Vecka 9.

Måndag: Jag fyller år, fika med familjen, middag med familjen, tacka alla för alla grattis på fb. Va uppklädd hemma på en måndag därför att jag fyller år. Its my freaking bday.
Tisdag: Jag ska till tandläkaren, vilket jag inte varit på år och dar för att jag hatar att gå dit. Morfar kommer hit på besök för att gratta mig lite (:
Onsdag: Träffa Natha, iväg och sola en sväng och en tidig hemgång.
Torsdag: Upp tidigt och åka till Ullared med mina tjejer!! (:
Fredag: I dont know sova efter en aktivvecka? tss.
Lördag: Vill ha b-party men jag och festa, hm.
Söndag: Ta det lugnt, och invänta måndagen.

Mina presenter.



(Bryr er inte om datumen de är mammas kamera som va fel inställd och när jag väl såg problemet var bilderna redan på datorn, alltså inget att göra åt saken, hehe.)

Fick ju som sagt de där A4 kortet av minisyrran, som en kul grej. Jo tack men menades det i allmänhet eller det är jag som ser "kul" ut? Tål att tänkas på, men jag kan nog leva med vilket som.

Annars fick jag ett ljus 'till en speciell person' av minisyrran, väldigt fint. Av mamma & pappa (och syskonen inräknat) fick jag ett två-i-ett-halsband med två bollar, och sen Britney Spears 'Midnight Fantasy' parfym. Den är yum och jag gillar sockersöta parfymer (:

Tack så mycket, och återigen tack alla som skrivit grattis på fb, sms och ringt och grattat mig. De lilla har betydelse och har gjort min dag mucho bra (:


En lista med dagens.

Dagens frukost: Prinsesstårtebit från den överblivna prinsesstårtan jag gjorde igår.
Dagens bästa gratulation: Går till Pernilla som ringde och började sjunga i telefonen, helt klart bäst (:
Dagens klädsel: Till en början joggingbyxor och linne som vanligt sen bytade jag om till strumpbyxor, leopardtunikan och väst! Måste väl va snygg när man fyller år ;D
Dagens middag: Hemmagjord potatisgratäng , gott.
Dagens envisaste: Min morbror och lillebror som envisas med att inte gratulera mig därför att jag inte föddes den 28 utan den 29 februari alltså inte min födelsedag idag enligt dom.
Dagens leendeframkallande: Lätt när jag töserna kommer innanför dörren och hör hur minisyrran börjar sjunga lite smått. Dock lite besviken att hon bara öppna dörren och sa grattis sen och inte fortsatte sjunga (;
Dagens humör: Glad och lycklig.

Det har varit en bra dag idag, helklart mer än godkänt! (:

Jag är absolut skit söt!



Fikan är uppäten, eller egentligen inte för två boxar med kakor finns fortfarande kvar. Vad har hänt? Trodde alla godingar skulle ätas upp redan igår men vi har tydligen minskat kränget enormt :o Eller så tycker ingen annan om dom kakor som jag gillar :p who knows..

Här är iallafall påsen med mina presenter i, bilden är minisyrran som skrev ut innan. Väldans snygg? haha.

Now Im not alone.

Små syskonen har kommit hem från skolan, mamma och pappa har slutat jobba och syrran ligger väl och sover i sitt rum. Den enda som saknas är lillebror men med hans arbete vet man inte när han kommer hem. Men nu är jag inte ensam längre, nu är det liv i huset igen.

Blir potatisgratäng till middag, men vi fikar väl antagligen först. Och så ska jag öppna min present. Vad det nu kan vara :o Har ju glömt ge önskelista.. hihi im feeling like a little girl today. Även om födelsedagar inte längre firas som när man var liten så känns denna dagen bra, och mycket för något så simpelt som alla grattis jag har fått (:

Dagens frukost.


When I was a little girl.

Jag kommer ihåg att när jag var liten, då ville jag mest av allt ha frukost på sängen, och en ros. Därför att vuxna fick alltid blommor när dom fyllde år och det ville jag också ha, ville känna mig vuxen. En födelsedag kom pappa upp med en bricka och väckte mig med frukost på sängen. Mackor, varm choklad och där fanns en ros i en vas. Tänk va lite kan göra så mycket (:

Min mamma är så söt.


När jag väl masat mig ur sängen och gick förbi hallen där vår whiteboard talva är så hade mamma skrivit en liten grattis hälsning till mig ! Hon är så söt (:


Måndagen 28 Februari.

Godmiddag.
Vill först säga tack till alla ni som skrivit grattis på Facebook, tog mig ett litet tag att svara tack till alla och efter ett tag kändes tack väldigt dumt att skriva så försöker variera mig lite men gick inge vidare. Om det var en tävling (som det verkade va förra året) om vem som får flest grattis på fb så ligger jag nu uppe i 106 st i loggen :o Återigen tack.
Och till er som skickat grattis till mobilen, ännu mer tack till er. Det glädjs att man finns i era tankar :D hihi.

Eftersom det är min födelsedag så hugger jag in med prinsesstårta redan till frukost, so long suckers I am todays birthday kid! :D

Hipp Hipp Hurra!

För idag är det jag som fyller år, hihi.

(bild från utgången när vi firade min 21års dag.)

Mitt uppåt chack.

Detta är för tillfället den låt som får mig uppåt. Så mitt uppåt chack.

Fabolous Life.

I did it on my own.

Jag glömde kanske nämna att jag gjorde rosen till tårtan själv också. Det är hyfsat lätt men eftersom marsipan innehåller mycket socker är det lätt att det fastnar på skeden eller fingrarna , vilket man nu väljer att platta ut "blommbladen" med.

Eftersom jag är ganska dålig på att förklara så att folk förstår vad jag menar så kan jag inte ge en beskrivning med ord hur man gör rosorna så vill ni ha beskrivning hör av er så får jag göra nya och ta kort steg för steg..

Såhär såg det ut med dom två första roserna jag gjorde, för jag gjorde tre men det blev snyggast att bara ha en på tårtan så dom två andra slängdes i kompostpåsen.

Psst den till höger va den första som gjordes, därför den var 'mindre' fin (:

I made it.

Fikan är över och vi fick även oväntat besök av AHA-killen. Jag måste säga att om någon säger "har du verkligen gjort den själv" - då tar jag det som att den lika gärna kunde varit köpt och då är jag stolt för att jag gjort den själv. Ja jag snackar om prinsesstårtan såklart.

I samma veva som vi dukat fram fikan ringer det på dörren och där står AHA-killen. Så även han fick fika och där satt vi och snackade och skrattade ett tag. Fikan var över, han gick och jag och Natha gick in och satte oss i tv-rummet och snackade samtidigt som vi halv kollade på tvn. Det har varit en trevlig kväll.

Siktar in oss på bio på onsdag, så blir nog en bra vecka om man bortser från tandläkarbesöket. Booja.

Får snart besök.

Tänkte i banorna på att göra en prinsesstårta idag så jag bjöd hit Natha på lite fika. Åkte och handlade hem grejer tillsammans med mamma sen hem och bakade. Äta upp överbliven vaniljkräm, check! haha. Kan väl inte säga att min tårta blev den finaste jag sett men helt klart godkänd för att vara första gången (;

Har iallafall fått ett klar meddelande om att Natha är påväg, hon kommer som sagt hit och har dessutom med sig Dobbie så det blir väl fika samt hundbus idag. Trevlish! (:


Fem saker jag vill.

1. Sova lite till, det var så skönt precis innan jag vaknade.
2. Få mitt tandläkarbesök över, hatar att gå dit och har nu så mycket problem med tandköttet att jag nog kommer va bokad där resten av året :o
3. Slänga ihop en prinsesstårta, isf wish me luch ;D
4. Bygga en tidsmaskin så man kan gå tillbaka till dom bra dagarna när man lider av dåliga dagar.
5. Ha sommar och värme.


 

Söndagen 27 Februari.

Tre tankar som flyger runt i mitt huvud just nu.

1. Jag fyller år imorgon :o
2. Jag är så rädd för att bli gammal att de ibland känns som jag inte vågar leva :o
3. Jag har absolut ingen aning vad jag håller på med längre :o

Välkomnar ett sockerrus.

Jag skulle minska mitt sockerintag, det har jag gjort i stora mängder även om jag ätit äppelpaj med vaniljsås halva veckan. I vanliga fall hade jag haft sockermunkar, kakor, choklad eller något annat sött efter varje middagsmål vilket jag inte har haft alls denna vecka.

Så belöningen är raspberry cheesecake glass med persikor, maräng och chokladsås. Gott.


Jizz in my pants vs. Puke in my mouth.




Jag behöver en hobby.

Jag behöver ett tidsfördriv. Jag behöver något som ger vardagen lite mening iallafall. Något som jag inte behöver sätta mig i bilen för att göra (lagom trött på att köra bil varje gång de ska hända något). Något som inte kostar en massa pengar eftersom inkomstkällan står på noll för tillfället. Bara något som håller mig i gång medans jag har min semester på obestämd tid.
 

Jag lever fortfarande.

I min lilla bubbla. Men jag har ingenting att dela med mig av idag för att jag är en aning nere. Därför att jag gått ner mig i ett träsk och vet inte åt vilket håll jag ska gå för jag vet inte vad jag vill. Jag är bara så negativ och anti allting nu för tiden. Men ett tu tre så kommer där väl en sten jag kan ställa mig på och hålla utkik över vilket håll som leder någon vart.

Lördagen 26 Februari.

Nej fy katten vad jag är tung i mina ögon. Jag har roat mig med att spela spader på nätet ett tag men det får räcka med det. Jag ska i säng och fortsätta kolla på en av mina nya serier 'private practice' och försöka sova. Får se om man får besök imorgon eller det blir en fettokväll all by myself.

Fick ett glatt samtal av min alkoliserade vän Natha vilket gjorde mig glad. Hon är iväg på skidsemester, men den börjar dra mot sitt slut för ikväll ska dom rulla neråt igen. That's nice. 

Nej vet ni vad, nu säger jag godnatt.

Oh no!


2½ men är en väldigt populär och rolig serie som nu verkar sjunga på sista versen efter att Charlie Sheen sagt elaka saker om seriens producent. Så nu har serien lagt ner för säsongen och om den någonsin kommer att återupptas är oklart i nu läget. I am crying inside.

Vill ni läsa den riktiga mer nogranna artikeln klicka HÄR.

Det finns en anledning bakom mycket.

Det finns två anledningar till varför jag inte går i skjorta.
1. Jag ser ut som en Cowgirl.
2. För att passformen ska va snygg får jag antingen lägga på mig några kilo på magen , eller punktera brösten. (Jag vet redan vilket alternativ jag väljer. Guess what.)
 
Dock brukar jag tycka att många skjortor/blusar är fina när man ser dom hängandes i affären, men så fort det blir alone time, jag och den. Då faller bilden direkt. Kraaaaas.

From the creator of Greys Anatomy.

Another show added to my showlist.

Mapis dag idag.


Jag älskar er oerhört.
Idag är det mamma och pappas bröllopsdag, tjugotvå år än så länge. Grattis! (:

Jag har knappt börjat leva.

Kanske borde sluta ha så mycket åldersnoja när jag i princip bara passerat 1/4 av mitt liv. Menar jag räknar med att bli minst 80år, helst 100 också så att man får uppleva mer med själva familjen och släkten sådär. Så då kan jag nog offra några år här på ungdomens år med att resa, leva loppan och bara skita i att det är dags att binda sig. Så bråttom har jag inte.. Jag har inte ens fyllt tjugofem, så än är jag ung (;

Letting go.


Fredagen 25 Februari.

Goddagens, igårkväll blev jag riktigt äckelmätt efter att mumsat i mig av min äppelpaj. Måste säga att det var den godaste jag någonsin smakat och det var säker chokladen som gjorde susen. Fett gott, medvetslös ? haha..

Fem minuter kvar i ugnen.

Eftersom jag mest gillar själva smuldegen brukar jag i princip aldrig ha mycket äpplen i. Två stycken blev det idag, lite riven choklad och kanel på det.

Smuldegen dubblades så resultatet blev följande:
6dl Mjöl + 2 dl socker (rörs runt lite i en skål).
250g smör/margarin delade i mindre bitar (lättare att blanda då).
Man kan använda elvisp om man vill, men händerna går lika bra.

Serveras med ICA's vaniljsås. Njut! (:




Ingen matlust idag.

Känner inget sug för middag överhuvudtaget och som om det inte är svårt nog att veta vad man ska göra till middag. Allt jag kan tänka på är äppelpaj. Så jag la inte mycket vikt på maten utan gjorde tonfisksallad som ska ätas nu, sen har jag fått iväg grabbarna i huset (läs pappa och lillebror) att köpa vaniljsås så jag ska baka äppelpaj om en stund. Gott gott gott (:

When the sun shines, I smile.

© My Svensson.

A new addiction.

Helt klart blåbärssoppa, hoppas att det inte står med liten text "laxerande verkan vid stort intag" därför att jag ska nu gå och göra en ny kopp och sen krypa ner i sängen och kolla fler avsnitt av 'Pretty little liars'.

Torsdagen 24 Februari.

Godmiddag. Inatt fick jag sällskap av minisyrran igen, vi kollade en film som heter "He's such a girl", inte direkt jätte bra men den funkade väl. Sen började vi se en ny serie som jag fått hem. 'Pretty little liars' heter den, någon som ser den. Har bara sett ungefär 1½ avsnitt och tycker den verkar bra. Whoa.

Nu: Frukost bestående av toast i grill och en kopp blåbärssoppa.

Goodnight Goodnight.

It's beyond me, I cannot carry the weight of the heavy world.
So goodnight, goodnight, goodnight, goodnight.
Goodnight, goodnight, goodnight, goodnight.
Goodnight, hope that things work out allright, yeah whoa.


En dag utanför väggarna.

Jag och Jennie begav oss iväg till Familia en sväng. Var inne på Deichmann ihopp om att dom fått in något nytt. Tyvärr hade dom inte det och dom snyggaste skorna på hyllorna är i princip alla dom par som jag redan har. Gick vi runt och kollade i dom flesta affärerna men jag hittade ingenting, avslutade med en Frapino från Espresso house.


Despicable Me.


Ett animerat äventyr där en trio föräldralösa flickor blir adopterade av mästerskurken Gru som ett led i hans plan att genomföra århundradets brott. - Månadens animerade film enligt mig. I like.

Onsdagen 23 Februari.

Five days to go.

Solen är framme och skiner, jag undrar om man inte ska gå ut och ta några bilder. Men med tanke på att gårdagen inte blev så lyckad för jag förfrös mitt ansikte och mina fingrar så tar jag nog lite äppelpaj istället. Det är om inget annat mycket godare (;


Får ångest.

Snöflingorna blir fler och lägger sig som ett tunt vitt täcke på marken, säg mig när ska detta elände ta slut. Jag vill som sagt inte mer. Nu vill jag ha vår och värme. Sommar i flera månader.. Ge mig.

I walk the walk alone.

Med kameraväskan på axeln och stativet i handen bestämde jag mig för att gå ut en sväng och ta lite bilder. Till en början var det inte jätte kallt men jag började ganska nära mitt hus. Tog några bilder och sen kändes mina händer sönderfrusna, mina öron och min näsa kändes väldigt röda så jag bestämde mig ganska så snabbt för att ta mina grejer och gå hem igen.

Så för mig är det fortfarande för kallt, men en bild kan jag bjuda på. Här ställer jag mig och vill känna solens strålar. Inväntar vårens varma dagar, det gör jag. Verkligen. Tills vidare håller jag mig inomhus i värmen. Brr.


Tisdagen 22 Februari.

Gå in på Google translate och skriv "äääääääääääääää", översätt det från Tyska till Turkiska.



HAHA, den översättningen va väl inte förväntad iallafall? ;p

Kvällsmys.

Halvligger i sängen och kollar på Oskyldigt dömd som tydligen fanns i två säsonger vilket jag inte hade en aning om. Följde första säsongen på TV 2008. En svensk kriminal serie med Mikael Persbrant i huvudrollen, bra serie dessutom. Nåväl, minisyrran blev inbjuden i rummet. Så nu ska vi slå igång ett nytt avsnitt, trevlig kväll på er!



Sagt hejdå till vintern nu.

Nu tar jag VÅR, hoppas att jag gör rätt i det också så att varken kappan eller termodress, halsdukar, mössor eller vantar är något som behövs mer detta år. Vill bara se solen framme, känna värmen och ha det gott. Snö, minusgrader och mulet trist väder är så last year ;p

OMG ge mig socker, typ.

Lovar er att när middagen var i magen så var jag nog i samma stadie som en person som ska sluta röka. För ofta säger rökare att suget är väldigt stort och det är väldigt gott efter man ätit. Det är precis då mitt sockersug också är som störst och efter maten idag var det bauta stort. Bara för att jag visste att jag inte skulle få något.

Visserligen sitter jag nu med en milkshake i handen och i den har vi frysta bär, mjölk, glass, vaniljsocker och drottningssylt då dom frysta bären fick hela shaken att smaka utspädd mjölk (det var minisyrran som gjorde shaken och jag som rätta till den, viktigt att påpeka). Men den är nu super god.

Utan onda aningar.

Har börjat läsa en ny bok, den verkar spännande även om jag inte riktigt tycker att den har kommit igång ännu. Känns som det är vid fingerspetsarna. Hade tänkt mysa ner mig i värmen och läsa några sidor. Vädret där ute är fortfarande inte fotograferings vänligt, får hoppas på bättre tur imorgon.

Dónde está el sol?

Jag skulle ut idag, ta mig ut och fotografera lite. Detta gråa, trista och kalla väder lockar mig enbart ner i sängen för där är det åtminstånde varmt. Tror dessutom att dagens väder kommer spegla av sig på bilderna, göra dom gråa och trista. En kopp kaffe och sen ett beslut efter det..

Måndagen 21 Februari.

En vecka kvar tills man fyller år, inget speciellt med de detta året. Som mest kanske det blir en middag, om ens.

Det blev upp tidigt imorse, snoozade tio minuter och sen gick jag upp. Minisyrran skulle på möte i Hässleholm så jag följde med henne och mamma dit så jag kunde hämta mitt pass, äntligen! Men helt seriöst, fulare foto än min pass bild får man nog leta efter länge. Helt över spända ögon och stel som en jävla pinne. VA SA DU?! tänk dig ansiktet till den meningen. Ungefär så såg jag ut. Vågar man åka utomlands med de? :o

Skulle även inom Team Sportia men dom hade inte öppnat och jag orkade inte vänta så åkte hem och åt lite frukost istället, halv sten hårda ostfrallor från Ica Maxi i Hässleholm, tror dom var bakade någon gång på nittonhundrafrösihjäl. Men Kalvi Chokladmjölken var det inget fel på. Tack!

Från det ena till det andra: Så här blev en av bilderna på bergsväggarna från Göteborg, inte så fasligt bra med tanke på farten samt jag tog bilderna med min mobilkamera på 3,2 megapixlar.


Dexter away.

Nu äntligen är jag nästan klar för sängen. Bara ett glas vatten bredvid sängen sen är jag done.  Tog en dusch för att det kanske väntas en tidig morgon och vill slippa de då, bäddat min säng och lagt in den rena tvätten i garderoben. Tjohej en applåd för att rummet ser lite bättre ut. Nu off to bed, night.

Imorgon kunde man ju påbörja 'bort-med-alla-vinter-kläder&skor'.

Imorgon är en ny dag, for real.

Jag hoppas på fint väder så att man kan ta sig ut och kanske ta ett foto eller två, eftersom jag själv inte har någon fungerande kamera längre så står pappa för den biten. Jag får låna hans systemkamera, vilket gör att bilderna kommer bli så mycket bättre än om jag haft min digitalkamera fungerandes.

Nu: Ta mig en kopp vanilj te, lösa lite suduko samt kolla några avsnitt Dexter följt av en tidig sömn. I wish.

Dags för lite skratt.

Nu blir det kolla på Solsidan, och då lär man väl få in ett antal skratt. Om inget så finns ju alltid Ove Sundberg och roar en (;

 


I want sunshine everyday.

I need it. Jag är som björnar fast inte helt bokstavligt talat. Men på vintern så blir jag lite vilsen och går halvt i ide. Jag behöver sol och värme för att locka fram mig och längtar ihjäl för våren att komma hit så man kan börja leva lite igen. Jag gräver ner mig själv när det är mörkt och kallt.


© My Svensson.

Söndag, sista dagen denna vecka.

Betyder att min godispåse måste tömmas, så ner i sängen och kolla film och äta godis är min sysselsättning. Imorgon är det ny vecka och ett minskat sockerintag som ska påbörjas. Precis som sluta röka för en del, säger jag good luck Chuck då detta kommer bli svårt för mig.

Beautiful Blogger Award goes to Me.

Jag har fått en 'Beautiful Blogger Award' ifrån Bea, detta betyder att jag ska svara på följande frågor och sedan ge vidare ett award till någon annan/några andra. Lets go.

* Ta upp närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
"hemmet. Han hade behållit efter att de dog, och hade alltid".

* Vad var det senaste du såg på TV?
Är i mitten av ett Gossip Girl avsnitt som står på paus för lite data time.

* Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Tickandet från mitt armbandsur.

* När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
För någon timme sedan och slängde en kompostpåse i soptunnan.

* Vad har du på dig?
Studenten hoody, H&M knapp cardigan, Svart linne, Gina leggins, vanliga strumpor samt Cubus bautavarma strumpor med foder i och halkskydd undertill, samt underkläder ofc.

* Vilken var den senaste filmen du såg?
Due Date.

* Skulle du överväga att flytta utomlands?
Självklart, om det handlar om ett varmt land.

Nu ska awarden skickas vidare.
Jag skickar vidare till följande: Jennie, Lisette och Pernilla.

Min sötnos.



Som sällskapade mig en stund i förgår natt. Inte på mina villkor såklart, men jag var glad för det lilla sällskapen jag fick (:

Bild från Angeredsbron, Göteborg.


© My Svensson.
Har dessutom skrivit in mitt namn i bilden så den syns lite halvt.

Söndagen 20 Februari.

Vädret utanför mitt fönster gör så det ser ut som det skulle vara varmare där ute än här inne. Så illa är det klart inte men jag är jätte frusen av mig och har ont i halsen. Buhu.

Lördagsgodis.

Det är princip det enda som gör detta till en lördag, och att det står i kalendern att det är lördag då såklart. Har varit på vift hela dagen vilket ledde till att jag nästan deckade när jag kom hem och ätit lite mat. Iväg och handlade lite godis och nu tänkte jag krypa ner i sängen och kolla något avsnitt Dexter eller kolla någon film, äta några godisbitar sen deckar jag väl ganska snart. Peace out!

Dagens bild.



Måste personligen säga att jag är väldigt nöjd med denna bilden som jag tog på vägen hem från Göteborg, jag har satt mitt namn halv synligt i mitten av bilden så att det inte skulle va någon idé för er att tjuva den. Orginalbilden är enbart för privatbruk eller framkallning.

Roadtrip ala Göteborg.

Efter att jag fått ett ansikte igen så försökte jag platta ner mitt hår som stod uppåt mer än de låg ner så pressa pressa. Fick inte med oss syrran på vår resa då hon inte orkade gå upp imorse, to bad..

Så jag och lillebror hoppade in i bilen, brillor på och åkte inom smörgåskupén i Klippan och köpte frukost, samt Netto för lite dricka. Hade ingen chokladmjölk så jag ville gråta men sånna här goda baguetter blev det. Eftersom dom stora baguetterna var slut fick vi två små var, vilket gjorde att vi delade så båda fick varsin med ost, skinka och majonäs samt en med räkfyllning. Gott vill jag lova.


Sen drog vi vidare till Ängelholm för att hämta storebror som bott där nu i några dagar. Hans packning åkte in i bagagen och äventyret var på språng. Pratade resor, jobb utomlands, giftiga hoppande myror, lastbilar och en massa annat såklart. Vi tog ett stop vid den där sjön som vi ofta tog stop vid när vi var små (minns dock fortfarande inte namnet ;p).

Killarna tog rökpaus medans jag tog kissepaus. Lång resa med mycket dricka.

Resan upp till Göteborg gick faktiskt väldigt snabbt och vips var vi inne bland bilvimslet och startade Gps'en. Hade vi vetat vilken väg vi skulle följt hade skyltarna varit bättre vägvisare då vi återigen blev visade av på fel avfart. Fick köra ner och av på nästa sen var vi på rätt väg igen. BAM så var vi framme.

Vi tog storebrors packning och gick emot dom höghusen. Ringde efter att någon skulle öppna portet och in i hissen och upp på rätt våning. Blev ståendes i dörren och senare bjudna på kaffe och dottern var för jävla söt. Efter nästan två timmar där så sa jag och lillebror hejdå till folket och begav oss hemåt.

Tog snabbaste rutten hem med Gps'en vilket ledde oss över Angeredsbron, den där höga bron vi sett påvägen dit och gärna ville köra över. Jippy för oss! Den vägen ledde oss snabbt ner på E6an sen var det i princip bara att följa den vägen och vi körde även under Tingstadstunneln.


Efter det bar det förbi Liseberg igen och efter 5 minuter säger lillebror något dumt i stuk med borde vi inte köra förbi liseberg snart. Han hade ju inte koll för fem öre vart vi körde han bara satt och rattade och hade kul med farthållaren . Pajas.

Alla som kör till och från Göteborg vet hur mycket berg det är vid motorvägen. Det såg riktigt fint ut hur vatten forsat ner för klippväggarna och formats till is. Mucho nice och jag försökte få en bra bild på det men lyckades inte i farten tyvärr. Det var fint.

På vägen hem stannade vi och tankade, köpte cheesy sombreos (eller vad den friterade osten på Donken nu heter) sen var det raka vägen till Laholm, av och sen Örkelljunga vidare till Bälinge och sen hem. Har varit en väldigt trevlig dag.

Lördagen 19 Februari.

Godmorgon lovers!

Har nu äntligen masat mig ur sängen, den som var så varm och skön. Det är kallt i huset för det blev inte eldat något inatt. Brrr.. Nu ska man klä på sig, vakna till liv lite mer och rita fram ett ansikte i mitt huvud sen så är vi på vift. Roadtrip ala Göteborg , wijhoo. Ha en super bra lördag så hörs vi (:

Ännu en lugn fredag.

Därför att jag är en halv tråkig person, därför att jag börjar bli "gammal". Fast ändå mest därför att imorgon bär det upp till Göteborg, en liten roadtrip med mina tre äldsta syskon (Om syrran inte är för bakis eller oväckbar vill säga, annars får hon stanna hemma). Detta kan nog bli ganska kul.

Fredagen 18 Februari.

10 dagar kvar.

En funderare är att skita i att man börjar bli gammal, att ta allt de där vuxna med en nypa salt. Även om jag vill vara en ung mamma i mina äldre dagar så kommer jag ändå inte att bli mamma nu så varför inte leva livet medans jag kan istället för att få ångest över att jag snart har mina dagar räknade.

Jag kanske pausar mitt liv ändå och går på min utbildning om ett år, det hade varit en erfarenhet och ett äventyrligt liv värt att skjuta upp man, barn, villa och hunden för. Får inte glömma hunden! Nej men om man skulle leka vild och ung istället för grå och trist. I want something different than this.

Its time to say so long suckers.

Längtan efter utomlandsresan ökade ett snäpp när jag tittade på bilder från varma länder, åh tänk bara ligga och glassa vid poolen med en drink i handen. Fy för sören vad jag vill ha Maj snabbt, allt kommer va så awesome (:
 
Nåväl, denna dagen börjar glida mot sitt slut. Jag ska inta sängen strax och försöka sova, imorgon bär det förmodlingen iväg till Hässleholm för att hämta mitt pass, bland annat.

Så godnatt alla.

25,995 kronor.

Det är mycket pengar på en utbildning om man inte är helt säker på om man vill göra den. Visst jag vill, men hela livet blir uppskjutet igen. Paus och så kommer jag tillbaka om några år och är gammal som ett utmärkt vin och har inte de liv som jag kanske haft annars. Ingen man, inga barn, ingen stabilitet. Bara ett liv på olika platser i världen. Om jag ändå varit några år yngre.

Övertrött med Due Date.


Seriöst inatt kollade jag denna filmen och höll nästan på att kväva mig själv med mitt saliv så mycket jag skrattade. Vet inte om den är så rolig som jag fick den till eller det var övertröttheten som tog över men jag verkligen gillade den filmen.

Speciellt när den ena killen sitter bak på flaket på en bil och bara kabaaam upp i luften, gånger två. HAHA. Förstår inte varför jag inte drogs till filmen tidigare .. Så jo jag tycker ni ska se den om ni inte redan har ..

It still hurts.

Det har väl snart gått en vecka så jag undrar när det ska bli fine igen, börjar bli aningen trött på detta nu. En kaffe på de, var alldeles för stark och inget som gick att rätta till med mycket socker och en skvätt mjölk så bytar nog det mot en STOR kopp vaniljte istället.

Får snart gå naken.

Känns som alla mina kläder ligger precis där dom inte ska, känns som det är dags att tvätta lite. Även om jag mest går i joggingbyxor hemma, skulle man få för sig att vistas utanför huset kan det vara skönt att ha något annat att välja mellan.

Torsdagen 17 Februari.

När det är på riktigt är det en massa saker som ska stämma och inte stämma. Den dagen det är på riktigt ska det kännas enda ut i tåspetsarna. Det ska vara så mycket kärlek att man inte ska behöva oroa sig en sekund över att han kanske hellre väljer någon annan. Inte heller ska man känna att det är en person som är förhållandet och den andra hakar på. När det är på riktigt ska man inte få bilder i huvudet som får en att må så dåligt att man bölar tills man spyr.

Jag har svårt att tro på en kärlek genom hela livet, men jag har inte gett upp the real deal yet.

Tidsfördriv.


Kollar just nu på Glee, faktiskt en ganska roande serie (:

And BAAAM faceflat.



'what a waste of my heart I made'.

Uppskjutna planer.

Skulle egentligen till Göteborg imorgon, en liten syskonroadtrip kan man kalla det. Lillebror spelar trötter efter skolan och orkar inte ta sig an en sån lång bilresa så vi fick helt enkelt skjuta upp det till lördag istället. För då kan han ju inte skylla på trött efter skolan (;

Its time for me to up and go.


Something for the eye.

Här kommer några filmtips från mig till er, sånna jag tycker är bra även efter några gånger (:

Law Abiding Citizen.
The haunting in Connecticut.
I taket lyser stjärnorna.

Onsdagen 16 Februari.

Count down 12 dagar tills jag fyller 23 :o
Count down 77 dagar tills flygplanet tar oss härifrån :D

Jag har fortfarande inte lyckats somna och klockan har tyvärr passerat 00.00 för ett tag sedan. Det är väl ett tecken på att jag börjar känna mig bättre då jag innan bara sov för att få bort smärtan som tanden gav mig. Att en ynka tand kan ge en så mycket besvär, den ska väck & den andra visdomstanden också så om det kommer vara smärtsamt i en dag till hellre så än genom gå flera dagar igen.

Nej får väl försöka somna till någon film eller något, godnatt (:

Sounds good.

Rihanna - S & M.
The Black eyed peas - The time (The dirty bit).
David Guetta ft. Rihanna - Who's that chick.
TI ft. Christina Aguilera - Castle walls.
Cody Simpson ft. Flo Rida - iYiYi
3OH!3 - Hit it again.
Chris Brown - yeah 3x.
Akon ft. Ludacris - Drop down.
Avril Lavigne - What the hell.

Kvällen är här igen.

Har ätit lite middag som syrran stod för idag, thanks alot (: Fortsatte mitt The mentalist maraton, somnade och vaknade för en timme sedan. Lyssnat på musik, gjort en liten snabb lista med några av låtarna som var bra. Den kommer snart den också.

Det värker mer nu så jag kan inte längre hålla mig ifrån ibumetinen, så en sådan tablett ska också sväljas strax. Sen ska jag försöka bädda ner mig i sängen och hålla tummarna på att jag somnar tidigt (:
Men nu tillbaka till The mentalist.



Iyaz.




When Ive got nothing to do.



Vet inte riktigt reglerna men nog vinner jag ibland, får oavgjort ibland och förlorar några gånger. Men alltså va är detta för tidsfördriv egentligen? Något spel för gamlingar eller übersmarta people. Inget för en person som mig, egentligen men men..

The Mentalist nästa..

Veckans planer.

Har inte riktigt gått som det skulle, visserligen bara tisdag idag men ändå. På torsdag bär det iväg upp till Göteborg så en av punkterna kommer bli av. Allt annat skjuts upp tills dess att mitt huvud är bättre..

Tisdagen 15 Februari.

Goddagens, det märks att jag känner mig lite bättre nu. Kunde sova lite längre, visserligen vaknat massvis med gånger inatt. Gick upp och tog pencillinen runt halv nio sen har jag legat i sängen och väntat på bättre tider. Kollar nu ett avsnitt av The Vampire Diaries, its awesome (:

Solen är framme och skiner igen, man känner på sig att vi börjar gå mot ljusare tider och jag verkligen njuter av det. Vad jag mer ser framemot är våran resa som vi ska göra i Maj, två veckor i Playa del Ingles som i massa reseforum verkar vara den bästa reseort att åka till om party är vad man vill ha. Det är tydligen fest året om så att säga. Gotta love that right? Utomlands är annorlunda, där kommer jag vara mitt gamla jag no doubt about it. Därför det är spänningen, man är taggad, det är nytt, det är annorlunda. DET ÄR SOL SOL SOL :D

Just nu.



Kollar denna filmen , försöker äta lite negerbollar då mitt sötsug är på topp bara för att jag har svårt att äta. Smärtan är tillbaka annars är det väl inte mer än att jag ser ut som en ballong i halva ansiktet. Wöööö.

Har ni tips på någon bra komedi eller skräckfilm (eller övrig kategori) får ni gärna tipsa (:

Dagens problem.

Ännu mer ält jag vet (; Men vet ni hur jobbigt det är att älska att äta, speciellt sötsaker när det tar typ fem år att tugga i sig en negerboll (för ja det heter negerboll, inget illa menat med de).

Positiv anda.

Jag är som sagt inte ett dugg inne för denna dagen men tänkte komma med tröstande ord till alla singlar som beklagar sig över att dom inte blir uppvaktade.
 
Är det egentligen inte bättre att vara singel och ouppvaktad en dag som denna än att vara i ett förhållande och vara ouppvaktad? - Eller det ger kanske ingen tröst alls?
 
What do I know, jag tycker som sagt bättre om alla dom andra 300+dagarna :D
 

Frukost.

Magen behöver något mer än bara piller & vatten så kokar upp vatten och ska göra varma koppen blåbär & hallon soppa. Blir nog bra. Förlåt om jag gnäller mycket, men jag är som en man med förkylning, döende. Så ni får stå ut ett tag till, pencillinen kommer väl börja värka om någon dag också så slipper jag må dåligt o ni slipper att höra om det (:



Måndagen 14 Februari.

Godmorgon, och varför är jag vaken såhär tidigt undrar ni. Har jag kört en all nighter och varit vaken? Nej faktiskt inte. Med tanke på hur jag mår illa, har ont och absolut inte mår bra så har jag sovit mycket igår, sovit en del inatt och precis vaknat och tagit pencillin och en ibumetin. Jag hoppas att skiten här snart går över då jag inte alls trivs med smärtan.

Sleepingbeauty.


Your questions, My answers.

Anonym: Vill du gå på bio med mig?
My svarar: Well det är egentligen svårt att säga eftersom du är anonym och jag inte vet vem du är (;

Marie: Det är snart alla hjärtans dag vad tycker du om de?
My svarar: Som alltid har jag ogillat dagen därför om jag är singel så är det väl inget speciellt och är jag i ett förhållande hade jag hellre velat att blommorna/chokladen eller vad jag än fått hade kommit på en annan dag då det inte känts så påtvingat utan att jag fått det av egen fri vilja.

Söndagen 13 Februari.

Goddagens, jag är halvt döende. Jag har verkligen problem med visdomstanden denna omgång, har dock fått en piller kur på en vecka som jag hoppas kommer hjälpa mig. Sen fan ska tänderna bort. Om jag vågar.

Igår drog jag hem till Natha och vidare till hennes pappa, badade jacuzzi och det var verkligen härligt. Efter det blev det film hos henne. Så en helt lugn lördag, inget vanligt för hennes del (; haha.

Nu bäddar jag ner mig igen.

Saturday fever.

Efter att ha legat i sängen mest hela dagen, ner under täcket med nästintill bara ögonen utanför för att kunna kolla på min tv så fick jag ett samtal. Åt middag och har nu packat väskan och ska åka till Bjuv och mysa ner sig i varmt vatten. Gott, en sån här lördag är topp notch ;D

I spit on your grave.



Jag såg förresten denna filmen igår och tyckte den var aningen lame i början. Men sen när hon kommer igång och ska ge igen för vad dom gjort mot henne så blir filmen faktiskt äcklig. Wääääääh. Inte skrämmande äcklig utan nästan spy äcklig. Fast värd att se vet jag inte om den är, egentligen.

Making the whole house shake.

My door was closed, I lost something I thought was good. A window opened, I got a job. Now Im waiting for the whole wall to blow down. // My.

Lördagen 12 Februari.

Veckan som kommas skall:
- Två veckor kvar till min födelsedag.
- Planering födelsedagsfest eller inte födelsedagsfest.
- Hämta mitt pass.
- Inom en sportaffär och köpa diverse saker.
- Köpa en bikini ifall jag vill ta en simtur efter träningen.
- Roadtrip till Göteborg.
- Få min röv till badet för ett träningspass (& bad?)
- Årets mest onödiga dag.

(i korta drag, vill någon av mina vänninor komma på kaffe eller te så vet ni vart jag bor, då jag själv har svårt att ta mig till ställen nu när jag inte riktigt har full tillgång till min bil).

Friday night.

Jag är påväg att bli gammal och tråkig? Eller så är jag egentligen bara förnuftig. Jag har långtidssemester för tillfället och därför ingen inkomst källa så varför ska man då spendera pengar på saker man egentligen inte vill göra? Så precis, jag är inte gammal och tråkig bara för att jag är less på att dra ut. Jag tycker bara inte att det lockar längre, att dra på uteställen när man inte gillar att dansa är inte värt pengarna längre. Timeout från festande fot.

Question mark.

If you had the chance to ask me anything you want and be guaranteed an answer what would you ask?

Fredagen 11 Februari.

Just nu så vill jag gå till tandläkaren och be dom rycka ut mina två visdomständer som aldrig verkar växa klart eller som hela tiden växer ut på nytt. För någon vecka sedan var det ena sidan som gjorde att hela kinden svullna upp och jag råka bita i den så svullnaden inte gick ner på typ en vecka. Nu har andra sidan börjat och det spänner i halva munnen, svälja känns omöjligt. AAAAH ont i halva huvudet och allt. Bara för en sketen jävla tand som är påväg upp. Förstår varför ungar har bit leksaker, känns som jag också velat ha något att bita på.

Kvällens sammanfattning.

Jag är faktiskt nöjd över vad jag åstakommit ikväll. Jag stod och lagade middag i nästan två timmar då jag gjorde köttfärslimpa från scrats, men kan man göra på annat sätt undrar jag ? Well. Maten blev smaskens, såsen blev perfecto och jag kände att kockutbildningen nog gett mig något, men ingen lust att laga mat. Den tog dom ifrån mig. Nåväl. Efter att ätit stod magen tre mil ut.

Lät magen sjunka in lite igen sen tog jag en xray och började boxas på wii fit. När jag nästan var klar med min 10 minuters så släcks hela Oderljunga ner igen, i typ 1½ minut. LÖNT! Mina minuter fanns klart inte kvar i min tränings logg så fick skriva i det för sig. Började om blev lite annat i typ en halv timme, så jo jag är nöjd med det också.

Imorgon hade jag kanske tänkt ta mig till Hässleholm, hämta mitt pass och besöka en sport affär men eftersom mamma är hemma efter tre och polisen stänger tre imorgon pga att det är fredag så får jag väl vänta till måndag istället. Så i nästa vecka ska jag få tummarna loss att åka och träna for real, kanske. Hoppas.

Exclusive.

MAHA! Är det detta som räknas som videoblogg? Well jag hade iallafall tråkigt när strömmen gick så varsegoda.

Jag står i köket och kockar.

Kryss i taket att det dessutom är mer än bara till mig PLUS att det inte är pasta! :o För idag gör jag köttfärslimpa med potatis och sås, ska bli himla gott. Limporna har kommit in i ugnen, potatisen står på spisen nu ska jag bara kocka fram en sås och invänta att allt ska bli klart sen hugger vi in! yum yum yum :D

Då var det torsdag.

Jag har försökt vakna ett bra tag, spolat tillbaka filmen jag startade tre gånger innan jag äntligen såg klart hela. Kunde inte hjälpa att ögonen inte ville som jag ville. Nu väntar jag på att pappa ska sluta jobba, vilket han gör om några timmar. Då kommer han hem med köttfärs till mig för idag är jag sugen på att göra köttfärslimpa till middag, vilket jag aldrig gjort tror jag. Kanske i skolan but I dont remember. Gott ska det bli iallafall :D

Mörkt choklad är gott.

Men sötsuget försvinner direkt inte..

Torsdagen 10 Februari.

Det bästa sättet att få ett beroende att försvinna är att ersätta det med något annat. Den dagen min inkomstkälla, dvs mitt jobb, försvann så gick min värld under lite grann. Nu har min energi försvunnit och återfinns ebart på kvällarna / nätterna och det är lagom tröttsamt. Nu hade jag tänkt vända om detta, jag ska börja träna. Inte för att jag vet om det skulle förändra något, men åtminstånde gör jag något hälsosamt (:

Mer än bara ord, mer än bara ord.

Godkväll.

Åt grillade mackor (varma mackor) med svampstuvning och lite tomatsallad tills kvällsmat/middag. It was freaking awesome vill jag lova. Detta serverades tillsammans med Mean Girls 2 och sällskap av Jennie. Tyckte filmen var en sådan som passade in på Disney Channel och inte alls i höjd med ettan, inte ens värd att kolla på tycker jag.

Lust och springa i trapporna på skolan bara för jag fick höra den meningen innan idag, men orka gå ut liksom (;

Frozen strawberry Daiquiri.

Dracks i lördagskväll på Gästis, blandad på Harry's.

I need real food.

Men det är väldigt svårt när man inte känner sig sugen på något speciellt. Åt överblivna vita bönor i tomatsås efter att minisyrran gjort sånt till sig själv men ja det räcker knappast som middag. Snarare min frukost, så vad ska man äta till middag? plus att klockan passerat åtta på kvällen, moget.

Brown hair.



Har glömt att visa, men här är en sådan där dålig kamera bild på hur håret ser ut, luggen har fortfarande inslag av svart annars är resterande hår åt det bruna hållet.

Wassup!

Stod i köket och bara stod tillsammans med syrran så sa jag just ordet 'Wassup' och hennes svar var  precis som mitt, hon gillar inte det. För helst seriöst så vet jag precis som hon aldrig vad man ska svara, menar personen 'hur är läget', eller menar personen 'vad gör du'. Så från och med nu bannar jag det ordet, dont say it to my face thanks! (:

Onsdagen 9 Februari.

Totaly lost. Natten till igår var det värsta blåsten utanför och det kändes många gånger som något skulle blåsa in i min fönster, tack och lov bara i tanken.. Så vaknade man till på morgonen och såg att lampan var igång, tvn hade ström så jag sov vidare och vaknar till ett släckt hus.

Ingen ström, i princip ingen teckning på mobilen så fb i mobilen var omöjligt. Fick missade samtals sms och smsen i sig tog hundra år att komma fram. När en bil kom hem så körde vi ner och beställde pizza därför vi kunde ju  inte själva göra någon middag, för vi hade som sagt ingen ström.

Vi syrror i huset satte oss vid köksbordet och spelade monopol, sånt vi brukar roa oss med när strömmen går. Nej det är inget vanligt att den går men vi har haft blåsväder förut som lett till att strömmen gått and so on. Det kom bil ljusen och vi fulades oss med att säga 'strömmen är tillbaka'. När jag säger det dock så kommer strömmen tillbaka for real.


Internetet var dock fortfarande borta så vi spelade klart monopolet där jag för första gången vinner! Woho.. I sammanlagt 3 timmar spelade, puh! Nåväl, strömmen kom och jag roade mig sen med att kolla på Chuck och lite sånt.

Vaknade upp och kollade Bones och nu sitter jag här, har precis betalat en räkning och nu tänkte jag snart träna lite. Är dock inte alls på hugget men eftersom jag inte gjorde det igår när jag ville gör jag det idag när jag kan istället. blink blink.

En trend att följa.

Det känns som att träna är något som gått och blivit en trend för verkligen alla (okej inte alla men många) på FB uppdaterar sina statusar med att dom varit och tränat /varit på gymmet and so on. Jag känner mig smått mesig som bara tränar wii fit hemma men hade velat testa på att träna på badet. Fast jag är nog den mest ovältränade som finns och kommer inte ens orka 5 minuter, så varför jag ska vet jag inte.

Jag vill springa på löpband därför att jag en gång i tiden faktiskt hade bra kondition men sen idrotten i skolan slutade för fem år sedan har jag inte haft någon regelbunden träning, tränade fotboll i några månader men även då var jag väldigt ofit så ja ..

Men vem vet, kanske även jag följer denna trend. Den är ju faktiskt värd att bli följd.

Suget blir aldrig tillfredsställt.

Det är den vanlig oturen jag lever i. Att alltid känna sug efter sådant som inte finns hemma. Som nu då, sugen på bananmilkshake, har vi några bananer? Nej, såklart inte. Blir ledsen i ögat för jag är JÄTTE sugen på det nu. JÄTTE MEGA MYCKET.

Edit: Den 8/2 när strömmen kom tillbaka gjorde jag en bananmilkshake, yum!

Its time for some workout.



Edit: Istället för att ställa mig i tvrummet och träna en halvtimme så åkte jag till Örkelljunga och handlade hem middag, så nu ska snart potatisgratängen in i ugnen och gotta sig.

Det finns bara en kille.

Nej sant, det finns så många fler än bara en kille.

Men iallafall at the moment så finns det i princip inga intressanta killar alls. Förlåt men jag är anti så mycket i mina dar att det är något fel på alla. Men sen har jag ju den här dröm killen ni vet, han är däremot en intressant prick. Därför är det bara se men inte röra för jag vill inte att bilden ska spricka och förstöras. Är jag wierd för de? :o

Måndagen 7 Februari.

Count down - 86 dagar. Det kändes väldigt långt när jag satt och räknade dagarna i min kalender men att istället säga 3 månader låter inte så långt. WÄLO. Det bästa med allt är att var man än läser så skriver alla att Playa del Ingles är det bästa partystället som finns. Så man får väl hoppas att det håller måttet.
 
 

In a heartbeat.

Det är sjukt hur låtar kan få en hundra år tillbaka, till en tid och plats man inte längre tänker på.

Eine sleden söndag.

Så sliten att jag inte har något att berätta. Har bara ätit en god middag, tacos. Sen la jag mig i sängen och fortsatte mitt Dexter maraton, och äter ostbågar. Min söta vän Jennie kom in på ett kort besök också, lite snack o sådär. Imorgon får vi röra på fläsket igen, tills dess befinner jag mig mest i min säng.

Träningsvärk i mina vader.

Jag kände av det redan igår när jag vaknade, tänkte fasen va otränad jag är som får träningsvärk efter lite Wii fit ;p men någonstans måste man börja så ..

När jag kom hem inatt efter flera timmars gående i klackskor där hälen är högre upp än själva trampdynan av foten och sen tog av det och hälen kom i samma höjd som resten av foten kan jag säga att jag hade väldigt svårt att gå hahaha.

Nu ligger jag mest stilla i min säng och glor på Dexter, det är söndag, jag orkar ingenting. Väntar på goe mat för ikväll blir det tacos till middag. Fett med yum på det (:


Good guy vs. Bad boy.

Anledningen till varför en badboy kommer undan med saker som en vanlig snäll kille inte gör är enkel. Därför man förväntar sig inget bra från en badboy ändå, finns en anledning till varför han är just en badboy..

Söndagen 6 Februari.

Denna kvällen har varit otroligt otaggad. Jag har ju gått och mått dåligt hela dagen men ändå skulle jag ut, därför att jag nyligen haft en dröm och fått en lust jag behövde släcka .. Nåväl, jag stressade med att göra vid mig OCH laga middag samtidigt vilket gjorde att jag kom hemifrån senare än beräknat.

Förfestade hemma hos Pernilla och blev mer taggad, men mådde dock fortfarande inte bra. Kom till Klippan och måste tyvärr säga att dansbands-saket var inte min sak och nästa gång så stannar jag hemma och låter dansbands fantasterna klara sig själva.

När klockan närmade sig elva så gick jag och Pernilla mot tåget till Helsingborg, åt lite mat och sen kändes det som halva Knutan var kända ansikten och en massa kramar hit och dit. Efter Stinsen så blev det invänta skjutsen. Allting blev så otaggat och jag som inte mått speciellt bra var glad för en tidig hemgång.

Vägen mellan Klippan och Perstorp var nästan höjdpunkten på hela kvällen, med undantag för lust släckandet, som jag skrattade åt alla fula idéer som Son kom med, eller ja allt. Garvade och var en aning lätt road.

Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på Dexter ett litet tag, sen inta mina drömmar och önskar trevligt besök!(;

Still feel sick.

Druckit en Huslter och tränat lite Wii fit så svetten är framme, ska ta en dusch nu sen får jag se till och laga mat. Jag mår fortfarande väldigt illa, vet inte varför och det stör mig för jag ska fan till stisse idag. No doubt about it ^^,

Lördagen 5 Februari.

Drog och träffade Natha igårkväll, vi körde även en kaffe på Meso och lite eftersnack hemma hos henne. På vägen hem så körde jag försiktigt när skogen öppnade sig och hade en äng på ena sidan för sist hade jag stött på tre rådjur, inatt var ängen full av hjortar :o
 
När jag var närmare klippan såg jag blåljus och där inne på en väg stod polisen och en annan bil. Nåväl, jag kom hem utan några problem. Kollade lite Dexter och bestämde mig sen för att sova.
 
Just nu så mår jag smått illa, som jag skulle varit bakis enda problemet är att jag inte drack någon alkohol igår så det är lite små wierd kan jag tycka. Nåväl, dags att snart tagga igång så man kan festa järnet idag.

Eine fredagskväll.

Har skjutsat lillebror på fest så hade bara tankarna på att lägga mig i sängen och glo film och nörda vid datorn fram tills dess att han ville hem igen men så blev det snack med min lilla friend och jag fick istället hoppa i duschen och nu ska jag sminka dit ett ansikte och klä på mig några trasor sen bär det iväg. Kaffe eller film, kaffe eller film. Vi ser.

Fredagen 4 Februari.

Känner att jag har varit lite bra mot mig själv, slö kollade Dexter tills jag vaknade någorlunda till liv. Startade datorn och försökte installera MSN på nytt, inte för jag är inne ofta men ändå.

Sen tog jag en hustler och startade Wii fit. Tog min gubbe och tränade några minuter över en halv timme. Feels good. Sen hade jag tydligen inte varit inne och tränat sen februari 09, det är två år :o skärpning på det, en gång i veckan nu då. Minst. Helst.


23:23

Nu är jag mätt för några minuter, har ätit glass och rostad macka. Även fått små skratt attacker. Ibland är det simpelt att finna glädje, ibland hittar man det t.o.m i köket.

Jag är busig!

Idag skriver alla på FB om något trams om förhållande dagen and so on. Jag skrev min egna och alla borde veta att den är min däför jag signerat med wälo, bara jag som använder de ordet.
Ser ni följande status ;

"Idag är det förhållande dagen, eller jidder..
Kopiera detta av mig ifall du är awesome & singel som mig! wälo (;"

På facebook så var det faktiskt jag som startade den. // My grundaren av [email protected]

Kvällen är här.

Jag har inte gjort så mycket vettigt idag, men säg mig när brukar jag det. Har iallafall gjort sallad, stått vid spisen samt haft igång fritösen, allting på samma gång och vet ni maten blev klar utan några större bekymmer. Lite bränt är vi ju vana av efter gårdagens besök på donken (; hähä...

Nu tänkte jag iallafall runda av kvällen med att påbörja andra säsongen av Dexter, tror dock jag har sett några random avsnitt från denna säsongen förut när man slö kollat tv i sina förgångna dagar..


Wow äntligen vann jag!


Fairytale.

There was a boy whose first love was a girl in a picture,
which he found on the street. He picked it up and kept it.
As time went by he married, but still kept it.
One day his wife found it and asked; Where did you get this?
The man said; I found it when I was a child, but why are you asking?
His wife replied; I lost this picture when I was seven.

and now its time for you to think aaaaw.

Chess its not my thing.

Har suttit och spelat på lättaste nivån på datorn och förlorat alla gånger, nu ger jag upp och går och lägger mig istället. Men måste påpeka att sista omgången lyckades jag ganska bra att få bort dom svarta pjäserna, förlorade dock ändå men ..
 
Nej sängen kallar, klockan börjar bli mycket. Godnatt! (:

Jag är hungrig.

Självklart blir jag bara mer hungrig av att jag inte får äta. -.-'

En snel hest.



Vi var ju på äventyr idag så att säga. På vägen ner till byn för att hämta dator grejerna så såg vi två älgar i sidan av vägen. När vi kom hem efter vår sväng i byn stod dom fortfarande kvar så vi vände och tog kort, min mobilkamera suger så bilderna blev inge vidare men SNEL HEST ÄR SÖT!

Torsdagen 3 Februari.

Jag känner mig som hemma nu när man kan se hela bilden utan att behöva dra musen från vänster till höger. Folk som har en för liten bildskärm till datorn måste leva dåligt. Jag mår mycket bättre nu. Måste viska att jag älskar mitt Windows 7 också, känner mig modern på något sätt (;
 
Dricker Cola fortfarande, men äta är det slut med då klockan passerat 00.00 (: Något mindre ointressant är väl att jag börjat bli lite av en rapare, nej inte rappare utan med ett P. Jag kommer på mig själv varje gång det kommer fram en, vill typ dra tillbaka den i tystheten. Jag skäms.
 

Ladida.



Så efter att vant sig vid att håret inte längre är svart så ser det mindre rött ut, alltså det är inte rött men brunfärg har ju en rödare nyans än vad svart har därav fick jag en släng av rödhet i mig tyckte jag. Men det börjar gå över, har dock massor med olika nyanser i håret men det funkar nog. Annars får man färga över senare, tills vidare är det bra..

Datorn har installerat klart drivrutinerna, jag har spelat lite Kung på denna bärbara dator och ätit jordnötsringar samt druckit lite Coca Cola. Datorn är på starta om läge, klockan börjar närma sig tolv vilket betyder att ätandet är snart över för min del. Jag har satt en regel till mig själv att jag inte längre ska äta efter tolv, fast natta mat/fyllemat är okej bara bara då..

Men jaha, om man ska inviga sin egna dator på nytt, om installerad, om programerad ja den är i princip i helt nytt skick med nytt moderkort, ny processor, nya minnen och nu med Windows 7 istället för XP (som jag kommer sakna på sitt sätt).

En paus på detta.

Datorn verkar ha kommit till rätta så nu ska vi installera drivrutiner och lite sånt, men då behövs en paus och fixa lite läsk och sånt så nu ska jag och lillebror iväg och handla. Undrar om vi ser några fler älgar??? haha.


Mer åt det röda hållet.

Hela denna dagen känns bara sämre och sämre. Vi åkte till Donken för att äta middag och där fick vi brända bröd. Vi färgade mitt hår men det känns som en cirkus av färger. Jag fick mina delar till datorn men såklart verkar det vara något annat som strular nu. Jag blir faktiskt ledsen.


Onsdagen 2 Februari.

Maybe we have to get through all the wrong men to recognize the right one.

I am not perfect.

Att vara äldst av sina syskon och inte ha mycket att komma med är inte alltid något roligt. Att få höra ens små syskon klaga på hur, att inte ha dom att se upp till en längre. Att ständigt ha hoppande grodor ur munnen på en. Känna hur man glider ifrån världen mer och mer.

Jag önskar många gånger att någon av dom fyra hade varit äldre än mig, så att jag sluppit vara den som ska göra allt först, den som ska lyckas först. Känna den enorma pressen över att vara bra nog att följa. Jag önskade att jag skulle kunna gå i deras fotspår och följa deras steg uppåt istället.

Men istället så sitter jag återigen i den där jävla sitsen utan arbete, utan en pojkvän, utan eget boende och utan att åstakomma något med mitt liv. Jag drömmer mig fram till maj då jag tar flyget härifrån. Kolla efter jobb där är en självklarthet, eller kanske inte, jag vill för en gångsskull kunna koppla av utan att känna att det är fel att jag gör det. Jag åker på semester!

Tycker att jag har stått på ruta ett nu så många gånger att det känns onödigt att gå ifrån, jag kommer ju bara hamna här igen så whats the point?


Fuckin' Perfect.



Såg att Bea hade lagt upp denna låten på Facebook och ville bara tipsa vidare, folk kanske hört denna på radion i all evighet vad vet jag. Jag lyssnar själv aldrig på radio så söndertjatade radio låtar kan va nya för mina öron. Som denna.

Long time, no seeing.


Väldigt länge sedan jag träffade min fru och underbara vän Jennie. För er som nyligen kommit in i min skrivande värld och inte vet våran historia så är den som följande att vi blev grannar för några år sedan och redan från första mötet med henne så tyckte jag att hon var roande.

Efter det har vi haft många roliga stunder tillsammans och även om vi har 6 år i mellan oss så kan vi klicka väldigt bra. Personer har självklart en syl i vädret och tycker det är wierd att vi umgås men som jag sagt förut så spelar åldern inte så stor roll ifall man klickar som personer.

Iallafall så har vi äntligen tagit tid för varandra igen och ska ses imorgon, jag hoppas ingenting kommer i mellan för jag behöver en pick me up ala Jennie för det finns bara en som hon, she's special (; Så update om vår träff kommer imorgon för det är lite svårt att skriva om det i förväg, man vet ju aldrig hur saker och ting blir..


Varm choklad.

Det är min nästa färg på håret, inte bokstavligt såklart. Ska ju inte stå under varm choklad tills mitt hår fått färg men var iväg idag och handlade så tog med mig färg hem också. Det var syrran som valde färg och det blev väl en mellanbrun nyans skulle jag vilja säga.

Får se hur resultatet blir för måste först lägga i blondering för att få håret ljusare sen lägga i den bruna färgen. Resultatet kommer kanske imorgon, inte på bloggen men irl. Jag hade iallafall tänkt att jag skulle färga håret imorgon så det blir av någon gång (:


Dont mess me up,

Payback is a bitch and even I've got a bitch deep inside of me. Schatysch!

Känns som jag har tidspress för så fort som min lillebror är hemma från skolan är datorn återigen out of limit. Så vill man få något skrivet får man skriva på nu, men jag har ju ingenting att ge er. Eller mig själv för den delen. Ska iallafall laga middag snart, har tagit upp falukorv och väntar på att den klumpen ska tina. Korvstroganoff och makaroner blir det, yuuum.

Btw, texten i mina inlägg är dom feta för er också? För det är fet text på min brors dator men så såg det inte ut på min och ska inte se ut iheller för hur snyggt är det.

Tisdagen 1 Februari.


Jag vill ha sommar igen, ser strecket vid armen och tänker ooooh vad skönt det varit om man kunde gå ut och sola. Så jo jag hade verkligen velat ha sommar, men så länge behöver jag inte vänta . Om lite mer än tre månader så lämnar man ju Sverige och åker till Gran Canaria i två veckor, fett gott ska det bli :D



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0