Dagen glider mot sitt slut även idag.

Det har inte blivit särskilt mycket solande idag i heller. Hann knappt komma från lunchen innan ovädret drog igång. Gick då till femhundranumret och drack en drink och tog sen en fika när Assar kom tillbaka med lite kaka & kaffe. 


- Dagens lunch för mig, Cheeseburgare, och jag fick faktiskt en burgare i den också.

När jag sen skulle gå hem för att duscha och hela den drillen så fick jag mig en chock när jag gått över stranden och nästan kommit hem för det hade blivit så mycket vatten i ån eller va det är som är typ vid mig. Så det forsade vatten som skar igenom stranden och gjordes till en fors. Ja jag vågade inte mig över så jag stod och glodde ett bra tag, försökte vänta ut det men efter en stund insåg jag att det inte skulle bli bättre så jag tog mig igenom forsen och gick hem.


Det blev fördrink på fyrahundranumret idag. Skulle ha bartömning. Vägen dit var lite mildare än vägen jag haft när jag skulle gå hem. Och solnedgången var riktigt fin!


Så drink och sen åkte vi iväg till Saladan. Åt på den goda restaurangen. Idag tog jag stekt kyckling med sötsursås och ris. Gott, satt väldigt bra i kistan.

Avrundade med en så här fin drink igen, Piña Colada i cocos nöt.

Nu står det packning på schemat för imorgon bär det vidare på andra äventyr. Fast eftersom det snart är hemresa och jag trivs så bra här så är jag säkert tillbaka på Koh Lanta om några dagar igen. Skulle inte förvåna mig. Detta är första stället som känts som hemma, kan vara för att jag inte levt helt hundra ur väskan utan faktiskt slängt runt lite med grejerna. Duschgrejer på toaletten, sminksaker på sminkbordet osv. Trivs bra här helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0