Fredagen 3 Augusti.

Det är underligt hur allting kan förändras på bara sekunder. När jag satt i köket och fullföljde mitt köp på flygbiljett till Thailand. Att ta steget ut i världen, långt långt borta alldeles ensam. Jag tror på mig själv, annars hade jag nog aldrig vågat. Jag visste att det skulle gå bra. Jag litade på min sociala kompetens och min lätthet till nya människor. Jag fann nya människor som jag känner att jag vill träffa igen, extra päronen.

 

När jag var där nere trodde jag välaldrig att mitt liv skulle ta en sådan total vändning. Jag trodde väl att jag i april månad skulle återgå till kakplockandet. Dag ut och dag in på Gille, bli en äkta GBF!!! Fast vad jag inte visste var att det fanns någon annan, just då på andra sidan världen, som ville ge mig en chans. För andra dagen i Thailand fick jag mail ifrån Apollo. De ville att jag skulle komma på intervju i Stockholm. Woop woop!

 

Sen kom nästa mail, då hade jag ett annat jobberbjudande också de med intervju i Stockholm så redan innan jag hade kommit tillbaka till Sverige hade jag förberett mig för nya resor. Ta mig dit det behövs för att släppa taget om det gamla.

 

Jag åkte upp, sen åkte jag ner. Sen åkte jag upp och stanna en natt och åkte hem igen. Blev kallad på en andra intervju för Apollo så det blev en tredje resa upp till huvudstaden för att vara där på en tre-dagars kurs. När jag åkte upp hade jag inte vågat ge mig själv tanken att jag kan åka efter helgen.

 

Väl där uppe så började tankarna. Efter de tre dagarna var det bestämt. 2 veckor senare skulle jag åka flyg upp till Stockholm för att sen åka vidare till Skiathos. Vem kunde ana detta? Kanske jag själv, för det var ju det jag sa redan innan året börjat. 2012 BLIR MITT ÅR! Och det kan jag ju säga att det är. Det känns bara så himla rätt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0