Fredagen 23 November.

Har en ledig dag idag och jag har städat lite, håller på att tvätta och har även varit iväg och handlat lite. Efter att ha köpt brieost i början av säsongen och inte längre kan hitta det gjorde att jag försökte mig på brieost i konservburk, nej den smakade och hade helt mjuk konsistens så jag tror jag låter den ligga i kylen tills jag slänger den. Blä. Julklappstips 1: Brieost (Jag som inte ens va jätte förtjust i det innan sommaren har nu cravings efter det HELA tiden). 
 
Nu placerar jag mig i sängen igen och kollar på film, filmtips får gärna ges då jag har dålig fantasi och inte riktigt hänger med i världen längre. Har liksom fullt upp med att leva livet (;
 
Jag får lite hemlängtan ibland, jag saknar familjen (jag har blivit lite mammig sedan jag blev reseledare, förr var jag pappas flicka men så fort jag kommer hem så är det mammas axel jag hänger på hela tiden). Sen saknar jag ju maten, jag har ju fått och fått ätstörningar här nere, eftersom den egyptiskamaten inte lockar går jag och äter mc donaldsmat var och varannan dag och det är ju väldigt hälsosamt, eller inte! ): Sist men inte minst så saknar jag min silverpärla, jag har ju inte heller kört bil på kanske tre månader, kommer glömma bort hur man gör och få ta om mitt körtkort när jag väl återvänder till Sverige :o
 
Annars, så njuter jag mycket av min lediga dag.
__
Having the day off and that is super nice! I've been watching a movie, washing clothes and cleaning the apartment a little bit and also I have been shopping some food and drinks. But now Im back in bed for some more movies .. 
 
Miss home a little bit sometimes also. I think most of it is because of the food here. I miss so much different food that I can eat in Sweden but not here. And also ofc I miss my family. And last but not least I miss my car!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0