Hyggeafton at #18.

Jag trodde jag hade haft en bra dag på jobbet. Jag stack till kontoret tidigt imorse för att skriva ett litet välkomst brev till de som ankom idag, tyckte nog de va lite kul ändå. Få skriva mitt namn så alla får veta vem jag är (; Nåväl. Det var sedan dags för dep-transfer följt av lite flygplats följt av arrival transfer. Hann komma hem och trycka i mig yoghurt och lite brieost och byta kläder sen fick jag åka till kontoret och sen till IM. Ett kort besök sen tillbaka till kontoret sen fick jag nyheten att det blev två bussar till luxor som vände upp och ner på dagen lite. Inte de att jag har något emot det men när man sen fått en ny plan om morgondagen o allting bara vänds upp och ner för de helt plötsligt är fler som bokat in sig blir man lite. Tja mindre glad.
 
Tror dock jag kommer få en fin dag imorgon då jag faktiskt som jag sagt tidigare gillar Luxor. Nu har jag den dock tre gånger i rad och det kommer ta kål på mig tror jag. Det är ju inte direkt så att turen bara varar i 8 timmar som ett vanligt arbetspass. Nej vi börjar med att plocka upp gästerna runt 4 på morgonen har sen en hel dag i Luxor och kommer hem runt 22 tiden. Men jag klagar inte. Jag borde vara glad som får uppleva så mycket, och det är jag också. 
 
Julia, jag och Louise hyggar i vår soffa just nu. Kan säga att vi är så sjukt sociala. Vi har tvn igång och sen sitter vi alla med vars en apparat i handen. Jag har ju datorn i knäet visserligen sen har dem mobiltelefonerna tryckta i huvudet. Dagens ungdomar alltså! (; haha.
__
The day has been kind of great. I came in to the office at 9.00 because I was going to write a little letter to the guests that was arriving today. Then we had the airport with transfers and all that. I came home, had time to eat some yoghurt fast and change clothes then I had to go by the office before having my IM. 
 
The plans changed and Im going to Luxor tomorrow with mixed feelings but I know the day will be great so ..
 
Julia, Louise and me are hanging infront of the TV and we are soooo social with each other. I have my computer in my knee the girls have the phones in their faces .. Kids now days! (; haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0