Äntligen snart dags.

Klockan börjar äntligen närma sig sju. Då ska jag vara placerad i Perstorp. Hemma trakterna. Wow. Jag har hållt på att fixa vid mig hela dagen för jag inte haft något bättre för mig. Lyssnat på musik och druckit Coca Cola just för jag inte kunnat dricka något starkare, så suget har byggts upp. Men snart får jag öppna min dricka jag också, måste bara köra till Perstorp först.

Jag kommer va så full inatt att jag inte vet var jag vaknar upp imorgon, eller så kan det ju också va så att jag helt enkelt inte vet ännu var min sovplats är ännu. Tjejer brukar inte ha så svårt o få sovplats, eller jag brukar inte ha så svårt att få sovplats. Man kan ju välja vilket som, båda passar ju bra till mig.

Nej nu börjar jag bli hög på cola också. Attans! Snorkallt ute är det också. Tack för den liksom, tjejer måste ha klänning och ni kan tro man fryser om benen i tunna strumpbyxor, ni killar har tur som får ha långbyxor på er!

Nej lite mer Coca cola och stå redo vid dörren!

I kissed a girl and I liked it.


I better watch out.Perioden det gäller för är 28 December 2011 - 12 Januari 2012.
Den nedre delen är redan uppfylld, jag beställde ju nya kläder i onsdags. Idag klippte jag luggen. Nu väntar jag bara på den där nya personen. Jag röstar antingen på yrkesmässigt så jag kan göra karriär eller också på kärleken för jag är ju fruktansvärt närhetskåt. Ibland. Jaja vi får väl se om någon entrar min värld och swischar mig off my feet.

Lördagen 31 December.

Det gångna året har varit ganska så tyst och stillsamt, om man tar bort stressen och ljudnivåerna från jobbet. I början av året hade jag en paus från arbetet då produktionen inte är så hög i januari - april. Så man kan väl säga att jag gick ner mig lite där av att inte ha någonting att göra.

Sen i April började jag arbeta igen och det kändes bra, eftersom man vet att sen kommer lönelappen och den älskar men nästan alltid. Jag körde dock på mjukstart eftersom att jag bokat en resa till Gran Canaria tillsammans med Nathalie redan i December när jag var arbetslös. Så den 4 Maj åkte vi tåg till DK och tog sen flyget därifrån och välkomnade värmen och solen.


Det blev en hel del timmar nere på stranden och sidan om poolen. Vi åkte iväg på Jeep och Kamel-safari och det var väldigt roligt, dock blev jag lite åksjuk i jeepen när vi körde offroad för det var ganska så skumpigt.


Vi hyrde även en scooter och tog oss till Maspalomas som hade en strand som var gjord av sand från saharaöknen, de va ingen fin korning sand direkt och så var den lite röd men stranden var väldigt fin. Vi åkte till Puerto Rico och checkade läget lite sen till Peurto de Mogán som även kallas lilla Venedig för den har en vattenkanal som går igenom staden, när vi var där var det dock inte så mycket vatten för det hade varit så himla varmt. Lite synd, vi förväntade väl oss lite för mycket.

Åkte ut på båtäventyr men fick aldrig se några delfiner, lite synd det ville jag sett. Lättade ankare och fick bada från båten. Riktigt nice.


"All those whom we love but see no more,
may they rest in peace and rise in glory"

Sen jobbade jag mig igenom hela sommaren med en liten minisemester då jag passade på att åka till Tyskland för första gången, en liten shoppingrunda med pappa. Blev även en runda till Ullared tillsammans med mamma och mina systrar.  Sen var det väldigt mycket jobb, jobb och jobb. Jag började jobba natt i Augusti och efter det så växte en vänskap mellan mig och några jobbarkompisar, blev en hel del träffar och man började gillade jobbet på ett helt annat sätt.


I September åkte nästan hela familjen till Kristianstad för att jag och syrran skulle hoppa fallskärm, det var lätt årets bästa. Det var något i hästväg och helt obeskrivligt, eller med ett ord wow!


Vintern närmade sig men ingen snö blev det. Julfest med jobbet och det var riktigt kul, och jag kunde hålla mig städad och ha kul på samma gång. Sen kom ledigheten i precis rättan tid, känt i hela kroppen att jag behöver en paus att jag inte orkar mer. Sen blev det Julafton, nog den bästa på länge. Känslogmässig och närhet med familjen. Fast fortfarande ingen snö.


Nu står vi här på nyårsafton, troligen den dag på året jag gillar minst. Nej det var en lögn, Alla hjärtansdag är den dagen jag gillar minst. Och det har jag sagt många gånger. Sen kommer väl nyår. Antar det är för jag har den här bilden över att alla måste va så finklädda, dricka chamagne och va så där jätte fina och jag är inte fin i kanten eller pryd och känner därför att nyår inte är en dag för mig. Men vet ni vad, jag lär fira in det nya året ändå.

Så detta året har varit väldigt mycket jobb och lite liv. Nästa år kommer va mitt år, för som jag ser det så kommer det bli ett väldigt bra år. Mycket bättre än detta.

Med detta sagt, så önskar jag er alla ett gott nytt år! (:

Harry Potter är död.

Ja alltså jag har nu sett klart alla filmer och sätter nu punkt på den pricken. Nu har jag lagt ner tillräckligt många timmar på kvastar och kvistar. Såg inte ens första delen av sista filmen igen eftersom den va så dålig första gången, menar jag kan faktiskt göra bättre saker med min tid (ibland). -spoilervarningföröverkänsliga?- Iallafall kan jag efter att ha sett alla filmer konstatera att Neville är den stora hjälten och precis som man kunde ana så var Snape inte fullt ut badboy. Go Snape!
- Tror för övrigt, efter våra parodikommentarer i soffan, att dessa böcker bör läsas.

Nu ska jag läsa lite i min vampyrbok sen blir det NCIS sen är det sova. Imorgon är det nyår och det stod tydligen fest på schemat, hoppas jag har suget imorgon annars blir det tråkigt! Peace out!

Broken angel.

Come and save me before I fall apart.
- min remix på datorn är bättre.

Idag har jag:

Kört till byn (lekt chafför åt mamma). Ätit frukost. Ätit lite godis. Kollat på NCIS. Läst min vampyrbok som förövrigt gjorde mig upphetsad, det är nog något sexigt med vampyrer eller?


Jag har ätit mat. Fixat med tvätten. Kelat med min hund. Suttit vid datorn. Spelat spel. Lyssnat på musik. Snart ska jag ge mig på att sy lite, läsa vidare men först tänkte jag spela lite igen.

Dance the night away.


Fredagen 30 December.

Vaknade redan nio imorse, agerade sen chafför åt mamsen och handlade inför en sockerkick. Efter det har det blivit NCIS och skvallerblaska för hela slanten. Och snart är detta året slut, nästa år kommer förhoppningsvis bli ett väldigt bra år för mig.

Godkväll i stugan.

Det blev ingen vinst på Bingolotto denna kväll, inte ens en ny lott och glad var jag för det. Vill inte bli tvungen och spela igen. Men det är ändå lite trevligt, lite quality time med syskonen. Sen blev det halv kolla på filmen grown ups, faktiskt inte sett den förut och nu har jag halv sett halva filmen, ganska rolig men inte ett måste för mig att se hela.

Nu tänkte jag fortsätta kvällen ensam, börjar bli trött så jag kör lite NCIS (från början, nu inne på andra avsnittet på första säsongen).

Nu:


Puh, nu är jag hemma igen.

Blev en sväng in till Hässleholm, där kom jag ifrån med ett nytt puder och borstar. Inga kläder dock. Efter att ha gått där en liten runda så tog vi bilen och jag körde till Kristianstad. Aldrig kört dit innan, åkt dit med mamma en gång så visste inte riktigt men vi hittade dit utan några problem.

Gick runt där i alla klädaffärer vi kunde tro var intressanta men hittade ingenting. Gick till systembolaget och där köpte jag någon cider samt två flaskor Asti och någon jordgubbssak. Inga kläder där heller. Gick förbi spelhörnan på vägen in och på vägen ut köpte jag bingolottor, så även töserna och syrran får joina mig ikväll också. Blir nog jätte bra.

Vi hittade ut från Kristianstad utan problem också och de va ju bra. Hade inte varit så kul om vi liksom kommit bort och varit vilsna själar forever and ever.

Torsdagen 29 December.

Goddagens!
Tog lite sovmorgon idag, vilket betyder att jag råkade sova nästan till tolv idag. Tog vatten över huvudet och ska nu göra mig redo för att åka iväg på shoppingspring med syrran. Hon behöver leta efter kläder och en chaffis och jag, ja jag ställer upp i hopp om att även jag kan spendera lite pengar. We'll see.

Ikväll står bingolotto på schemat. Får väl hoppas på storvinsten idag då eftersom den inte kom på uppesittarkvällen hehe.

The Evolution.


Snygga, ge mig!

Finns att köpa på have2have.

Ovetande smart, eller ren tur.

Tog bilen till byn innan för att hämta ut min bingolott som jag vann i fredags. Behövde tanka bilen och när jag startar bilen igen så tändes inte katalysatorlampan igen (eller ja motorlampan som pappa sen påpeka att det var). Ville ändå gör en fel sökning när pappa kom hem för jag har något airbagfel också, men inte riktigt lagt tid på det då jag inte tänkt krocka.

Satt i bilen till fingrarna blev kalla och fick inte skiten att connecta. Pappa går in för att hämta en datorsladd och jag trycker lite och vips lyser det till. Vi bytar sladd och det funkar. Allt tackvare att jag aka nicke nyfiken trycker på alla knappar. Det kommer från jobbet, man testar sig fram så kanske man lyckas med problemet och ja det gjorde jag. Woop woop, varför jag glädjs är för detta handlar om bilar och jag är totalt ovetande om sånt.

Jag hade inget motorfel, eller något större fel alls på bilen. Bara airbagen som jag redan visste samt att blinkersen ibland glappar. Annars är min bil bra så nu är jag redo för besiktningen 2012!! (;

Onsdagen 28 December.

Nätshopping, när shopping är som bäst. De är ju då man inte behöver trängas och slåss med andra människor, kan ta det i lugn och ro hemma istället. Så jag har beställt hem lite kläder varav toppen nedanför är en av klädesplaggen, samt två böcker som verkade vara en serie att testa på. Har läst Mari Jungstedts bok 'Den farliga leken' innan och den var både bra och spännande så dessa är säkert också bra.


Hugg in!

Skulle köra till Bjuv och bilens katalysatorlampa började blinka, jag kan inget om bilar och visste inte om jag fick köra eller inte så skickar iväg sms till pappa. Och till Natha för att tala om att jag nog blir lite sen. Får ett samtal och kan lugna ner mig lite. Så jag tar bilen och gasar mot Bjuv. Möter upp Natha och går en liten sväng med Dobbie sen upp och sällskapar i soffan. Blev en hel del skratt åt en del youtube-klipp, den där gruppen är ju helt galen men beroendeframkallande kommer se fler.

Nu ska jag dock hugga in i min kycklingsallad som daddy beställde åt mig innan när dom beställde pizza. Är ganska så hungrig, och till detta blir det Harry Potter näst sista delen just för att övriga familjen myst med den utan mig. Hygglon.

Tisdagen 27 December.

Goddagens! Det känns faktiskt ganska skönt med ledighet, det var länge sen min kropp var på slowmode och kakorna inte fyllde hela min tankebana. Att bara kunna va och inte känna så mycket stress i hela kroppen. Det känns super! Veckan kommer väl dock gå alldeles för snabbt, så som ledighet alltid gör. Men ibland är lite bättre än inget.

Haft en lugn start på dagen och nu ska jag alldeles strax sätta mig i bilen och köra till Bjuv.

Fick något i ögat.

Efter tre Harry Potter filmer håller jag nu på att dö. Så dags att slänga kläderna och ägna mig åt honom istället:


Nyår, så överskattat.

Varför ska jag tvingas att lägga pengar på en kväll jag inte gillar. Varför ska jag känna tvång över att köpa någon klänning bara för att jag måste klä upp mig. Jag gillar inte ens nyår ändå är det samma sak varje år. Ibland önskar jag att jag fortfarande var liten. Så jag kunde stanna hemma. Äta ostbricka med familjen, hoppas jag kunde hålla mig vaken till tolv-slaget, gå till skolgården och ha snöbollskrig med syskonen under fyrverkerierna.

Jag myser vidare jag.

Pappa kom in förut och undrade om jag ville va med på Harry-maratonet så vi fortsatte med film fyra och snart startar femte. Det är ändå ganska mycket man glömt och nu ser man alla på följd utan års mellanrum kanske det blir bättre då. Att man hänger med mer. Maraton tills jag sett sista delen, för de är den enda jag inte sett.

Dock håller jag nog fortfarande fast vid att Del 1 av sista filmen är kass, de för att det knappt händer någonting. Så jag hoppas det är fett med action i del 2. Nu ger jag mig in i kvastarnas värld igen , todalo.

Måndagen 26 December.

Godmiddag!
Mamma och töserna skulle ge sig iväg till Väla idag och jag ville först inte följa med men sen så ångrade jag mig och följde med (vilket jag sen ångrade att jag gjorde). Kom till Väla och vi körde och leta parkeringsplats så länge att mammas bil nästan började koka, kan säga att vi gav upp.

Jag sa vi kunde ta familia när vi ändå var här, där brukar aldrig va folk. Alla drar till Väla och låter Familia va. Så dit åkte vi och där var parkeringsplats. Har dock en lillasyster (eller egentligen fler, men idag en) som har väldigt dåligt humör och hon bara grinade. Jag klarar inte med sura människor så de slutade med vars ett håll.

Tillslut kom man hem, tomhänt för jag hittar ALDRIG någonting. Därför shoppar jag på nätet, där behöver man varken köra bil eller trängas med människor.

Recension - Drive.En framgångsrik stuntförare i Hollywood extraknäcker som chafför vid bankrån. Han åtar sig att hjälpa sin vackra grannes Irenes man, men när jobbet går fruktansvärt fel blir han måltavla för några av Los Angeles undre världs farligaste personer. Plötsligt finner han sig på flykt tillsammans med Irene och hennes son, och det enda som kan rädda dom är att han gör det han är bäst på - Köra! (texten är kopierad från tankafetast).

Efter att ha sett trailern tyckte jag faktiskt inte att filmen verkade så bra. Jag ville mest bara se den och ja sen är ju Ryan Gosling med i filmen och det gör ju inte saken sämre. Filmen var lite slow i början och det var inte många repliker som formade sig men när andra delen drog igång så hände det saker. Det var mycket action och väldigt mycket blod. Inte direkt vad jag väntade mig, men helt klart positiv överraskning. Antar det hjälpte till att göra filmen.

Jag rekommenderar er att se den, om ni gillar actionfilmer.

Free to fall.

Jag gillar den mer och mer efter varje film.


Min julafton i bild.

Först hade vi julaftons morgon och då var ett måste gå och kolla på granen, som ett litet barn. Jag kollade på många julklappar men inte en enda hade namnet My på, om det inte stod önskar My.


- Så lille granen med julklapparna.

Sen började vi göra i ordning julmaten så här kommer bara en massa matbilder:
- passade på att sno en prinskorv också, blev hungrig av all mat som kom fram (;- Vårt julbord, alltid fullt med mat och alltid blir det över så julen tar inte slut för att julafton passerar förbi.


- Ingen jul utan ego bilder right ha.

Söndagen 25 December.

Gårdagen var en tio poängare. Vi hann med tre avsnitt av Harry Potter innan vi avslutade, jag somnade ändå ifrån lite av varje film men ville inte gå och lägga mig för då kunde jag ju missa family-time och det går ju inte (; Kanske blir fortsättning ikväll who knows. Vad det blir till middag är inte svårt och gissa, nu är det julmat i några dagar till för vi har ALLTID mat över. Hellre för mycket än för lite, no doubt!

Om man skulle kolla lite film idag kanske:


Mycket nöjd faktiskt.

Här är mitt fina pepparkakshus jag snickra ihop igår. Mami har pyntat det lite extra idag. Det är mysigt. Lite juligt och dom där gele hallonen bara för hon sett det på något annat pepparkakshus någonstans. Sött! Julafton 2011 får MVG+ av mig.

Julaftons slutet innebär filmmys.

Maten är nere, julklapparna är öppnade, tårarna har runnit och nu är det dags att avnjuta ett Harry Potter maraton då vi fick boxen i julklapp av tomten. Första filmen, knappt små dom är. Update och bilder kommer senare, hoppas att ni va snälla i år och fick någonting fint av tomten. Fortsatt god jul !

God Jul!

Då önskar jag väl en god jul på mitt sätt. Här kommer en video hälsning ala mysaan med en kort sammanfattning av året 2011.

- Vill ni se videon från hoppet kan ni klicka här.

Lördagen 24 December.

Julafton är här och mamsen & papsen står i köket och förbereder maten. Jag har precis duschat och ska snart joina och hjälpa till. I eftermiddag kommer morfar hit och sen är det bara jul jul jul i vårt hus. Så jag önskar er alla en riktigt mysig julafton (:

Uppe-liggar-kväll.

Jag halv sover på soffan i varje paus från Bingo Lotto, inga vinster har inträffat ännu i heller. Känns lite tråkigt med tanke på att det är sju lottor i vårt tv-rum. INGEN VINST PÅ SJU LOTTOR! :o Så behövde jag bara nr 40 eller nr 50 på första bingorundan för att vinna storvinster, klart jag inte fick dom. Buhu. Hur går det för alla andra Bingo-spelare där ute då? 


Lite julbak, del 2.

Först blev det att snickra ihop mitt pepparkakshus som jag fick i julklappskassen från jobbet. Här var en snygg beskrivning att följa så man inte satte taket på gaveln och skorstenen som vägg osv haha.- Jag blev faktiskt ganska nöjd för jag hade ingen aning va jag skulle göra :p


Gillar hur glasyren på pepparkakan till vänster går från vitt till rosa, snyggt och awesome! Sen är det en pepparkaksgroda som har huvudrollen i bilden till höger. Jag hade ganska kul, barnet i mig lever ibland hihi.

Sååååå hungrig.

Att gå i affären när man är hungrig är det värsta man kan göra. Då plockar man korgen full med grejer man tycker är gott bara för att man är hungrig. Chips och dipp till kvällen är också inköpt ifall man skulle va sugen på det.

Jag var ju nere och handlade med papsen och när vi kom hem och hoppar ur bilen kom jag på vad jag var sugen på till middag så jag fick ju köra ner en runda till bara för att vi inte hade allting hemma. Det var då jag fyllde korgen med mer saker än nödvändigt just för jag var hungrig och sugen.

Och nu står maten på spisen, så om inom 20 minuter (hoppas jag) är det jag som kränger middag.

Duttpenna (läs i plural) är fixad(e) så jag känner mig redo för uppesittarkvällen. Spela bingolotto och hoppas på stor vinster. Mer julgodis ska bakas och julbröd bakas just nu. Det är jul i vårt hus trala la la.

Fredagen 23 December.

Kan inte riktigt förstå att det är julafton imorgon. Jag började iallafall min dag med sovmorgon, kändes awesome. Sen gick jag upp och så har jag snickrat ihop mitt pepparkakshus, ni får bilder lite senare. Nu ska jag åka och handla lite med papsen. Todalo.

Lite julbak, del 1.

Jag är trött och skjuter upp mitt snickrande till imorgon, men eftersom pappa skulle göra rischoklad och jag hade choklad jag tänkt slänga för jag inte ville äta upp det så gjorde jag julgodis av det istället. Varför slänga mat när man kan göra om? Blev inte så mycket men lite är bättre än inget.

Smälte först chokladen (man kan ta vilken choklad man vill jag körde noblesse apelsin), krossade cornflakes och blanda sen ihop det och klicka ut i formar. Låt stelna and it's done! Simple as that. Vi älskar när livet är lätt, synd inte allt är lätt som detta. Pappas rischoklad är i princip samma procedur bara det att han har andra ingredienser.

nedre bilden till vänster är julgodis ala my och till höger är julgodis ala pappa (y)

Imorgon fortsätter vi och sen är det uppesittarkväll med Bingo Lotto. Massa mys! Nu blir det bädda ner sig för jag både fryser och är trött. Lite tv passar mig utmärkt.

Sveriges mögigaste bil.

* På rikssvenska menas det skitig, smutsig (blink blink).Så jag gillar sommar och sol för då tar bilen inte lika mycket skada, nu var den ju skitig bara timmar efter den blivit tvättad. Snart dags igen känns det som. Konstigt dock att framdelen av bilen nästan är skinande ren haha.

ps, ni har väl fattat för ganska längesen att jag skaffat en ersättare för rost-dagge va? Denna är dock fortfarande namnlös.

Fel del av grisen.

Inne och kollar lite snabbt hur man ska gör glasyr och kommer över detta:


Ärligt talat, någon som har det på julbordet? Det hade jag kallat aptitretare, då jag velat äta julmaten men tappat aptiten haha.

Torsdagen 22 December.

Godmorgon! Det har blivit en bra start på denna morgonen och jag har bara varit uppe i några minuter. Fick se en sak som gjorde att det mesta förändrades, yesbox! Nu tänkte jag hoppa i duschen en snabbsväng innan jag intar mitt sista jobbpass detta året. Känns helt fantastiskt.

När jag kommer hem så väntar det julbak, jag ska nog försöka montera ihop mitt pepparkakshus som jag fick i julklapp från jobbet. Dricka lite av glöggen och va allmänt julig. Ni får ha en bra dag !

Det kommer en dag imorgon också.

Så jag tänkte göra lite dipp och cutta några morötter och sen mysa ner mig i sängen framför tvn. Min kropp håller helt ärligt på att få ett sammanbrott (eller krupp som Frida L hade sagt, som får mig att skratta för ordet låter så kul) eller något för energin jag hade kvar den blåste bort igår. Jaja, och ja jag ska försöka att sluta vara negativ, men negativ är väl de jag har just nu.

Godkväll.

En God Jul Hälsning från My.

Jag önskar en god jul med lite falska toner och felsägningar. Återigen god jul & gott nytt år alles!


Andas, andas.


Det är bara en dag kvar sen är jag ledig. Ska bli skönt att få ladda om batterierna men sen då? Det jobbiga är alltid ovetandet för det kan man ju aldrig styra. Ska man gå och vänta, ska man söka nya möjligheter ska man bara gå och dra täcket över huvudet? Jag verkligen hatar denna biten och känner just nu verkligen inte att jag har någon ork i min kropp, i mitt huvud, inte någonstans faktiskt att börja om på ny kula. Jag vill inte. Inte nu. Därför jag vet ingenting om någonting och därför är det inte kul.

Jag tänker ändå i banorna att jag kan ta mig ångest över till andra sidan jorden och liksom ha ångest där istället. Vad som sen väntar när man kommer hem det väntar när man kommer hem och är något man får ta då. Tills dess, en dag i taget. Nu är det snart julafton, vi börjar där.

Onsdagen 21 December.

Godmorgon! Då var det dags att vakna och göra sig redo för jobbet. Jag hade nog precis kommit in i en sån neråt svacka i sömnskalan så lite trött var jag när dom ringde men nu ska jag bli fit for fight. Ett glas c-vitamin vatten och snabbt fix och en macka sen är det wroom wroooooom iväg. Ha en bra dag.

Oh happy day!

Ibland älskar jag mitt liv, idag är inte en sådan dag. När du minst anar det, eller plötsligt händer det och inte är det en miljonvinst på triss. Det är knappast så att man liksom känner sig mer manad. Allting bara sjönk så snabbt. Men vad ska man göra, det är liksom bara fortsätta med att varje dag ta sig upp ur sängen, klistra fast ett leende och liksom följa strömmen. Jag blir så sjukt trött på detta. Varje gång. Ett slag i magen. Jag får nog lära mig att hålla käften för allting verkligen allting blir ju precis tvärt emot vad jag säger. Blir så jävla trött. Ska man ens orka, men ja det måste man.

Bla bla bla bla bla bla bla bla.. Det är ungefär så ni uppfattar detta skulle jag gissa. Jag spottar galla idag. Det blev liksom en sådan chock att jag liksom nästan började att asflabba i precis fel stund. Vet varken ut eller in.

Nej en lång och jobbig dag har det varit. Fan fan fan.

Give me julkänsla!Ska man behöva sitta i soffan och stirra på granen dom kommande dagarna för att lura i sig att det är jul. Ja lura och lura behöver man kanske inte då det faktiskt är jul men man är inte direkt inställd på det. Blir kanske andra bullar ikväll, iallafall köttbullar för det ska pappa göra ikväll. Yum! Juleköttbullarna är goda hihi.

Kommer bli en lång dag.

Vaknade runt tre och har knappt sovit någonting sen dess, allting har varit halvdant. Kvart i ett ska jag vara på möte i ena fabriken och kvart i två börjar jag sen jobba i den andra fabriken. Känns inte jätte lockande att jobba till tio ikväll men jag klarar det. If I have to. Snart julafton, snart lite julledighet. Jag går på mina sista batterikrafter, typ som när man trycker och trycker på fjärkontrollen för att skifta kanal. Så känns det. Typ.

Snart får jag väl fixa käk också, det är viktigt.

Tisdagen 20 December.

Fyra dagar kvar till julafton, kan fortfarande inte fatta det. Att jag legat klar vaken sen klockan tre är också väldigt omoget, speciellt då jag inte ska jobba förmiddag idag. Dock inbokad på ett möte kvart i ett annars hoppas jag på en tom dag. För konstigt nog vill jag fortsätta jobba förmiddag, har jag ändå vänt dygnet totalt kan jag gärna fortsätta. Jag deckar ju ändå innan nio på kvällen now days.

Godnatt.

Lovar att jobba förmiddagspasset kändes mer som att jobba natt än att faktiskt jobba natt. Det enda jag kunde tänka var att när jag kommer hem ska jag sova, fast sen insåg jag att när jag skulle va hemma var det bara eftermiddag. Fick vänta tills nu och eftersom morgondagen är oviss så lämnar jag datorvärlden. Godnatt!

En kort tillbaka blick på julfesten.

Så efter helgens bravader så lever man igen. Julfesten var väldigt lyckad och mycket trevlig. Jag var städad för första gången på länge i Sandra & Kristins sällskap, så dom var nog snäppet mindre städade än mig. Yes! (; haha.Började med att världens bästa förfest blev inställd så man va lite mindre taggad och när jag nästan var redo att bege mig på förfest i Åsljunga fick jag ett samtal som gjorde mig glad och begav mig till Örkelljunga och förfestade hos Marie. Dom andra tjejerna kom lite senare och det blev sen dags att dra sig ner till Stationen (i detta fall en restaurang/pub och inte en busshållsplats).


Mötte upp andra fulla arbetskollegor och tog sittplats i lokalen. Maten var super god och efter det blev jag lite trött och kände inte så mycket för fylle. Det ändrades dock när borden flyttades och musikens volym ökade. Blev en hel del dans där inne, jag joinade även vid ett tillfälle woop woop. In kom fler människor och stämningen var väldigt bra. Mycket trevligt!

När de tog slut på stationen så fortsatte vi festandet hos Robin. Sen blev klockan sent och jag bad pappa komma och hämta mig för festen tog slut så tvärt. Kom hem, åt nudlar och sen sov jag gott!

Måndagen 19 December.Börjar dagen med ett glas C-vitamin vatten och en knäckemacka med ost och gurka. Snart dags att starta bilen så den är uppvärmd till åkturen mot jobbet. Känns konstigt att gå upp denna tiden för att jobba men what to do, what to do.

Lillebror fyller år idag, och gottar väl sig på stranden, han åkte ju till Teneriffa igårmorse med en kompis och hans pappa. Inte ens hemma på julafton, en liten sad story men de går ändå.

Godmorgon & ha en bra dag!

Sovit hela dagen.

Det är för jag har i tanken att jag ska komma upp i tid imorgonbitti utan större problem. Det är ju min första tidiga morgon på över fyra månader, tror det kan ställa till problem. Är inte direkt en morgonmänniska så om jag går och sover vidare nu så vaknar jag glad och lycklig om 5h, inget jag själv tror på direkt men man kan ju alltid hoppas (;

Plus att man är ledig mellan jul och nyår och det är fantastiskt (:

Söndagen 18 December.

Goddagens! Jag höll mitt ord, jag sa att jag inte skulle bli fullast och det blev jag inte heller. Visserligen mår jag ändå som något överkört men skit i det. Gårdagen var lyckad och det var kul och träffa arbetskamraterna utanför gille-väggarna. Idag kommer jag vara placerad i sängen, redan hållt på att rulla runt hela förmiddagen. Druckit bakisvatten (dock när jag vakna o inte innan jag la mig) och tagit en huvudvärkstablett men det kom upp igen, så så bra mår jag. Skål på det och välkommen till helvetet, typ.

Skål alles!

Nu drar jag på förfest , ikväll kör vi all in och imorgon ångrar vi allt vi gjort. Då var kanske kvällen lyckad för stunden iallafall. Ses i dimman eller något. Un dos tres salut!


Imorgon är det jag som sjunger.

I got a hangover wo-oh.
I've been drinking to much for sure.
I got a hangover wo-oh,
I have an empty cup pour me some more.


Lördagen 17 December.

Godmorgon! Countdown 12h. Jag somnade kanske vid sex igårkväll, vaknade vid nio för det kändes som OD's fest hade dragit in i vårt hus men jag somnade om ganska så fort. Nu har jag legat vaken i min säng i säkert över en timme. Kan inte somna om, det är the downside med att somna tidigt.

Full rulle!

Så jag åkte iväg till Hässlehåla. Gick runt runt men hittade inte direkt något till partajet imorgon så I give up. Körde hem, mötte mamma i perstorp så gjorde en u-sväng och mötte upp henne på netto. Kom hem och sällskapade med minisyrran och Nina (syrrans lärare) och pratade Thailand en himla massa. Tror jag är mest skrämd nu va? haha.

Körde till byn och hämtade mitt nya paket från Yves Rocher samt hämtade upp mellan syrran på stationen. Kom hem och skulle kolla oljan på bilen då jag inte kollat den på dom tre månader jag haft den men eftersom jag varit ute o kört är det omöjligt och se så får väl ut och kolla snart igen (innan det blir mörkt). Ska även fylla på spolarvätska då den är snustorr..

Så nu kan man väl säga att jag dygnat då jag gick upp vid tre igår, visserligen powernapa jag innan jobbet men det räknas inte. Är coolare om jag dygnat såklart (;

Nej nog lite seg nu när man inte längre är på speed-mode.

positivt, slipper va bakis på jobbet på söndag.
negativt, börjar jobba 5.25 på måndag morgon istället. blä.

U can have all of me tonight.


Get to know me.

Varför jag inte tycker om att dansa? För jag inte kan vara seriös, mest bara flumm, så i underkläder hemma i mitt rum jävlar va det kan gå. Varför jag inte gillar att äta bland folk när jag älskar mat? Är rädd o ha mat i hela huvudet och äter då verkligen i slowmowmode och med handen för munnen hela tiden. Varför jag fortfarande bor hemma hos mina föräldrar? För att jag är rädd att jag inte ska klara mig ekonomiskt dessa kommande månaderna när produktionen dras ner plus att jag först ska ut på äventyr. Var jag jobbar? För ett bemanningsföretag, men är "uthyrd" till Continental Bakeries som livsmedelsarbetare. Varför jag är singel? Varför välja ett pålägg när man kan ha hela smörgåsbordet, nja kanske inte, jag har svårt att lita på folk plus att jag blir inte kär speciellt lätt och blir man inte kär så är det väl onödigt med ett förhållande.

Något som ni vill fråga så är det ju bara att fråga, jag är inte den som är den, faktiskt!

Laddat upp för imorgon.

Därför att det är gott!


Happy Holidays.


Fredagen 16 December.

Godmorgon, någon viskade i mitt öra att nu är det helg! Woop woop.

Lite frukost och lite tv-tittande sen ska jag köra till Hässleholm när klockan börjar närma sig tio. Gå en liten sväng där i hopp om att man ska hitta något att ha på sig till morgonkvällens julfest. Sen blir det väl sleeeeeep när jag kommer hem om jag inte klarar mig till kvällen. Det är iaf dagens plan.

Och ni, trevlig helg!

Kommer bli en kort helg.

Nu intar jag snart sista natten sen är helgen här, det känns fantastiskt. Är ju i behov av min lediga vecka så jag ser framemot lite helg nu. Dock känns det som denna helgen kommer att bli väldigt kort. Imorgonbitti kör jag no sleep så jag kommer iväg lite. Lördag blir det fest för hela slanten vilket innebär hangover på söndag sen blir det väl jobb där på kvällen. Kommer nog bli bra, nu drar jag iaf till jobbet. Godnatt!

U look better with the lights off.


Inte som planerat.

Skulle egentligen tagit mig till Hässleholm idag, gått runt för att leta efter något att ha på mig i helgen. Vaknade dock lite för sent, valmöjligheten var gå upp klockan tio men nej det var för tidigt så somnade om och vaknade vid tre. Oops. Så jag får väl baka äppelpaj istället, gott!

Tar shoppingturen imorgon för då kan man köra på morgonen så dygnar man, somnar tidigt och vaknar i tid på lördagen så man hinner tagga till förfesten halv fem. Blir nog bra!

Torsdagen 15 December.

Nu är det inte långt kvar till julafton, tänk att det är nästa vecka. Ändå har vi typsikt svenskt sommar väder, med det menar jag regn regn och åter regn. Plus att vi inte ens har minusgrader eller frost på rutorna. BAH! Snö nästa vecka tack!

Det är heller inte långt till helgen, då är det ju party party som gäller på lördag. Min tanke var att inte bli så full, men mina vänner på jobbet bara skrattar åt mig. Så jag kan ju lika gärna köra på karatefylla för ingen förväntar sig bättre ifrån mig ändå. Varför visa någon man kan va bara för att visa? Nej vi kör på vad som förväntas istället. The end.

Nu lite varm choklad o frukost!

Juligt.

Mintkyssar har jag haft i tankarna mycket på sista tiden, inte för det är någon årlig tradition men för att vi brukade baka sådana när vi var små. Funderar på att göra ett försök detta året. Mjau!

Shit happens when u party naked.

Okej bra då vet vi vad som väntar på lördag, för jag har då inget att ha på mig ): Så ger upp letandet och tar det imorgon istället. Har dessutom skoskav så mina highheels går inte på och att sätta på stålhätte-skorna igen om fyra timmar är inget jag längtar efter, kommer gå sådär roligt konstigt inatt igen.

The lonely road.


Onsdagen 14 December.

Helgen närmar sig med stormsteg, det gillar vi. Så tummen upp! Nu bäddar jag ner mig i sängen, äter frukost, kollar på tv och snart är det sova några timmar som gäller. Godnatt! (och godmorgon.)

Den vanliga frågan.

Vad ska du ha på dig på lördag? I dont know. Det är som alltid den svåraste biten, man har aldrig något att sätta på sig även om hela garderoben är full med kläder. Antingen hade man det sist, eller använder man det inte längre eller så har man ändå använt det så mycket förut. Aldrig blir det bra. Så får väl gå igenom garderoben imorgon så man slipper den stressen på lördag, hehe.

Kört body burn idag, kände att jag behövde röra mig lite. Håller på att tvätta och ska nu få tid för en PN också så man är redo för jobbet sen. Snart helg, tagga tagga tagga. Får hoppas inte tvåan ska köras inatt, man kan inte hålla sig väck från kakorna när choklad-drömmarna görs, dom är cp goda. Jossan stod för mitt kränge igår, för då var hon bagare Bengtsson! Eller "En gille-bagare hon bakar kakor mest hela natten. Hon bakar stora hon bakar små, hon bakar några med choklad i."

- Ser kanske inte så mycket ut för världen, men MM MM MM!

Tisdagen 13 December.

Det har varit en bra natt. Den som väntar på något gott, den väntar hela natten. För när vi gick hem så fick vi en julklapp från jobbet, vi som aldrig får va med på sånt annars. Gladansikte!Inser att jag drar ut på allt när jag bara har en karta kvar med ppiller och fortfarande inte ringt och bett om tid. Kanske dags......

Lite frukost osv sen sova. Natti!

Extra timme of freedom.

Jag vet att det är väldigt mycket svengelska här men så pratar jag också. Svenska meningar med in slängda engelska ord för det bara passar in bättre. Vet inte var det kommer ifrån men har pågått väldigt länge faktiskt. Iallafall blev jag flyttad från ena fabriken till den andra och det gav mig en extra timme hemma, så nu är det dags att köra. Stänga ner datorn och packa ut sig i bilen. Ha en bra natt, de har jag planerat att ha iaf. Godnatt!

Goodbye my lover.

Goodbye my friend. You have been the one, you have been the one for me. Ladidadida..
Nu måste jag blunda en stund så man orkar med sina timmar på jobbet inatt, todilidodilo.


Måndagen 12 December.

Faktiskt varit lagom festsugen inatt på jobbet, kan ju va musiken som gjorde den saken. Stått och sjungt och dansat mig igenom natten, jo jobbat har jag också gjort klart. Slipper inte undan. Men det är väldigt skönt att vara hemma, lite frukost till lite tv-tittande sen blir det sova. Godnatt/Godmorgon!

And the disco begins.

Det har varit söndag och vad gör man på söndagar utan att ha ångest? Så lite som möjligt. Alltså en helt perfekt dag att leka My. Well , mina allergiutslag hade kommit upp över hela magen så jag knapprade tabletter och blev helt trött i huvudet. Legat och gottat mig med tv och sömn halva dagen. Ätit mat och nu är det taggning som gäller. Köra mot jobb om en halv timme.


- Vad jag är allergisk mot vet jag ännu inte, jag leker doktor och skriver ner allt jag äter och dricker för att göra listan kortare. För att gå runt med utslag på magen är inte en hit även dom försvinner efter någon timme med mina piller. Hade varit skönt och veta vad det är man ska unvika så man slapp dom helt.

Nej getting ready for work. Later dudes!

Naked.


Söndagen 11 December.

Why so serious? Alkoholintagen är fortfarande igång i vårat kök. Skulle bara borsta tänderna vid två och blev sen fast i köket tills typ nu. Fortfarande huvudvärk, har ont i halsen och mega seg. Vill sova men vill också va med i pratet, men sängen lockar lite mer. Bara tio minuter till i köket. Godnatt!

I wanna get you guys another round, right, still gotta pay for it but Im gonna get it for you.

And the party's over.

Klockan kan omöjligt vara bara sex. Jag är fan sten död. Vet inte om det är skrattanfallen från att släkten är värst eller om det är den tryckande huvudvärken som tagit musten ur mig. Inte julmusten, den drack jag upp. Ja ni ser ju, tänk då ett helt rum med släkt (lamporna var tända)(där har ni det åter igen dom dåliga skämten) som har samma dåliga humor. Blir ju inte annat än sjukt. Och jag blir med ens trött i huvudet.

Jag kör på en lugn helg till, inte alkoholiserat på över en månad. Siktar in på nästa helg istället, då är det julfest med jobbet och va man hört brukar det gå vilt till så jag ser framemot galenheterna.

Nigarafallen kan ju slänga sig i väggen.

Fick ett sånt skrattanfall som fyllde hela ansiktet med vatten. Visst mitt ansikte är inte såå stort men kände för en sekund att nigarafallen inte hade mycket att komma med. Tills jag googlade och tänkte om, klicka här för att se bilder på Nigarafallet.

Lördagen 10 December.

Godmorgon? Nej hade faktiskt tänkt försöka mig på att sova lite igen, är trots allt upp i tid idag då vi ska ha lite kalas här hemma. Smörgåstårta (hemmagjord) gör ju saken lättare. I eftermiddag ska det fettas! Mums.

If you don't like something, change it. If you can't change it, change the way you think about it!

Oj.

Jag vet en flicka som kommer till att vara uppe hela natten, råkade bli en lång timmes PN. Har sån tryckande huvudvärk på höger sida, mest ögat. Att luta huvudet ner i golvet och sen ställa sig rak igen är inte att rekomendera, känns lite som huvudet är en tickande bomb och det liksom vibrerar i takt med tickandet. AAAJ säger jag.

Frukosten äntligen nere.

Har varit iväg på Systembolaget, behövde utöka mitt förråd med Asti. Varit på Väla för att leta efter som sista julklapparna, hittade inga. Familia för att fortsätta mitt letande plus hitta vinterskor, gick inte så bra på någon av delarna egentligen. Gick in på Maxi och köpte lite naturgodis istället. Och en Coca Cola, då jag kände att jag behövde något i kroppen. Tankade bilen och körde sen hemåt.

Direkt jag kom hem va de bara på med en kastrull på spisen och koka nudlar, dom slank ner fort vill jag lova. Inte ätit något sen inatt och de intaget var en riskaka och en negerboll (för ja vi vet alla att de heter så, utan att va rasistiska).

Tror jag är ganska så trött så kanske en liten powernap, godnatt och trevlig helg!

Sluta äta? Gå då till tandläkaren.

Jag åt aldrig något förut , drack ett glas vatten och stod sen och borsta tänderna utan spegel. Åkte till tandläkaren och nu spänner det i hela munnen som att jag legat och bitit ihop käkarna hela natten. Och nu vågar jag heller inte äta, när liksom allting är putsat. Så vill man sluta äta kan man ju välja o gå till tandläkaren lite oftare. Ingen mat före så de inte finns kvar glömda köttbullar och potatisar mellan tänderna och efteråt vill man fortsätta va fräsch. Jag hatar att gå till tandläkaren men kände att de va länge sen sist och bättre blir det inte för att man undviker ett problem. (Så är det med alla problem, dom går ju inte bort för man liksom skjuter dom åt sidan eller ignorerar dom).

Nu funderar jag på att äta, jag är väääääldigt hungrig. Sen var det de här med att inte gå och lägga mig.

Fredagen 9 December.

What a night. Började bra med att anlända i ena fabriken, få reda på att alla mp'are skulle va i andra fabriken sen när jag väl kom dit (för sent dessutom då infon kom när jag stod med byxorna nere i omklädningsrummet i ena fabriken) så va jag över, fanns inget för mig o göra så jag blev omplacerad till första fabriken. Bara byta om och köra tillbaka. Sikten var ganska vit av dom stora snöflingorna som föll med regnet. Annars har natten varit lugn.

Nu är helgen här och det första jag gjorde var att måla naglarna, stärkande lack för mina naglar alltid är så mjuka. Lite frukost skulle inte sitta fel, sen ska jag iväg på ärende om lite mer än en timme. Sen känns det inte så lönt att gå o lägga mig men får väl se hur trött jag är när jag kommer hem. Blir kanske en sväng in till Väla & Familia?


Im the story you tell your friend.

About the weekend. About the things that me and you did, on the weekend.

Bara ett sista arbetspass ikväll/natt sen är helgen såååå välkommen. Blir väl iväg en sväng och köpa in dom sista julklapparna annars vilar jag upp mig som alltid. Nästa helg kommer väl bli för mycket ändå, då blir det troligen all in och mer skandaler men vi kommer ha kul! Nu göra mig klar till jobbet, todalo.

Ursäkta den smutsiga rutan.

men utsikten var fin imorse när jag körde hem.


Torsdagen 8 December.

Godmorgon alla glada (ni sura får inget)! Efter över 12h borta så kom jag hem igen. Först blev det en massa spring och härjande på jobbet. Åkte till Klippan efter jobbet med Sandra så simmade vi en timme, kändes väldigt bra. Blev lite mycket tanter i vattnet bara. Hann lite bubbel och basta innan vi lämnade badhuset.

Jag åkte inom Kochs på vägen hem för frulle. Baguette, inom storköket för keso men kom därifrån med så mycket mer. Hem och nu ska jag krypa ner i sängen och äta min frukost framför tvn sen sova så jävla gott!

Nu säger jag tack & hej, kommer väl sova hela eftermiddagen och lite till.

Hustler och musik.

Det gör susen, nu börjar jag känna mig lite piggare. Tagga tagga, ska ju snart köra till jobbet.

I never were, and I never will be yours.

Goddagens.

En timme mindre av min freedom ikväll, nåväl va gör det. Extra pengar gnäller man aldrig över (; Får jag dessutom mer ansvar så trivs jag bra. Imorgonbitti ska jag antagligen träna lite efter jobbet tillsammans med Sandra, röra kroppen kan behövas ibland.

Nu Gossip Girl maraton samtidigt som jag packar väskan.

Onsdagen 7 December.

Halva veckan avklarad och det känns så himla skönt. Helgerna är alldeles för korta. Det gjorde inte så mycket innan men nu känns det liksom som man hinner vakna sen är det söndag igen. Är det konstigt man inte hinner annat än jobba? Jaja snart är det semester. Julafton. Nyårsafton (en afton som jag inte gillar, som jag vill bojkotta detta året också precis som jag ville förra året).

Saffrans gifflarna var en besvikelse, när man hör "godare än lussebullar, men så får man inte säga" - Då tar jag de som mmmm gott, men jag tyckte de mest smakade mandelmassa så nej kanel är godare..

Godkväll.

Nu sitter jag bara och väntar på att få svar, jag hoppas min ansökan går igenom så jag kan fortsätta planera. För jag vill verkligen. Då blir det äventyr så de heter duga, även om det nog blir all by myself.

Nu är det åter den tiden på dygnet då man ska göra sig redo, peppa för en natt på jobbet. Hustler och musik, that'll do the trick.

Bild från imorse.


Årets julkalender.

Är nog den bästa på länge. Med detta menar jag inte att den är bäst bara det att föregående julkalendrar har inte ens varit se bara, riktigt dåliga. Fast kan nog inte säga för mycket för jag har inte följt en julkalender sen jag vet inte när. Sett tre avsnitt idag iallafall, på svtplay, och min åsikt är att den duger. Så kanske jag ser alla avsnitt detta året.

Tisdagen 6 December.

Godmorgon! Att köra på vägarna med vinterdäck kan jag säga kändes lite säkrare, faktiskt! Men 24an mellan 108 och skåne porten är inte rolig att köra, jag har en himla respekt för vintervägar sen förra året så ibland sackade jag ner i 50. Ja jag tänker inte kasa runt på vägen igen för det är något av det läskigaste jag varit med om.

Fick gå hem tjugo minuter tidigare än beräknat för personen som skulle börja en timme senare skulle inte komma så därför behövde jag ju inte stå där och vänta på någon som inte skulle komma. Så jag fick gå redan tio över sex. Kändes faktiskt bra. Fast tjugo minuter mer eller mindre kan kvitta. Jag är inte trött nu ändå.

Hungrig är jag däremot så frukost it is!

It's the way I'm feeling I just can't deny.


En vettig sak.

Och det är att jag har tvättat idag. Med ens såg också rummet lite snyggare ut. Varför är det alltid kläderna som gör kaoset ? Fast det är ganska skönt , man gör två flugor i en smäll. Man tvättar och genast har man halv städat också. Nåväl, annars har jag väl mest legat i sängen och tyckt synd om mig själv och varit mega trött. Den där huvudvärken jagade mig på jobbet, knacka på innan jag somna och var med mig när jag vaknade. Nu har jag sovit ifrån den och ska börja göra mig redo för en natt på jobbet, med en extra timme på slutet. De gillar jag!

Lite musik, lite hustler och lite städfix.  Plus mina vinterdäck är på bilen, med ens försvann lite stjärnglans från bilen, fälgarna här är ju inte så fina. Men säkerheten går ju före, så biltokig är jag inte. Om jag ens är biltok över huvudtaget, tror knappast det.

Get over yourself.

Alla människor är lika roliga. Det första man gör med sitt liv när en förändring sker är att skriva om det på facebook. Så ni kan tro det finns uppdateringar om att det snöar (snöade) ute nu.

Själv började jag mitt vakna tillstånd med att läsa fel på ett sms och insåg att läsa sms med nyvakna ögon är inte världens bästa kombo. Det finns lite skillnad mellan att börja 6,30 och sluta 6,30 men nu har jag ju allt på det rätta då dom ringde upp mig efter att jag svarade att jag jobba natt och därför inte kunde börja halv sju imorgonbitti. Det var alltså inte de dom ville, utan att jag jobbar över en timme. As simple as that.

Måndagen 5 December.

Godmorgon! What a night. The end! När jag stod i omklädningsrummet innan jag skulle köra hem hade jag fått ett mess från pappa om att det var halt på vägarna så jag tacka för infon och hann lägga ner mobilen när den ringde. Så där stod jag o prata med papsen som verkligen varande för vägarna, anledningen är simpel men olaglig så vi skiter i de va?
 
När jag väl körde hemåt så körde jag lugnt. Jag bromsade på en väg o kände inte av halkan men förbi skåneporten och 24an hemåt vinglade bilen hela tiden precis som om jag var ute och körde på dom sju haven. Gungeligung. Aja tillslut kom jag på 108an och den var inte lika hal så hem kom jag oskadd.
 
Nu blir det grilladmacka (aka toast för finkänsliga) för jag är dö hungrig.

Hejdå motivation.

Helt plötsligt tar det en hel vändning och jag är inte längre lika dragen till jobbet. Det mesta är som vanligt men ändå är det någonting som liksom är annorlunda, och det är jag. Antar att man någongång har det så, att man liksom gett mycket och sen inte har lika mycket att ge längre. Att man behöver en paus. Så det är ju skönt att veta att vi snart är lediga för julen är här. Ladda batterierna.

Annars har denna helgen varit mycket lugn. Jag har i vanlig ordning inte haft så mycket energi till att göra saker. Det är nackdelen med vintern och mörkret, det liksom suger ut allting ur mig. Sen sommartid så är man i princip bara ute hela tiden, ligger där och flashar allting för att få en så snygg bränna som möjligt. Jobbar på att få flasha lite nu under vinter halv året också, vill verkligen iväg. Frågan är om jag tar steget. We'll see, time will tell.

Söndagen 4 December.

In the end all I got is myself. Det var lättare när man var liten. Alla ens vänner gick på samma skola, bodde i samma kommun och hade lediga timmar på samma ställen i princip. Energin var på topp från morgon till kväll. Sen blev jag gammal och grå. Alla vänner är utspridda, alla har olika liv att leva och den där tiden till varandra är helt plötsligt inte lika lätt att finna. Alla jobbar olika tider på dygnet, olika dagar i veckan. När man väl är ledig är det inte alltid man orkar med att göra annat än spara energi. Jobbet tar mycket, men i mitt fall va ska man göra. Allt jag har som verkligen är mitt är just mitt jobb så jag ger det allt. Tjänar mina pengar så jag kan göra vad jag vill.

Jag har en plan, jag har något jag velat sen iallafall 6år tillbaka (om inte längre). Nu har jag möjligheten men sannolikheten att jag får sällskap är minimal. Anledningen är simpel, alla lever olika liv och har inte möjligheten att ta ledigt från jobbet en längre tid, eller så finns kanske inte pengarna där. Så det blir väl på egenhand jag lämnar landet, men va falls. Jag har velat de länge och bör passa på innan jag flyttar för efter det lär jag nog inte ha några pengar. Lev medans jag kan har jag fått höra länge och de är väl de jag får. Nu när jag bor hemma, har sparade pengar och inte har ett kärleksliv, alltså i perfekt stadie att bara ta nästa flyg och inte komma hem på evigheter. Vi får väl se, dom som känner mig vet att jag är mycket prat och lite verkstad. Tänker för mycket så jag fegar ut. Alltid.

Nej slut på nattbubblet, nu intar jag sängen. Godnatt!

Fiest!

Och jag är bjuden. Fast jag känner inte för det. Vad jag dock känner för är TACOS, okej det är bara för vi ska äta det snart. Gott gottigott gott! Magen skriker efter mat så jag har ätit lite svamp, och inte sån rolig svamp utan vanlig konserverad svamp aka svampinjoner.

The love letter!

Här out'ar vi alla. Även min hemliga beundrare, fast ingen vet ju vem det är så då kan det ju kvitta. Men orden är väldigt fina och jag blev väldigt glad. Det var en bra start på helgen! (;


Lördagen 3 December.

Min ögonsten fyller år idag, så grattis på födelsedagen! ♥


Tre timmar är bättre än inget.

Jag fick inte ro i hjärnan förens runt halv tolv - tolv tiden. Datorvärlden, Frukost, TV, lite hjärnspöken, lite mer datavärld och lite mer TV. Tillslut somnade jag dock och larmen ringde och strängdes om vart annat. Tillslut blev klockan halv tre och det var väl dags att dra sig ur drömmarnas värld.

Roat mig med supernatural på TVn och hide and seek hemma. Det ringde på dörren och någon lurig gubbe stod utanför, började lunka runder, knacka på fönster och dörrar och jag blev rädd och gömde mig. Det förvånar mig inte om det faktiskt var någon som kände oss men hela situationen var läskig så jag inte ens vågade spola på toan när jag va där för jag inte ville att han skulle höra det ut. Jag va lite skraj och skrämde väl upp mig själv lite mer. Ja jag var ensam hemma, annars hade jag ju inte hållt på så :p

Sen när allt va över och gubben kört iväg igen gick jag in o la mig i sängen och fortsatte mitt maraton, så ringde telefonen, inbillade mig att det var gubben så jag svarade inte. Tänkte skulle de va till mig ringer dom min mobil istället (och ja den funkar igen, fyllde på luren samma morgon den indikerade att kortet va stängt).

Nu är familjen hemma igen och jag kan återigen andas ut. Fortsätter mitt sällskap med dessa män.


Det är något fel på mig.

Därför att jag vill åka till Ullared IGEN, jag var där för en vecka sen. Seriöst. Cravings och shoppingberoende, nej det är fan inte bra. Istället får jag klara mig med Helsingborg, behöver åka till panduro och kolla färg.

Förutom Ullaredcraving så har jag också matcraving så jag fortsätter helgen med frukost, för ja nu är det helg! (:

Fredagen 2 December.

Fick en överraskning när jag kom till mitt skåp, ett kärleksbrev från hemlig beundrare hihi.


Färg all over the place.

På baksidan av paketen står det, tvättas bort med sopa och vatten. So not true. Stått och skrubbat en skål om och om men färgen går ändå inte bort. Penslen blir inte ren, men mina händer blev dock tack o lov. Nu är jag nästa Picasso. För ju fulare målat, desto dyrare blir det ju. Synd bara att jag inte har rätt namn, annars hade jag ju kunnat bli miljonär. Så hemskt är det. Kladd o färg blandat med färg på färg. Typ.

Snart middag, potatismos och köttbullar. Yum. Är trött. Är jätte trött. Så trött att jag till och med drömde om att när jag vaknade så skulle jag sova igen. Wierd. Och nu fick man veta att man börjar en timme tidigare, attans där försvann typ min PN.

Torsdagen 1 December.

Godmorgon, godmorgon!
Natten har varit strulig men tiden gick sååå fort. Mer om jobbet tar jag inte. Nu har jag suttit här en timme och behöver verkligen frukost. Och sova lite kanske?

Jag gillar inte när jag kommer på egna saker o säger dom vidare för o sen få höra att de redan blivit sagt. Som när jag en dag på jobbet fick en kaksmula i ögat och blinka en massa. Direkt gick tankarna till om någon såg mig hålla på och tror jag flirtar. Då kom direkt dissen "Jag flirtar inte med dig, jag har något i ögat". När min syrra fick höra den sa hon att jag fått det från vänner-serien. So not true men där förstördes ju de roliga.

Här är min nya för morgonen och garanterat finns den väl någonstans redan, men jag lovar att jag kom på den själv.
Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0