Senzo!

Har varit en liten sväng på kontoret idag. Hämtade min nya nisse i secret santa leken. Lite jobbigt läge men får väl komma på några bra julklappar till den nya. Jag som tyckte min förra var lättare. Attans! Livet är inte alltid lätt (;
 
Åkte till Senzomall med Louise och Julia. Har hittat skor jag vill ha, även idag fanns stövlar jag vill ha men köpte inga. Vet inte riktigt om jag kommer använda dem, hittar jag dock låga stövlar (med låga menar jag lågklack) kommer jag ta dem för det är sjukt snyggt till jeans och leggins.
 
Har t.o.m hittat min nyårsklänning. Jag som annars alltid letar in i det sista och får ta en gammal trasa från garderoben. Nu har jag införskattat mig en ny klänning! Woho! Ska dock till senzo snart igen och köpa den andra klänningen samt skor till nyår för att inte släpa klänningen i marken när jag går. Ja den e visst lite lång på vissa ställen men nog super nice. 
 
Sen avrundade vi. Fick ett litet besök av Mikaela och det är alltid lika trevligt (: Sen en varm dusch efter att ha gått på senzo där acn är extremt kall så nu e jag upptinad igen (; En liten myskväll väntar och imorgon är det dags för arbete igen efter två dagar ledigt. Varit en helt super nice helg faktiskt! 
__
Went to Senzomall with Louise and Julia and that was something I needed. I found a dress for new years and that is not like me to find this early in the year (; haha. I found Anna's Ginger thins also, its a tradisional swedish biscuit that we eat around christmas so I am happy about that also! 
 
Now it's going to be a quiet night. and tomorrow it's back to work after a weekend off work! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0