Godkväll!

Jaha den här fri dagen alltså. Jag kan inte de här med fri dagar för jag är nu alldeles för trött för att ens ta mig ifrån sängen. Jag har somnat iallafall två gånger under dagen när jag legat i sängen och kollat på serier. Jag förstår inte riktigt vad det är med mig men det går väl över snart hoppas jag. Annars får jag bara tvunga mig själv till det.
 
Jag har inte direkt ätit någonting idag heller, en cheeseburgare. Skulle nog följt med till pizzahut ändå men eftersom jag ska köra luxor imorgonbitti så kände jag inte att jag ville lägga flera timmar på att vara social för jag vill vila ut mig. Har pick up 04.20 imorgonbitti och känner att jag nog behöver lyssna på min trötthet. Fast magen borde man kanske också lyssna på, får koka nudlar ska bara orka diska kastrullen först. Ja ni ser ju, latare människa får man leta efter länge. (Nej jag är långt ifrån lat, jag kan pressa mig själv ganska hårt när jag vill men ser väl inte dessa saker som större måsten och därför skiter jag helt enkelt i det).
 
Jag har läst några kapitel ur änglamördaren också och den är sjukt spännande. Jag kan knappt släppa boken så snart är den väl utläst och då undrar jag om inte jag ska ha en het stund med MR GREY jag också, inte ens vågat öpnna mitt bokpaket ännu. Kommer väl bli knäpp i huvudet precis som jag blev av Twilight böckerna (; 
 
Har iallafall lämnat lägenheten en snabbsväng efter att Mikaela var här, gick till kiosken och köpte läsk och chocklad. Behöver annat än vatten och cola är gott! Plus jag behövde mina äpple schweepes till imorgon.
 
Nej lite tomatsoppa får det bli till middag sen bums i säng igen med lite serier och läsning. Ha det gott!
__
I dont know what Im doing wrong but me and days off doesnt go hand in hand. I am so tired so all I do is sleep!  I've been watching tv-shows and read some chapters in angelkiller, like the book very much!
 
Now its dinner-making-time. Tomato soup! Then Im going to bed again because Im doing the Luxor tour tomorrow and I have pick up at 04.20 so I need my sleep (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0