Snart dags igen.

Sista natten denna veckan, så nice kan jag lova. Dessutom är det ju fredag imorgonbitti och då börjar fm-passet tidigare vilket troligast gör att jag slutar 6 istället för 6.25, det gillar jag! :D Sen är det lång ledig tills jag börjar måndagkväll igen.  Härligt härligt så imorgon ska det sovas sovas sovas, träna zumba? tvätta och bara slappa järnet och lördag är det utgång. Lättiponken är i Skåneland ju ;D

Mitt skåp på jobbet.


Här har vi slängt in kläderna, vi har väskan med dricka, ätbara saker, tabletter osv osv. Allt för att klara natten. Jotack, mina kära hustler är också med och dom två på hyllplanet är uppdruckna. yum!

Trött som attans.

Känns som sova är det ända jag gjort idag. Vaknade nyss och nu är frågan om man ska laga mat? Fast är egentligen inte så hungrig så en pan pizza på detta sen packa väskan till jobb. Nyvaken, dont like it för jag är ruskit trött. Hustler och koffeinbrustablett på detta. Tjoheeeej.

Lagom tråkiga.

Men vad hade jag förväntat mig, egentligen? Well. Orkar inte göra någon mat, orkar inte köra och köpa mat till jobbet så får åka inom statoil påvägen till jobb sen. Nu ska jag isäng igen. Powernapa till 7. Natti.

Ill try this once.


Jag har inte en åtthundra läsare så får nog inte ihop något men jag tänkte att jag ändå skulle ge det ett försök, och ett försök endast. Tycker att ni kan hjälpa mig, visa att ni bryr er om mig typ.

Om du fick ställa vilken/a fråga/or du ville vad skulle du fråga mig då?

(personer med länk blir länkade om det lyckas bli någon frågestund & frågorna är intressanta nog). Om inte någon skriver något får jag väl ställa en fråga till mig själv, jag är trots allt min trognaste läsare (; haha. Jag svarar nog på det mesta ska ni se så alla frågor är tillåtna, I think.

xoxo, mysaan.

Godmiddag.

Har sovit så sjukt gott och vaknade av larmet för 1½ timme sedan men orkade inte gå upp så somnade om och vaknade för en halv timme sen. Bara att pallra sig upp. Sen inte för att klaga men det är cp varmt på mitt rum, kan knappt andas så ansträngande varmt det är :/ Jobbigt läge. Får öppna fönstret. Brr.

This is what I'll do,


in the next five hours or so..

Bästa natten.

Tiden har gått så otroligt fort idag, jag har tvingat mig själv att inte kolla på klockan. Istället för att tänka på hur långt tid det är kvar på natten har jag underhållt mig själv med min livshistoria i 'jag har aldrig-leken' - All in my head. Skrev ut på FB där Jez & Bea var väldigt aktiva även om det nog tappade tråden då man enbart ska skriva saker man faktiskt har gjort (; Nåväl, underhållande iallafall.

Tillslut var det dags att byta om och köra hem, nice som attans. Strax krypa ner under täcket men först äta en pan pizza till kvällsmat/frukost då jag knappt åt något på jobbet. Middagen idag mättade länge plus drick yoghurten gjorde sitt (:  Godmorgon , Godnatt what ever you want! (:

Torsdagen 30 September.

Close to my heart cutie.

Dags att nattuggla igen.

Puh, måste tänka bara en natt kvar sen är jag ledig tre nätter tills jag är på det igen. Tänk framåt. Fast jag är glad, tänker pengar pengar pengar. Fast nu ska jag packa väskan, ha det gott & godnatt till er som ska sova! (:

Maten står på spisen.

Laxen är dock i ugnen, mm mm mm. Väntar bara på att broccolin ska bli klar sen ska jag hugga in på en stor portion med ugnsbakad lax, pressad potatis, löjromssås och grönsaker. Som ni kanske märker i mina maträtter blir det oftast detta eller pasta. Jag har ingen variation eller matinspiration at all. Enkelt, snabbt, gott. Pan pizza går också bra ;D hahaha...


The right way.

Ni vet toppen jag köpte och skrev om HÄR, den jag tyckte jag bar upp bäst bak&fram och nog inte kunde använda på rätt håll. Tog på mig den idag, på rätt håll och här ser det inte så dumt ut så kanske kan köra på both ways ändå.


Anti vägarbete.

Igår fick jag inte sova för att dom höll på att asfaltera utanför huset, det gjorde att det skakade i hela rummet och rutorna dallra så det lät som att dom skulle gå i sönder. Det dönade som satan och sömnen var svårt att få.

Idag har det varit tyst eller va jag så väck att jag inte hörde något. Men när jag skulle ner en snabbsväng i byn för att handla bland annat drickyoghurt så tog det mig minst en kvart att komma fram. Stod still i bakom rödljus i en evighet sen lotsades vi till rätta och det gick i slowmo. Tillbaka vägen gick lite snabbare men ändå inte okej.

Tack & lov kör jag till jobbet åt andra hållet och på kvällen då det inte är något arbete på vägen. Hade inte orkat köra en timme tidigare bara för att hinna till jobbet i tid. Pallelelalalaaaaa.

Gille by night.


Med hustlern i högsta hugg. Ingen piercing varken i tungan eller läppen. Het som en solig sommardag. Kallt. Lugnt. Tyst. Struligt. 9½ timmar. Har fått veta att jag ska jobba imorgon också, sista natten sen helg! Fick dessutom förfrågan om jag ville jobba natt hela nästa vecka vilket jag gärna gör även om jag dör av trötthet. Money money money is funny in a rich girls world (;

Onsdagen 29 September.

Då var det snart helg, fast egentligen räknas detta fortf som tisdag eftersom jag inte sovit än. Har ju jobbat hela natten. Vilket idag har varit bättre än igår, tiden har gått lite fortare och grejerna vi gjorde va lite mer energigivande eller va man ska säga, lite roligare så att säga!

Är iallafall hemma nu och ska äta lite sen ska jag sova. Hoppas att gubbarna där ute kan arbeta lite mindre idag så att rutorna inte håller på att skaka sönder, det är irreterande & läskigt på samma gång. Något annat som verkligen var glädjande var att när jag öppna dörren till mitt rum var det varmt, dom eldar!!!! :D

Nåväl, isäng så jag somnar innan 9 idag. Godnatt (:

Goodbye!

Nu ska jag göra vid det sista sen är det dags för att jobba. Känns som det kommer bli en lång seg natt men håller mina tummar på att det blir precis tvärtom. I hope so (: Nåväl, trevlig kväll allesammans.

Laddar mina batterier.

Jag är grymt rädd för att bli övertrött & näst intill somna på jobb inatt så jag har redan tagit koffeintablett i vatten och sitter här med en hustler. Har med mig ett lager i väskan också men tror inte att det hjälper faktiskt! Didnt do it for me last night..



Powernap is the shiat!

Maten gjorde sin resa ner i min mage och jag la mig bekvämt i sängen. Såg klart ett csi miami avsnitt innan jag äntligen somnade. När larmet ringde va ögonen totalt omöjliga att väcka så fick snooza en kvart sen nu sitter jag här normal pigg. Ska börja ösa i mig hustler och skit och mög nu så att man orkar. En timme tills jag ska köra ungefär men den kommer pina iväg snabbt som attans. I can feel it (:

Väntar på mat, i vanlig ordning!

Att det är pastabaserat är väl heller ingen stor chock för någon I hope. Hö hö..

Var nere i byn med lillebror förut för han skulle handla pan pizza, så jag införskaffade lite drick yoghurt till inatt och middag bestående av lasagne. Gott!! Efter att jag ätit funderar jag starkt på att sova till typ sju eller något. Känns som att fyra-fem timmar inte är tillräckligt med sömn för att orka på ännu ett 9h pass..

Down on your knees.

Warpath taking out the trash, Im on a warpath.
You're so dirty should have known by now you're a manwhore.
You're so guilty should have known by now that this means WAR!

I saw that chick that you were with tonight,
she was Justin Biebers look a like.
Boy you think you're such a player right.
But you wont be playing when I get my hands around you.

As long as I get my revenge I dont give a fuck about anything.
As long as you're down on your knees.

You did it once and you did it again.
You thought I was stupid baby boy think again.
You had your fun now I get my revenge.
Im out on a warpath and you're not gonna win.

Yes! Fick som jag ville.

För någon timme sedan ringde min mobil men jag svarade inte för jag sov men fick ett sms i samma veva också. Det stod: "Hej My, har bokat in dig inatt för en av tjejerna har blivit sjuk osv osv". Jag bara yes, då fick jag som jag ville. Att någon skulle sjuka sig så jag fick ta deras plats för att göra det enklare med tidrapporteringen. Oh happy day!

Fast samtidigt så känns det smått kontigt. Igår vid denna tiden på dygnet kändes det som det var en evighet tills jag började jobba. Ja jag var ju t.o.m på Väla & Ikea med Natta, men idag känns det som jag inte hinner något för det snart är jobb :O    Men sova en sväng innan jobb idag, det ska jag. Det måste jag . Annars kommer jag dö inatt. Och det vill jag helst inte, såklart (;

Blöööööp.

Finns det inget bättre så får man lägga upp en egobild eller sjutton. Doesnt matter.

Up but going down.

Tog mig hundra år att somna innan och så vaknade jag till, trodde jag sovit hur länge som helst. Nu ringde det på dörren & det var min morbror som skulle fixa & dona lite ute i garaget så fick kliva upp ur sängen. Nu har jag dessutom hunnit vakna till liv, AAAH. Inte ens två timmar har jag sovit och det känns som tillräckligt, men ska tillbaka ner under täcket först äta lite frukost :P

Now its time for bed.

Även om jag inte direkt känner mig trött än så är det ändå dags. Man vet ju aldrig om dom ringer & man ska jobba så lika bra att få sova några timmar. Nattinatt! (:

Tisdagen 28 September.

Godmorgon eller Godnatt i mitt fall. Onödigt vetande = idag är det 5 månader tills min födelsedag.

Nåväl, min första natt. Jag tyckte inte att det direkt var roligt. Mindre folk, man jobbade mest själv och det ända jag roade mig med var att sjunga för mig själv. Måste fan lära mig fler låtar för blir alltid samma vilket är tröttsamt. Allting har krånglat och tiden har gått i slowmo. Dessutom jobbade jag 9½h istället för sju vilket våra vanliga skift pass är så lite slut är man väl.

Men om man ser bortom det så gillade jag natten, visst har jag väl gäspat ett antal gånger men det gör jag vilket skift jag jobbar på, det gör jag vilket vaket tillstånd jag än är i. Så nja jag kan nog göra det igen. Får väl se om någon blir sjuk till natten så man kan hoppa in annars har jag lite trubbel med tidrapporteringen för jag blir utan arbete vilket ska ge mig lön för 8h men eftersom min natt gått över till tisdagen så vet jag inte riktigt om det är okej för då får jag en summa på 14h och det kanske är oacceptabelt fast å andra sidan är det oacceptabelt att jag blir utan pengar när jag inte får jobba så rätt ska va rätt så jag lägger till 8h iallafall .. Punkt slut (:

Nu när jag är hemma är jag inte ett dugg trött, men det kommer nog så fort jag strippat ner i underkläder & slängt mig under täcket .. YUM cant wait, me and my almost naked body!!!! Okej kanske dags att sova snart? En flumm bild varsegoda! (;

Fråga mig inte, det är en bild tagen när jag inte alls var beredd.
Fotograf: Jez.

Dags för jobb.

Så nu ska jag fixa min väska så att jag är redo för en natt på jobbet. Usch, körde en powernap inte världens bästa idé kanske, dö trött nu. Typ. Halvt. Nåväl, nu ska jag fixa & dona sen köra. Trevlig kväll allesammans! (:

Min enda natt?

Fick ett mess från manpower förut att som det såg ut nu blev det bara natt idag. Tråkigt som attans tycker jag men vad ska man göra. Nåväl får jag inte natt imorgon är jag ledig hela dagen så på så sätt är det ju gött :P Men eftersom jag rapporterar konstigt nu så får jag inga pengar för morgondagen om jag är utan arbete för jag vet inte hur jag ska göra så allt bara kluddar med tidrapportering via nätet. KLUDD sa ja!

Ska bara ...

Brukar vara något man alltid ska :P Men nu väntar jag på att plattången ska bli varm så ska bara håret plattas sen ska jag köra till Natta och sen ska vi vidare ut på äventyr eller något (; Sooooolong .

Change of plans.

Nu ska jag slänga mig i badkaret och köra en powerdusch! Sen ska jag till Hbg en sväng med Natta. Sen efter hem och sova lite så man orkar de långa arbetspasset. Waaey, hur ska det gå! Nåväl, en dusch på detta..


Måndagen 27 September.

Godmiddag. Klockan har passerat tolv. Jag mår halvt illa. Det blåser som attans utanför fönstret. Om nio timmar ska jag börja jobba.  Jag vill va flitig men jag är orklös. Jag måste handla till min jobbnatt. Äta mat. Sova lite till så man orkar hela långa natten? Vet inte hur man brukar göra så jag testar så ser jag om det känns behövligt till imorgon om jag får jobba natt då också. Jag är nöjd.

24 timmar kvar.

Jodå för jag har ju ledigt till 9 imorgon kväll! Får se hur det kommer va att jobba natt men jag hoppas det blir kul. Tjänar bättre så jag är glad iallafall (:   Nu ska jag krypa ner under täcket & kolla CSI miami en sväng. Byebye.

Shopping with my wife, Pics.

Bilder från när jag & Jez var på Familia/Maxi, här hav vi oss posandes i våra nya skor som var så nya att vi inte betalat än. Behövde posa lite först. Stl 34 va det ja!



Drickan jag håller i handen är super god!
Vet dock inte va den heter men någon milkshake liknande choklad dryck. mm mm mm (;

Söndagen 26 September.

Känner mig lagom dålig idag alltså. Huvudet spränger och illamående kommer & går. Har halv sovit typ hela dagen haha. Halv ätit lite räksallad och kollat på "gamla" filmer och beklagat mig över mitt dåliga mående haha.

Igår började förfesten hos Vickie medan hon gjorde sig klar, fick skjuts till Östra av Martina och där satte förfesten igång på allvar. Massa aphjärna, pisang ambong med för mycket sprit så lullig och redo för fjortis fylla delux kändes men så farligt på det var jag inte.


Åkte till Ängelholm och Natta kom och mötte upp oss, blev väldigt glad och vi satt och snackade om allt möjligt. Sen tog hon en taxi hem och jag & vickie åkte till Eketräsk för erotikmässan. Hann inte med så mycket innan det var dags att åka därifrån för att det stängde.  Men en mycket trevlig kväll så jag hoppas på att hänga mer dom & festa fler gånger helt klart (:

Bakvända jag.

Jag körde snabbt iväg till Familia idag då jag insåg att jag inte hade någon topp att ha på mig. Stod inne på Gina ganska länge och testade kläder efter kläder. En topp var hyfsat snygg så köpte det plus lite till. När jag sitter i bilen slår det mig att jag nog hade tröjan bak&fram.

Väl hemma så tittar jag, jo men visst sitter väl lappen på mitt fram och inte mitt bak. Testade den på rätt håll och tyckte den var lagom ful då så jag får bli skrattad åt men jag bär denna topp bäst bak & fram hahaha. True.


Lördagen 25 September.

Alltså vilken jävla dröm! mm mm mm, sen vaknade jag upp på en nerdreglad kudde hur moget nu det var. Synd så har drömmen försvunnit nu efter vaket tillstånd en timme men jag vet att den va härlig! (; hö hö hö...

Nu håller jag på att vakna till liv och taggar för ikväll blir det troligen utgång! (:

Fattig, men på gott!

Har handlat mig fattig idag, kanske inte. Dessutom ska jag ha lite pengar tillbaka. Dessutom har jag betalat lite av en räkning och sen har jag också överfört 1500kronor till sparkontot. Måste passa på. Lägger jag undan pengarna kan jag inte slösa upp dom så det är ju bra! (;

One day at Familia with Jez.

Blev lite sådär halv spontant. En dusch. Hårföning. Plattning. Sminkning. Körning. Gåning. Shoppning. Ao ao ao. Nej men pappa undrade om jag kunde skjutsa töserna till Örkelljunga och då tänkte jag ska jag köra dit kan jag lika gärna ta Familia också så det blev en liten runda dit med Jez.

Kom där ifrån med sexxa stövlar från Deichmann ofc. Mysstrumpor & string från H&M .  And thats it. In på Maxi för att kolla skor, kom där ifrån med vinterskor i stl 34, skojar inte. Hur liten känner man inte sig då? Typ tretton ?? Whuuuut.

Ett snabbt bya varv och sen gasen i botten hem. Sitter här med mina stövlar på fötterna. MM MM MM!!!!!! Fast varför känns det som jag borde sova snart, varför känns det som att jag ska upp & jobba imorgon. Det är för fasen lördag imorgon, jag har lång ledigt ju fram till måndagkväll! NICE NICE NICE (:

Mina 34or ;D

Bortglömda pengar.

Låg ett kuvert på bordet från Kappahl så kom jag på, just det jag inventerade ju där en kväll. Tänkte tillbaka på vilken datum och slog upp ett leende, just det sista augusti så då kommer det nog va lön idag. Öppnar och nog är det några extra hundra lappar i kassan, åker dirr till reskassan... LE LE LE!! (;

En ovanlig fredag.

Förväntade mig en kort dag men tio minuter innan jag slutade (visste dock inte det var så nära när jag svarade) så fick jag frågan om jag kunde jobba till fem över tre istället. Jag sa ja, allt jag ser framför mig är pengar pengar pengar! ;D haha..

När klockan närmat sig två höll jag seriöst på att dö. Jag mådde illa (hungrig som attans) och började få huvudvärk. Äntligen kom någon och bytade av mig, tio över tre stämplade jag ut. In i omklädningsrummet såg sms från manpower, Du ska jobba natt på måndag hoppas att det är ok. YES!!!! fcking YES! Ringde upp min kontakt för lite info om tid och så, så förmodlingen börjar jag kl 9 på måndagkväll, hoppas jag får jobba natt hela veckan hade varit as gött! (:

Tycker jag avslutade denna jobbvecka med en stjärna i kanten!


Fredagen 24 September.

Jag är återrik igen!!! (:
Godmorgon, här sitter jag denna tidiga morgon med tandkräms smak i munnen, gårdagens smink i döljd fasad över nytt, håret åt alla håll och en mage som snart kurrar. Om ca 5 minuter ska jag köra och tills dess är det nästintill bara mat jag ska ha i magen sen är jag done done and done! (:

Fredag idag vilket innebär kort dag, slutar tjugo i tolv. Det är tredje fredagen i rad som jag gör det. Nice! (; Nåväl nu har jag lite att göra, godmorgon & ha en underbar dag! (: xoxo maaz.

Jag är inte egoistisk.

Men jag är mitt största fan. Jag är den som är med mig själv så ofta att jag ibland undrar om jag på allvar är schizofren. Det är jag som ständigt står iförd enbart underkläder och dansar framför spegeln bara för att jag gillar synen av min halv dolda kropp. Jag är inte egoistisk men jag tar tillvara på dom stunder då jag älskar mig själv och vill visa hela världen vad det är.

The girl in the mirror.


Hade tänkt pallra mig i säng nu, klockan börjar bli mycket och jag ska upp senast 5. Usch ja! Lovar att tröttheten inte är här nu bara för att jag inte powenapat idag. Fasen! Nåväl, äta en macka och sen ner under täcket. Önskar er en trevlig nattsömn och hoppas det samma för mig själv såklart! (; Natti.

Leva för evigt.

Dom säger ju att ett skratt förlänger livet, därför måste jag leva för evigt. Så glädjefull som jag oftast är och så lätt road som jag är så har jag skrattat vad jag ska & behöver .. Här är mitt bildbevis jag bjuder på.


Jez, min fru.


Kolla, den blev visst fin! Det är bara låta mig trixa lite sen blir alla bra så det är inte längre "alla bilder på mig som blir bra", det är jag som redigerar och fuskar till mig skönhet (; Du är söt min Jezboll!
P.S Ni kan fet tro att det är copyright på dessa bilder, förutom Jez hon får klart sno om hon vill (:


Busat en massa i byn.

Man kan väl nästan säga att vårt lilla äventyr är det första "byavarv" jag gjort. För jag tycker ju att det är ganska gay att köra runt runt runt .. Bensin är dyrt, palla slösa på att köra runt i en by död som Pp men är man på äventyr och inte för att ragga trettonåringar så går det ju bra!

Det har varit ganska roligt även om vi kanske är töntiga som gjort vad vi gjort. Äsch I dont care så länge man skrattar och bildbevis på det bjuder jag på senare. Alltså skratt!  Lets do it again !! (:


Dagens lunch.


Torsdagen 23 September.

Jag var lagom stressad imorse, jag vänder mig om och kollar mobilen den står på 5.53, AAAAAAAAAAAAAAAAAH panne som bara den. Rusar upp, på med byxor slänger grejer på sängen, öppnar en hustler som jag näst intill halsar, tar på mig linne & en tröja, av med tröjan för den skär sig med mössan (va fan har jag tid att kolla färger när jag börjar 6.25?? lagom moget liksom haha)...

Ut i köket möter pappa, jag brer en extra macka till jobbet för frukost hinner jag ju egentligen inte. Tar en pirog från frysen in i micron, in på toa och gör morgonsysslorna där och sen ut lika fort igen. Halv slänger i mig halva pirogen , vatten i mer flaskan ner i väskan. Slänger resterna från pirogen och slänger ut mig själv i bilen.

Gasar på, hinner i tid , fortsätter stressa på jobbet till typ halv 8 sen lugnar jag mig och känner tröttheten. Dricker en hustler på pausen efter och sen är det på det igen. Dagen har gått hyfsat fort, lagom stressigt och massa strul på ena linjen .. Nåväl, hemma är jag nu.

Mår illa så måste äta lite mat, träna? ta en dusch och sen försöka ta en normal bild? Aja, mat först & främst. Längtar ju lagom mycket till nästa lön, varit från jobbet enbart en dag och får jag den lön jag vill kan jag slänga över minst 8000kronor till sparkontot, kanske till och med 10 000 kronor. Så jävla glad att bo hemma hos mina föräldrar. Guldvärda!!!! Dom ska få en present en dag (: för jag älskar dom så!!!

frukost & en trött Maaz.

Natti.

Ätit kvällsmat i bestående av köttbulle macka, druckit ett stort glas mjölk & underhållt mig med CSI miami. Har redan vänt bort huvudet från skärmen och försöker inta drömmarnas land, går mindre bra ^^, Nåväl, jag ville bara säga godnatt till er, så natti!

Lady in red.

Även detta året hittar ni mig med den röda mössan!!!! (:

Kvällsing.

Göra mackor till jobbet, om ens lönt jag kör på en rejäl frukost imorgonbitti så behöver jag inte trycka i mig något på jobbet. Orkade bara en macka idag bara för jag ätit tre rostemackor innan jag åkte till jobb:P haha. Här trycker vi i oss för att inte svälta ihjäl!!!!

Vill ha fredag, vill ha mina pengar, vill slösa mina pengar, älskar mina pengar!

Behind blue eyes.

Jävla ljushue men ögonen är extremt blå därför får jag ta med den iaf ;D

En mask av feghet.

Jag har börjat fundera lite över det här med politiken. Ingen vill sammarbeta med SD, jag börjar undra om det är sanningen eller om dom bara säger så för att få stöd av allt det folk som är emot SD och vad dom står för. Att man gömmer sig under en falsk fasad för att få mer stöd och i hemlighet vänta på att bli "tvingade" till sammarbete. Hoppas väl inte att det är så för jag gillar inte feghet och sånt men tänk om?

En bild från igår.

Väldigt dålig bild på hur allting blev, men en tillfällig resultat bild finns här.

Ett förhållande består inte av bara sex.

Fick jag höra av en då nära person. Jag visste väl det också och det är kanske inte den viktigaste biten men joho säger jag åt att det är viktigt. Närhet är väldigt viktigt . I alla former, både sexuellt & vanlig närhet without happy ending. Pussar, kramar, hålla om, värmen osv det ger lycka i en form som är obeskrivlig. Vi behöver det för att inte känna oss totalt ensamma. Eller det kanske bara är jag, och är det bara jag så står vi återigen och stampar på rutan att jag är konstig men jag är iallafall ärlig (;

Överraskad.

Jag öppnade mitt lönekuvert idag, jag jobbade ju bara två veckor förra månaden för att jag var ledig i två veckor. Det som kom som en överraskning är att jag får 3000kronor mer än jag "väntat" mig, jag säger alltid mindre för då får jag mer men jag förväntade mig ändå inte såhär mycket. Inte för två veckor.  Dessutom såg jag att jag fått löneförhöjning, visserligen bara typ 1 krona men ändå (;

Oj oj oj.

Dagen på jobbet har gått hyfsat i början gick jag i en dimma och trodde jag skulle somna ståendes på min plats. Kom ner i packen och där va det livat och jag vaknade. TACK!! Kom sen till punchbollarna och där va det ett jävla kaos och jag blev lite trött, men jag hade själv bett om kaos för att vakna så får skylla mig själv (;

Efter jobbet körde jag och tanka bilen, in på netto och handlade lite. Körde alldeles för fort och sakta in, ser en man gå ut på gatan och upp med handen HELVETE tänker jag , vinkar in andra bilar och jag andas ut. Tänkte det va bara en kontroll och fick panik igen tänk så tycker dom att jag borde gjort något åt mitt körkort, åkt och hämtat ett nytt osv osv osv ..
 
Stängde av bilen, ner med rutan, hej ;P Han berättade vad det var och jag fick blåsa, visa mitt "körkort" och jag förklarade redan innan att jag tappat det och anmält det borttappat och fortf inväntade svar. Han gjorde sin koll, sa sina saker och jag tänkte bara att han var ju ganska snygg. WÄAO! Så polis kanske också är ett sexigt yrke då? hm.
 
Hem gjorde mat, korvstroganoff & makaroner. NOTE TO SELF: Aldrig mer gräddbaserad, kan fan inte äta det blir för krämigt urk illamående. Slängde maten istället, dricker mjölk och funderar strongt på min B&J som ligger i frysen. Mm mm mm ...

 

Onsdagen 22 September.

Vad det känns skönt att det redan är onsdag, att halva veckan är påväg att passera. Att det snart är helg, att det snart är sovmorgon och troligast ett eftermiddagspass nästa vecka annars!! :P Har precis ätit frukost och druckit hustler, ska leta efter tjocktröja och sen ta mitt pick & pack och åka till jobbet. Öa idag, inte världens roligaste kanske men jag ska inte klaga, har ett jobb att gå till! (:

Snart inta sängen.

Klockan har hunnit bli mycket därför att jag powenapa till klockan sju, Jennie ringde och väckte mig. Drog ut lite sen ringde jag tillbaka för jag ändrade mig, vi åkte ner till byn, inhandlade hårfärg och Ben & Jerrys. Åkte hem igen. Min fru färgade håret på mig och glassen har jag inte krängt ännu då hon var tvungen att gå hem efteråt.


Resultatet är godkänt och jag har ännu inte riktigt kollat men jag tror nog att det blev skit snyggt, alltså att jag passar bra i det. Även om jag tyckte jag hade mörkt innan så att det inte är en jätte skillnad men jo. Bild kommer imorgon om jag får någon för dom jag tagit idag ser fortf bara mörkbruna ut vilket inte är vad jag är.

Göra mackor, äta kvällsmat och kolla de här tills jag somnar, natti!


Att sälja sig själv är ett måste.

Tolka mig gärna på rätt sätt, men jag tror att man måste sälja sig själv för att komma någonstans. Jag skulle nog kunna säga att jag på ett sätt ser mig själv som ett varumärke, för att hela livet så måste jag marknadsföra mig, sälja mig på bästa möjliga sätt för att komma in på arbetsmarknaden.

Jag har fått en liten affärsidé, frågan är bara om jag kommer att ha självförtroende nog att genomföra det för alla människor kan få idéer, det är att genomföra dom som gör oss unika. Va aldrig rädd för att ha drömmar, det är något att sträva efter (:

Hårfärg i huvudet.

Pannan, nacken, fötterna, magen. Nej så galet har det kanske inte gått till men nu sitter jag här och har färg i håret som ska verka en tid sen spolas ner i avloppet. Får väl se om jag blir nöjd men varför inte. Har ju haft mörk brunt så tror nog att jag kan leva med detta också. Kul och testa något nytt iallafall (:


Words from my head.

Våga ta chanser, det kan inte gå mer än dåligt och då kan man alltid försöka igen. Är det värt att inte våga framför att lyckas? Ge inte upp för snabbt det kan gå vägen. Om man inte vågar ta steget ut att träffa folk hur ska man då hitta mr right? Om man inte ger sig in i leken hur ska man då lära sig något. Man lär sig av sina misstag så varför skämmas för dom, de kanske gör en till en bättre person i slut ändan? Eftersom ingen annan lever ens liv varför bry sig så mycket över vad folk tycker. Om man är dålig på något finns det något som heter öva träna man kan då bara bli bättre, give it some time. Ge inte upp för varje nej du får, när du väl får ett ja så är det kanske så värt alla nej.

Tisdagen 21 September.

Jobbandet är överstökat nu, stod på lagret och mixade pallar hela dagen. Trodde att det skulle vara pest men hamnade med en person som snackade som attans så jodå dagen har gått fort jag har fått skrattanfall och allmänt gillat dagen.

Kom hem, hämtade posten och såg att min efterlängtade tröja kommit. Fan va skön den är med sånt mystyg på insidan, dock förstörs det på typ första tvätten ); Nu ska jag leta efter falukorv i frysen och hoppas på vinst för blev sugen på korvstroganoff (:


Godkväll.

Jag hade tänkt dra mig tillbaka redan, det händer inget vettigt här ändå. Jag vill helst bli trött igen så fort som möjligt så ner under täcket och köra CSI miami maraton tills jag somnar. Godnatt.

En powernap senare.

Jag kollade på CSI samtidigt som jag åt en majskolv och tryckte i mig massa kakor. Såhär lite bryr jag mig om kcal, en kaka innehåller 60, ifs vet jag inte vad dags intag är men jag har ätit en halv paket för det är så sjukt gott (; Majskolven räcker klart inte som mat för hela dagen så jag funderar på något nytt.

Nudlar & wook eller en pan pizza, vet inte vilket får väl bestämma mig snart för jag vill ha mer mat ;P Jag älskar att äta!

Yeah, Im the best.

Jag visste det ifs redan men återigen gjorde jag något bra. Mitt mail blev besvarat med ett samtal där hon förklarade att dom inte tog bort folk från listan av personliga skäl utan att bara någon måste bort typ. Några minuter efter vårt samtal ringer hon upp igen. Dom hade ringt från Gille  & behövde någon i mixen imorgon fm i Åa så det blev jobb och jag fick veta det idag så jag är beredd thats what i want!!! (: Gutt! Nu är snart min majskolv klar. Då blir det csi & majskolv mm mm mm..

Måndagen 20 September.

Då var man hemma igen efter en dag på jobbet, som förövrigt gått otroligt fort. Sånt gillar jag så mer av det (; Sen har jag kommit hem, duschat, iväg, handlat och nu sitter jag här igen. Ska äta något, i form av majskolv eller något? Ändå något irriterad över att jag ännu en gång inte är med på listan över vilka som ska jobba imorgon. BAH! skickade iväg ett mail och fråga vad som försegår, jag kan väl inte bli bort vald varje gång det är fan orättvist!

Godnatt.

Jag vet klockan är inte ens barnet men vill inte sitta här mer så kryper ner i sängen för då kanske det blir sömn tidigare, troligen inte men kanske. Usch .. Nagelacket är borttaget, mackorna är gjorda, jag har duschat, hm va nog inget mer som behövdes ... CSI miami here I come! (;


Många röster kvar.

Men sist jag kollade så låg sossarna först och det gjorde mig smått glad även om SD är över 4% spärren. För att inte vara intresserad så har jag ändå mina åsikter och ibland undrar jag om jag bildar dom från tomma intet för jag vet inte var allt kommer ifrån. Lite från nätet, lite från hörsägner och lite från mitt eget huvud antar jag.

MEN.. Anledningen till att jag röstade på Socialdemokraterna är inte den att jag vill leva på bidrag livet ut, utan om det skulle hända mig något och jag skulle behöva hjälp på något sätt så vill jag att chansen ska finnas där. Tack vare Sossarna så finns det hjälpmedel. Jag vet inte så mycket, är inte så insatt men jag vet att Sossarna finns där för en därför fick dom min röst.

HJÄRTAT ÄR RÖTT & SITTER PÅ VÄNSTER SIDA!

Tidig morgon imorgon.

Usch, finns verkligen inget gilla med att jag hamnar på åter en förmiddags vecka. Föredrar eftermiddagen så mycket. Har lika lite liv på båda dock, bara det att jag är lite piggare när jag jobbar EM. Nåväl, får ta mig i nackaskinnet och bara göra vad jag ska, hoppas att det inte blir drygt så jag somnar i kakorna ..

Min kärlek går till Deichmann.

Känner att jag måste åka dit igen och kolla om dom fått nytt utbud av stövlar och liknande för jag vill ha ett nytt par och det är skoaffären jag går in i först och nästan alltid kommer ut med något. Så snyggt. Senaste köpen där;


Sugen.

Är det inte riktigt störigt att vara sugen på något, men man vet inte vad så man kan inte stilla sina begär? Hmf.

Graaouw.

Mitt söndagsgodis. YUM! (;

Done.

Då har jag varit ute på en liten promenad med mapi (mami+papi) & syrran. Gick till skolan för att rösta. Kändes fortfarande som jag inte skulle fått rösta, jag är inte insatt i det och jag bryr mig inte om det så min röst borde inte få räknas. Än mindre när jag tänker kryssa i personen med finast namn, menar inte direkt så jag vet vem någon av dom är så något måste jag ju gå efter ifall jag nu vill sätta kryss där.

Nåväl, nu är det iallafall gjort och skönt är det! Tror fortfarande att det blir blå vinst men jag står på röd sida. Fortfarande med min mening från gymnasiet "Hjärtat är rött & sitter på vänster sida".  Jag vill ha möjlighet att få hjälp på olika plan om jag skulle hamna i sitsen att jag skulle behöva. Därför.

Söndagsmys.

Jag mår illa av hunger så tänker krypa ner under täcket och underhålla mig med CSI en stund. Kycklingen är i ugnen och det andra är inte påbörjat ännu, doften från den kryddade kycklingen gör så att det vattnas i munnen och jag blir med ens ännu hungrigare (; Får väl hoppas att maten blir fixad snart för jag dööööör :P

Sen ska jag med pappa, mamma & syrran och rösta efter maten eller något. Nej måste under täcket, fryser!

Saturday Maaz.




I'll do anything for love, singstar.

film från gårdagens lilla drickastund i vårt vardagsrum!

Rösta.

Idag är det valdag, dags att göra sin plikt att rösta. Ibland känner jag att jag inte borde få rösta, jag är inte insatt i politiken det minsta och inte det minsta intresserad så jag har ingen koll på vad partierna står för.

Vad jag vet är att jag iallafall inte lägger min röst på SD, det är för mycket snorungar som lägger sin röst där i tron på att personer med utländsk bakgrund blir hemskickade igen. Vilket inte kommer hända, reality check! Tror ni verkligen ett litet parti som dom kommer få någon stor makt och tror ni verkligen att det är så lätt att det kommer bli stop på invandring och alla får åka hem. Vakna tack! Blir bara irriterad när jag hör snack om SD hit & dit så jag vet iallafall att jag INTE röstar på det skitet. Palla dra alla över en gräns för att vissa inte sköter sig. Jag vill gärna inte få skit för någon någon i min släkt skulle göra, exakt samma sak. Fast egentligen inte, jag  vill inte bli dragen över en gräns för någon en idiotisk svensk får för sig att göra.

Som att alla danskar skulle få skit då när den förvirrade dansken förstörde för DK i fotbollsmatchen mot Sverige. Då när han sprang ut på planen, ska alla dras över en gräns för hans dåliga beslut? Exakt, nej det ska dom inte.

Sluta känn så mycket hat, lägg energi på något bättre kan jag tycka. Sen finns det ju dom som röstar på SD av andra orsaker och så länge man kan stå på sig om varför och inte älta om sig själv så är det väl okej. Att säga att om man kommer till Sverige att man ska anpassa sig med jobb & grejer inte leva på bidrag och sen i andra meningen säga att dom inte ska få jobb före "dom riktiga svenska", det är bara fel. hur ska man kunna anpassa sig om man inte får en chans. Anledningen till att jag är öppen till att ge dom jobb lika lätt som oss är därför att jag lätt vill flytta utomlands, jobba utomlands. Jag vill ha en chans lika mycket som personerna som från början kommer från det landet.

Visst får man ha sina åsikter, alla tycker vi lika men förstå då också att jag inte är intresserad av snack som handlar om fientlighet och grejer. Jag blir bara irriterad.

Söndagen 19 September.

En omgång kvar att duellera med lillebror mot tjejerna sen så ska jag koka nudlar och krypa under täcket. Det är nog ändå ganska bra att jag inte hittade någon fest för alkoholen var inte så himla god. Två cider sen gav jag upp och tog en hustler istället haha.

Har lite filmer som åker upp på Fb senare, flumm flumm & lite sång på det! (:  ÅH vill ha mina nudlar, dö hungrig!

Jag kom inte till festen,

så jag tog festen till mig. Gick in & frågade brushan och fjällan där om dom ville dricka lite i vardagsrummet eftersom dom heller inte skulle göra något. Ska även upp & fråga syrran om hon är på G. Jennie kommer troligen över strax och dricker hon också. Jag annonserade ut och fråga om någon ville komma, ofc så ville ingen men lika bra är det. Musik, shot & cider. Kortspel och glada miner. Kameror och skratt. Jotack, hoppas det blir okej att dricka hemma. Lugnt men ändå med fart. AH JA!!!


Min frukost.

När jag äntligen pallrade mig ut ur rummet var huset tomt på folk och jag såg att någon hade varit här på fika besök så min frukost bestod av denna mumsbiten!!! (:


Jag är oberoende av en pojkvän.

Eftersom att jag kärade ner mig och förlorade mig själv något fruktansvärt, vilket jag dock först insåg efteråt när jag själv kom tillbaka och jag började älska livet på nytt. Det tyder väl på att något var fel I guess. Nåväl, nu står jag på mina egna ben med ett jobb som ger mig pengar, och pengar ger lycka för jag älskar att spendera & köpa grejer. Mm mm mm, så jag känner mig totalt oberoende av en pojkvän, det är bara dom där ensamma kvällarna då man söker närhet man kanske önskade att han fanns. Men egentligen kan man få den där närheten av någon annan så se, en pojkvän behövs inte för att man ska må bra & vara glad.

Det ända jag behöver är mig själv, jag är stark nog för det.

Bara för att..

Jag fryser, behöver en varm dusch men först kan jag ju starta med hiphop abs och öppna en ny hustler. Menar give me som energy!!!! (: Så byte av kläder ska göras och sen sätter jag ifart med ett 20, 30 eller 40 minuters pass. Gissar starkast på det först nämnda dock ;P

 

Det är lördag.

Regnet hörs utanför fönstret, ibland dallrar rutorna av blåsten. Jag blir bara deprimerad och vill krypa långt under täcket. Har inte lust att ta ett steg utanför dörren och ännu mindre köra bil, när jag körde igårkväll & inatt räcker och blir över. Läskigt är ända ordet som behövs.

Jag har nyss spillt ut en hel hustler på golvet och halvt om halvt på databordet och nästan i uttagssaket & på min baslåda så jag tappade precis lusten att andas för en liten stund, enbart för att jag precis öppnat hustlern och hunnit ta någon enstaka klunk. Jo hustler är mitt beroende, jag klarar inte av att leva utan det.

Allt klär inte en skönhet.


Jag kan vara en skönhet, stundvis när jag lägger manken till I guess. Men inte fan klär mina händer i färgat nagellack för det? Testade rosa & lila, nope aldrig igen. Håller mig till genomskinligt. Thats it, mer tjejig än så kan ni inte få mig för jag går inte de steget igen. Aldrig färgade naglar. Blä!!! (:

Sovit ut ordentligt.

Lovar att skönt har det varit, fram tills nyligen då jag hade ont i ryggen och när jag skulle sträcka på mig så fick jag kramp i låret och det kändes ju knappt! AJ! Annars har jag väl inte direkt mycket mer att säga, vill ner under täcket igen dock. Men nja. Små hungrig är jag också.

Sängdags.

Jag söker värme och det finner jag under mitt täcke så nu ska jag mysa ner mig i sängen & ta en rejäl sovmorgon, det kan jag lova er och vet ni varför? BARA FÖR ATT JAG KAN! :D så nattinatt !

Lördagen 18 September.

Hellu, då var man tillbaka framför datorn igen.

Kvällen började med tacos hemma då min lillasyster som sagt fyllde år. Grannarna va överbjudna på lite mat & så. Tyckte jag kände mig populär då flera ansikten hörde av sig till mig, vilket inte händer så ofta . Jo någon av dom men inte alla på samma gång sådär. Nåväl, hade bestämt med Sandra att vi skulle leka så jag gav mig ut i regnet med min tjooofrääs.

Visste dock inte det skulle va så läskigt, åkte på en liten vattenplaning och sen kom jag in i stundvisa ösregn där man inte såg ett skvatt typ. Jo bakljusena på bilen framför såg man lite smått. Tack för det annars hade jag nog inte vetat var vägen var. Låg på 70 på motorvägen några gånger. Körde av motorvägen och av i stisseland. Hem till Sandra. Lika snabbt igen hoppade vi in i hennes mammas bil och åkte till Hbg.

Drog till biosalongen och flirtade lite med killen i rutan, okej kanske inte men kunde varit (; Nåväl tillslut valde vi Salt som jag faktiskt velat se ett tag. Köpte popcorn & läsk sen gick vi in och satte oss. Filmen var väldigt bra!! (: Efter det körde vi till Oasen och plockade upp Tobbe och sen körde vi till Sandra där jag hämtade min bil och nu sitter jag här. Trött. Seg. Kanske dags för att slänga sig i sängen snart?

Blåmärke.

Tyckte väl jag hade lite aj aj i höftbenet, men vad jag har gjort vet jag inte som vanligt. Jag bara vaknar upp med skiten .. HMMM!!


Powernap eller Hiphop abs?

Powernap för att maten gjorde mig dåsig och jag vill sova av mig det. Hiphop abs för att jag vill känna mig duktig och träna lite. Eftersom jag ändå ska duscha senare, för värmens skull och det där så kan jag lika gärna svettas lite så 1-0 till hiphop abs ;D

Grattis!

Idag fyller min nästyngsta lillasyster 16år, så grattis till dig och hoppas att du har & får en super bra dag!


Då var det helg.

En väldigt snabb dag på jobbet, visserligen var jag ju inte där förän tjugo över sju och sen kaffepaus dirr nästan. Efter det rullade dagen på, kaoset gjorde att man inte kollade klockan, dessutom tvinga jag mig själv att inte kolla hela tiden. Helt plötsligt kom någon och bytade av mig, då var det bara att köra hemåt.

Nu ska jag snart göra middag, kolla någon film / serie och sen powernapa lite. Senare idag/kväll ska jag leka med Sandrutti, vad som sker no idea men något kul blir det säkert. Annars får vi prata, för det kan man aldrig göra för mycket ;D höhö.. Nej nej nu ska jag fixa & dona lite.

Fredagen 17 September.

Dom ringde från manpower nu på morgonen, min reaktion ( inte för att jag inte vill jobba utan för morgnar & jag inte är vänner ) var att jag la mobilen under kudden. Sen tänkte jag vafan det är jobbet nej nej nej svara. "Hej det är My" .. Dom behöver mig i Öa nu på förmiddag, håller på att äta frukost nu & dricka hustler. Lite energitillförsel. Ska strax köra iväg & slita på jobb. Tycker att det va strongt jobbat att svara, men det säger ju bara att jag tar mitt ansvar. Stolt. För som sagt, på morgnarna lever jag knappt. Hoppas att jag har turen och får jobba någon vecka natt! Vill (:

Gillepower, sen är det helg! Wijhooooo..

Godnatt.

Nu är det allvar, beger mig till sängs. Först hänga upp tvätten som fortf ligger i tvättkorgen. Fick ett intressant sms förut och hoppas & håller tummarna.. Vi får väl se, tar inte ut något i förskott då jag troligen inte är den ända. Nåväl, godnatt & sovgott! (:

Ingen powernap idag.

Nej för idag har jag istället suttit vid datorn i vanlig ordning. Väntat på ordentlig mat istället för pasta. Ätit. Tvättat mina kläder, renbäddat min säng och dammsugat mitt golv. Sen har jag även sökt värme i mitt täcke, löst suduko samtidigt som jag kollat på CSI miami.

Hade tänkt hämta upp min tvätt, hänga upp den och sen slänga mig i säng igen. Fast eftersom ingen powernap hunnit komma på plats och mina sms inte levereras så kan jag väl lika gärna söka sömn for real. Finns inget att göra ändå. Dessutom vet jag ju inte om mobilen ringer imorgon, still dont hope so. Vill verkligen inte. Orkar inte. Vill ha sovmorgon och inte jobba em på en fredag. Vill sova och sen ha energi att leka med Sandra ;D

Still havnt found him.


All done.

En guldstjärna till mig. Blev inga makaroner och ingen köttfärssås idag. Syrran skulle också laga middag vilket gjorde att jag strunta i pastan och åt kroketter med snitzel & beasås istället. Mums! Har även slängt in kläder i tvättmaskinen, dammsugat mitt rum & renbäddat. Fan va gott jag kommer sova inatt! (;

sextalkoholic.

Fast egentligen, vem är inte? Alla pratar om det, det är det hetaste samtalsämne som finns. Det är det som är roligast att prata om. Dela med sig & ta del av. Det är så det ska vara. Till och med på jobbet hör man. Meningar sägs och misstolkas direkt så som 'moget var du tvungen att köra in den så långt' , kakor som kommer missbildade på bandet kan formats till snoppar och då skrattar man åt det. Men så är det. Mitt namn är My och jag är sextalkoholic! (;

Pasta as usual!

Jag blir inte förvånad när det ända jag tänker just nu är färdigköttfärssås & makaroner. Jag har liksom inte tid att stå och laga värsta middagen när jag är hungrig nu nu nu! Nope, det blir snabbmat i form av det jag nämnde förut. Dessutom tänkte jag leka flitig idag, jag ska ställa mig & tvätta och försöka städa lite. Renbädda min våldgästade säng & dammsuga mitt golv. Jotack jag vet, jag är duktig! (;


Dagens jobbpass.

Vickie kom till mig imorse, i lagom tid hon är duktig hon ! (; Så hoppade vi in i min bil och gasade till jobbet. In och vi hamnade bredvid varandra i vissa lägen och det var kul. Lite snack, lite skratt och sen lite jobb på det. Perfa. Somnade nästan i skaket och sen när jag var i storkök så jobbade jag mer än jag gjorde på hela dagen fan va jag blev varm! Fick ju jobba in en massa stopp osv osv osv osv.. Men kom ikapp gjorde jag, STOLT! ;P

Nåväl, sen var dagen slut och det var dags att gå hem. Ditten & datten snack hem och sen sa vi hejdå. Kollade mitt mail från manpower och står inte med på listan. Får väl se om jag får ett samtal kl 5 imorgonbitti om att jobba eller senare om em, hoppas inte em vill inte ha em vill ha fm eller vara helt ledig (;

If only tonight
If this is all I got
If I cant have your love
I wont get back upp this time
If only tonight
Ill race you to the sun
Before the morning comes
If I cant change your mind
Its only tonight

Godkväll.

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och kolla lite CSI miami tills jag somnar. Kommer nog dröja ett bra tag tyvärr, men jag håller mina tummar .. Annars har jag inte mycket att tillägga, så godkväll! (:


En favoritdrink i repris.


Ingredienserna är simpla, blandningen är simpel. Allting är simpelt men oh så gott! Ta ett coca cola glas, fyll upp med is. Lägg i några limeklyftor. Häll i lite rose's lime och fyll på med sockerdricka/ fruktsoda/ sprite. Blandningen blir yum yum! :D


Vill ha tillbaka min energi.

Men den är borta, jag är totalt off. Den ända platsen jag har energi och allt är som vanligt är på jobb. Sen så fort man kommer hem så kommer jag in i den där stämningen och är orklös och blir trött på allas gnäll och allas prat. Orkar inte bry mig, går och lägger mig istället. Sover bort mitt liv.

Not to worry though, jag kommer snart tillbaka. Bara en fråga om tid, min energi kommer när jag minst anar det. Precis som alla andra trevligheter & otrevligheter.

Mitt bästa köp denna månaden.

Skönt med byxor man kan röra sig, dessutom gillar jag dessa. Verkligen inget jag ångrar. YUM! mm mm mm, plus världens kap hehe! :D

Powernap.

blev en powernap och vaknade för en timme sedan kanske . Känns som jag ska fixa maten till jobbet nu och sen försöka sova på riktigt eller något. Dö varm, en dusch. Usch orka. Trött .


Already mine.


Kom med posten idag, blev lagom nöjd och åkte därför till byn iförd dessa. Kasar gör dom, men det kanske är vad plagget gör idk annars är jag som sagt lagom nöjd med köpet! The end.

Dagens jobbpass.

Vickie kom typ 10 över 6. 6,25 är tiden då vi börjar jobba. Stå på gasen och jodå vi hann komma i tid (;

In i dimman säger jag bara. Det är allt. Kändes som en dröm, huvudvärken satte sig på ögonen och dämpade till. Kaoset på morgonen gjorde att jag satt fast på en plats en timme och nästa snurr stanna jag ytterligare en timme på nästa plats. Nåväl, ingen större skada skedd inte.

Vid skakets första plats blev jag så trött i huvudet och zombiegjord att jag trodde jag skulle slå huvudet i kakorna och decka. Hade inte en sådan otur, tacka fan för det! Sista timmen blev stress med dessa dubbla chokladflarnen, men tack tiden gick fortare och helt plötsligt skulle man hem. TACK!!

Med ett samtal känns allting plötsligt lättare, inte such a big deal. Blir nog bra. Imorgon är det min tur att köra, får hoppas Vickie kommer i tid så jag slipper stå på gasen för med min bil vet man aldrig om man åker av i svängarna om det går för fort (;

Lillördag, ta en sup.

Middagen står i ugnen, blir lasagne idag igen. Jag har dålig fantasi, vill ha mat snabbt & enkelt plus jag älskar pasta (; Under tiden ska jag skära min ena lime i klyfter och blanda mig en limedrink, dock alkofri för jag behöver inte alkoholen i min kropp.


Off to work.

Nu är det väl dags att packa ihop grejerna, stänga ner datorn osv. Vara redo och stå vid dörren när jag hör Vickie komma med sin snygge bil! Ao så snart är man på jobb igen. Ha en bra dag allesammans! (:

Onsdagen 15 September.

Godmorgon sitter på sin plats återigen. Är pan pizza till frukost för mina mackor är slut, bredde dom två sista till att ta med till jobbet, får ta vad man har helt enkelt. Dricker hustler gör jag med. Idag slipper jag köra själv för jag ska åka med Vickie och det är alltid nice. Nej annars, nada shit har hänt så nu ska jag fortsätta på min sida av skärmen.

Bedtime.

Fortfarande ingen ro i huvudet, snurr snurr snurr.. Men nu ska jag vattna mig själv lite sen ska jag krypa ner i sängen och kolla CSI miami tills jag somnar, vilket jag hoppas är snart. För jag börjar bli knäpp på detta. Pallelelalala..

Instängd i min egen kropp.

Som en mörkrädd i hörnet på ett mörkt rum eller som någon med fobi för vatten liggandes på botten av poolen. Jag känner mig fast, obekväm och totalt off. Jag bara jobbar och sover, jag orkar ingenting. Jag vill ingenting. Vaknar, åker till jobbet, kommer hem, äter, lägger mig i sängen, somnar, vaknar, sitter vid datorn, försöker sova igen och det går runt runt. Känner mig överfallen, överraskad och lämnad sönderslagen ensam till mitt öde.

Slut handlat.

Nu börjar jag bli lite fattig igen, kanske dags att sluta handla så mycket. Även om jag känner att jag behöver nytt av allting alltid men kanske borde spara lite & inte handla upp allt på kläder & mat. Hm.




Har inget att säga.


Extremt frusen av mig.

Så nu ska jag äta pan pizza sen krypa ner i sängen för jag fryser som om jag var omringad av isbitar. Jag ska kolla CSI miami och försöka att hålla mig ifrån vad som inte är bra för mig. Sådan otrolig ångest, mest bara för att jag är helt clueless när det kommer till detta. Därför att jag vet nada. Därför att inget är under kontroll. Därför att jag inte vet. Därför att jag mår dåligt! Därför att jag inte kan prata om det. Därför att jag inte vill vakna för detta är fan inte på riktigt. Därför att detta säkert är som att gråta över spilld mjölk i vissa ögon men jag tycker inte det. Därför att jag bara har otrolig jävla ångest ...

On its way to be mine.

Gillade dom på något vis.

Dagens jobbpass.

Någerlunda dött och slowmo men undantag när Bob hållt på så man kasta en kaka på han, jävla tet! :P Äntligen hemma och mer om jobbet har jag inte att säga. Ville bara hem, mina tankar jagade mig. Detta är jobbigt. PAIN!

Lagom vaken.

Men jag tycker att kyl-känslan sitter i mig så att jag fryser fortfarande. Maten är ner tryckt i magen, kläderna är på, tänderna är borstade, maten är snart ner packad i en påse att ta med till jobb. Snart sitter jag med foten på gaspedalen och öser musik påväg till jobb i detta dystra väder. PLÖ! Vill ha sol & värme, cant wait till vi åker på våran sista minuten resa! AWESOME..

Nej får väl ta på mig min snygga jacka och göra mig klar, ha en underbar dag!

Tisdagen 14 September.

Godmorgon Godmorgon, fick lite hjälp på traven att komma upp idag. Skönt sådant :P haha. Nåväl, drömt jävligt konstiga drömmar. Låg under en tågräls tillsammans med några folk och sen var tåget påväg och när jag skulle krypa ut med mina tjejpolare höll en kille fast mig och där låg jag med ett hjärta dunkandes så hårt att det gjorde ont i hela mig. Trodde jag skulle dö men vi var safe under rälsen. Hm, wierd dröm eller? ;P haha..

Annars har jag sovit hyfsat bra tills för en timme sen typ , började frysa då och ville verkligen inte utanför täcket (; Men nu borstar jag tänderna, ska fixa frukost och packa väskan sen är jag redo för en dag på jobbet.

Hade inte tackat nej till denna myströjan nu, ser riktigt varm & go ut ! (:


Pinsamt läge.

Jag kan inte sluta tänka och min hjärna stör mig som bara den. Allt jag tänker på är hur mycket jag skäms, som att hela världen skulle veta för att det lyser om mig. Jag som tyckte att allting rullade på så fint, men nu, nu kan allting ändras på tre sekunder. Nej usch. Lite kräk på detta och ännu mer pinsamhet. Tackar & bugar, det är så roligt att vara mig. I alla lägen. Det är bara att gilla. Åh, ge mig morgondagen för jag SKA vara fri från detta imorgon.

Fast vem lurar jag, försöker inbilla mig själv men kommer inte vara så. Bara att ta tag i det, le och se glad ut. Sluta gråta och bara leva vidare. AWESOME it is. Ellor. Nej måste sova. sova sova sova, sluta tänka. 'Det är inte du som har gjort något fel'. Keep it in mind. sure. Godnatt.

Tvingar mig i säng.

Kan inte uggla bort mer tid här vid datorn, har slängt pengar hit & dit nu så snart får jag lite nytt. Lagom kul. Men nu måste jag tvinga ner mig under täcket, slå igång CSI miami och kolla lite smått innan läggdags. Tidig morgon väntas ju då det är jobb på schemat.

När jag vaknar ska anti känslorna vara borta, jag ska inte tänka, inte känna mig något och så är det bra med det. Jag ska bara vakna upp och vara glad för att det ska bli en bra dag, thats it. Inget mer. Det är inte så farligt vad jag än tror. Det går över i värsta fall.

Godnatt mina kära.

Going to me mine.

Får hoppas att jag trivs med dom också.
Annars kanske ingen större förlust, bara 10kr plus frakt så (;

Hon är en bra vän.

Hade öst saker på datorn och stod och gjorde lasagne, rätt vad det är ringer det på dörren. Hör Jennies röst "Kan du hämta My", jag förstod med ens vad det handlade om. Hon är snabb, hon är bra och hon skulle vara en stöttande arm men sen satt vi nog mest och skrattade över hur litet mitt problem egentligen är om man jämför med vad hon trodde. HAHA.

Men tack för att du kom över och tack för att du bryr dig! Du är mig en sann vän och det uppskattar jag i alla lägen (: Hoppas bara att det jag ger räcker tillbaka! <3

Väla snart igen? YES tycker vi! (:

Somnade.

Åt lasagne & god sallad, kollade CSI sen somnade jag gott i min säng. Vaknade upp halv svettig. Dags för en dusch snart och sen ska jag kränga lite mer sen fundera på att sova for real.

Att köra bil när man är arg.



Det är kanske inte alltid hälsosamt, bilen drar helt plötsligt mycket mer bensin. OJ!

Allt jag kunde tänka var att om jag såg dig nu hade jag slått dig, även om du kanske inte är mitt problem. Tankarna och hastigheten på bilen gick hand i hand.

Handlade klart och körde sen hem lika fort igen. Alltså, det är skrattretande på så många moment. Fast det är inte jordens undergång så varför bli ledsen? hm.

Ett stort jävla skämt.

Det måste det vara, jag är fan i chocktillstånd. Har ringt runt men inte fått något, vänta till imorgon. Alltså seriöst, om någon skojar med mig så är det fan inget roligt. Med ens försvann lusten till alla roliga saker att säga, att äga. Nej min dag är förstörd. Om det var meningen så grattis du lyckades.

Sova. Zzzz

En dag på jobbet.

Var inte alls något att ha ångest över, visst maskinerna funkade inte som det ville, det började brinna lite smått men skratta har jag fått göra massor, och nästan tejpat Bob lite men funka inte så bra. Råka halvt säga en mening men stoppade mig själv för jag visste precis hur Vickie skulle ta det.

"MOGET! Va du tvungen att köra in den så långt" hahahahahah. Dog lite smått men kul va det självklart. Sen rullade dagen på och helt plötsligt var det dags att gå hem igen! Fasen va nice det är (:

Måndagen 13 September.

Godmorgon!
Här sitter jag nyvaken. Ska borsta tänderna, dricka en hustler, äta frukost, pudra näsan, sätta upp håret och klä på mig. Sen är det dags för jobb. Vad jag inte ser framemot detta, faktiskt. Hellre vill jag sova, men det är väl egentligen inget konstigt. Nåväl, stuff to do.

Någon tar mina underkläder.

Ni vet det där typiska med tvättmaskiner att dom äter strumpor. Jag har inte det problemet, inte lika ofta som jag inser att mina underkläder försvinner. Jag har stött på problemet ett antal gånger och senast idag, fast idag kan det vara bristen av energi till att leta men seriöst vem fan äter mina underkläder, ta mina strumpor istället (;



Hanky Panky är sexxa, fast mina är svarta! (:

Godkväll.

Nu är det dags att ställa klockan, lägga mobilen på laddning. Ta en huvudvärkstablett och sen tänkte jag placera mig själv i sängen och kolla CSI tills jag deckar för snart är det jobb :/ usch det längtar man knappt efter. Fast vem vet, morgondagen kan ju kanske bli rolig så får inte ha för mycket ångest i onödan (; hö hö hö ..

Baseball Jackan.

Den är ju het som en sommardag nu till hösten. Jag hittade denna och fastnade direkt. Så mycket snyggare än den version man köper på Vero Moda eller Bikbok, snyggare och inte fullt så många små tjejer som springer runt med den så om jag skulle få för mig att använda mig av baseball jackan i höst lär det troligast bli denna.


Är alla döda idag?

Tycker hela internet världen är helt död idag, kanske bara för det är söndag och alla ligger och mår dåligt någonstans bortglömda av omvärlden. Tycker ju ändå jag inte suttit vid datorn så mycket idag. Har ju faktiskt både varit & handlat OCH tvättat bilen vilket jag är väldigt stolt över att jag gjort (;

Sunday, without the sun.

Min bil står ute och torkar i regnet, är det normalt eller. Att torka i något blött. Aja. Eftersom jag var snäll & låna ut min bil till pappa och dom igår när dom skulle hålla på så fick jag mig en överraskning när jag skulle köra till byn, bilen var så jävla skitig. Eftersom det var smått pinsamt så ställde jag mig & tvätta den efter att jag varit och handlat.

Nu ska jag mätta magen liten och kolla klart det sista G.W avsnittet. Ha en bra dag.

Mysigt värre i höstmörkret.

Funderar på att utöka myströjorna i garderoben under hösten. Så att man kan mysa ner sig totalt. Kanske några av dessa är något att ha för dom ser sköna ut. Speciellt björntröjan den ser skit skön ut !! fast lite lame (:









Save me from me.


If you only knew the pain.
The pain I keep inside.
The pain that makes me me.
Then without it who am I.
In a world with broken walls.

Klippa av håret igen?

Jag läste igen några gamla inlägg igår och kom över bilder när jag hade min nya frilla, jag funderar om man kanske skulle klippa av sig håret igen? Fast jag vet inte.. Vad tycker ni? Fast jag kommer ha mörkbrunt hår eller svart isf. (:

Dåtiden.

Nutiden, visserligen har håret inte växt mycket.

Söndagen 12 September.

You are the only one, these are the words that I would like to hear. You are the only one, these words have more meaning to me than I love you. Cause you can always love more than one person, ofc in different ways but still its love. But if you say, you are the only one, then you are the only one and thats why I think its better then I love you.
If I would ever truly hear those words, I think my eyes will be wet cause it will mean so much.

Usch snart måndag.

Redan små ångest, visserligen så ska jag ju vara med mina favoriter men det är också förmiddagspasset som väntar och det ser jag inte framemot alls. 6.25 en måndag morgon ska jobbet INTE börja, det är inget annat än fel (;

Två gånger på en dag.

Det är inte illa pinkat av mig alltså. För annars är jag den som gömmer mobilen under kudden och låtsas att jag inte hör. Men idag har det varit två omgångar samtal i väldigt lååång tid. Så som sagt, inte illa pinkat för att vara mig! (;

Fortsätter att underhålla med Ghost Whisperer nu då jag inte kommit så långt med det, have a good one.

Feel the love.

Pussar & kramar, det får du varje dag. Alla har inte den turen, men sen är inte alla du heller (: <3

Söker glädje i mina popcorn.

Eftersom att jag av någon konstig anledning är helt nollställd. Inte finner glädje och ork från något så ska jag minsann göra det i popcornskålen (; Tänkt se klart mina Ghost Whisperer avsnitt så att jag kan stryka den serien från listan av serier jag följer. Har väl bara fyra-fem avsnitt kvar eller något. Så återkommer senare för nu ska jag dricka coca cola, kränga popcorn & underhållas med spöken..

Jag har glömt.

Därför att jag har ett dåligt minne. Så jag ville läsa om det, gå tillbaka och se hur det var. Men om man mår bra som man är kanske man inte ska gräva i det gamla. Jag vet inte, känns kanske onödigt så får nog strunta i att läsa om det.

Ignorance.


Written in the stars.


Tappat sug.

Man nekar inte att äta pizza när man blir bjuden även om man inte är sugen. Precis som man inte nekar till sex när man får det även om man inte är sugen. Man tar emot det bara för att man inte kan motstå!

Nintendo spel.

Har ju tjatat hela dagen igår om ett Nintendo 8bit men ingen har något att låna ut till mig, idag sökte jag dock på play bionic commando och hittade denna sidan med massa nintendo spel. Exempel på spel: Bionic Commando, Super Mario Bros, Ninja Turles 2, Bomber man & Darkwing duck osv osv osv.. Jag har hittat mitt himmelrike (; Men visserligen hade jag föredragit att spelat på Nintendot med kontroll & så..

Love doesnt hurt.

Såg meningen någonstans på facebook igår. Att det är inte kärleken som gör ont utan fanskapet som sårat dig. Typ. Its true. Jag har ju sagt det till mig själv förut. Jag kommer inte vara rädd för att ge mig in i det igen, menar han har inte direkt gjort mig rädd för att våga igen. Snarare så att det hjälper mig, nu vet jag ju några saker jag inte söker & vill ha i framtiden.

Låt svetten rinna.

Jag gjorde det fast att jag saknar energi. Med bestämda steg gick jag in i tvrummet och satte igång Hip Hop abs och började träna med, 35-40 minuter senare började dom med annan träning som man skulle ligga på alla fyra och jag pallade inte. Svetten rann och jag stängde ner och tog en dusch istället. Känns som jag skulle behöva ligga i ett badkar fullt med isbitar för jag är fortfarande rätt het så att säga ;P
 
Ska föna håret och klä på mig kläder sen är det slappe som gäller. Energin som jag inte ens hade från början har ju försvunnit ännu mer nu. Men det var ändå skönt så jag ska försöka tvinga mig själv att träna lite oftare (:

Inget Sofiero.

Jag är helt död i kroppen nu. Skulle iväg & kolla hundutställning då Natha ställer ut Dobbe i Sofiero idag. Hade varit kul att kolla nu när det är så närma men så hade jag glömt att pappa och dom skulle till stugan och fixa och dona där med andra släktmedlemmar så dom behövde min bil. Så fick snällt stå över. Just nu känns det lika bra men min energi kommer väl snart tillbaka för jag hade tänkt träna lite hiphop abs idag igen (; haha.

Denna helgen är en åter hämtnings helg. Så som förra helgen var en helg full av energi, eller så kändes det på fredagen iallafall. Så jag ska nog bara slappa hemma idag också för som det känns nu så orkar jag inget annat. Jag är fan död. Dessutom är det fm-pass nästa vecka på jobb och då kommer jag vara ännu mer död. USCH!

Nåväl, nu ska jag äta lite frukost! (:

Lagom söt.


Mest kanske låten, texten. Men visst är väl killen också söt, eller? (;
(psst, fick tag på låten genom min kusin Frida som la ut den på sin FB)

I got no limit.

I only got me.
And by the looks of it, thats nice enough!

Lördagen 11 September.

Eftersom att jag är som jag är så behöver jag tömma. Men jag har inte den minsta anledning till det, förutom att jag är som jag är då. Finns inget att spilla saltvatten över för allting är bra. Finns ingen nedför backe i mitt liv at the moment. TA I TRÄD. Men det är ändå sant. En fet tumme upp på det ..

Förutom huvudvärken som börjar tränga sig på, men det är små potatis om man jämför.

Karaoke?

Shakira - Underneath your clothes.

Närhet är vackert.

Det är bilder o filmer med närhet som får mig att sakna att ha någon hos mig, det gör mig sällskapssjuk och närhetskåt. Men allting behöver inte gå steget längre utan att ha någon bredvid sig när man ska sova, det räcker. För att slippa vara ensam. Det är det jag menar med SK, mitt jävla tjat om en SK och det kommer tills den dagen då jag hittar honom eller någon bättre som kan ersätta SK'n (;

Jag klär, jag klär av mig naaaken.

Jag gör det innan jag duschar iallafall. Har fortfarande pain under mitt revben och jag gillar det inte alls. Jag har förändrats jätte mycket, jag känner det. Jag tar för mig , nu ska vi bara se till att inte backa tillbaka av rädlsa. Inte för något. Vi kör på i full växel och hoppas att inte krocka.. We like it.

Min kvällsmat.



+




=



Ont i magen.

Under revbenet sitter mitt aj aj :/ Samtidigt mår jag illa, kräk må illa :S Hade tänkt slänga mig i sängen och ha seriemaraton med mig själv snart eftersom att morgondagen kommer ha en tidig start den också. PUH.

Pourr.

Bikini vs. Underkläder.
Det är helt okej att fota sig själv på stranden och lägga upp bilderna vart man vill, men så fort man tar bild i underkläder och lägger upp det ska man få påhopp. Why? Vet ni inte att man visar mer hud i en bikini än i underkläderna? Så kan tycka folk kan skita i vad man lägger upp så länge bilderna är på sig själv och ingen annan.

Eller jag har fel?

Jag talar sanning, jag lovar.

Idag har jag faktiskt tränat lite. Efter min dusch (som jag fortfarande tyckte jag tog för tidigt) så tog jag lite nakenbilder, okej kanske inte nakna men iaf. Sen efter det fick jag en snilleblixt för jag hade energi från ingenstans så drack lite mer hustler och satte igång ena Hiphop Abs skivan och började försöka dansa med i "Learn how to dance" men ja det gick väl inte så bra så jag gav upp och körde ett 25 minuters pass istället. Usch svettigt!

Ringde på dörren och där utanför stod min grannfru Jennie. Efter lite traggande bjöd jag in henne och vi skulle båda dansa. Gav upp och startade ett nytt pass. Jennie försvann för lillebror kom hem och jag försökte träna men hade tappat all lust så jag stängde av tvn och gick in och gjorde vad jag gör bäst vilket är ugglar framför datorn haha.

Men se, lite har jag gjort och det kändes i insidan av låren och min mage ska bli odallrig och fin (;

Now that I think about it
There are somethings I regret
I Shouldn't have never just let
you walk away, and not explain
But I'm gonna think about it
I had to get over it
It made me stronger within
There's a lesson here
Hope you learn from me

Fredagen 10 September.

Blev en halv sen natt, en tidig morgon och en jävligt trött My. Snoozade typ till tio över sju, halv åtta skulle jag köra mot jobb. Drack hustler, klädde på mig & slängde i mig en macka. Öste musik, körde mot jobb, knacka på rutan & tacka gudarna för att någon var i omklädningsrummet annars hade jag inte kommit in.

Bytade om, hittade förmannen (borde det inte heta förkvinnan då hon är kvinna?) fick mina uppgifter, började jobba. Tiden gick sakta sakta sakta. Sista timmen gick ännu slöare bara för att jag råkade kolla klockan typ hela tiden. Sen äntligen kom andra skiftet och bytade av oss så vi kunde gå hem.

Nu håller jag helg. Körde hem, öste musik. Kom hem. Det första jag gör är går ner i vår mörka källare och börjar tvätta, what? En fredag? Men jo mina kläder behöver bli rena om jag ska slippa gå naken i helgen (; Efter det så blev det en dusch, men nu tänkte jag köra lite hip hop abs i vardagsrummet så duschen va väl smått onödig!

På denna bilden är det min mun jag gillar, den blev bra! (:

Övertrött & hungrig.

Nu blir det en pirog, sen ska jag i vanlig ordning slänga mig i säng & kolla Bones tills jag ska sova. Vilket är snart om jag lyckas slita mig. För jag ska upp senast sju imorgonbitti. USCH säger jag bara usch, därför jag är ingen morgonmänniska, enbart om det handlar om att gå & lägga sig på morgonen :P hö hö hö ..

Godnatt!

Självförtroende vs Självkänsla.

Om man slår upp ordet "självförtroende" i ordboken står det följande: "Stark tilltro till den egna personlighetens förmåga att prestera." Det innebär att jag tror mig veta att jag kan få saker gjorda, uppnå mina mål och så vidare.

- Med andra ord så har jag inte dåligt självförtroende för jag vet med mig att vill jag så kan jag!

När vi slår upp ordet "självkänsla" i ordboken står det: "Medvetenhet om den egna personlighetens värde." Det vill säga mitt eget värde i mina egna ögon eller hur det faktiskt känns att vara jag.

- Här kan vi säga att jag ligger halv kasst kanske, eftersom att jag tror att jag inte är bra nog för någon annan. Jag tror inte att jag som ensam person räcker till. Så det är här skon klämmer för mig I guess. Men det ska jag jobba bort. Jag är på väg att bli en riktig kvinna (:

Im losin it.

Jag tror jag börjar ehm, jag kan inte ens hitta ordet till vad jag börjar bli men mitt huvud är fullt med onormala tankar som skrivs ut titt som tätt på FB. HAHAHA, jag dör ju ifs över hur kul jag har åt mig själv och andra. Alltså jag är inte fullt seriös när jag skriver, men om folk tar det så så skrattar jag bara ännu mer åt dom! HAHA IN YOUR FACE!


Dagens jobbpass.

Kände smått ångest eftersom jag blir bollad och hamnade i Öa idag. Fast det har inte varit några som helst problem, förutom att jag gått & gäspat hela dagen. Varit totalt off och bara velat hem och sova. Undrar varför. Inte en sen kväll igen cant do it ;P Dessutom så blev insatt på förmiddagspasset imorgon men tackvare 11h's vilan så börjar jag inte förens 8 vilket känns mega löjligt egentligen då jag slutar tjugo i 12 igen för det är fredag. Tänker dock sätta utan arbete dom två första timmarna där mellan 6-8 för det är inte mitt fel att jag börjar senare, det är inte mitt val så att säga varför ska jag förlora pengar då. Precis. Nu tar vi i med hårdhandskarna! (;

Jag älskar nog mig själv ♥

Jag har alltid gått och trott att jag har dåligt självförtroende & känsla osv. Jag tror inte jag riktigt förstått innebörden av orden innan. Visst kanske jag inte alltid tror på mig själv, jag tror aldrig att jag är bra nog för någon annan men det är inte riktigt samma sak. Inte heller gillar jag att vara dålig på något så istället för att träna mig bra så skiter jag helt i den saken.

Fast när det kommer till att prestera i andra lägen så är jag bra. Jag har huvudet på skaft & har det logiska tänkandet som leder mig framåt, jag vet att jag kan om jag vill & lägger manken till. Jag har lätt för att lära mig så ge mig tid sen är jag fan bra nog.. Så varför jag är rädd för att va dålig på vissa plan förstår jag inte, kan ju inte bli mer än bättre? Hm jag vet jag är konstig (;

När det kommer till utseendemässigt så har jag väl heller aldrig sett mig själv som snygg. Aldrig att jag kunnat säga det iallafall men på senaste tiden så har jag ju faktiskt jämfört mig med andra och ibland sett mig själv som den snyggare. Det är ju ett steg i rätt riktning , fast skryt & jag är bäst kommer aldrig att vara min grej. Sånt gillar jag inte. Fast ska jag vara ärlig kan jag ibland bli kär i mina egna porrbilder, ibland har jag en snygg kropp och ibland blir jag snygg fast det är också bara ibland. Man kan inte va snygg alltid för då uppskattar man det inte (; Eller något. haha.

Min idealvikt.

Klart att man kan räkna ut sådant på FB, varför skulle man inte liksom. Allt händer på Facebook, har sagt det förut & säger det igen: Har det inte hänt på FB så har det inte hänt alls (;

Nåväl, eftersom att jag inte är helt hundra på min längd, fast tippar ändå starkast på 160 cm så är min idealvikt mellan 52,2-54kg. Känns bra (:




I miss those blue eyes, how you kiss me at night.
I miss the way we sleep.
Like there's no sunrise, like the taste of your smile.
I miss the way we breathe.

Torsdagen 9 September.

Precis dött ett litet slag. Jag satt och höll på att skriva en söt text och så känner jag något kravlandes mot min höger fot tänker detta är fan inte normalt och flyger upp på stolen, tittar ner och där springer en mus i en väldans fart ifrån mig. Tror ni att jag va glad eller? ICKE. Jag typ började hyperventilera och låta iiiiiie iiiiie iiiiiie . Tänkte be lillebror komma in och kolla om den var kvar men kom på att han troligen ska upp tidigt så jag är snäll nog och inte väcker honom, min hund är för lat för att komma och söka på rummet, pappa sa att den skulle ha försvunnit för längesen så den är nog inte kvar. Annars, annars kanske jag hittat en kelkompis för natten? HAHAHAHAHA.

Nej usch detta va äckligt, mår illa .. Dock för hungern så nu ska jag äta en pirog, dricka mjölk och kolla Bones.


Dagens jobbpass.

Hamnade i Åa till att börja med, bara det är ju plus poäng dirr. Jag & Vickie körde så lagligt vi bara kunde på vägen dit hahahahaha. Nåväl, in och det gick bra, kom till storkök där man ska packa lådorna på pallar osv , de skulle blandas en massa så inte bara en sorts kakor på en pall utan fyra. Jo ett jävla liv där nere vill jag lova. Hett hett hett, och inte de hett man hade gillat utan svett hett. USCH! När jag kom därifrån kändes det som himmelriket.

Dog lite av trötthet, slutade wijhoo. Stannade utanför en liten stund och snackade med Bob sen orkade jag inte mer och körde hem. Tack för dagen, imorgon är det tillbaka till Öa, känner mig smutsig som bara blir slängd hit & dit hela tiden, som en jävla trasa. BLÄ!

Mina nya jeans.

Tänkte att eftersom jackan kom upp så kan jag väl visa mina nya byxor också. Perfect match med strövlarna och jackan till det. Jävligt sexxa, mm mm mm  säger jag bara! (;


Varför ljuger man?

Jag menar tror man på allvar att sanningen aldrig ska komma fram eller tror man att man sårar personen/erna i sin omgivning mindre genom att ljuga för dom? Jag ser absolut ingen mening med att leva på en lögn så jag tar hellre fallen jag får av sanningen. Mycket hellre.

Sen om man vet sanningen, personen som ljugit får frågan och man säger att man redan vet allt man vill är att dom ska stå för det. Att dom ska säga sanningen så att man kan släppa det. Varför är det då så himla svårt? Menar sanningen är redan ute då kan man väl lika gärna stå för det, så att man verkar lite bättre iallafall. Men nej, fega människor finns det också på denna jord.

Ärligheten varar längst och speglar dig till en bättre person, för förr eller senare så kommer sanningen ändå alltid ut. Känns det då inte bättre att man varit ärlig från början. Varför skapa problem när det är så enkelt att undvika dom. Sanning gott folk, bara sluta ljuga för dom i din närhet. Finns ingen mening till det, sanningen kommer fram på ett eller annat sätt.

Så länge man har viljan,

så tror jag faktiskt att man klarar det mesta.
Jag skulle gärna gå tillbaka till skolan, plugga. Men jag vet inte till vad. Jag vill gärna bli någon typ av reseledare för att jag älskar att resa, jag vet jobbar man med det är det inte sol & bad utan jobb. Jag är inte född igår. Jag skulle även kunna tänka mig längre utbildningar i form av advokat, journalist och sånt då jag både älskar att skriva och har ett jävla bra försvarstal ibland. Jag anser mig själv att vara ganska smart. Jag har kanske inte läshuvudet alltid direkt, men jag vet en hel del. Jag har det logiska tänkandet. Mjau.

Håll koll.

Det gör jag med min nya kalender.
Redan ner kladdad en massa så den blir mer personlig. Me like (;

The story behind the scene.

Jag blev blind och när jag återfick synen var jag så van vid att vara blind att synen inte var tillräcklig. Jag ville tillbaka till det jag en gång var van vid, men med tiden så insåg jag att synen var så mycket bättre och tillät mig själv att vara lycklig med att se. Nu är jag starkare än jag någonsin varit förut.
// My Svensson.

Onsdagen 8 September.

Krypa ner i sängen och sova några timmar, det är vad jag tänkt göra nu. Det är så varmt & skönt under täcket. Hade ändå inte tackat nej till en MK & hårda tag då min rygg verkligen värker. Hade varit ganska skönt med ett par händer som tryckt ut det onda (:

Nåväl, godnatt till alla er där ute.

Kärlek i bild.

Först blir jag attackerad med pussar. MAAAAAH ..

Sen fick vi en lagom okej bild, min päski!!

Dagens jobbpass.

Ångest, för att jag inte fick va med mina vänner i Åa. Strul med kakmaskinen så i tre timmar stod vi och lappa etiketter på ovikta lådor, LAGOM TRÖTTSAMT ELLER!! Tiden gick inte fort. Tillslut kom kakorna tillbaka och då var det en timme kvar på mitt pass. Tack & lov slapp jag städa för linjen skulle gå en timme till. SKÖNT! Sen var det bara att gå hem. Nice nice nice (:

Dröm tydning.

Man kan ju köpa böcker som hjälper en att tyda drömmar men nattens dröm var så självklar. Jag förstod direkt att det handla om att byta jobb karriär. Det är ju inte vilket jobb som helst, tjänar säkert bra också. Det handlar bara om att visa mycket hud och snurra kring en stolpe från tak till golv men det kan jag väl göra. Eller? mahaha, men jo jag ska nog testa på.

Lämnar nu kakfabriken för att dansa och åma mig mot stolpar på en stripclub. Wijhoooo! (;

Oj!

Inte trodde jag att detta skulle bli en stor dag för mig, men jävlar med nya ansikten denna blogg har fått idag. Tack, hoppas några stannar och att ni andra haft kul under er snoktid, för en del skulle säkert snoka & ta reda på vad jag inte behövde medlidande för. Blink blink. Sen fanns det ju några som tyckte om min jacka, det tackar jag för för jag är hel nöjd den är fede snygg! Här kommer den igen bara för att (;


Suget blev större.

När jag såg denna bilden , mmmm ge mig. Men orka skala ifs , annars har vi i frysen. Men är lat nu efter jobbet. Fasen också. YUM!


Time to go to work.

Klockan har passerat 1 vilket betyder att nu ska jag packa ihop mina saker och köra till jobb. Usch, är det ända jag kan få fram. Ångest över att vara i Örkelljunga där det är så stort & opersonligt. Men förhoppningsvis så blir det som det brukar att det mest är nu när jag sitter hemma det är ångest sen när jag väl är där så är det inte så hemskt som jag först inbillade mig. Men föredrar ändå Åsljunga, intimare där (;

Ha en bra dag allesammans.

Fiskarna.

19 Februari - 20 Mars.
Öppna upp. På ytan är du målinriktad och självsäker, men inuti kan du känna dig vinglig och rädd för att ta nya steg. Det är dags att visa omgivningen när du behöver stöd!
Du lyckas med: Visionerna.
Undvik: Dagdrömmarna (fasen också hihi)
Turdag: 7 September (idag)
Flörta med: Kräftan.
 

I'll be alright.

Everyday is a fight for
All my future somethings
A thousand little awards
I have to choose between
I could spend a lifetime
Earing things I dont need
That's like chasing rainbows
And coming home empty
And if you strip me,
strip it all the way
If you strip me,
What would you find
If you strip me,
strip it all the way
I'll be alright.

Take what you want
Steal my pride
Build me up
Or cut me down to size
Shut me out
But I'll just scream
Im only one voice in a million
but you aint taking that from me
oh oh no you aint taking that from me

I dont need a microphone
To say what I been thinking
My heart is like a loudspeaker
That's always on eleven
And if you strip me,
strip it all the way
If you strip me,
What would you find
If you strip me,
strip it all the way
Im still the same

Take what you want
Steal my pride
Build me up
Or cut me down to size
Shut me out
But I'll just scream
Im only one voice in a million
But you aint taking that from me
Oh oh no you aint taking that from me

Cause when it all boils down
At the end of the day
It's what you do and say
That makes you who you are
Makes you think about,
Think about it
Doesnt it
Sometimes all it takes is one voice

Take what you want
Steal my pride
Build me up
Or cut me down to size
Shut me out
But I'll just scream
Im only one voice in a million
But you aint taking that from me
Oh oh no you aint taking that from me

Min nya jacka!

Den är så ruskit snygg. Love love love (:

Jag behöver inget medlidande.

Därför att jag har gått vidare från den delen av mitt liv. Det är dåtiden och det finns ingenting för mig att säga mer än att när ni får veta, eller om ni har fått veta så behöver ni inte tänka på mig i tycka synd om formen för det är inte synd om mig. Jag är inte kvar där, jag har släppt det och insett att jag är värd bättre och jag kom därifrån, så varför skulle det då vara synd om mig. Precis. Så allt sånt puttenuttande kan ni spara till någon annan för jag behöver det inte.

Det som inte längre finns i mitt liv har försvunnit av en anledning och jag klarar mig bra fint utan det.

Jag har det bra här jag står idag, starkare än jag varit på mycket länge. Jag har underbara personer runt omkring mig som gör vardagen till fest. Jag har ett jobb att gå till, vilket ibland är väldigt roligt också. Det beror på. Visst kommer väl gå-till-jobbet-ångesten ibland men det hör till. Jag hade blivit ledsen om jobbet försvann då jag är pengakåt som fan :P

SÅ... I feeeeeel good, shake it off, today is a better day!

Tisdagen 7 September.

Sa ju att dom skulle ringa in mig, det sa jag. Vaknade vid sju tiden för folk började leva i köket då, gick upp men gick och la mig lika fort igen. Kollade mobilen , inget missat. Somnade. Vaknade av att det ringde, svarade, yum, jobba! Nej precis som jag visste så skulle jag inte alls känna för det när dom ringde, men klockan va trots allt 9 vem lever och är redo då? Precis. Ska dock va i Ö-a och det lockar inte någonstans, dont like.

Ställt klockan hade jag gjort iallafall. Först på kl 10 och sen snoozade jag en halv timme. Nu är jag uppe men absolut inte levandes. Om en halv timme ska jag ställa in min lasagne i ugnen så jag får mat i magen också. Tjugo i elva, tjugo i tolv, tjugo i ett, tjugo i två. - 3 timmar tills jag börjar jobba, typ.

Natti!

Fast man ska inte bli överraskad om jag är tillbaka i rutan om ett tag, fast hade tänkt placera mig i sängen. Äta min macka och sen smaska i mig nötter eller choklad för en macka är inte fint nog för mig (;  Är dock kallt på mitt rum, sover med två täcken & en filt som ska värma fötterna men det är precis att det räcker, men har nu tänt ljus för värmens skull. mysfaktorn behöver inte vara hög när myset ligger på minus ;P

Äsch, godnatt! (:

Bluemärke, imourgon.

Vem vet. Men eftersom att jag har lätt för att få det så skulle det inte förvåna mig det minsta. Jag har ju aj aj. Dock syns det inte så mycket, men ser ni så ser ni annars synd.

No work tomorrow?

Sitter här och är smått hmmm, vet inte vad jag är. Jag stod inte med på listan över vilka som skulle jobba imorgon. Jag som var inställd på jobb, och saken är den att dom lär med största sannolikhet ringa in mig vilket gör det hela till ett större problem så att säga. AJA! Inställd på att jobba iallafall. Tummarna på ÅA cause that's my place!

Dagen idag har varit annorlunda. Jag hamnade i degen vilket betyder att jag inte packat kakor idag. Inte ett dugg faktiskt. Däremot har jag stått i bageriet typ och packat pepparkaksdeg tillsammans med fyra andra personer. Snurrat runder på en & samma station vilket har gjort att jag har haft noll koll på tiden, vilket gjorde att den gick snabbt. That's good! Men ville först inte dit pga att jag aldrig varit där förr men det var inte så farligt så någon enstaka gång ibland kan jag hamna där men hade nog inte klarat alltid. Ganska enformigt dessutom kommer jag ha blåmärke på magen imorgon, redan rödmärkt! Ja ni får se bild snart, när jag lagt in den i datorn.

Annars har jag inte mycket att säga, mer än att jag gärna haft ett par händer över min kropp nu. Känner mig så jävla mör & har ont i hela kroppen så massage hade inte suttit fel alls!

* (massage blev rödmarkerat här och jag skulle se alternativen , där stod massagestav men inte massage hahahahah dog lite såhär på kvällskvisten.)

Dags för jobb.

Sitter och skrattar åt mina videoklipp från natten till söndagen. hahahahaha. jag dör. Men nu måste jag köra till jobbet, vi hörs allesammans (:

Dö mätt.

Kämpade mot förkylningen och nu kommer jag snart ha matfeber. Fasen va jag är MÄTTTTT!!, fast det är ju meningen att jag ska bli mätt så ja ;P

Vill bara påpeka att jag gillar min ögonfärg. graaouw.


Det är jobbigt att äta.

När man är förkyld är det iallafall, får knappt någon luft så då blir man "mätt" direkt bara för att. Längtar till förkylningen är borta så jag kan äta ordentligt för jag ÄLSKAR mat!! :D

She's sexy.

Slayback.
( I vanlig ordning en Vickie låt, hihi.)

Väntar på mat.

Dö hungrig. Varit och handlat mat & grejer till några dagar nu. Usch, pengarna bara försvinner. Hade tydligen 3000kronor mindre än sist jag kollade. Blä. Nästa månad, inga klädköp. Eller, jo troligen (; hahahaha..



Goddag!

Då var måndagen här på riktigt. Mina ögon är inte alls så vakna. Har ont i hela kroppen. Snart vakna till liv med vatten på kroppen, planera middag. Handla till jobbet. Dra till jobbet och ha en underbar dag där tillsammans med knas och knasigare..

Måndagen 6 September.

Nej nu är det seriöst GODNATT som gäller. Packa ner mig själv under täcket och decka fett gott i min egen säng, borde inte vara några som helst problem efter att spenderat natten på en soffa med Sille sovandes på ens ben så man knappt kunnat röra sig med fågel kvitter i örat osv osv.

Men nog lagom med skratt anfall så det var ganska roligt innan drömmarnas land ändå, skyller på övertrötthet också! ;P Nej som sagt, godnatt allesammans, sovtime nu (:

HAHA.

Första filmklippet från natten.
Andra klippet från natten.
Tredje klippet från natten.
Fjärde klippet, vilket även bjuder på sång hahaha.
Nattens sista klipp , haha.

En hård helg.

^^,
Alltså shit, jag vet inte hur fredagen/lördagen kunde gå som den gick men den var ju lagom bra iallafall, även om jag mådde lite halvt illa och inte kunde dricka mig redlöst full. Fast vem behöver det om man får lagom många skrattanfall iallafall. Festade till sju - halv åtta.

Ut i det fina vädret och vandrade till preem där det skulle handlas diverse saker sen tillbaka till jimjim igen. Pernilla gick in och la sig, jag fick massage mm mm mm (; Sen la jag mig på soffan och blev genast Andre's sittkudde. Övertrött med skrattanfall för inget. Badthing.. Säng & sova.

Utan många timmars sömn & ett stort illamående åkte jag till Åstorp på eftermiddagen för att fira Robin som fyller år idag. Gick inte så bra så det var halv segt men natten slutade i skrattanfall tackvare Robin & Sille hahaha. Dog lite smått. Filmerna kommer upp på Facebook. Inte mycket sömn denna natt heller.

Nu blir det Bones alldeles strax sen sova, upp & jobba imorgon. PUH!!!!

Fredagens bild.

Lättiponken and me.

Trött trött trött i huvudet.

Åkte hem till Natha, beställde mat direkt och körde och hämtade det. Åt och efter det bäddade vi ner oss i bäddsoffan och turades om att somna . HAHA. Sen fastnade jag i Kniven mot strupen för restaurangen där va ju lite värdelös men det fixa dom. Sen blev det mer & mer program tills det var dags att åka hem.

Jobb imorgon och jag känner mig död så slänga mig i sängen strax. YES YES!

Söndagen 5 September.

Gårdagen blev inte riktigt som planerat. Jag var inte alls på topp någonstans så jag segade mest. Blev bjuden på god mat och hade väldigt trevligt men drickan ville jag inte ens öppna. Förrän typ elva och då enbart för att smaka den nya cidern, inte så god så blev inte mycket av det.

Illamående & trött som ett as. Somnade. Försökte fixa lite skjuts. Sen skrattanfall & massa filmande av Sille & Robin när dom höll på och fula sig massa. Sen deckade jag med Sille på mina fötter. Sov på soffan, kunde inte röra mig & fåglarna väckte mig ett antal gånger.

Blev totalt väckt vid tio för Sille säger "My ska du sova bort hela dagen eller?" kollar kl och trodde jag skulle dö för den va ju bara barnet!! Fraajd kom och vi körde & handla frukost sen åkte jag med till Stisseland & jag och Sandra satt ute i solen och glassade.

Sen kom papi och hämtade mig, jag ska bara vakna till liv lite. Mår illa som fan, tror det är bristen av sömn i helgen som gör det men vad vet jag, jag är ingen doktor. Ska iaf snart köra & ha min kära bakissöndag med Natha. Kommer somna på hennes soffa garanterat.

Så bye bye igen.


Lördagen 4 September.

God eftermiddag!
Här har ni mig, lagom sleden & allt sånt här. Nyligen hemkommen och ska slänga mig i sängen en halv timme. Sen en jävla skön dusch, klädval och sminkning på det sen iväg och festa. Usch känner inte alls för det då jag typ sovit två timmar idag.

Igår åkte jag hem till JimJim på fest, snackade om att dra vidare men blev icke så och det var nog ganska bra för jag mådde lite halv illa. Hostade massor också fett jobbigt. Festade gjorde vi bra också, imorse vid 9 började vi väl bli sega och några nördade sig med Tibia och sen var det sänggång fy fan va nice! Vill jag lova.

Vaknade och va ju lagom varm och illamående hade jag väl halvt om halvt. Men tänkt sova bort det nu sen ösa på med hustler & musik. Så godnatt!

2012, the end of the world.

We're gonna live like it's the end of the world.
ladida da da da .. Party! (:

SEX SEX SEX ON THE BEACH.

Vet inte varför. Men det är ju en gratis standard utomlands. Why? Inte ens gott.
- Och varför tänker jag på detta undrar ni, jag undrar samma sak. I dont know.


My day so far.

Jag vaknade till ganska tidigt men jag ville absolut inte upp ur sängen så vände på huvudet och somnade om. Senare vaknade jag av ett sms från Sandrasnutt så fick svara - sms & svara igen sen la jag huvudet på kudden. Kände dock att klockan var för mycket för att sova vidare så gick upp.

Lite senare ringde lillebror så fick ta bilen och köra och hämta han & hans vän Ost på stationen. Efter vi lämnat av Ost hos han så körde vi och handlade på Netto och sen hem igen.

Nu håller jag på med middag, ugnsbakad lax med pressad potatis & löjromssås. YUUUUUM! :D Efter det ska jag slöa, eller nej jag ska redan nu ösa musik för att bli taggad för kvällen. Men senare i eftermiddag ska jag till Väla en sväng med Sandra, förberedelser för morgondagen, sen efter det hem & tagga vidare.

Ikväll är det fest.

Fredagen 3 September.

Lets get drunk tonight. Lätt jag ska krama min kaluha ikväll för det är sååå magiskt. Nej kanske inte, får nöja mig med cider för jag vill gärna ha isbitar och det är ett helvete att ta med sig överallt ;P


Fakta.

Om jag kunde spola tillbaka tiden så hade jag ändå gjort som jag gjorde. Jag lärde mig något bland all kaos och allt elände. Dock hade jag kanske avslutat allting annorlunda. Som jag sagt förut så är min magkänsla något jag aldrig kommer tvivla på igen.

Nattamat.

Jag får aldrig nog, jag kan ALLTID äta känns det som. Har krängt i mig popcorn & choklad. Låg & slö kollade Bones. Somnade. Vaknade. Kollade klart avsnittet. Nu står det en kastrull på spisen med kryddvatten som ska kokas upp, nu ska jag äta nudlar. WHY? Men jo sån är jag. Sugen, hungrig. What ever. Dont mind the time just eat! :P

Egentligen är jag inte ens hungrig. Men jag äter iallafall. Sen efter det låter jag mig själv deckas. Trodde klockan vart typ tolv ändå men icke. Jag är bara en aning sleden (: Nåväl. Snart nattinatt.

Böj dig framåt BITCH!

Med nöje (;
- alltså min hjärna. Det är något fel på den. Det är bara för att jag faktiskt äntligen kan göra det utan några probs. LOVE LOVE LOVE. Ännu roligare är att ingen förstår, förutom Jennie då. MMMM. LOVE.

Klickbara småbilder från dagen.


Vi gick in på Bolaget och kollade läget, hittade världens sötaste katt-väska. CUTE!!!! ;D


Sen gick vi till Accent och kollade väskor, testade snygga hattar. Efter det var vi hungriga och åt oss smällmätta och jag dog nästan av andnöd, behövde gå på dass och snyta ut tre kg typ. ÖRK. H&M och sen körde vi hem.

Shopping with my wife.

Så då har vi varit på Väla, behövde en gång för alla ta reda på my size och gick in på en specialbutik. Fick jävligt bra hjälp och nu håller jag mina kroppsdelar på plats YEAH, feel like a new woman. Tänk så enkelt det kan vara, om man lyssnat från början av kompisars goda råd. Men icke. Men nu . (Y)



Torsdagen 2 September.

Godmorgon, Godmorgon! Här sitter jag uppe med tuppen, det är mörkt utanför mitt fönster och Hustlern är redan öppnad. Kläderna är på, dock saknas strumpor för hann inte så långt innan jag drogs till datorn. Usch trötta ögon, måste döljas. Frukost ska ätas för energin ska komma. Om lite mer än 8 timmar tar jag helg igen. För jag är ju som sagt ledig imorgon, with pay! YEAH..


I wont break down,

it's so yesterday.. Det är så skrattretande allt ihop. Nu ska jag ta en dusch för att få bort allt.
Imorgon är det åter jobb som står på schemat, vill ifs inte jobba i Örkelljunga men har väl inte så mycket till val när det inte är jag som bestämmer vart jag jobbar. Hmm.

Men efter jobb hoppas jag på att jag har energi kvar i kroppen till nya äventyr för jag ska ut på jakt. I need to . Men som sagt nu ska jag duscha av mig sen krypa ner i min säng och kolla Bones och sova för imorgon är det upp klockan 5 - halv 6 som gäller. USCH! ÅNGEST ! Men det går nog ska ni se. mihi.

Min Jennie.

Min älskade lilla kära granntös har varit här. En kram, och ett efterlängtat besök. Det var så längesen sist det bara blev ett spontanbesök, vi bor ju sååå långt ifrån varandra (; Lite prat om diverse update saker. En hel del hosta faktiskt. Känns inte okej att jobba imorgon egentligen, men jag gör det iallafall. I need it.

Imorgon ska vi kanske åka på jakt, vi får se hur det blir. Jag kan ju behöva hitta något som håller grejerna på plats. And something sexy too (; Äsch. Snart helg också, trevligt trevligt (:


Look me in the eyes.

Or dont look me in the eyes. The truth, or just keep it hidden.
One look and I know. I'll outgrow you, all on my own.
Secrets in the dark, still hidden in the sunlight.
Dont bother, I dont care. I dont mind.
I dont, I dont, I dont.

Keep telling myself all kind of stuff. Hoping it will come true.
Tripping over my own feet. Standing still.
A deep breath. Collect my thoughts.
Happy Happy Happy.
Smile on, Smile on, Smile on.
Tingling feeling in my stomach.

Keep on forgetting. Keep on hiding.
Keep on living like you havnt lost.
Keep it real. Fake isnt good enough.

Wont fake a smile for people to see,
When I smile I do it cause I want to.
Cause I need to , Cause Im happy.

Only a sign for people to see that Im alright.
Live on the wild side. Go fast.
Take what I want, when I can.
Dont be afraid, just do.
Dont think, just go for it.

As long as it brings a smile on my face,
I think it's worth it.
x make me smile, I'll go for x.
Even though... Stop thinking, just go for it.
Keep everything else a side.
Live, live, live. There's nothing else to it.
// m.


Fick något i ögat.

För jag kan inte koncentrera mig, inget jag skriver blir bra. Allting bara suddas ut på nytt. Jag tappar allt bara för att jag verkligen känner behovet av mat, vilket gör mig mer irriterad när jag inte hittar något som lockar. Alltid samma problem, när jag är hungrig vill jag ha maten där & då. Därför slutar det alltid med pasta. Fast vad gör det, jag gillar ju pasta.

Fan fan fan. Jag vet vad jag behöver. Utom räckhåll, som alltid. Fan .

Middag?

Kanske kan vara något att tänka på såhär på kvällskvisten. Känner att hungern äntligen kommer till mig. Men vad ska man äta? Alltid samma elände. Orkar inte. Köra till donken, nej usch lockar inte. Pasta? med vad. Åh, nej jag orkar inte om man skulle slänga sig under täcket och kolla Bones istället. Först rota i frysen. Ha det.

I like crazy.


Seriestarter i höst.

Nu börjar ju hösten sätta fart och det betyder att även en del serier ska ta start igen. Dessa säsongs-starter som jag nämner är inte för svensk tv så om ni enbart kollar serier på Tvn hemma så är dessa datum inte aktuella för er.
 
13 September startar: 90210's 3e säsong & Gossip Girl's 4e säsong.
14/15 September startar: One Tree Hill's 8e säsong (datumen är olika på olika sidor).
23 September startar: Grey's 7e säsong.
24 September startar:  CSI NY's 7e säsong.
26 September startar: Despan's 7e säsong.
14 Oktober startar: CSI's 11 säsong.

Onsdagen 1 September.

Nu ska jag ta mig & min möra kropp i säng. Hela magpartiet är så skadat nu efter all jävla hosta jag fått stå ut med. Hade man kunnat få blåmärken för det hade hela jag varit blåslagen. Lovar. It hurts. Men som sagt nu är det under täcket jag ska. Så godnatt på er ! (:



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0