En vecka kommer lastad, med paket.

Igår kom min första tradera vinst som var denna boken:


Och nu i veckan som kommer så har jag en kamera som ska komma, jag har en bok till som jag vann på tradera, jag har ett stort paket från HM som beställdes igår (dock delas det väl upp i tre leveranser pga att allt inte låg i lagret) men halva paketet kommer nog i veckan. Det var nog allt, nej jag har även skickat iväg några bilder på framkallning som troligast kommer i veckan också. Wijhoo.

Om jag anser mig själv vara rik? Ja lite, men det är bara för att jag bor hemma och har möjlighet att lägga undan pengar varje månad. Sen jag började jobba i somras och när lönen kom igång på riktigt så la jag undan pengar varje månad. Sista lönen som var tillsammans med semesterersättningen sattes in på sparkontot för att sen ge mig 3-4000kronor varje månad fram till April eftersom jag inte skulle ha någon inkomst dessa månaderna. Så lite ekonomisk måste jag nog säga att jag är, och lite snål också stundvis.

Varför har jag inte flyttat hemifrån än? Jag hade planer på att söka lägenhet i februari-mars när jobbet skulle komma igång igen. Eftersom jag var en av tre manpower som varit heltidare sen början så trodde jag att min plats var given och därför planerade jag en flytt. Allting gick i kras i mitten av December när jag fick veta att dom inte kunde ge mig fortsatt utan att ge fast anställning, vilket dom inte kunde erbjuda då. Så jag fick aldrig förlängt och allt blev en nerförsbacke.

Med detta säger jag trevlig lördag (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0