Söndagen 2 Januari.

Vill bara påpeka att när jag vaknade idag så var datorn inte de som startades först. Det var tvn och dvd-spelaren. Så började jag kolla film, kunde inte hålla mig längre så fick springa på toa och när jag ändå gick genom köket påvägen tillbaka så bredde jag några kex med philadelphiaost och sen ringde Natha. Efter det startade jag datorn och nu haft svårt att slita mig men ändå datorn är prio 2 nu när jag har den externa hårddisken kopplad i dvdn för då behöver jag inte ens resa mig från sängen längre.

OH HERRE! nu kommer jag va latare, nu när jag har fjärkontroller som jag kan kontrollera ljud och skifte av film. Slippa gå till datorn, för de är ju så jätte långt ^^, Nej tillbaka till filmen:


Edit: Denna filmen var totalt onödig. Personer som vill se filmen och inte vill veta i långa drag vad filmen handlar om sluta läs, fortsätter ni så bli inte arga på mig jag varnade er. Fortfarande chansen att sluta NU .......

Iallafall man får se detta paret i två scener, ena är ett möte med hennes familj och andra är att dom hittar en mobil i en taxi som gör att dom blir jagade.

Kan tycka filmen handlar om ett par som har svårt att bestämma sig. I familjeträff scenen var det mycket om att hon var gravid, skulle dom behålla eller inte behålla barnet.

Scenen med mobiltelefonen bestämmer dom sig för att sätta ett pris till ägaren. Dom blir trötta på att bli jagade och ringer upp och drar sig ur, kastar mobilen och sen är det inget mer med det.

Så varför mobilen var så viktig och om dom behöll ungen var inget jag fick svar på. Så filmen var helt meningslös i mina ögon, sen om någon annan gilla den ja då var det väl vara upp till dom (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0