fastnar eller ger upp igen.

Men nu blir det kvälls mys med godis och VD (:

Sockerberoendet tar över.


Och julkänsloletandet är ett annat beroende som i samma veva kan tillfredsställas. Därför blev denna påse ett köp dagen till ära. Mums. Socker + Jul, tillsammans blir det JULESKUM.

Going nuts.

Ännu en julkänsla-faktor. Allt för att finna julen innan den är här (:

Men julafton kommer ändå.

Jag och syrran kom till Örkelljunga och jag tyckte väl det såg lite dött ut. Något stånd höll på att packa ner så vi bestämde oss för att bara sticka inom Coop och handla. Påvägen dit sa syrran att julafton kommer ändå, ja det va ju tur det (;

In och handlade en Haribo kalender, för snart är det 1 December. Dessutom fyller ju mami år så blev present till henne också, nu ska det slås in (:

Det lockar.

Att göra en resa på detta sättet eller en resa där man ger en hjälpande hand till andra människor, det vill jag verkligen göra. Någon gång inom tio år? Det om något hade varit personlighets växande. Ja fy vad jag vill, men detta är inte aktuellt i dagens läge. Men någon gång jag vill göra i framtiden.

Hög mysfaktor igår.


Söndagen 28 November.

Ska snart söka julkänsla i Örkelljunga, gå på julskyltning. Får hoppas man inte är försent ute men jag vill ju gå när det blivit lite mörkare som nu. Fast måste invänta syrran, hon nördar sig men är snart klar och efter det sticker vi väl iväg. Wälo! (:

Det är mysigt på mitt rum.

Om man bort ser från att jag fortfarande bor kvar i mitt flickrum och därför har en massa onödiga saker från förr i tiden som tar plats på olika ställen i rummet. Men om man bara tänker på min julstjärna, dom tända ljusen och en icke tänd taklampa så är det väldigt hög mysfaktor i mitt rum.

MJAU, me like (;

Något att suga på.

Införskaffat mig ett litet förråd till sugna stunder (;

Lördagen 27 November.

Vaknade till 'Like a G6' och låg och dansade i sängen. Upp och åt pommes och hamburgare sen var det bara chill. Bar iväg till Hyllinge och handlade lite smått. Kom hem & har nu fått upp min julstjärna som förövrigt inte alls är någon skönhet. Limmet höll inte på baksidan och där ser den helt kaosisk ut. Tur den sidan står mot fönstret som alltid har en persienn nerdragen.

Sen lyckades jag dra på mig att vara 'fylletaxi', dock tidig hemgång då jag ska sova tidigt. Usch redan söndagsångest bara för jag vet att en tidig måndag väntas och det var länge sen sist..


Min fredagkväll.

Inväntade idol genom att värma mig under täcket och kolla på CSI miami, lyckades somna till men vaknade lagom till Idol började och såg klart på det med en kopp Glögg i handen.

Tycker dock att Linnea skulle varit kvar, men kanske hon klarar sig bättre utan Idol. Hon har en stark personlighet som jag visserligen finner rolig, men så som hon ändrar om låtarna till din egen stil i princip alltid, det finner jag beundran i och därför gillar jag henne. Minnah hade sin chans åkte ut och borde därför inte vara kvar.. Mög tv, tur man inte va så insatt i de där iallafall (;

Nu då? Om man skulle snickra ihop min julstjärna på fot?

En kort och lugn helg.

Jag har gått och blivit bortskämd lite med mina långa helger. Går av fredagmorgon klockan sex och börjar igen måndagkväll klockan nio. På måndag ska lilla söta jag gå upp tidigt, börjar jobba fem i halv sju. Hur ska jag lyckas? Men nog bättre såhär än att försöka komma upp elva.

Wish me luck.

Dagens frukost.


En runda i Hässlehåla.

Så efter att ha ätit ytterst lite mat så begav jag och syrran oss först till Tyringe, jag ville in på förmedlingscentralen för att kolla priser på saker och efter den svängen blev det Hässleholm för hela slanten. Köpte lite julklappar och letade väl lite till sig själv men men.

Blev en vända till Maxi där ingen bilist verkade ha fått körkort för sin kör förmåga. Jag råkade köra upp på en kant när jag mötte en bil. Bilen framför skulle svänga in på ena parkingsraden och genar över kanten och hoppar med hela bilen. En annan bil kör in i en annan rad där en annan bil i samma veva håller på att backa ut. Blev ett stop och lite bök sen rättade det sig. Jag parkerade och vi gick mot ingången, hör tutande bilar. Någon man öppnar dörren och skriker efter någon går. Ja ett kaos kan man väl säga eller?

Gick där inne och kom därifrån med Glögg, nötter och snacks. Kvällen till ära. Ska mysa ner mig i soffan och kolla Idol, se om man skymtar Sandra & Fridas huen där bland publiken. Hähä. Nej annars har jag inte mycket att tillägga, mer än att jag börjar bli dö hungrig så får mätta magen igen..

Trevlig fredagkväll.

Tack & Hej natten.


Som ett fint avslut för natt arbetet så bjöd en av Gillepersonalen på nattens fika. Väldigt gott, väldigt snällt och väldigt mysigt när fika rummet var i mysstämning då enbart julgranen och ljusstakar och stjärnor lös.

Mysfaktor tio på jobbet.

Skulle aldrig.

När jag berättade på jobbet om dagens plan så sa nog dom flesta att jag borde sova någon timme. Klockan åtta imorse hade jag inget och göra utan väntade bara på att tiden skulle gå så jag ställde klockan på tio och somnade. Vaknade tio och var skit trött, snoozade till elva och gick upp halv tolv och tog en varm varm dusch.

Nu ska det fixas och trixas och ätas lite mat sen beger vi ut på dom kalla vägarna.

Fredagen 26 November.

Natten tog äntligen slut, vid tre var mina ögon extremt tunga. Kändes som att jag absolut inte skulle klara av dagens plan men sen tog energin övertaget och nu sitter jag här, väntar på att klockan ska bli dags att väcka lillebror sen ska jag ta ett varmt bad för att tina upp min frusna kropp. Efter det blir det väl någon serie och sen försöka väcka syrran så vi kan åka på äventyr! (:

Vill få mer julkänsla.

En halv nykter månad.Det är troligen vad som väntas för min del. Imorgon ska jag iväg och julhandla med syrran och med tanke på att jag sen lever fattigt på denna lönen, eller egentligen inte. Men har sagt till mig själv att mina pengar inte ska ta slut på alkohol så mycket festande blir det inte. Dessutom har jag knappt något sug till det längre. Men utgångar kommer inte på frågan, dom har blivit för dyra den senaste tiden och jag är ingen dans människa så nej jag håller mig på hemma plan med saft och bullar (; haha.

Im a changed person.

Godmiddag.

Fått i mig middag bestående av ugsnbakad lax, pressad potatis och löjromssås som papi stod för. Himla gott som alltid och mätt och belåten står jag för nu. Snön ligger kvar fint på marken, jag klagar inte även om jag tycker det kan va lite jobbigt att köra på morgonen ..

snart är julen här, yeah (:

Torsdagen 25 November.

Ikväll intas min sista natt. Det känns sorligt men samtidigt så kan jag känna att det är skönt för kanske att min ork och mitt sociala liv utanför jobbet ökar. Sammanlagt blev det sju veckor, inte illa pinkat. Klargör dessutom en sak, att samtidigt som jag tycker det ska bli skönt med vanliga skiften (som jag hoppas jag kommer in i snabbt) så nekar jag inte en sekund till att ta mer natt om det i framtiden skulle komma på frågan. Inte ens sekund.

Om man skulle försöka sova, men först en kanelbulle. Eller tolv.


Onsdagen 24 November.

Natten gick hyfsat, fast lite slowmo ändå. Jag nockade huvudet i en hög med pepparkaksburkar och bet mig i läppen i samma veva. Smakade blod. Så hungrig var jag nog inte. ;D . Sen fick vi åka hem, behövde inte skrapa rutorna men gjorde det lite smått iallafall. Körde hem i hyfsad slowmo fart då det var snö på vägarna.

Har nästan precis ätit lyxmiddag som pappa stod för. Blev lövbiff med pommes och bearnaisesås. Väldigt gott! Något annat gott var att lönelappen kom idag, men återigen har jag ingen aning om något och timmarna tycks inte stämma med varandra. Får ångest över att jag tror jag blir lurad. Men ja.

11tusen fattigare imorgon då, eller egentligen inte, det åker in på sparkontot. Så leva på mindre än vad jag brukar, men det är något att träna på. Ska köpa julklappar och sånt annars hade jag försökt leva på ytterligare tvåtusen mindre än detta. . .

Nej krypa ner under täcket och kolla csi miami, klockan är fortfarande bara barnet..

Super mätt fortfarande.

Hade helst inte velat röra mig på 1½ timme men det är tyvärr inget jag kan göra något åt. Det är bara att masa sig ut i köket och bre min macka. Packa min kasse med frukt och drickyoghurt och snart ska man hoppa ut i bilen och gasa till kakorna.

Just idag, precis som igår så orkar jag inte riktigt till hundra procent. Men just nu så ligger jag inne med matfeber så det är därför. När ska jag lära mig att äta lagom mycket? Men om det är fett gott så är det svårt att sluta (;

Imorgon får middagen bli tidigare, inget mer med den saken.


Godkväll.

Nu inser jag att mat är ett stort behov då jag blir irriterad bara någon gör ett ljud mot mig. Dessutom börjar magen kurra snart, så då är det ju tur att det står potatisgratäng i ugnen och väntar på att bli klar. YUM! Sen har jag varit ute och kört, va ju inte ens snö på vägen längre. Tur, va små läskigt att köra i drivorna imorse. Handlat för hela veckan nu också. Så middagsmat får tas hemifrån för jag ska inte handla mer denna veckan, inte mat iallafall.

Kanske ska köra och handla julklappar på fredag, det är ju bara en månad kvar till jul så bäst att sätta fart. Tiden kommer bara springa iväg nu den sista tiden skulle jag gissa på.

åååååååååååååh hungrig.

Tisdagen 23 November.

Hoppas innerligt att jag får min lönelapp idag så att jag kan känna mig duktig och snart rik! ;D

Sen natten i korta drag: 1h 45mins övetid yum. De gick bra, strulade, tiden gick fort till klockan fem sen ville jag hem. Ingen daglig dos. Snö på vägarna så det tog en evighet att komma hem. Inom statoil och köpte ostfrallor och mjölk. Gjort varm choklad och brett mina frallor, nu blir det Bones och sen sova några timmar.

Godnatt (;

Mitt beroende börjas igen, eller inte.

Jag har inte druckit en Hustler på minst två veckor, om inte mer. Men idag tänkte jag ta och dricka den som står bredvid sängen. Känns som jag skulle behöva en liten kick, om den nu skulle ge mig något. Är lite off idag. Så jag hade väl hellre varit hemma men om någon timme kommer min energi tillbaka och då kan jag lika gärna jobba och tjäna pengar.

Hoppas att jag får lönelappen imorgon så jag kan dregla lite över summan av pengar jag tjänat ihop (;


Me picture.


Snart börjar jobbveckan.

Dags för en dusch, fixa vid sig till jobbet och allt det dära. Idag börjar jag ju kvart över åtta istället för nio så lika bra att göra allt tidigare. Annars har jag gjort så lite som möjligt idag. I princip bara ätit och kollat Bones ..

Nothing happens unless first a dream.

Godmorgon.

Imorse vaknade jag och hade haft typ världens häftigaste dröm, men ju mer jag vaknade ju mer försvann drömmen som hade varit perfekt som film material. Önskade att jag mindes den för då skulle jag skrivit ut den i bättre version och novellat den så att säga. Läskigt bra var vad den var (:

Sen blev jag väckt för en stund sedan. Pappa hade varit i Klippan för lillebror skulle till skolan så påvägen hem hade han kört till koch's och köpt frallor så vi åt en gemensam frukost han, jag, syrran och mamma. Inte ofta sånt händer så man får ta vara på tillfällena, det var mysigt.

Nu ska jag slänga mig i sängen igen, kolla lite Bones och kanske sova lite till då det inte är mycket sömn jag fått inatt. Som vanligt då.

I just cant stop.

Måndagen 22 November.En bukett rosor som jag verkligen skulle uppskattat, fast ännu mer om det varit olika färger då det blir lite tråkigt att ha samma färg dag ut och dag in. Tolv användbara rosor, priset $250.

Perfect valentines gift.

Charlie bit me.


Det finns inget ord som sätter sig rätt, men wierd är väl det som kommer närmast. Jag brukar vakna upp med blåmärken som inte var där innan, några gånger har det hänt att min lillasyster har haft blåmärken på exakt samma ställe på sig själv. Detta är bra konstigt.

I fredags hade jag bara armar hos Frida och när jag var på toaletten med Sandra & Pernilla såg jag märke på min arm, det ser ut som någon har bitit mig men det är inte någon som har gjort detta, det är något jag vaknat upp med igen. Jag börjar ifråga sätta om det inte pågår något underligt i vårat hus. Frågade min syster, hon hade dock inte något märke och ingen har bitit henne så denna gång är det bara jag. Men det är ändå bra konstigt.

Oh heaven is a place on earth.

-.-'

Lyckades sova i tre timmar innan jag vaknade i imorse, sen kunde jag inte sova på tre-fyra timmar. Sen lyckades jag sova bort hela dagen. Vaknade och åt middag. Efter det la jag mig för att se klart mitt csi miami avsnitt och råkade somna på nytt, såg det avsnittet tre gånger innan jag lyckades se hela utan att somna :/

Nej min sömn är helt förstörd och jag gillar det inte. En natt vecka kvar sen blir det åter vanligt skift i några veckor sen är man ledig. Det ser jag framemot. Då tänkte jag passa på att besöka Ullared och lite sådant. Ive got plans..

But all I really want is to hold you tight.

Söndagen 21 November.

Hello, I was drunk when I took this picture. You can see it in my eyes ;P

Snart myspys.

Gårdagen var lyckad, så tack Frida (: Även imorse var jag full när jag vaknade. Halsade i mig ett glas vatten och en liter äppeljuice. Åt lite mat och sen har jag somnat en massa hela dagen. En vanlig bakis dag egentligen. Nu har jag nyligen duschat så ska packa min väska med badkläder och lite sånt sen ska jag åka och hälsa på Natha. Det ska bli trevligt som attans, dessutom att bara ta det lugnt. I need it, även om jag haft två vita helger i rad (:

Aja ha en underbar lördag så hörs vi.

We cant go on togheter, on suspicious minds.

Lördagen 20 November.

Jag är faktiskt inte stark alls. Det finns något som skrämmer mig så jävla mycket faktiskt. Men jag vågar inte ens nämna den saken. Precis som när jag blev singel så blev jag mer singel när jag själv erkände det och nu. Om jag erkänner. Om jag ger med mig. Om jag låter det falla. Jag vill inte. Jag vågar inte. Jag är så rädd. Jag vågar inte ge dig några tecken till saker du inte ens tänkt från början. Jag älskar dig så mycket och ord kan inte beskriva det. Det finns ingen, och kommer aldrig finnas någon som tar din plats i mitt hjärta. Jag älskar dig förut, igår, idag, imorgon, för alltid! Du är underbart älskad.

There is no one who can take your place, love you so much.

Var det någon som sa fest?


Har precis vilat middag. Eller ja, kollat på OTH i lugn och ro efter jag ätit för jag blev alldeles för mätt på potatisgratängen. Nu är det snabbfix innan man ska ge sig iväg på Birthdayparty!!! (: Fetta hela natten lång, eller något.

Drink and get drunk.

Jag outtar folk i min blogg.

Idag är det denna personens tur att bli outtad därför att det är en speciell dag (: gratz <3

Fredagen 19 November.

Äntligen har jag kommit upp, var riktigt jobbigt idag också. Känns som jag vill sova typ fem timmar till. Det går icke, men nu börjar jag förstå varför jag har lugna helger. För jag orkar inte :P Aja. Ska klä på mig och sen köra iväg och handla lite. Sen är det väl dags att fixa sig inför kvällens festeri.

Vem vet inte du, vem vet inte jag ladidadadida ladidodididaaaa.

Dags för ett hejdå.

Det är väl dags att stänga av musiken, stänga ner datorn och plocka ihop mina grejer. Hoppa in i en kall bil, ösa musik och värme och sen inta veckans sista arbetspass. Detta med en önskan på en bra start, en snabb natt, och ingen is att skrapa från rutorna imorgonbitti. Take care, sleep tight and so on (:

I got them candy kisses on my mind.

Just an addiction.

Bara några av många.

A lesson I needed to learn.

Jag har ju sagt att jag nu i efterhand vet saker jag inte söker och vill ha i framtiden. Att innan visste jag inte mycket men efter visste jag i allafall att några punkter aldrig skulle ske igen. Men inte nog med det. Man kan inte styra sina känslor, hur man tycker och ibland inte hur man tänker. Jag är då tyvärr en person som hela tiden säger dom där sakerna, medan andra håller tyst. Till nästa gång hoppas jag väl att jag lär mig att inte säga allt som simmar runt i huvudet på mig. Alla gillar och uppskattar inte det.

Jag har tyvärr svårt för att vara ett mysterium, jag är nog mer som en öppen bok.

Tröttare ögon idag.

Om jag hade svårt att komma ur sängen igår så var det inget emot vad det var idag. Snoozade och snoozade. Ville inte upp. Dock måste jag fixa lite mat nu, annars hade jag nog kunnat ligga kvar i min varma sköna säng. Har satt min söta låt på repeat. Kan inte sluta lyssna, den är söt.

Keep thinking of someone.

Sov knöligt idag.

Kan bero att jag sov i denna under täcket. Lagom jobbigt men sökte värme.

Så vill mannen bli älskad.Ska frågetecknena uträtas? Ska man få klar sida på vad som försigår innan för deras pannben? För en krona plus porto ska jag lära mig hur en man vill bli älskad. Finner jag något bra, så delar jag med mig (;

Ruff, I rather feel pain than nothing at all.

Låter slumpen avgöra.

Jag har insett det på sista tiden. Jag är så kluven för det mesta, vet aldrig vad jag vill. Det är därför jag lever som ppl-pleaser för jag tycker det är lättare att folk som vet vad dom vill bestämmer än jag som inte vet. Följer strömmen, thats me.

Men som sälen resan. Jag visste inte om jag ville dit, så jag sa är där plats så åker jag, är där inte så sparar jag pengarna och där var ingen plats så inget mer med det. Jag är visserligen glad nu när jag har andra planer på G som kommer kosta pengar så.

När det kommit till en annan sak så visste jag heller inte vad jag ville. Nu fick jag veta lite annat, så om jag får chansen så tar jag den men om chansen inte kommer så blir jag inte ledsen eftersom jag inte egentligen vet vad jag vill. Så helt enkelt så låter jag slumpen av göra. För om man ändå inte vet, då kan det kvitta.

Like a kid in a candystore always coming back for more.

Torsdagen 18 November.

Då var jag hemma igen. Efter en halv sleden natt. Jag var en aning trött men typ vid tre så blev jag pigg och tiden gick helt plötsligt snabbare. Sånt gillar jag minsann. Fick höra mer dra-på-smile-bandet-saker idag. I love it.

På måndag är det möte innan jobbet, eftersom jag går "ständig" natt nu nästa vecka också så tyckte ena förmannen att jag också borde gå dit då jag frågade om det även räknade med mig. Detta gör att jag ska vara på jobbet 20.15 istället för 21.00. DET KOMMER BLI EN LÅNG MÅNDAG! :O , bara jag får pengar för dom extra 45 minuterna så gnäller inte jag (:

Nu ska man försöka sova lite så man är människa nog att ta sig utanför huset i eftermiddag. Good luck with that!

The truth, is all that you cant say.

Plockat alla dina kakor?

Snart på ett nytt skift. Har legat i sängen mest hela dagen så har varken handlat frukt eller drickyoghurt så får väl köra inom Statoil eller något påvägen till jobbet. För enbart macka funkar ju inte.

Im his candy girl, we got the sweetest love in the world.


Candy kisses.


Yesterday stays in the past.


Har svårt för att gå upp ur sängen.

Mitt rum är kallt, under täcket är det väldigt varmt & skönt. Är det konstigt att jag snoozat fram tills typ nu. Fast sen att jag somnade runt nio är väl en del till det också. En fiskgratäng står i ugnen nu, slippa köra och handla är bäst. Så slänga mig i sängen igen är vad jag ska göra, vänta på att maten ska bli klar.

Brrr det är jätte kallt om fossingarna, mitt täcke är behövligt nu. Tjingeling.

Look around you, see what you got and take care of that.

Onsdagen 17 November.

Halva arbetsveckan har redan gått nu. På det igen ikväll, och imorgonkväll sen är det helg igen! Herre vad tiden går, snart är man oldie och får ta till redskap för att gå stadigt. Ångest!

Nåväl, natten har varit hyfsad. Tiden har inte gått så himla fort men jag fick komplimanger för bra arbete så jag nästan blev generad. Fick höra att jag väldigt duktig och flitig. Det gör mig glad därför att min insatts märks. (Till skillnad från hemma, gör man något märks det inte och då gnälls det över det man missat istället *blink*).

Det är en positiv sak med natten (om jag redan nämnt det så nämner jag det igen) att det är lugnt & tyst, men samtidigt så behöver man ibland jobba för två då man tar varandra på paus ibland. Det gör att man lär sig mer. Eftersom vi är mellan 6-9st på natten, beror på vad vi kör för kakor så syns man, märks man. Man får en annan kontakt med dom man jobbar med, intimare. Jag gillar det lilla gäng vi är på natten och jag trivs väldigt bra. Det kändes väldigt bra inatt att jag fick veta att det var ömsesidigt och dom på natten ville ha mig där också. Sånt blir man glad av att höra. Me like.

Nu blir det sängen. Till att försöka sova, hur långt tid det nu kommer ta ska vi inte gissa. Hade dock önskat max en halv timme men sån tur är jag nog inte född med. Nåväl, godnatt, godmorgon what ever you like (:

Show them your best side.

Min kära rost-Dagge.


Han gör mig lite ledsen. Han mår hela tiden dåligt, när man botat ena saken så kommer fasen nästa sak. Igår när jag skulle starta fläkten så small det, eller gnistra gjorde det. Kontakten rök och jag fick köra utan fläkt igång. Det var visserligen inte så farligt men minsann inte kul heller.

Ikväll får jag ta brushans bil och pappa tar min bil imorgonbitti så kan han troligen fixa det på jobbet imorgon. Han är snäll, det är han verkligen min papsi (: Men nu måste jag ut och skrapa rutorna för det är minus grader och grejer så ha en underbar natt alla nu beger jag mig snart till jobbet.

I've got dreams I got to pay for so I need to work hard.

Almost time, again.

Tiden går fort, kanske blir så när man i stort sätt sover sig förbi dagen. Har redan lite små ångest över hur jag ska lyckas vända tillbaka mitt dygn när vecka 48 kommer. Känns lagom omöjligt men det ska gå. På ett sätt eller ett annat ;P

Nu är det dock dags att fixa maten, packa väskan osv. Ska snart köra till jobbet. Ännu en natt bland kakorna. Vågar man hoppas på lika bra start ? Hoppas kan man alltid (; hä hä.

One day and one step at the time.

Dagens middag.


Korvstroganoff, ris och grönsaker.

Are you fcking down down down.

Nope. Det är lite i jämförelse med högstadiet. Blygheten trycker fram sitt ansikte. Andra ska lägga till en hjälpande hand och säga sina meningar. Skratt. Vad som är på riktigt och inte är svårt att avgöra. Men det är kul. Bringar fram ett leende jag saknat.

I'm alive.

Tisdagen 16 November.

Första natten i veckan går alltid fort, den tanken kom efter att Pompom sa att gör inte varje måndagkväll det?. Jo sant. Denna natten gick från halv tolv till halv fyra på typ en kvart. Okej lite överdriv kanske men det gick fort. Vet att natten inatt inte kommer göra det då vi ska väga vilket blir att sitta på en stol och kolla på en maskin i en halv timme tills man kommer därifrån. Nåväl, ska inte gnälla. Kan ju äta pepparkakor samtidigt (;

Fick en väldigt bra start på natten som gett mig glädje nästintill hela natten. Yäääällo.

Och nu funderar jag på att sova men är inte trött, jo lite i vänster ögat men det räcker inte. Dessutom är jag hungrig, ville göra äggröra men osten luktade typ fis så hela matlusten försvann, även om jag fortfarande är hungrig. Men orka äta macka, det äter jag på jobbet så det räcker & blir över.

Får väl bli stekt ägg då, hört att ägg är bra. Men mot vad vet jag inte, bara hört.. Så vi kör på ägg. Sen blir det ett avsnitt Bones och efter det ska jag krama kudden dunder hårt. Snaaaaark till sen eftermiddag I guess.

All I want is a life full of laughters.First night at work, this week.

Snart dags att jobba. Det känns ändå lite wierd att man åker till jobbet när alla andra kommer hem, eller t.o.m gör sig iordning för kvällen, sängen och det snart är dags att sova. Ibland när jag säger hejdå och kör mot jobbet så känns det till och med som att jag inte alls kör till jobbet utan lever ett dubbel liv. Fast ja, lönelappen säger ju annat såklart (;

Vill ha den tjugofemte nu så att jag kan se hur bra lön jag har. Hur mycket jag kan spara för denna lönen ska jag leva fattigt på. Jag ska spara näst intill allt och leva så fattigt jag bara kan. I need to try.

Nej ett avsnitt Bones till sen är det dags att göra sig redo för att köra till jobb, ni får ha en underbar kväll alla (:

When he makes you smile, keep him around.


Im awake.

Jag kan inte skriva. Det blir bara ett evigt tjat om hur jag inte kan sova om nätterna, hur jag sover bort dagarna och sen en liten handledag på det. Nej just nu är jag väl inne i en orklös period, men så länge jag spenderar min lilla energi rätt så kan det kvitta. Och med det syftar jag på att jobba så ingen undrar.

Håller på med maten, vilket är väldigt bra då magen börjat kurra något fruktansvärt. Börjar bli lagom hungrig alltså.

Dont be afraid to try.

Jag längtar till julen.

Har fått små julkänslor sen jag började jobba, vilket var i Juni. Men nu så längtar jag mer då jag har redan ätit en del pepparkakor (enbart på jobb dock), druckit julmust. Jag är sugen på glögg och lussebullar så det får väl intas snart det också.
 
Tänkte inte gå på julskyltningen i Perstorp då ingenting kallar mitt namn dit, så tänkte nog testa på julskyltningen i Örkelljunga om jag går någonstans. Oooh, mörker, kyla, varma kläder, sällskap, mys. Jo jag har fått en sån enorm längtan till jul så det finns inte.
 
Mest av allt för att mami ska inte jobba denna julen så hela familjen blir samlad vilket inte är ofta. God julmat, ännu mer mat, Kalle Anka, julklappar, gröt, gemenskap. I love it long time!
 
Vi ser det snöa, vi ser det snöa det var väl roligt hurra.
 
 

Måndagen 15 November.

Jag lyckades faktiskt somna inatt, till och med runt tolv eller så. Men sen vaknade jag och nu har jag försökt sova i en timme men det känns helt omöjligt. Jag är pigg, mina tankar håller mig vaken and so on and so on.

Den som skrattar sist har svårt att fatta poängen.

Kvällens tidsfördriv.


Redo för en pan pizza.

Min morfar var här och vi typ firade väl fars dag eller något. En dag jag inte vågar yttra mig om utan att det kommer missförstås och tas på fel sätt så därför skriver jag bara att vi hade en mysig middag. En god efterätt och sedan härligt prat och en hejdå kram när morfar åkte hem.

Sen efter det har jag inte gjort speciellt mycket, inte i nämnande väg iallafall. Nu skriker snart min mage så jag tänkte låta en pan pizza slinka ner. Yum!

He is the man that is my hero.

Godmiddag.

På ett sätt är det väldigt skönt med att jag har natt i två veckor till. För mitt dygn är total förstört. Jag kan inte sova på nätterna. Jag sover bort hela dagarna och somnar under dagen också. Vaknar till liv vid tio tiden och framåt. Jag ser inte framemot när jag måste på allvar vända rätt allt då jag ska börja på dom normala skiften igen.

Nåväl, det är fars dag idag. Morfar är här. Vi ska äta kycklingmiddag och ha det trevlish. Jo så att nu ska jag väl också pallra mig upp for real. Är ruskit trött för jag sover så himla dåligt, rullar runder och vaknar trehundratusen gånger om natten/morgonen.

I feel sorry for myself.

Söndagen 14 November.


Dags att rensa ut det gamla.

Genom alla år som jag har levt så har jag samlat på mig en massa onödiga saker. Man tänker i banor som att jag kommer använda det någon gång, jag kanske vill ha det senare. Men man får slå sig själv i huvudet med en kudde, säga vakna och sen slänga allt onödigt skit.

En plastpåse, en papperskasse. Nu ska jag inta en garderob och slänga onödigt skit. Förr eller senare måste det ändå göras. Kommer inte ha möjlighet att ta allt med mig den dagen jag flyttar. Jag vill ha enkelt, simpelt & stilrent. I denna röra kommer det aldrig att bli så.

Ett steg mot simpelheten tack.

Alltså vad har hänt?

Jag sitter här en lördag kväll, det känns som söndag och jag funderar på om jag inte hellre jobbat nu? Whats up with that? Jag är ju helt körd i huvudet.. Men min energi är totalt bort blåst, nu när klockan börjar närma sig kväll mer & mer kommer den tillbaka.

Jag somnade efter sju i morse, gick upp runt jag vet inte när. Åt middag. Snackade med Natha och avblåste kvällens träff och lät henne flyga fritt i Hbg istället. Skaka rumpa och sånt latjande då jag själv inte alls orkar eller har suget till det.

Har skrivit ut mitt papper och ska skicka iväg ansökan till livsmedelsförbundet i veckan. Komma med i facket är en bra sak nu när man har någorlunda stabil inkomst. Så man får en hjälpande hand ifall man skulle hamna på den inte så stabila sidan igen. Inget jag strävar efter men man vet aldrig när efterfrågan försvinner. Vill inte gärna stå där med lång näsa.

Annars? Det känns verkligen som söndag. Totalt segt är vad det är.

There's no one to blame.

I have myself, thats good enough.


Nackdelen med nattjobb.

Det är väl den självklara att dygns rytmen ändras helt. Jag är inte tillräckligt trött för att sova yet. Jag sover bort hela dagen och är sedan orklös till sen kväll - mitt i natten. Nej krypa ner i sängen och kolla mer Bones. Godnatt.

Dont cry over lost love, its lost for a reason.

Lördagen 13 November.

Att vara singel eller att vara i ett förhållande. Det är klart att man förändras som person. Vilket jag i min första rond inte trodde, jag trodde aldrig att jag skulle förlora mig själv till en annan person. Att jag skulle dras så att jag blev något jag inte gillar.  Jag är nog lite små rädd att jag ska hamna där igen. Att jag är en person och ju längre in vi kommer ju mer förlorar jag mig själv och blir totalt överkörd av mina känslor så att jag skrämmer iväg killen som står framför mig.

Jag har börjat se killar som fega varelser. Jag vet att man inte ska dra alla över en gräns men hur ofta är det inte en katt och råtta lek och när leken är över är det roliga över och killen sticker. Hur ofta är det inte att det funkar så länge det är killen som styr och ställer men börjar tjejen ta steget framåt så backar killen. Blir rädd och springer iväg. Ja det är tyvärr den bild jag har fått av killar. Av många fler anledningar än en.

Jag är inte en kärleksperson. Jag avslöjar mina tankar och känslor för mycket när jag blir bekväm. Både dom bra och dom dåliga. Det är nog tyvärr ingenting jag kommer kunna ändra på i heller. Fast antar att jag en dag kommer hitta en man som är man nog att ta mig med storm och rycka upp mig ur mitt meningslösa liv och kan ta mig som den kvinna jag är. Just nu känner jag mig dock inte som en kvinna. En lost lost liten flicka. Hrm.

Obetydligt och känslolöst, thats more my thing. Då behöver man inte vänta sig något. Då kvittar det hur det är för det betyder ändå ingenting för någon. Bara något som händer. Lost in the moment. Nej jag har inte ens hittat mig själv. Going with the flow.

I change my mind like a psyco bitch.

Glider på en räkmacka.

Jag har aldrig varit ett fan av A.Weise. Jag gillar inte när han uppträder, brukar oftast gå där ifrån för dom inte tilltalar mig det minsta. Förutom idag, idag stannade jag. Rock temat va ändå helt okej, fast han blev total sågad utav juryn.
 
Vad jag tycker är ännu mer fel med denna personens vistelse i Idol är att han får en massa extra. Jihde drar fram honom hela tiden. Spelar upp en låt som ett fan gjort, detta i direktsändning. Han får en massa feedback, drar fram honom på scenen där han ska göra "comeback" från förra veckan. Så knuffar han ner Jihde från scenen. Jag säger bara åk hem du har haft dina 15 minuter i rampljuset. Du ska inte särbehandlas för att din pappa är Arne Weise!
 
Love me the hard way.
 
 

Thaibox.

Nu känner jag mig cool som ska sätta mig framför tvn med en thaibox. En sådan box som jag nog bara sett på tvn förut men nu ska kränga god matifrån. Nudlar, friterad kyckling & räka, kycklinggryta och fasen vet allt. Yum säger jag bara, bra början på denna fredagkväll. Antar det blir kränga hela kvällen framför idol och sen bege mig till Bones. Eller något.

You change your mind like a psyco bitch but the sex is good so I think I'll keep you around.

Godmorgon.

Eftersom jag inte hade tänkt gå och lägga mig nu så blir det lite frukost i form av pan pizza och sen ska jag slänga mig i sängen och kolla på Bones. Ska försöka hålla mig vaken, försöka mig på en powernap i eftermiddag och ha det så. Fast vi alla vet att det kommer inte hända, jag somnar troligast inom två timmar.

Light up the dark so that I can see you better.


Jag är ingen negativ människa, egentligen.

Men när det kommer till en punkt i min tankebana så är det bara negativitet, för det mesta iallafall. Men idag var första gången på ett väldigt bra tag som det kom upp en sak som fick mig att tänka att allt faktiskt inte är negativt. En gång så var det ju annorlunda. Men en gång är ingen gång och därför kommer inte två på tal.

Stay with the garbage, you stink.

Fredagen 12 November.

Jag hade verkligen inte nekat ett par händer på min kropp förut. Hade nästintill fruktansvärt ont i ryggen på ett ställe sen gick det över till revbenen också sen gick det över till magen. Så i korta drag kan man säga att jag varit ett vandrade AJ! Ont i hela kroppen. Hoppas jag inte är påväg att bli sjuk bara. Fast varför skulle jag det? Jobbet sliter på ryggen inget mer med det!

If.. Then I'll take a chance.

Waiting waiting.

När jag äntligen hittade något som kunde hjälpa mig så funkade inte det programmet på min dator. När jag sedan skulle gå och be om hjälp hos mamma & pappa så funkade inte skrivaren då den gula färgen är slut. Sitter här och vill göra detta nu nu nu nu!

Skriver lista. Ska föna håret. Ska klä på mig. Göra min macka och packa ner frukt. Snart dags för jobb, jag bara väntar & väntar. Men detta ska ske. Spendera pengar efter spendera pengar.

Give me a push.


Last night at work this week.

Veckan har bara flugit förbi tycker jag. Är redan inne på sista natten, förhoppningsvis så rullar även denna natten på som bara den. Kan nog tycka denna veckan har varit en av dom roligaste på länge i jobb väg faktiskt. Tack vare plocka blåbär och sånt. Övertrötthet som tagit över och allmänt flumm mig och Carro imellan.

Men som sagt imorgon bitti när man kommer hem så ska man bara sova lite sen är det helg. Härliga puckar. Om det sedan blir party i Kvidinge på lördag återstår att se, går på humöret I guess.

Watching you walk out of my life doesnt make me bitter or cynical about love, but rather makes me realize that if I wanted so much to be with the wrong person, how beautiful it will be when the right one comes along.

Jag vill väldigt mycket.

Eftersom jag fick glädjande nyheter om att det inte alls var månaders uppehåll på jobb fronten har jag tagit mig en funderare. Jag vill verkligen, är helt hyper om det. Men som alltid kommer det väl att svalna innan jag kommit till kritan och då står jag här och stampar på ruta 1 igen.

When love takes over.

New bling bling.


Torsdagen 11 November.

Mörkt hår är som het sommar dag med glass. Tycker alla ljushuen blir mörka nu för tiden men det känns kanske som en mer mogen hårfärg? Jag vet inte. Jag trivs bättre i det, därför stannar jag i det. Även om jag gärna bytat till någon annan hårfärg för att gå mot strömmen.

Natten inatt har inte gått så bra, känns som vart jag än gick så cp'ade kakorna sig. Sen vid halv fem så var min energi så slut att jag bara ville hem. Ont i hela kroppen och frusen var jag också. Trevligt avslut när man såg sitt tanke hue .. Mähä..

Sova - Vakna - Äta - PN? - Jobb - FCKING HELG!! :D

Det är ingen glädje att vara sysslolös, det roliga är att ha mycket att göra och strunta i att göra det.

Mer glada nyheter.

Jag har ju på något vänster gått och sagt att det blir uppehåll på jobbet fram till April. Var jag fått denna information det vet jag inte, men när jag jobbade som timanställd var det väl runt den tiden som dom började ringa in mig och kanske det är på den vägen.

Dock börjar vi jobba igen i Januari. Dom vet inte hur stor styrka som behövs ännu men det är iallafall dags igen i början av Januari och det känns väldigt bra, att inte ha den stora luckan på några månader utan inkomst. Nu handlar det bara om ledighet över jul & nyår. Love it.

Bär inte gårdagens bördor för de hör gårdagen till.

Onsdagen 10 November.

Som att jag inte hade jobbat tillräckligt på jobbet. Det första jag gör när jag kommer hem är att börja med disken och plocka undan lite i köket. Jag är inte jätte trött, ändå har man varit jävligt övertrött och skrattig på jobbet. Sista timmen har man nästan varit dubbelvikt av skratt. Sen avslutade man med att nästan klättra in i skåpet av skratt. Nej herregud, ett tecken på att sömn är behövlig kanske?

Hade tänkt starta lite Bones och somna till rösterna, kanske ännu en het stund med Seeley Booth. Han hamnade ju mitt i min dröm jag hade innan jobbet. Just för rösterna går in och spelar sitt i mitt huvud istället. Ganska roligt.
 
Av allt hyckleri är blygsamhet den angenämaste.
 

Picture of the day.


HAHAHAHA. Fick ett hårstrå i ögat, thats why. Men denna bilden visar både fylleögat och beskriver hur trött jag var när vi var på infomötet innan idag. Satt och gäspade, magen kurrade och ville bara hem och sova. Så denna bilden passar väldigt bra som dagens bild. Varsegoda! Jag är inte den som är den.

Vänner är de där ovanliga människorna som frågar dig hur det är och sen väntar på svaret.

Apologize.


Glädjande.

Igår kom en av mina arbetskamrater fram till mig och frågade om jag nu hade fått fast natt. Det hade jag, så berättade hon att dom hade önskat mig eftersom ena tjejen hade hoppat av. Dom hade gått till förmännen och frågat om man inte kunde önska, det trodde dom inte men hörde ändå av sig till manpower om det. Så det är på den vägen jag fick fast natt nu i tre veckor (om inget skulle förändras vill säga). Im thankfull (:

Ingen är så blygsam att han inte gärna hör beröm.

Bedtime.

Men om det är för att sova eller bara kolla serier det vet jag inte än. Sitter iallafall här framför datorn och lyssnar på min musik och äter lite micromat. Känner att timmarna jag fick imorse inte räcker i sömnväg och behöver sova lite mer men tror inte jag kommer kunna göra det yet. Men nu blir det lite Bones.

Den som säger att det är omöjligt ska inte avbryta den som gör det.

Bushumör.


Tisdagen 9 November.

Nu är jag uppe, ny duschad & fixad. Ska till jobbet alldeles strax, inte för att jobba dock. Vi ska ha ett litet informationsmöte samt skriva på våra nya kontrakt. Därav den tidiga uppstigningen annars hade jag fortfarande sovit. Hade väldigt svårt att somna imorse, buhu.

Det är svårt att behålla lugnet när man är sysslolös.

Almost time for work.

Min powernap satt minsann där den skulle. Nu är jag piggare än när jag la mig och kommer antagligen klara av natten mer galant än utan den.

Imorgon väntas tidig upp stigning då jag ska vara på info möte på jobbet klockan 2. Lite information samt skriva på dom nya kontrakten, yesbox. Så det är värt det, att stiga upp tidigare än i vanliga fall.

När jag älskar mig själv, har jag inte långt till att älska andra.

En powernap på detta.

Känner mig lite slö i huvudet, därför tänker jag dyka ner i sängen och ligga där en stund innan det är dags att gå upp igen och göra sig redo för jobb. Vill också påpeka att jag gillar min nya musik väldigt mycket, mest dom tre låtar jag la upp förut.

When you love someone, you love all of them.

My new shoes.


Punk goes Pop.

The ready set - Airplanes.


Woe, is me - Hot n Cold.

Asking Alexandria - Right Now (na na na)

Follow your dreams.

Det gör jag bokstavligt talat ibland. För känslorna stärks av drömmarna. Jag tog inte steget in i en lek förän drömmen kom, sen lät jag mig själv glidas med. Sen kom den där drömmen och nu är jag fri. Fri som en fågel långt upp i himmelen.

No wonder I like to sleep, my dreams guide me in life.

Måndagen 8 November.

Som en pung spark ungefär, för jag har hört att det ska vara obeskrivlig smärta. Att få höra något man inte riktigt förväntat. Ha tårarna brännandes, redo att fylla ögonen. Inte få några svar. Inte få någon anledning. Men värst, aldrig få en chans att rätta till. Då känner man sig översköljd. På väg ner på botten. Ett jävla bottenskrap. Som inte ens är värd att kämpa för. Bort kastad tid kunde man sagt, men jag ser det som en vägledning. Att veta vad som inte väntas till nästa gång. Du bara gjorde vad jag skulle gjort om jag inte varit förblindad.

Dont cry girl, he was just a lesson you had to learn.

Snacks.

Dessa är för himla goda vill jag lova. Härlig krispiga med smak av mmmmmm.

Avslutade på Max.

Efter vår tur på Väla så fick vi ju såklart fylla på magarna med mat as well. Så ett litet besök på max var givet. Jag fick ingen max junior och fick istället ta suprime men utan bacon . Gott & mättande. Perfekt avslut på en rolig dag.

I want to be the only hand you need to hold on to.


Ny mössa, även kallad Björnfi**a.


Då var man hemma igen.

Fick faktiskt handlat lite. Även ännu ett par nya skor från Deichmann. Nästan så jag fick dom gratis också. Missförstånd. Dom tog fel på mig och en tjej som skulle byta sina skor och jag stod där med kvitto utan att betala, babbel och sen insåg vi vad som var fel och fick vänta litet tag till sen blev allting rätt och vi kunde köra ifrån Familia och inta Väla istället ;D

Enda minuset med Deichmann är att dom inte har medlems kort för så mycket skor som jag köper där hade jag önskat det fanns. Kanske kommer med tiden, så det är bara vänta och se.

Time will make us close.

En shoppingsväng.

Nu ska jag iväg och troligen spendera lite pengar. Får väl se vad för smått & gott man kommer hem med. Men en sådan god dricka är ett måste att köpa. Nu inväntar jag bara en sällevän sen hoppar vi in och kör iväg. Trevlig söndags göra.

As long as your dreams are coming true, you better believe it.

Utnyttjad.

Av min hund. Känns inte jätte bra att även en varelse på fyra ben, halv blinda ögon och ett extremt klumpit sätt kommer och utnyttjar en på detta vis. Hon kom in i mitt rum och var hur söt som helst, kelig och sånt. Sen satte jag mig vid datorn och hon kom efter, tittade på mig på de där viset. In your face, tänkte hon. Nu ska du allt ta och släppa ut mig. Ögonen. Hon har lärt sig bra. Så det var bara till att låta henne springa ut i kylan.

The love takes over.


Söndagen 7 November.

Man ignorerar dom man inte bryr sig om. Iallfall behöver det inte bli bråk och tjabb varje gång man ses. Jag vet att jag kan få ett hjärta i hundra nittio, en adrenalin kick om jag blir överraskad. Även om det är på det mindre bra viset. Men för det så startar jag inte bråk i onödan. Är det någon man inte gillar så vänder man andra sidan till helt enkelt.

It hurts doesnt it, cause you're in my world now bitch.

Äntligen.

Det tog tid, men äntligen är den i min hand. Igår såg jag att stället där hade det, men slut sålt. Idag på ICA hittade jag en hylla och där fanns det. Hoppas nu det är lika gott som jag förväntar mig. Älskar vitt choklad :D
 
Tastes just like heaven.
 

Man ställer upp för dom man älskar.

Det är inget att kalla någon fjortis för. Gör man det så vet man inte vad fjortis är för något.

Idag är jag frusen, trött & hungrig. Dags att klä på sig byxor så värmen kommer till. Maten dukas fram i detta nu så då blir hungern även mätt. Om man skulle ut en sväng och inhandla gottis till kvällen. För blir nog mer filmmys inatt. Inte lyckats vända rätt dygnet ännu, tur det nu väntas troligen tre veckors natt jobb! ;D

Screaming without a sound.

Lördagen 6 November.

Det är dags för skräckfilm. Äntligen har jag fått denna på datorn och ska mysa ner mig som aldrig förr. Som jag väntat, och längtat efter den. Dock inte sett dom äldre versionerna men tror nog inte det behövs då detta bara är en modernare version. I guess.

edit: Kanske från dessa filmer man fått nonsenet om att ifall man dör i drömmen dör man på riktigt. Vilket visat sig vara falskt i mitt fall då jag dött i drömmar men inte irl (thank god)

Dont fall asleep.  


Payback is a bitch.


Yum yum mat.


Eftersom suget var där igår så fick det bli köpet idag. Proppmätt blev jag. Är jag. Men ändå så ska jag slänga in en påse smörpopcorn i micron, fylla på glaset med hallonsoda sen ska jag krypa ner under täcket och kolla serier eller om jag fixar en bra film. Dunno yet men kommer väl..

Always remember that the future comes one day at the time.

Im hard.

Jag gillade denna, har inte ens tillräcklig hög volym men ändå. Im feeling hard! YEAH!

'You're saying that she's all that you desire, LIAR'

Nyåret som kommas skall.

Har kommit på tal två gånger på kort tid. Ja men bara för att jag tänker bojkotta nyår, vara one of a kind och gå runt i mjukisbyxor, dricka oboy, äta chips och kolla på skräckfilm hela kvällen. Inget nyår har varit wow så varför fortsätta försöka. Det suger, jag nästintill hatar hysterin över nyår. Det är inget speciellt, det blir ett nytt år varje år. Och allt med kläderna, varför så speciellt? Äsch! Nej denna gången skiter jag i det. Eller tar jag en luftmadrass, våtdräckt och paddlar mig själv utomlands. Kanske festa på Ibiza?

Dont follow everybody else all the time, do your thing for a change.

Jag tror inte det finns en för alla.

Jag tror att det finns många för alla. Därför att det handlar om så mycket mer än bara perfect match. Tiden har stor roll. Tänk så träffar du mr right i samma veva som du redan har någon, att du inte lägger märke och ser honom. Då kanske du missar the big love.
 
Kanske att du träffar två personer och den ena lockar mer, kanske att den andra var din mister love? Allting handlar om valen man gör. Jag kanske hade the big love en gång, men då var jag inte mogen till det. När jag var, då hamnade en omogen sak på kroken.
 
Som sagt jag tror det finns många för alla. För annars, tänk om ens mr right bor i London. Åker du aldrig dit, han aldrig hit hur ska ni träffas? Eller han bor här och du flyttar ifrån. Som sagt allting handlar om när man möts, om det är rätt tid och inget annat är ivägen. Det är så jag tror. Tror du att jag har helt fel eller kanske lite rätt?
 
I will still believe it, even if you dont.
 

Oh happy day.

Det är fredag till att börja med. Sen på första pausen så kom ena förmannen (eller vår kontakt in till gille) och frågade ifall Manpower hade pratat med mig om att jobba natt. Jag berättade att jag fått veta tre veckor men tog det som dag för dag så som innan. Hon sa det att Gille ville gärna hyra in mig permanent dessa tre veckor, så får se. Allt hänger på MP, om dom går med på det. Men varför inte. Jag blev glad. Vad gille säger är vad som är bäst, det är där jag jobbar och dom ser mig på ett sätt som MP inte gör, så deras ord är dom som betyder mest. Så att dom vill hyra mig, vilket ifs låter väldigt kul, är det som gör mig så glad. Det betyder att dom är nöjda! Im gooooooood (;

Hold on to the people that are worth your love.

Regn regn regn.

Hade gärna fått sluta regna för min del. Det är deprimerande. Jag har fortfarande inte kommit härifrån, kanske dags för det då jag ska köra om typ lite mindre än en halv timme :O
 
Ångra aldrig det som är gjort bra.

Fredagen 5 November.

Har precis tagit en dusch, gjort vid min macka till jobbet. Ska ta och äta lite klementin-er innan jobb och måla dit ett ansikte och blåsa torrt håret. Klä på mig och sen är jag redo för jobb. Det är dags igen om en timme. Usch, jag är fortfarande halv seg i ögonen och mår lite illa. Går över snart dock, måste bara hinna vakna.

Idag är visserligen en kort dag, eller egentligen handlar det bara om en timme men ändå. Slutar klockan sex, sen ska jag hem och bara ta det lugnt hela kvällen. Kanske kolla idol och sånt, idk. Återstår att se ikväll I guess (:

Vissa har det bra, andra har det bättre. Några har det inte alls.

Kvällsmat.


Jag ska göra sånt som finns ovan, fast inte i ugn utan i vår lilla maskingrill. Sådan som andra folk säkert kallar för toaster eller något. För dom kallar mackorna för toast's .. Själv har jag alltid kört med grilladmacka så då kallas den för grill, eller något. Nåväl, massa ost, plus baconost, tomat, skinka och grillkrydda. Säger bara yum!

All that I am after is a life full of laughters.

Dagens jobbpass.

Har varit helt okej, fick lite små besök så man kunde skratta och snacka och allt de där också. Av både den ena och den andra. Sen tjugo över åtta kom dom och frågade om jag ville jobba över, utan att tveka svarade jag ja. Varför inte, har inget mer speciellt att göra. Som sagt så lever jag för jobbet nu då jag vet att det kanske snart blir uppehåll.

Snurrade ner till arraksbollarna och där blev det senare städning med en del skratt. Sen i omklädningsrummet skulle man tro att alla var övertrötta. Skratt för inget, men sånt gillas. Sånt gör att man trivs på jobbet, yeah!

Dock kan jag tycka mina vinterskor är värdelösa för dom är inte vattentäta, märks inte iaf. Och med tanke på att snö smälter och blir blött så kan man ju tycka att just vinterskor liksom gummistövlar borde vara vattentäta! Dagens minus vill jag påpeka.

Dagens plus går ju lätt till att mitt kontrakt förlängs plus att jag kanske kommer jobba natt nu tre veckor framåt. Om jag har tur iallafall! Me like.

To succed you have to stop being ordinary and be legend- wait for it  -dary.

Torsdagen 4 November.

Skickade iväg önskemål om att också få jobba 8h's på jobbet ibland då jag tycker det ofta är samma folk som får göra det. Skickade även iväg ett mail till en annan på MP för att fråga hur mötet gick och om förlängning var möjligt för jag ville gärna förlänga mitt kontrakt.

Jag blev uppsatt i mallen som person att jobba 8h's men nattarbetet börjar 45-46 & 47 fick jag veta så glad är jag om det verkligen blir så, plus att mitt kontrakt förlängs till den 17 December. Mer om det på tisdag då min kontakt på MP troligen kommer till Gille i nästa vecka. Skulle bli mer info till alla senare, men oh happy day!

Sånt här gillar man att vakna till, en helt underbar start!

Guys want to be girls first love, girls want to be guys last romance.

Sambo sökes.

Det är så att jag efter frågar en person som vill ha en inneboende i några veckor eller så. Fast jag har några punkter att komma med, varför inte liksom. Skulle inte kunna flytta in hos vem som helst (;

1. Måste vara i närheten av Örkelljunga, max en kvart därifrån för jag ska inte ha längre till jobbet än vad jag redan har. Punkt slut!
2. När jag sover, då sover jag så låt mig sova och stör inte min sömn. Om jag inte försovit mig och måste till jobb så får ni kasta vatten på mig om ni vill ha blött i ert boende vill säga.
3. Internet är ett stort måste så jag kan komma med min big-mama-dator, nörd som jag är.
4. Jag kan faktiskt ställa upp med att koka makaroner & hångla. (dvs om det är en snygg kille jag bor med, eller tjej?)
5. En delad dubbelsäng eller en soffa för mig att sova i hade varit bra. Eftersom sömnen var en viktig punkt för mig.

call if you want me ;P

Kvällen är kommen.

Dagen på jobbet. Finns inga ord, jag saknar nog natten. Vi är intimare, vilket gör att man nu i princip snackar med alla. För vi är ju inte så många och har många timmar att gå igenom tillsammans. Klart man måste prata. Idag, nästan inga ord alls. Första timmen gäspade jag gång på gång. Inte hunnit vakna så tidigt på dygnet.

Men har också insett att mitt dygn helt och hållet följer hur jag jobbar. I got no life. Jag bara jobbar. Men så får det vara ett tag, för sen har jag kanske för mycket fritid igen en stund. Då tar jag igen det jag missat.

Nu ska jag äta grilladmacka (även kallad toast, varma mackor) och kolla på någon serie. Tända ljus är ett måste. Hög mys faktor plus värme på samma gång.

There's no chance unless you take one.


Ett litet skratt.

"You know the world is messed up when the worlds best rapper is white, the best golfer is black, the tallest man in the nba is asian, and the girl with the highest voice is Justin Bieber"

Onsdagen 3 November.

Vaknade imorse runt fem och hade väldigt svårt att somna om. Sen hade jag en aning svårt att komma upp vid elva. Trots att mamma stor städar med musiken på nivå hundra ... Efter en halv timmes snoozande var det dags att gå upp. Duschade. Betalat en sak från datorn. Kollat mina mail. Tänt ljus för att få extra värme. Lasagnen är i ugnen.

Drygt en timme till jag ska vara redo för jobbet. Har både huvudvärk och mår illa. Men illamåendet är för att jag är hungrig så går ju över om drygt en halvtimme. Vatten och en tablett ska också tas så att det försvinner från min värld. Jobb jobb jobb, vet inte hur taggad jag är egentligen.  Nej om man skulle ta på sig några trasor?

Sometimes you have to let yourself be weak so that you can grow stronger.

Kvällsing.

Spenderar kvällen med att äta choklad, vika & lägga in tvätten i garderoben, städa undan lite på rummet samt kolla på olika serieavsnitt, just nu står 90210 s03e07 på play. På återseende suckers.

I got this happy spot that lights up a smile on my face.

Chilla i sängen.

Har varit i byn, hälsade på Sandra på sin praktikplats. Körde och handla. Kom hem, lillebror blev ledsen för jag glömt honom så fick köra ner och handla en gång till. Gjorde mat. Nathas goda kyckling gryta, fy fan va jag dog. Så mäktig så jag inte ens orkade hälften av maten. Plöööö.

Nu ska jag slänga igång Bones och slänga mig själv på sängen. Blir ju troligast inget jobb ikväll så då passar jag på med att bara ta det lugnt. Måste vända dygnet tills imorgon , då blir det uppstigning runt 11 för att hinna med saker innan jag ska jobba.

A kiss is a pleasant reminder that two heads are better than one.


Im out of work today.

Det vet jag därför att jag står med på listan för att jobba eftermiddag imorgon. Nåväl tillbaka till det vanliga nu då. Kommer säkert att gå bra. Fast man kan ju alltid hålla tummarna att dom ringer inom närmaste timmen och säger att dom behöver en. Eller?

Anything worth having is sure enough worth fighting for.

Godmorgon.

Natten har faktiskt sprungit förbi, men det tycker jag alltid första natten gör. Nog för man har vilat upp sig lite under helgen och sen blir man bara tröttare o tröttare för varje dag. Men iallafall så har det gått bra fram till sista timmen för då strulade datum, locken gick inte på, burkarna fastnade och allt. Men tyckte jag jobbade på väldigt bra och lyckades komma ifatt med alla brukar lagom till uppehållet då dom egentligen skulle komma ifatt. Svettig blev jag också halvt. Då har man jobbat vill jag lova! Känner mig duktig.

En annan framfot jag visade imorse när vi blev av bytade var att dirr gå till en av dom som jag vet typ är lite över alla andra. Gick och frågade om natten som kommer att ingen Mp'are var med och att jag hört dom var en för lite. Inga uppgifter dom fått men dom skulle ringa och ta reda på hur det skulle bli och vill hon inte ha natt längre så måste någon ta hennes plats och jag är första tjing! Så det tycker jag om. För man måste visa sig lite för att dom ska lägga märke till en och ge en mer om det skulle finnas chans till.

Så jo detta har varit en bra start på veckan faktiskt. Att jag sen nu har energi och hade kunnat jobba någon timme till är ju ett minus då jag behöver sova. Men såhär är det nästan alltid. Illamåendet är också på besök, har spökat sen halv 6 :/

Efter uppförsbacke kommer nedförsbacke.

Tisdagen 2 November.

Detta inlägg vill jag tillägna dagens födelsedags gris! Så grattis sötnos (: hih.

Time to get ready.

Köra mot jobb om typ tjugo minuter. Mackan är gjord. Även melon ska med till jobbet idag, mums. Håret står åt alla håll & kanter eftersom jag legat och halv sovit till Bones. Dreglade visst lite också. Oooooops. Nej om man skulle måla dit ett ansikte & byta kläder kanske. Sen en lång natt på jobb!

Letting go of the past will take you to other places.

Soet.


Out of work tomorrow?

Stod inte med på listan, eller ingen stod mer för att jobba natt imorgon. Så då är jag garanterat ledig och börjar vanligt skift på onsdag istället. OM det inte är något som är sjuk imorgon så man får hoppa in vill säga. You never know, så mycket förväntas väl inte men ändå lite wierd då vi är fyra stycken inatt. Nåväl.

Ta chansen, det kan inte mer än gå fel.

Måndagen 1 November.

Kan inte direkt påstå att det är mycket som händer hos mig. Ska väl hoppa ner i ett vattenfyllt badkar snart och få lite värme i kroppen. Göra middag, men den ständiga frågan är vad för något? Sist men inte minst ska jag bege mig till jobbet. Så det är så min dag ser ut i stora drag.

It all comes down to the size of your heart.Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0