Torsdagen 15 November.

Jaha så var det papas igår, och så var det ju fotboll. Jag saknade Maria lite bredvid mig för jag var väl den enda som kollade matchen av oss och jag blev riktigt glad för 3-2 målet och att jag såg det och kunde skrika! wohoooooooooooo! Speciellt nice då hela baren var fylld med engelskmän typ (;
 
Sen kunde jag lägga engergin på sällskapet men taggandet var inte jätte bra, kändes som jag skulle gå hem tidigt och vips var alla borta och jag och Julia var dem enda som var kvar. Det blev sambuca shots och vidare till papas beach club och dansa. Trots att jag inte gillar att dansa så gick det ändå bra. Vi var där en stund sen tog vi vidare till mc donalds och köpte lite käk och drog hem i vars en taxi.
 
Tryckte i mig allt jag köpt sen sov jag ganska gott. Vaknade halv 10 och kände att jag nog skulle åka på baksmälla och sov därför vidare lite till, och sen lite till igen. Klockan blev tolv. 
__
The game between Sweden and England was on at papas last night so I was watching. It went from 1-2 to 3-2 before the game was over and I was very happy about that! WOHO!
 
And then I could turn around and be a part of the drinking people, but I was a little tired so I thought I was going home soon but then everybody was gone accept me and Julia so we took a shot of sambucca and then went to papas beach club and danced alittle before going to mc donalds for some food. Took a taxi home and  fell asleep fast.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0