Älskar mitt liv!

Idag var det upp och hoppa ganska tidigt, men sen slocknade jag ganska tidigt igårkväll så det var rätt lugnt. Vi har varit ute på en båttur runt i El Gouna, sett byn från lagunernas håll och det var riktigt fint. El Gouna är uppbyggd på ett bra sätt och där finns inga jobbiga försäljare och det är en väldigt lung bubbla. Jag tyckte om det väldigt mycket och där kommer man väl vara fler gånger under säsongen! (:
 
 
Efter att vi åkt runt och sett El Gouna från båt sidan åkte vi runt och såg på våra hotell och vissa var ju med ganska bra utsikt och i stort sätt alla var ganska stora. Men ett hotell var lite mindre, intimare och väldigt mysigt!
 

 
På kvällen gick vi på en restaurang som heter Upstairs, namnet kommer ifrån att restaurangen förr låg en trappa upp men är nu flyttat men behöll namnet. Gillade den, väldigt mysig och på tok för god mat så jag rullade nästan fram. Ätit 2 förrätter idag, 2 huvudrätter och 2 efterrätter (dock ej på samma ställe, en omgång på lunchen och en nu på kvällen).
 
__
Been to El Gouna today. First we went out with a boat and did a Lagoontour and after that we walked around to see the place and also saw our hotels in El Gouna.
 
 
We've been to a nice restaurant 'Upstairs' and I ate to much and now I think I wont need food this side of the weekend :P haha. But it's been a really nice day.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0