Snart iväg till jobbet.

Det blev som jag ville, dom ringde faktiskt in mig i eftermiddags så snart kör jag till jobbet. Nu rullar veckan på precis som vanligt. Skönt! Annars kan jag inte påstå att det hänt allt för mycket idag.

Imorgon ska jag dock iväg på ärende när pappa slutat jobba. Hoppas och håller tummarna för att de finns och jag gillar det så jag kan köpa och ha på lager till den dagen då jag behöver de. Lite framtidsplanering kan behövas ibland.

Måndagen 31 Oktober.

Godmorgon! Här sitter jag, varför vet jag inte. Det är väl lika konstigt som möjligheten jag hade inatt att sova. Att inte vara och arbeta på jobbet kändes konstigt och jag hoppas faktiskt att jag ska jobba imorgonkväll (om inte dom ringer in mig redan ikväll, de får dom gärna de med). Ska ju ändå inte göra något speciellt ikväll/natt, bara sova. Då kan jag lika gärna jobba (;

Just det vi har ju tre fåglar i husdjurskategorin, eller vi och vi. Räkna inte in mig, jag hatar fåglar. Äckliga saker med näbbar, sjukdomar, flaxande och kvittrande hela tiden. (Detta är min åsikt om alla fåglar, speciellt vilda).


Eargasm.






Känns konstigt.

Jag var ju inte uppskriven på att jobba varken ikväll eller natten mellan måndag och tisdag, detta känns super wierd. Men jag ska väl skratta mig lycklig att sista gången jag var utan arbete var i Juni månad. Jag har haft tur. Men att åka av natten när jag var en av dom som var där från början och se namn som liksom kom på natten för någon vecka sedan, det svider och gör en besviken. Men det finns ju inte mycket att göra, le och hoppas man kommer på snart igen. (Som att dom ringer in mig ikväll tex)

ps, jag undrar klart vad jag gör uppe nu, för sist jag kolla klockan imorse var den halv sju.

Söndagen 30 Oktober.

Halihallå! Kvällens utgång blev inställd men runt elva fick jag ett sms från Sandra som frågade om jag inte skulle hänga med till Hbg en lite sväng, hon skulle vara fylletaxi och tänkte in o hälsa på några vänner. Så sagt o gjort fixade vi vid oss och klockan 1 stod vi på Knutan. Ringde efter Pillan, mötte några kända ansikten sa hej o hejdå.

Ställde oss i kön in till Harrys. Det är verkligen en helt annan känsla att gå bland fulla människor när man själv är nykter. Drack en Smirnoff Ice och "dansade", stod mest still faktiskt. Att dansa med en handväska är som att äta med två knivar, det går men det är jobbigt.

Det blev slagsmål där någon fick stryptag så han blev röd i huvudet, trodde helt klart dom skulle döda varandra. Hela dansgolvet åkte vågen , musiken stannade och vakterna bara simmade fram bland folket. Slet och drog. Vågen och man landade i en fast mans famn. Kändes obehagligt.

Första gången min syn varit så klar och helt ärligt, är det alltid halva dansgolvet fullt av 40+'are på Harrys? Helt galet , men åldersnojan försvann ju .. HAHA! Nog för jag vill ha en äldre kille men typ 28 känns som tillräckligt, behöver inte vara i ålder med mina föräldrar det blir lite äckligt FAKTISKT!

Nåväl, klockan blev två och sen blev den två igen. En halv timme senare stod vi i kö till Donken. Jag var sälle för Sandra skulle ha något och sen kom min pappa och hämtade mig. Åkte drive på donken och köpte hotwings , yuuum.

Nu är jag hemma och ska kolla lite tv, även om klockan "egentligen" skulle varit fem så är jag inte riktigt i sov-mode just nu. Och de där med att vrida tillbaka tiden "glöm nu inte vrida tillbaka klockan", nej men helt seriöst lever vi på 2011-talet och dom flesta klockor folk kollar på är sådana som ändrar sig själv .. Väggklockor, köksklockor och armbandsur finns ju men oftast används nog mobilen & datorn där det ändras av sig själv. Vi blir mer och mer bortskämda.


The partyanimal is dead.

Det blir inte bra att tvinga sig ut i alkoholträsket bara för att. Så istället stannar jag hemma ikväll, eller ja alla verkar va lite sega på det idag så det blir lördagsmys. Lite chips & dipp och lite godis o läsk i sängen med seriemaraton. Sånt jag gör bäst. Är så hemskt frusen av mig och helt seg.

Vi får köra på nästa helg istället.


Lördagen 29 Oktober.

Att jag somnade under kvällen var kanske inte den bästa idéen. Nu kommer jag garanterat vara uppe hela natten som vanligt. So much for turning it around. Nu roar jag mig med lite olika serier och har fredagsmys med mig själv.

Dygnat nu då.

Blev natten på jobbet, vilket var en lugn natt så jag var ganska seg och gäspade minst 50gånger tror jag. Hade ändå kul, sällskapet var ju helt okej så man roa sig på ett eller annat sätt.

Efter jobbet körde jag efter Frida hem till henne, vi gick till preem och handlade lite frukost sen upp till henne och åt den goda frukosten som jag visa bild på imorse. Kollade lite tv, spelade lite spel på mobilen med en sovande Frida bredvid mig, när klockan blev nio hade jag inget bättre för mig så jag tog en powernap till jag kände att någon stirra på mig, öppnar ögonen o säger jag är vaken för då glor Frida på mig.

Runt 10 körde vi från Frida gick runt och glodde lite, Sandra mötte upp oss och vi gick runt på Väla. Hittade verkligen ingenting i klädväg. Kom hem med lite små saker så som sminkborste, stärkande nagellack & strumpor från HM. Alkohol från systembolaget och skor från Deichmann.

Köpte en Frapino med chokladsmak som smakade lakris, något var rubbat fel och inte fick jag liksom erbjudet en ny dricka när jag påpeka de. Nej jag kunde inte dricka de så de åkte i soporna. Lagom sne! Kunde knappt bli värre men jo nu jobbar jag varken söndagnatt eller måndagnatt, får hoppas att jag kommer på snart igen vill ju inte förlora alla jävla timmar i veckan o inte heller min plats på natten. Tycker sist in först ut vilket betyder att jag som jobbat natt i elva veckor går före dom som bara jobbat kanske två-tre. Snear åter. Men nej jag tänker inte böla mer, jag vet hur det är att jobba via ett bemanningsföretag, man får ta de helt enkelt när man inte alltid får jobba. Får väl försöka se de från den ljusa sidan, vilken den sidan nu är. Kommer jag väl på i sinom tid.

ps, jag är väldigt glad att jag har ett jobb men ibland blir man ledsen . Jag vill ha mina timmar och jag vill ha mitt nattskift, jag har faktiskt aldrig trivts så bra på jobbet som jag gör nu så det är väl klart man blir lite sneminad om man åker bort. Mänskligt!

Nu ska jag snart äta sen lägger jag mig väl i sängen och kollar på tv, vilket kommer betyda att jag deckar fett. Har ju dygnat nu kan man ju säga. Så ja, trevlig helg!


Fredagen 28 oktober.

Godmorgon! En så här god frukost har jag ätit med Frida. Fredagsmys!! Hihi. Nu väntar vi på att de ska bli dags för en tripp till Väla. Timme kvar, roar mig med vakna med the voice medans Frida sover lite här bredvid mig i soffan!


- mobil bloggar från klippan!

Ge mig värme.

En sista minuten resa till något varmt ställe en vecka eller två hade verkligen inte suttit fel. Ligga vid stranden och glassa, dricka färgglada drinkar och bättra på brännan. Drömmer mig bort.

- Bild från Gran Canaria resan i maj.

Where I'm at.


What's the deal?

Seriöst, varför står man på en tomt och bara fettar bas så mycket man kan. Jag kommer en inte så vacker dag att cutta av alla sladdar som går någonstans i min lillebrors bil för att ständigt vakna av att rutorna skallrar som att dom kommer rasa sönder är fan inte ens hit. Visst jag ska ju inte sova allt för länge men får man ingen sömn dom första timmarna på morgonen när man är hemma så vill man klart få dom på eftermiddagen.

If something is worth having, u gotta try.

Den meningen fick mig att tänka, åt andra hållet. If it's not worth having, you gotta let go. Sen har jag tänkt lite till och lite till. Alltså egentligen så borde jag bara vända och gå en annan väg. Det finns liksom inget slut bara mörker. Vänder och går min egen väg. Ehm ja detta är sånt typiskt mig att behöva skriva av mig men som jag precis som ni inte kommer förstå ett skit av när jag väl glömt vad jag tänkte på. ^^

Torsdagen 27 Oktober.

Godmorgon! Det är snart helg, bara drygt 24h kvar. Feels great! Har jag energi i kroppen som jag hoppas på så blir det troligen en sväng till Väla eller nått. Leta efter en vinterjacka samt något att klä kroppen i på lördag när vi antagligen ska ut och dansa. Blir nog bra. Och undies, jag har verkligen dille på black lace hotties. Tillslut kommer det vara de enda jag äger. Allt annat bytas ut i omgångar. Grr.

Nu frukost i sängen framför tvn, favorite place och jag förstår varför!

Where them boys at?

Mer död än levande, va händer? Aja får väl snart ta mig i kragen. Tills dess får jag fixa lite käk samt slappa järnet, mot jobbet om två timmar.

Varje morgon är likadan.

Det är tur att det är någon som blir glad när dom ser mig, visserligen är det väl mest för att denna tös vet att jag släpper ut henne på tomten. Men kolla hundögonen hon ger mig, snälla får jag gå ut och kissa? Typ. Hon är för söt!


Onsdagen 26 Oktober.

Godmorgon! Det är halvtid nu, halva veckan är färdig arbetad vilket känns bra. Ännu ett steg närmare helgen. Ännu en lördag med alkoholintag och lite danssteg kanske. Jo så att. Nu är det dock fylla magen med lite frukost och somna till ljudet från tvn som gäller. Håller tummarna på att jag lyckas sova utan en massa oroligheter och vaknar upp utvilad. Godnatt.

I cant get no sleep.

Av någon konstig anledning så sover jag väldigt dåligt. Stundvis känns det som att jag bara halvsover, att jag är vaken samtidigt och när jag väl vaknar på riktigt är jag tröttare än tröttast och orkar knappt ha ögonen öppna. Det kommer i perioder. Lyckats med fem timmar denna förmiddag men vaknat en massa där i mellan så känner mig inte fullt utvilad.


Tisdagen 25 Oktober.

Den tiden i månaden, och då snackar jag inte den där tjejsaken utan LÖNING! Woop wooop. Det är väl den bästa dagen i månaden för att sen bara se pengarna försvinna igen. 

Natten har gått som på räls, när det typ spårar ur o sånt. Man blev väl typ mindre glad för varje minut som gick i slutet eftersom problemet var samma hela tiden och typ inte gick o rätta till. Lekte lejon och röt lite också. Förutom det så gick det ju bra.

Den tiden på dygnet.

Ja det är väl dags att stänga ner datorn, ta mitt pick & pack och lämna huset. För om dryga halv timmen börjar jag att jobba. Bara tre nätter kvar efter denna sen är det ju helg igen. Med en planerad utgång, eller ja ganska oplanerad än så länge.

Sleep tight.

Right now this is where I am.

In bed. Tittar på TV och inväntar kvällens arbetspass.


Måndagen 24 Oktober.

Godmorgon! Bara en dag kvar till löning och jag älskar ju pengar, iallafall mina egna. Jag skulle troligen inte gifta mig för pengar eftersom jag har svårt för andras pengar och jag har väldigt väldigt svårt för personer som liksom viftar med sina pengar och tror dom är bättre än andra för att dom har pengar. Men mina egna, dom har jag arbetat fram själv, därför älskar jag när dom rullar in och jag kan spendera dom på mig själv utan dåligt samvete.

En sak som ska handlas in denna månaden måste väl vara en vinterjacka, var typ fyra år sedan jag köpte en så kanske borde byta upp mig. Vill ha en längre modell än den jag har nu och kanske faktiskt en annan färg än svart. Med bra fickor osv. Får väl se om jag hittar någon som faller i smaken innan vintern tagit slut..

The weekend is almost over.

Inne på min sista lediga timme, för när klockan slår elva så stämplar jag in på jobbet. Det är konstigt man aldrig har söndagsångest gällande jobbet längre, hade man börjat jobba måndagmorgon hade man haft det men att gå på 7h tidigare är inga problem, konstigt nog.

Den enda söndagsångesten som smäller en i huvudet på söndagar är väl när man tänker tillbaka på fyllekvällen före och inser att man gjort saker man inte borde. Dock är denna söndagen totalt ångestfri & bakisfri. Jag har inte gjort något om man jämnför med dom tidigare kvällarna hahah.
Im not the talk of the town today!

Bilderna från gårdagen.

Först var jag på kalas med Frida, sen gjorde vi oss redo för maskeradkvällen.

Frida var en rockare, och jag var en fallen ängel.

Min älskade asti öppnades, faktiskt så öppna o drack jag två flaskor o gott va det (;

Lite fulla och sen lite fullare. Kvällen var lyckad!

Söndagen 23 Oktober.

Godkväll! Idag är jag trött, men för första gången efter en festkväll är jag inte bakis ett dugg. Jag mår prima skinka japp japp! Dock är jag som sagt väldigt trött så jag har legat i sängen och kollat på tv hela dagen imellan alla powernaps :p

Igår blev det maskeradfest hos Kristin och det var väldigt trevligt. Spelade olika dricka spel, jag har aldrig, vem här skulle troligast osv.. Det höjde ju stämningen kan man ju säga. Festen tog slut och runt tre - fyra tiden åkte jag hem och åt lite natta mat, tog en dos bakismedicin och somnade.

Bilder kommer senare.

Tonight the night ours.

and we're gonna be dancing on stars.
Öser musik och blir allmänt taggad för kvällen. Först är jag bjuden på kalas med Frida efter det ska vi göra oss redo för kvällens hos Kristin, maskeradfest och det kommer till att bli kul. Har någon cider på kylning men det är nog Astin som gör min kväll ändå. Jag som varit sugen på den i veckor nu, äntligen ikväll öppnas de (;


The party's tonight n' u're not invited.

Godmiddag, det var dags att gå upp nu även om jag inte fått många timmars sömn. Tror klockan hann att bli sju innan jag lyckades somna. Sovit dåligt och nu taggar vi. Plocka ihop allting som ska plockas ihop och förbereda för en alkoholiserad kväll med goa tjejer och utklädnader! Blir nog himla kul (:

Lördagen 22 Oktober.

Sitter här med färg i håret som snart ska sköjas ur. Hoppas det sätter sig ett litet tag iallafall. Ger snart upp denna färgen faktiskt och färgar allt svart. Bara detta försöket också.

Detta är min fredag i bild:

Efter maten får man sockersug, så lite godis köptes till kvällen hemma.

Egobild etthundratusen i ordningen?

Haft 'Lie to me'-maraton hela kvällen (med godispåsen bredvid och lite spelande på mobilen).

En egobild till, varsegoda det är ni värda?

Nu blir det skölja ur färgen och sen bege sig ner under täcket igen. Godnatt!

Mina senaste videos, om ni glömt dom.


In your face!

Det är fredagmorgon och jag ska inte jobba ikväll vilket betyder att jag har inte ett måste att gå och lägga mig nu. Weehoo, jag kan va vaken hur länge jag vill!


Fredagen 21 Oktober.

Helg!! Tror nog aldrig jag har tyckt att det varit så skönt och lämna jobbet förut. Det har varit en jävligt strulig morgon och jag måste säga att det va jobbigt. Ända ut i fingerspetsarna ville jag bara ge upp. Det funkar ju dock inte med sådan inställning så det var ju bara att göra det man skulle. Nej usch verkligen en riktigt dålig morgon, bättra dock på den på hemvägen med racer och hög musik och sång i bilen. Jotack musik gör livet lättare.

Nästan åtta, upp och hoppa.

Den powernapen satt som handen i hansken.  Fy sören va skönt det var. Känner mig dock fortfarande seg i huvudet men nu har jag i princip precis vaknat så då får jag vara lite groggy! Musik och tagga tills det är dags o köra om cirka 40 minuter.

Dagens middag.

(mobilbild, ja jag blir fortfarande impad på kvalitén även om ingen annan blir det!)

Blev en sväng till Väla tillsammans med Sandra och Frida, lite piff inför lördag I guess men vet inte riktigt hur kloka vi blev på det. Blev iallafall lite mat och nu är jag sån halvt i matkoma och vill dö i sängen, ja inte på riktigt bra en halv timme- timme eller så.. Så en PN nu innan jag ska upp och jobba.

Tror och hoppas att natten går snabbt. Sista natten innan helgen, awesome. I helgen blir det fest! Minst kläder vinner, eller så va de bara mina ord? haha. Nej jag behöver nog sova. Fick ju inte så mycket sömn i förmiddags. Max fyra, det räcker inte för att jobba natt så lite sömn tack! Tank jo väry match.

Torsdagen 20 Oktober.

Godmiddag! Hade ingenting att skriva imorse så jag orkade bara inte. Gjorde bara allt de vanliga förutom frukost. Somnade runt åtta, vaknar runt halv elva tiden skriver massa sms och lyckas inte somna förens halv tolv igen och vaknade för lite mindre än en timme sedan. Ska till Väla nu sen blir det en timmes tidigare start på kvällspasset för jag är flyttad till andra frabriken, men men.

PAUSE.

Tyckte inte denna låten var så bra egentligen, men nu tänker jag bara zumba när jag hör den haha.


Tråkigt kanske, men behövligt.

Jag har legat i sängen nästan hela dagen. It sucks men jag har varit extremt trött. Verkligen "kan-inte-hålla-ögonen-öppna-så-trött-jag-är"-trött. Ikväll är det jobb igen, hoppas innerligt att natten går fort. Imorgon eftermiddag blir det en tripp till väla sen på sista passet innan helgen. Woop woop!

Tvärtom leken, alltid.

När jag vill sova så får jag inte, när jag får sova så kan jag inte.

Onsdagen 19 Oktober.

Idag är det en god morgon därför att jag slipper ta mig ur sängen för att åka till jobbet. Idag är det en god morgon för att jag snart ska klä av mig näst intill alla mina kläder och krypa ner under filt och täcke och mysa sönder med tv-tittande tills jag somnar. Idag är det en god morgon just för att jag kan gå och lägga mig i min efterlängtade säng.
Så kan ni nu gissa vad jag ska göra för något?


Behöver mer tid.

Man skulle fått spara timmar, lägga undan dom när man känner att man inte behöver dom och kunna ta av dom när man vill ha dom för just nu känner jag att jag hade behövt lite mer tid. Har en timme på mig att duscha, fixa käk, göra något ätbart till jobbet och se så jag har alla saker i väskan, get ready for work och sitta ute i bilen. Rappa på rappa på!

Men zumba passet var givande och nu är väl tanken att skapa ett träningskort så jag sparar lite pengar. Har ju ändå varit där tre gånger på två veckor, måste säga att det liksom är ett stort steg som till månen och tillbaka igen för min del. Är värd ett "fy va du är flitig/duktig" tycker jag men det får jag klart inte.

Aja förutom tidspressen så är väl allt som det ska? En fråga är ju när kommer energin? Nu håller jag ju igång och tycker därför jag borde få energi gratis av det men icke. Längtar fortfarande bara efter sängen och att få sova. Nåväl. Verkligheten är annorlunda.

Tretton timmar till tack.

Förutom att jag skulle vilja sova lite till så är det snart dags att göra sig redo för dagens zumbapass. Ikväll blir det så stressigt som det skulle varit igår om mötet inte blivit inställt så jag känner att det blir en lång natt. Återigen längtar jag efter min säng och lite sömn. Gääääsp.

Tisdagen 18 Oktober.

Jaha då var man hemma efter den lugnaste natten ever. Nu ska jag äta lite frukost, kolla tv och invänta att klockan blir 8. Blir att boka in sig på zumban idag igen. Ja här är vi så flitiga så, måste ju passa på vet ju inte när man får zumba nästa gång ..

Once again its time to say byebye!

Har besök av Nina & Mattias fast jag har väl inte varit så gästvänlig. Var tvungen och tvätta bort svetten, sen va jag tvungen och laga mat och förbereda inför jobbet. Efter det var jag tvungen och äta lite middag, kolla på tv och försöka på en pn men lyckades inte. Är lite sliten så jag längtar redan hem, redan innan jag åkt hemifrån. Längtar efter min säng, ja gud vad jag längtar efter min säng.

Nej köra fönen förbi håret , på med tjockare tröja och se så allt finns i väskan. Godnatt!


Imponerad.

Min kamera på mobilen är faktiskt väldigt bra, jag är van vid suddiga bilder men de här är ju faktiskt bra kvalité. Ursäkta de tråkiga motivet men jag bara testa kameran.


Make me sweat.

Då var ett andra zumbapass gjort och det var lite mindre svettigt än sist, men lika givande hoppas jag på. Its fun! Och man känner sig faktiskt väldigt duktig, tänk om man varit duktig oftare. Ja tänk! Danspasset imorgon är också zumba så det blir kanske att vi bokar in oss till de också. Beachen 2012 here we come! haha.

Mötet som jag skulle gå på innan jobbet, de som fått mig stressad och sånt idag är inställt. Det är ju skönt men man blir lite irriterad när man ändå planerat dagen kring det. Nåväl, ska inte gnälla, fick en extra timme hemma.

Lets do the zumba.

Jag fick vänta tills klockan blev 8 innan jag kunde ringa och boka in mig på dagens pass. Efter det blev jag pigg och kunde inte somna förens vid halv tio - tio tiden. Att jag precis vaknade var väl inget konstigt. Hade lätt kunnat sova längre men ska ju snart köra till Sandra, bara äta något och förbereda lite innan jobb så det blir lite mindre stressigt när jag kommer hem ikväll.

Nåväl, ni får ha en bra dag så hörs vi!

Måndagen 17 Oktober.

Detta var nog den snabbaste natten jag någonsin varit med om. Kan det bero på allt kaos? Nja tror jag väl inte? Är dock hemma nu och det är skönt, i lugn och ro.

Att sitta framför datorn får en att glömma allting runt omkring, jag hade gjort vid frukosten och ställt vid sängen. Satt mig vid datorn och en stund senare kom jag på den och då va de liksom försent. Havrefrasen var lite slibbiga och yoghurten var lite fastare än förut. Tror nog de åker i soporna och en macka med makrill får ersätta. Mums!

Min eftermiddag planeras just nu, om vi skiter i tidspressen innan jobb (och mötet som ska va innan de) så blir det nog ett zumbapass i eftermiddag. Weeho. Men om vi tänker på hur lite tid det blir imellan komma hem och åka till jobb så blir det inget. Men jag hinner väl laga mat, duscha och förbereda mig inför jobb på en timme? Usch får ångest över att tänka på det, så tänker zumba istället. För de va kul!

Nåväl, ett nytt frukostförsök och fortsättning på planering samt lite tv-tittande.

Sover du inte på natten,

får du inte sova på dagen heller. Så kan man tro att det är ibland. Sist jag kollade på klockan imorse var den halv åtta, så jag lyckades inte somna tidigt. Eller jo det var ju visserligen tidig morgon men ja. Sen några timmar senare vaknar man av bankande och sågande. Då var det för Ninas kille hjälpte pappa med lite saker till köket. Så tack för den, gav upp sömnen efter ett tag. Väckte mig själv med en dusch.

Eftersom jag gillar lockarna i håret så fick jag ju först locka håret innan jag kunde göra något annat. Permanenta (om det nu är så det heter) är ingen tanke hos mig för jag hade säkert inte orkat ha håret så alltid, plus att lockandet tar inte så långt tid på mitt tunna hår.

Det blev en vända ner till byn för att handla lite ätbara saker inför kommande jobbvecka. Även ett nytt rör med C-vitamin då jag dricker ett glas nästan varje dag. Jag tycker det är gott! Plus jag inbillar mig att det ska va bra för mig som är trött hela tiden, de hjälper säkert inte men jag önskar att det gör.

Nu är det snart middag, riktigt söndagsmiddag med stek och grejer. Gott!! Och ikväll är det jobb som gäller igen, tills dess ska jag ha söndag. Vi hörs.

Söndagen 16 Oktober.

No sleeping beauty. Kan inte sova, så en kopp choklad för att sänka godissuget samt lite mer 'lie to me'-maraton. Det här med att jobba natt sätter ju sina spår kan man säga, och vända dygnet "rätt" känns inte så lönt på den korta helgen. Börjar ju jobba söndagkväll igen så då får man helt enkelt vara en liten nattuggla I guess.


Craving.

Jag är jätte sugen på godis, men har dock inget hemma. Going out of my mind sugen helt seriöst.
 

All by myself.

Tanken var att dricka idag men ingenting verkar ju hända. Var ju lagom sugen på att öppna min Asti samt tragga och bara njuta av ledigheten men icke. Avnjuter dock ledigheten nu också och är fortfarande sugen på att öppna min asti men tycker nog det skriker lite alkoholist om jag skulle dricka en flaska i min ensamhet.

All by myseeeelf. Dont wanna be all by myself, anymore.

Återigen en anledning till dislike

Den här passade mig inte pga boobintelicous. Vilket är tråkigt då den är simpel men ändå snygg. Åh -.-' One size brukar funka för mig men icke denna gång så det blir att skicka tillbaka den igen.


Lördagen 15 Oktober.

Så då var min tjejkväll över och jag känner mig helt plötsligt skit seg. Nästan så jag somnat framför datorn den tid jag redan suttit här.

Har haft väldigt trevligt. Först åt vi lite mat o sånt sen började spelkvällen och vi hade fram 'med andra ord'-spelet jag köpte på Ullared när jag var där sist. Det höjde ju nivån och det blev en hel del flummande. Skrattanfall osv..
Nu ska jag plocka undan efter att vårt grisande sen blir det väl titta på tv tills jag somnar. Godnatt!

Girlsnight in alert.

Japp! Ikväll har jag bjudit hit lite vänner, det blir mexicotema (läs tacos). Har precis varit och handlat det sista och har fortfarande en del kvar att göra innan gästerna droppar in vid sju. Puh, hur ska jag hinna. Jag råkade ju sova liiiite för länge därför jag var uppe ganska så länge imorse när jag kom hem.

Nåväl, brukar alltid hinna ifatt tiden på något vänster så jag gör de väl nu också. Men kommer nog att bli en trevlish kväll, det hoppas jag på iallafall. Nu ska jag ta tag i sakerna här hemma. See ya.

Jag har världens bästa pappa.

Bara så att ni vet och inte får för er fel saker. Igårkväll tänkte jag ta min isskrapa från min gamla bil (så ja alla hade väl listat ut detta faktum redan för en månad sedan fast jag inte sagt något och nu säger jag inte mer förens jag vill). Saken va att jag inte riktigt hann och inte riktigt kände att jag var tvungen, när jag skulle hem från jobbet fick jag ju som jag skrev tidigare skrapa rutorna innan jag körde hem.

Nyss såg jag att min pappa lagt in min isskrapa på sängen innan han körde till jobbet. Han är så gullig! TACK (: hihi. Så när jag såg detta blev jag glad:


Fredagen 14 Oktober.

Godmorgon! Precis som jag hoppats på så sprang tiden iväg på jobbet och vips var det dags att gå hem igen. Ledig. Helg. Woho!! Men att komma ut och få skrapa rutorna är inte en höjdare. Jävligt kallt, minus fyra grader! Nu har jag myst på mig mina mysiga vinterstrumpor som jag tog fram igår kväll, perfekt timing säger jag bara.

Fyra ljus är tända i hopp om värme men helt ärligt tror jag inte dom gör mycket nytta, mest mysfaktor på det just nu faktiskt.

Om man skulle... Ja det ska jag .. Vi hörs!


Snart helg, bara en natt kvar.

Denna veckan har verkligen gått fort, arbetspassen har bara sprungit förbi så jag håller tummarna att även denna natten går på samma spår. Tills dess ska jag chilla, så have a good night!

DÅ vet man att det är kallt.

När man startar vindrutetorkarna och det liksom skrapar så ohärligt mot rutan. Så hände imorse, det var tre grader och isvarning typ. Så vaknar man idag och solen skiner och det är ett riktigt härligt höstväder, hänger inte med. Kallt är det dock och jag bara fryser och har ont överallt så jag tar en timme till under filten nu sen får jag göra något vettigt igen. Toddilu.

Torsdagen 13 Oktober.

Natten bara sprang iväg, haft ganska så roligt. Det är kul o va lite boss för alla tar mig verkligen på stort allvar. Alla kör med alla leken. Nåväl vi har roligt och vi får gjort det vi ska, bättre kan de ju knappt bli.

Fick också dåligt samvete över att jag liksom inte tänkt så långt, så jo det är tanken som räknas. För hade jag tänkt så hade jag inte glömt och då hade det inte blivit något missförstånd om att någon gjort fel eller så. Absolut ingenting mer än att jag tänkte vilka var med senast o så bjöd jag in dom.

Nu blir det lite frukost, hungern springer också ifatt mig.

My the driver.

Sov väldigt bra idag tror jag. Vaknade upp och fick smsa lite i halv vaket tillstånd, sen ringde mamma och väckte mig. Då behövde jag köra henne till Hässleholms sjukhus. Hon gick in där och jag satt i väntrummet, spelade lite på mobilen till batteriet blev dåligt sen satte jag mig i soffan, köpte en varm choklad och läste några sidor i en bok. Kunde inte konsentrera mig när en kvinna började gapa att hon kissade blod till alla hon såg. La boken åt sidan och huvudet på soffkanten sen sov jag lite.

Vänta vänta vänta. Sen hörde jag en gubbe säga "hon sitter här", jag tittar upp och då går mamma mot utgången. Tackar den snälla gubben som höll koll mig och min mamma :p

Handlade en jävla massa på maxi, bara för att jag ska bjuda på mat på fredag. Japp! Sen hämtade jag ut mitt andra paket från yves rocher och hoppas dom inte har massa fler saker jag vill ha liggandes i en katalog i mitt paket för då blir jag väl bara mer fattig för jag kan inte säga nej till shopping!

Nu öppna paketet och sen kolla tradera aktioner, halloween närmar ju sig (;

Onsdagen 12 Oktober.

Att det redan är onsdag, oj! Helgen kommer med storm steg bara just för att jag har så mycket att göra tills dess. Städa, handla, tvätta! Oj bäst jag sätter fart. Får bli i eftermiddag, kan inte skjuta upp allt mer. Hm!

Nu är jag hungrig och ska äta lite mat, ledsen för det inte finns någon mer makrill hemma för annars dränkte ju jag knäckebröden med det och de va gott (men kladdigt!!) Får se vad det blir för något idag, i värsta fall får jag väl ta en pan pizza. Så här har ni min första matbild jag la upp på denna bloggen. Nudlar med wok, de är också gott!


Reality calls.

It's time to go to work. Efter en lugn dag med lite aktiviteter är det nu dags att åka till jobbet och arbeta i 7 timmar. Håller väl tummarna på att jag ska få vara little boss idag också , love it. Speciellt när mina kommer och jag tar fram min osynliga piska, schatysch!

Nej lite allvar kanske, hejdå.

En död sill.

Jag har sovit ganska så dåligt, borde egentligen vara van vid de här stadiet men nej det blir man väl aldrig. Så spinningen är inställd idag så man inte behöver stressa för mycket ikväll innan jobbet. Får skjuta upp det och ta det en annan dag. Och hoppas självklart på mer zumba de var ju så kul :p

Nu blir det nog tvn ett tag, är omotiverad till annat.

Behöver färga håret, igen.

Jävla utväxt, alltid där men längden på håret förblir den samma.

Tisdagen 11 Oktober.

Godmorgon! Har haft ett långt dygn nu, jag brukar alltid hinna med en pn någonstans under dagen men icke. Var ju på Zumbat, hem och fixa mat & duscha sen var det bara en halvtimme kvar tills jag skulle köra till jobbet. Så gissar på att denna kväll blir ännu tajtare då träningspasset slutar typ en timme senare idag :o

Nu ska jag äta för fy satan vad jag är hungrig. Så godnatt / godmorgon!

Magen kurrar, dags för middag.

Körde till Sandra och mötte upp henne sen tog vi oss till Ängelholm och körde ett zumba pass där klockan fem. Måste säga att jag tyckte det var skit roligt, visst jag har kanske inte världens bästa kordinationer men det kan ju alltid bättras och svetten rann så fräsch kände man sig inte heller men då vet man att man fick ut något av det iallafall. Lätt något jag vill göra igen, dans är något jag kan tänka mig som träning för det är kul o man tränar utan att tänka på det.

Nu kan jag dock inte tänka på mycket annat än att få duscha och mat i magen. Om två timmar beger man sig mot jobb så det har varit en väldigt givande och aktiv dag idag. Imorgon blir det ett nytt pass, med cykel. Blir nog bra.

Godmiddag!

Känns väl lite underligt att vara uppe såhär tidigt, det var ett tag sedan sist. Idag har jag ju faktiskt lite att göra, tyvärr kommer tvätta bilen sist. Får skjuta upp det till onsdag eller nått för nu kom det helt plötsligt lite träningspass imellan. I eftermiddag blir det lite dans och imorgon ska vi cykla (y) blir nog skit bra! Haha, jag kommer ju va dödare än dödast men skit i det (;

Måndagen 10 Oktober.

Då var det måndagmorgon igen, ingen ångest för min del eftersom jag är hemma från jobbet och nu ledig tills ikväll. FREEEEEEDOM! Natten har gått fort, mer har jag väl inte att säga än så. Sen var det snack om träning, men det var fullbokat så kanske blir det på tisdagkväll istället, om jag lever då :p

Idag är planen att kanske tvätta bilen så den faktiskt blir ren? Och åka till Audio Video och få hjälp att få igång mitt internet eftersom det inte vill fungera. Jag måste ju också kunna få facebooka genom mobilen SÅKLART! (;

- kommit underfunn med att jag gillar att locka håret.

Snart på det igen, med det menar jag jobbet.

Söndagen börjar glida mot sitt slut vilket betyder att jobbet är på ingång. Om cirkus en timme börjar jag, så det är väl bäst att packa väskan och göra sig redo för en natt med det glada gänget.

Söndagen 9 Oktober.

Goddagens! Min mobil kände nog av att den snart skulle bli utbytt så hela eftermiddagen har den stängts av o startat sig själv omvart annat. Jag åkte till Väla för att kolla på mobilen irl och köpte den, nu är jag leksugen.

Tanken var också att tvätta bilen idag eftersom att den ser ut som fan efter att jag kört på grusväg i fredags. Så får väl ta mig i kragen och göra det först. Leka kan jag få göra efterråt (;

Let it burn.

Jag har det lite mysigt på mitt rum nu. Har tänt ljus och ska snart mysa ner mig under filt och täcke och ha ett litet Irene Huss-maraton (film 9 & 10). Ibland är det skönt att va på hemmaplan också.

Nästa mobil?

Funderar på att skaffa mig denna. Jag gillar sony ericsson och har just nu en walkman men vill ha touch mobil precis som alla andra. Dock ingen iphone och ingen 5000-kronors mobil för som jag skrivit förr "lets face it en mobil har hållbarhet på 1år sen är den skadad, repad eller bara gammal o tråkig", då vill man nog inte lägga hur mycket som helst på den i heller. Men denna skönhet ser bra ut så kanske ..


Lördagen 8 Oktober.

Frysa i samband med att ligga under täcket är inte en bra kombination, det slutar bara med att man ligger kvar i sängen hela dagen. Nu sitter jag med massa kläder på och planerar in kvällen. Ett varmt bad står först på tur, så jag kan tina upp min frusna kropp.

Dagens me.


Hann ändå sova fem timmar.

Iallafall nästan, klockan blev elva och jag klädde av mig och kröp ner under lammullsfilten och försökte sova. Lite ljudnivåer var det men jag hade bett om lite tystnad så jag lyckades somna och nu lite innan fyra kom min kära grannfru in och vi tog en snabbis (en snabb pratstund), henne har jag inte sett på evigheter även om våra hus står tre meter från varandra MAX.

Upp och nu börjar lite gäster trilla in så smink, hår och kläder ska fixas nu sen är det smörgåstårta som står på schemat! GOTT SKA DET VA (:

Fredagen 7 Oktober.

Får börja med att säga grattis till min pappa därför att han faktiskt fyller 50år idag, vilket är något att fira stort! Så grattis grattis.

Det andra jag vill säga är väl att det känns väldigt väldigt meningslöst för mig att sova nu. Dammsugaren är igång, musiken spelas för fullt, familjen är vaken och ska ställa i ordning för dagens kalas så jag kommer bli störd som attans och troligen bara sur om jag inte lyckas. All nighter?

Natten rullade på och efter det blev det afterwork på Donken, vi var fem bilar (och sex personer) som stod utanför en timme och väntade. Vi borde snart få dom att öppna klockan 6 istället för 7 (; Plus jag lyckades flirta till mig hot wings till frukost. Eller ja flirta och flirta, sånt kan inte jag. Men jag sa att jag tyckte dom borde servera hot wings på morgonen så gick han iväg sen kom han tillbaka och fråga hur många jag ville ha, "allvar får jag?" ja idag kan du. Så två påsar och en toast, så magen är proppfull.

Satt på donken ganska länge, vi fyllde halva restaurangen (känns fel o säga restaurang till donken men de är ju trots allt en restaurang). Vi är ett härligt litet gäng som tydligen aldrig får nog av varandra. Gillepower to the people! haha.

Nej jag vill faktiskt sova, även om jag vet att det inte kommer att funka. Borde ge det en chans.

I long for the summer all ready.


Tröttare än tröttast.

Lyckades inte somna innan halv tio imorse och sen vaknar man bara några timmar senare för det arbetas i köket, både skolarbete för minisyrran samt att pappa börjar sätta upp väggpanel i köket. Det känns så bra när man får sova ut. Så det är ju skönt att det är helg imorgonbitti när man kommer hem så att man kan få ladda batterierna igen.

Torsdagen 6 Oktober.

Jag gillar när nättarna bara rullar på och man har att göra hela tiden så att tiden går så fort så man helt plötsligt får gå hem. Precis så har det varit inatt, inte en lugn stund förutom när man varit ute på paus.

Nu blir det den vanliga morgon vanan, äta frukost i sängen och kolla på tv tills jag ska sova. Tack & hej leverpastej.

Ups and downs.

Det finns nog fördelar och nackdelar med allt här i livet och just nu så kan jag inte överväga vilket som är vilket. Jag är kluven och vet inte riktigt vad jag vill. På ett sätt är det självklart att jag tar chansen om jag får den men på så sätt blir jag mer fast och inte lika mycket frigående fågel. Fast det hade varit skönt. Att ha lite mer koll. Lite mer säkerhet. Fast ja . Allting har en framsida och en baksida.

- bild från i lördags innan jag drog ut.

Onsdagen 5 Oktober.

Två dagar kvar till helgen, två dagar kvar till smörgåstårta! YUM! Natten har rullat på ganska fort vilket är tumbs up. Sen stod jag och Sandra kvar i omklädningsrummet VÄLDIGT länge o traggade en massa. Trevlish!

Nu blir det till att fixa frukost, sätta igång tvn och sen slänga sig i sängen!  Sovgott peeps (eller godmorgon till normala personer som är uppe nu).

Oj det blev visst en powernap.

Efter att ha ätit en himla god middag (potatisgratäng & rostbiff) så la jag mig i min ny bäddade säng och slog igång senaste avsnittet av 2½men, sen skulle jag kolla på Desperate Housewives och somnade ganska fort. Men nu är det dags att hoppa i skorna och köra mot jobbet. Ni får alla ha en toppen kväll & natt!

The Skydive movie.

So here we got the famous movie of me up in the air with my pilot D (who took me down to earth without a scratch). It was amazing being up there and when I watched the movie the first time, I laughed alot. I don't think this movie is about me, or maybe a little bit. Either way my pilot makes it whole with all the funny stuff he does that I'm not aware off. So enjoy the movie!


Lite failade bilder.


Kanske mest den sista. Idag kom jag ínte upp förens halv tre, med all rätt eftersom jag var hemma nio imorse. Va ju afterwork med frukost på Donken tillsammans med Vickie & Jossan, mucho trevligt och övertrötthet. Brände mig på tungan och det känns fortfarande. Sen har jag visserligen städat lite, varit ute och försökt få någon fin höstbild, lyckades med två o den ena ligger just nu på facebook. Nu ska sängen renbäddas sen ska jag bädda ner mig själv. Todilidodily!

Tisdagen 4 Oktober.

Det är tydligen kanelbullens dag idag, så I want to make a wish och den är att mamma bakar kanelbullar idag. (Blundar hårt och hoppas den slår in).

Annars? Natten var lite slowmo men gick ändå på bra i slutet. Sen va de dags för afterwork med donkenfrukost, bara det att vi som vanligt slutar 1½ timme innan det öppnar så vi stod med varsin bil utanför och väntade. Övertrötta som vi var stampade vi senare in på donken, beställde mat och flippade lite smått. "Äpple eller Apelsinjuice" frågade dom och min kompis svarar "Juice" HAAHAHHA lät det sen. Nejdå inte alls trötta.

Hemma och ska snart krypa ner under täcket, är faktiskt lagom trött nu. Ikväll får jag en extra timme ledigt då jag ska va i Öa och där börjar jag ju tio, feels like heaven! Men sömnen måste jag ha nu, natti!

Dagens filmer.

Den ena var väl bättre än den andra, men sevärda var dom väl alla tre.

Måndagen 3 Oktober.

Godmiddag! Jag lever, har bara spenderat söndagen o natten o morgonen med att sova. Haft uppehåll från sömnen när jag var tvungen o hämta min bil, äta o sen när jag halv sovit. Så jag har väl sovit kanske 24timmar av dom senaste 30, tror det behövdes. Mitt huvud har jävlats med mig men det känns väl bättre nu.

Sommar värmen är här.

Måste säga att det är helt sjukt va skönt väder det varit ute idag, bara för att vi svenskar pratar så mycket om vädret o sånt när vi inte har något annat att säga (;

Varit ute på en liten roadtrip, skulle egentligen fotografera lite idag eftersom solen var framme men jag hittade ingen ledig sjö utan folk så det blev köra hem igen. Samtidigt som jag smsa och kanske har vi en plan för kvällen. Så här sitter jag nu och lyssnar på musik och taggar lite. Man blir lite pigg av vatten över huvudet också.

Lördagen 1 Oktober.

Godmorgon alla morgonpeeps. Här sitter jag väldigt pigg, fått två timmars sömn, max. Drömmer så stressfulla drömmar att jag liksom inte sover ordentligt vilket är riktigt jobbigt egentligen. Det finns fortfarande festfolk här sen natten och dom har börjat vakna till liv och går på mitt tak (ja alltså golvet på ovanvåningen, precis ovanför mitt rum).

Har jobbat natt i sju veckor nu, det märks att mitt dygn är totalt omvänt. Jag har energi från tio på kvällen och fram till morgonen, och när helgen kommer känns det inte jätte lönt o vända om när man ändå börjar jobba igen på söndagkväll. Nåväl, jag trivs så himla bra på mitt jobb nu när jag jobbar natt att det liksom är värt det.

Nu ska jag försöka mig på att sova igen, och försöka att inte stressa upp mig för mycket. Wish me luck, godnatt.

- min älskade lammullsfilt!



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0