Måndagen 17 December.

Vaknade kvart över fyra av mitt larm sen hörde jag en massa väsen utanför. Tänkte inte så mycket på det till en början men sen av en anledning gick jag till fönstret och ser alla dessa människor utanför som håller på att slåss. Får en klump i magen, går tillbaka till sängen för att sova till det "riktiga" larmet skulle ringa men sova kunde jag självklart inte. Tänkte att ut där går jag iaf inte när jag ska till Bella Vista och bli upphämtad av bussen. Men när jag väl skulle gå så hade alla människor försvunnit. Skönt var det. Men det ger ändå en obehagskänsla. Nej detta hade nog ingenting med något allvarligt att göra, tror det bara fylle. Och sånt är vi hemma ganska vana vid själva så..
 
Hämtade upp gäster på ett hotell sen mötte vi upp den stora bussen på senzomall. Jag presenterade mig själv och bad alla sova, jag skulle väcka dom när vi anlände till morgonstoppet. Sen efter morgonstoppet så babblade jag om allt och ingenting nästan hela tiden fram till Luxor. Det kändes nice. Jag e ju bra på att prata ibland. 
 
Har haft en bra dag i Luxor och jag kom hem tidigare idag än i fredags. Håller tummarna på att fredag blir lika bra för jag ska ju på julbord när jag kommer hem från Luxor!! (; 
 
Kom hem och möttes av Julia och Louise som satt i soffan, sen blev det lite islands häst igen (med det menar vi glass o frukt, hästar finns ju inte de är en frukt som inte finns hahahaha).
 
Lite sovmorgon imorgon sen har jag shoppingtur på eftermiddagen. Tänkte sova någon extra timme imorgon efter två luxor turer utan ledigt i mellan och då blir man trött för de är långa arbetspass. Men jag är ju ledig på onsdag så jag är glad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0