Rösta.

Idag är det valdag, dags att göra sin plikt att rösta. Ibland känner jag att jag inte borde få rösta, jag är inte insatt i politiken det minsta och inte det minsta intresserad så jag har ingen koll på vad partierna står för.

Vad jag vet är att jag iallafall inte lägger min röst på SD, det är för mycket snorungar som lägger sin röst där i tron på att personer med utländsk bakgrund blir hemskickade igen. Vilket inte kommer hända, reality check! Tror ni verkligen ett litet parti som dom kommer få någon stor makt och tror ni verkligen att det är så lätt att det kommer bli stop på invandring och alla får åka hem. Vakna tack! Blir bara irriterad när jag hör snack om SD hit & dit så jag vet iallafall att jag INTE röstar på det skitet. Palla dra alla över en gräns för att vissa inte sköter sig. Jag vill gärna inte få skit för någon någon i min släkt skulle göra, exakt samma sak. Fast egentligen inte, jag  vill inte bli dragen över en gräns för någon en idiotisk svensk får för sig att göra.

Som att alla danskar skulle få skit då när den förvirrade dansken förstörde för DK i fotbollsmatchen mot Sverige. Då när han sprang ut på planen, ska alla dras över en gräns för hans dåliga beslut? Exakt, nej det ska dom inte.

Sluta känn så mycket hat, lägg energi på något bättre kan jag tycka. Sen finns det ju dom som röstar på SD av andra orsaker och så länge man kan stå på sig om varför och inte älta om sig själv så är det väl okej. Att säga att om man kommer till Sverige att man ska anpassa sig med jobb & grejer inte leva på bidrag och sen i andra meningen säga att dom inte ska få jobb före "dom riktiga svenska", det är bara fel. hur ska man kunna anpassa sig om man inte får en chans. Anledningen till att jag är öppen till att ge dom jobb lika lätt som oss är därför att jag lätt vill flytta utomlands, jobba utomlands. Jag vill ha en chans lika mycket som personerna som från början kommer från det landet.

Visst får man ha sina åsikter, alla tycker vi lika men förstå då också att jag inte är intresserad av snack som handlar om fientlighet och grejer. Jag blir bara irriterad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0