Likt en orm ömsar jag skinn.

Överrallt och ingenstans så faller jag itu. Fjällar snart på hela kroppen känns det som. Ser nog lite ut som Rudolf med röda mulen om han varit människa, för min näsa lyser nog lite rött också. Ändå smörjer jag in den nere på stranden också några gånger om dagen. I suck at this haha.

Snart tror jag att jag behöver ett litet äventyr. Det finns elefansafari här men jag vet inte, det är säkert som kamelturen jag och Nathalie tog när vi var i Gran Canaria i Maj och det var ju inte något jätte wowigt på det sättet. Visst var det kul men sen var det inte så mycket. Som att rida på en häst fast man sitter i en korg på sidan. Men detta elefantsafarit tar en till ett vattenfall och vattenfall som lockar mig. Jag vet jag är verkligen en nörd men jag kom inte hit för att supa och sexa, jag kom hit för att resa runt och se och göra saker. Nu är det dock varmt och man orkar inte göra så mycket som jag hade hoppats på innan jag åkte. Att ligga vid stranden och bada det räcker gott och väl faktiskt.

Nu ska jag snabbt föna håret och hoppa i mina rena kläder som jag gick och hämtade på tvätteriet. Sen ska jag över till Karina & Assar, idag har dom fått sällskap av två vänner till dom. Jag hoppas jag inte blir ett femte hjul men det tror jag inte. Jag tycker dom är väldigt trevliga och enkla. Och skulle dom vilja ha egentid så säger dom nog ifrån. Vi har skinn på näsan , även om min näsa har fjällat :P

Så ni får ha det så trevligt så återkommer jag väl säkert inatt, ja mitt natt då såklart (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0