Jag & mitt lokalsinne.

Jag hittade hit men gick upp en gata för tidigt. Vad jag tycker är konstigt är att jag hittar bättre i Stockholm än jag hittar i Helsingborg. Kan ifs va för att jag kollade googlemaps innan jag åkte, gå sveavägen/gatan tills dess att rätt gata kommer på höger sida.

Har nu huvudvärk och mitt nästa uppdrag är att hitta rummet "Riddarholmen". Receptionen är obemannad efter 21 och dom som sitter i detta rummet vill jag inte störa. Jag får helt enkelt leta mig fram, kan ju inte va så svårt att hitta när jag väl hittat hit till stället.

Morgondagens möte är lite mjukstart för det börjar inte förrän 12 så det känns ganska bra. Och jag vet ju någorlunda var det ligger, jag är halvvägs dit redan. Jag ska följa sveavägen/gatan på vänster sida tills jag hittar rätt gata. Ska ta typ 15-20 minuter har jag för mig det stod på googlemaps.

Dagens note to self, nästa gång jag tar tåget upp ska jag reservera plats för extra 50kronor. Hittade en plats och där fick jag sitta i två timmar max. Sen kom någon som hade reserverat. Sen satte jag mig på golvet och satt där kanske en halv timme, en man gick av och gav mig hans plats och det tackar jag för. Efter det försökte jag sova lite, fick sånt jävla ryck som när man tror man faller och vaknar till. Det pinsamma var ju att hela gången var full av människor som såg mig, de fanns en kiosk nästan precis bakom mitt säte så de va ju folk som rände där hela tiden typ. Oj vilken lång note to self detta blev då haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0