Vad är skönast efter ett strandbesök?

En chang och sen hem och duscha. Japp! Imorse kom Karina & Assar hit och checkade in. Sen skulle vi ner till stranden men Karon beach är ganska så fullsmockad så vi körde en liten utflykt och drog vidare till Kata beach så nu har vi tagit dom stora stränderna här. Patong, Karon & Kata. Känns väldigt bra.

Legat i skuggan hela dagen och det känns bra, varit vatten några gånger också såklart. Ligger i skuggan än eftersom det är skönast, annars måste jag i och doppa mig varannan minut haha. Det är verkligen varmt och jag fick höra av Karina idag att en taxi chafför sagt att det var över 40grader igår. Så ja ni kan ju tänka er, det är varmt!

Efter stranden satte vi oss på restaurangen Little Mermaid och tog vars en Chang, och om ni inte redan visste så är Chang en av Thailands Öl. Det bästa är att dom liksom kommer i en typ av hållare som gör att man inte värmer upp ölen med handen bara för man håller i den, vilket betyder att jag kan dricka hela utan att lämna halva för den har blivit varm :P

Har precis duschat och det var riktigt skönt, slippa alla sandkorn som fanns på kroppen. Smörjt in mig lite i Alovera, halv torkat håret och ska snart fixa på mig kläder. Är ganska skönt att slänga av sig kläderna faktiskt.

Leta strandväska och äta mat, det är vad kvällen erbjuder. Ja och packa ihop alla mina grejer, imorgon blir vi hämtade klockan sju. Då bär äventyret vidare. Så här har ni bilder på hur mitt nuvarande rum ser ut. Kanske inte mycket för världen men kommer antagligen vara mycket bättre än andra boenden jag kommer ha i framtiden då jag kommer försöka bo så billigt som möjligt. Är ju som sagt inte här för att sitta inne hela tiden och därför kan boendet ha mindre roll i det hela.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0