Onsdagen 15 Augusti.

Första dagen tillbaka i Skiathos är avklarad. Jag sov väl bort den mesta delen av dagen då jag gått sömnlös så länge. Ställde klockan på fyra men ögonen vägrade ge med sig, så halv sex gjorde jag ett nytt försök och det gick bättre.

 

Kollade lite film och läste några kapitel ur boken. Hälsade på Johanna, May Bente och Cille. Säsongen börjar gå mot sitt slut och det känns konstigt. Jag kom precis och nu börjar allvaret till att söka vinterdestination och snacket om att åka härifrån. It’s wierd, just för att jag just kom tillbaka.

 

Sen kom Cecilia in i rummet och vi satt och pratade, om vad vi gjort på semestern och tankarna kring vinterdestinationen. Jag tror nog ändå jag har mina tre destinationer valda. Första därför att dit vill jag. De andra två för det väl är en större chans att jag får något av dem ställena.

 

Vi gick ut och åt på Dionyssos, även Maria och hennes vän kom och joinade oss. Trevligt med lite god mat, ett glas vin med sprite till maten och härliga skratt och samtals ämnen. Detta är skillnaden, här har jag nära till allt livet har att erbjuda här vilket gör att det är roligare att ge sig in i det, jämfört med hemma där jag måste åka,köra minst 40 minuter vart jag än ska. Eller nästan i alla fall. Och då blir det helt plötsligt inte lika kul.

 

Hem och avslutade kvällen med att se klart filmen The tall man, som nog faktiskt är en av de bästa filmer jag sett på länge. Spännande och med en twist. Jo jag gillade den väldigt mycket. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0