Its all about attitude.

Sometimes, despite your best effort otherwise, life will give you lemons. You have two choices, you can wear a sour face or you can make lemonade.

Fredagen 30 September.

Då var det helg, woop woop! Natten har gått bra och jag har fått vara serviceperson i hela fabriken så jag har haft några snabba timmar vill jag lova. It was fun. Speciellt att se alla andra i behov av att räkna till tio men jag var helt fri från det. NICE!

Nu lite frukost kanske, tv och sova (alltså den vanliga drillen)

Fick bilderna idag!

Det första jag gjorde när jag vaknade var att gå ut och hämta in posten, fy fasen vilken sommar värme! (: Sen tyckte jag inte de fanns något stort paket i brevlådan och blev ledsen, sen kolla jag igenom och såg ett litet paket och det var från Skydive skåne så då blev jag happy face igen.

Kollade igenom filmen som spelades om typ tre gånger under de 7 minuter filmen varade. Kändes lite lökigt? Men ja det var kul, kunde inte hitta bilderna och blev lite ledsen igen och trodde inte jag fått några. Gav de ett sista försök och då hittade jag dom. Lagt upp några på facebook och här kommer en som inte setts innan.

Sa ju att min tandempilot var charmig , här biter han ju i min mössa. Inte för att jag märkte något, trodde väl de va vinddraget från att falla från 4000meters höjd :p Men what a feeling!


Torsdagen 29 September.

Godmorgon! Jag har haft den bästa arbetsnatten på länge, allt tackvare att jag fick mer ansvar än jag någonsin haft. Jag gillar att få ta lite ansvar, få visa att jag kan och jag gillar att lära mig mer. Så happyface. Dom första fem-sex timmarna bara sprang förbi. Hade mina kontroller, byta av folket när dom skulle på paus / kaffe-raster samt kolla så allt funkade. Jo så att jag var linjeansvarig på en av linjerna vilket är ännu mer ansvar and i LOVE it!

Nu blir det lite frukost, tv och sova. Natti natti!

Byte av fabrik.

Har väntat hela veckan på att få vara service igen, jag och Sandra turas ju om att vara det. Inatt skulle det vara min tur och då blir jag självklart flyttad från fabriken till den andra. Lite tråkigt när man sett framemot det, men en extra timmes betalt så jag ska väl inte klaga? (;

Nej take care så hörs vi imorgonbitti igen!

I'm awake.

Eftersom jag fryser bäddar jag ner mig i min älskade lammullsfilt igen och sätter igång andra avsnittet av New Girl följt av andra serier. Have a good one!

Gos med kärleken.


Onsdagen 28 September.

Puh man kan andas lite igen. Natten är över och jag dansar i princip av lycka. Massa med räkna till tio. När jag kom ut stod jag och prata med Sandra en massa precis bredvid min bil och när jag efter ett tag ska in i bilen så får jag syn på de här;



"Alltså hur fan ska jag komma in i min bil?" . Det blir skratt och jag förstår liksom inte hur personen tänkte när hon/han parkerade. Efter att stått där och beklagat mig massor hoppar jag in genom passagerar sidan, kör rakt fram och snirklar förbi två cyklar och en bil. Kör till preem och kollar så min bil inte fått en skada. Blir sur, gasar tillbaka, skriver en lapp och sätter på rutan. Sen blev jag glad och körde hem med dunkdunk i bilen.

Nu lite frukost i sängen framför tvn och sen sova några timmar. Todaaaaloo.

ps, så ingen missförstår blev jag sur av händelsen o körde tillbaka för de, bilen va inte skadad (va jag såg iallafall).

After rain the sun will shine,

even if it will take some time. This is life with ups and downs, but it makes you feel alive.

Nattpasset närmar sig.

En upp piggande dusch är nödvändig, sen ska de drickas energidricka, pumpa musik och bli allmänt high on life innan jag kör iväg. Idag har jag i vanlig ordning inte gjort så väldans mycket, varit iväg och hämtat ett paket från Yves Rocher och nu har jag ett kurvert med nybeställning på över 500kr, jag tror jag har ett shoppingberoende ibland alltså.

Nåväl, helgen börjar närma sig och jag vet faktiskt inte vad som händer. En lugn helg ser jag iallafall framemot.

Godmorgon.

Det känns inte så jätte moget att vara vaken nu, nej jag har inte varit vaken hela tiden. Jag vaknade redan för en timme sen och nu vaknade jag igen. Kom ut i köket och såg att posten kommit (antagligen den jag väntar så ivrigt på) men mina bilder & film från Skydive-äventyret har fortfarande inte kommit, snyft. Så det var väl mitt que så kryper ner i sängen o försöker sova igen, godnatt.

Tisdagen 27 September.

Ae vilken natt måste jag säga. Varit lagom seg och hade kunnat gå o lägga mig i en låda med papp så trött jag varit. Haft en lärling idag och eftersom jag låter dom svettas och försöker få dom att göra de jobb som ska göras, då dom har två dagar på sig att lära sig sen ska dom gå själva, så har jag ju inte haft allt för mycket att göra.

Djupa andetag och räkna till tio ska va mitt nya sätt att inte va så lätt irriterad, tror jag kommer faila men ger det några försök. Kanske gör mig till mitt glada jag igen, who knows?

Nu ska jag äta lite frukost och sen blir det sova som gäller. Snaaaark.

Ego sexy geek look at party remix!


Hemmafru, here I am.

Idag är jag lite av en flitig mus faktiskt. Jag har tvättat och hängt upp en omgång med kläder, har en andra maskin igång och jag står även vid spisen och ska fixa dagens käk. Så jag känner mig lite som en hemmafru för det känns som städa, tvätta och laga mat är lite av deras uppgifter. Sånt jag annars inte gör (; (eller jo tvättar gör jag, de andra försöker jag slippa undan)

Knappt några rena strumpor.



Jag är väldigt mycket en sista minuten tjej, gör ganska så sent som möjligt. Nu börjar strumporna i lådan ta slut så det kanske är på tiden att tvätta. Inte de att tvättkorgarna är typ överfulla utan just för att strumporna börjar ta slut. Hrm.

OOH va jag fryser.

Det är inte klokt, ont i hela kroppen har jag också som att någon hållt på att slå mig (mest på armen) medans jag sov. Somnade tillslut runt halv tio - tio tiden och försökte gå upp vid ett, va inte lyckat men tillslut kom jag upp vid två. Tröttare än tröttast men tänkte köra och handla lite så jag får de gjort. Laga middag och sen bara halv dö ett slag till. Brrrrr. Föna mig varm?

Fylleskada, den synliga.


Måndagen 26 September.

It's sick I tell ya!!! Jag dog lite när jag kom till jobbet, jag skrattade lite när jag kom till jobbet och jag skämdes lite när jag kom till jobbet. Eftersom alla verkade titta på mig o mina vänner log när jag kom in i cafeterian så va de lika bra att göra klart för alla direkt jag sa "Nej jag trillade inte i fredags, jag bölade inte i fredags och jag var inte fullast i fredags" alla skratta och de va bara något kul. Natten rullade på, jag hade en lärling med mig för första gången & det gick hur bra som helst. När natten sen var över och vi slutade tog det ändå en timme innan man var ute i bilen, vi hade nog lite att skratta, prata och dö för. AAE vilken natt det blev mellan fredagen & lördagen, fy fan.

Det bästa av allt när det kommer till kritan, de var nog att dom flesta verkade ha fått snefylla ifredag. Det lättar ju lite på ens ångest om man säger som så. Även om..

Att en dusch kan göra så mycket.

Med vattnet spolandes över huvud och kropp så sköljdes nog en del negativitet ner i avloppen. Nu är jag lite mer redo för natten än förut. Dessutom fick jag ett ryck och klippte till mitt hår. Ehm ja nej nu ska jag väl göra mig redo för en natt på jobbet. Utan mina riskakor för dom har någon i min familj ätit upp så hur jag ska överleva vet jag inte. Danio var namnet ja.

Söndagen 25 September.

Söndagsångesten har kommit över mig för första gången sen jag började jobba natt. Med tanke på mitt fjortisbeteende när vi var ute och festa med jobbet så känner jag väl helst inte att jag vill träffa någon av dom idag. Har dock inte så mycket till val, börjar jobba klockan elva så.

Jag börjar bli lagom hungrig och irriterad, varför har vi inga goa pizzerior i Pp för? Klart var det dagens middag så jag nekade. Det är nog den tråkigaste maten jag vet just nu. Så jag får väl ställa mig vid spisen och laga någonting annat. Negativitet.se ?

Annars är det väl bra, har ingenting att se framemot för vi är så långt ifrån den 25e nästa månad, inget festande på ett tag och inget annat kul. Bara jobb jobb och åter jobb.

Lite såhär vår syn var denna kvällen, suddigt och väldigt mycket wiiiiii.

Lördagen 24 September.

Är det nu man återigen ska säga att jag ska aldrig mer dricka? Nej faktiskt så gör jag inte det.

Igår var årets fylla utan tveka, jag fick väldigt många incidenter under natten och var bauta full. Började med förfest hos Mli där jag drack en flaska asti, tre cider och någon shott innan vi begav oss iväg till stationen. Blev full, fullare, fullast. Helt utan tvekan va jag nog fullast av alla.

Jag kunde tillslut inte gå och gick och trillade över allt. (Skrapa knäet o gjorde hål i mina leggins)
Jag bölade en jävla massa fast jag hade nog ingen ordentlig anledning, alkohol isånnafall.
Jag åkte ett byavarv med någon jag inte kände, skulle väl till den andra puben men den va stängd och kom tillbaka igen.
Jag gick tillbaka till Mli i bara strumpor för jag hade ett jävla cpryck i vänster foten så den vinglade HELA tiden, nog därför jag trillade hahaha.
Jag hade tydligen tappat min plånbok för en kille ringde mig mitt inatten och kastade sen upp plånboken på balkongen jag stod på. TACK!
Jag skickade nog alldeles för många fylle sms.
Jag köpte vid ett tillfälle två cider och en öl på samma gång, whats the point egentligen? Eller kanske de va precis vid stängning och jag ville ha mer dricka? idk, jag var full.
Eftersom mina strumpor var blöta fick jag låna Vickies när vi kom till Mli för jag inte ville gå barfota men sen blev det inte mer än att jag deckade med kläderna på hos Mli , vaknar upp och ena strumpan är av.
Jag gjorde nog fler saker men detta var väl vad jag kunde komma på just nu.

Nej shit vilken jävla kväll säger jag bara, men jag tror nog att vi hade kul trots allt.

Im having a bad day.

Jag försöker måla fram ett ansikte i mitt hue och det går mindre bra. Efter två försök fick jag tvåla ner ansiktet för hela jag såg skitig ut. Åh -.-' Som att jag inte redan känner mig stressad, och ändå har jag som vanligt några sekunder att sitta vid datorn hahah. Vet fortfarande inte helt hundra vad jag ska ha på mig heller. Nej tredje gången gilt kanske?

Avis på syrran.

Hon har redan fått paketet från vårt fallskärmshopp, men inte jag. Jag vill ju också ha mitt ! Och så vaknade jag med huvudvärk, skit bra jag som ska tagga som attans till ikväll. Lite dåligt med det nu känns det som. Nåväl, kläder på och köra till systemet och handla gottis?

Detta är iaf bild tagen med pappas systemkamera, im in heaven!

Fredagen 23 September.

Efter en väldigt seg natt har jag äntligen kommit hem. Varit aningen lättirriterad inatt utan större anledning men som tur var har Sandra, Jossan & Frida kommit och räddat mig dom gånger dom varit i min närhet. Ibland kände jag att jag kunde mörda bara för att någon titta på mig, då är ju något fel. Jag brukar inte vara sån här men har blivit de på sista tiden, känner inte igen mig själv på de här sättet men men går väl över.

När jag körde hem fick jag återigen tanka bilen, typ tredje gången på tre veckor. Oh how I love it NOT. Fick sen köra tillbaka till jobbet för jag glömt min överblivna mat i omklädningsrummet HA! Sen gasade jag hem med musik på högvolym.

Nej sängen kanske, så man orkar kvällens bravader och allt där innan. Puss och godnatt!

Time to wake up.

Det blev en liten powernap innan nio visst, vaknade av larmet och då hade man väl dreglat på kudden lite? Känns riktigt bra att det är sista natten nu för jag behöver helg, men någon vila blir det väl inte . Herre! hahah. Nu lite musik och energidricka och tagga igång denna kvällen. Håller tummarna på att natten rullar på snabbt så helgen kan välkomnas.

Goddagens!

Mamma skulle väcka mig klockan två idag, eller rättare sagt mamma väckte mig klockan två som hon skulle MEN jag råkade somna om och vaknade igen klockan fyra. Inte riktigt okej med tanke på att jag skulle iväg och handla och grejer. Nu sitter jag med färg i håret och hoppas det fäster, sist va de väldigt dåligt på den fronten.

Lite tv medans jag väntar in tiden och ikväll går jag på sista nattpasset innan helgen, awesome! (:

Fin regnbåge (faktiskt två men fick bara ena på bild) när jag kom hem, dock såg det finare ut i verkligheten än på denna bild.


Torsdagen 22 September.

Woop woop mindre än 24h kvar tills helgen är här, we like! Annars? Natten rullade på utan några större problem och även idag tog natten slut och vi fick gå hem. Nu sitter jag och är hungrig, att Jossan skriker donken frukost gör ju inte saken bättre. Får väl leta fram något ätbart sen hoppa ner under täcket och kolla lite tv och sen snarka loss i några timmar. Sounds nice.

Två nätter kvar.

Bara inatt och imorgonatt kvar sen är helgen här igen. Har fortfarande ingen som helst aning vad jag ska ha på mig. Jag har en visdomstand som börjat jävlas med mig igen o det förvånar mig inte om jag kommer ha mega problem till helgen o bli sängliggandes (jag förstår varför bäbisar är gnälliga när deras tänder är påväg upp). Annars är det väl tumbs up. Lite trött kanske men inget som musik o energidricka inte kan ändra på, men först nyaste avsnittet av Glee. Todalo.

Black lace, me like.


På fredag är jag lyckligast på länge.

Pengar gör mig lycklig, det är därför jag lägger min energi på att jobba. Så att pengarna hamnar i min ficka i slut ändan. Och på fredag får jag min bamselön! (:



Onsdagen 21 September.

Vilken härlig morgon det är! Natten började i det ledsna spåret då ALLA mina nattvänner hade svikit mig. Alla bara lämnar mig. Först var det Pernilla & Mli, sen åkte Vickie till Åa och nu var Jossan, Sandra och Frida alla placerade i Åsljunga. Kan ni tro jag kände mig ensam eller? Men Jossan kom och joinade lite senare fast ja vi var ju service på olika linjer båda två så inte såg jag henne för det :p

Natten gick på galant, det strulade inte till den grad att man blev galen utan till den grad att det var lagom med jobb. Fast ja det var hyftat tempo hela natten så det var riktigt gött och va service där inatt. Och en sak måste jag dessutom tillägga, det finns nog dom som tycker att jag är en lat person, men det är jag faktiskt bara hemma för där kan jag vara det. När det kommer till mitt arbete så föredrar jag att ha att göra hela tiden för annars vet jag inte vad jag ska göra. Att bara stå och glo är i princip det sämsta som finns på en arbetsplats, om man inte gör det ihop med andra så det ser lite bättre ut (; Annars föredrar jag som sagt action. Så har vi det på de klara om någon undrade liksom ..

Update efter maten.

Maten var cp god precis som förväntat, eller faktiskt över förväntat då pappa stekte potatis till (sånna potatisar som ligger i glasburk som kan få mig o kräkas) och det blev ändå super gott! Dagens guldstjärna idag går till pappa för att han så fint dekorerade våra tallrikar med grönsaker och stod för den goda middagen.

Minuset idag är att gå och leta kläder i affärer för jag hittar aldrig någonting. Eller så hittar jag men det sitter inte bra. Som idag, hittade en genomskinlig svart blus som hade funkat med enbart bh under. Saken är den att mina boobintelicious är för stora och gör så hela jag ser ut som en vandrande köttbulle. Hade jag tryckt in brösten så hade blusen gått rakt ner och jag hade helt plötsligt sett mindre ut. Hate them, har ni hört det förut? Inte? Då märks det att vi inte umgås.

Nåväl, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite tv, powernapa och sen är det jobb ikväll igen. Snart helg, tagga! (;

Ny inköpta.

Den första är dock lite mer lila än så tycker jag. Den ska användas till dom sotade ögonen och dom andra två ska jag lära mig göra till mer naturell look. Wish me luck. Nu är det dock middag, lövbiff lyxar vi till vardagen med idag. Mums! (Pris 140kr /st på Kicks.)

To do or not to do.

Att sitta i badkaret och spola varmvatten över kroppen i all evighet är himelriket när man är en frusen själ. Nu ska jag bara torka mitt blöta hår för det kyler ner mina axlar. Efter det är frågan om man ska bege sig iväg eller man ska skita i det. Det lutar mot att köra så jag får något gjort idag. Nåväl, nu ska fönen i gång , wrooom.

Älskar stressfulla drömmar.

Så när man vaknar är man inte alls utvilad utan bara ännu mer uppjagad än vanligt. Jag vaknade med ett ryck för en kvart sedan, trodde att jag sovit förbi alla larm och klockan typ var kanske fyra - fem eller något. Så fel jag hade. Dock ska jag sova två timmar till sen bär det kanske iväg på lite äventyr, eller ja äventyr o äventyr. Snaaark.

Tisdagen 20 September.

Godmorgon! Andra natten är avklarad vilket betyder en natt närmare helgen. Mitt enda problem är väl att jag som vanligt inte vet vad jag ska ha på mig, sånt som alltid är problem nr 1 och som tar längst tid att lösa. Nåväl, har veckan på mig, borde nog hinna hitta en lösning (;
 
Innan jag går och lägger mig denna morgon ska jag kolla på det första avsnittet av den nya säsongen av 2½ men, enbart för att jag måste se om serien kan leva utan Charlie Sheen (vilket jag tvivlar starkt på då jag tycker 2½men ÄR Charlie Sheen).
 

I like to maybe come n' go when I choose.


Godmiddag.

Min tanke med denna dagen var, gå upp i tid och sen åka och shoppa loss. Tydligen hade jag ställt larmet halv 12 och klockan tre så det blev ju inget med det. Istället ska jag väl ta o städa mitt rum, det kan behövas.

Måndagen 19 September.

Godmorgon alla glada. Nu var första jobbnatten över och det var väl skönt. Nu blir det varva ner sen dregla på kudden i några timmar. Kanske spendera pengar i eftermiddag om lusten är lika stor som nu. Varför kunde affärerna inte ha öppet dygnet runt (; hä hä..

Söndagen 18 September.

Godkväll, min helg är nu över och om cirka en halv timme ska jag köra mot jobbet. Denna helgen har varat väldigt mycket längre än mina andra helger och de beror nog väldigt mycket på fredagen. Att jobba till halv sex, åka till Ullared o komma hem vid fyra, köra ett ärende sen sova max två timmar för att sen bege sig iväg och dricka med jobbkompisar. Hem mitt i natten sova några timmar sen vidare på middag hos några andra vänner sen hem och sova lite och idag enbart spenderat dagen med mig själv. En super awesome helg!

Ser framemot nästa helg med rädsla, två festkvällar i rad kommer jag aldrig att klara. Men går det som planerat så är det så min kommande helg ser ut. We'll see, only time can tell.

Lillebror kom in till mig för några timmar sedan och sa att jag skulle komma ut i köket och kolla på något roligt. Då såg det ut såhär, vår hund sittandes på en stol vid matbordet, hon är ju för söt. (Men först hade hon suttit och tittat ut genom fönstret, sötnöten)



Mums, it was awesome!

Åt plankstek på pizzeria Milano(?) i Åstorp. Har velat testa länge men aldrig blivit av, dyrt var det och man åt inte allt men värt pengarna utan tveka. Mm mm mm.
 
Efter att vi ätit åkte vi hem till Frida och drack lite, snackade, lyssna på musik och lite dans kanske. Nu är jag hemma och är lite smått hungrig konstigt nog så ska nog värma upp lite mat snart, mysa ner mig i min mysiga filt och kolla på film. Nu har jag 24h kvar av helgen innan jag ska jobba så nu håller jag söndag! (:

Gillar inte kylan.

Jag fryser så enormt hela tiden så man vill ju inte gå upp ur sängen ens. Nu när jag har skaffat mig en lamm ulls pläd som är väldigt mjuk , skön och varm är det ännu jobbigare. Nu ska jag dock byta kläder o sånt för snart ska man iväg och käka lite med några vänner man inte sett på år och dar.

Lördagen 17 September.

Godmorgon! Har legat vaken ett bra tag redan, försökt somna om men mest rullat runt. Kom hem inatt, kollade lite tv och somnade efter fyra och är ändå vaken nu. Wierd med tanke på hur gårdagen såg ut med ingen sömn osv.  Kvällen blev iaf tacos hos Mli och dricka, letade fest men hittade inget så det blev en lagom lugn natt. Lillebror kom och hämtade mig, jag plockade undan alla saker från Ullared, kollade på ett Las Vegas avsnitt och åt en pan pizza sen somnade jag då efter fyra.

Myser sönder med min Lamm ulls pläd som är något av det bästa jag köpte igår. Kommer ju lätt va vad jag kramar varje kall vinterkväll/natt. Mm mm mm!

Skååål!

Fått sova kanske två timmar, vaknade med panik för jag inte visste vilken dag det var eller hur mycket klockan var. Helt lost in the place. Skickade iväg ett sms och nu sitter man i handduk med handduk runt huvudet. Ska ju bli en total spontan dag som varar i evigheter. Dagen började ju redan igår när vi gick på jobbet. Hela Ullared besöket , en powernap och nu ska man göra sig klar för att dricka lite hos Mli. Blir nog bra ! (y)


Fredagen 16 September.

Godmiddag! Om jag är över speedad, eh ja!
Natten där var jag och Sandra service personer på åttan för det behövdes fyra personer på den linjen. En del strul och tiden gick väldigt fort och det var ganska så kul också. Efter jobbet så packade vi in oss i min bil och körde mot Ullared, stannade till på donken för en kaffe latte & lite frukost. Kom till Ullared precis lagom till åtta och de va i princip INGA folk där. Sandra va helt till sig! haha.

Gick runt och tog steg för steg och helt plötsligt hade klockan passerat tolv, och vi var påväg ut. Åt lite mat. Hem vägen ska vi inte prata om, skrattade så man fick kramp i magen. Så somna bakom ratten var de inget snack om haha. Skrattat, kört versioner av personer vi känner, dreglat och kört väldiga omvägar för att komma hem . Rösten är halvt försvunnen efter allt detta.

Nu ska jag sova två timmar eller något sen ska jag kanske iväg igen? Puh.

Godmorgon.

Eftersom jag inte vet när jag får sova igen så powernapade jag lite nu innan jobbet. Hela väskan ska fyllas med energidricka för efter jobbet är det inte hemåt jag ska köra utan uppåt landet. Bara rent spontant bestämt igår på jobbet (y)

En halv timme sen ska jag köra mot jobbet så behöver packa väskan, take care!

Why dont u just give up?

Klart jag kommer kolla avsnittet den 20e efter att det släppts på nätet men alltså denna serien ÄR Charlie (Sheen). Så varför dom ska fortsätta serien utan huvudpersonen kommer jag aldrig förstå och det kommer nog vara svårt att fylla skorna. Ashton Kutcher kanske har utseende som Charlie Sheen inte har men räcker det till att få liv i serien igen? We'll see next week. Jag är dock skeptisk, men ger den en chans.
 
 

Torsdagen 15 September.

Woho man kom hem levandes idag igen. Natten har inneburit massor med kaos, men det har ju inneburit att den har gått fort och man ska ju se saken från den ljusa sidan. Bestämde även ett spontanbesök till stora shoppingcentret så imorgon efter jobb bär det kanske upp, ifall vi är pigga på det ;p

Annars har jag inte mycket mer att tillägga, onödig fakta 1. Min mage är just nu helt uppsvälld och jag har cp ont, som att någon hugger mig med kniv om jag typ lyfter på benen eller böjer mig framåt. Men det går över så inte ens det ska jag klaga på, guld stjärna till mig! (:

Money money money.

Behöver lite nya ögonskuggor, jag har köpt en svart på kicks för ett tag sedan som är riktigt bra. Den kostar därefter också men tillskillnad från andra svarta som lätt blir gråa så blir denna faktiskt svart, därför tänkte jag köpa fler nyanser i de märket. 140-180kr för en ögonskugga är löjligt, men vill man va fin får plånboken lida (;


Nu vill jag ha typ bruna nyanser så man kan göra liknande sminkning men mer diskret, de hade nog varit fint. Dock träning först som gäller :p

Saknar sommaren.

Solen, värmen, ljuset, den blå himlen. Det känns väldigt höstigt när man kör till jobbet i mörker, kör hem från jobbet i mörkret och det är fullt med löv som virvlar runt på vägen. Det kan kanske också vara mysigt men jag föredrar ljusa tider framför mörka.


Onsdagen 14 September.

Denna natten har gått himla fort, även inatt har jag varit service person på linjen jag var igår och det har varit mer jobb idag och det gillar jag! Det enda negativa är väl att jag tycker det är tråkigt att man har en stämpel för att man är manpower, tycker att vi har lika mycket rätt att få utvecklas om inte mer (just för att vi inte redan har kunskapen inom vissa områden).

Men jag tänkte inte deppa, en röst är ingen röst om den inte är min egen! Magen är tom då jag glömde mina riskakor hemma igårkväll så det blir en pan pizza sen bums i säng och titta på tv innan jag ska sova. Så natti.

Dagens fail.

Det var ju brevet som var skickat till mamma där det stod HERR Margaretha Svensson, sen när blev Margaretha ett mans namn?
__
Sen var det snart dags att åka till jobbet igen, dricker en hustler i hopp om att energin ska komma lite snabbare. Precis powernapat så är lite små seg. Annars har jag inget vettigt att skriva så bye for now.

Jag vill;

- Åka till Ullared och köpa lite sminkborstar och saker till hemmet. (plus massa annat skit såklart!)
- Backpacka genom asien (eller runt jorden) i några månader.

Eftersom Ullared är närmare och tar minst tid så kör vi på det först, vet dock inte när..

Tisdagen 13 September.

Jag är så lätt irriterad hela tiden. Inte lönt o kalla mig mens barn för under den perioden är jag nog som lugnast. Nu är jag dock irriterad så fort någon bara öppnar käften o pratar med mig. Vill typ bara skrika 'lämna mig ifred jag är inte intresserad'. - Tror jag behöver mat, lite Las Vegas avsnitt och sömn. BWIWU (= Back when I wake up, mitt eget hittepå.)
___
Fast ska jag kanske försöka va lite normal också?
På jobbet inatt har jag varit service-person på en av linjerna, vilket betyder lite mer ansvar och andra arbetsuppgifter än att stå vid bandet och bara plocka. Natten var lugn så jag behövde inte stressa ihjäl mig vilket jag såg som en bra start. Visst fanns väl någon stilleperiod då allt fungerade "för bra" så man inte hade så mycket att göra för man redan gjort de man skulle. Men jag tyckte det var kul med omväxling och få testa på något nytt. Utvecklas och få lite mer kunskaper, för lära sig kan man alltid och jag gillar det.

Nej men i helhet tycker jag att natten gått bra, och har varit kul fast jag i princip inte sett dom andra tjejerna. Kanske är därför den va så bra? haha. Nej jag bara skoja! (kolla där nu va man glad helt plötsligt!)

Nu ska jag äta lite sen blir det allt de där som jag behövde, Las Vegas avsnitt samt sömn. Så natti!

The night is almost here,

and that means work. Känns nog ändå lite okej att börja en timme senare, får chilla lite mer. Visst jag kan älta om & om att jag förlorar pengar men dom landar ändå inte i mina händer så det är väl bara ge upp och sluta tjata. Dags att förbereda sig, så ni får alla sova gott så ska jag jobba & tjäna pengar (;


Måndagen 12 September.

Varning! Känsliga läsare bör ej läsa då det är väldigt mycket negativitet i denna texten.
Känner just nu att jag inte orkar göra någonting, att jag inte vill göra någonting. Jag behöver en paus men det finns det inte tid till, för tid är något man fan inte har mycket av. Allt jag gör är sover, äter och jobbar. Woho! Vill ta mitt pick och pack och åka bort från mig själv en liten stund men jag orkar väl inte det heller. Det är som att någon äter upp min energi och lämnar mig som ett tomt skal.

Det känns som det är för mycket, bägaren rinner över, ändå händer ingenting förutom det onämnbara, det jag inte försöker tänka på för då hade det liksom tagit stop. Sängliggandes och bara tänka på att fåglar kan flyga och fiskar kan andas under vatten.

Känns som jag behöver något mer. Sen undrar jag, om man jobbar med fallskärmshoppning, va gör man då för att få äventyr?Och vad blir nästa adrenalin-framkallande grej att göra? Sen tror jag att jag inte kommer komma ur min dvala, den har varat i kanske 1½ år nu, bara att inse att jag faktiskt inte har samma intressen som er längre. Fest står liksom inte högst upp på min to do list. Varför ? För att jag varje gång får luckor där minnet sviker och nu verkar jag dessutom bara trycka ner mig själv varje gång jag blir full, som att jag inte duger till något fast jag vet att jag är bättre än så. Och dagen efter lever jag inte, spyr och mår skit dåligt. Inget som lockar en klok människa skulle jag säga.

Jag är väldigt anti nu. Säger att jag behöver en paus. Behöver ett get-me-up men jag vet faktiskt inte vad som saknas. Så jag fortsätter min dvala där jobbandet går först. Woop woop, arbetsnarkoman fast jag inte ens är det egentligen, jag bara låtsas.

Hjärnan kommer väl fortsätta sin berg-och-dalbane lek så jag kommer ha svårt att sova. I'll give it a try, ska starta smallville och somna till det. Godnatt.

Söndagen 11 September.

Ikväll är det jobba igen så just nu lever jag på att det är söndag. Gör absolut inget vettigt. Sovit. Kollat på Smallville och suttit vid datorn. Tittar tillbaka på bilderna från igår, graaouw vilken dag det blev. Nu ska jag duscha, sen får jag åka och handla, göra middag, packa väskan o sen åka till jobbet. Blir nog bra, tumbs up !

Vilket äventyr!

Den 31 Juli var det egentligen meningen att jag och syrran skulle på äventyr, göra hennes 20års present hon fick för snart 1år sedan (dec 2010). Det var fint väder men när vi anlände så hade dom haft problem med utrustningen och det var förseningar vilket gjorde att efter en stund fick vi åka hem. Vi skulle inte hinnas med. Killen i luckan där man anmälde sig var snygg!

Idag åkte vi dit igen. Jag var inställd på att det inte skulle bli något, för då hade jag kanske inte blivit så besviken. Kom dit, stod och vänta. Skrev på papper, betalade bild & film, gick på toaletten, allting blev mer och mer på allvar.

Killens om satt i luckan sist kom gåendes med utrustning och grejer. Väntade lite till. Dom kom med kläder till oss och då såg vi ut såhär:


Killen från luckan kom och frågade vem av oss som ville göra detta äventyr med honom och då räckte jag ganska snabbt upp handen ;p så syrran fick ta den andra killen. Det var på med sele och grejer där han gav mig fel instruktioner, såhär sitter jag med selen över armarna men de va benen som skulle va där (vilka skojare där, så där skrattade dom gott åt mig):


Så försökte göra mig nervös genom att inte veta hur sakerna skulle på. Han var väldigt charmig på de sättet faktiskt. Så jag tyckte dagen var toppen. Filmkameran/kameran i huvudet hela tiden så min dubbelhaka kommer väl va det som syns mest på rullen där vi får den. BAAAH!

Nåväl, när grejerna satt på, snyggemössan lika så, take a look:


Så var det dags att gå mot planet (för vid de här laget borde ni listat ut äventyret eller?). Väl framme fick jag posa lite vid "No fear" skylten, yeah skit awesome och sen skulle jag upp -eh? så här långe ben har inte jag. Så "min kille" fick gå ner o ställa sig så jag kunde använda hans ben som ett trappsteg o sen klätta in i planet. Dom mobba mig sen och sa att de va så dom hjälpte gamla damer haha..

Väl i planet var det väldigt trångt. Men det är väl mysigt (; höhö. Satt där och killarna flummade runder och "min kille" började typ försöka skrämma upp en igen. Kan nog säga att hjärtat dunkade en del, och inte för honom utan pga nerverna haha. Molnen hamnade under oss och det var fortfarande halva vägen kvar. Sen stängdes planets ljud av, dörren öppnades, en tjej hoppade ut, två killar, och två till. Min kameraman klättrade utanför redo för mig medans min syrra o hennes kille satt kvar. Vi asade oss mot kanten och helt plötsligt hände jag i luften och typ aaaah! och sen va man i luften och gjorde volter. Fick svårt o andas men lika snabbt fick man lufttillgång igen.

Nej det var en riktigt härlig åktur må jag säga. Blev nog lite kär i "min kille" också och som jag skrev på facebook så är det ju inget fel på min tillit iallafall, inte om man vågar lägga sitt liv i en främmande människas händer.

Väl nere på marken var "min kille" tvungen att lämna mig väldigt fort för han skulle upp med nästa plan igen så vi sa hejdå och han tackade mig så mycket för utan mig hade det ju inte gått så bra (; Väntade upp syrran sen gick vi hand i hand tillbaka till pappa, mellansyrran o Kurt för att ta av oss deras utrustning och åka hem.


Fick diplom och tröja , och om tre veckor ungefär kommer filmen och bilderna hem vilket jag vill se. Skratta o visa dubbelhakan är nog som sagt de jag gjorde mest på den filmen. Killarna som "tog hand om mig" va ju ganska så roliga så det lär väl märkas ^^,

Hemma nu och har fortfarande lock för ena örat, herre! Men såååå värt pengarna! (:

Ett hopp om att dagen blir som planerad.


Lördagen 10 September.

Jag vaknar hela tiden. Sover extremt dåligt. När man till och med vaknar upp med tårdränkt kudde så är det kanske något som är fel. Det är lätt att försöka att lägga tankarna åt sidan, försöka att inte lägga energi på att komma ihåg vardagen men en natt biter det en i nacken därför sanningen finns där även om man försöker att gömma den. Försöker att leva livet normalt även om ens lilla bubbla faktiskt vänts upp och ner. Det är något som är så otroligt fel ändå finns det ingenting i min makt att göra. Maktlös to the bone.

Kommer förbli singel.

Det är vad dom säger på jobbet till mig och Sandra, vi har tydligen alldeles för höga krav på killen. Han ska vara snickare, laga mat, kunna arbeta med bilar, va elektriker, va händig och kunna allt som har med hemmet & bilar o elektronik och allt de dära. Sen ska dom vara i 180cm klassen och ha magrutor, sen ville Sandra gärna ha lite mer biffig kille och jag klarar mig med mindre biff för jag vill väl inte se hur liten ut som helst bredvid (;

Tror ni också att vi kommer förbli singlar eller?


Fylla magen.

Nu ska jag åka iväg och möta upp en vän och sen ska vi äta lite god mat, mums!

Slowmo start på dagen.

Godmiddag! Vaknade faktiskt redan vid ett innan, trodde dock klockan var två. Så fort jag insåg mitt misstag gick jag o la mig igen för att inte vakna förens typ halv fyra , oops!

How should I feel.


Fredagen 9 September.

Även denna jobbvecka kom till sitt slut och nu har jag helg! Amen to that , hä!

Funderar på om man kanske skulle färga och klippa håret denna helgen, hösten är ju så gott som här så det svarta är väl mer än välkommet. Luggen lika så. Och topparna borde nog rykt för länge sen, extremt slitet hår punkt com.

Sen ska jag få in en liten träff med en saknad vän ikväll. Imorgon ska jag på äventyr som heter duga, se fan till o gå denna gången annars kommer jag börja gråta. Sen var helgen lika kort som vanligt o söndagkväll börjar man jobba igen (tar jag förgivet iallafall).

"Jag är tjock".

Är det en typisk tjej sak att tycka? Jag är inte tjock, jag är inte tjock, jag är inte tjock. Jag vet att jag inte är det, tills jag sätter mig ner då får jag lite ångest. Dock skulle jag aldrig få för mig att banta eller dylikt jag älskar mat way to much (; höhö.

Dock kan jag erkänna att jag inte hade nekat lite magmuskler men jag har inte tålamod att hålla på med sånt, så då får jag ju skylla mig själv (;


Note to self:

Drick inte energidricka på halvfyra pausen på jobbet, det gör så att jag inte kan somna förens kanske vid 10. Släng sedan ut dammsugaren så mamma inte får för sig att börja dammsuga precis när jag känner att jag lyckats somna.

Får väl äta lite potatismos & fiskpinnar sen blir det under täcket igen. Så jag inte helt plötsligt får något typ av psykiskt sammanbrott o börjar skrika och slita av mig håret för jag är så lätt irriterad. Nej mat & sömn är min bästa medicin.

Ikväll går jag på sista natten innan helgen o det känns super!!!! (y)

Manlighet.

Ja jag kan inte sova, tankar snurrar runt i huvudet på mig och håller mig vaken så då hittade jag hit igen.

Jag har kommit underfunn med att jag tycker att dominans nog är ett manlighets tecken. Menar vi alla har väl levt med att det är killen som bjuder ut, det är killen som tar steget, det är killen som friar osv. Killen tar komandot helt enkelt. Visst det kan vara tvärtom också men personligen så föredrar jag en kille som vet vad han vill och tar steget mot det, därför att jag är precis tvärtom och vet inte vad jag vill och vågar inte . Att jag skulle leta efter en lika sinnad som mig hade varit korkat för då hade man inte kommit någonstans.

Kolla bara grottmänniskorna. Mannen klubbar ner kvinnan, tar tag i håret och släpar in henne i lyan. Det är manligt. Han tar vad han vill, ps detta så länge den andre är med på det såklart!

Och sen tar vi oss fram till 2000-talet och det är faktiskt så att en flicka och en pojke kan pratar och skratta med varandra utan att det händer något. Att sen någon får för sig något, säger vidare och helt plötsligt många har hört samma sak gör det inte till sanning. Men så länge man själv vet vad sanningen är så behöver pratet inte röra en i ryggen.

ps, magrutor är också ett plus i manligheten (eller är det bara sexigt?) , blink blink.

Kan jag sova nu tro?

Är jag bara övertrött eller?

HAHAHAHAHA JAG DÖR!!!!!




Torsdagen 8 September.

Hemma från ännu en natt på jobbet. Är lite besviken över hur nästa vecka kommer att bli men som inhyrd personal på ett ställe har man väl inte mycket att säga till om. Min arbetsvecka kommer kortas ner med 4 timmar, vilket för mig är väldigt negativt för jag vill ha mina timmar o mina pengar (ja jag är pengakåt men utan pengar så kan man inte göra något)

Och över till detta som gav mig kramp i revbenen, HAHAHAHAHAHAHA .. (För att se What girls do on the internet, klicka här.)


Jag har aldrig.

Gjort någonting romantiskt i hela mitt liv, det kom jag på här om natten. Ja jag har aldrig ens varit på en date, att sen gå o äta middag eller bio med ens pojkvän räknas inte som date i mina ögon eftersom man redan är tillsammans. Dock hade jag och en romantisk middag aldrig gått hand i hand då jag inte klarar av att äta bland okända människor o stressade miljöer, enbart with friends.

Nej nu måste jag ta väskan o ställa mig vid dörren, snart köra till jobbet ju. Todalo!

How to get ready for a date.

Har visat klipp med henne förut, hon är ganska awesome faktiskt! haha.


Längtan är extrem.

Känns som att jag sover så otroligt dåligt just nu, bara vänder o vrider mig hela tiden så jag vill ju bara ha helg. Så att man kan sova lite länge utan att behöva stanna upp till sju-nio på morgonen. Jag trivs jätte bra på natten o vill inte byta den mot något men denna veckan är jag väldigt trött. Något jag försöker ta med en klackspark men eftersom alla andra klagar för allting så ville jag också va likadan? Njae.

Nästa arbetsvecka ska jag antagligen få möjligheten till vidarutveckling på jobbet, det ser jag framemot.

Onsdagen 7 September.

Tröttast.se, välkomna hit! Natten har gått på bra och när vi började närma oss hemgång, då flummades det till rejält tror nog vi var ganska så övertrötta faktiskt. Nu är jag hemma och ganska så redo för sängen så jag säger godnatt ..


Lördagens ögon.


Shut up woman, get on my horse.

Storleken har betydelse, med det behöver det inte betyda att man menar störst är bäst.
__
Ny duschad men inte så himla taggad för det, jag är i princip nyvaken också. Låg och läste i en bok som kanske kommer få mig att förstå mig på killar bättre sen gick ögonen i kors. Startade smallville och snarkade loss på kudden i en halv timme. Skönt måste jag säga att de var, tills jag vaknade dock.

Tisdagen 6 September.

Hemmaplan igen. Natten gick extremt långsamt och det verkade alla hålla med om men tillslut kom fm-passet och bytade ut oss så vi fick gå hem. Alltid lika skönt o se alla trötta så får man själv gå hem o lägga sig, hihi bus!

Så i eftermiddag kanske jag får ta mig i kragen o tvätta lite, nu blir det lite smallville samt sova. Godnatt & godmorgon! (:


Snart dags igen.

Idag har det inte hänt så mycket vettigt, mest varit ute och kört bil. Detta för att jag körde till Öa för att handla och tanka bilen men så fungerade det inte att tanka varken på preem eller dinX så jag var tvungen att köra till Pp för att tanka. Hem, lagade mat och sen kollat lite på tv samt powernapat.

En halv timme kvar sen så kör jag hemifrån, dags för andra natten på jobbet.

Kanske borde tvätta.

Det har nog gått till den gräns att byrålådan är så gott som tom på underkläder, men bara nästan. Kanske det är en hint att det är dags att tvätta, för det är ju lättare än att åka till affären och handla nytt. Billigare också.

Det är nog något fel, jag känner redan att jag vill ha helg. Denna helgen måste jag hålla tummarna att saken blir av annars blir jag lite ledsen. Men med tanke på att vi går mot mörkare o kallare tider så förväntar jag mig inte att det blir något, jag bara håller tummarna och hoppas!

Måndagen 5 September.

Godmorgon! Då var man hemma från jobbet igen, natten rullade på snabbt men bra kan jag väl inte påstå att jag mått. Hemma nu iallafall, tänkte ta en kopp blåbärssoppa och krypa ner under täcket och underhålla mig med säsong 6 sista avsnitt av criminal minds sen sova. Så godnatt! (:

Dagens bästa.

Måste nog varit duschen jag tog innan. Då kände man sig halvt om halvt som en ny människa i en halv timme sen kom åter baksmällan. Sen vill jag nog säga att idag är smink den bästa uppfinningen. Att dölja sånt som ögon ej bör se hahah. Jag dör smått, mår illa som en gris o kan inte äta. Bra där! Mot jobbet om dryga halv timmen dags o sätta fart kanske. Hoppas att ni har haft en bra helg, det har jag ! (:

Jag fortsätter tagga med Da da da da it's the one and only D O double G!

Söndagen 4 September.

Jag är inte människa idag, jag är väl inte direkt taggad för att jobba heller men det ska jag göra ändå om mindre än två timmar. Har legat i sängen hela dagen, sovit så mycket jag kunnat. Druckit lite hallonsoda och dragit fram soptunnan så jag kunde kräkas lite för att sen må bättre i tre minuter. Fick mellansyrran att micra en pan pizza som jag nästan ätit upp och sen sov jag nog lite till.

Jag säger nog att det är slut festat för min del ett tag till, visst det var kul igår men jag har så korta helger att jag behöver vila upp mig på dom. Inte supa skallen av mig för att sen åka till jobbet dagen efter. Tror en paus är bäst. Med detta säger jag tack & hej.

Tagga tagga.



Denna låten kanske kan gå om och om för den ger väl lite. Kanske t.o.m har hittat kvällens kläder, WOW! Sminkning och håret kvar då, och musik på högvolym och inte så maxad bas. Kanske ett glas resorb och lite micromat då jag INTE har tid att stå vid spisen nu...

Må bra imorgon.

Fick tipset av en arbetskamrat att ta resorb innan & efter man festar så blir man inte bakis dagen efter. Kvinnan på apoteket trodde inte det skulle ha en större verkan så hon lovade ingenting men jag köpte en paket iallafall.
 
update söndagkväll: Med tanke på hur jag mått idag så hjälpte dessa inte mig.

Lördagen 3 September.

Godmiddag! Var faktiskt uppe innan tolv idag, hade jag gått upp när jag var pigg hade jag varit uppe redan vid nio, men eftersom jag vet att natten kommer bli lång så måste man sova lite iallafall (;

Nytt beroende.

Hört att man ska byta ett beroende mot ett annat för att bli av med det. Jag är väldigt lätt beroende och just nu är jag inne på mina Danios. Köpte som sagt fyra stycken igår och idag tänkte jag köpa två men det är fredag så jag körde på fyra stycken istället, så i min lilla låda i kylen ligger nu sju stycken Danio vanilj yoghurt'ar. Super gott!

En lasagne står i ugnen till mig & lillebror, nej har inte ätit middag än. Vaknade ganska sent, åt två rostade mackor sen har jag mest varit ute, samt försökt fixa baslåda i bilen. Så först nu efter att ha varit iväg o handlat i Öa samt hämtat en ny bildagbok, en sån bok man skriver i när man tankat, på Statoil har vi (läs jag) haft tid för mat.

Efter det blir det mysa ner sig i sängen med film, jag älskar fredagarna dom är till för enbart slappe. För mig är nog fredag den nya söndagen med film o slappe utan ångest (;

Borde inte få va så trött.

Larmet på mobilen ringde från halv 1 fram till tjugo över tre. Sen skickade mellansyrran ett sms att hon satt på tåget så jag gick upp ur sängen och klädde på mig (lagom trött i ögonen, knappt att jag orka hålla dom uppe) sen blev det tjofräs till byn o hämta henne. Snart ska jag väl köra ner o lämna syrran på fest.

Själv ska jag inget göra idag, bara vila ögonen. Och imorgon är det bowling med några jobbarkompisar, gonna be fun! (:

Hihi.

Som jag vill skriva, men icke. En av perstorps finaste, speciellt bakifrån. Graaaouw! Med detta säger jag godnatt!

Fredagen 2 September.

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELG! Känner mig hungrig så får bli en danio först. Körde till Öa igår och köpte fyra stycken! Får nog åka o handla fler idag. Ut och wrooooma lite ! ;D



Sen söker jag någon som kan tona rutor utan att lämna bubblor efter sig men efter att ha hört att INGEN toning är laglig på fram sidorutorna funderar jag på att skita i de totalt. Snyggt med svart o sen vanligt. Nej tack! (: Eller kanske ändå, dont know.

En update imorgon.

Om tjugo minuter kör jag hemifrån, det är dags att ta tag i sista natten innan helgens ledighet. Har inte riktigt tid att skriva något och har dessutom inte så jätte mycket att säga mer än att det är happy face för mig ! Hålla tummarna hjälpte och jag är glad.

Wälo, snart dags!

Har gjort ärende ett, sitter o äter lite risgrynsgröt och har testat mina nya tröjor som kom idag. Snart ska vi sätta oss i bilen och köra iväg, håll tummarna hårt!! :D
 

Torsdagen 1 September.

Oj oj, då är vi inne på höstmånaderna for real nu då? Kan väl säga att natten inte har varit till min fördel idag, inte packen iallafall för varje gång jag hamnade där (och de va tre gånger) så var det något som strulade så det samlades en maaaaassa lådor med kakor på borden medans problemen löstes. Kändes si så där så varje gång jag snurra därifrån var jag hyfsat sur. Men lika fort så gick det över, eller? hm.

Elva timmar, längtar halvt ihjäl och hoppas på positivitet. Snart sova för jag ska upp om sju timmar igen. Känns som denna sista natten innan helgen kommer bli jobbig för jag kommer nog att va trött. Nåväl, snart ledigheter så får va gla för det lilla ;D



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0