Godnatt!

Nu har klockan passerat tolv och man är helt utslagen. Jag säger ju det, värmen tar kål på en. Fast är dock väldigt sugen på chips, varför slänger jag halvfulla påsar i soptunnan när sånna här kvällar/nätter uppstår ibland. Ja kanske för allt hade varit segt om jag skulle ätit det nu.

Blev en himla trevlig kväll. Vi alla fem åkte tuk tuk in till Saladan (eller fortfarande Salladen som jag säger) och åt på en restaurang. Vitlöksbröd, det har vi ätit flera flera dagar nu så jag börjar nog lära mig för dom e ju goda. Sen beställde jag hot pan idag, det är lite wokade grönsaker & typ kyckling som jag valde så kommer det in varmt som fan så det ryker om hela tallriken, detta kommer dom ut med på bricka och underlägg och hela skiten för det är verkligen varmt precis som namnet säger. HOT PAN!

Vi fick en hel del skrattanfall och maten tog lite tid idag så vi fick ju beställa in nya öl för första upplagan tog slut. Men roligt hade vi och gott var det. Sen gick vi lite bland stånden där och väntade på vår tuk tuk. Fick skjuts ner till mitt place som heter Palm Beach, drog ner på min bar aka rasta baren aka reggea baren osv osv. Idag hade dom ingen eld show och det var inte så mycket folk. Tog vars en drink sen fick det vara nog.

Solen tar som sagt och suger åt sig energin. Är trött så nu slår jag igång en film eller något. Släcker lamporna och kryper ner under lakanet. Godnatt & sovgott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0