Jag har världen vid mina fötter.

Jag kan göra precis vad jag vill, det finns inga gränser. Varför kan jag då på fullaste allvar inte komma på något jag vill göra? Inte ens något så simpelt som att se en intressant kille går, nu snackar jag inte kärlek utan bara en simpel attraktion till en annan människa. Jag ser det inte längre. Det finns inga snygga tilltalande killar här. Eller i Gran Canaria fast visserligen var nog 97% av killarna där borta gay så what's the point.

Jag kan resa till vilken plats på jorden jag än vill, pengarna är inget problem för dom har jag. Men en resa ger en inte hur mycket som helst utan bara ett tillfredsställande just under tiden man är där. Plus att man är inte 18 längre så man orkar inte tempot, eller rättare sagt jag orkar inte tempot längre. Festa, killarna, galenheterna.

Jag kan flytta hemifrån, om jag struntar i den lilla nålen som skulle kunna räknas som ett steg i riktning mot ett mål i livet. Inte för all framtid kanske, men ett tidsfördriv för en stund iallafall. Något som får en att leva ett annat liv än 7-4 jobbet, jag vill ha mer ut av livet än så, jag vill kunna titta tillbaka i backspegeln när jag är gammal och vara stolt över vad jag åstakom med mitt liv. Men om vi räknar bort denna punkten så hade jag kunnat flytta hemifrån om jag velat. Jag hade säkert kunnat ta ett lån och flytta till det stora huset med den stora tomten som jag drömmer om.

Jag skulle kunna gå tillbaka till skolan om jag vetat vad jag velat läsa, istället får jag väl ta språk på google translate ^^, Jag skulle kunna lämna denna lilla håla men ändå håller jag mig fast för min familj betyder allt för mig. Ändå drömmer jag om att bo sätta mig utomlands där det finns värme året om, i ett hus med gästrum så att familjen kan komma och hälsa på när dom vill. Jag skulle kunna köpa en ny bil, men tänker att så länge rost-dagge är med i svängarna så funkar han bra för mig.

Jag kan, jag kan, jag kan. Det känns som det finns mycket jag kan. Varför kan jag då inte komma på vad jag vill. Långsiktigt. Borde ge mig själv en läxa att komma på det..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0