No up up up and away.

Jag trodde att jag skulle få ha fötterna i luften idag men pga trubbel så blev det inte så. Istället fick det bli en liten roadtrip med familjen och ett tredje besök på donken denna vecka. Tror det är slut på skräpmat nu på ett tag eller? Fast hotwings går alltid ner (;

Bra med en sjukvårdare till mamma.

I fredags kväll fick mamma plåstra om mig lite eftersom att jag dagen efter skulle spela paintball och riva upp mitt brännmärke där hade inte varit så himla kul. Så såhär gick jag runt ett tag. Nu kliar det en massa för det håller på att läkas & ont gör det också, får hoppas det försvinner snart.


Söndagen 31 Juli.

Är riktigt trött just nu, med all rätt då jag varit uppe sen halv nio imorse. Åkte hem till Natha så att jag var där lite efter tio sen inväntade vi resten av folket för att överraskningsfira Koffe som fyllde år. Ögonbindel och grejer. Förväntade mig en halv spänd stämning men så fort vi kom till paintballbanan så var det ingen konstigt alls. Hur bra o kul som helst. Så överraskningen var då paintball även om alla stissade upp Koffe om att det var typ bandy jump eller något liknande då han är höjdrädd. Taskigt, men roligt som fan att se på :p

Paintbollen var riktigt rolig, första träffen fick jag i huvudet, i håret. Urk. Kändes inte så farligt men rör jag där nu känns det lite. Andra träffen fick jag på revbenet men den räknades egentligen inte då kulan inte gick i sönder så jag gick ut i onödan. Tredje träffade på armen och det gör cp ont där nu så jag tror en nerv blivit träffad för blåmärket syns knappt. Men lätt värt det, dessutom var jag grym i första matchen för jag träffade två stycken som fick gå ur spelet. Woop woop! I sista matcherna låg jag och krälade bland brännnässlor, så jag gick in i spelet :p

Efter spelandet åkte en hög till Åstorp och en till Natha, duschade o grejs sen skulle vi grillat gemensamt men någonstans blev det fel så dom två högarna åt på skilda håll. Vi skulle mötas i Hbg men kom åter på skilda vägar och det regnade och taggandet var inte på topp så vi rundade av ganska tidigt. Natha o killarna tog tåget och jag väntade på min skjuts.

Är nu hemma och som sagt väldigt trött, det blir slänga mig i sängen och kolla på TV men deckar väl fort. Så godnatt peeps, återkommer efter mina sov timmar.

Lördagen 30 Juli.

Godmorgon denna lördag här sitter jag hyfsat pigg och ska lämna huset om drygt en halv timme. Drickan har legat på kylning hela natten så den är nog kall & go nu. Väskan ska packas, lite frukost ska ätas sen är jag fit for fight. För en fight kommer det att bli nu om cirkus två timmar. Pang pang, its going to be fun!

Så ni får ha en super trevlig helg för nu återkommer jag inte förens imorgon, todalo.


Fredagskväll, betyder helg.

Jobbandet har gått på som vanligt typ. Fick en skadelägesrapport ifyllt för gårdagens skada. Klockan 18.00 var arbetsdagen slut och det blev en runda till Donken med Vickie & Mli. Efter lite kränge, massa flabb och sånt flumm så satt jag & Vickie i bilen igen och då hade klockan passerat 20, woops haha.

Nu är jag helt slut i huvudet, ska packa alkoholväska o grejer inför imorgon. Morgondagen börjar tidigt sen är det fest hela dagen. Känns som en karatefylla väntas bara för jag inte festat på så länge, dock får det inte bli så, söndagen är också en uppbokad dag för mig då jag INTE bör vara bakis om jag inte vill få en kräk blåst i ansiktet, vilket jag inte vill.

Jag är hungrig!



Detta var dagens middag, för jag tror ju inte ni vet hur stuvademakaroner & kokt korv ser ut. Men nu gör ni och gott är det och denna bilden gjorde mig ju knappt ännu hungrigare. VA SKA JAG ÄTA?! ):

Ingen solbränna, utan brännskada.

Här arbetar vi till blod, svett & tårar. Kanske inte men jag tabbade mig ordentligt och brände min arm och det gjorde ganska så ont måste jag säga. Förutom det så har det väl inte hänt jätte mycket, fick jobbat mina åtta timmar istället för sju så jag blev glad. Här har vi bild på min skadade arm, ni ser ju själva att jag blev ganska bränd.


Torsdagen 28 Juli.

En dag närmare helgen. Imorgonkväll finns två alternativ, lördag blir en tidigmorgon och söndag slänger jag fötterna i luften. Först ska man bara ta sig förbi denna arbetsdag, ska försöka ändra från 7h till 8h, känner att idag är det min tur (; Men först lite mat, stuvade makaroner och kokt korv.


Fryser, så jag säger godnatt nu.

Det är kallt som attans, eller så är det för jag varit varm hela dagen på jobbet och nu inte flänger runt en massa och därav tappar en del av min värme. Iallafall känns det som under täcket är bästa platsen för mig just nu så lite criminal minds sen sova, godnatt peeps.

Wälo, hemma från jobbet nu då.

Tacka pepparkakAhusen för att dagarna på jobbet går så himla fort! Love it. Sen att det stundvis blir strul är sånt man får leva med. Imorgon är det torsdag sen är det minsann helg, massa tagga tagga tagga! Fast samtidigt börjar jag bli lite nervös men det löser sig.

Nu lite mat i magen!

Onsdagen 27 Juli.

Veckan rullar på hyfsat fort och det gillas, snart är helgen här och jag hoppas på en riktigt bra helg. Om inget så kommer helgen avslutas på ett sätt som aldrig förr och jag kommer säkert skrika! AAAAAH.


En rebus, heter det så?

Jag har ritat tre bilder som tillsammans bildar ett ord, kan ni gissa vad det ska vara?haha.

Skönt att vara hemma.

Jobbdagen har väl gått ganska så fort, sen fick vi jobba över nästan tjugo minuter för att köra igenom alla pepparkakshus som blivit samlade under dagen. Efter det var det springa in i omklädningsrummet och slänga av sig kläderna fort för att jag skulle åka med Vickie och hon brukar vara snabb ifrån jobbet (;

Imorgon är det min tur att vara the driver, så jag har bett Vickie komma lite tidigare än hon i vanliga fall brukar va i OD eftersom att jag inte kör fullt sådär snabbt o galet (; hähä.

Onödig fakta idag: Drack tre klunkar mjölk innan som nästan fick mig att kräkas i vasken, frågade pappa va det var för fel på mjölken. Vadå då undrade han? Jo den smakade typ maskros :S En ny öppnadmjölkpaket med bästföredatum 3 Augusti fick åka ner i vasken för drickbar var den ju inte. Öppna en ny med samma datum och den smakade normalt som tur var.

Nu lite TV tittande (:

Hej hej, hemskt mycket hej.

Mapi håller på med potatisgratäng som jag önskade till middag idag, hoppas bara det hinner bli klart tills jag ska åka till jobbet. Känner mig stressad då jag oftast äter middag vid tolv, halv ett som senast bara för att hinna komma ut ur matkoman om jag hamnar i de stadiet (;

Någon annan oviktig fakta är att jag självtorkar mitt hår idag för första gången på jag vet inte hur länge. Jag fönar alltid mitt hår för att få det platt och luftigt men eftersom jag ska till jobbet och ha uppsatt hår så kan det ju kvitta hur mycket luft jag har mellan hårstråna (; får ju försöka skydda håret lite ibland också.

Tisdagen 26 Juli.

Csi-spelet har nog gjort mig spelberoende redan, inne och spelar slut på min energi hela tiden. Ta bara igår morse som ett exempel (för ja kl är över tolv vilket ger en ny dag) jag vaknade vid 8 vilket är för tidigt för att gå upp när man ska jobba eftermiddag. Jag gick ändå ur sängen, startade upp datorn och spelade slut på min energi sen gick jag o la mig och sov igen ^^,



Nu har jag iallafall spelat slut på energin, jag har hängt upp tvätten som A kom in med på mitt rum så nu är jag redo för att slänga mig i sängen & snart ska jag sova några timmar också, så godnatt & sovgott ! (:

Inte en intressepil, en trötthetspil.

Blev lite trötter i mina ögon och hela jag faktiskt. Orkar inte ens gå ner & hämta upp min tvätt, som tur är så har jag en lillasyster vid bokstav A som ska ner när filmen hon kollar på är slut, ibland är det bättre än andra gånger att ha småsyskon (;

Vill också tillägga att jag tycker det är extremt ruggit ute. Känns som att det är höst och man ska tända massor med ljus, dricka en kopp te (eller choklad) och mysa ner sig under tio filtar. Ändå är det Juli, en sommarmånad, och det märks inte på vädret iallafall.

It ends with fire.

Dagen har gått fort idag, dessutom fick jag mina pepparkakshus (eller pepparkakahus som det står på beskrivningen av bygget). Att plocka dom var inte alls så svårt som jag trodde de skulle vara så det är en kul utmaning. Sen fick jag dock aldrig avsluta mitt plock där eftersom det blev en liten brand i ugnen och vi därför fick gå hem tidigare.

Det blev en sväng till donken tillsammans med Vickie och Emelie, mycket trevligt. Nu har jag kommit hem och är faktiskt duktig för jag har startat en maskintvätt och ska nu bara avnjuta resten av kvällen. Efter eftermiddag imorgon också, blir åka racer med Vickie då jag även imorgon spenderar min arbetsdag hos henne.


En likadan, fast olik.

I förrförra veckan så fick jag hem toppen till vänster, gillade den så mycket att jag beställde toppen till höger. Prisskillnad på typ hundrakronor för att dom bytt från topp till skjorta är visserligen löjligt men smäll jag får ta!


Mätt som en pannkaka.

Har ätit pannkakor till middag idag, papi var snäll och gjorde mat tidigt så jag också fick. Eller ja, jag var den enda som åt så tidigt, dom andra äter väl nu snart. Har kollat ett avsnitt av Criminal Minds samt plockat undan all ren tvätt, samlat ihop de som ska tvättas samt plockat undan lite skräp som legat här och var.

Nu är det snart dags att köra mot jobb, fick ett samtal från mp förut och jag är omplacerad idag, flyttat till den andra fabriken. I smyg håller jag nog tummarna på att dom kör pepparkakshus, vill också känna mig som ny för en dag hahah. Nej jag hoppas nog ändå på mjukstart såhär efter semestern.

Måndagen 25 Juli.

Goddagens! Här sitter jag och vill mest bara trycka huvudet i kudden en liten stund till eftersom det känns som att 10 var förtidigt att gå upp, men det är väl bara bita ihop. Nästa vecka lär man troligast få gå upp klockan fyra så detta är rena rama sovmorgondeluxe!

Kvällens tidsfördriv.


Något avsnitt tillsammans med lite suduko sen är det dags att säga godnatt och inträda i drömmarnas land. Ta mig på nattligt äventyr innan det är dags för att välkomna veckans första arbetsdag. Godnatt!

Nytt tidsfördriv.


Söndagen 24 Juli.

Sista semester dagen idag, det är söndag så det betyder att jag gör inte allt för mycket. Hittat ett csi spel på FB som jag börjar spela, antar jag nu känner att jag har för mycket fritid, tur jag börjar jobba igen imorgon då ? haha. Här har vi en fin paint bild målad av mig, kan ni se vad det föreställer på bandet? (;

Light of the darkness.

Despite the power of the sun, its always night on half the planet. For all the good you do there will always be darkness.

Semestern börjar glida mot sitt slut.

På tok för snabbt men sen har jag visserligen bara haft en vecka också. I övermorgon är det tillbaka till fabriken och se glad ut.

Under denna dag har det inte hänt så mycket efter Ikea besöket. Gjorde dock en failad färgning av håret, skulle fylla på med rött för det fanns en del missar i håret men när jag var klar fönad var mitt hår mest svart med rött skimmer, dont get it. Får helt enkelt leva med det för fler färgningar tänker jag inte göra denna månaden. Nu lite Smallville.

Givet.

Varit iväg på IKEA tillsammans med mapi och töserna, påvägen ut blev det två IKEA-korvar. Något som är självklart när man varit på Ikea ;D
 
 

Lördagen 23 Juli.

Tre saker som inte har med varandra att göra för fem öre.

1. Världen vi lever i kommer nog alltid att förvåna mig, visst tänker jag just nu på mannen som klätt ut sig till polis och börjat skjuta en massa barn/ungdomar i Norge.

2. Nästan halva min släkt på pappas sida fyller år idag. Två syskon vars de ena syskonets tvillingar också fyller år. Undrar om det var stora kalas när vi var små, jag minns inte så långt tillbaka i tiden, börjar bli gammal.

3. Eftersom alla andra familjemedlemmar varit på vift under senkvällen (alltså senare timmarna på kvällen) så frågade minisyrran ifall hon kunde få kolla på film tillsammans med mig, så det är vad jag roat mig med. Vi kollade på Blue crush som jag tydligen sett innan vilket jag kände igen först den sista kvarten, möjligt jag bara sett slutet förut då all annan handling inte alls var i mitt minne.

Ett spetsat glas mjölk.

Det är fredag och min semester håller på att ta slut, så nu har jag hällt upp ett glas mjölk med en skvätt gott. Hade helst velat ha kaluha men de har jag inte hemma men detta går lika bra (:


Fredagen 22 Juli.

Nu börjar jag känna av söndags ångesten lite i förväg, jag önskar faktiskt att jag hade en veckas semester till. Nåväl, vädret här idag är inget att hurra över, jag har ganska så ont i ryggen & nacken idag och jag är lagom trött och sliten idag. Bra start på dagen, verkligen.

Annan tolkning av att äta ute.

Vår tolkning är bokstavlig, vi sitter ute i trädgården och äter. Inte för att vi kanske vill utanför att vi nästan måste (fast vi kan faktiskt välja vardagsrummet om vi vill, men det är ingen utmaning). Sen har vi slängt ut spisen på tomten, köksskåp i vardagsrummet, hörnsoffan står fint som uteplats på tomten, kylskåpet i hallen och diskar gör vi förhand i badrummet. Jo så att, vi är väl normala?

Nya marabou chokladet.

Såg ett nytt choklad på ICA idag när jag och lillebror var och handlade, han köpte det och när vi kom hem fick jag smaka en ruta. Jag gillade de, lite krispigt och både cocos & banan funkar ihop med banan tycker jag. Nu har jag dock bara smakat en ruta, kanske man tröttnar snabbt på smaken det är inget jag vet men jag tyckte inte det var något större fel på det.

Lite nya saker.

Har som sagt varit iväg och sprätt med pengarna idag tillsammans med min mamma och mina systrar. I början kände jag mig lagom stressad när jag blev lämnad själv på alla ställen och alla tanter med sina vagnar som trängde sig förbi. Brukar inte va lätt irriterad bland folk men idag så var jag nog det lite, tror jag.



Iallafall, fler fotogramar eller en med plats för fler bilder. Love-bokstäver fanns men jag känner inte att love är något som passar in i mitt liv (bokstavsvis) men home gör. Sparar de i förpackningen tills jag flyttar hemifrån, placeras i hallen och välkomnar mina gäster in i mitt hem (;


Lite grejer till håret, hårfönen var ju given då jag höll på att elda upp min gamla. Den rök och blev helt illröd så den åkte i soporna och sen dess har jag fått låna minisyrrans hårfön. Nu är jag i himlen när jag har en egen, hårfön är ett måste för mig annars blir mitt så tunna hår ännu livlösare. Och en trefingertång, kan va fint med lockigt lite ibland . Hårfärg bara för att och hårinpackning för att det bara behövs (;

Två armband, det med hjärtat är kanske inte jätte fint för sig men hjärtat gjorde mycket och jag bara kände att tillsammans med andra armband blir det nog fint.


hjärtana är till scrapbooking (ingenting som jag gör) men jag tänkte dekorera mina fotoramar med det. Lite upp piffning och pennorna är till för att kladda ner kalendern (;


Nytt smink då de jag har nästan är slut, klämmorna bara försvinner så en burk med 150st borde räcka ett tag.


Strumpor, basic linnen i tre olika färger, en ny ziptröja och lite sängkläder. Förutom detta så köpte jag en bunt med dvd-skivor, en svart bolero, strumpbyxor (både tunna och lite tjockare till vintern), filt (dille på filtar), ansiktskräm, samt shampoo, balsam och duschgele. Sånt vanligt som man alltid lägger i vagnen när man är där uppe.

På vägen ner igen så blev det inom Donken för att äta lite mat och sen var det lite svårt att hålla ögonen öppna på vägen ner så jag höll på att somna flera gånger.

Godmorgon!

Nu är jag uppe och luggen är väck från ansiktet, dags att åka iväg på äventyr. Ha en riktigt bra dag allesammans.

Torsdagen 21 Juli.

Midnatt råder, tyst i hela huset. (så går kanske inte texten på låten som hamnade i huvudet på mig just nu men iallafall). Är precis hemkommen från Natha, stötte enbart på ett rådjur idag. Ja inte på & på mer att jag såg rådjuret som hoppade lite överrallt innan den hoppa ner i diket och försvann.

Jag & Natha stack iallafall till gröningen med lite fika. Aldrig någonsin varit där tidigare så de va givet att åka dit. Mysigt med solnedgång och snack och Dobbiesprall. Efter det åkte vi hem till Natha och jag följde med upp en sväng och vi kollade på filmen 'Get him to the greek'. Riktigt rolig, skratta så jag fick kramp i magen haha.

Om cirkus sju timmar är det dags att gå upp ur sängen för då ska jag tillsammans med mamma och mina systrar på äventyr och sätta sprätt på pengar. Looking forward to it.

I luv you!


Onsdagen 20 Juli.

Än så länge har denna dagen inte varit så händelserik. Vaknat runt nio för livet som fördes i köket och sen försökt sova vidare. Kollat på TV och spelat lite datorspel. Lite senare ska jag iväg och träffa Natha, tills dess kollar jag på The Killing, en serie med svenska Joel Kinnaman (som varit med i Johan Falk-filmerna).

Vill också ha semester på riktigt.

När man har semester så dricker man alkohol mitt i veckan, jag som är värsta torrbollen på det stadiet ville inte vara sämre.


Roadtrip med papi.

Det blev minsann inte många timmars sömn inatt, max tre men skulle gissa på typ två. När jag vaknade till imorse så blev jag ju fundersam över att ingen väckt mig, nej då hade pappa bestämt att vi skulle ha sovmorgon till fyra, inget han sagt vidare så jag var uppe halv fyra. Lika bra det, det var jag som började körningen. Körde till Malmö sen fick pappa ta resten, över bron och vidare.



Gick på båten och åt en frukost på 113kronor, ja en räkmacka och två cocio på burk blev så mycket :o


Av båten och vidare, ja inte särskilt långt sen var det bara gå av och avrätta vårt ärende. Hoppade in i bilen och körde sen hemåt igen. Först på båten, handla lite godis. Stod ute och kollade på vattnet och kände solens strålar. Sen in i bilen och köra mot Sverige igen. Pappa tog hela vägen hem, vet inte om han kanske tyckte jag körde för slött (;


Hem, lasta av. Sen la jag mig i sängen, åt lite godis (vit toblerone är fan skit gott!) och kollade på TV. Kunde inte kämpa emot ögonlocken och slocknade i kanske två timmar. Åt middag, drack ett glas vin på trappan, spelat lite Goldminer och bara tagit det lugnt.
Varit en bra far & dotter dag tycker jag ! (:


Tisdagen 19 Juli.

Godmorgon, då var det snart dags att lämna landet. Får väl försöka väcka pappa en gång till, bra teamwork det var ju meningen att han skulle väcka mig. Nåväl, snart dags att köra iallafall, lite trött, lite huvudvärk och lite illamående. Varför inte liksom, blir nog bättre när jag vaknat till och fått något i magen sen när vi är på båten.

Ha en bra dag allesammans.

Va tycker ni?

Ser inte riktigt likadant ut i verkligheten, men va tycker ni?
ps, jag vet att det finns både missar & slitet hår, men själva färgen och jag går det ihop?


Bra My, skit bra!

Här sitter jag återigen med färg i håret enda problemet är väl att jag sen inte har något vatten att skölja ur färgen med. Pappa har stängt av vattnet för att det inte ska bli översvämning i köket nu när vasken så gott som är borta. Men ja då? Jag vet inte riktigt hur jag ska lösa detta.
Får stå med pool vatten och skölja ur det i gräset?

Måndagen 18 Juli.

Idag ska jag fixa med tvätten som hängt på tork, jag ska städa lite smått, skriva en ny handlelista till torsdag, sen bara ta det lugnt.

Ikväll måste jag i säng tidigt tidigt tidigt, för runt 3 halv fyra imorgonbitti ska jag iväg på äventyr tillsammans med pappa. Ska till ett land som inte ligger så långt härifrån men som jag ändå aldrig besökt tidigare. Ännu ett land att checka off på listan av ställen jag varit på, yeay.

Under my umbrella.

Hör hur regnet faller utanför mitt fönster och har stor lust att gå ut och gå en runda, enda felet är att jag är mörkrädd så jag vågar inte ut och gå nu helt ensam. Annars om det varit lite ljusare, då hade det varit supermysigt.


Recension - Soul Surfer.



Detta är en verklighetsbaserad historia om Bethany Hamilton som lever i vattnet. Hon tävlar i att surfa och en dag blir hon attackerad av en haj och förlorar sin arm. Filmen är väldigt känsloladdad vilket jag förstod redan när jag såg trailern på youtube för flera månader sedan. Det handlar om Bethanys kamp att lära sig att leva med bara en arm, kampen tillbaka ut på surfbrädan och målet är att tävla igen. Jag tyckte filmen var riktigt bra!

Jag kan roa mig själv.

Idag har det som sagt inte varit så jätte fint väder men jag gav mig iväg på en liten promenad med stativ och kameran i handen. Det blev nästan en timme idag, skönt. Blir nog mer nu under semestern om vädret tillåter det, har ju inga regnkläder till kameran så går nog inte ut i spöregn (;


Blir en dyr vecka om det ska fortsätta såhär.

Vi åt pizza idag, jag var inte sugen för jag åt det i fredags men fick så snällt trycka i mig två bitar ändå. Vi har inget fungerande kök för tillfället så ska vi fortsätta köpa hem färdig mat för att vi inte själva kan laga något vid spisen så kommer det bli dyrt. Veckans väder såg inte heller ut som grillväder, men med oss så funkar väl regn också. Men om någon vecka så har vi det nog snyggare än någonsin.

Nu mår jag bara illa, nej jag ska inte bli sjuk. Jag har semester!

Söndagen 17 Juli.

Eftersom vädret inte är världens finaste idag så har jag hållt mig inomhus mesta delen av dagen, med undantag när jag körde ner till byn & tankade bilen samt hämtade upp en kompis till min minsta syster. Sen har jag mest kollat på TV, håller just nu på att tvätta en maskin tvätt och har precis renbäddat sängen. Man får väl göra det vädret tillåter. Nu slänger jag mig på täcket och kollar ett avsnitt Skilda Världar till.

Jag klär, jag klär av mig naaaken.

Okej kanske inte men nu åker kläderna av igen, för ner i sängen och glo på film ska jag. Blev avbruten från mitt bölande för syrran behövde skjuts så fick klä på mig och köra iväg med henne men nu ska ögonen tåras igen. För ja jag kollar på en sorglig, känsloladdad verklighets baserad drama film. En timme kvar sen återkommer jag kanske. Bye for now.

Behind and infront of the camera.


Firat morfar.


Morfar har fyllt år, så idag var det kalas hos honom. Det bjöds på smörgåstårta, gott. Efter det blev det gräddtårta med jordgubbar, gott. Jag stannade inte så länge för jag åkte med lillebror och han behövde åka hem tidigt. Men vi hann med lite prat, skratt och kramar. Mycket trevligt och vi hade väldans tur med vädret, sunshine! (:



Recension x 2.


I am number four.
John Smith ser ut som vilken high school-student som helst. Men han är en ung man med enastående talanger, jagad av en hänsynslös fiende som skickats för att döda honom. Ständigt på flykt tillsammans med sin beskyddare Henri är John alltid den nya killen i skolan. Men i den lilla stad i Ohio som för tillfället är hans hem upplever John saker som förändrar hela hans liv - sin första kärlek, nya krafter och en koppling till fler som delar hans enastående öde.Källa.

Jag tyckte att filmen var bra nu när jag äntligen fått tummarna loss och sett hela. Vad som överraskade mig mest var nog att det kommer komma en till film, för så som det slutade går ju inte utan en uppföljare.



Source code.
En soldat blir värvad till ett hemligt statligt program mot terrorism. Hans medvetande blir placerat i kroppen tillhörande ett vittne av terroristdåd. För att hitta den ansvarige för bombningen måste han genomleva händelsen gång på gång. Källa.

Spännande film där jag hela tiden förväntade mig att en hemsk sanning skulle fram. Slutet av filmen var lite oväntat vilket gjorde filmen ännu bättre.

Lördagen 16 Juli.

Godmiddag, idag tog jag en ordentlig sovmorgon och gick inte upp förens klockan blivit elva. Har ont  i magen så vill helst bara lägga mig igen, blä. I eftermiddag ska vi åka på kalas annars är det lugnet före stormen här. För jag har semester, woho!

Vilket fint semesterväder.

Tack för den liksom, jag som bara har en vecka.




Now its pizza time.

Åkte med lillebror ner till byn när han skulle skjutsa syrran till tåget så gick jag in och beställde pizza på Amigos? , aldrig ätit pizza därifrån förr så tänkte jag ville prova. Nu slänger jag mig i säng och glor på film o äter mig fet. Det är semester, då får man göra precis vad man vill! (precis som vanligt då med andra ord hähä).

SEMESTER!!

Wijhooo även idag tog arbetsdagen slut till slut! Jag hade hört att vi skulle städa i ca 1½h idag bara för att det skulle göras ordentligt nu när folket går på semester. Men när jag kommer till jobbet hamnar jag på en linje som går i kanske en kvart sen är kakorna slut och det är bara att börja städa, när den linjen var klar gick vi på nästa o nästa. Ja så jag har nog städat vad jag ska för detta året, fy fasen va jag är slut nu. Och sugen på pizza!

Men nu är man glad, en vecka semester!! :D


Fredagen 15 Juli.



Godmorgon, även idag ville jag dra täcket över huvudet men det går ju inte. Om cirkus två timmar så ska jag köra till jobbet, men efter klockan 18.00 så har jag semester! Freaking awesome.

Ps, natten till igår sov jag väldigt oroligt. Drömde massor om jobbet och packandet av kakor, är det de man kallar att ta med sig jobbet hem?(;

Lite mer nya kläder.



Dessa toppar aka klänningar (för ja dom två överstra var listade som klänningar) kom också med i klädpaketet som låg i brevlådan idag. Oh happy day! Är dock fortfarande chockad över att jeansen gick på hur enkelt som helst. I love them already och har ändå bara testat dom (och tagit kort på alla toppar med dom nya jeansen på).

Med detta så ska jag sluta snacka kläder, för idag. Nu ska jag ta min efterlängtade kvällsmat.

Lite havrefras på detta.

Efter en dag på jobbet så behöver magen lite påfyllning så havrefras är väldigt lockande. Annars har väl dagen gått på bra, min logiska hjärna har hjälpt mig med problem jag aldrig testat på att klara förut. Im fcking awesome ! ;D

Bara ett 6h's pass kvar sen så är det helg och semester!

Beautiful.

När jag kom hem i tisdags var klockan inte så mycket, färgerna i himlen skrek så jag var tvungen att ta några bilder, här kommer en av dom. Jag tycker det är så fint med andra färger än bara blått.


Jag som nya byxor har,

slipper gå med rumpan bar! ;p


ps, ja toppen här är också ny and i like it.

Torsdagen 14 Juli.

Godmorgon! Även idag är jag lite trött, skönt att veta att det bara är imorgon också sen är det helg och ledighet.

Lite mat i magen kanske.

Håller på att fylla den externa hårddisken igen, lite serier och några filmer sen är det minsann magen min som ska få lite glädje. Havrefras med en ordentlig skvätt mjölk idag ! :D Gott. Ännu en go sak är att det snart är helg, gillas (y)!

Back as brunette.


A family is a place where minds come in contact with one another. If these minds love one another, the home will be as beautiful as a flowergarden. But if these minds get out of harmony with one other it's like a storm that plays havoc with the garden.

Måste blivit något fel eller?

Gick in på sistaminuten.se för att kolla vad resorna ligger på just nu. Kolla Grekland i November, det priset är ju lite överdrivet. Det är ju nästan nio resor till Thailand, så fel måste det ju vara hahahaha :p


Onsdagen 13 Juli.


Idag har man varit lite segare på att gå upp, tog en halv timmes sovmorgon men nu är jag uppe. Halva veckan har gått och snart är det semester för hela slanten. Känns som varannan dag redan är planerad och en vecka är för lite men det får väl helt enkelt vara tillräckligt. Man ska vara glad för det lilla, speciellt då jag egentligen inte har någon semester att ta ut.

Ingen hit direkt.

Att äta havrefras med bara en skvätt mjölk för de va allt som var kvar är fan inte gått. Får väl slänga det i soporna och ta en macka med skinkost istället. Gott. Sen blir det sängen och tv tills jag somnar. Godnatt!

En av många bilder.

Dom flesta bilderna från min fotografering av "solnedgången" är liknande så något bildregn blir det inte.


Vilken jäkla AAAAAAH-dag det varit.

Jag var verkligen glad när allting löste sig med hemgången och att jag elva minuter över åtta stämplade ut från denna dag. Allting har verkligen strulat och jag ville nästan slita av mitt hår. Fick en blackout där jag inte visste om jag stått på en plats i några minuter eller en halvtimme, hur bra hjärnaktivitet har man då? Nej fy för sören va glad jag är att denna dag är slut för min del.

På det igen imorgon men då hoppas jag verkligen att det är bättre. Dessutom får man väl le lite för att man fått reda på att vi också får löneförhöjning (y)

Med detta sagt ska jag nog redigera mina solnedgångsbilder (med redigera menar jag signera bilderna). Peace out!

Tisdagen 12 Juli.

God förmiddag! Vaknade kl åtta av att mobilen ringde, egentligen ville dom ha in mig på förmiddagspasset idag. Jag sa dock till att jag jobbat förmiddag två veckor i rad och hade helst jobbar eftermiddag denna veckan så det fixade dom. Ringde mig igen vid tio och jag fick jobba eftermiddag, fast börjar klockan tolv istället för kvart i två o så får jag gå hem tjugo över åtta istället för fem över tio. Slutet gott allting gott, och här bjuder jag på en egobild från tidigare i veckan.



Mat & TV.

Ja nu är jag hemma efter mitt arbetspass och har precis stått vid spisen och gjort lite nudlar o wok så tänkt att starta tvn och slänga mig i säng och äta lite. Mer har jag inte att säga at the moment eller jo återkommer jag inte så passar jag på att säga godnatt också, godnatt!


Måndagen 11 Juli.


Godmorgon! Även idag vaknade jag innan larmet på mobilen ringde, dock handlade det enbart om några minuter men ändå. Ska nog ta och köra iväg och handla lite mat snart, göra en veckohandling så att jag slipper köra fler gånger denna veckan. Måste tänka lite smart ibland.

Snart semester, klockan sex på fredag går jag av för en veckas semester. Det tycker jag är ganska awesome fast nu känns det som en vecka inte är tillräckligt. Känns som halva veckan redan är bokad, och så hoppas jag på mycket mycket sol (:

The weekend has come to an end.

Har varit lite chaffis nu under kvällen, skjutsade syrran och company ner till byn (eller ja utanför) där dom skulle på fest. Kom hem och tyckte himlen var fin och försökte få med färgerna på bild utan att lyckas fullt ut men gick en runda, blev nästan uppäten av myggorna och när jag kom tillbaka hem hade vi lite besök.

Nu ska jag klä av mig mina kläder och krypa ner i sängen och kolla på Skilda Världar sen ska jag sova. Blir ännu en lång dag imorgon, fast mesta delen består av jobb. Helgen har även denna gång kommit till sitt slut. Trevligt har jag haft iallafall.

Törstsläckare.


Tårtbiten är nere och helt plötsligt är man döds törstig, så denna alkoholfriadrink (minus limeklyftorna) släcker jag törsten med. Gott ska det va!

Fegis.

Jag stannade på mörkbrun därför att jag inte riktigt vågade med den andra färgen. Rädd för att det ska skrika för mycket så jag strunta i det. En annan dag kanske jag gör det. Nu avslutar jag denna helgen med Daimtårta och några avsnitt av Skilda Världar.

Vänte tid.

Projekt hårfärgning håller på just nu. Sitter med färg nummer ett i håret och är super glad att redan se den mörka färgen komma tillbaka i mitt hår.

Sluta höra folk säga att jag är mörkblond, jag var faktiskt ljus brun (; Fast det var kanske bara för mig, andra kanske tyckte jag såg ut som en misslyckad blondering idk. Blond skulle jag aldrig gå tillbaka och bli iallafall, dont like it. Men under sommar perioden vill jag ha ljusare så jag slipper färga om pga att solen bleker. Så jag gjorde ju två blonderingar & sen i med ljusbrunt sen har solen blekt på nytt.

Nu va jag väl bara lagom trött på det gamla och känner för en förändring. Sen återstår de bara o se om jag passar i exprimentet eller får färga över. Time will tell.

Jag är lite nervös, sen när det väl är över så är det kanske som en cheeseburgare på Mc Donalds för 10kronor, ingen big deal?

Vem raggar på Coop?

Helt seriöst. Har varit iväg och handlat med mapi, åkte först till Väla en sväng och sen blev det Coop i Öa. Jag skulle köpa hårfärg också, med Sandras ja-tecken så tänker jag testa något nytt. Kommer säkert dö men vafan ibland får man våga något nytt för att få lite förändring. Står man stilla med allt annat kan man passa på att ändra utseende istället, skulle jag inte trivas eller passa i de så går det alltid färga om.

I kassan stod jag med en kille framför mig som spanade in vad jag köpt.
Han: Ska du färga håret?
Jag: Ja
H: Vilken färg?
Jag visar upp färgerna
J: Får hoppas det blir bra.
H: Snygga tjejer passar i allt.
J: hahahahahahah tack.

Nu är jag hemma igen och ska väl påbörja projekt hårförändring. Jag tror jag kommer halvdö, men vem vet. Jag kanske blir awesome? Hope so. Det är jobb imorgon :o OMG.

Söndagen 10 Juli.



Det är söndag och även idag har jag vaknat innan nio, antar väl att tidigmorgon fortfarande är kvar i huvudet men så länge jag är pigg kan det spela mindre roll om vilken tid jag går upp. Ser ut som det kommer bli en solig dag idag, det hoppas jag på. Så då blir det väl spendera dagen utomhus i såfall.

Recension - Beastly.


En modern tappning av Skönheten och Odjuret där en tonåring från New York blir förvandlad till ett monster för att sedan hitta den sanna kärleken. - Källa.

Jag gillade denna filmen väldigt mycket faktiskt. Har man sett Disney's skönheten och odjuret så förstår man i princip stuket av filmen men jag gillar den moderna fantasy tappningen som filmen har. Även om slutet nog är uträknat redan innan filmen är startad så gillade jag den, men sen å andra sidan så gillade jag Skönheten & Odjuret när jag var liten (och förrförra året när jag såg om den *blink*).

What time is it?


What I've done today.

Vid halv tolv idag så packade vi in oss i bilen och körde mot Helsingborg, det blev lämna av grannfrun på ett ställe och sen körde vi resterande (mapi, syrran & jag) till Ikea. Jag var lite inne på att köpa en ny byrå, enbart för att slänga i ett skoställ i ena lådan men blir nog istället att efter mapi's renoveringsprojekt är klart så rivs mina garderober och in sätts nya med utdraget hyllplan för skor! Perfekt för mig med alla mina skor som är liggandes på golvet där dom samlar damm & hårstrån efter att jag fönar håret över dom ..

Efter Ikea blev det byggmax för lite spånskivor och sen blev det en sväng inom Donken. Jag sparade på mig eftersom att jag stämt träff med Sandra och Pernilla där lite senare. Kom hem och lastade av allt och kopplade av släpet på min bil sen gasade jag tillbaka till Örkelljunga och beställde en glass sen satt vi tre och traggade i närmare två timmar.

Nu ska jag överföra lite filmer till min externa hårddisk sen blir det placera sig i sängen.

Soluppgång.



Det är så fint att köra till jobbet där vid fem tiden för då ser man hur solen tar sig upp mot himlen. Denna är tagen i onsdagsmorse. Jag tycker att det är vackert! (:

Lördagen 9 Juli.

Mycket till sovmorgon, klockan är inte ens nio, det är lördag och jag är ändå vaken. Fast ja jag har väl fått tillräckligt med sömn, hoppas jag. Solen skiner så jag hoppas det blir en fin dag idag (:

Blöthund.


Moderna Skönheten & Odjuret.

Så jatack, denna vill jag se!


Fredagen 8 Juli.

Efter ett 6h's pass på jobbet så kan man nu äntligen skrika "det är helg!". Har  haft lite halvroligt på jobbet idag och skrattat både med och åt folk. Sen passade klockan halv tolv och dom sista tio minuterna kändes som en halv timme typ. Nej dagen gick faktiskt fort och nu är jag hemma.

Idag är tanken städa och tvätta, har snart halva garderoben liggandes på golvet så det är väl dags. Annars ska jag nog bara ta det lugnt, kommer en dag imorgon också (:

Its like im walking 'round dead.

Work - Sleep - Eat - Sleep - Eat - Work. It goes around, been like that all week. Got nothing more to say than this sucks. But right now all that matters is work, the money, so that I can save for the future. Peace out y'all.



24 dagar kvar.

Till en dag då jag ska göra någonting som jag aldrig någonsin gjort förut :o Bara lite countdown här för egen räkning! It's a secret I tell in time ;p

Torsdagen 7 Juli.

Godmorgon, sitter och trycker en macka i ansiktet just nu. Anledningen till det är såhär sent eller tidigt, beroende på vad man jämnför med är för att jag inte var med skriven på bemanningen igår så jag blev inringd idag. Woop woop, och fy fasen va skönt med sovmorgon! (:

Nej slänga på mig kläder o litta sånt sen brumma mot jobb, ha en bra dag! (:


Nämnde jag att jag har myggbett?


What a wonderful day.

Direkt jag kom hem startade jag datorn, va annars? Tvunget att in och kolla mailen för bemanning för morgondagen och ska man göra det kan man lika gärna logga in på bloggen, kolla facebook och allt annat .

Sen slängde jag av mig kläderna, på med bikiniöverdel och brills, ut med min bok och la mig på stuttsmattan. Läste en halv sida sen tyckte jag de va skönast och bara ligga, somnade nästan. Kände dreglet på utgång ! haha. Varmt kan man säga att det var, blev ett dopp i poolen.

Körde ner till byn och handlade lite sen hem lagom till middagen. Potatis med svampsås och köttbullar med lingon. GOTT!! Efter maten så drog jag och Lisette ner till bäcken med Zindy så hon fick badat lite, försökte ta bilder men kan väl inte säga att det gick så bra. Några blev väl bra och någon visas väl här vid senare tillfälle.

Känner mig nästan lite piggare, men bara nästan. Nu ska jag ta lite jordgubbar & grädde, sätta mig ute i det fina vädret och läsa lite.

Hustlerns tid är förbi.

Någon som vet något bra energigivande medel? Jag har försökt inbilla mig ett tag att hustlern ger mig energi men jag vet i grund och botten att den inte gör det och har nu inte en droppe energi över efter jobbet. Jag somnar nästan på jobbet stundvis, jag deckar så fort jag kommer hem och är långt ifrån utvilad och vaken när jag vaknar fyra på morgonen för att göra mig redo för att jobba. Någon vet något som faktiskt gör att man får gratis energi för jag känner mig i stort behov av det.

and so on and so on about running, får väl helt enkelt börja röra på mig? hrm.

Onsdagen 6 Juli.

Då var det dags igen. Gå ur sängen, klä på mig, göra ett försök att dölja ringarna under ögonen, äta lite, gå på toaletten osv . A new day is here. Bara två dagar kvar på denna arbets vecka sen är det helg, oh underbara sovmorgon!

Kvällsing.

Det börjar närma sig lägg dags, börjar trots allt jobba 5.25 även imorgon. PUH! Har jag varit trött innan så vet jag inte vad jag ska kalla denna vecka, Koma?

Lillsyrran fyller 15år idag, så lite fika har det blivit. Jag tog bara jordgubbar & grädde för det var jag sugen på! Gott. Sen har jag väl mest legat i sängen och kollat på TV, löst suduko och powernapat :o Nu har jag precis duschat så måste kleta på nytt kylbalsam på benen, fötterna, skinkorna, armarna , you name it. Jävla mygg bett jag fick efter ute festen i lördags. Jag dör så mycket det kliar, speciellt på fötterna. Efter det blir det sängen, drömmarnasland kallar.


Lesson learned.



I should've know, I should've known.

Halvvägs genom denna dag.

Imorse kom jag inte långt med bilen, precis utanför Od-skyltarna kom jag på att jag glömt min drickyoghurt så fick vända och köra tillbaka med gasen i botten. Jag som redan kört hemifrån lite senare än vanligt. Körde inte direkt med bensinsnåla tankar utan bara snabbt för att inte komma försent till jobbet.

Kom in och dom sa att jag skulle va i bageriet, tappade nästan hakan. Nej gille hade bara inte fått en update, jag skulle va i packen. Halv åtta var det nästan så att jag åkte hem, inte för att jag ville och därav fick en annan tjej åka hem istället för hon ville. TACK! Sen gick dagen framåt.

Körde hem och lyckades dra ner lite på vad bilen dricker. Nu är jag hungrig som en gnu så en macka med makrill låter lockande. Solen skiner lite idag, det är nice. Annars är jag väl som vanligt ett mensbarn.

Grattis på födelsedagen!


Tisdagen 5 Juli.

Godmorgon! Här är jag uppe en halv timme senare än igår, jag lyckades få bli flyttad ut från bageriet till packen så börjar 5.25 idag och är där jag kan vad jag ska göra. Känns mycket tryggare faktiskt. Nu blir det lite frukost , och fy fan va jag är trött just nu!

Ett stycke hund.


Hungrig & trött.

Min dag i bageriet gick bra, precis som förra gången var all panik i onödan. Dagen gick bra och snabbt, 45minuters kaffepaus är väl dock lite överdrivet när man är van vid 20. Är uppskriven att va där imorgon igen men eftersom jag inte fått någon upplärning där och jag är uppsatt där pga att någon saknas så försöker jag be om att bli flyttad tillbaka till packen, dock ännu inte fått något svar men väntar tålmodigt (eller egentligen inte speciellt tålmodigt eftersom jag är hungrig & trött = lättirriterad).

Ska snart laga mat, kan behövas. Två mackor runt fyra , en drick yoghurt runt nio och sen ingenting mer än 1½ glas Cola. Inte konstigt jag är gnällig :p Blir stuvade makaroner & pölse idag skulle jag tro. Känner mest för att powernapa helt seriöst. TRÖTT!!

Måndagen 4 Juli.

Godmorgon? Kan ju knappast säga att jag fått många timmars sömn inatt, dock är jag pigg men det är väl just för att jag inte hunnit ner i djupsömnen igen. Känns lite wierd att höra larmet kl 3, för ja jag ställer första larmet en timme innan jag ska upp så jag är lite förberedd att jag snart måste upp :p haha.

Känns lite som kom-och-hjälp-mig-att-dö över att jobba i bageriet. Jag har varit där en gång innan och fick den lättaste linjen men tänk så hamnar jag på någon av linjerna där man måste lyfta 20kg's säckar? Jag är en tanig tjej utan muskler så jag klarar det inte. Därför avstod jag att ta tjänst som bagare där jag fick chansen, nu hamnade jag här ändå. Jag hoppas innerligt att dagen går bra, håller tummarna på att jag inte gör något fel och hela dagen bara flyter på snabbt som attans!

Nej lite frukost kanske, ha en bra dag!

Såklart väntas det dåligt väder hela veckan, tumbs down!

Helt plötsligt blev det jobbigt.

Fick ett sms ifrån min kontakt på MP, imorgonbitti har jag blivit flyttad till bageriet. Så istället för att börja jobba 6.25 och få en timmes sovmorgon börjar jag jobba kl 5.00 :o Herregud, jag dör långsamt. Info lite tidigare hade inte skadat men men. Godnatt & sovgott!

Söndagen 3 Juli.

Igår efter att sjungt singstar och druckit lite så begav jag, jennie, syrran o Ankan oss till Ptown för lite fest. Kom dit och tappa de lilla jag hade, inte en kotte kände jag samt alla var små och vi skulle sitta på en gräsmatta. Så stannade inte länge innan jag och Ankan begav oss till laxen och drack lite där. När Ankan sen bestämde sig för att gå o lägga sig (för hon skulle upp och jobba sju på morgonen) så gick jag tillbaka till första festen och bara väntade in tiden då vi skulle åka hem.

Kom hem och krängde lite natta mat och deckade ganska så fort. Vaknade imorse av värmeslag men kl 9 en söndagsmorgon ska man sova så sov vidare.

Jag och pappa har kollat motorn på min bil idag, sen har jag legat och kollat på TV, badat lite i poolen samt varit nere en sväng i byn och handlat lite mat till jobbet. Nu har jag precis kommit in från en grillning med grannarna, fick ett helt glas cola över mig då Linus skakade hela bordet så glaset välte rätt över min tallrik, tur de bara låg några pommes och jag hade hamburgaren i handen annars kanske jag börjat gråta, vem vet?

Nu ska jag duscha mina klistriga ben (och övriga kroppen) sen är det sängen som kallar, ska upp tidigt imorgon fast visserligen en timmes sovmorgon , behöver inte gå upp förän fem - halv sex.


Paaaaaaarty!

Nu har dom riktigt vuxna lämnat huset och satt sig där ute, vi unga och snygga sitter nu i vardagsrummet och dricka samt sjunger singstar. Tror dock det var singstaret som gjorde att dom andra gick ut haha. Nåväl, fest fest haj!

And its done.

Konfirmationen är nu över. Kyrkbesöket kunde varit bättre, ljudeffekterna var så låga att man knappt hörde någonting annars va det väl vad en konfirmation är. Efterråt gick vi hem till oss, plockade fram maten och sen tog vi alla plats och åt mat. Desiree öppnade sina presenter och sen blev det fika. Solen tittade fram, och efter ett tag så var det dags för våra gäster att åka hem. Så nu var konfirmationsfirandet slut för vår syskonskara!


Lördagen 2 Juli.

Godmorgon! Dags att vakna, göra sig iordnig och bli pigg så att man är redo för kyrkan och sen gästerna som kommer hit. Vad ska jag ha på mig? ah, ständiga frågan och mina ögon är tunga som bly.

Nu deckar jag snart.

Godnatt alla som bryr sig. Nu är det av med de flesta klädesplaggen sen slänger jag mig i sängen för att kolla lite tv innan jag slocknar, må det gå fort. Imorgon är en tidig morgon igen, visserligen inte så att larmet måste ringa kl fyra på morgonen men ändå inte sovmorgon till when ever.


En lång jäkla dag.

Först har jag jobbat, visserligen bara sex timmar men det var ändå uppstigning tjugo över fyra. Efter jobbet var jag trött men fick ställa mig och laga mat samt städa undan i köket eftersom att imorgon är det konfirmationsfirande här. Efter maten städade jag lite i bilen. (vet att jag skrivit de förut.) Sen iväg och besiktiga bilen.

Kom hem och det var tjohejsan här hemma. Pappa började skiva upp massa kött inför imorgon och jag la det fint på brickor. Efter någon timme så fick jag & pappa åka till donken och beställa hem halva restaurangens mat haha. Hem åt lite glass (hade redan ätit middag så jag åt mc flurry ballerina, god enligt mig) plus en chicken wing från pappa (a).

Efter maten var det plocka undan sen har jag hjälpt & hållt pappa sällskap medans han/vi gjorde potatissallad inför morgondagen. Nu är vi klara för idag, syrran ska iväg till Perstorp så jag ska snällt skjutsa henne sen ska jag slänga mig i sängen och decka fett gott.

Bilder från potatissalladsgörningen.



Äntligen helg!

Jobba jobba jooobba! Efter jobbet körde jag inom Netto och handlade lite, kom hem och gjorde pasta med egenkombinerad skinksås och broccoli, cremefraiche sås är fan så gott! Nåväl jag har också städat lite i köket, slått ihjäl massa flugor men märks fan inte. Städade bilen och med det menar jag tömde på pantburkar och tömde sand från plastmattorna :p

La mig i sängen och ville helst sova sjutton timmar, mensbarn here I am. Men sova fick jag inte, kollade lite How I met your mother sen var det dags att köra till besiktningen. Bilen gick ju inte riktigt igenom som jag tänkte med bytade stötdämpare och grejer. Nej snart åker du fan till skoten jag orkar inte med dig! Fast jag kan lika gärna ha dig som vilken annan skit bil som helst (eftersom jag inte vill lägga massa pengar på något som bara tappar i värde så fort de används.)

Fredagen 1 Juli.

Godmorgon, veckans sista tidiga uppstigning det gillas. Är lite halv seg idag men det är fredag och bara 6h's arbete sen är det helg så då kan man vila ut och hålla tummarna på att solen tittar fram trots dom lovat regn.



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0